Viking FK
Viking-treneren svarer på kritikken: – Jeg vil ikke kalle det en kollaps
STAVANGER Det tok bare tre kamper av sesongen før kritikken virkelig begynte å komme mot Vikings nye prosjekt. Trener Bjarte Lunde Aarsheim (46) avdramatiserer situasjonen.
mandag 22:38 VG
Fantastisk bortekamp av Tromsø: – En treg Viking-utgave
STAVANGER (Viking – Tromsø 0–1) Etter seks baklengsmål på sine to første kamper, var det et bunnsolid Tromsø-lag som holdt nullen mot Viking. Det holdt til årets første seier.
søndag 16:52 VG
Viking-sjefene fikk advarsel av Solbakken: – Kanskje én glipper
TRONDHEIM Vikings trenerduo fikk sin første store nedtur i jobben. Så svarte Morten Jensen (41) på advarselen fra landslagssjef Ståle Solbakken (53).
søndag 09:54 VG
Knust Viking-profil: – Føles som jeg vil legge skoene på hyllen
TRONDHEIM Han skrek og skrek, men klarte ikke å avverge en total ydmykelse mot Rosenborg. Etterpå føltes det som Kristoffer Løkberg (28) bare ville gi opp.
fredag 09:54 VG
Rosenborg leverte festfotball – Men Henriksen måtte hjelpes av banen
Rosenborg med sin største seier på fem år da de knuste Viking.
torsdag 21:54 Adresseavisen
Rosenborg smadret Viking – Hareide frykter skadesmell
TRONDHEIM (Rosenborg – Viking 5–0) Rosenborg leverte en mesterlig maktdemonstrasjon mot Viking. Etter kampen var RBK-trener Åge Hareide bekymret for en alvorlig skade på kaptein Markus Henriksen.
torsdag 21:52 VG
Tripić håper på spilletid
Zlatko Tripić, Kristoffer Løkberg og resten av Viking gjør seg klare til å møte Rosenborg på Lerkendal i kveld. – Spilletid er jeg usikker på, men jeg håper det blir noen minutter. Det viktigste er at laget gjør en god jobb, sier Tripić.
torsdag 14:59 NRK
Fra 5. divisjon til Eliteserien: Kameraten Hangeland beviste at alt var mulig
I 2017 fikk Morten Jensen, med hjelp fra barndomskamerat Brede Hangeland, muligheten til å besøke Fulham for å lære om treneryrket. Midt under oppholdet i London, ringte telefonen fra Viking.
torsdag 14:36 VG
ROGALAND

Kåre Ingebrigtsen fnyser av spådommer: – Det bryr jeg meg ingenting om
STAVANGER Brann fikk en verst mulig start på en sesong der de er tippet helt i bunnen av Eliteserien. Hvor folk tror klubben ender bryr Kåre Ingebrigtsen (55) seg fint lite om.
mandag 10. mai VG
Seier til Viking i serieåpningen
Viking vant 3-1 mot Brann på hjemmebane i kveld. Det var Samúel Fridjónsson og Veton Berisha som stod for Viking sine scoringer. Det tredje målet var et selvmål.
søndag 9. mai NRK
Berisha senket gamle lagkamerater igjen – offside-mål skapte reaksjoner
STAVANGER (Viking - Brann 3–1) Brann fikk en heldig utligning rett før pause, men Viking dro til slutt i land en fullt fortjent trepoenger i seriepremieren.
søndag 9. mai VG
Viking leder mot Brann
Eliteserien er i gang! Og i Jåttavågen har nå Samúel Fridjónsson sørget for å ta Viking opp i ledelsen mot Brann. Målet kom etter 20 minutters spill. Du kan følge kampen her.
søndag 9. mai NRK
Vikings nye trenerduo har tatt grep: – Vi har ingen hemmeligheter
Etter tre suksessfulle år med Bjarne Berntsen (64) som trener, har Viking-legenden Bjarte Lunde Aarsheim (46) og Stavanger-karen Morten Jensen (41) gjort flere endringer etter å ha fått hovedansvaret.
søndag 9. mai VG
Nervøs Tripic i karantene når sesongen sparkes i gang: – Det blir fælt
Hele Stavanger kokte i begeistring da Zlatko Tripic returnerte til Viking denne uken. Likevel må han nøye seg med sofaen når Brann ankommer Rogaland søndag kveld.
søndag 9. mai VG
Landslagsledelsen følger Vikings serieåpning mot Brann
Landslagssjef Ståle Solbakken (53) opplyser at spilleransvarlig Brede Hangeland (39) vil være på tribunen når Veton Berisha (27) og Viking møter Brann i søndagens eliteseriepremiere.
onsdag 5. mai VG
Viking og Avaldsnes i dialog om samarbeid
Karmøy-laget Avaldsnes kan bli å finne i mørkeblått når de nå er positive til et samarbeid med Stavanger-klubben Viking.
tirsdag 4. mai VG
Viking forlenger med Løkberg
Trønderen har skrevet en ny toårskontrakt med Viking.
tirsdag 4. mai Adresseavisen
Viking sikter mot toppen etter Tripic-signering: – En gavepakke
Viking-trener Morten Jensen (41) og supporterleder Roar Åkerlund er i ekstase over nyheten om at klubben henter Zlatko Tripic (28) hjem fra Tyrkia. Landslagsspiller og tidligere lagkamerat Kristian Thorstvedt (22) mener klubbens målsetting nå må oppjusteres.
mandag 3. mai VG
Tripic klar for Viking igjen
Vikinghelten Zlatko Tripic vender hjem, og er klar for Viking igjen. Ifølge Stavanger Aftenblad er Tripic og den tyrkiske klubben Göztepe enige om å avslutte kontrakten. Tripic er trolig klar for Rosenborg-kampen 13. mai etter korona-karantene.
mandag 3. mai NRK
– Tripic nærmer seg Viking
Viking nærmer seg en avtale med Zlatko Tripic, melder Aftenbladet mandag kveld. Om alt går etter planen, kan 28-åringen bli klar for klubben før seriestart. Viking-helten har spilt for tyrkiske Göztepe det siste halvannet året.
mandag 26. april NRK
Viking får bot på 20 000 kr
Viking får bot på 20 000 kroner for håndteringen av saken som endte med at tidligere trener Bjarne Berntsen og klubben skilte lag. Det opplyser Norges Fotballforbund (NFF). I januar anmeldte påtalenemnda i NFF Viking i forbindelse med sparkingen og saken har vært oppe i Doms- og...
fredag 23. april NRK
Viking får straff i historisk sak: – Skremmende svakt
Aldri før har en treneravskjed havnet i fotballens «domstol». Nå har Viking fått straff etter Bjarne Berntsen-bråket i fjor.
fredag 23. april NRK
Avskjeden skapte rabalder: Nå er Viking-straffen klar
Aldri før har en treneravskjed havnet i fotballens «domstol». Nå har Viking fått straff etter Bjarne Berntsen-bråket i fjor.
fredag 23. april NRK
Strengt regime for elitespillerne: – Hver dag føles som en tirsdag
Norsk toppfotball følger en svært streng smittevernprotokoll. Vi fikk henge oss på Kristoffer Løkberg, som gir oss et innblikk i eliteseriespillernes koronahverdag.
torsdag 22. april NRK
Strengt regime for elitespillerne: – Får dårlig samvittighet
Norsk toppfotball følger en svært streng smittevernprotokoll. Vi fikk henge oss på Kristoffer Løkberg, som gir oss et innblikk i eliteseriespillernes koronahverdag.
torsdag 22. april NRK
Treningskamp endte 1-1
Treningskampen mellom Viking og Sandnes Ulf endte 1-1. Magnus Grødem ordnet mål for Sandnes Ulf, og i Viking var det Kevin Kabran som scoret. Kampen ble spilt på Øster Hus Arena i Sandnes.
onsdag 21. april NRK
Stjørdals-Blink sjokkerte i treningskamp - Molde snudde på to minutter
(Molde - Stjørdals-Blink 2–1) Stjørdals-Blink overrasket og imponerte da de tok ledelsen mot Molde på Aker stadion.
lørdag 17. april VG
Har satt skjebnedato for å unngå utsettelse av Eliteserien
Onsdag får statsminister Erna Solberg (H) besøk for å diskutere situasjonen i toppidretten. Fotballen ber om at treningskamper tillates senest 15. mars.
mandag 1. mars VG
Norske topplag, Barcelona, svensk cup og hockeysluttspill: Slik blir livesport-våren på VG+
Godbitene står i kø på VG+ denne våren. Som abonnent får du blant annet se de norske topplagenes treningskamper og Lillestrøm i kvinnenes Champions League. I tillegg viser vi Lionel Messis finalejakt i den spanske cupen oegnoe av det beste fra vårt naboland - både...
torsdag 18. februar VG
Kampoppsettet i Eliteserien klart: Rosenborg kan innvie kunstgresset på Brann stadion
Spilleplanen for Eliteserien ble sluppet onsdag. Blir det kunstgress på Brann stadion til seriestart, blir Rosenborg første motstander på nytt dekke.
onsdag 20. januar VG
Viking risikerer bot for Berntsen-sparking: – Veldig tilfreds med at NFF tar saken
Den omstridte sparkingen av Bjarne Berntsen som Viking-trener ender i norsk fotballs «domstol». Ifølge klubbens styreleder risikerer klubben nå bot.
onsdag 20. januar VG
Kabran-agent hevder enighet med tre klubber – VIF-Fagermo slår tilbake
Agenten hevder at Kevin Kabran (27) er enig om personlige betingelser med tre klubber i Eliteserien. Vålerenga nekter for at spilleren er aktuell lenger.
søndag 17. januar VG
Her signerer Bytyqi: – For meg er dette et mellomsteg
Etter en fem timer lang medisinsk undersøkelse kunne Zymer Bytyqi (24) omsider signere sin nye kontrakt med tyrkiske Konyaspor.
fredag 8. januar VG
ROGALAND

Opplysninger til VG: Viking-suksess på vei til Russland
For to år siden spilte Ylldren Ibrahimaj (25) i Obosligaen. Nå er han på vei til en av Europas største ligaer.
tirsdag 5. januar VG
Opplysninger til VG: Viking-suksessen på vei til Tyrkia – nærmer seg ny klubb
Zymer Bytyqi (24) forlater norsk jord. Han er høyaktuell for en overgang til Tyrkia, får VG opplyst.
søndag 3. januar VG
Sjekk Gull-Glimts rekordras: – Sånn du hører om i en småguttserie
Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen (52) får listet opp en hel haug av årets statistikker, og selv den sindige bergenseren innrømmer: De har satt en ny standard i norsk fotball.
20. desember 2020 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ROGALAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL