Sport
Ekspertene har talt: Dette er laget som kan overraske alle
Ekspertene har sett i krystallkula og kommet med sine spådommer om hvem som tar troféet, hvem som kan overraske og plukket ut sine toppscorerkandidater i Champions League kommende sesong.
43min TV 2
Balchers klar for spill i Stavanger Oilers
Latvieren Rudolfs Balchers skal spille for Stavanger Oilers fram til NHL starter igjen. Han er på lån fra Ottawa Senators.
46min Nettavisen
Refses av mødre
Friidrettsesset Isabelle Pedersen (28) om kroppspresset, motstanden hun møter som frittalende kvinne og kritikken for egen framtoning i sosiale medier.
52min Dagbladet
Tirsdagens Premier League-rykter
Hevder Heung-min Son har blitt klubbens førsteprioritering.
07:30 Nettavisen
Brødrene Ingebrigtsen kom med stikk til Warholm etter kongepokal-uttalelse. Nå forklarer de reaksjonen: - Merkelig
Da Karsten Warholm (24) ba om en begrunnelse for hvorfor Jakob Ingebrigtsen (20) fikk kongepokalen, ristet brødrene Henrik og Filip Ingebrigtsen oppgitt på hodet.
07:16 Nettavisen
Warholm uten treningspause på fem år
Karsten Warholm (24) har ikke hatt en eneste sesongpause siden han startet å trene under Leif Olav Alnes' regime i 2016.
07:05 TV 2
Dette er de fire største snakkisene etter PL-helgen
TV 2s fotballeksperter tar for seg helgens PL-snakkiser.
07:02 TV 2
– Det er klart at det går inn på oss. Alle var langt nede
Gabriel Rasch og resten av INEOS Grenadiers-sjefene har begynt evalueringen av en skuffende Tour de France. Nedturen i Frankrike har imidlertid ikke gjort noe med motivasjonen til nordmannen.
06:59 TV 2
Warholm uten treningspause på fem år
Karsten Warholm (24) har ikke hatt en eneste sesongpause siden han startet å trene under Leif Olav Alnes' regime i 2016.
06:30 ABC Nyheter
Det skuffende knefallet
En fagforeningsleder som er altfor enig med sjefene gjør sjelden en god jobb for medlemmene sine. Nå lar dessverre Astrid Uhrenholdt Jacobsen & co. være å stå opp før utøveres rett til å markere et standpunkt.
04:20 VG
Leeds uheldige da Wolves seiret
Sammendrag: Leeds - Wolverhampton 0-1
23:01 TV 2
Heldig Wolves-mål senket Leeds
Kalvin Phillips var uheldig og satte ballen i eget mål da Wolverhampton fikk med seg tre poeng fra Elland Road. Wolves-spiss Raul Jimenez gjorde et strålende forarbeid, men skuddet hans var på vei utenfor før den engelske landslagsspilleren styrte ballen mot eget mål.
23:00 NRK
Heldig Wolves-mål senket Leeds
Raul Jimenez ble matchvinner da Wolverhampton slo nyopprykkede Leeds i Premier League mandag. Seiersmålet var av den litt heldige sorten.
22:57 Nettavisen
Karabatic langtidsskadet
en franske håndballgiganten Nikola Karabatic må belage seg på et langt skadefravær. Han har pådratt seg en alvorlig korsbåndskade. Det melder 36-åringens klubb, Paris Saint-Germain, i en uttalelse på egne nettsider mandag. Der fremgår det at Karabatic ble skadd i...
22:56 NRK
Leeds snublet – tapte etter sur baklengs
(Leeds – Wolverhampton 0–1) De kunne avansert til tredjeplassen i Premier League. På bedre målforskjell enn Liverpool. Men så brukte Kalvin Phillips hodet – feil vei.
22:55 VG
Leeds uheldige mot Wolves: – Det er straffespark
Leeds gikk på sesongens første hjemmetap etter uheldig baklengsmål.
22:54 TV 2
Raul Jimenez ordnet tre Wolves-poeng mot Leeds
De to lagene var best i én omgang hver, men det var kun gjestene som maktet å score i oppgjøret på Elland Road.
22:54 Nettavisen
Raúl Jiménez sender Wolves foran
Mexikanerens avslutning går via en uheldig Phillips og i mål
22:33 TV 2
Fransk skadesmell – superstjernen Karabatic røk korsbåndet
Den franske håndballgiganten Nikola Karabatic må belage seg på et langt skadefravær. Han har pådratt seg en alvorlig korsbåndskade.
22:17 Nettavisen
Starts supporterklubb ekskluderte medlem etter rasistisk ytring
Et medlem av fotballklubben Starts fanklubb ble mandag ekskludert på ubestemt tid som følge av at vedkommende hadde ytret seg rasistisk, melder NRK.
21:51 Nettavisen
Russisk skitopp ut mot Norge-hets
- I Russland blir ofte nordmenn anklaget for å rekruttere utøvere med astma. Vi må snakke om dette.
21:49 Dagbladet
Pedersen matchvinner med fotlenke: – Det har vært en tøff tid
Tidligere landslagsspiss Marcus Pedersen (30) har en drøy uke igjen av soningen for promillekjøring. Saken har vært en vekker for HamKam-angriperen, som fortsatt har store ambisjoner som fotballspiller.
21:45 VG
Premier League bekrefter åtte positive virustester
Åtte av de 1575 virustestene som ble avgitt av spillere og støtteapparat i Premier League i forrige uke var positive.
21:24 Nettavisen
Spørsmål om unggutter gjorde Solskjær oppgitt: - Hvem er kildene dine?
En rekke Manchester United-spillere er ute til kampen mot PSG. Spesielt et forfall har skapt spekulasjoner.
21:19 Nettavisen
Vil ikke følge i morens fotspor når det gjelder fødsels-comeback
GOD KVELD NORGE : Tidligere håndballspiller Trine Haltvik og datteren Katinka Haltvik har ikke helt det samme synet på når man er klar for håndballbanen igjen etter en fødsel.
21:17 TV 2
Ekskluderer medlem for rasisme: – Fullstendig uakseptabelt
IK Starts supporterklubb Tigerberget vedtok på et styremøte i kveld å ekskludere et medlem med umiddelbar effekt for å ha kommet med en rasistisk ytring i sosiale medier.
21:11 NRK
Norge herjer, men sjefen er bekymret over store tap: – Utøverne sliter økonomisk
Med Jakob Ingebrigtsen, Karsten Warholm, Hedda Hynne og Karoline Bjerkeli Grøvdal i spissen har norsk friidrett markert seg i koronaåret. Men økonomisk kan det bli magert for norske utøvere om pandemien fortsetter.
20:59 NRK
Ulvestad scoret i ellevill snuoperasjon mot serielederen
Fredrik Ulvestad scoret det første målet da Djurgården snudde 0-2 til 3-2-seier mot Jo Inge Berget og Malmö i svensk fotball mandag.
20:57 Nettavisen
Sammendrag: West Bromwich - Burnley 0-0
mandag 20:32 TV 2
Målløst i bunnoppgjør
Med to avslutninger i tverrliggeren var Chris Wood nærmest scoring da Burnley og West Bromwich spilte 0–0 i Premier League mandag. Oppgjøret på The Hawthornes endte målløst, men det ble skapt nok sjanser til at begge lag kunne sprukket nullen. Karlan Grant trodde han hadde sendt...
mandag 20:25 NRK
Wood traff tverrliggeren to ganger i målløs Premier League-kamp
Med to avslutninger i tverrliggeren var Chris Wood nærmest scoring da Burnley og West Bromwich spilte 0-0 i Premier League mandag.
mandag 20:23 Nettavisen
Haalands sjef advarer: - Farlig
Erling Braut Haalands trener i Borussia Dortmund, Lucien Favre, vedgår at han noe motvillig reiser til Roma for å møte Lazio i mesterligaen tirsdag.
mandag 20:05 Dagbladet
Wood treffer metallet for andre gang i kveld
Store sjanser for bortelaget
mandag 20:02 TV 2
Solskjær uten kapteinen
Manchester United-kaptein Harry Maguire er skadd og spiller ikke tirsdagens mesterligaåpning mot Paris Saint-Germain i Frankrike. Det bekreftet manager Ole Gunnar Solskjær da han møtte pressen mandag kveld. Maguire har pådratt seg en skade. – Ja, det stemmer. Vi har mistet et par...
mandag 20:01 NRK
Nulltoleranse for rasisme i norsk fotball!
I løpet av kort tid har vi hatt to rasismeepisoder i norsk fotball. Det er to for mange. Spørsmålet er ikke om rasisme finnes, men hva vi kan gjøre for å bekjempe den.
mandag 20:01 VG
Solskjær avslørte ny kaptein foran PSG-kampen
593 dager etter «mirakelet i Paris» er Ole Gunnar Solskjær tilbake. Mange av de største United-stjernene er hjemme.
mandag 19:48 VG
Trøbbel for Solskjær
Ole Gunnar Solskjær har flere utfordringer før PSG-kampen.
mandag 19:38 TV 2
I troppen, men skal ikke spille
Bjarte Myrhol er tatt med i landslagstroppen til EM-kvalikkampene mot Latvia og Italia i begynnelsen av november, til tross for at han er skadet til over nyttår. Landslagssjef Christian Berge sier til TV 2 at han ønsker å ha sin kaptein nær laget, selv om han ikke kan spille. – Jeg...
mandag 19:29 NRK
Solskjær uten forsvarssjefen mot PSG – Fernandes vikarierer som kaptein
Manchester United-kaptein Harry Maguire er skadd og spiller ikke tirsdagens mesterligaåpning mot Paris Saint-Germain i Frankrike.
mandag 19:20 Nettavisen
NFF har behandlet ti rasisme-saker på ti år: – Store mørketall
Fotballforbundets ekspert på området, Henrik Lunde, mener rasisme blir tatt på største alvor – men at det trolig er store mørketall.
mandag 19:15 VG
Myrhol frykter karriereslutt etter ny skade: - Lyver hvis jeg sier jeg ikke har tenkt på det
Skulderskade og operasjon setter håndballspiller Bjarte Myrhol på sidelinjen. Frykt for videre karriere stopper ikke motivasjonen for å komme tilbake på banen.
mandag 18:52 Nettavisen
PSG i skadetrøbbel før United-møte
Paris Saint-Germain må klare seg uten en håndfull spillere i tirsdagens mesterligaduell mot Manchester United. Det ble klart da trener Thomas Tuchel mandag møtte pressen foran det som er lagets åpningskamp i mesterligaen. På pressekonferansen opplyste tyskeren blant annet at...
mandag 18:51 NRK
Ny sjef i tennisforbundet
Aslak Paulsen blir generalsekretær i Norges Tennisforbund på permanent basis. Han ble ansatt i jobben mandag. Det opplyser styret i Norges Tennisforbund i en pressemelding. Paulsen har siden april vært konstituert generalsekretær. Han kom inn da Alexander Kjær gikk av som følge...
mandag 18:48 NRK
Anerkjent journalist: – Disse kan erstatte van Dijk
Virgil van Dijk er trolig ute resten av sesongen med en leddbåndskade. Nå tror The Athletic-journalist James Pearce at Liverpool kommer til å handle i januar.
mandag 18:46 TV 2
Den opprørske milliardæren som endret svømmesporten
­
mandag 18:22 NRK
Verdensmesteren operert
Den franske sykkelverdensmesteren Julian Alaphilippe ble mandag operert for bruddene han pådro seg i søndagens velt under Flandern rundt. Alaphilippe satt i det avgjørende bruddet sammen med nederlandske Mathieu van der Poel og belgieren Wout Van Aert da han krasjet med en dommermotorsykkel og...
mandag 18:18 NRK
Myrhol med landslagstroppen – men skal ikke spille
Landslagskaptein Bjarte Myrhol er med i troppen til EM-kvalifiseringen, men veteranen er ikke tatt med for å spille. - Jeg ønsker å ha Bjarte i nærheten av laget hele tiden, sier landslagssjef Christian Berge.
mandag 18:10 TV 2
Vil ha klart regelverk: - Pinlig
I likhet med Aalesunds daglige leder Geir Vik, vil også Vålerenga-kaptein Jonatan Tollås Nation ha nye rammer for å unngå rasisme i fotballen. Marco Elsafadi etterlyser et klart regelverk fra Norges Idrettsforbund.
mandag 18:09 Dagbladet
Sykkelstjerne operert etter stygg velt: – Tenkte det verste
Den franske sykkelverdensmesteren Julian Alaphilippe ble mandag operert for bruddene han pådro seg i søndagens velt under Flandern rundt.
mandag 18:08 Nettavisen
Bielsa ber om unnskyldning til spilleren som må bort
Marcelo Bielsa (65) er ikke som fotballmanagere flest. Han gjør ting på sin måte. Nå ber han om unnskyldning til Barry Douglas (31) for at han ikke har fått det beste ut av spilleren.
mandag 18:06 VG
Skadetrøbbel for PSG foran Solskjær-møte
Paris Saint-Germain må klare seg uten en håndfull spillere i tirsdagens mesterligaduell mot Manchester United.
mandag 17:53 Nettavisen
Skværet opp etter krangelen
The post Skværet opp etter krangelen appeared first on TV Haugaland.
mandag 17:48 Hnytt
Grønt lys for Norge
Wales stenger utesteder og butikker for å bekjempe spredningen av koronaviruset, men EM-kvalifiseringskampen mot Norge 27. oktober påvirkes ikke. Mandag kunngjorde myndighetene i Wales at det innføres en såkalt «branngatenedstenging» for å intensivere kampen mot viruset....
mandag 17:09 NRK
Grønt lys for Graham Hansen & co. tross full virus-nedstengning i Wales
Wales stenger utesteder og butikker for å bekjempe spredningen av koronaviruset. EM-kvalifiseringskampen i fotball mot Norge påvirkes imidlertid ikke.
mandag 17:00 Nettavisen
Senterpartiet går inn for ny periode for Anne Enger i Nobelkomiteen
Senterpartiet kommer til å gå inn for renominasjon av Anne Enger (70) til Nobelkomiteen.
mandag 16:58 Nettavisen
Tertnes-profil avslører intern uro før Romania-tur
Hele fem Tertnes-spillere har fått påvist coronasmitte etter europacupspill i Romania. I forkant var det ulike meninger om man burde reise eller bli hjemme.
mandag 16:53 VG
Tror på ny PSG-skalp: - Bedre enn sist vi møtte dem
Manchester United knuste Newcastle 4-1 på lørdag. Marcus Rashford tror oppturen fortsetter mot Paris Saint-Germain.
mandag 16:40 TV 2
Telialigaen: – Det er ingen lag i Norge som skremmer oss
To hovedkamper skal spilles mandag kveld, og den ene byr på toppoppgjøret vi alle har ventet på i det Apeks møter Oilers.
mandag 16:40 TV 2
Negative tester før Vueltaen
Samtlige ryttere har testet negativt for koronaviruset foran starten av Vuelta a Espana. Derimot har to medarbeidere på Bahrain-McLaren og Sunweb testet positivt. I alt 498 personer ble testet foran rittet søndag. Ingen nordmenn står på startstreken i Spania. Giro d'Italia, som skal...
mandag 16:40 NRK
– Rasismen må rykkes opp med rota
De siste ukene har vist at kampen mot rasisme i idretten på ingen måte er over. Aperop på tribunene er en form for dehumanisering som må slås ned på med alle tilgjengelige midler.
mandag 16:38 TV 2
Oppgitt Rooney isoleres
Wayne Rooney har testet negativt på koronaviruset, men er ikke blid for at han må i karantene og selvisolering. Årsaken er at han hadde besøk av en kamerat som hadde blitt instruert til å teste seg og som senere testet positivt på koronaviruset. Vennen til Rooney kom på...
mandag 16:37 NRK
Negative koronatester for sykkelstjernene foran Vueltaen
Samtlige ryttere har testet negativt for koronaviruset foran starten av Vuelta a Espana. To personer i lagenes støtteapparat har imidertid avgitt positiv test.
mandag 16:09 Nettavisen
Thorsby lovprises etter revansj mot serbisk stjerne: – Det føltes nesten personlig
Fire små minutter var alt Morten Thorsby (24) fikk spille av skjebnekampen mot Serbia. I helgen viste han hvordan man effektivt stopper Sergej Milinkovic-Savic (25).
mandag 15:24 VG
Balcers returnerer til Stavanger Oilers
Korona-situasjonen gjør at Stavanger Oilers kan sikre seg to stjerneskudd. Begge med en fortid i Stavanger.
mandag 14:59 TV 2
Camara takker for støtten etter å ha blitt utsatt for rasisme
- Det er veldig trist å høre slike kommentarer i 2020, sier Ousmane Camara.
mandag 14:39 Nettavisen
Vipers' mesterligakamp utsatt
Vipers Kristiansand har fått bekreftet at lørdagens bortemøte med russiske Rostov Don er utsatt. Det er uklart når kampen blir spilt. – Det var litt som ventet i og med at det ellers hadde vanket ti dagers karantene, sier daglig leder Terje Marcussen i Vipers til...
mandag 14:20 NRK
Kvist får flengende kritikk etter intervju om Solbakken-sparkingen
FC Københavns midlertidige sportsleder får så hatten passer etter en seanse med dansk TV 3.
mandag 14:18 Nettavisen
Frisk-spiller lam etter uhell
Frisk Asker-spilleren Mats Hildisch (18) pådro seg en permanent ryggmargsskade etter å ha kollidert med målburet i en U21-kamp i ishockey lørdag. Hildisch ble operert på Ullevål sykehus natt til søndag. Grundige undersøkelser har påvist en permanent...
mandag 14:16 NRK
Hvor viktig er Van Dijk for Liverpool?
Stopperkjempens skade kan fort koste Liverpool tittelen.
mandag 14:02 NRK
– Det er klart at det går inn på oss. Alle var langt nede
Gabriel Rasch og resten av INEOS Grenadiers-sjefene har begynt evalueringen av en skuffende Tour de France. Nedturen i Frankrike har imidlertid ikke gjort noe med motivasjonen til nordmannen.
mandag 13:51 TV 2
Raja om rasismesaken: – Man blir kvalm inni seg
Kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) ber fotballsupportere om å skylle rasistisk ordbruk ned i do.
mandag 13:37 Nettavisen
Fikk alvorlig skade som har ført til lammelse
Frisk Askers Mats Hildisch har pådratt seg en permanent ryggmargskade som har ført til lammelse.
mandag 13:35 Nettavisen
U21-spiller hos Frisk Asker ble lam
Frisk Asker-spilleren Mats Hildisch (18) pådro seg en permanent ryggmargsskade etter å ha kollidert med målburet i en U21-kamp i ishockey lørdag.
mandag 13:34 ABC Nyheter
Vipers-kamp i mesterligaen utsatt
Vipers Kristiansand har fått bekreftet at lørdagens bortemøte med russiske Rostov Don er utsatt. Det er uklart når kampen blir spilt.
mandag 13:33 Nettavisen
U21-spiller hos Frisk Asker ble lam
Frisk Asker-spilleren Mats Hildisch (18) pådro seg en permanent ryggmargsskade etter å ha kollidert med målburet i en U21-kamp i ishockey lørdag.
mandag 13:32 Nettavisen
Frisk-spiller alvorlig skadet
Mats Hildisch (18) pådro seg permanente skader i ryggmargen etter den alvorlige skaden han pådro seg på lørdag.
mandag 13:28 TV 2
Spansk avis: Ødegaard ute av spill
Martin Ødegaards leggskade holder ham ute av spill i en måned, melder Marca. Real Madrid opplyste fredag at drammenseren hadde pådratt seg en skade på baksiden av leggen. Hvis opplysningene til Marca stemmer, vil han i så fall miste Norges kamper mot Romania og Østerrike i...
mandag 13:22 NRK
Spansk storavis: Ødegaard ute av spill i en måned
Martin Ødegaards leggskade holder ham ute av spill i en måned, melder Marca.
mandag 13:22 Nettavisen
Spansk avis: Ødegaard ute en måned
Martin Ødegaard må regne med en måned på sidelinjen, melder Marca.
mandag 13:20 Nettavisen
Frisk Asker-spiller påvist alvorlig ryggskade som har ført til lammelse
Frisk Asker-spiller Mats Hildisch (18) har fått påvist en ryggmargsskade som har ført til lammelse etter en kamp i helgen.
mandag 13:19 VG
Spansk storavis: Ødegaard ute i en måned
Martin Ødegaard mister Real Madrids seks neste kamper.
mandag 13:08 TV 2
TV 2: Svensk venstreback til RBK fra 1. januar
Jonathan Augustinsson er få detaljer unna en avtale med Rosenborg, erfarer TV 2. Svensken kommer til klubben når overgangsmarkedet åpner i januar.
mandag 12:56 Nettavisen
Blir Rosenborg-spiller 1. januar
Enig om avtale med venstreback.
mandag 12:39 TV 2
Norsk stjernespiller hentes hjem
Apeks kjøper Joakim
mandag 12:09 TV 2
Kjøll om ny rasisme-sak: – Avskyelig
Idrettspresident Berit Kjøll tok tak etter Pellegrino-saken. Nå reagerer hun sterkt på at fotballen opplevde en ny rasismehendelse søndag.
mandag 12:07 VG
Stjernemanagerne i vill ordkrig: – Føles som vi er i en barnehage
José Mourinho og Arséne Wenger har ikke begravd stridsøksen.
mandag 11:51 TV 2
I år kan Høsflot Klæbo ende opp med å være helt avhengig av sine lagkamerater
Nå deles det nemlig ut verdenscuppoeng i stafettene.
mandag 11:50 TV 2
Hovland avanserte på siste ranking
Viktor Hovland fortsetter å avansere på verdensrankingen i golf. Etter helgens 12.-plass er han nummer 24. Det er et byks på fem plasser.
mandag 11:42 Nettavisen
Tufte avslører framtidsplanene denne uken
Roveteranen Olaf Tufte (44) har innkalt til pressekonferanse onsdag der han skal fortelle om sine framtidsplaner.
mandag 11:26 Nettavisen
Én plass ned for Ruud på siste ATP-ranking
Den norske tennisproffen Casper Ruud har falt fra 25. til 26.-plass på ATP-rankingen siden forrige uke.
mandag 11:01 Nettavisen
Engelsk nettsted: Pickford slipper straff for van Dijk-taklingen
Everton-keeper Jordan Pickford har fått mye kritikk etter det voldsomme sammenstøtet med Virgil van Dijk, men han risikerer ikke å bli utestengt for episoden.
mandag 10:28 TV 2
The Athletic: Pickford slipper straff for van Dijk-taklingen
Everton-keeper Jordan Pickford har fått mye kritikk etter det voldsomme sammenstøtet med Virgil van Dijk, men han risikerer ikke å bli utestengt for episoden.
mandag 10:25 Nettavisen
Evjen fristet av Glimt-utlån
Håkon Evjen (20) sliter med spilletid i nederlandske AZ Alkmaar. Det har fått ham til å leke med tanken om et utlån til gamleklubben.
mandag 10:10 TV 2
Avslo råd
Vidar Løfshus tok Petter Northug inn til siden og ga ham et råd for det sivile livet som ventet etter karriereslutt, uten ønskelig respons. I januar forsøkte Løfshus på ny å nå inn til Northug.
mandag 10:08 Dagbladet
Bjørnebye sentral i Horneland-ansettelsen
Kåre Ingebrigtsen avslører at Stig Inge Bjørnebye spilte en sentral rolle da Eirik Horneland ble ansatt som Brann-assistent.
mandag 10:05 TV 2
Derfor ønsker Norge «ubetydelig» Israel-kamp: Ville tapt mange millioner på å si nei
Selv om landslagssjef Lars Lagerbäck (72) mente det ikke var forsvarlig å spille tre landskamper på under en uke, ønsker Norge å gjøre det samme i november. Det ville kostet dyrt å droppe.
mandag 10:02 VG
Nytt smittetilfelle i Tertnes
Enda en spiller i håndballklubben Tertnes har fått påvist coronavirus. Det er det femte smittetilfellet i klubben på en uke.
mandag 09:57 ABC Nyheter
Nytt smittetilfelle i Tertnes
Enda en spiller i håndballklubben Tertnes har fått påvist koronavirus. Det er det femte smittetilfellet i klubben på en uke.
mandag 09:54 Nettavisen
Tre land søkjer om fotball-VM
Tyskland, Nederland og Belgia går saman om å søkje om fotball-VM for kvinner i 2027, melder fotballforbunda i dei tre landa i dag. Detaljane i planene blir offentleggjort i slutten av året. FIFA har enno ikkje sett nokon frist for dei som vil søke arrangementet. Tyskland arangerte VM...
mandag 09:20 NRK
Grenseløs fluoregoisme
Den norske skisporten lever i en verden der gull er viktigere enn alt annet, og der dopingregler og forbud mot helseskadelige stoffer er tåpelige og plagsomme hindre. Og det er alltid noen andres skyld. Heia, heia!
mandag 08:33 Nettavisen
Alpinkometens far valgte omstridt strategi: – Vi fikk en del kritikk
Bjørn Frølich Braathen valgte en omstridt strategi da sønnen sa han ville bli best. Ti år senere stod Lucas Braathen (20) øverst på pallen i Sölden.
mandag 08:19 TV 2
Carragher tar Pickford i forsvar etter van Dijk-takling
Liverpool-helt Jamie Carragher mener man skal være forsiktig med å dømme Everton-keeperen.
mandag 08:13 Nettavisen
Alpinkometen Braathens hårete tiårsplan: Måtte opp i verdenseliten innen 21 års alder
Tiårsplanen Lucas Braathen (20) har fulgt for å bli verdens beste alpinist krevde nærmest champagne-feiring allerede nå. Hadde han ikke nådd alpintoppen innen neste år, ville Braathen gått for studier i USA.
mandag 07:55 VG
Sinne etter at funksjonær kalte Vålerenga-spiller «apekatt»: – Finner oss ikke i det lenger
Da eliteserien skulle ta oppgjør med rasismen etter skandalen i Ålesund, skjedde det igjen. En funksjonær i Sandefjord ropte «apekatt» til Vålerengas Ousmane Camara.
mandag 07:34 NRK
Bruno Fernandes om lagkameraten: - Visste ikke at han kunne skyte
Fernandes var mildt sagt overrasket over Wan-Bissakas scoring i 4-1-seieren over Newcastle.
mandag 07:01 Nettavisen
Mandagens Premier League-rykter
Hevder Wolverhampton-stjerne har tatt et valg om egen fremtid.
mandag 06:54 Nettavisen
Kristoffersen oppmuntret tross at pallplassen glapp: – Lover bra
Henrik Kristoffersen åpnet sesongen med femteplass i storslalåmrennet i Sölden. Innsatsen der lover godt for stjernealpinisten fra Rælingen.
mandag 06:51 ABC Nyheter
Ny rasismesak i Eliteserien – vakt med tilrop mot Vålerenga-spiller
Vålerenga-spiller Ousmane Camara fikk rasistiske tilrop under søndagens 3-0-seier borte mot Sandefjord. Det skjedde få dager ut i en ny kampanje mot rasisme.
mandag 06:48 Nettavisen
Ny rasismesak i Eliteserien – vakt med tilrop mot Vålerenga-spiller
Vålerenga-spiller Ousmane Camara fikk rasistiske tilrop under søndagens 3-0-seier borte mot Sandefjord. Det skjedde få dager ut i en ny kampanje mot rasisme.
mandag 06:46 ABC Nyheter
Mener Klopp bør handle – spår drastiske endringer
Jürgen Klopp står overfor store utfordringer når han nå må klare seg uten Virgil van Dijk. TV 2s fotballeksperter tror man får se store endringer i Liverpool-laget fremover.
mandag 06:30 TV 2
Hovland med god avslutning
Godt spill på siste halvdel av fjerde runde i Las Vegas sørget for en fin avslutning på PGA-turneringen for Viktor Hovland. Han endte runden to slag under par. Med det sikret han en delt 12.-plass i PGA-turneringen i Nevada. Hovland klatrer dermed opp seks plasser fra lørdagens tredje...
mandag 06:08 NRK
Hovland med god avslutning i Las Vegas
Godt spill på siste halvdel av fjerde runde i Las Vegas sørget for en fin avslutning på PGA-turneringen for Viktor Hovland. Han endte runden to slag under par.
mandag 05:00 TV 2
12. plass for Hovland etter god avslutning
Viktor Hovland (23) tar med seg drøyt 1,7 millioner kroner i premiepenger etter å ha spilt seg opp til en 12.-plass i CJ Cup i Las Vegas.
mandag 02:05 VG
Hovland med god avslutning i Las Vegas
Godt spill på siste halvdel av fjerde runde i Las Vegas sørget for en fin avslutning på PGA-turneringen for Viktor Hovland. Han endte runden to slag under par.
mandag 02:02 Nettavisen
Hovland med god avslutning i Las Vegas
Godt spill på siste halvdel av fjerde runde i Las Vegas sørget for en fin avslutning på PGA-turneringen for Viktor Hovland. Han endte runden to slag under par.
mandag 02:01 ABC Nyheter
Trump får bygge ny golfbane i Skottland
USAs president Donald Trump har fått tillatelse til å bygge enda en golfbane i Skottland. Det vedtok myndighetene søndag, tross lokal motstand mot utbyggingen.
mandag 00:34 ABC Nyheter
Reagerer kraftig etter ny rasismesak
Vålerengas Ousmane Camara fikk rasistiske tilrop etter kampen mot Sandefjord søndag kveld.
søndag 23:50 TV 2
- Nesten ikke til å tro
Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo reagerer etter at VIF-spiller ble utsatt for rasisme av en vakt på stadion.
søndag 23:43 Dagbladet
Rasismesak i Sandefjord: – Ropte «apekatt» til VIF-spiller
(Sandefjord - Vålerenga 0–3) Vålerenga-spiller Ousmane Camara ble utsatt for rasistiske tilrop under kampen mot Sandefjord. Klubben bekrefter at personen som kom med tilropene har innrømmet hendelsen.
søndag 23:21 VG
Rasistiske tilrop i Sandefjord
Vålerengas Ousmane Camara fikk rasisiste tilrop under kveldens eliteseriekamp mellom Sandefjord og Vålerenga. Det kom fram på Eurosports Fotballrunden søndag kveld. Daglig leder i Sandefjord, Espen Bugge Pettersen, møtte Eurosport etter kampslutt. Han bekrefter episoden. – Jeg...
søndag 23:09 NRK
Elverum med borteseier mot Nærbø
Elverum Håndball slo endelig Nærbø på bortebane, etter to år med tap på Jæren.
søndag 23:07 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL