Risør
Sju tidstyver
Per Emanuelsen skriver ukentlige refleksjoner hos iRisør.no og Åmliavisa. Denne gangen handler det om å identifisere tidstyver.
08:18 iRisør
– Nå er gammel plast og påhengsmotorer borte
Etter nok en vellykket ryddeaksjon på bunn av Risør havn, slår Thor Walter Eriksen i Risør Undervannsklubb at bunnryddingen virkelig nytter.
07:00 iRisør
Mener noen har stjålet hummerteine i reservatet
Wieger van Brunschot er lite fornøyd med at en hummerteine er sporløst borte fra prøvefiske. Han tror det er tatt av frekke tyver.
søndag 23:13 iRisør
Avsluttet søket uten å finne noen brann
Snaue halvannen time etter at det kom melding fra brannvakta, slår man fast at det heldigvis ikke brant i Risør søndag ettermiddag.
søndag 18:49 iRisør
Leter etter mulig brann i sentrum
Alt av nødetater har rykket ut til Risør sentrum denne ettermiddagen for å sjekke ut om det brenner i et bygg. 
søndag 18:04 iRisør
Fryktet brann blant trehusene – alle nødetater rykket ut
En alarm fra et termisk kamera fikk brannvesenet til å rykke ut i Risør. Kort etter var også ambulanser og politi på plass.
søndag 17:28 Agderposten
Tapte mot Froland i lørdagens kamp
Risørs herrelag gikk på et stortap hjemme mot topplaget Froland lørdag. Foreløpig ser likevel plassen i 5. divisjon ganske sikker ut.
søndag 12:32 iRisør
Viktig uke for E18-planene
Ordfører Per Kristian Lunden kommer til å jobbe med kommunedelplanen for E18 hver dag denne uken. Men, det er også mye annet på programmet.
søndag 11:23 iRisør
AGDER

Kjemper om kunstnerstipend på 150.000 kroner
Lørdag åpnet utstillingen med de tre nominerte kunstnerne til årets Sparebanken Sør Kunstnerpris. 28. november kåres vinneren.
søndag 08:56 $ Fædrelandsvennen
Fant lite «fersk» søppel på de første dykkene
Lørdag samarbeidet Risør Akvarium og Risør Undervannsklubb om å rydde havnebunnen i Risør. Det ble en positiv opplevelse på mange måter.
lørdag 20:53 iRisør
Linnea fikk prøve seg som brannslukker
Mange tok turen innom brannstasjonen i Risør under åpen dag. Vi har lagd denne bildeserien, og snakket med Linnea Throndsen (4).
lørdag 17:03 iRisør
Har du gode bilder av stormen?
Foreløpig har vi litt bilder av forholdene i Risør havn denne fredagen, men vi tar gjerne med ditt bilde i denne bildeserien.
fredag 15:10 iRisør
Ber folk være klare for uværet som kommer
Risør kommune, politiet og Agder Energi går nå ut og ber folk være forberedt på uværet som er i ferd med å komme inn over Sørlandet.
fredag 13:21 iRisør
Byens nest eldste butikk feirer 140 år
Det slås på stortromma når J. Torjusen feirer bursdag i morgen. Marita og Thomas holder sitt største salg etter at de tok over butikken, og er spente.
fredag 00:01 iRisør
Dette er høstens mote
I sommer har det vært mye lyse og fargerike klær som har vært inn. Nå som høsten er godt i gang vil de mørkere klærne komme tilbake.
fredag 00:00 iRisør
Bedre tilbud til de med alvorlige sinnslidelser
Risør kommune var til stede da en ordning som gir gode utsikter for pasienter med psykoselidelser, i dag ble lansert i Arendal.
torsdag 23:35 iRisør
Den store ryddeaksjonen i havna
Et godt samarbeid har blitt til en tradisjon. Lørdag er det klart for Risør akvarium og Risør Undervannsklubbs store ryddeaksjon i Risør havn.
torsdag 18:44 iRisør
Stand up om det å være mor
I høst er komiker Susann Laache på turne rundt i Norge. Denne helgen kommer hun til Sørlandet, og i morgen blir hun å finne på Brygga Restaurant.
torsdag 17:57 iRisør
Ser på mulighetene i næringshagen
Tirsdag denne uken var representanter fra Risør kommune på besøk i Sørlandsporten Næringshage. Det kan føre til positive endringer for grundere i Risør.
torsdag 00:01 iRisør
Klart for ny Flåklypa-film
Endelig er ventetiden over for alle Flåklypa-fans, for denne fredagen har “Månelyst i Flåklypa” premiere.
torsdag 00:01 iRisør
Nye strømproblemer i Risør også onsdag
Det kan virke som om Agder Energi Nett sliter med å få strømmen fram til alle abonnentene i Risør for tiden. Akkurat nå er innbyggere på Akland rammet.
onsdag 15:17 iRisør
Åpen dag, brannvernuka og brannøvelser i hjemmet
Denne uka står brannvern i sentrum over hele landet. I Risør er det mange aktiviteter, som toppes med åpen dag på brannstasjonen lørdag.
onsdag 10:35 iRisør
Nesten utsolgt konsert for Sunde og Svendsen
Billettene går unna foran lørdagens konsert med Øystein Sunde og Kari Svendsen. Tre dager før er det kun litt over 20 billetter igjen.
onsdag 08:33 iRisør
Mange mistet strømmen tirsdag kveld
Godt over 400 husstander på Krana og i Buvika mistet strømmen rett før klokken 23 tirsdag.Tekst: Tore MyrbergStrømmen ble borte nøyaktig klokken 22.50, og 423 abonnenter ble rammet. Dette innbefatter også deler av Solsiden.Også en del husstander utenfor dette...
tirsdag 23:18 iRisør
21 dager i fengsel og 51 000 i bot
En risørmann i 20-årene er dømt i tingretten etter at han kjørte i beruset tilstand i Risør i juni i år. Kjøreturen endte i en fjellvegg i Hasdalen.
tirsdag 14:52 iRisør
Nå skal møbler fra Hødnebø tilbake på markedet
Møbler fra Hødnebø skal få en ny gulltid. Nå skal møblene selges eksklusivt hos Møbelringen, og de har satt seg høye mål.
tirsdag 18. september iRisør
Kjørte på elg på E18 ved Svarthol
For tredje gang på kort tid har det vært en elgpåkjørsel i Risør. Denne gangen var det et vogntog som traff på skogens konge ved Svarthol på E18.
tirsdag 18. september iRisør
Slik gikk det da Risør møtte Lillesand
Det ble spennende og jevnt da Risør 15-årslag tok i mot Lillesand på Kjempesteinsmyra mandag kveld. Tekst: Tore Myrberg  Foto: Frank Hagane Risør startet kampen bra mot gjestene fra Lillesand, og styrte det meste. Laget hadde ballen mye, men slet med å score. – Vi hadde en...
tirsdag 18. september iRisør
Ønsker velkommen til kundekveld hos Ringo
Silje Halvorsen har jobbet hos Ringo i rundt fem år. Hun syntes det er veldig gøy med action i butikken, og inviterer nå til ny kundekveld.
tirsdag 18. september iRisør
Fisker hummer der folk flest holder seg unna
Det er fortsatt to uker igjen til hummerteinene kan settes. Likevel foregår det et aktivt fiske etter hummer i Risør, og det inne i reservatet.
mandag 17. september iRisør
Tror Arne Torp vil trekke mange til Frelsesarmeens lokaler
Lurer du på hvorfor stedet du bor på heter det det heter, eller hva etternavnet ditt betyr? Da burde du komme til frelsesarmeen torsdag kveld.
mandag 17. september iRisør
En til sykehus etter ulykke på Aklandsveien
Føreren av en motorsykkel er fraktet til sykehuset i Arendal etter en velt på Aklandsveien i Vegårshei rundt klokken 16 mandag ettermiddag.
mandag 17. september iRisør
Går det an å bestemme seg til et bedre liv?
I dagens refleksjon snakker Per Emanuelsen om de små valgene som betyr så mye for hvordan vi har det. La ditt første lille valg nå være å lese refleksjonen!
mandag 17. september iRisør
AUST-AGDER

Norsk Morgan Klubb setter Det Lille Hotel på terminlista
I sommer tok Oddvar Halvorsen imot en god gjeng Morganentusiaster fra Norsk Morgan Klubb. Da bodde de på Det Lille Hotel, og nå ønsker klubben ny tur ned til Risør.
mandag 17. september iRisør
Åse Dagny lærer deg yoga og stressmestring på Fredshuset
Trenger du hjelp til stressmestring? Da er kanskje yoga, med øvelser som roer nervesystemet og hjelper kroppen til å gi slipp på spenninger, noe for deg.
søndag 16. september iRisør
Tett med møter
Det er mye å gjøre for ordfører Per Kristian Lunden denne uken. Sjekke selv:
søndag 16. september iRisør
Fredrik trives godt med eget trepleier-firma
Når Fredrik Stea Wiik var 19 år startet han Fredriks Trepleie. Nå åtte år senere har han tatt mer utdannelse og kan tilby enda flere type jobber.
søndag 16. september iRisør
Tredje sommeren med over 100 solgte elsykler
I år, som de to tidligere årene, har Sport 1 solgt over 100 elsykler. Dette er daglig leder, Willy Thorsen godt fornøyd med.
lørdag 15. september iRisør
Fikk du med deg disse sakene denne uken?
Hva passer vel bedre på en lørdag enn å ta et lite tilbakeblikk på ukas 14 mest leste saker.
lørdag 15. september iRisør
Eirik styrer takten i tre korps og et ungdomsteater
Eirik Dørsdal blir en stadig med sentral person i Risørs kulturliv. For det er ikke få arenaer hvor han står i front for det musikalske.
lørdag 15. september iRisør
Dette sto igjen etter brann i campingvogn
Alt av nødetater har rykket ut til en brann i en campingvogn i Åkvågveien i Risør fredag kveld.
fredag 14. september iRisør
Søppelet renner over i busslomma
I busslomma ovenfor veien ved Kiwi er det mye søppel som ikke får plass i søppeldunkene. Da lander dessverre mye av søppelet på bakken.
fredag 14. september iRisør
To actionfilmer med premiere
Det er fredag og det betyr nye norgespremierer på kino! Denne helgen har vi to actionfylte premierer på plakaten.
fredag 14. september iRisør
Elgpåkjørsel i morgentimene i dag
Ingen personer skal ha kommet til skade, men elgen måtte avlives etter en påkjørsel ved Homme på gamle E18 i Risør ca. klokken 06.30 i dag.
fredag 14. september iRisør
Helga Arntsen vil ha med voksne på fredsreiser
De fleste kjenner historien om Helga Arntsen og Aktive Fredsreiser. Nå vil Helga se om hun kan få med seg voksne på turen som vanligvis tilbys ungdommene.
fredag 14. september iRisør
Nå vil dartgjengen treffe nye venner
De innrømmer lett at de ikke har vært gode nok til å rekruttere. Nå tar Prommens Piler grep for å få flere til å kaste dart i Risør.
fredag 14. september iRisør
Mye latter under bowling på biblioteket
Er du 60 år eller eldre? Da ønsker bowlerne på biblioteket deg velkommen til å bli med på en litt annerledes type bowling.
fredag 14. september iRisør
– Vi må heller bruke pengene på svømmehall
Magnus Stø Kittelsen (Frp) ønsker å skrinlegge planene om et felles helsehus og heller bruke pengene på svømmebasseng.
torsdag 13. september iRisør
Dobbelt nei til kjøp av kommunal grunn
Formannskapet fulgte rådmannens innstilling og sa nei i to saker om kjøp av kommunal grunn under kveldens møte på kommunehuset.
torsdag 13. september iRisør
– Økonomien har gått til det verre
Rådmann Trond Aslaksen tegnet ikke noe lystig bilde da han innledet formannskapsmøtet i kveld med å si at økonomien ikke går i riktig retning.
torsdag 13. september iRisør
30 dager med fotlenke for trygdebedrageri
En mann i 40-årene fra Risør er dømt til 30 dagers fengsel for et trygdebedrageri på 135 000 kroner. Soningen får han gjennomføre hjemme med fotlenke.
torsdag 13. september iRisør
Flere befaringer gir bedre beslutninger
Magnus Stø Kittelsen (Frp) har snakket varmt for at politikerne må mer ut på befaring før avgjørelser tas. I dag skal formannskapet besøke to steder.
torsdag 13. september iRisør
Glede som tema da frikirken dro på leir
Hele 30 norske og 42 innvandrere ble med da Risør Frikirke dro på weekend til Fjelltun leirsted nær Gautefall. Det ble en tur med glede i sentrum.
torsdag 13. september iRisør
Nå skal enda flere i Risør få ting gjort
Interessen for å høre Morten Røvik lære bort om "Getting Things Done" i Risør er stor. Kort tid etter forrige kurs er påmeldingslistene i ferd med å fylles.
torsdag 13. september iRisør
Ny runde personlig økonomi i NAV-regi
Denne gangen tar Mona K. Stray Rambo med seg kontorene i Gjerstad og Vegårshei på en ny runde med kurs i personlig økonomi.
torsdag 13. september iRisør
En liten billedserie fra oss til dere
En vandring langs indre havn ga oss disse bildene som vi har satt sammen til en liten bildeserie til dere fra den hvite by.
onsdag 12. september iRisør
Aktiv høst for Wieger og Sverre på Akvariet
Om sommeren i år har vært forholdsvis laber, så ser høsten ut til å bli en aktiv tid for Wieger og Sverre på Risør Akvarium.
onsdag 12. september iRisør
Spent på første vinter med Røed Multiservice
I mars valgte Morten Røed å starte eget vaktmesterfirma. I sommer har det vært masse arbeid, men har er spent på hvordan vinteren vil gå.
onsdag 12. september iRisør
AGDER

7 energilekkasjer som må stoppes
Per Emanuelsen er fast spaltist for iRisør.no og Åmliavisa. Her kommer det en refleksjon som kan være til oppbygging, trøst eller ettertanke.
tirsdag 11. september iRisør
Lover høyt nivå på fredagens jazzklubb
Risør Jazzklubb har et tett program denne måneden, og allerede fredag er det klart for ny konsert på Risør Hotel når Knut Riisnæs Kvartett kommer på besøk.
tirsdag 11. september iRisør
Fikk sponset nye drakter i god tid før seriestart
To av Risørs innebandylag kunne smile ekstra bredt mandag kveld. Da kom nemlig Terje Narvik Nilsen fra HR Bildeler med splitter nye kampdrakter.
tirsdag 11. september iRisør
Ønsker politi og helse til rutebilområdet
Stian Lund og Jan Einar Henriksen mener man nå må se på muligheten til å få både politi og samlede helsetjenester i området rutebiltomta/Risørhuset. De to politikerne fra Risør Venstre har sendt oss dette leserinnlegget: Ta grep og få til en god...
mandag 10. september iRisør
Juniorene vant 4-1 mot Hisøy 2
Risørs juniorlag vant toppkampen mot Hisøy 2 på Kjempesteinsmyra i kveld. To mål hver av Jens-Kristian Heistad og Khalid Adel Mahmoud avgjorde.
mandag 10. september iRisør
Starter opp igjen med populær gågruppe
Etter en lang sommerferie er gågruppa på Moen klar for nye turer. Og de tar mer enn gjerne med seg flere på turene. Tekst: Tore Myrberg Det er Nasjonalforeningen Søndeled Helselag som står bak turene, og allerede i morgen er første tur i gang. – Vi starter som før...
mandag 10. september iRisør
Holder temakveld om Sørlandets store billedhugger
Risør menighet har fått på plass Osvald Magnussen til å holde foredrag når de drar i gang med høstens første temakveld denne onsdagen.
mandag 10. september iRisør
Avblåste aksjon etter kort tid
Det var mange utrykningskjøretøyer som rykket ut til havna i Risør sent søndag kveld i det som var et søk etter en savnet person.
søndag 9. september iRisør
Avgjorde eliteserien med knallgod seiling søndag
Regine Tronstad, Mads Mathisen, Tomas Mathisen og Morten Røisland fullførte bragde i eliteserien i seiling. Med tredjeplass i helgen vant Risør sammenlagt.
søndag 9. september iRisør
Thrilleravslutning om sammenlagtseieren
Det blir meget spennende når Eliteserien i seiling avgjøres i søndag. Risør må ende topp fire for å være garantert å vinne, og ligger nå på fjerdeplass.
lørdag 8. september iRisør
Drar til Brussel
En tur til Brussel for ordførerne i Agder gjør at ordførerens uke ikke så lange denne gang. 
lørdag 8. september iRisør
Line tar en høyresving og bytter politisk parti
Etter en god stund i tenkeboksen har hun tatt sitt standpunkt. Line er kommet til at hun heller vil tilhøre Høyre istedenfor Venstre.
lørdag 8. september iRisør
Gammel tråler skapte støy på Telenors 4g nett
En tråler som ligger utenfor Risør akvarium var syndebukken da det ble registrert feil på Telenors 4G-nett. Og eieren er til havs.
fredag 7. september iRisør
Lager høstutstilling med risørkunstnerne
Det blir en unik mulighet til å se bredden i hva de profesjonelle kunstnerne i Risør holder på med når Galleri Nylund Larsen åpner sin egen høstutstilling.
fredag 7. september iRisør
Helgens premierer
Det går mot helg og kinotid. Denne helgen er det både premierer og norsk katastrofefilm på programmet.
fredag 7. september iRisør
Tre over Risørveien i morgentimene i dag
Et høyt tre har falt ned over strømledningene langs Risørveien i morgentimene i dag. Tekst: Tore Myrberg  Foto: Stine H. Smeland Det hele har skjedd på strekningen mellom Lindstøl og Garthe, og det skal ikke være noen trafikale problemer som følge av hendelsen....
fredag 7. september iRisør
Mann pågrepet etter å ha truet med kniv
En mann i 30-årene er pågrepet etter han i natt truet en annen mann med kniv i Kragsgate i Risør.
fredag 7. september iRisør
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

RISØR

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
AGDER

AUST-AGDER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL