Tennis
Ruud videre i Wien
(Casper Ruud - Lloyd Harris 7-5, 7-6) Casper Ruud vant åpningskampen sin i Wien. Det betyr også at han er et lite skritt nærmere Torino.
15:58 TV 2
Tennisturnering avlyst
Tennisturneringen Kooyong Classic, som arrangeres i forkant av Grand Slam-turneringen Australian Open, avlyses på grunn av usikre koronaregler. Det betyr at tennisstjernene har én turnering mindre å velge mellom i opptakten til årets første Grand Slam-turnering i Melbourne i...
08:55 NRK
Ruuds oppskrift for å nå Torino
Høyst sannsynlig er det fire tennisspillere som kniver om to plasser i ATP-finalene i Torino. Av de fire er det verdensåtter Casper Ruud som har flest poeng før turneringen i Wien denne uken.
mandag 20:09 TV 2
Ruud med karrierebeste på rankingen
Casper Ruud (22) klatrer én plass på ATP-rankingen og er rangert som den åttende beste tennisspilleren i verden. Nordmannen bytter plass med østerrikske Dominic Thiem på den ferske rankingen mandag. Det er den eneste endringen blant topp ti. Serbiske Novak Djokovic topper fortsatt...
mandag 08:48 NRK
Ulrikke Eikeri skriver historie
Ulrikke Eikeri og hennes australske makker Ellen Perez vant Tenerife Ladies Open. Dette er den første WTA-tittelen som deles ut til en norsk kvinne. WTA er det øverste nivået i kvinnetennis. I finalen slo Eikeri og Perez det ukrainske makkerparet Lyudmyla Kichenok og Marta Kostyuk 2-0 i sett....
lørdag 21:03 NRK
Ruud møter sørafrikaner på nytt i Østerrike
Casper Ruud får et snarlig gjensyn med Lloyd Harris i 1. runde av neste ukes ATP-turnering i Wien. Tidligere i måneden slo han ut sørafrikaneren i California.
lørdag 14:30 ABC Nyheter
Stjerneskuddet er Diors nye ansikt
Tennisstjernen Emma Raducanu (18) er blitt Diors nye ambassadør bare en måned etter at hun overraskende vant US Open.
lørdag 04:33 VG
Har slitt med smerter siden mars
Casper Ruud avslører at smerter i håndleddet har kommet og gått helt siden han måtte trekke seg fra turneringen i Acapulco i mars.
fredag 18:11 TV 2
Ruuds luksusproblem
Casper Ruud er rangert som nummer ni på ATPs oversikt over de beste tennisspillerne i verden. Han er også på pallplass av de 20 beste som har spilt flest kamper i 2021.
fredag 11:05 TV 2
– Et år jeg aldri kommer til å glemme
Casper Ruud er blant toppspillerne som har spilt aller flest tenniskamper dette året.
torsdag 17:29 TV 2
Minister bekrefter: Bare fullvaksinerte får spille Australian Open
Tennisspillere som ønsker å delta i neste års Australian Open, må ha mottatt to vaksinestikk mot corona. Uvaksinerte vil bli nektet innreise til Australia.
onsdag 20. oktober ABC Nyheter
Bordtennisspiller Aida Dahlen vant bronse i Paralympics: - Det er det jeg har jaktet på i flere år
Hvordan blir du best i bordtennis? Aida Dahlen har to EM-gull og sølv og bronse i VM på CV-en. Og i sommer toppet hun det hele med en sterk bronse i Paralympics. Bordtennisproffen deler sine beste tips til hvordan man blir bedre i bordtennis.
tirsdag 19. oktober TV 2
Her utfordrer Desta og Espen OL-medaljevinneren i bordtennis (!)
Aida Dahlen har flere EM- og VM-bragder på CV-en og kan nå tilføye en skinnende bronse fra Paralympics i Tokyo. Så programlederne Desta Marie Beeder og Espen Fiveland hadde ikke akkurat oddsene på sin side da de utfordret Dahlen til bordtenniskamp – men kanskje overrasket de...
tirsdag 19. oktober TV 2
Kniver om plass i ATP-finalene
Casper Ruud er foreløpig i rute til å nå ATP-finalene i Torino hvor de åtte beste i kalenderåret møter hverandre. Etter Indian Wells har imidlertid kampen blitt tøffere.
tirsdag 19. oktober TV 2
Karrierebeste for Ruud
Briten Cam Norrie vendte til seier over Nikoloz Basilashvili i finalen og tok en spesiell triumf i Masters 1000-turneringen i Indian Wells søndag.
mandag 18. oktober TV 2
Casper Ruud nummer 9 i verda
Tennishåpet Casper Ruud (22) klatrar ein plass på den ferske ATP-rankingen og er framleis i posisjon til å kome med i tourfinalen i Torino i midten av november. Nordmannen er på same poengsum som på førre ranking, men klatrar likevel eitt hakk til 9.-plassen. Det skuldast at den...
mandag 18. oktober NRK
Casper Ruud slått ut av Indian Wells: - Stemte aldri
Casper Ruud hadde vunnet sine ni siste tenniskamper før møtet med Diego Schwartzman onsdag. Der ble det stopp for nordmannen etter 3-6, 3-6 i strake sett.
onsdag 13. oktober VG
Ruud slet og tapte
Casper Ruud måtte få behandling i armen underveis i kampen da han tapte åttedelsfinalen i ATP-turneringen i Indian Wells onsdag kveld. Den norske stjernen tapte i to strake sett (6-3, 6-3) mot Diego Schwartzman fra Argentina.
onsdag 13. oktober NRK
Ruud røk ut av Indian Wells
(Schwartzman - Ruud 6-3, 6-3) Casper Ruud er ute av ATP Masters-turneringen i Indian Wells etter tap mot Diego Schwartzman. I tillegg måtte nordmannen få behandling underveis i kampen.
onsdag 13. oktober TV 2
Casper Ruud gjekk lei tilskodar: – Eg bad dei fjerne han
Casper Ruud (22) vart tydeleg provosert då ein tilskodar forstyrra han mellom servane. Nokre minutt seinare vart bråkmakaren sendt ut stadiondørene.
tirsdag 12. oktober NRK
Ruud vant slitekamp – nærmer seg ATP-sluttspillet
(Casper Ruud – Lloyd Harris 6–7(4), 6–4, 6–4) Lloyd Harris (24) hadde Casper Ruud (22) i kne, men på mesterlig vis snudde nordmannen og tok seg til fjerde runde i Indian Wells. Dermed tok han nok et godt skritt mot ATP-sluttspillet i november.
tirsdag 12. oktober VG
Ruud videre etter slitekamp
Casper Ruud var lenge på defensiven, men et heldig servebrudd hjalp ham i snuoperasjonen mot Lloyd Harris i Indian Wells-turneringen i tennis. Nordmannen vant kraftanstrengelsen i California-ørkenen med settsifrene 6-7 (4-7), 6-4, 6-4. Dermed er Ruud klar for fjerde runde. Snaut tre timer måtte...
mandag 11. oktober NRK
Ruud videre i Indian Wells etter slitekamp
Casper Ruud var lenge på defensiven, men et heldig servebrudd hjalp ham i snuoperasjonen mot Lloyd Harris i Indian Wells-turneringen i tennis.
mandag 11. oktober ABC Nyheter
Ruud videre i Indian Wells
(Casper Ruud - Lloyd Harris 6-7, 6-4, 6-4) Casper Ruud slo sørafrikanske Lloyd Harris i den tredje runden i Indian Wells og avanserte etter tre sett.
mandag 11. oktober TV 2
Murray videre til tredje runde
Den tidligere verdenseneren i tennis Andy Murray slo stortalentet Carlos Alcaraz (18) og tok seg videre til tredje runde i Masters-turneringen i Indian Wells. Murray, som har meldt at Alcaraz er en kommende verdensener, slo tenåringen 5-7, 6-3, 6-2. Murray kom inn i turneringen med wildcard og nå venter...
mandag 11. oktober NRK
Eikeri klatret på double-rankingen
Tennisspiller UIrikke Eikeri spilte double i Masters-turneringen i Indian Wells natt til mandag. 28-åringen nådde ny karrierebeste på double-rangeringen med en 76.-plass. Før nattens kamp hadde hun i 2021 allerede klatret fra 132.- til 83.-plass. Sammen med Aljaksandra Sasnovitsj...
mandag 11. oktober NRK
Ruud videre i Indian Wells
Casper Ruud er videre i Indian Wells-turneringen etter seier mot spanske Roberto Carballés etter to sett. Etter 6–1 i første sett fulgte Ruud opp med 6–2 i andre, og med det var kampen ferdig. Sist helg tok 22-åringen sin sjette ATP-tittel da han vant turneringen i San Diego. Det var...
søndag 10. oktober NRK
Ruud slo Carballés – videre i Indian Wells
Casper Ruud er videre i Indian Wells-turneringen etter seier mot spanske Roberto Carballés etter to sett.
søndag 10. oktober TV 2
Ruud slo Carballés – videre i Indian Wells
Casper Ruud er videre i Indian Wells-turneringen etter seier mot spanske Roberto Carballés etter to sett.
søndag 10. oktober ABC Nyheter
Maren spiller på flere strenger: – Har gitt meg enormt mye glede
For to år siden flyttet Maren Ruud Tvedt fra Lunner til Trondheim. På flyttelasset var særlig én ting selvskreven.
torsdag 7. oktober Hadeland
Stjernen ble frastjålet skoene – og sin kjæreste eiendel
Illeluktende tennissko skapte trøbbel for Andy Murray.
torsdag 7. oktober TV 2
Forventer færre dopauser
Verdenstreer Stefanos Tsitsipas tror han unngår hyppige toalettbesøk i Indian Wells-turneringen i tennis. Han har fått kritikk for sine mange og lange avbrekk. Rivalene mener alle toalettbesøkene er forstyrrende og bryter kamprytmen. Selv har Tsitsipas forklart at han svetter mye og derfor...
torsdag 7. oktober NRK
Møter argentiner eller spanjol
Casper Ruud skal opp mot enten Renzo Olivo (Argentina) eller Roberto Carballés (Spania) i 2. runde i Indian Wells-turneringen i tennis. Kampen går trolig først lørdag. Olivo er ranket som nummer 199 på siste ATP-liste. Carballés ligger på 85.-plass.
torsdag 7. oktober NRK
Full fart for Midelfart - nytt liv med sønnen
Økonomisk har den kjente investoren sett bedre dager, men ting går likevel på skinner for Celina Midelfart om dagen. Slik er hennes nye liv.
onsdag 6. oktober Se & Hør
Ruud slipper 1.-runden i USA
Casper Ruud fikk walkover i tennisturneringen i Indian Wells. Han skal følge opp seieren fra forrige uke. Nordmannen er sjetteseedet. For noe dager siden vant han en ATP-250-turnering i San Diego. I Indian Wells er det vesentlig hardere motstand i vente. Den har status som ATP-Masters-1000-turnering. I Ruuds...
onsdag 6. oktober NRK
Kjøpte rådyr sportsbil etter bytur - nå er tennisprofilen lutfattig
Mark Philippoussis spilte finale i Wimbledon og tjente flere titalls millioner i løpet av sin tenniskarriere. Nå er pengene borte.
tirsdag 5. oktober TV 2
Tennisstjerne etterforskes
Alexander Zverev er anklaget for å blant annet ha slått ekskjæresten. OL-mesteren nekter for å ha gjort ugjerninger.
mandag 4. oktober TV 2
– En stor drøm å komme til tourfinalen
Christian Ruud mener tennis-sønnen Casper nå har vist at han virkelig har noe å gjøre i ATP-finalen.
mandag 4. oktober VG
Vaksinenekt kan stoppe Djokovic
Verdens beste tennisspiller, Novak Djokovic, har nektet å ta koronavaksinen. Om han fortsetter å nekte, får han ikke delta i Australian Open på nyåret. – Trofeer kan ikke beskytte deg, sa delstatsminister Daniel Andrews på en pressekonferanse. Djokovic er én seier...
mandag 4. oktober NRK
Ruud klatrer i Torino-racet
Casper Ruud beholder 10.-plassen på verdensrankingen i tennis etter triumfen i San Diego. Samtidig tok han viktige skritt mot å spille ATP-finalen i november.
mandag 4. oktober ABC Nyheter
Casper Ruud utklassa Norrie: – Ein av mine beste kampar
Noregs tennisess Casper Ruud var i ein klasse for seg og slo briten Cameron Norrie 6–0, 6–2 i finalen av ATP 250-turneringa i San Diego i natt.
mandag 4. oktober NRK
Casper Ruud utklasset Norrie
Norges tennisess Casper Ruud var i en klasse for seg og slo briten Cameron Norrie 6-0, 6–2 i finalen av ATP 250-turneringen i San Diego. ATP-tittelen er nordmannens sjette totalt og hans femte denne sesongen.
mandag 4. oktober NRK
Casper Ruud utklasset Norrie: – En av mine beste kamper
Norges tennisess Casper Ruud var i en klasse for seg og utklasset briten Cameron Norrie 6-0, 6-2 i finalen av ATP 250-turneringen i San Diego.
mandag 4. oktober VG
Casper Ruud utklasset Norrie: – En av mine beste kamper
Norges tennisess Casper Ruud var i en klasse for seg og slo briten Cameron Norrie 6-0, 6–2 i finalen av ATP 250-turneringen i San Diego.
mandag 4. oktober ABC Nyheter
Ruud tok ny skalp
(Casper Ruud - Cameron Norrie 6-0, 6-2) Casper Ruud vant sin første ATP-tittel på hardcourt natt til mandag da han slo britiske Cameron Norrie.
mandag 4. oktober TV 2
Ruud nær milepæl på hardcourt: – Hadde vært rått
Casper Ruud (22) har fått et ufortjent rykte som «grusspiller», mener Christian Ruud. Nå kan sønnen for første gang vinne en turnering på annet underlag.
søndag 3. oktober VG
Ruud klar for ATP-finale i San Diego
Casper Ruud slo bulgarske Grigor Dimitrov i semifinalen i ATP-turneringen i San Diego. Dermed er den norske tennisstjernen klar for finale mot Cameron Norrie.
søndag 3. oktober NRK
Casper Ruud til finalen
Casper Ruud slo bulgarske Grigor Dimitrov i semifinalen i ATP-turneringen i San Diego. Dermed er den norske tennisstjernen klar for finale mot Cameron Norrie.
søndag 3. oktober TV 2
Casper Ruud til finalen i San Diego: - Jeg er veldig glad
Casper Ruud slo bulgarske Grigor Dimitrov i semifinalen i ATP-turneringen i San Diego. Dermed er den norske tennisstjernen klar for finale mot Cameron Norrie.
søndag 3. oktober VG
Ruud klar for ATP-finale i USA
Tennisspilerlen Casper Ruud slo bulgarske Grigor Dimitrov i semifinalen i ATP-turneringen i San Diego, med settsifrene 6–4, 4–6, 6–4. Dermed er den norske tennisstjernen klar for finale mot Cameron Norrie. Kampen ble spilt lørdag lokal tid.
søndag 3. oktober NRK
Ruud før finalen mot Norrie: – Han blir en vanskelig motstander
Casper Ruud slo bulgarske Grigor Dimitrov i semifinalen i ATP-turneringen i San Diego. Dermed er den norske tennisstjernen klar for finale mot Cameron Norrie.
søndag 3. oktober ABC Nyheter
Ruud med «drastisk forbedring»: – Han er ufattelig bra
Casper Ruud (22) har avansert til topp 10 i tennisverden – og er klar for karriens første semifinale på hardcourt i forbindelse med San Diego Open.
lørdag 2. oktober VG
Casper Ruud til semifinale
Casper Ruud overbeviste mot italienske Lorenzo Sonengo i ATP-turneringen i San Diego, og nå er den norske tennisstjernen klar for semifinalen.
lørdag 2. oktober TV 2
Casper Ruud klar for semifinale
Den norske tennisproffen Casper Ruud tok seg natt til laurdag norsk tid til semifinalen i ATP 250-turneringa i San Diego i USA. Ruud overbeviste mot italienske Lorenzo Sonengo og vann med settsiffera 6–1, 6–4. Italienaren er rangert som nummer 23 i verda, medan Ruud er nummer ti. Sigeren gjer at han no...
lørdag 2. oktober NRK
Ruud til semifinale i San Diego: – Imponerer stort
Casper Ruud (22) overbeviste mot italienske Lorenzo Sonengo (26) i ATP-turneringen i San Diego, og nå er den norske tennisstjernen klar for semifinalen.
lørdag 2. oktober VG
Ruud til semifinale i San Diego: – En veldig bra kamp
Casper Ruud overbeviste mot italienske Lorenzo Sonengo i turneringen i San Diego Den norske tennisstjernen er klar for semifinale mot bulgarske Grigor Dimitrov.
lørdag 2. oktober ABC Nyheter
- Jeg skammet meg
Da den australske tidligere tennisstjernen Mark Philippoussis (44) mistet hele formuen, var bunnen nådd.
fredag 1. oktober Dagbladet
Ruud slo Andy Murray: – På motsatt side sto en legende
Casper Ruud fortsetter å imponere på tennisbanen. Torsdag slo han den tidligere verdenseneren Andy Murray og tok seg videre til kvartfinalen i turneringen i San Diego.
fredag 1. oktober NRK
Ruud videre i San Diego
Tidligere verdensener Andy Murray bød på god motstand for Casper Ruud, men den norske tennisstjernen tok seg videre til kvartfinalen i turneringen i San Diego.
fredag 1. oktober TV 2
Ruud slo tennislegenden Murray: – En inspirasjon
Tidligere verdensener Andy Murray bød på god motstand for Casper Ruud, men den norske tennisstjernen tok seg videre til kvartfinalen i turneringen i San Diego.
fredag 1. oktober ABC Nyheter
Casper Ruud vant mot tidligere verdensener: – Jeg møtte en legende
(Casper Ruud-Andy Murray 7–5, 6–4) Den tidligere verdenseneren Andy Murray (34) gjorde et helhjertet forsøk, men måtte gi tapt da Casper Ruud (22) viste klasse i en morsom tenniskamp natt til fredag.
fredag 1. oktober VG
Ruud møter hissig legende: – Skotte, sta og seig
Den tidligere storspilleren Andy Murray (34) har kjempet seg tilbake fra et langvarig skademareritt. Nå er det Casper Ruud (22) som skal få måle seg mot den innbitte, temperamentsfulle skotten.
torsdag 30. september VG
Djokovic trekker seg fra turnering
Verdensener Novak Djokovic har trukket seg fra ATP Masters-turneringen i California neste uke. Dermed blir det ingen verdensenere å se i turneringen. Fra før har eneren på kvinnesiden, Ashleigh Barty, også trukket seg fra turneringen. Det samme har Naomi Osaka og Serena Williams gjort....
torsdag 30. september NRK
Ruud møter Murray i San Diego
Det norske tennisesset Casper Ruud møter den tidligere verdenseneren Andy Murray i andre runde av San Diego Open. Det er første gang de to møtes, og Casper Ruud må finne seg i å være favoritt. Murray var rangert som verdens beste spiller for fem år siden, men er nå...
onsdag 29. september NRK
Ruud møter Andy Murray i San Diego
Casper Ruud må finne seg i å være favoritt når han møter skotten Andy Murray i andre runde av San Diego Open.
onsdag 29. september ABC Nyheter
Ruud kan få sitt første Murray-møte
Casper Ruud har walkover i første runde av ATP-turneringen i San Diego og kan møte en aldrende tennislegende allerede i andre runde. Tidligere verdensener Andy Murray, nå rangert som nummer 109 i verden, møter japanske Kei Nishikori i første runde. Japaneren er favoritt, men skulle...
tirsdag 28. september NRK
Ruud og lagkameratene jublet for overlegen Europa-seier i Laver Cup
Casper Ruud og hans lagkamerater kunne søndag juble for seier over verdenslaget i Laver Cup i tennis allerede etter dagens første kamp.
mandag 27. september ABC Nyheter
Knuste verdenslaget i Laver Cup: Smakte ikke på champagnen
Han sprettet champagnen sammen Björn Borg og resten av Europa-laget i Boston. Men Casper Ruud (22) smakte ikke på de edle dråpene. Kommende uke fortsetter han på motsatt side av USA.
søndag 26. september VG
Europa-seier i Laver Cup
Casper Ruud og hans lagkamerater kunne søndag juble for seier over verdenslaget i Laver Cup i tennis allerede etter dagens første kamp.
søndag 26. september TV 2
Ruud og Europa jublet for seier
Casper Ruud og hans Europa-lagkamerater kunne søndag juble for seier over verdenslaget i Laver Cup i tennis allerede etter søndagens første kamp. Andrej Rublev og Alexander Zverev vant doublekampen mot Reilly Opelka og Denis Shapovalov og sørget for åttende Europa-seier på ni...
søndag 26. september NRK
Casper Ruud til VG: – En utrolig opplevelse
Her får Casper Ruud (22) seiersklemmen av Björn Borg (65). En guttedrøm gikk oppfyllelse da han som første nordiske spiller deltok i Laver Cup.
lørdag 25. september VG
Ruud sikret drømmestart
Casper Ruud sendte europalaget i føringen 1–0 da han slo verdenslagets Reilly Opelka 6–3, 7–6 i åpningskampen i Laver Cup. Ruud imponerte med glitrende returspill mot den 211 centimeter serve-spesialisten og fikk seg et klapp på skulderen av tennislegenden Björn Borg etter...
fredag 24. september NRK
Ruud vant Laver Cup-debuten
(Ruud - Opelka 6-3, 7-6) Casper Ruud (22) tok vare på muligheten da han åpnet Laver Cup fredag kveld. Seieren sikret Team Europa det første poenget i turneringen hvor æren til et helt kontinent og selveste Björn Borg står på spill.
fredag 24. september TV 2
Casper Ruud ga Europa drømmestart i Laver Cup: – Fenomenalt
(Ruud – Opelka 6–3, 7–6) Casper Ruud bød på tennis i stjerneklassen og skaffet Europa den aller beste åpningen i Laver Cup.
fredag 24. september VG
Björn Borg om Laver Cup-debutant Ruud: – Han har en stor framtid
Casper Ruud er første skandinav som har fått plass på Europas lag i Laver Cup. Lagkaptein Björn Borg valgte ham til å spille åpningskampen i årets turnering.
fredag 24. september TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL