Tvedestrand
Hun fyller 100 år - og er Vegårsheis eldste
Nora Synnøve Selås er en kvikk og åndsfrisk 100-åring, som klarer seg selv hjemme på Ubergsmoen.
14:12 $ Tvedestrandsposten
Storkoste seg på Rotarys honnørfest
Nok en gang var rådhuset fylt til siste stol, og vel så det, da Tvedestrand Rotary klubb inviterte til den nå så tradisjonelle honnørfesten.
13:35 $ Tvedestrandsposten
Gammel dokkevogn førte til «budkamp» på auksjon
Ei gammel dokkedogn med tilhørende utstyr, og ei tissepotte med vaskevannsfat, var blant det som fikk budene til å «hagle» på Høgtun-auksjonen i dag.
lørdag 19:51 $ Tvedestrandsposten
Diskuterte etikk overfor dyr: - Er det greit med dyreparker?
- Jeg får vondt når jeg ser dyra i en dyrepark, sa dyrlege Line Mørch da Human-Etisk Forbund arrangerte en filosofikveld på Landbruksskolen torsdag.
lørdag 13:07 $ Tvedestrandsposten
Ordføreren vil ha egen helsestasjon for ungdom
Ordfører Kirsten Helen Myren mener noe må gjøres for å gi Vegårshei-ungdommer som sliter bedre helsehjelp. Hun har tatt initiativet til en sak om etablering av «ungdommens helsestasjon».
lørdag 10:09 $ Tvedestrandsposten
Naboer i Lyngør barket sammen i retten
Bruksrettigheter til en fire meter lang strandlinje var utgangspunktet for en nabokonflikt i Lyngør, som endte i Aust-Agder tingrett. Denne uken falt dommen.
lørdag 07:00 $ Tvedestrandsposten
Rednecks-ungkaren er ny nestleder i FrP på Vegårshei
- Her i huset kommer ingen politiker inn, utbasunerte Magnar Idland fra verandaen hjemme på Værland da opptakene til siste sesong av «Norske rednecks» startet. Etter at han ble nestleder i FrP på Vegårshei, sliter han litt med det utsagnet.
fredag 21:00 $ Tvedestrandsposten
Han er den nye urmakeren fra Tvedestrand
«Urmakeren fra Tvedestrand» er ikke lenger bare en kjent og kjær revyvise. Nå har byen fått en ekte urmaker, som reparerer alt fra vekkerklokker til store, gammeldagse veggur.
fredag 19:17 $ Tvedestrandsposten
AGDER

Vedlikeholder 300 km med rør
Levetiden for et vann- eller avløpsrør regnes å være 50 år. Det betyr at to prosent av rørene må byttes ut hvert år. I Tvedestrand kommune er målet én prosent.
fredag 19:00 $ Tvedestrandsposten
Flosta-gutt er årets russepresident
Avgangselevene på Tvedestrand og Åmli videregående skole markerte nylig at russefeiringen er offisielt i gang, og sjef for den viltre, røde gjengen i år er Ludvig Omholt Volden.
fredag 16:49 $ Tvedestrandsposten
Husk at du har vikeplikt her nå
 I forbindelse med E18-utbyggingen, har Nye veier AS lagt om E18-krysset på Rømyr midlertidig. Det har ført til flere trafikkfarlige situasjoner. Torsdag fikk politiet melding…
fredag 15:34 Tvedestrandsposten
Ja til anneks og litt til i Lyngør
Forslag om å innføre midlertidig bygge- og deleforbud i Lyngør er ute på høring. Likevel er politikerne positive til at det kan oppføres anneks, samt rives og oppføres ny bod på Lyngørsida.
fredag 15:05 $ Tvedestrandsposten
Fylkesmannen avgjør bryggesak
  Politikerne i teknikk, plan og miljøutvalget er enig med rådmannen i at Fredrik Brodersen ikke bør få lov til å utvide brygga foran…
fredag 14:31 $ Tvedestrandsposten
Kommunen sier nei til dette
Politikerne i formannskapet er enige i at kommunen skal si nei til alle typer salgsboder på kommunal grunn i Tvedestrand.
fredag 13:01 $ Tvedestrandsposten
Ny spesialtransport for de minste barna
Nå kan de minste barna i Grotten barnehage komme seg langt avgårde på tur ombord i en flunka ny elsykkel. - Med denne farkosten åpner det seg helt nye muligheter, sier styrer Espen Gåserud.
fredag 11:47 $ Tvedestrandsposten
Mindreårig gutt må sone ett år i fengsel
En mindreårig gutt er dømt til fengsel i fem år i Aust-Agder tingrett. Fire år er gjort betinget. Gutten må altså sone ett år. Han må også betale oppreisningserstatning til tre jenter.
fredag 11:47 $ Tvedestrandsposten
- Alle er best!
Enhetsleder Elisabet Christiansen har noen kommentarer til tirsdagens sak om korrespondansen med elevrådet på Songe skole.
fredag 11:01 $ Tvedestrandsposten
Løfter om skolestruktur
 Jeg misliker spørreundersøkelsen om skolestruktur, da jeg oppfatter den som et varsel om enda et løftebrudd overfor våre innbyggere.I følge Tvedestrandsposten uttalte May Britt Lunde…
fredag 08:35 $ Tvedestrandsposten
Vil overta privat vann- og avløpsanlegg
Formannskapet i Tvedestrand mener det er riktig av kommunen å overta vann- og avløpsanlegget som er bygget ut av Caponova AS.
torsdag 21:00 $ Tvedestrandsposten
- Ikke fritt skolevalg i Tvedestrand
Enhetsleder for Tvedestrandsskolen, Elisabet Christiansen opplyste på tirsdagens formannskapsmøte at det ikke er fritt skolevalg i Tvedestrand i dag.
torsdag 20:00 $ Tvedestrandsposten
Høyre-medlem, men representerer ikke partiet i kommunestyret
Anne Killingmo ble ved kommunevalget i 2015 valgt inn i Tvedestrand kommunestyre for FrP. Hun har senere meldt seg ut av partiet, og meldte seg nylig inn i Høyre.
torsdag 19:55 $ Tvedestrandsposten
Vogntog og personbil har kollidert
Rett før klokka 15 har det vært et trafikkuhell i Tvedestrand. Et vogntog og en personbil har kollidert, og personbilen har fått materielle skader.- Vogntoget…
torsdag 15:55 $ Tvedestrandsposten
Inviterer til folkefest i sentrum
Tour de Fjords, sykkelrittet som markedsfører seg med slagordet «Verdens beste syklister i verdens vakreste omgivelser», går forbi Tvedestrand i år. Det skal markeres..
torsdag 15:55 $ Tvedestrandsposten
Venke advarer mot utspekulert svindelforsøk
Onsdag denne uken mottok Venke Marienborg en e-post fra en venninne, som oppga å være i trøbbel i Ukraina. Venninnen skriver at hun er blitt robbet, at hun har mistet alt. Hun mangler penger, billett, bankkort, lommebok og flybillett, og håper Venke kan hjelpe henne med å få...
torsdag 13:36 $ Tvedestrandsposten
Håper på enda flere stafettlag i år
Den mest tradisjonsrike friidrettsstafetten på hele Sørlandet, Tvedestrandsstafetten, arrangeres igjen neste søndag.
torsdag 13:31 $ Tvedestrandsposten
24-åring fra Holt er anleggsleder for Møllebekken
- Jeg er veldig fan av at man her tar frem det gamle, sier Stig Morgan Lundhaug. 24-åringen fra Holt er anleggsleder for gateplanarbeidet på Møllebekken.
torsdag 11:34 $ Tvedestrandsposten
Skal ha møte med brødrene Rueness om kiosken
Rådmannen mente leieprisen for festetomta som kiosken står på burde dobles, og leietiden halveres. Det har Vidar M. og Torleif Rueness reagert på.
onsdag 23:00 $ Tvedestrandsposten
-Selv om jeg nå er mann, er hjertet mitt Else Lill
- En gang hadde jeg langt lyst hår. Jeg gikk i kjole, og forsøkte å interessere meg for jenteting. Men det var helt mislykket, sier Espen André Heum Fredriksen.
onsdag 21:00 $ Tvedestrandsposten
En av Tvedestrands største strender har fått seg et realt løft
Med ny sand fra et rev på 50 meters dyp utenfor Kristiansand, er alt klart til badesesongen.
onsdag 19:00 $ Tvedestrandsposten
Ønsker forbud mot gassballonger
I fjor tok varaordfører June Marcussen (V) initiativ til å innføre et forbud på gassballonger i Tvedestrand. Nå tar hun saken opp igjen.
onsdag 18:00 $ Tvedestrandsposten
Jan Dukene støtter Gjerstad
Ordfører Jan Dukene kom Gjerstad til unnsetning etter VIctor Normans utspill om å la ny E18 gå utenom Brokelandsheia.
onsdag 17:09 $ Tvedestrandsposten
Dette er en stor gladsak for stedsutviklingen i Holt
Telenor/ Canal digital går fra dør til dør og får inn bestillinger til fiberutbygging i Holt. Alle får et overkommelig kampanjetilbud og det ser ut…
onsdag 17:07 $ Tvedestrandsposten
Kommunen fikk tvangsmulkt
Statistisk sentralbyrå vedtok å gi Tvedestrand kommune tvangsmulkt fordi de ikke overholdt opplysningsplikten.
onsdag 17:04 $ Tvedestrandsposten
AUST-AGDER

- Det må være lov å snakke om hva som er best for ungene våre
Det mener May Britt Lunde (Ap). Det er hun som har tatt initiativ til spørreundersøkelsen som flertallet i formannskapet går inn for å gjennomføre.
onsdag 15:50 $ Tvedestrandsposten
Auksjonsskatter her
For 21. år på rad er det markedsdag på det etter hvert så staselige lokalet Høgtun på Vegårshei. En gigantisk dugnadsgjeng trår til og jobber utrettelig for at markedet skal bli uforglemmelig og bra.
onsdag 14:39 $ Tvedestrandsposten
Slik reagerer Ap-politikerne på prisveksten på ny skole
Ap-politikerne Kirsten Lorenz Hegland og May Britt Lunde er overrasket over at prisestimatet på ny barneskole har økt med over 84 millioner kroner.
onsdag 12:45 $ Tvedestrandsposten
Skolen blir 84 millioner kroner dyrere
I 2014 beregnet Tvedestrand kommune at ny barneskole ville koste 173 millioner kroner. Nye estimater viser at skolen vil bli over 84 millioner kroner dyrere.
onsdag 11:25 $ Tvedestrandsposten
Matkunst i ovn
Forretningsfolk og sosiale folk er blant kursdeltakerne som kommer til Aud Vegerstøl på Vegårshei for å lære å lage mat i vedfyrt bakerovn.
onsdag 10:38 $ Tvedestrandsposten
Skolesjefen svarer: «Songe er best - ingen protest!»
Elevrådet på Songe har fått svar fra skolesjef Elisabet Christiansen. - Jeg støtter dere, skriver hun blant annet.
onsdag 09:55 $ Tvedestrandsposten
-Hjelp oss, vi vil beholde skolen vår!
- Vi vil beholde Songe skole, og det håper vi du kan hjelpe oss med! skriver elevrådet til enhetsleder Elisabet Christiansen. Ideen til å skrive brev til kommunen, fikk de litt hjelp til å klekke ut.
onsdag 09:55 $ Tvedestrandsposten
Full enighet om koia i skogen
Tvedestrand kommune krevde at skogskoia på 14 kvm måtte rives før utgangen av juni. Politikerne er av en helt annen oppfatning.
tirsdag 21:14 $ Tvedestrandsposten
Iselin er ankerfeste for ungdommene
Offroadkjører og nyansatt Ungdomskontakt i Tvedestrand kommune, Iselin Dalen Moe (25), fra Gjerstad er utdannet barnevernspedagog. Kartlegging I vbegynnelsen av mars begynte hun i den nyopprettede stillingen…
tirsdag 15:11 Tvedestrandsposten
Mistet førerkortet ved barneskolen
Det var i 50- sona at sjåføren gasset på så sertifikatet røyk.På fylkesvei 411 ved Dypvåg skole ble en sjåfør fratatt førerkortet for å ha…
tirsdag 12:53 $ Tvedestrandsposten
Satser på ny i år - med kortere tekst
Bannerne som ble hengt opp på lyktestolper langs Tvedestrands innfartsveier i fjor, falt ikke helt i smak hos vegvesenet. I februar påpekte de at de…
tirsdag 12:12 $ Tvedestrandsposten
Menn prøvde å mase seg til gratis drikke
Det ble amper stemning da to gjester på Dags pub ville ha mer å drikke på uten å betale for det selv.Politiet ble tilkalt for…
tirsdag 11:43 $ Tvedestrandsposten
Ung, fremmed kvinne ville bløffe seg inn i huset til mann
En kvinne troppet opp på døra i huset til en mann fredag kveld. Hun sa at hun kom fra Arendal brannvesen og ville inn…
tirsdag 10:59 Tvedestrandsposten
Uenige om plassering av kommunale boliger
Tvedestrand kommune skal bygge nye boliger for unge funksjonshemmede. Rådet for funksjonshemmede og beboernes foresatte er ikke enige om hvilke av de fire tomtealternativene som er best.
tirsdag 06:00 $ Tvedestrandsposten
Alle over 16 år skal få si sin mening
Den er omstridt, og flere har gitt uttrykk for at de ikke ønsker den. Men nå kommer den likevel, undersøkelsen som skal avdekke hva innbyggerne mener om skolestrukturen.
mandag 23:05 $ Tvedestrandsposten
Gjør seg klar for USA
Ole Brodersens neste separatutstilling er i USA, nærmere bestemt i Westport, Massachusetts, litt sør for Boston. Akkurat nå er han travelt opptatt med å pakke ned bildene.
mandag 23:00 $ Tvedestrandsposten
Får lov til å rive fritidsbolig og to uthus og bygge nytt
Tvedestrand kommune sier ja til ny fritidsbolig på Epleviktangen.
mandag 22:33 $ Tvedestrandsposten
Fortsatt med i kultursjefkampen
Endelig svar rett rundt hjørnet.
mandag 21:42 $ Tvedestrandsposten
Nå skal Harry passe på kirkegårdene
Første august overlater Bjørg Haaland Bjørnstad kirkevergekontoret til Harry Stiansen. Det er de begge to riktig godt fornøyde med.
mandag 20:00 $ Tvedestrandsposten
Sultne rådyr robbet Holt gartneri
Sultne som de var etter en lang vinter, ble fristelsen for stor for rådyrene som oppdaget at Holt gartneri var stappfullt av planter og blomster. Gartneriet har flere ganger de siste ukene hatt besøk av rådyr som har fråtset i planter.
mandag 19:00 $ Tvedestrandsposten
22 søkere får penger av Jarls ungdomsfond
Styret for Jarls ungdomsfond har nå har gått igjennom alle søknadene, og fordelt midlene. 22 søkere kan glede seg over å få penger i år.
mandag 17:13 $ Tvedestrandsposten
Personbil havnet i grøfta
En personbil havnet mandag ettermiddag i grøfta i bunnen av Tangenbakken.
mandag 16:20 $ Tvedestrandsposten
Klart for ny kafédrift på Terna
- Vi har skrevet kontrakt med nye kafédrivere, forteller huseier Anny Grethe Hauge.
mandag 16:15 $ Tvedestrandsposten
Hun blir en av tre nye avdelingsledere
Vegårshei kommune har nettopp ansatt tre avdelingsledere i helse- og omsorgstjenesten.
mandag 14:36 $ Tvedestrandsposten
Seks sjåfører fikk bot
Utrykningspolitiet fikk tatt seg av en del med dårlig tid som var for ungen på gassen i dag. Politiet skrev ut seks forenklede forelegg, og…
mandag 12:05 $ Tvedestrandsposten
AGDER

Professor Norman inngår ikke på noen måte i kommunens planarbeid for en framtidig E18
  Det er ingen kamp mellom Risør og Gjerstad om hvor den nye E18 skal gå, slik blant annet Tvedestrandsposten prøver å mane fram…
mandag 10:26 $ Tvedestrandsposten
Garasjen til Larsen
mandag 07:11 $ Tvedestrandsposten
Våryr Tempo fra 1956
- Nå er det vår! sier Morten Larsen når han kjører rundt på den nytinte gressplenen i Bakkevei i Tvedestrand hvor han bor. Han…
mandag 06:53 $ Tvedestrandsposten
Møtte makabert syn langs veien: - Det er fryktelig utrivelig
- Aner ikke hva de som har hengt opp denne har tenkt, men det er fryktelig utrivelig.
mandag 06:53 $ Tvedestrandsposten
Ønsker to ekstra tomter her
Opprinnelig plan legger opp til totalt 13 boenheter i hyttefeltet som har fått navnet Hagefjorden Panorama. Nå søker Svein Erik Damsgård om å utvide med to tomter til.
mandag 06:13 $ Tvedestrandsposten
Stinkende morgen
«Kvardagslykka hadde han aldri trådd etter, for den lukta det enten seng eller fjøs av», skriver Olav Duun i boka Medmenneske, utgitt i 1929.Yak..En viss…
søndag 19:00 $ Tvedestrandsposten
Scenario: Fant savnet gutt etter leteaksjon
"En 12 år gammel gutt har kranglet med vennene sine. Han gjemmer seg i skogen og blir borte." Letemannskaper ute Her kommer Norsk Folkehjelp…
søndag 17:46 $ Tvedestrandsposten
- Sloss og blødde for hverandre
Jenter 15 kjempet midt på treet og i nedre halvdel av serien i fjor.Men jentene har slitt og trent, jobbet og kjempet.I Lyngmyrhallen ble de…
søndag 15. april $ Tvedestrandsposten
Første båt sjøsatt fra marinaen
Det begynner å nærme seg sommer når båtene begynner å settes ut.Førstemann ut va båten til formann i Tvedestrand seilforening, Arne Thorvald Aanonsen. IsrekordenPå Østerå…
søndag 15. april $ Tvedestrandsposten
- Jeg trenger ikke reise ut i verden når verden kommer hjem til oss
Elisabeth Vegerstøl (39) var for mange et kjent fjes på Turistkontoret i Tvedestrand hvor hun jobbet i tre somre.Siden var hun i hotell og servicebransjen…
søndag 15. april $ Tvedestrandsposten
Turner Karoline Abrahamsen på pallen
- Fantastisk dag i Skjeberg hallen i dag! For en innsats! Karoline Abrahamsen tok 3. plassen i junior nasjonal div.B, skriver Tvedestrand Turnforening på sin…
søndag 15. april $ Tvedestrandsposten
Fikk bryne seg på ung, utagerende kvinne
En ung kvinne ble pågrepet og kjørt i arresten i natt.Det var like før klokken to i natt at politiet tok med seg den unge…
søndag 15. april $ Tvedestrandsposten
Tårer etter jentenes aller siste kamp sammen
Håndballsesongen er snart over, og Vegårshei jenter 15 spilte sin siste kamp sammen i dag. - Ååh, det var trist, sier trener Kjersti Fossing. Hun…
lørdag 14. april $ Tvedestrandsposten
Stor stein i veibanen
Politiet er på vei til stedet og veimyndighetene er varslet. Den store steinen falt ned i veibnen på FV272 litt syd for Hillestad i Åmli.-…
lørdag 14. april $ Tvedestrandsposten
Liggende modelloppdrag for Olav
- Hvor skal vi sende regninga? spør Olav Hommelsgård. Han har latt seg overtale til å være midtpunkt og godta et aldri så lite liggende…
lørdag 14. april $ Tvedestrandsposten
Bilene kjørte slalåm i Myra
De startet på Hove i dag morges, folkene som var med på KNA CS løp i dag. Thomas Ludvigsen (43) fra Saltrød hadde med…
lørdag 14. april $ Tvedestrandsposten
Grønt lys til Motio fra Utdanningsdirektoratet
Utdanningsdirektoratet har bestemt seg. De vil opprettholde godkjenneningen til Motio Akademiet i Tvedestrand, og skolen får dermed støtte til skoledriften.Rekordmange søkereDenne våren var det rekordmange…
lørdag 14. april $ Tvedestrandsposten
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TVEDESTRAND

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
AGDER

AUST-AGDER

FAVORITTER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark Utenriks Hedmark Innenriks IT Bergen Oppland Fotboll Næringsliv Akershus Kjendis Østfold Nordland Mat Aust Agder Vestfold Båt Vest Agder
flere?
Kultur Rogaland Troms Odda Buskerud Sport Trøndelag Skåne Forsvar Sogn og Fjordane Møre og Romsdal Mobil Oslo Finnmark Kalmar Fiske Get-ligaen Fotball Ringsaker Kvinnherad Molde Skien Blekinge Tinn Fredrikstad Bolig Bodø USA Karlskrona Oskarshamn Inrikes Karmøy Sandnes Elverum Økonomi Kongelig Haugesund Stavanger Kristianstad Stabæk Sunndal Lindås Drammen Kongsvinger Bamble OL Barn Malmö Politikk Kragerø Svelvik Motor Landskrona Fauske Molde FK Kultur Hammerfest Tolga Stord Tomelilla Lillesand Sørreisa Radøy Meløy Askøy Drangedal Hässleholm Poker Porsgrunn Helsingborg Näringsliv Dyr Forskning Sport Nedre Eiker Svedala Eslöv Kryptovaluta Trav Tvedestrand Hvaler Sarpsborg Bil Reise Vestvågøy Steigen Tromsø Stockholm Universet Kunst Landbruk Vær Svalbard Eliteserien Hyllestad Vestby Forskning Osterøy Førde Langrenn Øvre Eiker Risør Bil Notodden Tesla Kvænangen Håndball Lyngdal Lier Vietnam Sigdal 17. mai Horten Jakt Åsnes Narvik Film Lesja Larvik Askim Odds BK FK Haugesund Musikk Aurskog-Høland Båt Salangen Sverige Nord-Korea Vefsn Mörbylånga Stavanger Oilers Friluftsliv Råde Klippan Asker Åmli Skiskyting Eiker VM Åmot Berlevåg Trysil Android Sande Helse Hadsel OBOS-ligaen Kommunesammenslåing Øygarden Tingvoll Hälsa Hörby Mat Tynset Jevnaker Ski Trening Lenvik Filippinene Kongsberg Øksnes Rosenborg BK Frogn Målselv Skøyter Staffanstorp Tana Bærum Moss Nordkapp Norway Cup Utrikes Jobb Vitenskap World Series of Poker Ronneby Ålesund Lund Austrheim Porsanger Grue Suldal Utsira Tønsberg Lyngen Fedje Kristiansand Ballangen Nittedal Aurdal Vinje Vålerenga Fjell Gjøvik Russland Sjakk Masfjorden Stryn Rana Nesodden Jølster Skjervøy Kävlinge Farsund Eidsberg Halsa Eurovision Sykkel Fitjar Modum Skurup Sauherad Skiptvet Halden Nore og Uvdal Sandefjord Bromölla Turn Kristiansund Teknik Selje Eidskog Time Enebakk Meland Strand Motorsport Gjerstad Sund Våler Sandøy Naustdal Nes Løten Svømming Mandal Evenes Litteratur Olofström Alpint Andøy Nord-Odal Foto Sørfold Brønnøy Hamar Grane Re Gloppen Ekonomi Hurum Sölvesborg Herøy Åseral Påske Sande Jönköping Karasjok Musik Svalöv Roing Alstahaug Træna Herøy Game of Thrones Östergötland Hole Bundesliga Fræna Odal Arvika Gausdal Surnadal Karlshamn Jul Kvæfjord Valle Lomma Rømskog Forsand Trollhättan Romfart Borgholm Birkenes Alta Spill Aure NHL Trøgstad Nesset Friidrett Måsøy Evje og Hornnes Modalen Harstad Polen Kvinner Vennesla Mönsterås Ullensvang Arendal Google Tromsø IL Mote Viking FK Kviteseid Skedsmo FA-cupen Östra Göinge Røyken Voss Eid Spania Russ Nesna Os Froland Rendalen Vaksdal Hattfjelldal Nybro Ishockey Leirfjord Gran Årdal Emmaboda Snowboard Klepp Tjeldsund Hemnes Nissedal Dovre Klatring Bodø/Glimt E-sport Ås
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL