Østfold
Fra rusavhengig til mester
På få år gikk Kim Andre Short (34) fra å være rusavhengig til å bli en vellykket bedriftsleder i Jans Hageservice.
42min $ Fredriksstad Blad
- Jeg feiret med et glass rødt. Det har jeg ikke gjort på fem serierunder!
Ole Werner Mathisen var glad som en lerke søndag kveld. Selv om han gjerne hadde sett at Sarpsborg 08 hadde «drept» kampen.
07:47 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Ut av det blå tok en ukjent 19-åring verden med storm. Da startet et utrolig kaos: - Vi fikk panikk. Hva er det som skjer?
Dette er historien om et stortalent, en superklubb, og en sleip agent. Og midt oppe i det hele, noen karer fra Østfold på tur til Italia.
07:43 $ Fredriksstad Blad
Victoria hotell før og nå
Jarl Morten Andersen var fast ansatt i Sarpsborg Arbeiderblad fra 1978 til våren 2019. Før dette frilanset han i flere år, slik at han har 45 års bakgrunn fra avisen. Arkivet hans inneholder mange tusen bilder. I denne spalten viser den tidligere SA-fotografen et bildemotiv fra sitt...
07:41 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Har solgt boliger for langt over en halv milliard på Langhus – nå selges prosjektets største og dyreste leiligheter til 11 millioner – uten kjøkken
De to toppleilighetene er på hele 160 kvadratmeter, men utbygger har droppet å sette inn kjøkken. – Vi synes det er mer fornuftig og miljøvennlig at kjøper får gjøre sitt eget valg av kjøkken enn at vårt standardkjøkken byttes ut etter kort tid,...
07:37 $ Fredriksstad Blad
Tuneflua herjer, slik så beina til Øyvind ut etter at han hadde jobbet i hagen
Øyvind Birkeland forteller at han aldri har opplevd så mye Tuneflue på Greåker i de ni årene han har bodd der. I helga ble han bitt til blods.
07:12 $ Fredriksstad Blad
Rykket ut på trafikkulykke - store materielle skader
Tirsdag morgen rykker alle nødetater ut på en trafikkulykke på riksvei 110 - Mosseveien ved Onsøy stasjon. Det meldes om store materielle skader.
06:48 Fredriksstad Blad
Så mye vil trolig Fredrikstad-politikerne som blir valgt til høsten få i betaling
Torsdag skal bystyret bestemme hvor mye politikerne skal få betalt etter valget i høst. Her ser du hva politikerne som blir valgt i høst trolig kan vente seg av betaling.
06:13 $ Fredriksstad Blad
Farmen-Camilla kan bli Norges hyggeligste håndverker
For tredje året på rad skal Norges hyggeligste håndverker kåres, og Camilla Cox Barfot ligger godt an til å bli en av finalistene som lanseres 1. september.
06:12 $ Fredriksstad Blad
Konsulenter om Isegran-tårnet: Anbefaler enkel løsning uten tak
En konsulentutredning av tårnet på Isegran, konkluderer med at det ikke bør lages tak over tårnrommet – verken permanent eller med fundamenter som muliggjør midlertidig tak.
06:12 $ Fredriksstad Blad
Rekordsommer ga rekordomsetning: - Jeg er ikke fornøyd med resultatet
Salg av båt er naturlig nok væravhengig, og den gode sommeren i fjor førte til at Båt-Holm rundet 60 millioner kroner i salgsinntekter. Derimot landet ikke årsresultatet på mer enn 51 000 kroner.
06:00 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Sp vil ikke garantere fortsatt Ap-styre
Meningsmålingene viser at Arbeiderpartiet kan bli avhengige av Senterpartiet for å få flertall i bystyret etter valget. Men Senterpartiets leder, Helge Skår, vil ikke forplikte seg til et samarbeid.
05:58 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Aune: – Vi er ikke friskmeldt
Sarpsborg 08 har ikke lang tid til å nyte den sterke 2-0-seieren mot Odd søndag. Allerede onsdag venter Tromsdalen i 4. runde i cupen.
05:58 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Bilfører stakk av etter å ha kjørt på kvinne (58) ved Holøsåsen: – Oppegående folk stikker ikke av fra slike påkjørsler
Fredag ble moren til Linda Therese Eng (33) påkjørt i krysset ved Eidsbergveien 22. Familien har anmeldt føreren som stakk av fra hendelsen.
04:00 $ Rakkestad Avis
60-årsfeiring på Karlshus skole
Karlshus skole har vært i drift i 60 år. Det blir det feiring av. Mandag var elevene i aksjon foran et stort antall foreldre og foresatte.
23:48 $ Fredriksstad Blad
Slik gikk det i lokalfotballen
Sesongens første seier for Skjeberg og kalassifre for Greåker.
23:25 $ Sarpsborg Arbeiderblad
60-årsfeiring på Karlshus skole
Karlshus skole feiret sitt 60 årsjubileum mandag med sanginnslag fra hvert av 10-årene skolen har eksistert, fordelt på de ulike klassetrinn. I tillegg hadde ordfører René Rafshol tale og det var overrekkelse av ny fane og ny lavo.
23:16 $ Fredriksstad Blad
Caro ordnet VM-avansement og måtte ut med skade – Isabell scoret sitt 61. landslagsmål
(Sør-Korea - Norge 1-2) Caroline Graham Hansen scoret på en straffe og skaffet en annen da Norge slo Sør-Korea 2-1 og gikk videre i VM, men skaden hennes kan koste laget dyrt. Isabell Herlovsen gjorde sitt 61. landslagsmål.
22:57 Fredriksstad Blad
Så kom tapet for FFK-rekruttene - og nytt Selbak-tap
(Sarpsborg-FFK 2-1) FFKs rekruttlag var ubeseiret i de første 8 kampene, og stilte med fem A-spillere - men mot Sarpsborg FK kom sesongens første tap. Se oppdatert tabeller fra lokalfotballen under!
22:38 $ Fredriksstad Blad
Fikk god internasjonal erfaring
De tre 15-åringene Marie Hansen, Fredrikke Fabienne Fredheim og Lova Elofsson fra Evolution Sarpsborg Danseklubb har deltatt i Europamesterskapet i jazz og moderne i Praha, Tsjekkia. 
22:34 Sarpsborg Arbeiderblad
Fjerner aldersgrense for å få ledsagerbevis til Sarpsborg-barn
Sarpsborg kommune har endret retningslinjene slik at alle barn med funksjonsnedsettelse i Sarpsborg nå kan få ledsagerbevis.
22:34 Sarpsborg Arbeiderblad
Bueskytter-VM: Nesteng fortsatt bedre enn de fleste
Bård Nesteng (40) skjøt seg på ingen måte bort under VM i Nederland i helgen med 69. plass av 200 skyttere i kvalet. Men helt fornøyd var han heller ikke.
22:27 $ Fredriksstad Blad
Øvstegård politianmelder nynazistgruppe for trusler
Stortingsrepresentant Freddy André Øvstegård (SV) politianmelder den nynazistiske grupperingen DNM for trusler og oppfordring til vold.
22:18 Sarpsborg Arbeiderblad
Serielederen beholder toppscoreren og jakter ytterligere forsterkninger
Mats Størseth Lillebo (24) har hamret inn ti mål på ti kamper. Nå tyder alt på at serieleder Stjørdals-Blink får beholde leiesoldaten ut sesongen.
22:07 $ Fredriksstad Blad
Krimsjefen i Fredrikstad-politiet har søkt ny jobb
Krimsjef Rune Albertsen (47) er en av seks søkere som ønsker å ta over når politistasjonsjefen i Moss, John Kasper Hermansen (63), går av med pensjon.
22:06 $ Fredriksstad Blad
Tuneflua herjer, slik så beina til Øyvind ut etter at han hadde jobbet i hagen
Til SA sier Øyvind Birkeland at han aldri har opplevd så mye Tuneflue på Greåker i de ni årene han har bodd der. I helga ble han bitt til blods.
21:56 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Mailis (28) og Anne (22) vil gjøre det enklere å bytte og kjøpe brukte klær – test appen her!
Studentene Mailis Najdorf (28) og Anne Jotun (22) vil dempe folks forbruk av klær. De har utviklet en app som skal gjøre gjenbruk enklere.
21:40 $ Fredriksstad Blad
Turistsjefen: – Det er flere toaletter i Gamlebyen
Det er mer enn ett toalett i Gamlebyen.
21:39 $ Fredriksstad Blad
Kvik-Filip håper å gi FFK kamp om opprykket
Filip Westgaard (24) synes ikke gamleklubben FFK har imponert såpass mye at Kvik-Halden ikke kan være med i opprykkskampen til høsten. – Vi skal gjøre et ærlig forsøk, sier backen som ble matchvinner søndag.
21:39 $ Fredriksstad Blad
Marie fikk gebyr for manglende handikap-bevis i ruta. Bildene til parkeringsvakta viser noe helt annet
Marie Grefsum fikk seg en lite hyggelig overraskelse etter helgas handletur på Gulskogen senter.
21:15 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Kvinne i 30-årene kjørte av veien på Gressvik
Politiet meldte ved 20:30-tiden på mandag om en utforkjøring ved Rema 1000 på Gressvik
mandag 20:24 Fredriksstad Blad
Fylkesmannen støtter rådmannen på Hvaler: - I denne hytta får ingen bo!
Denne hytte ved Håbu på Asmaløy ønsket familien Wullum fra Fredrikstad å gjøre om til sitt nye hjem. Fylkesmannen mener det var helt riktig av Hvaler kommuen å si nei.
mandag 20:00 $ Fredriksstad Blad
Menighet med vidvinklede briller – har både Pippi og jazz på programmet
Onsdag 26. juni er det klart for gratis Pippi-forstilling i Spjærøy kirke. Og lørdag 29. juni blir det midtsommerjazz i Hvaler kirke.
mandag 20:00 Fredriksstad Blad
Ønsker sirkusteknikk på flere SFO-er
– Både eldre og nyere studier viser at musikk, teater og dans på barneskoler gir bedre resultater i skriftlige fag og økt empati hos elevene. Det har også blitt påvist at sjonglering øker barnas evne til å koordinere både handlingene og tankene sine, skriver...
mandag 19:59 Fredriksstad Blad
Emil inntar Isegran for fjerde sommer på rad:– Nå har det blitt en tradisjon
DramaLama har premiere på Emil i Lønneberget 27. juni. Alle forestillingene spilles ute på Isegran, og om det skulle bli dårlig vær:– Så er det bare å pakke seg inn, sier regissør Sara Hadjian.
mandag 19:59 $ Fredriksstad Blad
Var først i Norge - nå er over 2.000 kreftpasienter undersøkt i denne maskinen
Siden oppstarten i 2015 har allerede et par tusen pasienter blitt undersøkt i den svært avanserte røntgenmaskinen, som bidrar til raskere diagnose og behandling.
mandag 19:28 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Bilder: Elevene lærte om trafikksikkerhet
Trafikksikkerhetsdag for 10.trinn på Rakkestad ungdomsskole hvor det blant annet ble demonstrert hva man skal gjøre hvis man kommer først til en trafikkulykke.
mandag 19:22 $ Rakkestad Avis
– Et slikt stunt gjør mer inntrykk enn når vi står i klasserommet og snakker om det
Hva gjør du hvis du kommer som førstemann på stedet etter at det har skjedd en trafikkulykke? Og hvordan jobber nødetatene. Det fikk 10. trinn elevene demonstrert midt i skolegården.
mandag 19:22 $ Rakkestad Avis
Trist vær hele uka, men vi KAN få solskinn til helgen
Det eneste som har vært stabilt med været de siste ukene, er at det har vært ustabilt. Slik skal det fortsette også denne uka, men er vi heldige kan vi få høytrykk til helgen.
mandag 19:13 $ Fredriksstad Blad
Brann stanset Østfoldbanen: – Lokfører, konduktører og personellet bare forlot oss!
Det brøt mandag ettermiddag ut brann ved en toglinje i Østfold fylke, og Østfoldbanen er delvis stengt utover kvelden.
mandag 18:57 Fredriksstad Blad
Vil du raskt ned i vekt? Da er dette nei-mat
Her er maten du bør unngå dersom du vil raskt ned i fettprosent samtidig som du trener styrke.
mandag 18:38 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Derfor blir du oppringt fra disse numrene: – Ren svindel
Telenor har blokkert ti ulike numre fra Papa Ny Guinea som vil forsøke å svindle nordmenn.
mandag 18:32 Sarpsborg Arbeiderblad
Omkjøring ved Ørebekk fra i kveld klokka 22
Statens vegvesen varsler om asfaltarbeid mellom den nye rundkjøringen på Ørebekk og Storveien. Arbeidet starter i kveld, mandag.
mandag 18:24 Fredriksstad Blad
Lærlingeplasser gir gode fagarbeidere!
Arbeiderpartiet har alltid vært en pådriver for at alle skal ha rett til gratis utdanning.  I dag kan heldigvis ungdommene våre velge og vrake blant…
mandag 18:08 $ Rakkestad Avis
Kraftig skogbrann stoppet deler av Østfoldbanen
Brannvesenet har ikke kontroll på en brann på flere hundre kvadratmeter. Toglinjen mellom Moss og Kambo er stoppet.
mandag 17:51 TV 2
Hild-Marit (70) gir gjerne en hjelpende hånd – og forsvarer det åpne samfunnet
Hild-Marit Hulaas Christiansen er en frivillig og positiv medarbeider og gir gjerne en hjelpende hånd i Glemmen menighet, hvor hun tidligere var ansatt.
mandag 17:49 $ Fredriksstad Blad
Brann stoppet togtrafikken
Brannvesenet har kontroll på brannen som brøt ut på Røysåsen i Moss. En strekning på Østfoldbanen var stengt i flere timer.
mandag 17:45 NRK
Selger sportsutstyr og arbeidsklær for nesten 20 millioner i året
– Målet vårt er ikke å bli størst mulig, men å ha god kontroll på det vi driver med. Vi er en fin gjeng med ansatte som drar lasset sammen, sier hovedeier og daglig leder Raymond Fjeld i Prozo.
mandag 17:35 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Jernbaneutbyggingen blir 3 – 4 ganger dyrere enn antatt: Prisen for Seut-Klavestad er oppe i 29 milliarder kroner
Prisanslaget for dobbeltsporet fra Seut til Sarpsborg har økt fra 7,8 til 29 milliarder på to år. Bane NOR må begrense seg til å bygge en delstrekning mellom Råde og Sarpsborg fra 2024 til 2029. Anbefalingen er klar i juni.
mandag 17:33 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Jernbaneutbyggingen blir 3–4 ganger dyrere enn antatt: Prisen for Seut-Klavestad er oppe i 29 milliarder kroner
Prisanslaget for dobbeltsporet fra Seut til Sarpsborg har økt fra 7,8 til 29 milliarder på to år. Bane NOR må begrense seg til å bygge en delstrekning mellom Råde og Sarpsborg fra 2024 til 2029. Anbefalingen er klar i juni.
mandag 17:25 $ Fredriksstad Blad
Tvangs- og trusselsiktet 30-åring blir sittende i fengsel
30-åringen som ble pågrepet etter en politijakt i Sarpsborg sentrum om ettermiddagen 1. april i år, blir sittende i varetekt fram til hovedforhandlingen.
mandag 17:16 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Tveter-jubel i håndballcup
Tveter HKs Jenter 2007-lag vant A-sluttspillet i Junicupen i Uddevalla.
mandag 17:16 Sarpsborg Arbeiderblad
Oppsøkte skole iført kun en bukse
Delvis avkledd mann ble stoppet av politiet da han befant seg på Children's International School i Torsnesveien.
mandag 16:43 Fredriksstad Blad
Ballblom er årets villblomst i Norge
Gul og lysende er ballblomen en populær art i vår flora. Nå har Norsk Botanisk Forening gjennom avstemning i sosiale medier og lokalavisen kåret den til å årets villblomst i Norge.
mandag 16:09 Fredriksstad Blad
Celine (21) lurer på hvorfor ikke flere gjør som henne for å oppnå boligdrømmen
– Jeg satset på boligdrømmen før studiene, og har ikke angret et sekund, sier Celine Iversen (21).
mandag 15:35 $ Sarpsborg Arbeiderblad
God stemning i SA-podden
Bjørn Inge «Bingen» Nilsen, Petter Kalnes og Patrick Walther Larsen er tilbake med en ny utgave av SA-podden.
mandag 15:32 Sarpsborg Arbeiderblad
Barco vant ikke frem med gigantkrav mot Jørn Eriksen og flere tidligere ansatte: – De bør føle på skammen nå
Projektorprodusenten Barco vant kun frem på tre mindre punkter i gigantsøksmålet mot Jørn Eriksen og ni andre tidligere ansatte i bedriften. – De bør føle på skammen nå, sier Eriksen etter dommen.
mandag 15:25 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Godstransport på jernbane må prioriteres
Uttalelse fra årets Jernbaneforum: – Det må raskt gjennomføres investeringer i infrastruktur på jernbanen som gjør at varetransporten kommer raskt, kostnadseffektivt og sikkert fram. Trailertrafikken på veinettet må reduseres.
mandag 15:24 Fredriksstad Blad
100 barn deltok på fotballskole – se bildene
I helgen ble det arrangert en vellykket fotballskole i regi av RIF Fotball og Norgeshus Bjørnstad Bygg AS.
mandag 15:22 $ Rakkestad Avis
Svett og morsomt på fotballskole: – Utrolig å se utviklingen på en helg
Over 100 barn fikk med seg både lek og læring under helgens fotballskole på Rakkestad stadion.
mandag 15:22 $ Rakkestad Avis
Broiler skal avslutte helgens Idyll – men først skal Mikkel selge favorittbilen sin
Broiler-Mikkel forlanger over én million kroner for sin AC Cobra fra 1966.
mandag 15:22 Fredriksstad Blad
Sanne Sofie (25) gikk fra landslaget til å bli eiendomsutvikler uten skolegang
Etter maks satsing på sprangridningen ville Sanne Sofie (25) også drive med noe annet enn hest. Et knapt år senere har hun etablert seg i eiendomsmarkedet med kjøp, renovering og salg. – Jeg hadde aldri trodd det skulle gå så fort, sier hun.
mandag 15:14 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Klesvask på Selbak og sosial kontroll i innvandrermiljøer
Roger Johannessen: – På Selbak gjaldt den negative sosiale kontrollen klesvask på helligdager. For mange unge i innvandrermiljøet (kanskje våre naboer) er temaet frihet til selv å bestemme over eget liv – hver dag hele året. 
mandag 15:04 Fredriksstad Blad
«Kraftig torden, regnbyger og vindkast»
– Kan det virkelig være nødvendig å skremme vettet av folk med noe som viste seg å bli to regnbyger og et par tordenbyger? spør en leser.
mandag 15:00 $ Fredriksstad Blad
Barco vant ikke frem med gigantkrav mot Jørn Eriksen og flere tidligere ansatte: – De bør føle på skammen nå
Projektorprodusenten Barco vant kun frem på tre mindre punkter i gigantsøksmålet mot Jørn Eriksen og ni andre tidligere ansatte i bedriften. – De bør føle på skammen nå, sier Eriksen etter dommen.
mandag 14:53 $ Fredriksstad Blad
Politiet: – Får stadig meldinger om biler som kjører fort
Fredag kveld fikk politiet melding om en bil og en motorsykkel som kjørte fort sammen i Rakkestad. Søndag ved 17-tiden fikk politiet en annen melding…
mandag 14:27 $ Rakkestad Avis
Celine (21) lurer på hvorfor ikke flere gjør som henne for å oppnå boligdrømmen
– Jeg satset på boligdrømmen før studiene, og har ikke angret et sekund, sier Celine Iversen (21).
mandag 14:13 $ Fredriksstad Blad
Barneskoleelev utsatt for ran på skoleveien
Politiet har iverksatt ransetterforskning etter at en elev ved Hornnes skole ble utsatt for ran på skoleveien torsdag i forrige uke.
mandag 14:10 Sarpsborg Arbeiderblad
Bjørn (73) syklet verdens største mosjonsritt for 20. gang
I helgen deltok åtte syklister fra Rakkestad Sykkelklubb i det klubben selv omtaler som verdens største mosjonsritt, Vättern rundt i Sverige.
mandag 13:42 $ Rakkestad Avis
RIF mistet ledelse og ble sendt poengløse hjem fra Moss
Sprint-Jeløy vant 3–1 etter at RIF gikk til pause med 1–0 ledelse på Bellevue.
mandag 13:42 $ Rakkestad Avis
Søppeleier rydder opp etter å ha blitt lurt
Bare en time etter SA la ut bilder og tekst om søppeldumping i turidyllen Kalnesskogen tok saken en lykkelig vending.
mandag 13:28 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Større vedlikeholdsarbeid på den nye Svinesundsbrua
Vedlikeholdsarbeid på broen medfører at farten blir senket fra 90 km/t til 60 km/t.
mandag 13:27 Sarpsborg Arbeiderblad
Andreas Heier er enig med Stjernen!
Andreas Heier (25) er enig med Stjernen om en intensjonsavtale. 25-åringen spiller for Stjernen dersom klubben får inn 300.000 kroner.
mandag 12:55 $ Fredriksstad Blad
Ælva er mulighetenes transportåre, elvemetro til Selbak bør være neste skritt
– Gratis ferge ble en suksess. Nå bør neste skritt være en elvemetro med hurtiggående båter, skriver partilagsledere i Ap som ser for seg ruta Blomstertorvet - Gamlebyen - Sorgenfri - Selbak.
mandag 12:03 Fredriksstad Blad
Ida (15) helt uslåelig – knuste alle under Tyrvinglekene
FIF-talentet Ida Breigan (15) klinket til med tre førsteplasser under gigantstevnet Tyrvinglekene. – Ida er et fantastisk talent litt utenom det vanlige, sier trener Jens Petter Wold.
mandag 11:51 $ Fredriksstad Blad
Sentrumsplan og blokker i kvartal 302
Ikke uventet ble kommunens forslag til sentrumsplan vedtatt i Formannskapet, uten de endringene som vi beboere i nabokvartalene mener er riktige. Heller ikke fylkeskommunens…
mandag 11:43 Sarpsborg Arbeiderblad
Innovasjons-studenter har beskrevet «veltrimmet produksjon» for Cicignon Park
«Veltrimmet produksjon» er en norsk betegnelse for Lean konstruksjon som blant annet skal hindre sløsing og redusere forsinkelser i byggeprosesser. HiØ-studenter er klar med sin veileder for hvordan dette kan gjøres under utbyggingen ved Cicignon Park.
mandag 11:39 Fredriksstad Blad
Pensjonistopprør
Det ser ut til at vi pensjonister skal ha dårlig samvittighet ifølge diverse representanter for Høyre-regjeringen og stortingsrepresentanter. Det uttales blant annet at vi…
mandag 11:39 Sarpsborg Arbeiderblad
Real Madrid-spissen gir Serbia en pangåpning
Vi tror at Luka Jovic og Serbia starter U21-EM med seier.
mandag 11:36 Fredriksstad Blad
Norge skal kjøre over Sør-Korea
De norske fotballjentene har levert solid hittil i fotball-VM. I kveld skal det være lett match mot Sør-Korea.
mandag 11:35 Fredriksstad Blad
Tromsø har oppsiktsvekkende statistikk på Nadderud
Tromsø har vunnet fem av de sju siste borte mot Stabæk og i tillegg har Bærums-laget sentrale fravær i kveldens Eliteseriekamp.
mandag 11:35 Fredriksstad Blad
Eks-samboeren til «Anne» etterforskes for gjentatte brudd på besøksforbudet – Jeg frykter å bli drept om han ikke blir arrestert
Til tross for at mannen etterforskes for flere brudd på besøksforbudet mot sin tidligere samboer – bare de siste ukene – har politiet ikke funnet grunn til å pågripe ham. – Jeg frykter for livet mitt, sier småbarnsmoren.
mandag 11:32 $ Fredriksstad Blad
Real Madrid-spissen gir Serbia en pangåpning
Vi tror at Luka Jovic og Serbia starter U21-EM med seier.
mandag 11:31 Sarpsborg Arbeiderblad
Norge skal kjøre over Sør-Korea
De norske fotballjentene har levert solid hittil i fotball-VM. I kveld skal det være lett match mot Sør-Korea.
mandag 11:31 Sarpsborg Arbeiderblad
Tromsø har oppsiktsvekkende statistikk på Nadderud
Tromsø har vunnet fem av de sju siste borte mot Stabæk og i tillegg har Bærums-laget sentrale fravær i kveldens Eliteseriekamp.
mandag 11:30 Sarpsborg Arbeiderblad
Skrinlegg dobbeltsporløsningen
Bane NOR har nylig varslet at kostnadsoverslagene vedrørende dobbelt spor i søndre Østfold sprekker totalt. Siste varsel er at prisen for de cirka 15…
mandag 11:29 Sarpsborg Arbeiderblad
Bistand og utvikling
«Det å reformere forvaltningen for bistands- og utviklingsarbeid får ofte liten oppmerksomhet. Men ved å samle, ivareta og videreutvikle den utviklingsfaglige kompetansen hjemme, unngå dobbeltarbeid og sikre god utviklingsfaglig kompetanse på stasjonene så gir det bedre...
mandag 11:24 Sarpsborg Arbeiderblad
Dogmatisk privatiseringsdebatt på Hvaler
Hvaler MDG er redd dogmatiske politikere stenger for praktiske løsninger: – Privatiseringsdebatten bør ikke skremme private aktører i arbeidsmarkedet fra å tørre å satse på Hvaler.
mandag 11:22 Fredriksstad Blad
La den først ut for 30 millioner, så 19 og nå 12. Vi vil bare selge nå.
Eierne av den 680 mål store eiendommen i Sveio har i flere år hatt tanker om et mulig salg. Nå er paret gira på å sette en strek.
mandag 11:20 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Nå får «Bummen» skryt i podkasten: – Han har truffet perfekt på byttene
Programleder Kristian Bolstad har nok en gang samlet sine podkastvenner etter at FFK vant 2-0 borte mot Levanger lørdag. Denne gangen er det trener Bjørn «Bummen» som får skryt for grepene han har tatt.
mandag 11:06 $ Fredriksstad Blad
Næringslivsloggen 17. juni: Har funnet ny driver til leketøysbutikken
Leketøyskjeden Yes Vi Leker åpner snart igjen i Storbyen. Et nytt selskapet er etablert med Kristin Bårdsen fra Skjeberg som daglig leder.
mandag 10:55 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Rakkestad revmatikerforening har strikket til bygdas små barn
Onsdag 5. juni avholdt Rakkestad revmatikerforening sin årlige sommerfest på Speiderhytta. 48 personer møtte opp og kunne kose seg med mat og kaker. Denne…
mandag 10:48 Rakkestad Avis
BPA: Kan politikerne godta at administrasjonen ikke følger opp et lovlig fattet vedtak?
Likeverdsalliansen har mistet tålmodigheten: – Vi ber politikerne i kommunen gi administrasjonen en enda tydeligere melding om hva slags BPA-ordning man ønsker og dermed hva slags kontrakt som skal lyses ut.
mandag 10:47 Fredriksstad Blad
Stian Blipp har kjøpt drømmeboligen: – Stolt som en hane
Den populære TV-profilen og kona Jamina har funnet drømmeboligen på Nordstrand i Oslo.
mandag 10:43 $ Fredriksstad Blad
Anmeldte dødsfall i uke 24
Fredrikstad tingrett melder om følgende dødsfall i perioden 10. juni til og med 16. juni.
mandag 10:33 Fredriksstad Blad
Festival- og tv-sommer for Kai Robert
Kai Robert Johansen er aktuell med både FÅRT-festivalen og tv i løpet av sommeren.
mandag 10:32 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Tidligere Sparta-spiller blir hjelpetrener i Stjernen
Lasse Fjeldstad (31) blir ny hjelpetrener i Stjernen kommende sesong.
mandag 10:32 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Tømte søppel midt i turidyll
Flere og flere benytter de flotte løypene i Kalnesskogen. Dessverre gjør noen få det de kan for å ødelegge idyllen for mange. I helgen ble mosjonister og turgåere møtt av nytt lass med søppel.
mandag 10:32 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Hvorfor er brukerstyrt assistanse viktig for funksjonshemmede?
Jens O. Simensen mener det er trenering fra kommuneadministrasjonen som ligger bak når vedtaket fra mars i fjor om Brukerstyrt personlig assistanse ikke er fulgt opp.
mandag 10:26 Fredriksstad Blad
Slik skal Gideon (5) og Evelyn (5) redde miljøet: – Vi må spise fisk og grønnsaker
Torsnes barnehage er blitt klimavennlig. Det betyr kjøttfri mandag, kortreist frukt og grønt og mye fisk. I tillegg bør alle spise opp maten sin.
mandag 10:24 $ Fredriksstad Blad
Rakkestad Høyre vil ha mer og bedre tidlig innsats i barnehager og skoler
På Bufdir sine nettsider kan vi lese at 21% av alle ungdommer har vært utsatt for fysisk vold fra foreldrene sine i løpet av oppveksten.…
mandag 10:23 $ Rakkestad Avis
– Som en turistby, så må dette på plass. Det flyter jo søppel hver helg.
Mer eller mindre fulle dunker og søppel som flyter i sentrum er en gjenganger, protestene mot det like så. Stian Torp kan ikke forstå hvorfor det ikke settes opp større eller flere søppeldunker i sentrum.
mandag 10:12 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Aina B. Gundersen (44) har begynt å synge på sunndalsdialekt – 23 år etter at hun flyttet fra Sunndal
Etter å ha sunget på bokmål gjennom store deler av karrieren, oppdaget Aina B. Gundersen at låtene ble mer ærlige og troverdige da hun la om til sunndalsdialekt.
mandag 10:06 $ Fredriksstad Blad
Den norske golfdronning klar for Masters
Marianne Skarpnord (33) leter etter turneringer for å holde spillet i gang fram til Evian Championship i slutten av juli. Dette blir årets største turnering for henne denne sesongen.
mandag 09:54 $ Sarpsborg Arbeiderblad
645 eiere av strandeiendommer vet ennå ikke at de er avslørt
Eieren av denne eiendommen fikk først vite om at kommunen hadde vært på tilsyn da han skulle selge den.
mandag 09:49 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Guide til å leie bil i utlandet
Dette er de viktigste momentene du må ta med i betraktning når du skal leie bil i utlandet.
mandag 09:36 Fredriksstad Blad
Allsidige Emma (12) imponerte
Sarpsborg IL leverte en rekke sterke resultater i Tyrvinglekene i friidrett. Unge Emma Sofie Klausen (12) vant flere øvelser.
mandag 09:31 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Helga (33) vant Heddaprisen
Søndag ble det klart at Rygge-skuespilleren, Helga Guren (33), vant årets Heddapris i kategorien beste kvinnelige skuespiller. Og Nils Jørgen Kaalstad (44) fikk prisen for beste mannlige skuespiller/medspiller for sin rolle i «Uten navn». Begge stykkene er produsert av blant annet...
mandag 09:07 $ Fredriksstad Blad
Dobler antall bussavganger fra Ambjørnrød – vil gå hvert kvarter i rushtiden
Klagene har haglet over busstilbudet mellom Moum og Rekustad. I august blir kommer Moum-bussen isteden å gå til Ambjørnrød, noe som fører til at antall avganger fra Ambjørnrød blir doblet. Tilbudet til Rekustad blir derimot halvert.
mandag 09:02 $ Fredriksstad Blad
Folk strømmer til bussen etter at de nye rutene kom – stor økning av passasjerer
Mens antall passasjerer stupte etter ruteomleggingen i  juni i fjor, har utviklingen gått motsatt vei i år. Fra april til mai økte antall busspassasjerer i Nedre Glomma med 3,3 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.
mandag 09:02 $ Fredriksstad Blad
Hverken tuneflua eller regnet satte en stopper for bygdedagen i Varteig
Vartingene lot seg ikke stoppe av litt regn eller tuneflua, da den 102. utgaven av bygdedagen i Varteig ble arrangert.
mandag 09:01 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Mjølnerød-trippel på Kala
Hester fra suksessrike stall Mjølnerød dominerte treårsløpet på Kala lørdag. Aller best var Mjølner Faksine og Christina Kjenner.
mandag 09:00 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Konsert i kveld: – Vi dro fullt hus i fjor
Six Wings Gospel inviterer til gratis gospelkonsert i Sarpsborg Frikirke mandag kveld.
mandag 09:00 Sarpsborg Arbeiderblad
Sentraliseringsdøden har nådd domstolene
Ole André Myhrvold, Sp: – Debatten kan ikke vente til etter høstens valg slik regjeringen ønsker. Da kan store deler av landets domstoler bli historie med et pennestrøk fra Solberg-regjeringen.
mandag 08:53 Fredriksstad Blad
Her er Stjernens nye assistenttrener
Han har spilt 180 kamper for klubben. Nå er han klar som Stjernens nye assistenttrener.
mandag 08:50 $ Fredriksstad Blad
Trafikkuhell i Onsøy
Alle nødetater rykker ut til Engelsviken etter melding om trafikkuhell.
mandag 08:39 Sarpsborg Arbeiderblad
Nå har Emelie flyttet inn i vanen sin: - Det blir mye billigere, men til høsten skaffer jeg meg nok en leilighet igjen
En hvit og turkis VW Transporter med nye gardiner står parkert på Loe Bruk i Hokksund. Dette er nå Emelies hjem.
mandag 08:31 $ Sarpsborg Arbeiderblad
Fredriksstad Blad Demokraten Dagbladet Østfold Fredriksstad Blad Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold Moss Avis Østfold Rakkestad Avis Østfold NRK Østfold Statens vegvesen Trafikkmeldinger Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold fylkeskommune Akershus Amtstidende Østfold Østlandets Blad Østfold Enebakk Avis Østfold Rakkestad Avis Fredriksstad Blad Demokraten Dagbladet Østfold Fredriksstad Blad Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold Moss Avis Østfold Rakkestad Avis Østfold NRK Østfold Statens vegvesen Trafikkmeldinger Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold fylkeskommune Akershus Amtstidende Østfold Østlandets Blad Østfold Enebakk Avis Østfold Rakkestad Avis Fredriksstad Blad Demokraten Dagbladet Østfold Fredriksstad Blad Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold Moss Avis Østfold Rakkestad Avis Østfold NRK Østfold Statens vegvesen Trafikkmeldinger Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold fylkeskommune Akershus Amtstidende Østfold Østlandets Blad Østfold Enebakk Avis Østfold Rakkestad Avis Fredriksstad Blad Demokraten Dagbladet Østfold Fredriksstad Blad Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold Moss Avis Østfold Rakkestad Avis Østfold NRK Østfold Statens vegvesen Trafikkmeldinger Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold fylkeskommune Akershus Amtstidende Østfold Østlandets Blad Østfold Enebakk Avis Østfold Rakkestad Avis Fredriksstad Blad Demokraten Dagbladet Østfold Fredriksstad Blad Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold Moss Avis Østfold Rakkestad Avis Østfold NRK Østfold Statens vegvesen Trafikkmeldinger Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold fylkeskommune Akershus Amtstidende Østfold Østlandets Blad Østfold Enebakk Avis Østfold Rakkestad Avis Fredriksstad Blad Demokraten Dagbladet Østfold Fredriksstad Blad Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold Moss Avis Østfold Rakkestad Avis Østfold NRK Østfold Statens vegvesen Trafikkmeldinger Østfold Sarpsborg Arbeiderblad Østfold fylkeskommune Akershus Amtstidende Østfold Østlandets Blad Østfold Enebakk Avis Østfold Rakkestad Avis Fredriksstad Blad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL