Politikk
Listhaugsaken har ikke endret det politiske systemet
LEDER: Det er sagt og skrevet at norsk politikk aldri vil bli som før etter listhaugsaken. Det er ikke riktig. Saken har tvert imot vist at det norske systemet fungerer.
42min $ Stavanger Aftenblad
Sandberg i tvil om permanent justisministerpost
Per Sandberg (Frp) ble denne uken utnevnt som midlertidig justisminister, men han er usikker på om han ønsker ministerposten permanent på grunn av sin fortid.
59min ABC Nyheter
Frp-Jensens tidligere statssekretær: – Listhaug vil bli et problem for Erna og Siv
– Hun kommer til å fremføre akkurat det budskapet hun føler for i Stortinget, sier tidligere Frp-statssekretær André Kolve.
19:35 ABC Nyheter
Full rødgrønn splid om EUs energipakke
Det er uforståelig at Ap stoler mer på Frp og Høyre enn fagbevegelsen, AUF, egne fylkeslag og flertallet av partiets ordførere i Acer-saken, tordner Sp-lederen.
19:34 Dine Penger
Støre mener at Solberg ikke har lært
– Dette holder ikke, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre om at statsminister Erna Solberg (H) ikke vil si at Sylvi Listhaugs Facebook-innlegg var farlig.
19:32 Dine Penger
Nå kommer forbudet mot barneekteskap
Arbeiderpartiet har kritisert de borgerlige partiene for sendrektighet, men nå er regjeringen klar med lovforslaget som forbyr mindreårige å gifte seg.
19:31 Dine Penger
Støres harde linje i Acer-saken vekker uro i Ap
Ap-leder Jonas Gahr Støre er på kollisjonskurs med LO, halve stortingsgruppa, en lang rekke fylkeslag og ordførere i Acer-striden. Det vekker bekymring internt.
19:30 Dine Penger
Støres harde linje i Acer-saken vekker uro i Ap
Ap-leder Jonas Gahr Støre er på kollisjonskurs med LO, halve stortingsgruppa, en lang rekke fylkeslag og ordførere i Acer-striden. Det vekker bekymring internt.
18:04 ABC Nyheter
Hareide: KrF skal blankpusse partiprofilen før ny vurdering av sidevalg
KrF skal tydeliggjøre sin politiske profil før partiet tar en ny strategidiskusjon om samarbeid. Det poengterer KrF-leder Knut Arild Hareide.
17:57 $ Aftenposten
Går i strupen på Ap etter Acer-ja
Full krangel før den kontroversielle Acer-avtalen behandles i Stortinget.
17:54 TV 2
Johnson sier Putin vil bruke fotball-VM på samme måte som Hitler brukte OL
Russland  kommer til å bruke årets fotball-VM på samme måte som Adolf Hitler brukte OL i Berlin i 1936, hevder britenes utenriksminister.
17:23 ABC Nyheter
Oljefondet har tapt 2,9 milliarder på Facebook-skandalen
Oljefondet, som eier 0,71 prosent av Facebook, har blitt rammet hardt av Facebook-skandalen og har i løpet av de tre siste dagene tapt 2,9 milliarder kroner. 
17:16 Dagbladet
Saksføreren: – Listhaug fikk jo gjennom det meste
KrFs saksfører er forundret over at FrPs Jon Engen-Helgheim og Sylvi Listhaug reagerte slik de gjorde: – De fikk jo gjennom nesten alt, sier Torhild Brandsdal.
16:55 ABC Nyheter
Åpner for at «Fiske-Per» kan bli «Politi-Per»
Det skaper overskrifter at Norges fungerende justisminister er tidligere straffedømt - men Erna Solberg (H) ser ingen grunn til at Per Sandberg (Frp) ikke kan få jobben på permanent basis.
16:48 Dagbladet
Dette er Acer-konflikten
Til tross for protester fra en rekke opposisjonspartier, LO og fagbevegelsen, egne fylkeslag og 118 Ap-ordførere, vil Arbeiderpatiet gå inn for regjeringens forslag om å vedta EUs energilovverk i den såkalte tredje energimarkedspakka.
16:21 TV 2
Giske mener Ap bør snu om EUs energibyrå Acer
Motstanderne av EUs energibyrå Acer har nå ett døgn på seg til å få Arbeiderpartiet til å snu for ikke det skal bli flertall for at Norge skal slutte seg til EUs tredje energimarkedspakke. Aps Trond Giske går imot sin egen partileder og ber partiet si nei.
16:15 NRK
Sylvi Listhaug skaper medlemsfest i Rogaland Frp
– Jeg kan aldri huske å ha sett maken, sier fylkeslederen som kritiserer Aftenbladet og synes det er «godt at vi har fått Nettavisen og Resett».
16:08 $ Stavanger Aftenblad
Trond Giske mener Ap bør snu i Acer-striden: – Urolig for hvordan dette blir
Aps avgåtte nestleder Trond Giske melder seg på i den interne partistriden om EUs energiunion. Han går imot partileder Jonas Gahr Støre og ber partiet si nei. Partisekretær Kjersti Stenseng skal også være mot. 
15:44 ABC Nyheter
Mot brudd i forhandlingene mellom NHO og LO
Alt tyder på at det blir brudd i lønnsforhandlingene mellom NHO og LO når fristen går ut torsdag. Splid om AFP-ordningen kan gi storstreik 8. april.
15:38 ABC Nyheter
Oppga 3,7 milliarder feil om vannforsyning
Fylkesutvalget i Rogaland valgte ny vannforsyning etter en feil i milliardklassen. Nå gjør politikerne retrett.
15:10 Kommunal Rapport
Solberg punkterte Arbeiderpartiets trumfkort i ACER-striden
En av Ap-landsstyrets betingelser for å gå med på ACER, blir ikke oppfylt gjennom avtalen Espen Barth Eide inngikk med de andre partiene.
15:04 ABC Nyheter
– Listhaug-saken viser at vi ofte blir i skvis
Jonas Gahr Støre snakker ikke lenger om sentrum og Erna Solberg viser ingen tegn til å droppe Frp. KrF er i nok en skvis og kjemper for å overleve. 
14:42 ABC Nyheter
Høyre tok kontakt med Cambridge Analytica
Høyre bekrefter overfor NRK at partiet tok kontakt med det omstridte analyseselskapet Cambridge Analytica på starten av valgåret 2017. Partiet mente selskapets metoder var over grensen, og takket nei til samarbeid.
13:46 NRK
Støre og Lysbakken med nye angrep mot Erna Solberg
Debatten om Listhaugs Facebook-innlegg fortsetter - også etter hennes avgang.
12:41 TV 2
18 representanter stemte imot Acer på Aps gruppemøte
Seks ganger i vinter behandlet Ap-gruppen på Stortinget tilslutningen til EUs energibyrå Acer. Med 26 mot 18 stemmer sa partiet til slutt ja tirsdag, og torsdag sikrer Ap og regjeringspartiene flertall i Stortinget.
12:25 $ Aftenposten
– Xi Jinping er veldig bra for vanlige folk
President Xi Jinpings avslutningstale ble godt mottatt under den trettende nasjonale folkekongressen i Beijing.
12:22 ABC Nyheter
Nå skal Grønland løftes
12. mars gikk fristen ut for å søke om penger gjennom det kommunale programmet Områdeløft Grønland. Midlene skal etter planen bidra til et trygt og inkluderende nabolag med en aktiv lokalbefolkning.
12:21 Høgskolen i Oslo og Akershus
Knut Arild Hareide innrømmer at Sylvi Listhaug-exit påvirker KrFs regjeringsvalg
KrFs mektige posisjon vippet Sylvi Listhaug ut av regjering. Den rollen vil KrF-lederen helst beholde fram til neste stortingsvalg.
12:17 $ Stavanger Aftenblad
Solberg: – Jeg får ofte trusler fra begge sider
– Jeg får trusler fra dem som både elsker muslimer og hater muslimer, sier statsminister Erna Solberg.
11:54 ABC Nyheter
PST etterforskar ingen drapstruslar mot politikarar under Listhaug-bråket
Politiets tryggingsteneste (PST) har så langt ikkje registrert straffbare ytringar mot verken Sylvi Listhaug, Jonas Gahr Støre eller andre myndigheitspersonar den siste veka. Men dei stadfester at temperaturen er svært høg i debatten om saka på nett.
11:37 NRK
Støre beskylder Erna for å ikke ha lært av Listhaug-innlegg:- Dette holder ikke
For en uke siden var det justisminister Sylvi Listhaug som fikk gjennomgå fra Stortingets talerstol. I dag måtte statsminister Erna Solberg (H) stå skolerett.
11:32 Dagbladet
Marit Arnstad utfordret Erna Solberg igjen - nå om Acer
Det svært betente spørsmålet om EUs energibyrå var oppe i Stortinget torsdag. - Statsministeren svarer ikke på spørsmålene som blir stilt, sier Marit Arnstad (Sp).
11:07 Adresseavisen
Hun er favoritten til å bli ny direktør på Stortinget
Marianne Andreassen (56) er etter det TV 2 erfarer innstilt som ny direktør på Stortinget etter Ida Børresen.
10:53 TV 2
Støre mener at Solberg ikke har lært av Listhaug-saken
– Dette holder ikke, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre om at statsminister Erna Solberg (H) ikke vil si at Sylvi Listhaugs Facebook-innlegg var farlig.
10:47 ABC Nyheter
Burde meslingvaksinen bli obligatorisk?
Forrige uke gikk Statsminister Erna Solberg hardt ut mot vaksinemotstanderne. Hun sa til VG at denne gruppen utsetter egne og andres barn for fare.
10:42 Høgskolen i Oslo og Akershus
Listhaug-saka handlar ikkje om ytringsfridom, men om evna til ytringsansvar | Odin Fauskevåg
Når evna til ytringsansvar manglar, blir politikk redusert til provokasjon.
10:28 $ Aftenposten
Retorikkeksperter bekymret for debattklimaet etter Listhaugs avgang
Retorikkeksperter mener Listhaug-saken har hardnet ordskiftet i norsk politisk debatt og advarer mot en ytterligere tilspissing. 
10:18 forskning.no
Nord-Korea skryter av «freds-offensiv»
Nord-Koreas «freds-offensiv» og forsøk på forsoning er et uttrykk for selvtillit og nasjonal styrke, ifølge landets statlige nyhetsbyrå.
09:43 ABC Nyheter
Ordførere vil ikke ha mer makt
Ordførere sier nei takk til den økte makten kommunalminister Monica Mæland (H) vil gi dem i forslaget til ny kommunelov.
09:16 Kommunal Rapport
Sarkozy i nye avhør om ulovlig valgkampbidrag
Frankrikes ekspresident Nicolas Sarkozy sitter i nye politiavhør om anklager om at han skal ha mottatt 50 millioner euro i ulovlig valgkampbidrag fra Libya.
08:56 ABC Nyheter
Det er ikke kaos som råder i norsk politikk. Det er verdikamp | Sarah Sørheim
Teorien om såkalte «somewheres» og «anywheres» hjelper oss med å forstå grunnlaget for populismen innen vestlig politikk. Og fenomenet Sylvi Listhaug.
08:44 $ Aftenposten
SSB: Arbeidsledigheten er uendret på 4 prosent
Det var 111.000 arbeidsledige i Norge i januar. Det utgjorde 4 prosent av arbeidsstyrken, noe som er det samme som i oktober.
08:40 ABC Nyheter
Lavrov truer britene med ytterligere gjengjeldelse
Russlands utenriksminister Sergej Lavrov truer Storbritannia med ytterligere gjengjeldelsesaksjoner etter det han mener er antirussiske handlinger fra britene. 
08:21 ABC Nyheter
Israel bekrefter angrep i Syria i 2007
Militære i Israel har for første gang offisielt bekreftet at de sto bak flyangrepet mot det som ble antatt å være en atomreaktor i Syria i 2007.
08:19 ABC Nyheter
Åtte Listhaug-skandaler vi ikke glemmer
Sylvi Listhaug er ferdig som statsråd i Solberg-regjeringen. Den kontroversielle politikeren har rukket å skape en smørbrødliste av skandaler.
08:16 ABC Nyheter
Retorikkeksperter bekymret for debattklimaet etter Listhaug-saken
Retorikkeksperter mener Listhaug-saken har hardnet ordskiftet i norsk politisk debatt og advarer mot en ytterligere tilspissing.
06:24 $ Stavanger Aftenblad
Rødgrønn splid om EUs energipakke og Acer
Ap får Acer-refs av de rødgrønne.
06:23 $ Aftenposten
Myanmars president går av
Myanmars president Htin Kyaw trakk seg onsdag fra presidentposten etter snaut to år, ifølge presidentens Facebook-side. 
06:06 ABC Nyheter
Full rødgrønn splid om EUs energipakke
Det er uforståelig at Ap stoler mer på Frp og Høyre enn fagbevegelsen, AUF, egne fylkeslag og flertallet av partiets ordførere i Acer-saken, tordner Sp-lederen.
06:00 ABC Nyheter
Dette skjedde i natt
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag.
05:57 ABC Nyheter
Dette skjer i dag
Dette er blant de ventede hendelsene onsdag 21. mars.
05:50 ABC Nyheter
Retorikkeksperter bekymret for debattklimaet post Listhaug
Retorikkeksperter mener Listhaug-saken har hardnet ordskiftet i norsk politisk debatt og advarer mot en ytterligere tilspissing. 
05:35 ABC Nyheter
Aldri før har så mange klaget til Sivilombudsmannen
Aldri før har så mange klaget til Sivilombudsmannen på norsk forvaltning. I fjor mottok sivilombudsmannen over 3.600 klager, over 500 flere enn året før.
05:15 ABC Nyheter
Jensen innstilt på å søke samarbeid med KrF
Frp-leder Siv Jensen sier partiet ønsker å samarbeide med KrF for å sikre at Jonas Gahr Støre (Ap) holdes langt unna regjeringskontorene. 
04:28 ABC Nyheter
Kringkastingsrådet har fått 518 klager på manglende Acer-dekning
Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt 518 klager.
01:47 ABC Nyheter
Nei til EU vil ta Acer-saken til retten
Nei til EU sier de vurderer å saksøke Stortinget som følge av feilbehandling av saken om norsk tilslutning til EUs tredje energipakke og energibyrået Acer. 
01:26 ABC Nyheter
Høyre og Frp ønsker fortsatt KrF velkommen i regjering
Statsminister Erna Solberg (H) tror det nå vil være lettere for KrF å snakke med regjeringen, og finansminister Siv Jensen (Frp) er åpen for et samarbeid.
01:02 ABC Nyheter
Solberg må bli en samlende leder
Den nye justisministeren må evne å samle på en annen måte enn den forrige. Det er statsminister Erna Solbergs ansvar å få det til.
01:01 Nationen
Senatet sa nei til å stanse USAs støtte til krigføring i Jemen
Et tverrpolitisk forslag om å stanse USAs støtte til Saudi-Arabias krigføring i Jemen, fikk ikke flertall i det amerikanske Senatet tirsdag. 
tirsdag 23:30 ABC Nyheter
Stygge angrep mot Knut Arild Hareide på sosiale medier
PST er informert etter at KrF-leder Knut Arild Hareide har mottatt flere trusler på sosiale medier etter at justisminister Sylvi Listhaug (Frp) trakk seg.
tirsdag 23:15 Dagbladet
Cambridge Analyticas direktør suspendert etter nye avsløringer
Direktøren i Cambridge Analytica (CA) er suspendert etter at han i hemmelige opptak hevdet at selskapet spilte en stor rolle i å sikre Donald Trump valgseieren.
tirsdag 23:03 ABC Nyheter
Stygge angrep mot Knut Arild Hareide på sosiale medier
PST er informert etter at KrF-leder Knut Arild Hareide har mottatt flere trusler på sosiale medier etter at justisminister Sylvi Listhaug (Frp) trakk seg.
tirsdag 22:54 ABC Nyheter
Ernas siste ord fikk opposisjonen til å rase
Det kokte over da statsministeren refset retorikken til Sylvi Listhaugs motstandere på Stortinget. Audun Lysbakken lurer på om Erna Solberg har forstått noe som helst av Listhaug-saken.
tirsdag 22:52 Dagbladet
Listhaug: Støre vil være en katastrofe for Norge
Sylvi Listhaug gikk til frontalangrep mot Ap-leder Jonas Gahr Støre under tirsdagens pressemøte. Hun mener at han ikke er egnet til å bli statsminister.
tirsdag 22:32 Dine Penger
Leger Uten Grenser får 16,7 millioner fra Listhaug-motaksjon
Protestaksjonen mot blomsteraksjonen til støtte for Sylvi Listhaug (Frp) er avsluttet. Leger Uten Grenser får 16,7 millioner som følge av innsamlingen.
tirsdag 22:32 Dine Penger
Hareide: – Vi slapp å ta stilling
KrF hadde ikke endelig avklart om de ville stille hardt mot hardt dersom statsminister Erna Solberg hadde stilt kabinettsspørsmål.
tirsdag 22:30 Dine Penger
Sylvi Listhaug (Frp) går av som justisminister
Sylvi Listhaug sier hun ikke kan tillate at hennes avgang åpner for at Frp mister makt og trekker seg som justisminister. Det blir pressemøte i Nydalen 8.30.
tirsdag 22:27 Dine Penger
Ahed Tamimi fikk besøk av faren i fengselet
Faren til fengslede Ahed Tamimi har for første gang fått besøke den palestinske 17-åringen og kona bak murene. 
tirsdag 22:08 ABC Nyheter
Sandbergs rulleblad vekker oppsikt
At Per Sandberg blir fungerende justisminister, vekker oppsikt også utenfor Norge. Årsaken er at Frp-nestlederen er tidligere straffedømt.
tirsdag 21:40 $ Aftenposten
Frp kraftig fram på ny meningsmåling
I en ny måling laget for TV 2 tirsdag, går Frp fram med 9,8 prosentpoeng til en oppslutning på hele 20,6 prosent. 
tirsdag 21:24 ABC Nyheter
Stygge angrep mot Knut Arild Hareide på sosiale medier
PST er informert etter at KrF-leder Knut Arild Hareide har mottatt flere trusler på sosiale medier etter at justisminister Sylvi Listhaug (Frp) trakk seg.
tirsdag 21:13 ABC Nyheter
Rett før klokka 23 i går slo Listhaug nummeret til både Siv og Erna: - Ante ingenting
Etter møtet i statsministerboligen i går kveld, bestemte Sylvi Listhaug seg i samråd med ektemannen for å tre tilbake som justisminister.
tirsdag 20:58 Dagbladet
Frp fosser frem
Folk flest mener det var riktig av Sylvi Listhaug å trekke seg, men Frp fosser likevel frem på TV 2s siste måling.
tirsdag 20:56 TV 2
Barnehageansatt: – Vi driver ikke med diskriminering og mobbing
Tina Renate Lorentsen mener politikerne har mye å lære av barnehagene. – De har ikke vært hyggelige mot hverandre.
tirsdag 20:43 NRK
Sandbergs rulleblad vekker oppsikt
At Per Sandberg blir fungerende justisminister, vekker oppsikt også utenfor Norge. Årsaken er at Frp-nestlederen er tidligere straffedømt.
tirsdag 20:06 ABC Nyheter
Slik skal Google samarbeide med avisene
Starter også stor-offensiv mot «falske nyheter».
tirsdag 19:59 ITavisen
Disse kan bli landets neste justisminister
Flere personer trekkes frem som mulige kandidater til å ta over som justisminister etter Sylvi Listhaug.
tirsdag 19:15 TV 2
Hareide røper ikke hva han ville gjort om Listhaug ikke hadde trukket seg
KrF-leder Knut Arild Hareide forberedte seg på en historisk vanskelig dag. Hovedpersonen Sylvi Listhaug kom ham til unnsetning i tolvte time.
tirsdag 19:15 $ Aftenposten
Frykt og avsky i Stortinget
KOMMENTAR: Sylvi Listhaug varsler at Arbeiderpartiet blir hennes hovedfiende når hun nå blir stortingsrepresentant. Pressekonferansen tirsdag demonstrerte for all verden hvorfor hun var uegnet som statsråd, og var nok en offentlig ydmykelse av statsminister Erna Solberg.
tirsdag 19:01 $ Stavanger Aftenblad
Sylvi Listhaug snakker om sin avgang som justisminister
Avtroppende justisminister Sylvi Listhaug (Frp) ankom tirsdag kveld NRK for å snakke om sin dramatiske avgang som justisminister tidligere på dagen.
tirsdag 18:52 NRK
– Hun har fått nok oppmerksomhet
Alle snakker om Sylvi Listhaug. Men noen mener hun har fått nok oppmerksomhet.
tirsdag 18:35 Nationen
Trump skrøt av USAs våpensalg til Saudi-Arabia
President Donald Trump skrøt uhemmet av USAs omfattende våpensalg til Saudi-Arabia da han tok imot kronprins Mohammed bin Salman i Washington. 
tirsdag 18:25 ABC Nyheter
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

FAVORITTER

Hordaland Utenriks Telemark Bergen IT Sarpsborg 08 Hedmark Innenriks Næringsliv Troms Akershus Oppland Kjendis Østfold Nordland Vestfold Trøndelag Mat Fotboll Odda
flere?
Vest Agder Båt Buskerud Rogaland Kultur Aust Agder Sport Finnmark Møre og Romsdal Sogn og Fjordane Forsvar Mobil Oslo Get-ligaen Kalmar Skåne Fiske Kvinnherad Ringsaker Bolig Inrikes Elverum Bodø Fotball Blekinge Oskarshamn Haugesund Drammen Landbruk Kongsvinger Sport Økonomi Karmøy Tinn Porsgrunn Bamble Trav Reise Kryptovaluta Motor Radøy Tromsø OL Hammerfest Kragerø Sandnes Fredrikstad Lindås Kultur Svelvik Vestvågøy Kristianstad Risør Näringsliv Politikk Fauske Östra Göinge Osterøy Jul Landskrona Vestby Nedre Eiker Horten Odds BK Dyr Bærum Skien Tolga Askøy Forskning Meløy Øvre Eiker Musikk Førde Stord Film Narvik Karlskrona Nord-Korea Helsingborg Tingvoll Russland Salangen Tvedestrand Sykkel Malmö Stockholm Vær Kristiansand Sandefjord Tesla Stavanger Forskning Lier Sørfold Kongsberg Hvaler Håndball Kvænangen Åmot Svedala Sarpsborg Kristiansund Frogn Eliteserien Game of Thrones Kunst Tynset Rosenborg BK Evje og Hornnes Eslöv Helse Suldal Utsira Sigdal Askim Drangedal Kongelig Barn Sørreisa Mat Poker Hadsel Filippinene Løten FK Haugesund Nannestad Trysil Gjøvik Svalbard Friluftsliv Eidsberg Re Grue Lesja Jakt Sande Hamar Vefsn Moss Råde Meland Åsnes Lenvik Kommunesammenslåing Tour de Ski Asker Skøyter Mote Modum Fjell Vålerenga Larvik Øksnes Jobb Nore og Uvdal Vinje Bil Tønsberg Jølster Målselv Norway Cup Vaksdal Ålesund Austrheim Friidrett Tomelilla Halsa Steigen Skiskyting Øygarden Rana Våler Stryn Aurdal Klima Bil Ås Stavanger Oilers Google Åmli Mörbylånga Notodden Vestre Slidre Klippan Lyngdal Hässleholm Skjervøy USA Masfjorden Farsund Hemne Hörby Gjerstad Vitenskap Strand Lødingen Frankrike Spill Romfart Harstad Sortland Berlevåg Hurum Eiker Klepp Svalöv Båt Brønnøy Halden Langrenn Aurskog-Høland Eurovision Nesseby Skisport Kina Modalen Teknik Universet Brexit Olofström VM Sölvesborg Fitjar Ski Lyngen Nittedal Mandal Grane NHL Eidskog Ekonomi Nesodden Foto Nissedal Motorsport Dovre World Series of Poker OBOS-ligaen Porsanger Lillesand Fedje Herøy Litteratur Halloween Hattfjelldal Odal Årdal Russ Froland Vennesla Påske Enebakk Frosta Trøgstad Tour of Norway Resor Bromölla Birkenes Hyllestad Rendalen Mönsterås Herøy Emmaboda Træna Leirfjord Ronneby Lomma Tana Gran Turn Sande Östergötland Vietnam Tydal Karlshamn Åseral Nesna Hockey Alpint Nordkapp Skurup Nes Voss Ullensvang Seljord Tromsø IL Hälsa Menn Snowboard Staffanstorp Gloppen Svømming Klatring Bremanger Alta Skedsmo Viking FK Jevnaker Bjørnefjorden Kävlinge Os Syria Lund Andøy Fet Bodø/Glimt Ishockey E-sport Musik Polen Stabæk Volda Ballangen Sjakk Røros Eidfjord Nybro Arendal Sund Sverige Nesset Ulstein Sandøy 17. mai Evenes Film Måsøy Hemnes Sør-Varanger
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL