Tinn
To kandidater fra Tinn på Høyres fylkesliste
To politikere fra Tinn er kandidater til Høyres fylkesliste Telemark og Vestfold 2019-2023
11:01 $ Rjukan Arbeiderblad
Gikk seg bort langs Prestevegen
Det ble søndag kveld startet en leteaksjon etter tre kvinner som hadde gått seg bort i Hjartdal. Røde Kors hentet dem ut.
06:30 Rjukan Arbeiderblad
Populær åpen brannverndag på Vemork
Store og små valfartet til Vemork for å få være med på tidenes brannverndag i Tinn.
søndag 22:32 $ Rjukan Arbeiderblad
Glad for å få pub i bygda
Det ble koselig og livat da den nye kulturpuben i Hovin åpnet døra lørdag.
søndag 21:33 $ Rjukan Arbeiderblad
Utsolgt igjen på Flåklypa
Det var ikke forbigående da den nye Flåklypa-filmen solgtre ut fredag. Allerede lørdag kveld var også søndagens forestilling helt utsolgt. Nå har kinosjefen programmert flere.
søndag 16:59 Rjukan Arbeiderblad
Fikk bank av Drangedal
Rjukan/Tinns G19 har åpnet svært overbevisende i sesongen, men kom ned på jorda lørdag, da de tapte 2-5 på Bjørn Myhres Plass.
søndag 16:35 $ Rjukan Arbeiderblad
Rjukan G16 til topps på tabellen
Det er vel etterhvert ikke noen overraskelse at Rjukan har fått et sterkt G16-lag, og denne sesongen innleder de med å ta tabelltoppen. Lørdag ventet en tøff kamp mot Larvik Turn, men Rjukan vant 29-25 uten virkelig å anstrenge seg.
søndag 16:10 $ Rjukan Arbeiderblad
Bildeserie fra Haustmarknad
lørdag 23:04 Rjukan Arbeiderblad
TELEMARK

Folksomt på Haustmarknad i Austbygde
Årets Haustmarknad ble en stor suksess. Mye folk og strålende høstvær, ikke rart salget gikk strykende.
lørdag 23:01 Rjukan Arbeiderblad
På første tur gjennom sentrum
Fredag kveld kom Tinn kommunes nye stigebil til brannstasjonen på Svadde, og lørdag morgen var den på sin første tur gjennom Rjukan sentrum, på vei opp til Åpen branndag på Vemork.
lørdag 10:14 Rjukan Arbeiderblad
Pusen Timur
Det er alltid hyggelig å lese gode nyheter i en avis, og den lykkelige kattehistorien i Gjøystdalsbygda var intet unntak. Men redningsmannen bør absolutt få…
lørdag 10:12 Rjukan Arbeiderblad
Takker Per Lykke for at pus kom hjem
Referer til artikkel i RA lørdag 15/9. Jeg vil med dette rette en takk til de som varslet meg om observasjoner av katten min Timur…
lørdag 10:11 Rjukan Arbeiderblad
Snø ned til 1000 m.oh.
Gaustatoppen har i løpet av fredagskvelden og natt til lørdag fått et fint melislag med snø, helt ned til 1000 meter over havet.
lørdag 09:44 Rjukan Arbeiderblad
Årets stifinnere
Diskusjoner i lunsjpause og feltarbeid på fritida. Solid lagsinnsats sørget for at arbeidskollagaer på Torget 2 dro i land sommerens Stifinner – konkurranse i RA.
lørdag 09:01 $ Rjukan Arbeiderblad
Ikke plass til legevakt og korttidsavdeling på Eldres hus
Det er fortsatt ikke plass til legevakta og korttidsavdelingen på Eldres Hus. Mangel på omsorgsboliger har skylda, ifølge rådmann Rune Engehult.
lørdag 08:59 $ Rjukan Arbeiderblad
Slik var stormen i Telemark i natt
TELEMARK: Med orkan i kastene feide ekstremværet Knud inn over Sør- og Østlandet fredag ettermiddag og kveld, men Telemark ser ut til å ha sluppet unna uten de største skadene.
lørdag 08:35 Rjukan Arbeiderblad
Svindyr moro: Festival vil koste tre millioner per dag
NOTODDEN: Notodden Blues Festival er i hardt vær. Festivalen mottar flere millioner i offentlig støtte, men nå ber de om enda mer. Sluttsummen kan ende på over 12 millioner kroner i 2018. Det er tre millioner kroner per bluesdag.
fredag 22:20 $ Rjukan Arbeiderblad
Mann av huse på kino i uværet
Ekstreemvær er tydeligvis kinovær i Tinn, for fredag kveld samlet både Månelyst i Flåklypa og The Nun folk på Rjukan kino i regn og vindkast. Årets klart beste kinodag er et faktum.
fredag 19:37 Rjukan Arbeiderblad
Småhagl og snø på Gaustatoppen
Ekstremværet Knut lager bølger og velter trær på vestlandet, mens i Tinn er det stort sett nedbør som er problemet. Fredag kveld er det karftig kuling med liten storm i kastene på fjellet, og det er meldt snø på Gaustatoppen. Klkka 17 var det småhagl i lufta.
fredag 18:56 Rjukan Arbeiderblad
Krossobanen kan stenge på grunn av storm - skjer svært sjeldent
TINN: Så langt har ikke stormen ankommet Rjukan, men om den gjør det vil Krossobanen stenge. – Det skjer nesten aldri, forteller daglig leder.
fredag 16:37 $ Rjukan Arbeiderblad
Porsche-klubben lagde kaos på nyåpna Tveito Bensin
Det ble rent ut kaos da 50-60-70 ja hvem veit hvor mange Porscher som skulle inn på Tveito Bensin på Rjukan i 15-tida fredag, på kjøretur i Telemark. Om det var pølser til halv pris på gjenåpningsdagen, eller hardt tiltrengt bensin vites egentlig ikke, sannsynligvis det...
fredag 15:42 Rjukan Arbeiderblad
Mente næringsplan var for uklar
Politikerne etterlyste mer konkrete mål da kommunestyret behandlet strategisk næringsplan for 2017–2029.
fredag 13:30 $ Rjukan Arbeiderblad
Rjukan stasjon tilbakeført i gult
Etter flere ukers nitid malearbeid er ett av de eldste verdensarvbyggene, Rjukan stasjon, tilbakeført i sin opprinnelige lysegule farge. - Lysere enn jeg trodde, men det var bra å bli kvitt gråfargen, sier daglig leder i Rjukanbanen Einar Gabrielsen.
fredag 11:30 Rjukan Arbeiderblad
Olav ble nedringt da han ville gi bort fjellgården sin: – Det er i grunn litt trivelig
Telefonen har ikke stått stille etter TAs oppslag om Olav Skuldalen som ville kvitte seg med fjellgård og jakteiendom. – Det er i grunn litt trivelig òg, sier Skuldalen om oppstyret.
fredag 11:03 $ Rjukan Arbeiderblad
Grundig jobb på Månastien
De siste to ukene har Lions gjort en grundig jobb med å gjøre Månastien trivelig. - De har aldri kuttet så mye trær og kratt som i år, ifølge klubbens leder Øystein Bekkeli.
fredag 10:14 Rjukan Arbeiderblad
Storseier på bortebane
Tinn/Rjukan slo til med en solid borteseier mot Gulset 2 torsdag kveld. Tinndølene ga seg ikke før de hadde banket hjemmelaget 5-1.
fredag 09:46 $ Rjukan Arbeiderblad
Nå har snøen kommet: - Legg om til vinterdekk
VINJE: Fredag morgen hadde snøen lagt seg på fjellovergangene i Vinje. - Legg om til vinterdekk, råder Statens vegvesen.
fredag 08:36 $ Rjukan Arbeiderblad
Nytt uvær i vente – fare for store skader
Onsdagens uvær på Vestlandet førte til veltede trær, hustak som blåste av gårde og tusenvis uten strøm. Fredag feier et nytt uvær inn over Sør- og Østlandet.
fredag 06:17 Rjukan Arbeiderblad
NIA vil ha det historiske gullet ditt
Bevaringsplanen for private arkiver i Telemark ble lansert på et lokalhistorisk arkivmøte i Bø torsdag. - Nå kan vi endelig oppfordrer folk som sitter på gull der ute om ta kontakt med oss, sier NIA-arkivar Dan André Velle, som også er opptatt av nyere historisk...
torsdag 21:11 $ Rjukan Arbeiderblad
Fikk grønt lys for Atrå-skolen
Politikerne ga i dag grønt lys for forslaget til ny Atrå-skole. I morgen starter jakta på entreprenør til prosjektet.
torsdag 20:52 $ Rjukan Arbeiderblad
Melder regnfull fredag
Det er sendt ut ekstemvarsel igjen for Østlandet. Tinn slipper unna med opptil 50 mm regn, mens vind slipper vi i nevneverdig grad. De sterkeste vindkastene ventes nær kysten og i fjellet. Vindkastene avtar lørdag formiddag.
torsdag 15:48 Rjukan Arbeiderblad
Fartskontroll på Svaddevegen
UP har avholdt laserkontroll på Svaddevegen i dag. Det resulterte i fire forenklede forelegg for høy hastighet. Høyeste målte hastighet var 66 km/t i 50…
torsdag 14:42 Rjukan Arbeiderblad
Olav ble nedringt da han ville gi bort fjellgården sin: – Det er i grunn litt trivelig
SELJORD: Telefonen har ikke stått stille etter TA og Telens sak om Olav Skuldalen som ville kvitte seg med fjellgård og jakteiendom. – Det er i grunn litt trivelig òg, sier Skuldalen om oppstyret.
torsdag 14:41 $ Rjukan Arbeiderblad
TELEMARK

I morra kan du fylle drivstoff på Shell igjen.
Fredag kan folk fylle drivstoff på Shell igjen. De ansatte gleder seg til å se kundene sine igjen.
torsdag 14:38 Rjukan Arbeiderblad
Stian får ikke bygge garasje på egen tomt
GRANSHERAD: Da garasjen til Stien Flåten brant ned ville han bygge en ny. Bane NOR har «noen» innvendinger. For nær jernbanen, bevaring av særpreg, mulig fremtidig veterantogkjøring – og ikke minst flom.
torsdag 11:16 $ Rjukan Arbeiderblad
Kraftig vind og vanskelige kjøreforhold: Anbefaler å legge om til vinterdekk
TELEMARK: Meteorologisk institutt varsler om fare for kraftige vindkast i Telemark, samt vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene. Vegtrafikksentralen anbefaler dem som skal kjøre i fjellet om å legge om til vinterdekk.
torsdag 11:01 Rjukan Arbeiderblad
Slutt på protestene fra Atrå
Folk i Atrå protesterte kraftig da samfunnshuset sto for fall. Nå er styret fornøyd med integreres i den nye skolen. - Det bli nok ikke noen som møter opp i protest i kommunestyret i kveld, nei, sier styreleder i samfunnshuset, Stein Gunleiksrud
torsdag 10:05 Rjukan Arbeiderblad
Forbrukerrådet: – Ikke godta renteøkning på boliglånet
Folk som allerede betaler 3 prosent eller mer rente på boliglånet, bør ikke godta noen renteøkning fra bankene, mener Forbrukerrådet.
torsdag 09:58 $ Rjukan Arbeiderblad
Ny 50- og 500-lapp fra 18. oktober
18. oktober 2018 lanseres den nye 50- og 500 kroneseddelen, de to neste valørene i Norges nye seddelserie. 100- og 200 kroneseddelen ble lansert 30. mai 2017. 1000-lappen kommer først neste høst.
torsdag 09:47 Rjukan Arbeiderblad
Høstens høydepunkt i Austbygde
Lørdag blir det liv og røre i Austbygde. Haustmarknaden trekker garantert folk. I år kan de også beundre bunader i den gamle Essostasjonen i sentrum.
torsdag 07:11 Rjukan Arbeiderblad
Strømbrudd i natt
Den kraftige vinden ført til mye trefall rundt omkring i Tinn i natt. Tinn Energi fikk utfordringer med å holde linjene fri for trær. Det…
torsdag 07:10 Rjukan Arbeiderblad
Stor leteaksjon etter mann som skulle bestige to topper
NOTODDEN: En 68 år gammel mann ble funnet av Sea King redningshelikopter natt til torsdag etter at han var meldt savnet i området mellom Notodden og Lifjell.
torsdag 06:56 $ Rjukan Arbeiderblad
Klar med ny Atråskole i 2021
Den nye ungdomsskolen i Atrå kan stå ferdig til bruk høsten 2021. Det blir et kombinert skole og samfunnshus, krympet med 35 millioner kroner.
torsdag 06:52 $ Rjukan Arbeiderblad
Vilje ikke videre i Idol
Det holdt ikke for Vilje Jonsjord Lurås i kveldens Idol. - Moro å ha deltatt, sier Austbygde-jenta etter å ha blitt stemt ut av konkurransen.
onsdag 22:16 Rjukan Arbeiderblad
Har du lagt merke til de nye lysene politibilene bruker?
– Vi har opplevd at flere har trodd at vi har vært ute på utrykning.
onsdag 22:09 $ Rjukan Arbeiderblad
Jeger fløyet til Ullevål sykehus etter skyteulykke
VINJE: En jeger ble fløyet til Ullevål sykehus etter en skyteulykke på fjellet i Rauland, onsdag ettermiddag.
onsdag 22:07 Rjukan Arbeiderblad
For en blåst!
Det var kraftige vindkast på fjellet onsdag kveld og natt til torsdag.
onsdag 22:00 Rjukan Arbeiderblad
Buss kolliderte med personbil i Jønjiljotunnelen
Seks personer klarte ved egen hjelp å komme seg ut av den 764 meter lange Jønjiljo-tunnelen etter at bussen de var passasjerer i kolliderte med en personbil. Ingen omkom i ulykken, men flere slet med pustevansker etter å ha fått i seg røyk.
onsdag 20:30 $ Rjukan Arbeiderblad
Nesten 15 000 kroner skiller den dyreste og billigste kommunen - Sjekk de store forskjellene
TELEMARK: Bokostnadene i fylket har store forskjeller fra kommune til kommune. Sauherad har et snitt på 94 147 kroner, mens Vinje har et snitt på 79 222 kroner.
onsdag 20:22 $ Rjukan Arbeiderblad
Jeger skadet i skyteulykke - to helikopter måtte gi opp på grunn av dårlig vær
VINJE: Dårlig vær gjør redningsarbeidet vanskelig etter at en jeger er skadet i en skyteulykke inne på fjellet i Rauland.
onsdag 18:17 Rjukan Arbeiderblad
Stadig flere par velger å gjøre som disse to
Lørdag giftet Vibeke Lunden og Arne Slorbak Solbakken seg på Gaustatoppen. I sommer har mange valgt det samme som paret fra Skien.
onsdag 13:58 $ Rjukan Arbeiderblad
Tinndøler ga bånn gass på Kongsberg
Hele 10 sjåfører fra NMK Tinn stilte i Sølvcrossen på Kongsberg . Hans Erik Rue imponerte stort med frisk kjøring hele helga..
onsdag 12:29 $ Rjukan Arbeiderblad
Vilje fra Tinn i Idol
Vilje Jonsjord Lurås fra Austbygde er blant deltakerne i årets Idol. I kveld stiller hun på booth camp, der det blir en tøff siling av talentene.
onsdag 11:21 $ Rjukan Arbeiderblad
Trær oppe til vurdering
Hvor mange trær, hvilken type, størrelser og utseende opptar byens befolkning og kommunens planavdeling når ankomsten til Rjukan sentrum formes. Etter at mer enn 20 trær er fjernet fra torget og ned til Baptistkirken er det blitt et samtaleemne i byen. - Vi vil ikke si noe ennå om hva...
onsdag 10:51 $ Rjukan Arbeiderblad
- Forventer storbesøk på begge
Helgas kinopremierer er to mulige besøkstopper på Rjukan kino. Månelyst i Flåklypa og The Conjuring-spinoffen The Nun begynner begge på fredag. - Jeg forventer meget godt besøk på begge filmene som har Norgespremiere denne helga, sier kinosjef Robert Jenbergsen.
onsdag 08:27 Rjukan Arbeiderblad
Årsbeste av seiersvante jenter
Tinn’s J12 lag har kun tapt en kamp i år, og det var nettopp mot mandagens motstander Seljord. Denne gang ble det 4-1 til Tinn.
onsdag 08:23 $ Rjukan Arbeiderblad
Slår alarm om politiets operasjonssentral: – I verste fall kan liv gå tapt
TELEMARK: AMK-sentralen mener at pasienter, ved flere ulykker, har måttet vente lenger på hjelp etter at politiets operasjonssentral ble samlokalisert i Tønsberg i vår. Sentralen har blant annet ansvaret for å håndtere hendelser i Telemark.
onsdag 07:40 $ Rjukan Arbeiderblad
Skrantekoordinator: – Det er klart beklageleg at det ikkje har kome prøvar frå fleire dyr
Mattilsynet har fått inn færre CWD-prøvar enn ønska, og oppmodar jegerar til å sørga for at fellingsløyva vert brukte.
onsdag 06:00 $ Rjukan Arbeiderblad
TELEMARK

Åpen branndag på Vemork
Lørdag blir en gledens dag for små og store brannmenn i Tinn og Telemark.
onsdag 05:58 $ Rjukan Arbeiderblad
Bra start for RILs G16.
Rjukans G16 åpnet sesongen med borteseier.
onsdag 05:57 Rjukan Arbeiderblad
LO-topp avviser ikke fire dagers arbeidsuke
Effekten vil være at vi klarer å opprettholde en høy sysselsetting, mener Mette Nord.
tirsdag 23:01 Rjukan Arbeiderblad
Nå kan du få 250 meter til postkassa
Når Posten Norge skal fortsette sin effektivisering, må mange belage seg på lengre vei til postkassa.
tirsdag 22:09 $ Rjukan Arbeiderblad
-En spennende høst på verdensarvsenteret
- Det blir en spennende høst her på Verdensarvsenteret, mener leder Halvor Sælebakke. Åtte spennende foredrag står på programmet.
tirsdag 19:00 $ Rjukan Arbeiderblad
Vinteren er på vei
Brøytestikkene settes ut på Miland
tirsdag 18:11 $ Rjukan Arbeiderblad
I Pose &Sekk på fjellet
Butikksjef Kenneth Are har hektiske dager på Gaustablikk. Torsdag åpner den nye dagligvarebutikken Pose &Sekk med hele 1500 ulike varer – kanskje til og med vedsekker.
tirsdag 15:09 $ Rjukan Arbeiderblad
Rødt vil ha liste i Tinn
Lokallag og liste til valget i Tinn. Det er målet når partiet Rødt kommer på offensiv til Rjukan onsdag. Partiet på ytterste venstre flanke er i medvind for tida, ikke minst takket være den markerte stortingsrepresentanten Bjørnar Moxnes.
tirsdag 14:21 $ Rjukan Arbeiderblad
Søstrene må ta båt for å komme på skolen
Hver dag må søstrene på øya Hovden på Møsstrond ta båt for å komme på skolen. På vinteren foregår transporten med snøscooter.
tirsdag 18. september $ Rjukan Arbeiderblad
Skogen Lund forlater NHO til fordel for Schibsted
Kristin Skogen Lund slutter som administrerende direktør i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) for å bli ny konsernsjef i Schibsted Group.
tirsdag 18. september Rjukan Arbeiderblad
Dette tjener lederne i Telemark
TELEMARK: Årslønnen til en leder i Telemark ligger i snitt på 635 000 kroner.
tirsdag 18. september $ Rjukan Arbeiderblad
Søker på toppjobb i Skien
Jan Arvid Gravklev - teknisk sjef i Tinn kommune - er blant de 17 søkerne til stillingen som ny næringssjef i Skien kommune.
tirsdag 18. september $ Rjukan Arbeiderblad
60 aviser risikerer å gå dukken etter postomlegging
Landslaget for lokalaviser (LLA) frykter at et sekstitall aviser må legges ned dersom Stortinget åpner for postomdeling annenhver dag.
tirsdag 18. september Rjukan Arbeiderblad
- Twitter, vær så snill og hjelp meg. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre
BUSKERUD/TELEMARK: En brite på fottur mellom Buskerud og Telemark ble redningen for den døve hunden Ask (15), som forsvant fra eierne forrige lørdag.
tirsdag 18. september $ Rjukan Arbeiderblad
Veterinærer vil sjekke den skadde ørreten
Mink, stress, skarv, niøye eller propelskade. Mange teorier om hva som kan ha skadet Tinnsjøørreten som for ni dager siden. Nå er veterinærer satt på saken.
tirsdag 18. september $ Rjukan Arbeiderblad
MC-ulykke på glatt føre på E134
NOTODDEN: En person er fraktet til legevakt i ambulanse etter en ulykke på E134 på Ørvella mandag kveld.
mandag 17. september Rjukan Arbeiderblad
Robin og Cato skal videreføre «Doses» livsverk: - Galskapen skal fortsette
KRAGERØ: Robin Skoglund Bentsen og Cato Lindheim skal drive Stopp en halv og Jensemann videre i Henning «Dose» Aabøe Bentsens ånd.
mandag 17. september $ Rjukan Arbeiderblad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TINN

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
TELEMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL