Sport
Derfor klarer Moe å glede seg over Glimt-suksessen
- Dette er aldri noe som jeg vil klare å se er negativt, sier Molde-trener Erling Moe før mini-seriefinalen mot Bodø/Glimt.
16:48 TV 2
Marta Tomac om coronasykdommen: – Noe dritt
Marta Tomac (31) har slitt med coronasykdommen hun pådro seg under landslagssamlingen i starten av oktober. – Selvfølgelig var det jeg som fikk det verst. 
16:13 ABC Nyheter
Ruud videre i Wien
(Casper Ruud - Lloyd Harris 7-5, 7-6) Casper Ruud vant åpningskampen sin i Wien. Det betyr også at han er et lite skritt nærmere Torino.
15:58 TV 2
Bunnsolid Ruud videre i Wien
Casper Ruud leverte en bunnsolid kamp og slo sørafrikanske Lloyd Harris 7–5, 7–5 i strake sett. Nå er han klar for 2. runde av den viktige ATP 500-turneringen i Wien. Ruud er én av fire spillere som utkjemper en knallhard kamp om to plasser i ATP-sluttspillet i slutten av november....
15:56 NRK
«Caro» og Reiten lover bedring: Slik kan Norge slå Belgia i kveld
ULLEVAAL STADION Om det ikke er vinnerresepten så vet Caroline Graham Hansen og Guro Reiten hva som må på plass for å lykkes i den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Belgia i kveld.
15:32 VG
Skotsk trenerikon er død
Trenerikonet Walter Smith (73) er død.
14:59 TV 2
– Det var vondt innerst i hjertet mitt å si det til mamma og pappa
Therese Johaug skal feire jul i høyden.
14:48 TV 2
– Så bustete at fuglene kan legge reir oppi der
Arild Monsen håper Johannes Høsflot Klæbo snart drar til frisøren.
14:45 TV 2
Therese Johaug dropper Tour de Ski
Therese Johaug planlegger ikke for Tour de Ski-deltakelse foran OL i Beijing, men skal uansett til høyden i Mellom-Europa både i desember og januar.
14:32 ABC Nyheter
TV 2: Johaug dropper Tour de Ski
Therese Johaug dropper Tour de Ski, melder TV 2. Skistjernen vil prioritere OL i Beijing. – Det er ikke sikkert dere får se meg på start i Tour de Ski i år. De siste årene har jeg sett at jeg ikke trenger så mange skirenn i kroppen for å være i form. Jeg har lyst til...
14:04 NRK
- Viktig å få i seg rett mat
Langrennsstjernene Johannes Høsflot Klæbo (25) og Therese Johaug (33) synes det er bra at sakene om spiseforstyrrelser og vektpress kommer fram i lyset.
14:00 Dagbladet
Johaug dropper Tour de Ski
Men det var vanskeligere å gi beskjed om at julaften skal feires i høyden.
13:57 TV 2
Landslagspillerens ukjente jobb: – Jeg er heldig som får lov til å være med dem
Flateby : De er vidt forskjellige, men de tre guttene har funnet en god kjemi. Vålerenga-spiller Magnus Brekke Henriksen mener han er heldig som får lov til å være støttekontakten til Adrian og André.
13:44 TV 2
Ellingsen ferdig for sesongen
Molde må klare seg uten sin skadde midtbaneprofil Martin Ellingsen resten av årets sesong, melder Discovery. Ellingsen ble skadd i helgens 3-0-seier over Stabæk, og han ble byttet ut etter 50 minutters spill. – Martin er ute resten av sesongen. Det var en tung beskjed å få,...
13:36 NRK
Medier: Solskjær leder trolig United mot Tottenham
Ole Gunnar Solskjær fredes som Manchester United-manager fram til lørdagens Premier League-duell mot Tottenham, ifølge flere internasjonale medier.
13:32 ABC Nyheter
Østberg kjemper mot klokka – håp om Beitostølen
Landslagslege Øystein Andersen er optimist på Ingvild Flugstad Østbergs vegne med tanke på få en godkjent helseattest klar innen 1. november.
13:29 ABC Nyheter
Klæbo om vektpress: – Bra det er åpenhet
Langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbo (25) synes det er bra at sakene om spiseforstyrrelser og vektpress kommer fram i lyset.
13:06 ABC Nyheter
Ruud i sluttspelthriller – under hardt press frå tre spelarar
Alle har vunne ei turnering den siste månaden, ingen har vore høgare på rankinga enn det dei er no og alle ønskjer ein plass i det prestisjetunge ATP-sluttspelet i Torino. Casper Ruud har innteke førarsetet i eit heftig tennisdrama.
12:29 NRK
De avgjør Uniteds fremtid: – Urettferdig mot Solskjær
Manchester United-direktør Ed Woodward har lenge hatt et godt forhold til Ole Gunnar Solskjær. Nå er han på vei ut – og usikkerheten rundt kronprinsen er stor.
12:27 VG
Østberg på bedringens vei – legen håper hun blir klar til Beito
Ingvild Flugstad Østberg har ikke konkurrert på nesten to år.
12:22 TV 2
Trenerikonet Walter Smith er død
Den tidligere Skottland-, Rangers- og Everton-sjefen Walter Smith er gått bort, 73 år gammel. Det opplyser Rangers på sitt nettsted. Smith var manager i klubben i elleve år, fordelt på to perioder, og senere styreleder og direktør. Smith hadde slitt med sykdom i flere...
11:55 NRK
Trenerikonet Walter Smith er død
Den tidligere Skottland-, Rangers- og Everton-sjefen Walter Smith er gått bort, 73 år gammel.
11:45 ABC Nyheter
Tomac etter koronasmitten: – Jeg må hive etter pusten for å få inn nok luft
Marta Tomac var en av ti i håndballjentenes tropp som ble koronasmittet. 31-åringen ble hardest rammet.
11:31 TV 2
Om Norges beste turner vil ta seg en fest, gir treneren grønt lys
Forrige uke hadde Sofus Heggemsnes tidenes beste norske plassering i et turn-VM. Det klarte han etter 14 år med hardt arbeid - Men 22-åringen har ikke gitt slipp på ungdomslivet på veien.
11:22 TV 2
Her leverer han en soleklar kandidat til årets mål i verden
Cyril Ngonges 1-0-scoring for Groningen mot AZ var av det helt utrolige slaget. Groningen vant til slutt kampen 2-0.
11:18 TV 2
Langrenn: Sju herreløpere klare for verdenscupåpningen
Sju herreløpere har fått klarsignal fra langrennsledelsen til å konkurrere i verdenscupåpningen i finske Ruka i november, melder NRK.
10:56 ABC Nyheter
Avslører forhåndsuttak: Røthe og VM-medaljevinner får ikke klarsignal – har kniven på strupen
LIVIGNO : Langrennssjef Espen Bjervig vil unngå spekulasjoner og gi de sterkeste utøverne ro i årets OL-sesong. Derfor forteller han nå åpent om hvem som er forhåndsuttatt til verdenscupåpningen i slutten av november.
10:30 NRK
Frykter sparken
Manchester United-treneren vet at de neste kampene avgjør hans framtid på Old Trafford.
10:18 Dagbladet
Philipp Lahm skriver i VG: Derfor er det feil med VM annethvert år
Arsène Wenger og FIFA har provosert mange. I denne artikkelen forklarer den tidligere tyske landslagskapteinen og Bayern München-profilen Philipp Lahm (37) hvorfor han er oppgitt over det omstridte VM-forslaget.
10:11 VG
Uhrenholdt Jacobsen & co tapte voteringen: – Det er ingen tvil om at det blir press på utøverne
GARDERMOEN Astrid Uhrenholdt Jacobsen (34) frykter press på de aktive etter at hun og de aktive led nederlag på det ekstraordinære idrettstinget.
10:10 VG
Norge-profilen har fått ny hobby
Ingrid Syrstad Engen stråler etter overgangen til Barcelona. Nå trekkes hun også frem av lagvenninnene som lagets beste på sosiale medier.
10:06 TV 2
Kvinnelandslagets nøkkelkamp i VM-kvalifiseringen: – En stor utfordring
Belgia er ute etter å spolere Norges overdådige statistikk i VM-kvalifiseringskamper på hjemmebane. Landslagssjef Martin Sjögren er forberedt på trøbbel.
09:54 TV 2
Hevder Ferguson gir sin støtte: – Solskjær sparkes ikke nå
Ole Gunnar Solskjær (48) skal ha stadig synkende tillit i United-garderoben, men flere medier hevder nå at han fortsatt har klubbledelsens støtte.
09:49 NRK
Overbevist om at det var med vilje: – Ekstremt shady!
Har La Liga holdt et styremøte om at det er alt for lite kampfiksing i ligaen? Ikke godt å si, men disse klippene Randulle har slått kloa i kan peke mot at det er ugler i mosen.
09:21 TV 2
Dobbelredning med fjeset: – Heroisk innsats!
Villareal-keeper Geronimo Rulli reddet ikke bare én ball med ansiktet, men TO! Har du sett på makan.
09:21 TV 2
Kilde til TV 2: Solskjær sitter foreløpig trygt
Nordmannen leder Manchester United mot Tottenham.
09:17 TV 2
Tennisturnering avlyst
Tennisturneringen Kooyong Classic, som arrangeres i forkant av Grand Slam-turneringen Australian Open, avlyses på grunn av usikre koronaregler. Det betyr at tennisstjernene har én turnering mindre å velge mellom i opptakten til årets første Grand Slam-turnering i Melbourne i...
08:55 NRK
Avis: Derfor har spillerne mistet tilliten til Solskjær
Manchester United-manageren er fortsatt svært godt likt blant spillerne. Likevel hevdes det at de har mistet troen på at han er riktig mann for klubben.
08:35 TV 2
- Krise-møte
Disse avgjør Solskjærs framtid.
08:25 Dagbladet
The Athletic: Solskjær-splittelse blant spillerne – sitter likevel trygt inntil videre
Flere britiske medier melder at Ole Gunnar Solskjær skal ha mistet støtte hos flere spillere. The Athletic hevder at manageren sitter trygt for øyeblikket – men også at spillergruppen er «splittet og forvirret».
08:17 VG
Fagermo gir opp å beholde Näsberg: – Det løpet er kjørt
INTILITY ARENA (Vålerenga – Haugesund 2–1) Dag-Eilev Fagermo (54) vil bygge laget rundt Ivan Näsberg (25), men har langt på vei gitt opp å beholde Oslo-gutten i klubben.
07:39 VG
Amerikaner interessert i å kjøpe Rooneys Derby
Den 34 år gamle forretningsmannen Chris Kirchner har bekreftet at han er interessert å i kjøpe den kriserammede klubben Derby på nivå to i engelsk fotball.
07:36 ABC Nyheter
Kronprins Haakon hyller Glimt: – Utrolig imponerende
Den smått utrolige 6-1 smadringen av Roma på Aspmyra sist uke har ikke bare vært en «snakkis» i Europa. Også kongehuset har fått det med seg.
07:18 TV 2
Windingstads lange vei tilbake mot toppen: – Du må tåle å være litt crazy
Få har kjempet mer for å nå verdenseliten enn alpinisten Rasmus Windingstad (27) i de to siste årene, og ennå er det ikke over.
07:07 ABC Nyheter
- Dette vi har fryktet
Rystende historier fra norsk kvinnelangrenns første gullalder.
06:51 Dagbladet
Gleder seg til tribunefest med landslag og klubb
Kvinnelandslaget ser fram til kjempestemning på Ullevaal mot Belgia. Guro Bergsvand og de andre Sandviken-spillerne kan oppleve det to ganger på seks dager.
06:34 ABC Nyheter
– Solskjær har virkelig svekket sin posisjon
Manchester United-kjenner Mark Ogden tror Ole Gunnar Solskjær ikke har lenge igjen på Old Trafford. The Times' Paul Hirst sier Solskjær hadde full tillit for få uker siden, men er mer usikker nå.
06:00 TV 2
Kraftig advarsel
Norske fotballsupportere forbereder «århundrets landskamp» i et vilt og kokende Rotterdam. Men Ståle Solbakken advarer. Og røper at han hadde en lang prat med Erling Braut Haaland lørdag.
05:29 Dagbladet
Treholt etter Vedenins død: – Et stort tap
Langrennsprofilen Vjatsjeslav Vedenin er død, 80 år gammel. – Det blir tomt når slike legendariske skikkelser blir borte, sier Arne Treholt til VG.
01:10 VG
Dette kan ha skjedd i United-garderoben: «F****** piece of s***, *****!»
Harry Maguire ville ikke avsløre hva som ble sagt i pausen. VAR-rommet har fått eksklusiv informasjon fra sikre kilder.
mandag 23:38 TV 2
Mareritt for Formel 1-stjernen: – Jeg var i overlevelsesmodus
Sergio Pérez (31) klarte 3. plass i USA Grand Prix sent søndag kveld - men forteller om et helvete underveis til mål.
mandag 23:27 VG
VAR-rommet 10: – Tidenes oppgjør
Manchester United tapte 0-5 hjemme for Liverpool. Hva i all verden skjedde? Det og mye mer i nyeste episode av VAR-rommet.
mandag 23:02 TV 2
Sammendrag: Getafe - Celta 0-3
mandag 22:57 TV 2
Mål: Santi Mina (CELV) 0-3 (73)
mandag 22:35 TV 2
Spekulasjonene florerer om Solskjærs rolle etter Liverpool-tapet
MANCHESTER/OSLO Får Ole Gunnar Solskjær sparken i Manchester United? Er Antonio Conte øverst på ønskelisten hvis Manchesters røde skal ha en erstatter?
mandag 22:27 VG
Rødt kort etter grisetakling
Dakonam Djene planter knottene i Santi Mina. Ser helt korrekt ut
mandag 22:22 TV 2
Mål: Iago Aspas (CELV) 0-2 (58)
Se gratis klipp og serier
mandag 22:20 TV 2
Mål: Santi Mina (CELV) 0-1 (55)
Se gratis klipp og serier
mandag 22:16 TV 2
- Konkurranse om å være tynnest
Toppidrett er utsatt for spiseforstyrrelser fordi det handler om å ha kontroll, mener leder i støttegruppe.
mandag 22:12 Dagbladet
- Sjokkerende
Thomas Wassberg (65) skjønte ikke hva som foregikk i norsk kvinnelangrenn samtidig som han jublet for svenske OL- og VM-gull. Men han har i seinere tid sett fra innsida hvor galt det kan gå med unge skiløpere som tukler med maten. Nå roper han varsko, i kjølvannet av Dagbladets funn.
mandag 22:10 Dagbladet
Pusset støv av Solskjær-statuen: – Må ta vare på helten vår
Ole Gunnar Solskjær er fortsatt høyt skattet i Kristiansund.
mandag 22:08 TV 2
Niklas Dyrhaug legger opp
Landslagsløper Niklas Dyrhaug varsler at han legger opp. Langrennsløperen har to VM-gull i stafett.
mandag 21:45 ABC Nyheter
Legger opp
Niklas Dyrhaug (34) legger opp som langrennsutøver.
mandag 21:41 Dagbladet
Dyrhaug legger opp
Niklas Dyrhaug legger opp som langrennsløper. Det bekrefter han selv på Instagram. Det gjør han i en alder av 34 år. Han har tatt VM-gull både i 2015 og 2017. I tillegg tok han bronse på 15 km klassisk i 2017. – Det er en tid for alt. Nå er det min tur til å...
mandag 21:30 NRK
Niklas Dyrhaug legger opp: – En tid for alt
Niklas Dyrhaug gir seg som langrennsutøver. 34-åringen tok gull under både VM i 2015 og 2017.
mandag 21:26 VG
Amerikaner vil kjøpe Rooneys klubb
Den amerikanske forretningsmannen Chris Kirchner vil kjøpe den engelske fotballklubben Derby, som har legenden Wayne Rooney som trener. Kirchner, som har stiftet logistikkteknologi-selskapet Slync.io, har skrevet til klubbens supportere og opplyst at han ønsker å kjøpe klubben. Derby er...
mandag 21:04 NRK
Sky: - United i kontakt med Conte
Manchester United skal ha teke kontakt med italienske Antonio Conte (52), melder Sky Sports. Conte slutta som trenar for Milano-klubben Inter i sommar, eitt år før kontrakten gjekk ut, etter å ha leia klubben til tittelen i Serie A. Han har ingen ny klubb etter det, og har vore langt framme i...
mandag 21:02 NRK
Landslagsprofiler innrømmer: – Så folk gjemme bort mat
Da Marthe Kristoffersen (32) var 18 år og ny på landslaget, så hun løpere legge servietten over maten. Hun lot seg påvirke. Nå kommer også skilederne Vidar Løfshus og Roar Hjelmeset med innrømmelser.
mandag 20:56 VG
Beckham advares etter lukrativ Qatar-avtale
Fotballegenden David Beckham har inngått en lukrativ avtale som ambassadør for VM i Qatar. Det kan skade hans markedsverdi, advarer eksperter.
mandag 20:51 ABC Nyheter
Sunniva (17) er europamester i boksing: – Det har ikke helt gått opp for meg
­
mandag 20:26 NRK
Ruuds oppskrift for å nå Torino
Høyst sannsynlig er det fire tennisspillere som kniver om to plasser i ATP-finalene i Torino. Av de fire er det verdensåtter Casper Ruud som har flest poeng før turneringen i Wien denne uken.
mandag 20:09 TV 2
Profflivet i Frankrike vart alt anna enn landslagsspelaren hadde sett for seg
Straffetrening etter tap, lite lydhøyrde leiarar og dårleg medisinsk apparat bidrog til at Anja Sønstevold valde å bryte kontrakten med den franske toppklubben sin.
mandag 20:05 NRK
NRK-ekspert slaktet Norge, får svar: - Må følge med
ULLEVAAL STADION NRK-ekspert Carl-Erik Torp slaktet de norske landslagskvinnenes prestasjon etter 0–0 borte mot Polen i VM-kvalifiseringen. Kritikken preller av Caroline Graham Hansen (26).
mandag 19:56 VG
Klæbo om løypen etter sesongdebuten på snø: – Altfor kort
Lite snø i de italienske alper og sesongens første skitur ble rekordkort.
mandag 19:02 TV 2
Fikk dødsbudskapet på nett
Vanessa Bryant trodde familien hadde overlevd helikopterulykken, helt til hun fikk opp varsler fra sosiale medier.
mandag 18:42 Dagbladet
Reiten drillet som venstreback
Guro Reiten kan tirsdag skrive seg på lista over angrepsspillere som har spilt venstreback på kvinnelandslaget. Hun ble drillet der før Belgia-kampen. – Jeg gjør jobben jeg blir satt til, og i dag var det der, sa Reiten til NTB etter treningen på Ullevaal, der Norge skal ta imot...
mandag 18:26 NRK
Eksperter: Dette taler for at Solskjær ikke får sparken
Selv om Manchester United-ledelsen trolig diskuterer Ole Gunnar Solskjærs fremtid mandag, er finnes det også gode argumenter for at nordmannen får beholde jobben.
mandag 17:59 VG
– Føles som om noe er i emning
TV 2s Manchester-korrespondent Per Atle Karlsen med siste nytt fra Manchester etter tapet mot Liverpool.
mandag 17:55 TV 2
Thorstvedt: – En storm som er ganske vanskelig å stå imot for en klubb
Men TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt tror Manchester United får sitte minst frem til landslagspausen.
mandag 17:54 TV 2
- Unner ikke en venn dette
- Hva synes du om gatelaget til Ole Gunnar Solskjær? Spørsmålet ble stilt med glimt i øyet da gatelagmagasinet 4-4-3 ble lansert i dag. Men Ståle Solbakken tror vennen sitter trygt etter sjokktapet.
mandag 17:46 Dagbladet
Båt og bedring
Vi fikk en foreløpig slutt på den lange striden mellom Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen. Uten at noen måtte gå. Den fasen starter nå. Ski-Norge blir ikke samlet under den nåværende ledelse.
mandag 17:37 NRK
Sterke spekulasjoner om Solskjærs framtid i britisk presse
Manchester Evening News melder at United-ledelsen vurderer å kvitte seg med Ole Gunnar Solskjær før neste kamp. The Guardian skriver han har mistet garderoben.
mandag 16:59 ABC Nyheter
Bokser for historisk million-premie
Mindaugas Gedminas (25) mener han har en god mulighet til å slå seg frem til en fight om den historiske millionpotten i amatør-VM i boksing.
mandag 16:45 VG
Solskjær stilte opp for fansen etter tapet
Ole Gunnar Solskjær tok seg tid til å skrive autografer og ta selfier med fansen etter det forsmedelige 0-5-tapet mot Liverpool søndag kveld.
mandag 16:35 TV 2
Avis: Manchester United vurderer å sparke Solskjær
Manchester Evening News hevder klubbledelsen vurderer å kvitte seg med Ole Gunnar Solskjær før helgens kamp mot Tottenham.
mandag 16:21 TV 2
– Det er disse avbruddene som gjør at Karlsson ikke klarer å tette luka til Johaug
Mer sesongoppkjøringstrøbbel for svenskene.
mandag 16:10 TV 2
Skilegenden Oddvar Brå rystet over slankepress: – Helt vilt
Flere norske utøvere innen langrennssporten har slitt med spiseforstyrrelser og vektproblemer. For å gå raskere på ski ble aktive utøvere bedt om å slanke seg.
mandag 16:09 ABC Nyheter
Dette kan redde ham
Det spekuleres på om Ole Gunnar Solskjær snart vil få sparken. Dette taler for og imot.
mandag 15:40 Dagbladet
- Det tyder på at ting skjer
Mark Ogden tror Ole Gunnar Solskjærs dager som Manchester United-manager er talte.
mandag 15:38 Dagbladet
Solskjærs opp - og nedturer som United-manager
Ole Gunnar Solskjær har styrt Manchester United-skuta siden desember 2018.
mandag 15:03 VG
Shaw følte United-kollapsen lå i kortene: – Vi er for enkle å spille mot
Luke Shaw fikk en røff kveld i Manchester United-forsvaret mot Liverpool. Han syntes ikke det brutale 0-5-tapet kom uventet.
mandag 14:52 ABC Nyheter
Tror ingen av verdens topp 20-klubber vil røre Solskjær om han sparkes
- Virker ikke som han har det i seg, sier Morten Langli.
mandag 14:26 TV 2
– Er det noen som kan snu dette, er det Solskjær
Ole Gunnar Solskjær får støtte.
mandag 14:26 TV 2
United-journalist: Klubben vurderer å sparke Solskjær før helgen
Ole Gunnar Solskjær er under press fra alle kanter. Liverpool-tapet har også skadet nordmannnes status i garderoben, skriver vanligvis troverdige The Guardian.
mandag 14:13 NRK
Dette er de heteste navnene dersom Solskjær skal erstattes
Zinédine Zidane (49), Antonio Conte (52), Brendan Rodgers (48) og Mauricio Pochettino er hete kandidater til managerjobben dersom Ole Gunnar Solskjær (48) må gi seg. Men nå lanseres også Graham Potter (46) som en joker.
mandag 13:39 VG
Brann-profilene hadde takket ja til kvalikplassen: – Må jobbe skoene av oss for å holde to lag bak
De har fem poeng opp til trygg plass og 21 poeng igjen å spille om. Men flere i Brann ville sagt ja til et tilbud om kvalikplassen allerede nå.
mandag 13:17 VG
La regnbueflagget vaie i breddefotballen!
Regnbueflagget har nådd norsk breddefotball, og det skaper reaksjoner i visse miljøer. Nettopp derfor er kampanjen så viktig.
mandag 13:17 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL