Europa League
Høygravide Ashley Graham ba om sex-råd
Supermodellen (32) stiller opp på dristig bilde og etterlyser mer åpenhet om sex under svangerskapet.
23min VG
Advarer mot glatte veier på Østlandet – flere ulykker lørdag morgen
Synkende temperaturer på Østlandet kan gi glatte veier. Veitrafikksentralen advarer lørdag morgen om dette, samtidig som politiet melder om flere ulykker.
10:06 VG
Dortmund-treneren lo bort Haaland-rykte: – Vi får se
Konfrontert med Erling Braut Haaland-ryktene, måtte Borussia Dortmunds trener Lucien Favre dra på smilebåndet. Han la ikke skjul på at han ønsker en «kraftspiss».
10:06 VG
Josh Groban sliter med angst og depresjoner
Den verdensberømte 38-åringen letter på sløret i nytt TV-intervju.
09:12 VG
Grunnlovsfedrene og Donald Trump
USAs grunnleggere trodde de hadde bygget et forsvar mot dumskapen da de skrev den amerikanske grunnloven. Så kom Donald Trump.
08:59 VG
«Dama til Tønseth og kusinen til Bjørgen»: Knuste Kalla i spurten
LILLEHAMMER Hun blir ofte omtalt som dama til og kusinen til. Men forrige helg viste Anne Kjersti Kalvå (27) selveste Charlotte Kalla ryggen på oppløpet. Nå er hun klar for nytt renn.
08:53 VG
Danmarks viktigste til VG: – Norge er storesøster
KUMAMOTO Få kjenner Norge bedre enn Sandra Toft (30). Etter bragden mot verdensmester Frankrike fredag spår Danmarks keeper krig i VM-kampen mot håndballjentene søndag.
08:36 VG
«Friends»-skuespiller Ron Leibman er død
Ron Leibman, blant annet kjent fra rollen som Rachels far i «Friends», ble 82 år.
08:02 VG
FOTBALL

Donorstriden
– Det eksisterer en bit av Kurt fremdeles, nedfryst i Oslo, som jeg ikke kan få. Det føles veldig urettferdig, sier Camilla Rustan (42).
07:59 VG
Slottet i storm
Slottet står seg godt på å vise åpenhet også om det som ikke er ment til fremvisning.
07:58 VG
Ny forskning: En av to kvinner med hjertesvikt får ikke tilstrekkelig behandling
Flere kvinner enn menn dør av hjertesvikt. Grunnen til dette er at hjertesvikt hos en av to kvinner ikke skyldes blodpropp og hjerteinfarkt, som kan behandles med dagens metoder, viser ny norsk forskning.
05:31 VG
Mulighetenes drama: Nå handler det også om OL
KUMAMOTO – ANALYSE – Det ligger an til et stort drama. I tre akter. Mot Danmark, Sør-Korea og Tyskland. Men hovedrunden kommer ikke bare til å handle om VM. En plass i Tokyo-OL ligger også i potten.
03:53 VG
Brite løslatt ved en feil – kidnappet og voldtok barn og kvinner
Joseph McCann (34) ble tidligere i år løslatt fra fengsel ved en feiltagelse. Det ble starten på en serie groteske voldshandlinger og voldtekter.
02:30 VG
Politirapport: 14 mistenkte i storsvindel i Telenor-bank i Pakistan
Minst 14 personer er mistenkt for å ha svindlet til seg et beløp tilsvarende til sammen 30 millioner norske kroner fra Telenor Microfinance Bank i Pakistan, viser politirapport.
23:55 VG
Solskjærs plan for å ta igjen City: – Ser jeg ut som jeg vil bruke hundrevis av millioner?
MANCHESTER Ole Gunnar Solskjær (46) gjester Manchester Citys hjemmebane for første gang som manager for byrival United. Han innrømmer at avstanden er for stor opp til den opprinnelige «lillebroren», men tror ikke massivt pengeforbruk er løsningen for å bli best i byen...
23:36 VG
Brexit-Boris i valgduell: – Har fantastisk avtale klar
Brexit, britisk økonomi og helsevesenet var blant hovedtemaene i en behersket og ryddig debatt mellom statsminister Boris Johnson og Labour-leder Jeremy Corbyn.
fredag 22:58 VG
Aleesami om utskjelt forside: – Det er så sjokkerende
(Inter - Roma 0–0) Det ble målløst og uavgjort da Inter møtte Roma fredag kveld, i det som den italienske storavisen Corriere dello Sport omtalte som «Black Friday» i sin oppbygging til kampen. Da Haitam Aleesami så forsiden ble han ordløs.
fredag 22:48 VG
Klimafeide i regjeringen
Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) sier at de store utbyggingenes tid er over på norsk sokkel. Olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (Frp) vil gasse på: - Vi trenger nye funn og investeringer, sier han.
fredag 22:23 VG
Venn av norske Ingrid (32): - Livredd for hva som venter henne
TOKYO De aller fleste som blir tiltalt i Japan ender opp med å bli dømt. Det skremmer venninnen til norske Ingrid Martinussen.
fredag 22:21 VG
Solberg: Cruisetrafikken ved Svalbard kan bli bremset
LONDON Regjeringen diskuterer nå om det skal legges begrensninger på cruisetrafikken i Arktis, og spesielt nord for Svalbard. Statsminister Erna Solberg frykter at turismen der vokser ut av kontroll.
fredag 21:40 VG
Jacobsen sover fem-seks timer: – Jeg lever så innmari på grensen
LILLEHAMMER – Jeg har en helt vanvittig totalbelastning akkurat nå, sier Astrid Uhrenholdt Jacobsen (32). Derfor tør hun ikke reise til verdenscuprennene i Davos neste helg.
fredag 21:36 VG
Lagerbäck lot ikke «skandale-VM» påvirke avgjørelsen om å fortsette
ULLEVÅL Lars Lagerbäck (71) vil være norsk landslagssjef om Norge kvalifiserer seg til fotball-VM i Qatar i 2022. Men svensken sier at det kontroversielle vertslandet ikke var i tankene hans før han tok avgjørelsen.
fredag 21:30 VG
Syv menn i hoppdronningen Marens hoff: – En gjeng jeg er glad i
LILLEHAMMER Hun er blitt et forbilde for kvinner. Men det er menn og atter menn som styrer «butikken» til Maren Lundby /25). Ikke mindre enn syv stykker.
fredag 21:05 VG
Lørenskog-vitner til VG: Dette jakter politiet på i avhørene
Politiet jakter intenst på bilen de mener kan ha fraktet Anne-Elisabeth Hagen bort fra sitt hjem. Bileiere må sende bilder og oppgi alibi for forsvinningsdagen.
fredag 20:55 VG
Aktor krever femdoblet kausjon for Weinstein
Harvey Weinstein anklages for å ha brutt kausjonsbetingelsene ved å jukse med den elektroniske fotlenken. Påtalemyndigheten krever at kausjonen må femdobles.
fredag 20:08 VG
Christiansen imponerte og svømte inn til solid EM-sølv og nordisk rekord
Henrik Christiansen gikk offensivt ut på 1500 meter på kortbane, og ble belønnet med hans første mesterskap-sølv på distansen. Christiansen satte også ny nordisk rekord.
fredag 19:54 VG
Kilde kun slått av sveitsisk sensasjon – har slått til umiddelbart på nye ski
Han har nye ski, ny trener og har ikke lenger Aksel Lund Svindal som lagkamerat. Også Aleksander Aamodt Kilde (27) kjører som en ny mann og tok sesongens første pallplassering fredag.
fredag 19:38 VG
Ny pågripelse etter skytingen i Trondheim
Politiet har pågrepet nok en person etter at en mann i 30-årene ble skutt i Trondheim torsdag kveld. Også han er siktet for medvirkning til drapsforsøk.
fredag 19:31 VG
Intern strid om langrenns fremtid: Forandre – eller bli forandret!
LILLEHAMMER Hvis du skal få snapchat-generasjonen til å ville satse på langrenn, kan ikke miljøet gå seg bort i nostalgien.
fredag 19:15 VG
Forsker: De som elsker barna, kan også ta dem med i døden
En mor eller far som ønsker å ta sitt eget liv og som tar med seg det kjæreste de har i døden, er ifølge forsker Vibeke Ottesen det mest typiske barnedrapet i Norge.
fredag 19:04 VG
Dagbladet avslørte «Farmen»-vinneren
To dager før finalesendingen vises på TV, avslørte Dagbladet hvem som vinner årets utgave av «Farmen». – Svært beklagelig, sier TV 2.
fredag 19:04 VG
Knuste nordisk rekord og tok EM-sølv: – Sliter med å forstå det
Norske Tomoe Zenimoto Hvas (19) sikret nordisk rekord og EM-sølv under fredagens 200-meter medley.
fredag 18:57 VG
Sundby vet ikke hva som er galt: - Er nødt til å finne feilen
LILLEHAMMER Martin Johnsrud Sundby (35) åpner for at han kan være overtrent etter en hard treningshøst.
fredag 17:42 VG
FOTBALL

Polfarerne har møtt hverandre på isen
NORDISHAVET/OSLO Børge Ousland og Mike Horn har nå møtt Bengt Rotmo og Aleksander Gamme ute på isen. Det får teamet om bord på skipet bekreftet over satellitt-telefon ved midnatt fredag kveld.
fredag 17:39 VG
Det iskalde dramaet
fredag 17:22 VG
Politifolk føler seg truet privat: Etterlyser beskyttelse
Politifolk trenger mer vern og beskyttelse, mener kolleger av seksjonsleder Skule Worpvik ved Sør-Øst politidistrikt.
fredag 16:55 VG
Silje Solberg etter sjokkomgangen: – Vi må vinne resten
KUMAMOTO (Nederland-Norge 30–28) Luften gikk helt ut av Norge. Nå tror håndballjentene at bare en ting duger for å komme til semifinalen: Slå Danmark søndag, Sør-Korea mandag og Tyskland onsdag.
fredag 16:27 VG
Magnus Carlsen på 9. plass i verden i «Fantasy»: – Fascinerende
Magnus Carlsen (29) er relativt god bak sjakkbrettet, det vet vi. Men i år er han om mulig enda bedre på et annet spill: Fantasy Premier League.
fredag 16:13 VG
Richard (20) «kjenner på homofile følelsar»: – Ikkje den måten eg ønsker å leve på
Om kort tid skal Stortinget avgjere om «homoterapi» blir forbode. Richard Alexander Beharie fryktar dette vil gå ut over hjelpa han meiner han har fått.
fredag 16:00 VG
BI-studenter raser etter eksamen: – Fikk samme oppgave som i fjor
Flere BI-studenter reagerer kraftig og sier oppgaven de fikk på eksamen i faget «Bedriften»i år nesten var identisk som fjorårets.
fredag 15:32 VG
Reagerer på mobilnekt: – Gjør barna en bjørnetjeneste
Digitaliseringsministeren mener barn ikke bør få smarttelefon og i Stavanger innføres mobilforbud i skolen. IKT-Norge mener begge er på bærtur.
fredag 15:19 VG
Flere stortingsrepresentanter utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet
En metoo-kartlegging viser at 11 prosent av representantene og de partiansatte på Stortinget har opplevd mobbing eller trakassering det siste året.
fredag 15:10 VG
Soldat fra Saudi-Arabias luftforsvar mistenkt for marinebase-skyting
Tre personer ble drept i skyting på en marinebase i Florida fredag. Den antatte gjerningspersonen er en mann fra det saudiarabiske luftforsvaret, som fikk opplæring ved basen.
fredag 14:53 VG
Guardiola om Solskjær: – En eksepsjonell person
MANCHESTER Pep Guardiola (48) og Ole Gunnar Solskjær (46) har vært rivaler i samme by i snart et år, men Manchester City-manageren ønsker ikke å felle noen dom over hvordan nordmannen har gjort det.
fredag 14:49 VG
«25 under 25»: Forby smarttelefoner for unge!
Endelig blir et forbud mot smarttelefoner for unge diskutert. En debatt der det er på sin plass å lytte til den eneste generasjonen med erfaring. Vi ungdom ville aldri latt våre barn vokse opp med sosiale medier.
fredag 14:02 VG
VG kårer: Dette er årets beste bøker 2019
VGs bokanmeldere gir deg sine topp tre beste leseropplevelser fra året som snart er gått. Her finner du både krim, sterke romaner, sakprosa, poesi og barnebøker. Og to av anmelderne har Hans Olav Lahlums biografi om Reiulf Steen på sin toppliste.
fredag 13:59 VG
Folkebørsen: Bredal Oftedal best i norsk sammenbrudd
KUMAMOTO (Norge-Nederland 30–28) Stine Bredal Oftedal leverte en fantastisk 1. omgang, men etter å pause sprakk Norge som en ballong. Tapet for Nederland kan koste dyrt.
fredag 13:55 VG
Norge raknet mot Nederland: – Nå fikk vi en på tygga
KUMAMOTO (Norge-Nederland 28–30) Norge så ut til å gå mot en solid seier anført av Stine Bredal Oftedal. Så raknet det halvveis i kampen.
fredag 13:52 VG
Kritisk til mediedekningen av polekspedisjonen: Minner om et realityshow
Dagsavisen-redaktør Lars West Johnsen etterlyser kritisk mediedekning av aksjonen for å hente ut polfarerne Børge Ousland og Mike Horn. – Minner til forveksling om et realityshow.
fredag 13:25 VG
NFF bør åpne dialogen med Solbakken - nå
Norges Fotballforbund gjorde en rask og god jobb med å sikre seg en periode til med Lars Lagerbäck. Nå gjelder det å være tidlig i dialog med Ståle Solbakken, slik at han blir den neste landslagssjefen.
fredag 13:05 VG
Filmanmeldelse «Knives Out»: Mord, mysterier og moro
Det er lite som er opplagt i denne moderne oppdateringen av det klassiske «mordmysteriet». Men skal si «Knives Out» er velopplagt.
fredag 12:53 VG
Lørdagens travtips: Fem V75-treff på rad?
VGs V75-tips har gått inn alle de fire siste lørdagene. Blir det ny V75-gevinst på Forus med en sjansebanker i V75-avslutningen?
fredag 12:37 VG
Ukens kuskekommentarer: – Er en spennende nykomling
Her kan du lese kuskekommentarer på alle V75-hestene på Forus lørdag.
fredag 12:37 VG
Nei, Sverre Knudsen
Forfatteren, musikeren og aktivisten Sverre Knudsen har skrevet et debattinnlegg på VGs nettsider. I en tekst preget av faktaforvrengninger opptrer en figur han kaller «Knut Olav Åmås» som jeg ikke kjenner igjen.
fredag 12:33 VG
MDG angriper Norges nye pengebinge
De Grønne-talsperson Arild Hermstad utfordrer: – Det er ikke realistisk at Sverdrup-plattformen skal pumpe opp olje i 50 år, slik planene er. – Glem det, sier han. Hermstad sier at nye store fremtidige funn må bli liggende.
fredag 12:16 VG
En alvorlig og vanskelig sak
Trygdeskandalen har krevd sin første toppsjef. Men det er ikke over.
fredag 12:13 VG
Salvini boikotter Nutella
Italias opposisjonsleder Matteo Salvini vil ikke lenger spise sjokoladepålegget Nutella. Grunnen er at hasselnøttene som brukes, er tyrkiske og ikke italienske.
fredag 11:58 VG
Alvorlig problem, men feilslått løsning fra Ropstad
Skal vi sikre at alle unger får være med på aktivitet, trengs det andre svar enn gode oppfordringer og løsninger som hever terskelen for de som trenger støtte.
fredag 11:29 VG
FOTBALL

Svært glatte veier på Østlandet
Politiet i flere distrikter på Østlandet varsler om svært glatte veier og mange trafikkuhell fredag formiddag.
fredag 11:27 VG
Wilma-drapet: En tredje person er pågrepet
Påtalemyndigheten holder kortene tett til brystet, men bekrefter at ytterligere en person er pågrepet i forbindelse med drapet på Wilma Andersson (17).
fredag 11:14 VG
Solskjær langer ut mot italiensk forside: – Verste jeg har sett
MANCHESTER Fredag møter to av Ole Gunnar Solskjærs (46) tidligere spillere i Manchester United. Oppladningen til storkampen i Italia har vært svært kontroversiell.
fredag 11:02 VG
Se «Get Ready to be Boyzvoiced» eksklusivt på VG+
20 år er gått siden «superstjernene» M’Pete, Roar og Hot Tub fra tulle-boybandet «Boyzvoice» tok landet med storm. Nå kan du se kultfilmen «Get Ready to be Boyzvoiced» eksklusivt på VG+.
fredag 10:48 VG
Klimafiendtlig kabelpopulisme
Man skulle tro alle i vår tid ville applaudere et klimaløft for millioner av mennesker. At større verdiskaping i en av Norges viktigste næringer ville få entusiastisk støtte fra et samlet storting.
fredag 10:42 VG
Camila Morrone (22) forsvarer kjærligheten til Leonardo DiCaprio (45)
Camila Morrone synes folk skal slutte å bry seg om aldersforskjellen på henne og Hollywood-kjæresten.
fredag 10:35 VG
Mann i 30-årene skutt i Trondheim: Har funnet tomhylser og kniv på åstedet
Politiet jakter fortsatt etter e\gjerningspersoner etter at en mann i 30-årene ble skutt i Trondheim torsdag kveld. Én person er pågrepet og siktet for drapsforsøk.
fredag 10:06 VG
Twitter-storm mot Norge og norsk ambassadør i Iran
USA og Israel er rasende over at Norge skal være med i en europeisk bankordning som omgår amerikanske sanksjoner i Iran.
fredag 09:46 VG
Nederland-stjernen hadde droppet VM om hun ikke fikk ha med datteren
KUMAMOTO Estavana Polman (27) blir omtalt som spilleren Norge må stoppe før møtet med Nederland. Hun er tilbake i storform etter hun fikk datteren JessLynn for to og et halvt år siden.
fredag 09:38 VG
Polfarerne på vei mot «hjelperne»: – Det er krevende isforhold
NORDISHAVET Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nå tatt over stafettpinnen og satt kursen mot de to «hjelperne». På veien har de møtt på nye utfordringer.
fredag 09:07 VG
Halvparten av Karpe-billettene utsolgt på én time
Alle ståplassene til de ti konsertene i Oslo Spektrum ble revet unna den første timen.
fredag 09:04 VG
Lagerbäck forlenger med landslaget: Fotballforbundet tok ikke kontakt med andre kandidater
ULLEVAAL STADION Lars Lagerbäck (71) har forlenget kontrakten med det norske fotballandslaget. Fotballforbundet sier det var viktig å få avklaringen før jul.
fredag 08:35 VG
Tre døde i Tromsø: – Vi håper det beste for det siste barnet
Moren og de to eldste døtrene er døde. Lillesøsteren på halvannet år er fortsatt kritisk skadet. – En stor tragedie som er blitt enda større, sier bistandsadvokaten.
fredag 08:22 VG
Klinsmann skal redde farens favorittklubb: – Det er litt krise
Jürgen Klinsmann (55) vokste opp med en pappa som var Hertha Berlin-supporter. Nå skal den tidligere storscoreren prøve å redde hovedstadsklubben.
fredag 07:59 VG
Bærum kommune: Betaler for å gi innbyggerne ekstra sykehusdøgn
SANDVIKA Bærum kommune har av blant annet etiske grunner budsjettert med at alvorlig syke innbyggere kan bli liggende på sykehus etter at de er utskrivningsklare. Det koster kommunen 4885 kroner pr. døgn i «bot» for pasienter de ikke tar imot fra sykehuset.
fredag 07:57 VG
Ny anklage: R. Kelly giftet seg med 15 år gamle Aaliyah etter bestikkelse
Påtalemyndigheten mener at R. Kelly (52) bestakk en myndighetsperson i 1994 for å skaffe falsk ID for sin unge kjæreste.
fredag 07:54 VG
Det er typisk norsk å være middelmådig
Den norske PISA-tragedien handler om digitalisering og dårlig utdannede lærere – og om norsk middelmådighet.
fredag 07:11 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

FOTBALL

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL