Risør
Risørs siste krigsseiler bisatt i dag
Det ble skrevet en bit risørhistorie da Kaare Aarseth ble bisatt fra Frelsesarméens lokaler i dag. For samtidig er den siste krigsseileren i Risør gått bort, bare uker før Konvoibyens jubileum.
16:40 iRisør
Feier ut vinteren for å vise vårnyhetene
Handelsstanden i Risør satser på vårlig vær når de åpner "Opplevelseshelg i Risør" med langåpent førstkommende torsdag. For nå er vårnyhetene på plass i butikkene.
08:51 iRisør
Når seilet ryker
Hver uke kommer Per Emanuelsen med nye refleksjoner her på iRisør.no.
08:14 iRisør
Risørhuset feirer 40 år
Før kulturnatta åpner offisielt fredag, sparkes det hele i gang når Risørhuset feirer sitt 40 års jubileum med taler korpsmusikk, kaffe, kake, boller og saft.
07:25 iRisør
Alle har fått strømmen tilbake
Et stort antall husstander mistet ett kvart på åtte mandag kveld strømmen i Risør. Rett før klokken 22 var det fortsatt 121 som ikke hadde fått den tilbake.
mandag 21:53 iRisør
Tøft start på sesongen for 3. divisjonslaget
Risørs damelag i 3. divisjon fikk et tøft møte med 11'er-fotballen i serien da Birkenes besøkte Kjempesteinsmyra mandag kveld. Risør tapte til slutt 0-11.
mandag 21:26 iRisør
En hardt skadet i utforkjøring ved Gjernes
Politiet melder nå i formiddag om at en bil har kjørt av veien på fylkesvei 351 ved Gjernes. Nødetatene er på vei til stedet. 
mandag 10:39 iRisør
Storkor åpner kulturnatta med «O Fortuna»
Fire kor har samlet seg til å øve inn åpningsnummeret til kulturnatta. Men, de er fremdeles på utkikk etter flere korsangere som har lyst til å synge i ett kjempekor.
søndag 23:51 iRisør
AGDER

Planlegger 8. mai
Sjekk lista over ting ordfører Per Kristian Lunden skal igjennom i løpet av kommende uke:
søndag 12:45 iRisør
Risør fortsatte seiersrekken i 5. divisjon
I fjor tok Risørs herrelag i fotball 16 poeng på 22 kamper. Etter at de i kveld slo Hånes 3-2 står laget med ni poeng på tre kamper.
fredag 23:47 iRisør
Kino ut april
Kinosjef Elen Lauvhjell gir deg oversikten på premierene du må få med deg ut april.
fredag 10:46 iRisør
Denne gjengen gjør en innsats for fellesskapet
Sagjordets venner er foreningen som gjør at Sagjordet er innbydende som badeplass og rekreasjonsområde. Denne torsdagen holdt de dugnad slik at alt er klart for sommersesongen.
fredag 00:01 iRisør
Risør mister tre offentlige arbeidsplasser
Tre arbeidsplasser i Risør forsvinner som følge av Helfo legger ned 16 kontorer på landsbasis. Nå blir Tønsberg nærmeste arbeidssted for de berørte i Risør.
torsdag 22:21 iRisør
Sørnorsk jazzsenter feirer 20 år med risørkonsert
I forbindelse med sørnorsk jazzsenter sitt 20 års jubileum er Risør jazzklubb et av stedene de stopper for å ha jubileumskonsert.
torsdag 07:42 iRisør
Imponerte tross femmålstap i første seriekamp
Risørs damelag i 4. divisjon visste det ville bli en hard bortekamp i serieåpningen borte mot Express. Likevel ga laget aldri opp å kjempe.
onsdag 23:33 iRisør
Slo da annen mann ville kysse kjæresten
Da en annen mann forsøkte å kysse kjæresten til risørmannen, ble det bråk. Nå har saken vært oppe i tingretten, noe som førte til samfunnsstraff for den ene.
onsdag 23:08 iRisør
Trebåtbygging av trente never
Lars Grønvold har lang erfaring med restaurering og bygging av trebåter. Nå har han tatt på seg ett prosjekt med og bygge en kopi av Ocean 2.
onsdag 21:32 iRisør
Nå har også FutureCamp sett dagens lys
En seilbåt i nødhavn har blitt til en rekke selskap med hjemmeadresse i Risør. FutureCamp er en del av "In the same boat", og skal være selskapet som tilbyr opplevelsesturer med mening.
onsdag 00:01 iRisør
Å beskjære frukttrær
Hver uke kommer Per Emanuelsen med nye refleksjoner her på iRisør.no.
onsdag 00:01 iRisør
Thea «hjem» til Risør for å spille på Trebåtfestivalen
Det blir en spesiell opplevelse for Thea Glenton Raknes når Thea & THe Wild entrer scenen på fredagen under Trebåtfestivalen. Thea bodde nemlig i Risør i sine første leveår. Den nå 30 år gamle artisten slo igjennom allerede med sine første sololåter...
tirsdag 23:29 iRisør
Elektromarked feiret 10 år på Østebø
Med kake og jubileumstilbud ønsket Elektromarked Risør kundene velkommen denne tirsdagen. Det for å markere at det i dag er ti år siden butikken flyttet inn i lokalene på Østebø.
tirsdag 17. april iRisør
Russen ba selv om å få «Bry deg»-merker
Uten en krone i kompensasjon ønsket russen i Risør å pryde russedresser og russebiler med merket som viser at man tar avstand til ulovlig rus. Det fikk Bjørn Kolmanskog til å kontakte Kiwanis Club Risør.
tirsdag 17. april iRisør
Vårens vakreste eventyr
Kulturnatten er første stikk for sommeren og er en stor begivenhet for hele familien. I år er alt gratis. Den offisielle åpningen starter med en konsert med ett kjempekor i Risør kirke klokken 18.
tirsdag 17. april iRisør
Sindre 10 år
Kjære Sindre! Gratulerer med hele 10 år i dag. Du er en superduper gutt. Bursdagsklemmer fra mamma, pappa, Henrik og Jonas.
tirsdag 17. april iRisør
AbelSenteret går nye veier med Nylund Larsen
Det må vel sies at det gikk forholdsvis rolig for seg da politiet holdt fartskontroll på E18 på Vinterkjær i dag. Men, noen måtte likevel punge ut.
tirsdag 17. april iRisør
Slapp fengsel etter å ha skallet til politi
En bytur i Risør endte med for mye alkohol, og da politiet skulle ta ham med skallet han den ene politimannen i skulderen. Likevel slapp mannen med samfunnsstraff da saken nylig var oppe i tingretten.
tirsdag 17. april iRisør
22 km/t for fort ga 6400 kroner i bot
Det må vel sies at det gikk forholdsvis rolig for seg da politiet holdt fartskontroll på E18 på Vinterkjær i dag. Men, noen måtte likevel punge ut.
mandag 16. april iRisør
Nå har vårmagasinet kommet til byen
Denne uken sendes vårmagasinet til Risør By ut til en rekke innbyggere i Aust-Agder og Telemark. Målet er å trekke flere folk til den hvite by i vårmånedene.
søndag 15. april iRisør
Fra Risør til operaen i Oslo for første gang
Ordføreren i Risør sikret seg dobbelt pott med billetter da Operaen i Oslo inviterte til "Opera for ferskinger". I går gikk det hele av stabelen, og vi har mottatt denne rapporten fra ordføreren:
søndag 15. april iRisør
Driver fortsatt rundt på Kranfjorden
Bekymrede lesere av iRisør.no melder om at en flytebrygge fortsatt driver rundt på Kranfjorden. Brygga føler vær og vind mellom Sundskanalen og båtsenteret til Eikeland.
søndag 15. april iRisør
Tysk TV
Her er ordførerens uke, som blant annet inneholder et møte med tysk TV.
søndag 15. april iRisør
Bildeserie fra den energirike Grease-forestillingen
På lørdag ble den første av de to Grease-forestillingene fremført i Risørhuset. Det ble virkelig suksess.
søndag 15. april iRisør
Klar for seriestart etter to vennlige kamper på lørdag
På lørdag spilte Risør damers 7'er-lag mot Risør damers 11'er-lag i en vennlig fotballkamp på Kjempesteinsmyra.
søndag 15. april iRisør
AUST-AGDER

Risør neste møteplass for nordiske trehusbyer
Risør blir arenaen når nettverket for nordiske trehusbyer i oktober skal holde treff for å ta opp temaet næringsutvikling på bygningsvernets premisser.
lørdag 14. april iRisør
Stanset bilfører i Kragsgate midt på dagen
En bilfører ble rett etter klokken halv ett fredag ettermiddag stanset av polititet i Kragsgate i Risør.
lørdag 14. april iRisør
Lot seg imponere over standhaftig utvikler
Bård Hoksrud mener det ville være en vinn/vinn-situasjon om kommunen og utbygger jobbet mer sammen om Sørlandet Helsepark. Samtidig lot han seg imponere over hva Erik Grorud får til.
lørdag 14. april iRisør
Oppløftende treningskamp for 15-årslaget
Risørs G-15 spilte onsdag en treningskamp mot samarbeidslaget Tvedestrand/Vegårshei som spiler i G-16 ligaen. Det ble en positiv opplevelse for risørspillerne, tross tap.
fredag 13. april iRisør
Fikk Setesdalsprisen i går kveld
Helga Arntzen fra Risør ble under Setesdalskonferanen i går kveld tildelt Setesdalsprisen for sitt arbeid med å bygge et eget Fredssenter på Bygland. Tekst og foto: Tore Myrberg En strålende fornøyd prismottaker kunne fortelle at hun ikke hadde noen anelse om at hun skulle bli...
fredag 13. april iRisør
Ti mål og tabelltopp etter to kamper
Risør scoret fem mål i andre kamp på rad, og har fått en drømmestart på sesongen i 5. divisjon. Nok en gang dro grønntrøyene til med en tidlig scoring.
fredag 13. april iRisør
Skal du se Grease-forestillingen? Da må du kjøpe billett nå.
Både lørdag og søndag danser 85 glade dansere fra Kulturskolen i alderen 5-18 år til Grease-musikalen på Risørhuset.
fredag 13. april iRisør
Hollenderhagen skapte politisk dramatikk
Politisk uenighet gjorde at planene om å få Hollenderhagen klar til sommeren kunne ha grunnstøtt torsdag kveld. Et utsettelsesforslag, som fort kunne fått flertall, ble trukket i siste liten.
torsdag 12. april iRisør
Liten lyst til å gi underskuddsgaranti på 300 000
Formannskapet i Risør ønsker ikke å gi arrangøren av M32-seilingen i Risør en underskuddsgaranti på 300 000 kroner.
torsdag 12. april iRisør
Sherlock Gnomes og Rampage
Det er straks helg igjen, og nye premierer. Her forteller Elen Lauvhjell litt om premierefilmene.
torsdag 12. april iRisør
Synger våren inn i Frydendal menighetshus
Fredag kommer Oddvar Hummelvoll og en rekke andre sangere til Frydendal menighetshus for å synge våren inn. En tradisjon mange setter pris på.
torsdag 12. april iRisør
– Trist å bli fremstilt som miljøversting
Christian Axelsen liker ikke at voksne personer ringer ham anonymt for å skjelle ham ut på grunn av gummigranulat på Kjempesteinsmyra. Også påstander på sosiale medier faller ham tungt for brystet.
torsdag 12. april iRisør
Folkemøte samlet både unge og eldre
Folkemøtet på Søndeled i går kveld samlet så mange at de måtte flytte møtet fra Lai Lai til Fjordheim. Der ble det også ganske fullt.
onsdag 11. april iRisør
Inviterer til fest for å sponse treningsleir
Fotballdamene går nye veier for at alle på laget skal kunne være med på treningsleir til høsten. Lørdag inviterer de til fest på Brygg Restaurant og Pizza, hvor inngangspengene går til reisekassa.
onsdag 11. april iRisør
Klar for døden og klar for livet
Hver uke kommer Per Emanuelsen med nye refleksjoner her på iRisør.no.
onsdag 11. april iRisør
Gulljentene ved Risør videregående skole
Det har ikke gått upåaktet hen at russen ved Risør videregående skole knuste den gamle innsamlingsrekorden i "Krafttak mot kreft". I dag ble de tildelt "Gullbøssa" som best i Agder.
tirsdag 10. april iRisør
Risørmann begjært personlig konkurs
En risørmann i 60-årene innrømmet i retten at han ikke hadde sendt inn selvangivelse og merverdiavgiftoppgaver. Det er Skatt Sør som har saksøkt mannen for 571 485 kroner i skyldig skatt og merverdiavgift.
tirsdag 10. april iRisør
Våren kommer nå – en bildeserie
Litt surt i vinden men vår tegnene sikker frem er og der allikevel.
tirsdag 10. april iRisør
Disse gikk videre til fylkesfinalen
Fagpanelet som bedømte deltakerne under UKM i Risørhuset sist lørdag har kommet med sin avgjørelse på hvem som skal videre til fylkesfinalen i Arendal 27. og 28. april.
tirsdag 10. april iRisør
Spilte med hjerte på utsiden av drakta
Risør herrelag i fotball vant en knusende seier i første serierunde mot Randesund 2. Med hard innsats gjennom hele kampen ga ikke Risør seg før det sto 5-0 på resultattavla.
mandag 9. april iRisør
Christina og Magnus med i i talentutviklingsprogram
Denne helgen startet Aust-Agder Fremskrittsparti sitt talentutviklingsprogram. Av tretten deltakere kommer to fra Risør.
mandag 9. april iRisør
– Risør’s synkende Titanic
Vi har fått inn et leserinnlegg fra Christina Karoliussen, som er studieansvarlig i Risør FrP. Det handler om Risør videregående skole.
søndag 8. april iRisør
Folkemøte og opera
Det blir en travel uke for ordfører Per Kristian Lunden. Så travel at også varaordfører Elen Lauvhjell må trå til for å hjelpe.
søndag 8. april iRisør
Viste fram Risør til fylkesordføreren
Fylkesordfører Gro Bråten (Ap) fra Lillesand gjorde seg godt kjent med Risør kommune da hun var på et omfattende besøk fredag.
søndag 8. april iRisør
Mye støy på Sørlandet i natt – Risør med på lista
Politiet melder om en travel natt med mange oppdrag. Det kan virke som om våren har inntatt Sørlandet, da en rekke av meldingen har handlet om høy musikk i sene nattetimer.
søndag 8. april iRisør
AGDER

Helstøpt show da ungdommene inntok Risørhuset
Årets UKM (Ung Kultur Møtes) i Risørhuset viser at det fortsatt gror godt innen kulturen i østregionen. Deltakere fra fire kommuner imponerte publikum med sine opptredener. Sjekk vår bildeserie.
søndag 8. april iRisør
Spylte fram den nyoppussede brannstasjonen
Ordfører Per Kristian Lunden fikk være brannmann for en dag, og spylte fram Risørs nye stolthet under den offisielle åpningen av brannstasjonen. Det er en billedserie i slutten av saken.
lørdag 7. april iRisør
Klar framgang tross tre tap
Risørs 3. divisjonslag for damer tapte alle tre kampene i dagens Tollnescup i Skien. Likevel er trener Terje Frøyna fornøyd med kampene.
lørdag 7. april iRisør
Spylte fram den nyoppussede brannstasjonen
Ordfører Per Kristian Lunden fikk være brannmann for en dag, og spylte fram Risørs nye stolthet under den offisielle åpningen av brannstasjonen. Det er en billedserie i slutten av saken.
lørdag 7. april iRisør
Holder longboardkonkurranse ned Barmen-bakken
Det er tre Risørgutter som står bak planleggingen av longboardkonkurransen ned bakken på Barmen den 26. mai. Tekst og foto: Marcus Aanonsen En longboardkonkurranse går ut på å komme fortest mulig ned bakken på rullebrett. – De beste kommer kanskje i rundt 70 km/t. Det...
fredag 6. april iRisør
Kom og se ungdommens talenter på UKM til lørdag
Lørdag klokka 5 starter UKM showet i Risørhuset. Her kan du se 15 forskjellige innslag itillegg til 8 kunstinnslag av elever fra Risør videregående skole.
fredag 6. april iRisør
Med kjærlighet for LP-plater
Med nesten 5000 titler som spenner helt fra 1920 tallet og helt fram til idag, og i alle stil arter, har de mye å ta av. Nå vil Gaute og Jens vil vise fram sine sine beste LP-cover.
fredag 6. april iRisør
Risørelever smidde seg til NM
Ungdomsbedriften Moe & Dalen UB består av to elever fra Risør videregående skole som har en enorm interesse for smiing.
fredag 6. april iRisør
Brannsjefen viser frem Risørs nye landemerke
Med en stasjonsbygning som tiden tann for lengst hadde innhentet, var en skikkelig oppussing på sin plass. Nå fremstår Risør brannstasjon ny og veldig moderne.
torsdag 5. april iRisør
En gyllen mulighet for bedriftene
Det er en liste med tunge aktører som står bak når det inviteres til Virkemiddeldag i Risør førstkommende onsdag. Det betyr mye nyttig informasjon fra folkene som vet hvordan du kan få tildelt offentlig midler.
torsdag 5. april iRisør
Skal kjempe for å beholde plassen
Mens man tidligere ofte har snakket om topp fem eller øvre halvdel som mål for Risørs herrelag i fotball, er årets målsetting mer edruelig. For de siste sesongen viser at det fort blir en kamp for å overleve i 5. divisjon.
torsdag 5. april iRisør
900 000 til «In The Same Boat» og 300 000 til akvariet
Den risørbaserte organisasjonen Saltlife fortsetter å få støtte til sitt miljøarbeid. Onsdag ble det klart at Miljødirektoratet bidrar med 900 000 kroner.
onsdag 4. april iRisør
Fikset kloakksjøormen ved Sagjordet
En feil ved en pumpestasjon gjorde at kloakkledningen som går over til Øysang fløt opp til vannoverflaten denne uken. I dag fikk kommunen ordnet problemet. 
onsdag 4. april iRisør
Nytt liv og nytt håp
Hver uke kommer Per Emanuelsen med nye refleksjoner her på iRisør.no.
tirsdag 3. april iRisør
Andsnes er av verdensformat, denne uken spiller han i Stavanger
KOMMENTAR: Torsdag og fredag spiller Leif Ove Andsnes med Stavanger symfoniorkester. Han regnes som en av verdens ledende pianister. Her går klassisk-ekspert Arnfinn Bø-Rygg gjennom karrieren hans.
tirsdag 3. april $ Stavanger Aftenblad
Håper Risørs bedrifter unngår «blåmandag»med GDPR
Det er under to måneder til de litt kryptiske GDPR-regelen trer i kraft, noe som vil omfatte de fleste bedrifter på en eller annen måte. Eirik Lynghaug håper at det ikke skal gi «blåmandag» for næringslivet i Risør.
tirsdag 3. april iRisør
Ikke akkurat nysunket
Det er tydeligvis en stund siden båten ved Enghaven ble overmannet av havet. Eieren selv påpeker at det er rundt et halvt år siden det hele skjedde.
tirsdag 3. april iRisør
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RISØR

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
AGDER

AUST-AGDER

FAVORITTER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark Utenriks Hedmark Innenriks IT Bergen Oppland Næringsliv Akershus Fotboll Kjendis Østfold Nordland Vestfold Mat Aust Agder Båt Vest Agder
flere?
Kultur Rogaland Troms Odda Sport Buskerud Skåne Trøndelag Forsvar Sogn og Fjordane Møre og Romsdal Mobil Oslo Finnmark Kalmar Fiske Get-ligaen Hässleholm Fotball Kvinnherad Ringsaker Molde Molde FK Skien Karmøy Fredrikstad Blekinge Inrikes Kristianstad Oskarshamn Karlskrona USA Bodø Tinn Bolig Sandnes Elverum Kongelig Økonomi Kongsvinger Stabæk Lindås Haugesund Sunndal Stavanger Politikk OL Kultur Barn Kragerø Bamble Malmö Drammen Hammerfest Meløy Fauske Svelvik Motor Landskrona Sørreisa Tolga Tomelilla Stord Drangedal Näringsliv Lillesand Porsgrunn Radøy Poker Askøy Osterøy Sport Nedre Eiker Helsingborg Forskning Svedala Eslöv Trav Dyr Universet Steigen Tromsø Tvedestrand Bil Stockholm Landbruk Sarpsborg Hvaler Vestvågøy Reise Risør Vestby Vær Håndball Langrenn Hyllestad Øvre Eiker Svalbard Eliteserien Førde Ski Eidskog Musikk Narvik Sverige 17. mai Tesla Jakt Lyngdal Vietnam Aurskog-Høland Nord-Korea Sigdal Larvik Lier Lesja Kunst Odds BK Åsnes Notodden Askim Bil Salangen Mörbylånga Android Forskning Horten Stavanger Oilers Kvænangen Kryptovaluta Båt Vefsn Film VM Øygarden Helse Hörby Mat Trysil Friluftsliv Klippan Råde Hälsa Tana Tingvoll Vinje Åmli Frogn Bærum Hadsel Filippinene Berlevåg Moss OBOS-ligaen Kommunesammenslåing Norway Cup Sykkel Sande Trening Lenvik Staffanstorp Øksnes Åmot Kongsberg Tynset FK Haugesund Skiskyting Jevnaker Nordkapp Eiker Kristiansand Nittedal Rosenborg BK Lund Ålesund World Series of Poker Rendalen Utrikes Ronneby Vitenskap Utsira Ballangen Asker Tønsberg Suldal Grue Vålerenga Porsanger Jobb Austrheim Fedje Kävlinge Skjervøy Fitjar Jølster Fjell Masfjorden Halsa Målselv Gjøvik Rana Eidsberg Skurup Modum Eurovision Mandal Farsund Russland Lyngen Sjakk Nesodden Evenes Skøyter Sölvesborg Stryn Våler Sauherad Time Naustdal Strand Meland Teknik Selje Nord-Odal Brønnøy Hurum Skiptvet Svømming Olofström Enebakk Foto Grane Ekonomi Sørfold Halden Andøy Bromölla Gloppen Herøy Hamar Nes Løten Re Nore og Uvdal Litteratur Alpint Motorsport Turn Sund Kristiansund Sandøy Sandefjord Giske Påske Modalen Herøy Valle Odal Jönköping Arvika Åseral Rømskog Birkenes Ishockey Fræna Træna Alstahaug Jul Google Roing Karasjok FA-cupen Trøgstad Surnadal Lomma Bundesliga Aure Romfart Hole Forsand Östergötland Spill Borgholm Karlshamn Kvæfjord Trollhättan NHL Game of Thrones Kviteseid Vaksdal Friidrett Polen Voss Tjeldsund Ullensvang Måsøy Gausdal Vennesla Hamarøy Nissedal Gjerstad Spania Eid Snowboard Klatring Alta E-sport Os Klima Nesset Hemnes Emmaboda Kvinner Musik Viking FK Sande Froland Arendal Harstad Leirfjord Russ Mote Svalöv Gran Dovre Mönsterås Skedsmo Nesna Røyken Bodø/Glimt Klepp Årdal Tromsø IL Ås Hattfjelldal
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL