Sport
Amerikansk sandvolley-gull
Alix Klineman og April Ross tok OL-gullet i sansvolleyball for kvinner med solide 21-15 og 21-16 over Mariafe Artacho del Solar og Taliqua Clancy frå Australia. Anouk Verge-Depre og Joana Heidrich frå Sveits tok bronsen.
19min NRK
Ross/Klinemann sikret amerikansk gull i sandvolleyball
April Ross og Alix Klinemann utklasset australske Mariafe Artacho del Solar og Taliqua Clancy og sikret OL-gullet i strake sett (21-15, 21-16).
22min ABC Nyheter
Disse russerne må håndballjentene stoppe
Håndballjentene får et gjensyn med laget som knuste OL-drømmen deres for fem år siden. Nå er det spesielt to bakspillere som må stoppes for å kapre finalebilletten.
23min TV 2
Spillet bak Messi-exiten
Den anerkjente journalisten og forfatteren Graham Hunter mener Lionel Messis (34) avskjed fra FC Barcelona er en del av et større spill mellom stormaktene i La Liga – paradoksalt nok for å gjøre det mer sannsynlig at 34-åringen blir.
23min VG
Haukenes småhaltet: - Muskulært ødelagt
Kappgjenger Håvard Haukenes måtte bryte 50-kilometeren. Dette sier han om løpet.
46min Dagbladet
Rafael Nadal ute av ATP-turnering etter sjokktap
Rafael Nadal er ute av ATP-turneringen i Washington D.C etter tap mot sørafrikanske Lloyd Harris (4-6, 6-1, 4-6). Harris kom inn i turneringen som 14.-seedet.
04:28 ABC Nyheter
Rio de Janeiro-fiaskoen er rettet opp: Norge kan kopiere «rekord»-leker og slå Sverige
Norge lukter på en sjeldent stor gullfangst i sommer-OL med fulltreff på oppløpet i Tokyo. Det kan også bli norsk «seier» i duellen med Sverige og Danmark.
03:58 ABC Nyheter
Daffinrud med marerittstart i 3. runde av OL-golfen
Tonje Daffinrud har gått de første fem hullene på 3. runde fire slag over par. Dermed faller 29-åringen ytterligere fra i bunnen av resultatlisten.
03:51 ABC Nyheter
Hviterussiske ledere kastet ut
To hviterussiske ledere har blitt kastet ut av de olympiske lekene i Tokyo etter at de forsøkte å fjerne utøveren Krystsina Tsimanouskaja fra lekene. Saken, som har vakt stor oppmerksomhet, handler om at Tsimanouskaja er en av over 2000 hviterussiske idrettspersonligheter som har undertegnet et...
03:27 NRK
Hviterussiske ledere kastet ut av OL
To hviterussiske ledere har blitt kastet ut av de olympiske lekene i Tokyo etter at de forsøkte å fjerne utøveren Krystsina Tsimanouskaja fra lekene.
03:22 ABC Nyheter
Golf: Ventura med god start i California
Kristoffer Ventura løftet seg etter en svak start i PGA-turneringen i California. Han gikk de siste ni hullene på fem slag under par og er på delt 26.-plass.
03:18 ABC Nyheter
Dette skjer i OL i dag
Dette er det viktigste som skjer i OL fredag 6. august:
02:26 ABC Nyheter
Haukenes brøt
Etter at det lenge så ut til at Håvard Haukenes skulle kjempe om edelt metall under 50 kilometer kappgang fredag, brøt han løpet med rundt 15 kilometer igjen.
01:35 TV 2
Haukenes brøt finalen i kappgang
Etter at det lenge så ut til at Håvard Haukenes skulle kjempe om edelt metall under 50 kilometer kappgang fredag, brøt han løpet med snaue 15 kilometer igjen. Haukenes startet godt og hang med i tetgruppen. Han så svært frisk ut halvveis ut i løpet der han lå...
01:28 NRK
Haukenes brøt i kappgang – polsk gull
Etter at det lenge så ut til at Håvard Haukenes skulle kjempe om edelt metall under 50 kilometer kappgang fredag, brøt han løpet med rundt 15 kilometer igjen.
01:23 ABC Nyheter
Nesten for trist til å være sant
Nyheten om at Lionel Messi forlater Barcelona, er en av de mest sørgelige avskjedene i fotballens historie. Men kan den være del av et politisk spill?
23:04 NRK
Fredag kan Quinn (25) bli tidenes første transkjønnede gullvinner i OL
Canadas midtbanespiller kom ut som transkjønnet og ikke-binær i fjor. Nå håper hen å lede det canadiske landslaget til OL-gull.
22:38 TV 2
Nyhetene: Glimt-profil med skrekkselvmål
Se hvordan landslagsprofil Marius Lode tabbet seg ut her.
22:23 TV 2
Bodø/Glimt tapte
Bodø/Glimt spilte lenge en solid bortekamp mot Prishtina i Kosovo, men en keeperblemme og kommunikasjonssvikt ga 1-2-tap torsdag.
22:03 TV 2
Tap etter tabbekveld
Bodø/Glimt spilte lenge en solid bortekamp mot Prishtina i Kosovo, men en keeperblemme og kommunikasjonssvikt ga 1-2-tap torsdag. Dermed må Bodø/Glimt vinne for å snu oppgjøret i returkampen hjemme på Aspmyra i serieligaens tredje kvalifiseringsrunde. Glimt trenger...
22:01 NRK
Raser etter dette
Twitter koker etter bildet som storklubben Juventus publiserte.
22:00 Dagbladet
Derfor forlater han Barcelona
Pengetrøbbel, høy lønn og La Liga-regler hindrer Barcelona i forlenge med sin egen store stjerne Lionel Messi (34).
21:47 VG
Sportsnyhetene: Straffebom på overtid
Se hvordan det gikk i europakvalikene.
21:40 TV 2
Nora Mørk: – Jeg føler jeg enten blir elsket eller hatet
TOKYO : Om kort tid skal Nora Mørk spille kampen hun har ventet på i fem år. Da er hun forberedt på beinharde dueller på banen, men også på «slakt» når hun går av den.
21:38 NRK
Molde slo tilbake tre ganger
Molde ble kjørt kraftig, men viste stayerevne i 3-3-kampen borte tyrkiske Trabzonspor i kvalifiseringen til serieligaen. Etzaz Hussain berget uavgjort. Gjestene fra Romsdal kunne fort å ha gått på en stjernesmell i Tyrkia, men nektet å gi opp foran 17.000 tilskuere. To mål fra...
21:36 NRK
Brynhildsen herjet da Molde utlignet tre ganger i Tyrkia – scoret med «hælfrekkis»
(Trabzonspor – Molde 3–3) Ola Brynhildsen (22) utlignet to ganger, og serverte Etzaz Hussain (28) til 3–3. Trabzonspor misbrukte en straffe på overtid.
21:36 VG
Grealish klar for Manchester City: – Ufattelig glad
Aston Villa-stjernen Jack Grealish er Manchester Citys nye nummer 10. Midtbanespilleren koster angivelig de lyseblå over 1,2 milliarder kroner.
21:34 ABC Nyheter
Knallsterkt Molde-resultat
Molde ble kjørt kraftig, men viste stayerevne i 3-3-kampen borte tyrkiske Trabzonspor i kvalifiseringen til conferenceligaen. Etzaz Hussain berget uavgjort.
21:33 TV 2
Tung Hovland-åpning
Viktor Hovland klarte ikke å følge opp sin glitrende OL-avslutning da han var tilbake på PGA-touren i Tennessee. Han gikk åpningsrunden på tre slag over par. Nordmannen ligger i skrivende stund på 63.-plass av 66 spillere i turneringen. Hovland noterte ikke en eneste birdie...
21:25 NRK
– Dette kom som en bombe
Lionel Messi-nyheten har slått ned som et lynnedslag over fotballverden.
21:10 TV 2
Grealish klar for Manchester City
Aston Villa-stjernen Jack Grealish er solgt til Manchester City for en rekordsum. Midtbanespilleren koster angivelig de lyseblå over 1,2 milliarder kroner. Manchester City bekreftet overgangen på sitt nettsted torsdag kveld. Grealish har signert en seksårsavtale. Kjøpssummen er 100 millioner...
21:08 NRK
Freste mot rival
Gaute Kvåle (26) spurtslo svenske Jens Burman (26) opp Lysebotn. Etter målgang var svensken «arg».
21:07 Dagbladet
Jack Grealish (25) klar for Manchester City: – Drøm som går i oppfyllelse
Ryktene har svirret, men først nå er det klart: Jack Grealish (25) forlater barndomsklubben Aston Villa til fordel for regjerende Premier League-mester Manchester City.
21:01 VG
Grealish klar for City
Forlater Aston Villa etter nærmere 20 år i klubben.
21:00 TV 2
Rosenborg knuste Domzale
Rosenborg fikk ikke all verdens utfordring i hjemmemøtet med slovakiske Domzale i 3. runde av serieligakvalifiseringen. Trønderne vant kontrollert 6–1. Resultatet fjerner i realiteten all tvil om hvilket lag som kommer til å avansere i kvalifiseringen og møte franske Rennes i det...
20:59 NRK
Bredal Oftedal om sammenbruddet i 2016: – Vi føler det samme
TOKYO Stine Bredal Oftedal hulket etter semifinaletapet for Russland for fem år siden. Et OL-gull har fortsatt samme betydning for landslagskapteinen. Men hun er ikke sikker på om følelsene blir like voldsomme ut det skulle gå galt igjen.
20:53 VG
Rosenborg med supert utgangspunkt i Europa-kvalifiseringen – slo Domzale 6-1
Rosenborg fikk ikke all verdens utfordring i hjemmemøtet med slovakiske Domzale i 3. runde av conferenceliga-kvalifiseringen. Trønderne vant kontrollert 6-1.
20:51 TV 2
Rosenborg herjet etter Hareides mesterplan – vant 6–1 i Europa-kvalifiseringen
TRONDHEIM (Rosenborg-Domžale 6–1) Før kampen sa Åge Hareide at Rosenborg måtte frem i banen for å stresse motstanderen. Spillerne forstod tydeligvis beskjeden, og ga seg ikke før sifrene på resultattavla var knusende.
20:49 VG
Thorstvedt om Messi: – Det kan være et pressmiddel
Erik Thorstvedt forklarer hvorfor det har vært så vanskelig for Barcelona å forlenge med Lionel Messi.
20:48 TV 2
Fotballverdenen i sjokk: – Barcelona mister en del av sjelen sin
Lionel Messi forlater FC Barcelona etter 18 år i klubben. Fotballverdenen er i sjokk.
20:45 VG
Messi forlater Barcelona – svak økonomi stopper ny avtale
Lionel Messi (34) blir ikke med Barcelona videre. Klubblegenden var enig med katalanerne om en ny kontrakt, men økonomiske problemer står i veien.
20:11 ABC Nyheter
Messi forlater Barcelona: – Det kom som et sjokk
Lionel Messi sine dager i Barcelona er over. Det bekrefter klubben selv torsdag kveld etter lang tid med spekulasjoner.
20:06 NRK
Forlater Barcelona
Lionel Messi kom til Barcelona i 2002. Nå er eventyret over.
20:01 Dagbladet
Messi forlater Barcelona
Lionel Messi har ikke kommet til enighet med FC Barcelona om ny kontrakt, opplyser FC Barcelona på sine nettsider. Kontrakten til Messi gikk ut 31. juni, men mange har trodd at argentineren og Barcelona til slutt ville komme til enighet. Det har de altså ikke gjort, og dermed forlater Messi katalanerne...
19:55 NRK
Lionel Messi forlater Barcelona: – Det var en bombe
FC Barcelona bekrefter at klubblegenden Lionel Messi ikke er blitt enig med katalanerne om en ny kontrakt og forlater klubben han har spilt for hele sin voksne karriere.
19:52 VG
Messi forlater Barcelona
Økonomien hindrer en ny avtale, melder Barcelona.
19:50 TV 2
Johansen valgt som QPR-kaptein
Stefan Johansen (30) nyter stor tillit i Queens Park Rangers. Foran sesongstarten er vadsøværingen utnevnt til kaptein i London-klubben. Nylig ble Johansens opphold i QPR gjort permanent. Han var på utlån der fra Fulham i siste halvdel av sist sesong. – Det er en spesiell ære for...
19:36 NRK
Kappgang-Håvard med syrlig stikk til britisk rival
Håvard Haukenes mener det er tull å kritisere mat og hotellstandarden i OL.
19:31 TV 2
Motorsykkellegende legger opp
Superveteranen Valentino Rossi (42) avslutter karrieren etter sesongen. Italieneren har rekorden for flest seirer og pallplasser i MotoGP. Rossi slapp nyheten på en pressekonferanse foran Steiermarks Grand Prix i østerrikske Spielberg søndag. – Jeg har besluttet å gi meg etter...
18:49 NRK
Bård Finne tilbake i Brann
Brann fortsetter å forsterke laget i sin desperate redningsaksjon i Eliteserien. Torsdag signerte Bård Finne en fireårsavtale med klubben. Bergenseren vender hjem fra en benketilværelse i danske Sønderjyske. 26-åringen forlot Brann til fordel for et proffeventyr i Köln og...
18:39 NRK
Skarp kritikk mot NFF og NRK for cuphåndteringen
Norges Fotballforbund (NFF) gikk bort fra sedvanen om å neste runde i cupen rett etter den forrige var ferdigspilt. Et symptom på at de ikke prioriterer cupen, mener Stabæk-trener Eirik Kjønø.
18:36 VG
Hoelgaard tok første stikk
Uno-X-rytteren Markus Hoelgaard traff blink med et rykk på slutten og utklasset konkurrentene på 1. etappe i Arctic Race of Norway.
18:26 TV 2
Her tar Hoelgaard en kontrollert seier i Arctic Race-åpningen
Uno X-rytter Markus Hoelgaard rullet inn til en kontrollert seier etter å rykket 2 km før mål under 1. etappe av Arctic Race.
18:10 TV 2
Da Sørum gikk tom, var makkeren god å ha
Finalebilletten er sikret for Anders Mol og Christian Sørum, men sistnevnte innrømmer at han måtte be lagkameraten om hjelp underveis.
17:44 TV 2
Fikk hakeslepp da han så videoen av seg selv fra sykehuset
Jarstein greide ikke stå på beina da koronaviruset herjet.
torsdag 17:40 TV 2
Russlands største stjerne før Norge: – Blir som en finale
TOKYO Den russiske stjernespilleren Anna Vjakhireva (26) mener semifinalen mot Norge blir som en finale. Landslagstreneren trøster seg med at «de norske jentene også er av kjøtt og blod».
torsdag 17:16 VG
Eriksen-agent avfeier uttalelse om retur til fotballbanen
Ifølge avisen Corriere dello Sport skal Christian Eriksen har sagt at han kan spille fotball igjen ved nyttår. Det benekter danskens agent Martin Schoots.
torsdag 17:02 TV 2
Avviser Eriksen-uttalelser
Ifølge avisen Corriere dello Sport skal Christian Eriksen har sagt at han kan spille fotball igjen ved nyttår. Det benekter danskens agent Martin Schoots. Corriere dello Sport skriver at Eriksen fortalte følgende til sine lagkamerater da han besøkte dem onsdag: – Om fire-fem...
torsdag 16:58 NRK
Sportsnyhetene: Slik gikk de til historisk finale
Se hvordan Anders Mol og Christian Sørum sørget for norsk idrettshistorie her.
torsdag 16:23 TV 2
Johaug raskest
Therese Johaug var helt suveren og vant 7,5-kilometeren i skøyting i Lysebotn opp på rekordtid. Gaute Kvåle var raskest i herreklassen. Det var Johaugs sjette seier i rulleskirennet i Rogaland. Hun vant også i 2012, 2016, 2018, 2019 og 2020. Vinnertiden 30.45,4 var den beste noensinne....
torsdag 16:20 NRK
Mistet sønnen
Natt til torsdag mistet den tyske fotballegenden Michael Ballack (44) sin sønn Emilio (18)
torsdag 16:04 Dagbladet
Michael Ballacks sønn (18) omkom i ulykke på firhjuling
Fotballegenden mistet en av sine tre sønner.
torsdag 16:03 TV 2
Møter Russland
Anders Mol og Christian Sørum møter den russiske duoen i OL-finalen i helgen. Det ble klart etter at russerne slo Qatar i semifinalen, som ble spilt etter Mol og Sørums semifinale mot Latvia. Finalen spilles lørdag morgen klokken 4.30 norsk tid. Da er det meldt ordentlig ruskevær i...
torsdag 15:48 NRK
Danmark til OL-finale
Tittelforsvarer Danmark og Frankrike møtes i OL-finalen i herrehåndball i en reprise av Rio de Janeiro-lekene. Danskene slo torsdag Spania 27-23 i semifinalen. Tidligere på kvelden vant Frankrike (toppet Norges gruppe) med samme sifre over Egypt. Mikkel Hansen scoret hele 12 mål mot Spania.
torsdag 15:46 NRK
Carl Lewis etter amerikansk fiasko: – Total flause
En av tidenes sprintere strør salt i såret etter USAs pinlige semifinaleexit under OL. 
torsdag 15:39 ABC Nyheter
Går verden rundt: - Ble skremt
En «sumobryter» har skapt problemer for enkelte av OL-hestene.
torsdag 15:38 Dagbladet
Roe på 19.-plass
Martin Roe endte på 19.-plass blant de 21 som fullførte tikampen i OL. Canadiske Damian Warner satte olympisk rekord med 9018 poeng og tok gull. Warner ledet konkurransen helt fra første øvelse og endte 292 poeng foran franske Kevin Mayer, som tok sølvet. Ashley Moloney fra...
torsdag 15:37 NRK
Viking møter Rosenborg i cupen
Viking - Rosenborg blir den store godbiten i 3. runde av fotball-NM for menn. Samtidig er det klart at Brann spiller bortekamp mot Harstad fra 4. divisjon.
torsdag 15:18 TV 2
Storkamp i cupen
Viking – Rosenborg blir den store godbiten i 3. runde av fotball-NM for menn. Samtidig er det klart at Brann spiller bortekamp mot Harstad fra 4. divisjon. Trekningen av 3. runde ble foretatt i Norges Fotballforbunds lokaler torsdag ettermiddag. Trekningen ble slik: Harstad – Brann, Kongsvinger –...
torsdag 15:15 NRK
Historiske Mol/Sørum klar for OL-finale: – Det ligger så mye hardt arbeid bak
Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum er finaleklare i Tokyo-OL etter seier i strake sett mot latvierne Edgar Tocs og Martins Plavins torsdag.
torsdag 14:47 ABC Nyheter
Gapskratter av rivalens påstand
Timothy Cheruiyot hevder han løp på 90 prosent av kapasiteten. Det får Jakob Ingebrigtsen til å gapskratte: - Ha-ha-ha. Den er fin. Jeg løp på to prosent i dag.
torsdag 14:40 Dagbladet
Mol og Sørum sikret tidenes første OL-medalje i sandvolleyball: – Nå skal vi ta gullet
TOKYO/OSLO (Mol/Sørum – Plavins/Tocs 21–15, 21–16) Den norske sandvolleyballduoen tok seg enkelt forbi siste hinder før finalen. Dermed ble de også historiske.
torsdag 14:39 VG
Mol og Sørum herjet – klar for OL-finale: – Det er en utrolig vakker historie
TOKYO/OSLO : Anders Mol og Christian Sørum fortsetter storspillet i OL. Torsdag var det den latviske duoen som fikk unngjelde.
torsdag 14:39 NRK
Mol og Sørum til OL-finale
Anders Mol og Christian Sørum er klare for OL-finale i sandvolleyball og har dermed sikret seg OL-medalje. Dette er første gang Norge vinner en OL-medalje i sandvolleyball.
torsdag 14:39 TV 2
Til OL-finale: Fikk hjelp av mamma
Anders Mol og Christian Sørum har snudd den svake OL-starten. Nå er de klare for finale etter storspill.
torsdag 14:38 Dagbladet
Jakob i «klinsj» med pappa Gjert: – Jeg blir lettere provosert
Jakob Ingebrigtsen (20) ville ikke snakke taktikk med pappa og trener Gjert Ingebrigtsen foran torsdagens semifinale i OL.
torsdag 14:34 ABC Nyheter
Vanvittig sterk
Alt ser maksimalt bra ut for Jakob Ingebrigtsen før finalen på 1500 meter.
torsdag 14:30 Dagbladet
Jakobs syrlige svar til rivalen: – Da løp jeg på to prosent
TOKYO/OSLO Jakob Ingebrigtsen (20) kontrollerte seg inn til sin første OL-finale. Etter løpet ler han av konkurrent Timothy Cheruiyots (25) kommentar.
torsdag 14:28 VG
Roe mot 19.-plass i tikamp – en øvelse gjenstår
Tikjemperen Martin Roe er på 19.-plass etter ni øvelser i tikamp. Han ble torsdag nest sist på 110 meter hekk, men hevet seg i diskos, stav og spyd.
torsdag 14:11 ABC Nyheter
Fnyser av konkurrentens påstand
Jakob Ingebrigtsens kanskje argeste konkurrent, Timothy Cheruiyot, kom med en påstand som fikk Ingebrigtsen til å le etter løpet.
torsdag 14:07 TV 2
Sportsnyhetene: Jakob Ingebrigtsen lekende lett til finale
Se hvordan løpet gikk for seg her.
torsdag 13:52 TV 2
Nye protester utenfor Olympiastadion i Tokyo
En haug med japanere samlet seg torsdag like utenfor Olympiastadion i Tokyo for å protestere mot de olympiske lekene, som er ferdig søndag.
torsdag 13:49 ABC Nyheter
Kvinnenes OL-finale i fotball flyttes grunnet ekstremvarme
Det er nå bekreftet at OL-finalen mellom Sverige og Canada i fotball for kvinner flyttes grunnet ventet varmerekord i den japanske hovedstaden.
torsdag 13:47 ABC Nyheter
Jakob Ingebrigtsen rett til 1500-meterfinalen
Jakob Ingebrigtsen (20) hadde få problemer med å ta seg videre fra semifinalen og inn i lørdagens finale på 1500 meter i Tokyo-OL.
torsdag 13:17 ABC Nyheter
Jakob Ingebrigtsen: - Jeg er jo litt ego
- Jeg må være ærlig og si at jeg blir lettere provosert hver gang noen snakker til meg om taktikk, sier Jakob Ingebrigtsen etter farens utspill.
torsdag 13:14 Dagbladet
Ingebrigtsen klar for finale
21-åringen tok seg rutinemessig videre fra sitt semifinaleheat. Trener og far, Gjert, var svært fornøyd etter løpet.
torsdag 13:14 TV 2
Jakob Ingebrigtsen om farens taktikk-innblanding: – Blir nesten provosert
TOKYO/OSLO Jakob Ingebrigtsen (20) viste styrke i semifinalen og tok seg enkelt til finalen på 1500 meter.
torsdag 13:14 VG
Jakobs stikk etter Gjerts kommentar: – Virker som han ikke kan så mye om  løping
Jakob Ingebrigtsen hadde ingen store problemer med å ta seg til OL-finalen på 1500 meter, og det hadde heller ikke rivalen Timothy Cheruiyot. Dermed får man superduellen i finalen.
torsdag 13:14 NRK
Rammet av hjerteinfarkt i 2015 – vant OL-gull torsdag
Seks år etter at hun ble rammet av hjerteinfarkt under en treningsleir i Colorado syklet Shanne Braspennincx torsdag inn til OL-gull i banesykling.
torsdag 12:53 ABC Nyheter
OL-rekord på gang med 38 varmegrader: Fotballfinalen flyttet
Stekende hete gir trolig store utfordringer for OL-utøvere fredag. Lørdag ligger det an til å bli lyn, torden og regn for sandvolleygutta og Jakob Ingebrigtsen.
torsdag 12:46 ABC Nyheter
38 grader: Fotballfinalen flyttet
Stekende hete gir trolig store utfordringer for OL-utøvere fredag. Lørdag ligger det an til å bli lyn, torden og regn for sandvolleygutta og Jakob Ingebrigtsen. Det kan bli hele 38 varmegrader i skyggen i Tokyo fredag. Det vil i så fall være toppnotering for OL-perioden. Torsdag kom...
torsdag 12:44 NRK
Christian Eriksen: – Jeg spiller igjen om fire-fem måneder
Christian Eriksen er optimistisk med tanke på en retur til fotballbanen. Han er fast bestemt på at han kan spille igjen ved nyttår.
torsdag 12:18 ABC Nyheter
Frankrike klar for sin fjerde strake OL-finale i håndball etter seier over Egypt
Det ble tett og jevnt da Frankrike møtte Egypt i OL-semifinale i håndball for menn, men det franske laget vant 27-23 og er klar for sin fjerde strake OL-finale.
torsdag 12:14 ABC Nyheter
Mener gullet preger Ingebrigtsen
Karsten Warholm (25) er på alles lepper etter at han tok OL-gullet på 400 meter hekk tirsdag. Ingrid Kristiansen (65) mener prestasjonen til nordmannen vil påvirke Jakob Ingebrigtsen (20).
torsdag 12:13 Dagbladet
Sportsnyhetene: OL-deltakernes mindre stolte øyeblikk
Disse flausene ønsker de nok å glemme.
torsdag 11:58 TV 2
USA tok bronsen i målfest
Turneringsfavoritt USA slo tilbake etter det skuffande semifinaletapet for Canada, og tok bronsen i ein målfest av ein kamp mot Australia. USA vann 4-3, etter to mål kvar av stjernene Megan Rapinoe og Carli Lloyd. Rapinoe opna scoringane etter åtte minutt, men Sam Kerr utlikna etter 17. Rapinoe gav...
torsdag 11:56 NRK
Eriksen vil spille igjen
Christian Eriksen er optimistisk med tanke på en retur til fotballbanen. Han er fast bestemt på at han kan spille igjen ved nyttår. – Om fire-fem måneder begynner jeg å spille igjen. Det går bra med meg, sier Eriksen ifølge avisen Corriere dello Sport. Det betyr rundt...
torsdag 11:47 NRK
Frankrike til handballfinalen
Frankrike er klar for mennenes handballfinale etter 27-23 over Egypt i semifinalen. Ved halvtid stod det 13-13, men Egypt hang ikkje med i den franske innspurten. Frankrike har tapt ein kamp på vegen mot finalen, 29-32 for Norge i gruppespelet.
torsdag 11:32 NRK
Kontraktløs Eiking favoritt før Arctic Race: – Passer meg veldig bra
Formrytteren fra Askøy er selvsikker på at gode prestasjoner sikrer ham kontrakt for neste år.
torsdag 11:26 TV 2
Moldes «glemte» spiss: - Blir bare bedre og bedre
Husker du Björn Bergmann Sigurdarson? Spissen, som ble hentet tilbake til Molde foran sesongen, har slitt tungt med skader de siste årene. Nå er han imidlertid spilleklar igjen.
torsdag 11:19 VG
Italiensk gull i kappgang
Italienske Massimo Stano tok gullet på 20 km kappgang torsdag. Han var ni sekund føre Kiko Ikeda frå Japan. Japan tok også bronse ved Toshikazu Yamanishi, 23 sekund bak vinnaren.
torsdag 11:05 NRK
Sportsnyhetene: Storfint besøk av OL-vinner Blummenfelt
Kristian Blummenfelt gjestet TV 2 for å snakke om OL-gullet i triatlon, veien dit og veien videre.
torsdag 11:04 TV 2
VAR i VM-kvalikene på Ullevaal
Det blir VAR (Video Assistant Referee) på Ullevaal stadion når Norge møter Nederland til VM-kvalifisering 1. september. Det gleder NFFs konkurransedirektør. – Det er en stund siden vi fikk beskjed om det. Vi fikk et brev for et par uker siden. Vi brukte det i kvalifiseringskampen mot...
torsdag 10:51 NRK
Det blir VAR på Ullevaal stadion mot Nederland
Det blir VAR (Video Assistant Referee) på Ullevaal stadion når Norge møter Nederland til VM-kvalifisering 1. september. Det gleder NFFs konkurransedirektør.
torsdag 10:50 ABC Nyheter
Australsk 18-åring tok historisk OL-gull i skateboard
Keegan Palmer herjet og sikret seg historiens første OL-gull i mennenes skateboardfinale i park. Det ble brasiliansk sølv og amerikansk bronse.
torsdag 10:35 ABC Nyheter
Tokyos yngste olympier har levd et liv i krig: – Kjemp for drømmene dine!
TOKYO OL-eventyret endte i første kamp, men syriske Hend Zaza (12) håper hun kan inspirere håpefulle unge og drømmer om Paris-OL i 2024.
torsdag 10:27 VG
Klopps hyller Warholm
Liverpool-manager Jürgen Klopp lot seg begeistre av Karsten Warholms OL-gull på 400 meter hekk.
torsdag 10:26 TV 2
Et TV-spill fra 1999 har gjort Rune (46) til en legende i OL
Har du hørt om Rune Glifberg? Den danske 46-åringen er en legende på fire hjul og OL-deltakelsen har satt fyr på brett-miljøet i hele verden.
torsdag 10:22 NRK
Sportsnyhetene: Jürgen Klopps hyllest til Warholm: - En fantastisk person
Liverpool-manageren lot seg begeistre av Karsten Warholms suverene OL-gull på 400 meter hekk.
torsdag 10:12 TV 2
- Reagerte veldig
Karoline Bjerkeli Grøvdal forsøker å bygge seg opp igjen etter nedturen på 5000-meteren. 31-åringen sier at det ikke er noe galt fysisk, men at hun «reagerte veldig» på forholdene.
torsdag 09:58 Dagbladet
Karoline Bjerkeli Grøvdal: – Det var et døgn som var litt vondt
TOKYO Karoline Bjerkeli Grøvdal (31) fikk trøbbel med pusten i den ekstreme luftfuktigheten da hun løp finalen på 5000 meter.
torsdag 09:53 VG
Gull i sin internasjonale debut
14 år gamle Quan Hongchan frå Kina hadde aldri deltatt i ein internasjonal stupekonkurranse før kvalifiseringa i Tokyo. Torsdag tok ho eit suverent OL-gull. Det var venta at gullkampen i tårnstup ville stå mellom Chen Yuxi og Quan. Dei to kinesarane hadde vore klart best i både...
torsdag 09:48 NRK
Jobber med å bli «klar i hodet»
Karoline Bjerkeli Grøvdal fikk det tungt på 5000-meterfinalen i OL, men har fått bekreftet fra tester og blodprøver at det ikke er noe feil med kroppen. Nå har hun tro på at hun kan løfte seg til lørdagens 10.000 meter, selv om hun vet at de varme forholdene blir...
torsdag 09:30 NRK
USAs basketstjerner med maktdemostrasjon – klare for OL-finale
USA fikk det tøft innledningsvis i OL-semifinalen i basketball mot Australia, men anført av Kevin Durant vant amerikanerne til slutt enkelt 97-78.
torsdag 09:14 ABC Nyheter
Daffinrud med sur avslutning på runde to – fortsatt sist
Tonje Daffinrud er stadig sist i kvinnenes golfturnering i OL. Hun gikk torsdagens runde to slag over par etter fire bogeyer og to birdier.
torsdag 09:12 ABC Nyheter
Rugby-VM utsett til neste år
VM i rugby er utsett i eitt år som følgje av at både Australia eller New Zealand har trekt seg. Dei vil ikkje reise til England på grunn av pandemien. Det er dei engelske arrangørane som melder dette i dag. Dei tek ikkje sjanse på å gjennomføre eit VM utan dei to...
torsdag 09:09 NRK
Boasson-Hagen fikk Olympiatoppen-hjelp etter brutal Tour-exit
Nå er 34-åringen spent på formen foran comebacket i Arctic Race of Norway.
torsdag 08:52 TV 2
Krasja i kameramann - best likevel
Australske Kieran Wolley kom litt ut av kurs og braste rett inn i ein kameramann i rullebrettkvalifiseringa i OL. Kameramannen fekk Wolley overraskande i fanget, men greidde å halde roen, og fekk filma det heile på veldig nært hald, skriv Daily Star. Han viste tommel opp til Wolley like etter...
torsdag 08:51 NRK
Norske stjerner fikk hjelp: – Det var en stor tabbe
De norske sandvolleyball-vikingene ble et monster større enn noen kunne sett for seg.
torsdag 08:47 TV 2
Carl Lewis om USA-flause: – De gjorde alt galt
TOKYO Det hjelper ikke at Usain Bolt er borte. USA sliter fortsatt på de korte distansene for menn i OL.
torsdag 08:42 VG
Norsk knockout: Best i nesten alt før OL-semifinalen
Norge slår ROC på alle de viktigste statistikkene før OL-semifinalen. Tårene fra Rio-lekene blir til norske smil om vi skal tro Stine Bredal Oftedal.
torsdag 08:39 ABC Nyheter
Nuno Espirito Santo om Kane-situasjonen: – Har ikke snakket med ham
En av sommerens store overgangssagaer pågår for fullt. Onsdag uttalte Tottenham-manager Nuno Espirito Santo seg om situasjonen.
torsdag 08:36 TV 2
Tikamp: Roe med stabil start på siste dag
Tikjemperen Martin Roe er på 19.-plass etter åtte øvelser i tikamp. Han ble torsdag nest sist på 110 meter hekk, men hevet seg i diskos og stavsprang.
torsdag 08:09 ABC Nyheter
Fotballryktene: – Kuvending i Messi-sagaen
Her er torsdagens fotballrykter!
torsdag 08:04 TV 2
Australia rysta USA-stjernene
USA sleit lenge med Australia i semifinalen i basket, men kom sterkt mot slutten og vann så klart som 97-78. Kevin Durant blei toppscorar med 23 poeng. Australia opna sterkt og leia ein perode med 15 poeng. Etter første kvarter stod det 24-18 til Australia. Ved halvtid hadde USA redusert forspranget til...
torsdag 08:00 NRK
Carringtons tredje gull
Lisa Carrington (32) frå New Zealand tok sitt tredje padlegull i Tokyo-OL med siger på K1 500 meter. Carrington var suveren. Ungarske Tamara Csipes tok sølvet, over eit halvt sekund etter. Den danske bronsevinnaren Emma Aastrand Jørgensen var meir enn halvtanna sekund bak. Carrington tok...
torsdag 07:50 NRK
Håndballpresident skaper ball-kaos i OL: – Jeg tror det er som å tro på julenissen
Håndballen som brukes i OL er blitt en stor snakkis og et irritasjonsmoment for spillerne. IHF-presidenten står bak et rush av tekniske feil så langt i Tokyo.
torsdag 07:38 ABC Nyheter
Roe løfta seg ein plass
Med 4,80 i stav løfta Martin Roe seg frå 20. til 19.-plass i tikampen etter åtte øvingar. Han tok 4,60 og 4,70 i første forsøk, men måtte bruke alle tre på 4,80. På 4,90 reiv han på alle tre.
torsdag 07:32 NRK
Dette skjer i OL i dag
Dette er det viktigste som skjer i OL torsdag 5. august:
torsdag 07:30 TV 2
Bronsevinneren brast i gråt under åpenhjertig intervju – insisterte på å fortsette
Noah Lyles (24) er regjerende verdensmesteren på 200 meter, men måtte ta til takke med bronsemedalje i OL. Etter løpet var han svært åpen om egne psykiske utfordringer.
torsdag 07:30 VG
USA - Australia i kvinnefinalen
Det blir amerikanske Alix Klineman/April Ross og australske Mariafe Artacho del Solar/Taliqua Clancy som skal møtest i kvinnefinalen i sandvolleyball. I semifinalene i natt slo først USA Sveits med klare 21-12 og 21-11, før Australia vann ein langt jamnare kamp mot Latvia med 23-21 og 21-13.
torsdag 07:24 NRK
Daffinrud med sur avslutning på runde to – fortsatt sist
Tonje Daffinrud er stadig sist i kvinnenes golfturnering i OL. Hun gikk torsdagens runde to slag over par etter fire bogeyer og to birdier.
torsdag 07:24 ABC Nyheter
Sprintsjokk: - Stor skam
Før OL var det amerikanske laget favoritter på 4x100 meter. Nå er de ute før finalen.
torsdag 07:19 Dagbladet
Betre for Daffinrud
Tonje Daffinrud gjekk andre runde i golfturneringa på to slag over par, lang betre enn den vonde opningsrunden på pluss 10 onsdag. Torsdag opna ho med åtte hol på par i 36 graders varme på bana i Tokyo. Så følgde tre strake bogeyar, før tre nye på par. Så...
torsdag 07:12 NRK
Sportsnyhetene: Her krasjer han inn i kameramannen
Australske Kieran Woolley gikk på en smell under skateboardkonkurransen i OL
torsdag 07:07 TV 2
Går hardt ut mot OL-ballen – mener forbundet «tror på julenissen»
TOKYO : Thorir Hergeirsson er ikke imponert over OL-ballen i Tokyo, og kaster seg inn i klister-debatten.
torsdag 06:55 NRK
Klager på OL-ball
Håndballene som brukes i OL er laget for ikke-klisterbruk og det har skapt utfordringer hos de norske jentene.
torsdag 06:54 TV 2
- Ikke som folk tror
Karsten Warholm (25) sier OL-gullet ikke hadde vært mulig uten resten av teamet. Slik forklarer han samarbeidet med Amalie Iuel (27) og folkene rundt seg.
torsdag 06:47 Dagbladet
Australsk 18-åring tok historisk OL-gull i skateboard
Keegan Palmer herjet og sikret seg historiens første OL-gull i mennenes skateboardfinale i park. Det ble brasiliansk sølv og amerikansk bronse.
torsdag 06:46 ABC Nyheter
Ut mot OL-ballen: – Det er å tro på julenissen
TOKYO  Etter 15 norske tekniske feil mot Ungarn, går Thorir Hergeirsson ut mot ballen det spilles med i OL.
torsdag 06:23 VG
Mol og Sørum har én fan i Tokyo: – Det er rørende
Anders Mol og Christian Sørum er vant til å spille foran store folkemengder i sandvolleyball. I Tokyo er arenaen tom, men utenfor står Yohko Kadono.
torsdag 06:06 ABC Nyheter
Håndballpresident skaper ball-kaos i OL: – Jeg tror det er som å tro på julenissen
Håndballen som brukes i OL er blitt en stor snakkis og et irritasjonsmoment for spillerne. IHF-presidenten står bak et rush av tekniske feil så langt i Tokyo.
torsdag 06:04 ABC Nyheter
Bildet Norge ikke vil se
Hadde toppsjefene i IOC og Norges Idrettsforbund fått det som de ville, hadde du sluppet å se slike markeringer mot rasisme i OL. Heldigvis er noen klokere.
torsdag 06:04 Dagbladet
Diskos-oppmuntring for Roe
Martin Roe er framleis nummer 20 i tikampen, men fekk ein opptur i diskos. Der kasta han 48,37 meter, og det heldt til fjerdeplass i øvinga. Tre øvingar gjenstår for tikjemparane: Stav, spyd og 1500 meter. Kanadiske Damian Warner har ei klar leiing etter sju øvingar.
torsdag 06:00 NRK
«Jakob Ingebrigtsen må perse med fem sekunder for å matche Warholms rekord»
Karsten Warholms supertid har satt fart i debatten rundt friidrettens verdensranking.
torsdag 06:00 TV 2
Nyhetene: Crouser overlegen i kulestøt – sju centimeter fra verdensrekord
Amerikanske Ryan Crouser var overlegen i mennenes kulestøtkonkurranse i OL.
torsdag 05:59 TV 2
Pichardo sikret portugisisk OL-gull i tresteg
Pedro Pichardo hadde konkurransens tre lengste hopp og ble OL-mester i tresteg med 17,98. Bronsevinner Hugues Fabrice Zango tok Burkina Fasos første OL-medalje.
torsdag 05:57 ABC Nyheter
Richardo-gull på nesten 18 meter
Portugals Pedro Richardo tok gullet i tretsteg. Vinnarhoppet målte 17,98 meter, eit resultat han fekk i tredje omgang. Begge hans to første hopp målte 17,61. I dei tre siste omgangane hoppa han dødt to gonger og stod over ein. Portugisaren var suveren i konkurransen. Kinearen Yaming Zhu tok...
torsdag 05:47 NRK
Sju cm bak verdsrekorden
Den amerikanske favoritten Ryan Crouser vann klart kulekonkurransen for menn. I sitt siste støt nådde han 23,30 meter – sju centimeter bak verdsrekorden han sjølv sette tidlegare i år. Couser hadde ein utruleg jamn serie, der alle støta var over 22,5 meter. Landsmannen Joe...
torsdag 05:41 NRK
Crouser overlegen i kulestøt – sju centimeter fra verdensrekord
Amerikanske Ryan Crouser var overlegen i mennenes kulestøtkonkurranse i OL. Det lengste støtet på 23,30 meter sikret gull og olympisk rekord.
torsdag 05:41 ABC Nyheter
Sølvvinneren rennes ned av meldinger – Rodal måtte felle en tåre
TOKYO/OSLO : Sleggekaster Eivind Henriksens OL-sølv rørte mange. Én av dem var friidrettslegenden Vebjørn Rodal.
torsdag 05:36 NRK
Første medalje på 41 år: - Mirakel
Den gamle landhockey-stormakta India sikra seg sin første OL-medalje i denne idretten på 41 år med 5-4 over Tyskland i bronsefinalen. Alle indiske måla blei scora av Singh: Simranjeet Singh (2), Hardik Singh, Harmanpreet Singh og Rupinder Pal Singh. Kjenslene var sterke etter at medaljen var...
torsdag 05:33 NRK
Overraskande vinnar på korthekken
Hansle Parchment slo overraskande den amerikanske storfavoritten Grant Holloway på 110 meter hekk. Holloway tok sølvet og Ronald Levy bronsen. Holloway har vore uslåeleg i øvinga denne sesongen, og i starten av finaleløpet såg det ut til at han på ny skulle vere det. Men...
torsdag 05:20 NRK
– Grealish klar for Manchester City
Den anerkjente fotballjournalisten Fabrizio Romano melder at Aston Villa-stjerne Jack Grealish er klar for Manchester City. Det hevdes at Villa mottar en enorm overgangssum på rundt 1,2 milliarder kroner. Grealish skriver under på en kontrakt som strekker seg til 2026. Romano hevder at Grealish drar til...
torsdag 05:14 NRK
Sjokktap for USA
USAs lag på 4x100 meter stafett for menn blei sensasjonelt utslått i kvalifiseringa. Etter kluss i vekslinga kom dei inn til sjetteplass i sitt heat, der berre dei tre beste, pluss dei to beste tidene totalt, gjekk til finalen. Det var på den andre vekslinga dei rota det til. Dei mista mykje fart,...
torsdag 05:13 NRK
Jamaicansk sjokkseier på 110 meter hekk
Hansle Parchment overrasket og beseiret den amerikanske storfavoritten Grant Holloway på 110 meter hekk. Holloway tok sølvet og Ronald Levy bronsen.
torsdag 05:13 ABC Nyheter
Dette skjer i OL i dag
Dette er det viktigste som skjer i OL torsdag 5. august:
torsdag 05:02 ABC Nyheter
– Elisabeth er den som gjør at noe er normalt i livet hans
TOKYO Som alle andre må Ingebrigtsene stille uten familiehjelp - bortsett fra trener Gjert - i Tokyo. Mamma Tone (51) mener at forloveden Elisabeth har vært ekstremt viktig for Jakob (20) før hans viktigste løp.
torsdag 04:45 VG
Tre norske mål i MLS
Ola Kamara scora to og Jakob Glesnes eitt i den amerikanske fotballigaen MLS i natt. Kamara sette inn 1-0 og 3-0 for DC United, som slo Columbus Crew 4-2 borte. Glesnes scora det første i Philadelphias 3-0-siger over Toronto. Philadelphia er nummer 4 og DC United nummer 6 i Eastern Conference.
torsdag 04:34 NRK
Hergeirsson om gulljakten: – Warholm skaper gåsehud
De norske håndballjentene er to seirer unna en ny OL-tittel. Karsten Warholms superløp brukes aktivt i innspurten.
torsdag 04:33 ABC Nyheter
Ni år etter uhellet fikk sølv-helten endelig hjelp. Da startet smerte-helvetet
Det var en lang vei til OL-sølv for Eivind Henriksen. Et uhell på ungdomsskolen ble skjebnesvangert.
torsdag 04:31 TV 2
Kamara og Glesnes på scoringslisten i MLS
Både Ola Kamara og Jakob Glesnes kunne juble for mål og tre poeng for sine lag i nattens MLS-kamper. Førstnevnte vartet opp med to scoringer for DC United.
torsdag 04:08 ABC Nyheter
Daffinrud med stabil åpning på dag to av OL-golfen – fortsatt sist
Tonje Daffinrud har startet runde to av OL-golfen på par etter fem hull. Hun ligger fortsatt sist på 60.- plass med to slag opp til nærmeste konkurrent.
torsdag 03:48 ABC Nyheter
Eivind Henriksen fikk OL-sølvet: – Uvirkelig
Etter at nordmannen kapret sølvet i slegge i OL onsdag, var det en fornøyd Eivind Henriksen (31) som torsdag morgen fikk sølvmedaljen rundt halsen.
torsdag 03:47 ABC Nyheter
Sølv-Henriksen overveldet av positive meldinger: – Ikke et sekund søvn
TOKYO/OSLO Det ble en våkenatt med telefonen i hånden for Eivind Henriksen (30) før han mottok sølvmedaljen på Olympiastadion.
torsdag 03:28 VG
Roe nest sist i 110 meter hekk
Tikjemperen Martin Roe kom nest sist i mål i 110 meter hekk torsdag med tiden 15,47. Han har 4773 poeng etter seks øvelser. Roe lå nest sist i sammendraget etter dag én, og torsdagens første øveølse ga ikke noe avansement i sammendraget. Han havnet nest sist i sitt heat...
torsdag 02:31 NRK
Ings klar for Aston Villa
Aston Villa henter Premier League-spissen Danny Ings fra Southampton. 29-åringen har skrevet under en avtale for de tre neste sesongene. Birmingham-klubben opplyser om overgangen på sitt nettsted. Ings scoret i alt 13 mål for Southampton sist sesong. Den solide formen gjorde at han i fjor...
torsdag 02:26 NRK
Milliardavtale for basketstjerne
Stephen Curry har skrevet under en ny fireårskontrakt med Golden State Warriors. Han har vært den store stjerna i klubben i en årrekke, og nå blir han belønnet med en gigantavtale. ESPN melder at Curry får en antatt sum på rundt 1,9 milliarder i løpet av de neste...
torsdag 02:25 NRK
Tikamp: Roe med sesongbeste i diskos etter svak start på siste dag
Tikjemperen Martin Roe kom nest sist i mål i 110 meter hekk torsdag med tiden 15,47. Han har 4773 poeng etter seks øvelser.
torsdag 02:21 ABC Nyheter
– Puma avbryter millionkontrakt med Nigeria
Den tyske kles- og utstyrsprodusenten hevder at The Athletic Federation of Nigeria ikke har opprettholdt sin del av avtalen, og skal derfor ha valgt å trekke seg fra kontrakten.
torsdag 00:39 TV 2
Ny superkontrakt for Curry: 1,9 milliarder over fire år
Stephen Curry (33) har alltid tjent Golden State Warriors. Nå blir han - igjen - belønnet for trofastheten. Basketstjernens nye fireårskontrakt vil gi ham 1,9 milliarder norske kroner.
onsdag 23:18 VG
- Ikke noe revolusjonerende
Etter at Karsten Warholm (25) suste inn til OL-gull, har årsaken bak den høye farten blitt diskutert.
onsdag 23:07 Dagbladet
Dagens beste bilder fra OL
Eivind Henriksen måtte ta til tårene etter sin første OL-medalje i slegge, og den norske sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum sikret avansement til kvartfinale onsdag. Se fotografenes blinkskudd fra det siste OL-døgnet i Tokyo.
onsdag 21:54 VG
Medaljevinneren har deltidsjobb: Kommer med bønn til toppene
Eivind Henriksen kaster ikke bare slegge. Det gjør sølvet enda mer imponerende, mener friidrettsjefen.
onsdag 21:33 TV 2
Klar Warholm-spådom
Tirsdag morgen tok Karsten Warholm (25) OL-gull på 400 meter hekk i Tokyo. NRKs kommentator Jann Post mener ulsteinvikingen kunne tatt gull på en annen distanse også.
onsdag 21:08 Dagbladet
Norges nedadgående trend: – Mange ting som taler mot Norge nå
Etter VM-sølvene i 2017 og 2019 trodde «alle» at Norge var i ferd med å bli en stormakt i herrehåndball, men de siste mesterskapene viser de fleste tall at ting er på vei nedover.
onsdag 20:58 NRK
Søvntrøbbel for OL-helten: – Helt grusomt
TOKYO Sandvolleyballspiller Christian Sørum (25) fikk en tøff oppladning til OL-kvartfinalen.
onsdag 20:51 VG
Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport Dagsavisen Sport Antidoping Norge Nettavisen Sport Dagbladet Sport Aftenposten Sport VG Sport TV 2 Sport NRK Sport DN.no Sport ABC Nyheter Sport
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL