Troms
Råkjørte i 60-sone
MÅLSELV: I tillegg til flere forenklede forelegg var det også en sjåfør som fikk beslaglagt førerkortet etter politiets trafikkontroll på Buktamoen fredag.
28min Nye Troms
Ropstad varsler et tydeligere KrF
Til helgen tar Kjell Ingolf Ropstad over som KrF-leder. Høstens bitre retningsvalg preger ennå partiet, men nå tror Ropstad snart at fruktene kan høstes.
12:33 Nye Troms
Fikk en drømmestart
RUSTAHØGDA: BOIF fikk akkurat den starten på sesongen som de kunne håpe på. Storelva ble feid av banen i storhallen med 6-1 torsdag kveld.
11:14 Nye Troms
Bøy formannskapet på fjøslunsj
FAGERFJELL: Onsdag fikk formannskapet servert lunsj på et fjøsloft på Fagerfjell. Bøndenes håp er at politikerne skal skjønne hvilken påvirkningskraft de har på Troms-bøndenes framtid.
09:00 Nye Troms
FpU vil ha pant på snusbokser
Fire kroner i pant for hver snusboks er et av forslagene som Frps landsmøte i mai skal ta stilling til. Det er ungdomsorganisasjonen FpU som står bak forslaget.
08:48 Nye Troms
Malangstun er 30 år: - En høyst oppegående jubilant
BALSFJORD: Mye har skjedd i løpet av de siste 30 årene, også på Malangstun sykehjem. Onsdag ble den store dagen feiret med både kaker, taler og musikk.
07:00 Nye Troms
LEDER/NEKROLOG: Viggos vilje
Viggo Fossum var veldig langt unna A4-formatet som politiker. Dette var hans soleklare styrke, men det ble på mange måter også hans svakhet i møte med de formalitetene som omgir ordførerrollen
torsdag 21:00 Nye Troms
Kraftig isgang skaper trøbbel i Målselv: Halvard fikk Alapelva i kjelleren
ALAPNES: Halvard Myreng la merke til at Alapelva var lettere synlig fra kjøkkenvinduet enn vanlig torsdag morgen. Han hadde ikke sett for seg at den skulle renne inn i kjelleren bare noen timer senere.
torsdag 18:14 Nye Troms
TROMS

Familien reagerer på drapsdommen: – Et monster
Familien til drepte Marie-Louise Bendiktsen reagerer på at 38-åringen ble dømt til elleve års fengsel.
torsdag 18:00 ABC Nyheter
Fjellandsbysesongen er over
MÅLSELV: Planen var å holde skianlegget i Målselv fjellandsby åpent denne helga, men slik blir det ikke.
torsdag 16:30 Nye Troms
Bondevik: Alle norske barn av IS-krigere må hentes hjem
Tidligere statsminister og Krf-profil Kjell Magne Bondevik mener det ikke er nok å hente hjem norske barn i Syria som er foreldreløse. Han vil ha samtlige hjem.
torsdag 15:08 Nye Troms
Får mer ansvar på unge skuldre
MÅLSELV: I kveld starter poengjakta for Bardufoss OIF i 4. divisjon. Da hviler det enda mer ansvar på skuldrene til unge Adrian Nymo Melseth.
torsdag 14:55 Nye Troms
Færre ser TV og leser papiraviser - mer tid går med til dataspill og internett
Vi bruker stadig mer tid på internett, mens kun en av tre leser papiraviser og om lag halvparten av nordmenn ser på lineær TV hver dag.
torsdag 13:50 Nye Troms
Tiltalte dømt til 11 års fengsel for Sjøvegan-drapet
En 38 år gammel mann er dømt til 11 års fengsel for å ha voldtatt og drept Marie-Louise Bendiktsen (59) på Sjøvegan i Troms for snart 21 år siden.
torsdag 13:44 Nye Troms
Mann (38) dømt for drapet på Marie-Louise
En 38 år gammel mann er dømt til 11 års fengsel for drapet på Marie-Louise Bendiktsen (59).
torsdag 13:35 ABC Nyheter
Ordføreren erklærte seg inhabil: Rådmannen permittert på ubestemt tid
BALSFJORD: Tirsdag ble rådmann Rigmor Richardsen permittert fra si stilling i Balsfjord kommune med umiddelbar virkning. Samtidig erklærte ordfører Gunda Johansen seg inhabil i den videre behandling av varslingssakene.
torsdag 13:00 Nye Troms
Forsker: Kampflyregningen vil ramme andre forsvarsgrener
At kampflyregningen har økt med mange milliarder kroner, kommer til å rasere andre forsvarsgrener, advarer forsker ved Sjøkrigsskolen.
torsdag 11:00 Nye Troms
Bardu har fått nok penger til livreddende maskin: Alle hjerter gleder seg
BARDU: En drøy måned etter pengeinnsamlinga starta, har det kommet inn nok penger til en hjertekompresjonsmaskin til ambulansen i Bardu.
torsdag 07:00 Nye Troms
Gikk på bjørn i Sørdalen
BARDU: Det ble en helt ellevill opplevelse i Sørdalen i Bardu i går da SNO og Nasjonalparkstyret var på befaring i Rohkunborri nasjonalpark.
torsdag 00:40 Nye Troms
LEDER: Highway to hell
mens vi humper oss fram på veier som er i ferd med å ta livet av bolyst, så vel som livsglede og næringsliv i mange av bygdene våre, skyver politikerne ansvaret over på hverandre
onsdag 21:00 Nye Troms
Roald Linaker er ny styreleder ved UNN
Ny styreleder ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) er Roald Linaker (60).
onsdag 20:23 Bladet Vesterålen
Nødreparasjoner og akuttiltak må vente: - Veiene er for våte
BALSFJORD: Fylkesveier i ferd med å gå i oppløsning skaper farlige situasjoner for bilistene. Hjelp er på vei - men det vil ta tid.
onsdag 19:00 Nye Troms
Ser lys i NH90-tunnelen
MÅLSELV: For ett år siden var forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen bekymret for NH90-helikoptrene. Nå ser admiralen litt lysere på situasjonen.
onsdag 16:00 Nye Troms
Jordskedet i Kirkesdalen: Tok med seg 100 meter rekkverk
MÅLSELV: Skredet over fylkesvei 171 i Kirkesdalen var 25 meter bredt og én meter høyt. Det isolerte dalen i flere timer tirsdag.
onsdag 14:56 Nye Troms
Øverbygd kan få nytt boligfelt
MÅLSELV: Det er ikke flust med byggeklare tomter i Øverbygd sentrum. Det ønsker grunneierne ved Grindjordhaugen å gjøre noe med.
onsdag 13:00 Nye Troms
Viggo Fossum er død
MÅLSELV: Fossum døde natt til tirsdag. Den tidligere Målselv-ordføreren ble 69 år.
onsdag 10:59 Nye Troms
Spennende sommer på kulturlåven
MÅLSELV: Både lattermuskelen og dansefoten får svingt seg på Moan Kulturlåve i år. Det varierte programmet passer for både små og store.
onsdag 10:00 Nye Troms
Vil bruke riggpenger på treningsparker i Målselv
MÅLSELV: Ungdomsrådet fikk i oppgave å finne ut hva de ville at salgssummen etter brakkeriggen ved Bardufoss ungdomsskole til. Treningsparker ble svaret.
onsdag 07:00 Nye Troms
Slik blir helseutredninga
MÅLSELV: Helse- og omsorgssektoren i Målselv kommune skal under lupa. Den skal gjøres så grundig at de trenger mer tid enn planlagt.
tirsdag 20:00 Nye Troms
Fikk stilt til valg i 12. time
OLSBORG: På en times tid dagen før fristen fikk Rødt 12 personer til å si ja til å stå på deres valgliste I Målselv. I neste uke skal lokallaget formelt dannes.
tirsdag 17:00 Nye Troms
Skrev seg inn i historiebøkene
MÅLSELV/SØRREISA: Ingrid Andrea Gulbrandsen skrev seg inn i historiebøkene til Vakkerhumprennet da hun vant jubileumsrennet. 50 år etter oppstarten ble hun første kvinnelige totalvinner av rennet.
tirsdag 15:20 Nye Troms
Oversvømt kommunal vei
BERGLUND: Den kommunale Seljelvnesveien har vært stengt store deler av dagen etter at en bekk har dratt med seg store mengder sand og stein og tettet stikkrenna under gamle E8.
tirsdag 13:35 Nye Troms
Hjemmeseier for Krister
BALSFJORD: Krister Klaussen bor halvannen kilometer fra startsletta. Påskeaften kunne junioren for aller første gang gå i mål som vinner av det tradisjonsrike Skarrennet.
tirsdag 12:45 Nye Troms
TROMS

Nybø fraråder studenter å ta utveksling i Storbritannia til høsten
På grunn av fare for at britene snubler ut av EU advarer høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) norske studenter mot å søke seg til Storbritannia.
tirsdag 12:05 Nye Troms
Forsvarssjefen: - Forverret sikkerhetssituasjon i 2018
MÅLSELV: Sett fra et norsk perspektiv ble den sikkerhetspolitiske situasjonen forverret gjennom fjoråret, ifølge forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen. Han la tirsdag fram Forsvarets årsrapport for 2018.
tirsdag 12:00 Nye Troms
Veien i Kirkesdalen ble stengt etter ras
MÅLSELV: Fylkesvei 171 i Kirkesdalen har vært stengt siden i morges på grunn av et jordras.
tirsdag 10:40 Nye Troms
Snart blir vrakene borte
MÅLSELV: Candida Eiendom AS håper å få omregulert tomta det tidligere Røde Kors-bygget står på. Men aller først skal de rydde.
tirsdag 09:30 Nye Troms
Hjelp! Våren er på vei
MÅLSELV: Med våren kommer gjørmete og hullete veier som skaper utfordringer for de som ferdes på dem. Her er et knippe utvalg bilder av dårlige veier i Målselv, Balsfjord og Bardu.
tirsdag 07:00 Nye Troms
LEDER: Skjebnetid for Balsfjord
det er problematisk for Balsfjord kommune dersom det internt har festet seg ei oppfatning av at ordfører og rådmann styrer kommunen gjennom et kokkelimonke-samarbeid som ekskluderer den øvrige organisasjonen
mandag 21:00 Nye Troms
Klager på nytt miljøtjenestenavn
MÅLSELV: Tidligere i år ble det vedtatt at de nye boligene på Øverli skal få navnet Fagerli miljøtjeneste. Nå har imidlertid medlemmer av Fagerli-slekta klaga på navnet.
mandag 17:00 Nye Troms
Stor snøskredfare flere steder i Troms
Stigende temperatur og mye regn mandag kveld og tirsdag fører til stor snøskredfare flere steder i Troms tirsdag, melder NVE.
mandag 14:37 ABC Nyheter
Millionoverskudd for Montar
MÅLSELV: For tre år sia hadde Montar AS en tusenlapp i overskudd. I fjor ble overskuddet drøye 1,2 millioner kroner.
mandag 14:00 Nye Troms
Hotell for de aller minste
BALSFJORD: De kryper og kravler og smyger seg fram. Til irritasjon for mange, og begeistring for andre. På Balsfjord folkebibliotek kan du i mai lære hvordan du lager ditt eget insektshotell.
mandag 10:00 Nye Troms
Balsfjord Høyre holder folkemøter: - Vi trenger et skifte
STORSTEINNES: Med et rykende ferskt forslag til partiprogram i lomma, inviterer den unge ordførerkandidaten Fridtjof Winther og kampanjeleder Arne-Hugo Hansen til tre folkemøter.
mandag 08:00 Nye Troms
Skal ikke bruke penger på kulturminneplan
BALSFJORD: Politikerne ønsker at arbeidet med å samle inn informasjon om kulturminner i Balsfjord påbegynnes, men følger likevel rådmannens innstilling om ikke å bruke penger på prosjektet i denne omgang.
søndag 21:00 Nye Troms
Ba om tydeligere mål med landbruksprosjekt
BALSFJORD: Prosjektet «Fremtidsrettet og nyskapende landbruk» ble sist uke satt på vent av politikerne, i påvente av tydeligere mål og mening.
søndag 17:00 Nye Troms
To mista lappen og en drakk seg til anmeldelse
MÅLSELV: Politiet har hatt litt å hanskes med det siste påskedøgnet.
søndag 10:38 Nye Troms
Gir seg i politikken og erstattes av rekordung Ap-liste
BARDU: 16 år i lokalpolitikken er nok. Det synes Ap-veteran Arne Nysted i Bardu som nå gir seg i politikken. Ikke står han på Ap-lista til høsten og ikke blir det nye verv i lokalpartiet.
søndag 09:30 Nye Troms
Stortinget neste for løypesak i Bardu: Mener snøskuteren gir mange et positivt friluftsliv
BARDU: Bardu Høyre fyrer av en skikkelig bredside til Troms fylkeskommune etter at fylkesrådet gikk mot snøscooterløypa på Leinavatnet. Partiet kaller motstanden for respektløst, og nå vil lokalpolitikerne ha en presisering på hva friluftsliv er.
lørdag 17:00 Nye Troms
Kalv søker barn
STORSTEINNES: Er du mellom åtte og ti år og glad i dyr? Da kan kalvemønstring være noe for deg. Men da bør du helst begynne å trene allerede nå.
lørdag 20. april Nye Troms
- Har ikke slått positivt ut for oss
BARDU: At det var Bardu kommune som i sin tid fikk utvidet Rohkunborri nasjonalpark i forhold til det verneforslaget som opprinnelig lå fremme, har ikke slått positivt ut i skuterløypesaken på Leinavatnet.
fredag 19. april Nye Troms
Fiskebonanza på Rostavatnet
LILLE ROSTAVATN: Det ble totalt tatt opp 26,388 kg fisk under Rostavannspilken på skjærtorsdag. Karen Bakke fikk nesten ett av dem på kroken.
fredag 19. april Nye Troms
Åpner kapellet for samvær i sorg og savn
BALSFJORD: De siste månedene har kapellet på Storsteinnes vært møtested for mennesker som opplever sorg og savn i livet. Tirsdagen over påske skjer det igjen.
fredag 19. april Nye Troms
Fiskelykke for Marie Elida
SAGELVVATN: Det ble ingen rekorddeltakelse på Sagelvvasspilken til tross for at arrangørene dette året virkelig kunne trenge ekstra kroner i kassa.
torsdag 18. april Nye Troms
Tre turister havnet i havet – tankskip etterforskes
Tre turister havnet i havet nordvest for Meløyvær i Troms skjærtorsdag. Kystvakta undersøker om et tankskip var involvert.
torsdag 18. april ABC Nyheter
Her åpner Karstein Målselvs første snøskuterløype
ROSTADALEN: I 2004 bestemt UL Freidig seg for å være pådriver for etablert skuterløyper i Rostadalen. 15 år seinere kunne grunneieren skru opp skiltet som åpna løypa.
torsdag 18. april Nye Troms
Får lærdom i vinterfeltet
LAKSELVDAL: Jegerne fra Lakselvdal skytterlag er ikke i tvil om at det er mye lærdom i å delta på vinterfeltstevner. Lærdom som man kan dra nytte av under jakta.
torsdag 18. april Nye Troms
Mange muligheter til å være aktiv og sosial i påska
MÅLSELV: For noen er påskelykke ensbetydende med avslapping og hjemmekos. For andre er det noe helt annet. Og mulighetene er der, enten du tilhører den ene eller den andre kategorien.
torsdag 18. april Nye Troms
TROMS

Glenn var med på å grave fram kameraten fra skredet i Reingjerdfjellet: - Håper jeg aldri opplever noe liknende igjen
LAMO: Glenn Lamo deltok som frivillig i letearbeidet etter snøskredet i Øverbygd 1. april. Det ga ei erfaring han håper han aldri kommer til å få bruk for.
onsdag 17. april Nye Troms
Høie: Leger kan ta pasientbilder med privat mobil
Helseminister Bent Høie (H) slår fast at leger kan bruke privat mobil i behandlingen av pasienter og gå inn i journaler uten at de har pasientansvar.
onsdag 17. april Nye Troms
Solid og gjennomarbeidet fra Malangsrevyen
RAMBERGSTUA: Årets forestilling fra Malangsrevyen var proppfull av aktuelle temaer og lekre sceneframføringer. Neste mulighet til å få med seg revyen er Skjærtorsdag.
onsdag 17. april Nye Troms
Får skryt fra Utdanningsdirektoratet: - Alle trenger å bli sett
BALSFJORD: På Storsteinnes skole vet lærerne å sette pris på elevene sine. Det har både foresatte og Utdanningsdirektoratet lagt merke til.
onsdag 17. april Nye Troms
Slik blir påskeværet
BALSFJORD: Det gjelder å skyndte seg ut om du skal nyte påskeværet. Varselet viser ei regntung påske i Troms.
onsdag 17. april Nye Troms
Snøskred i Tromsø
Mannskaper rykket onsdag formiddag ut til et snøskred på Kvaløya i Tromsø. Det viste seg å ikke være et nytt skred, og mannskaper har avsluttet aksjonen.
onsdag 17. april ABC Nyheter
Jubileum for Vakkerhumprennet
MÅLSELV: Vakkerhumprennet ble første gang arrangert i 1970. Påskeaften kjøres det 22 km lange turrennet fra Karlstad til Sørreisa fro 50. gang.
onsdag 17. april Nye Troms
Her kjøres det over 2 mil med «trikkeskinner» i fjellheimen
BARDU: Det blir kilometervis med nykjørte skispor i fjellet mellom Salangsdalen og Salangen i påsken. Salangsdalen Jeger og Fiskerforening står for løypesettingen i fjellpartiet.
onsdag 17. april Nye Troms
Trosset vind og regn for å gå Aursfjordhalvøya på tvers
SØR-MALANGEN: Familieskirennet med start ved Hamnvåg skole og målgang ved Sør-Malangen samfunnshus er blitt ei populær start på påska for både bygdefolk og hyttefolk i indre del av Malangen.
onsdag 17. april Nye Troms
Jubler for stafettseier
KANTORNES: Tromsø 3 gikk av med seieren i ministafetten for de yngste under Nikkens minneløp. Rett bak kom to Målselvlag.
tirsdag 16. april Nye Troms
Gikk seirende ut av Nikkenstafetten
KANTORNES: Det var spenning helt til det siste under lørdagens Nikkenstafett, og Tromsø 3 kunne til slutt juble over å være laget som fikk ta med seg vinnerpokalen hjem.
tirsdag 16. april Nye Troms
Nå er det endelig klart: Målselv inviterer til åpning av sine første snøskuterløyper
MÅLSELV: Skjærtorsdag blir en merkedag i Målselv. Da blir de første rekreasjonsløypene åpna i kommunen.
tirsdag 16. april Nye Troms
Norgesmestere i emning
LAKSELVDAL: Alle skyttermestere har en gang vært fersk i sporten. En dag håper disse unge skytterne å kunne hevde seg i skytesporten.
tirsdag 16. april Nye Troms
FN: Funksjonshemmede i Norge har lavere status enn andre
FN kritiserer måten vi behandler funksjonshemmede her i landet. Det forskjellsbehandles og brukes tvang. Regjeringen lover nå ny handlingsplan allerede i år.
tirsdag 16. april Nye Troms
Ni ønsker å bli sjef for Hæren
MÅLSELV: Én generalmajor og åtte brigaderer har søkt på stillinga som hærsjef. Deriblant sjefen for Brigade Nord og en tidligere stabssjef i Hærstaben.
tirsdag 16. april Nye Troms
Vettregler for private barnehager skal hindre pengemisbruk
Etter inspirasjon fra fjellvettreglene, innfører Private barnehagers landsforbund vettregler som skal hindre misbruk av offentlige midler etter medieoppslag.
tirsdag 16. april Nye Troms
Fønix tar Manhattan
HADSEL: Et kreativt firkløver ved Hadsel videregående skole har utnytta mulighetene godt ved medieproduksjonlinja og topper det hele med tur til New York.
tirsdag 16. april Bladet Vesterålen
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TROMS

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL