Oslo
Klart for hockeyfest på Løkka. Grüner får likevel spille kvalik til Get-ligaen på Dælenenga
Onsdag kveld tok Grüners ishockeyherrer seg til kvalikspillet om å få spille i Get-ligaen neste sesong. Med en avgjørende 7-4 seier hjemme i Grüner ishall mot gjestene fra Gjøvik var det sportslige på plass. En liten bismak hadde likevel seieren. Norges ishockeyforbund kunne...
22:10 VårtOslo
Pipebrann i enebolig på Ljan. Ingen personer skadet
Fredag kveld ble det meldt om brann i en enebolig på Ljan. Det viste seg at det dreide seg om en kraftig pipebrann. Hverken hus eller personer kom til skade, melder politiet
19:25 $ Nordstrands Blad
Politiet i Oslo utvider passbestillingen på nett til 90 dager
— Dette er på plass noen steder allerede og innføres over hele Østlandet i løpet av kort tid, sier fungerende avdelingsdirektør for politifag, Ole B. Sæverud, i Politidirektoratet. Utfordringen med lange passkøer er særlig konsentrert i de tre...
18:10 VårtOslo
Espen (55) og Emrik (12) fra Nordstrand var passturister i Elverum: – Det er ganske på trynet at det skal være et så stort tiltak å skaffe pass
Espen og Emrik Brynsrud fra Nordstrand måtte reise helt til Elverum for å få pass fredag formiddag. 
17:00 $ Nordstrands Blad
Frykter bosetting av flyktninger i Oslo vil gi «white flight» – sier det ikke handler om hudfarge
Minotenk-leder Linda Noor mener Oslo bør få fritak fra å bosette nye flyktninger. Etter kritikk fra hennes egen kollega endrer Noor nå ordlyd i måten hun omtaler fraflytting fra belastede bydeler.
16:56 NRK
Eneste gang- og sykkelvei mellom Gamlebyen og Sørenga er stengt etter jordraset ved Bispegata
Ingen kan foreløpig si når Bispegata gjenåpnes for ferdsel. Det var et jordras i Follobanens byggegrop gjorde at Bane NOR valgte å midlertidig stenge av området rundt. I praksis betyr det at ingen, hverken kjørende eller gående kan komme seg fra Oslo torg til Dronning...
16:09 VårtOslo
Emma (11) fra Ormøya er finalist i MGP jr.
Emma (11) fra Ormøya skal synge om at "Kloden er syk" i årets MGP jr.
15:00 $ Nordstrands Blad
Ta på sikkerhetsbeltene: Debatten om heksejakt kommer. Men vi bør avlyse den før den begynner, skriver Sigve Indregard.
Ta på sikkerhetsbeltene: Debatten om heksejakt kommer. Men vi bør avlyse den før den begynner, skriver Sigve Indregard.
13:47 Morgenbladet
OSLO

Stanser du i sykkelfeltet, er risikoen lav for å bli bøtelagt
I løpet av de to siste årene er det skrevet ut 347.120 parkeringsgebyrer til bilister i Oslo. 1687 av disse skyldtes stans i sykkelfelt. – Bilistene stikker av så fort de ser en uniform, melder Bymiljøetaten.
12:50 $ Aftenposten
Frykter dramatiske følger og flere branner etter NAV-vedtak
Tryg Forsikring er kritisk til at NAV vil slutte å tilby komfyrvakt som brannforebyggende hjelpemiddel for eldre og andre risikoutsatte grupper fra 16. mai 2019.
fredag 11:41 $ Nordstrands Blad
Planen er klar for Rødtvet: Fra grå industri til grønne boliger
Etter å ha bearbeidet alle innspillene, har Plan- og bygningsetaten (PBE) nå kommet med sitt forslag til fremtidens Rødtvet. De gamle industribyggene skal bort, inn kommer grøntområder og boliger.
fredag 11:24 Groruddalen
Fra Akerlia til The Voice: Stig klar for «knockout»
Stig Gustu Larsen har drevet med musikk så lenge han kan huske, men å skulle stå på scenen foran fire rygger og det norske folk, er ikke noe han tar lett på.
fredag 11:05 Groruddalen
– Fakultetene er neppe den beste måten å organisere på, men det er det beste vi har
– Strukturer kan hindre tverrfaglighet, men man må akseptere den strukturen man har, sier Oslomet-rektor Curt Rice  i debatten om fakultetsmodellen er den beste for universitetene.
fredag 11:02 Universitetet i Oslo
Veitvet gjør 17. mai-comeback
I 2017 kom gladnyheten om at det blir borgertog på Veitvet igjen. Nå har FAU kommet fram til at et ettermiddags-tog ikke er nok, og tradisjonen med å gå annet hvert år i sentrum og i nærmiljøet er derfor hentet tilbake.
fredag 11:00 Groruddalen
Naboene trodde ikke sine egne øyne – byggefirma bygde inn strømledningene
Utbyggerne hadde det travelt. Da strømledningene var i veien, satte de like godt opp byggverket med kablene inni bygget.
fredag 10:59 $ Nordstrands Blad
Mann sendt til sykehus med alvorlige stikkskader
En mann i 20-årene er sendt til sykehus med stikkskader etter å ha blitt stukket med en skarp gjenstand på Linderud i Oslo.
fredag 10:09 NRK
Advarer mot denne typen smertestillende
Forskere advarer, og får støtte av Steinar Madsen i Legemiddelverket. – Bruk paracetamol, oppfordrer Madsen.
fredag 09:49 Nordstrands Blad
Én person kjørt til sykehus med udefinerte stikkskader
Én person er kjørt til sykehus etter å ha blitt skadet på Linderud, trolig med et stikkvåpen.
fredag 08:52 Nordstrands Blad
Muslimer vil ha begravelser også i helgene
Kjell Skartveit
fredag 08:09 Document.no
Odds alvorlig syke datter får husleieøkning på 90 prosent
Odd Andersen (79) er opprørt over det han mener er et overgrep fra kommunen. Gjentatte ganger har han bedt om svar, men hører ingenting.
fredag 07:59 Dagsavisen
Mann til sykehus med flere dype kutt etter slagsmål i leilighet
Politiet har kontroll på flere personer i en leilighet på Linderud i Oslo, der en mann etter alt å dømme har blitt utsatt for vold med stikkvåpen.
fredag 06:42 TV 2
Mulig knivstikking på Linderud i Oslo
En person får behandling av ambulansepersonell etter å ha blitt stukket med et stikkvåpen i en leilighet på Linderud i Oslo fredag morgen.
fredag 06:34 $ Aftenposten
Ap-toppene i strupen på Rødt: Gambler med folks helse
Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre og Raymond Johansen mener Rødts kamp for fortsatt drift av Ullevål sykehus kan sette hele sykehustilbudet til folk i Osloregionen i fare.
fredag 05:48 VG
Skal greia ut konsekvensane open publisering vil ha for europeisk forsking
No skal det setjast i gang ei internasjonal konsekvensutgreiing av ei mogleg innføring av open publisering av all offentleg finansiert forsking. Initiativet kjem frå Den europeiske universitetsorganisasjonen (EUA).  Iselin Nybø lovar at regjeringa vil gi pengar til...
fredag 04:30 Universitetet i Oslo
Suksess med tapas på Nordstrand: - Alt vi gjør, det gjør vi med kjærlighet, sier Victoria Angell (52)
Visste du at de finnes en tapasrestaurant på Nordstrand? Victoria Angell som driver Victorias Café & Tapas forteller om fulle bord og magisk stemning hver torsdag kveld.
fredag 04:00 $ Nordstrands Blad
Nå kan du få strandtomt på Malmøya til 300.000 kroner, men du kan ikke bruke den til hva som helst
At en vestvendt strandtomt på en øy i Bundefjorden legges ut for salg til bare 300.000 kroner er ikke dagligdags, men nå kan du faktisk kjøpe en andel av idylliske Malmøya til denne prisen.
fredag 03:30 $ Nordstrands Blad
Vaffelgutta serverer vafler og toddy til byens trengende
Noen ganger er det slik at tilfeldigheter er starten på noe ingen kunne se for seg. En februarkveld i 2014 samlet noen kompiser seg for å lage vafler og kose seg. De fant fort ut av de hadde alt for mye røre og bestemte seg for å dele overskuddet av vafler med noen som trengte …
fredag 02:57 VårtOslo
17-åring ranet på tog i Asker – politiet søker etter ti menn
En 17 år gammel gutt ble truet med kniv og ranet på et tog på vei fra Billingstad til Lillestrøm natt til fredag. Politiet søker etter ti menn i slutten av tenårene.
fredag 02:05 VG
Rolf Kåresen (79) var en av helse-Norges mektigste. Nå taler han sine tidligere sjefer midt imot
Nå er den tidligere sykehustoppen og sjeflegen ved Ullevål sykehus, Rolf Kåresen, 79 år gammel og pensjonist. Men fortsatt levende opptatt av hva som skjer ved den tidligere arbeidsplassen. Men før Kåresen slipper til, la oss ta en kort historisk oppsummering. I 1853 var Oslo...
fredag 01:56 VårtOslo
Bare ett av ni undersøkte Escape Rooms i Oslo hadde godkjente lokaler
4. januar i år gikk fem glade 15-åringer inn i et Escape Room i byen Koszalin i Polen. Venninnene kom aldri levende ut igjen. Da det brøt ut brann i resepsjonen var jentene sjanseløse. Dørhåndtaket på den eneste døren i rommet, var fjernet og gjemt. En av oppgavene...
fredag 01:30 VårtOslo
Elektrisk stemning og kamp på nebb og klør i toppoppgjøret mellom Vålerenga ishockey og Storhamar
Så har dagen kommet, og matchen, som en god stund nå har blitt omtalt som seriefinalen. VIF stiller med fullt lag, stemningen på treningen har vært fin de siste dagene. Roy Johansen og Espen Knutsen forsikrer og sier «vi er klare». Det føles nesten som om dette er en...
torsdag 22:29 VårtOslo
Vålerenga 37 sekunder fra seier – men Storhamar snudde
(Vålerenga - Storhamar 3-4 etter forlengning). Vålerenga blir seriemestre, men de vet ikke helt når. Torsdag kveld gjorde Storhamar alt de kunne for å bremse feststemningen på Oslo øst.
torsdag 21:35 Dagsavisen
Oslo-politiet vil åpne passkontoret på lørdager
Oslo politidistrikt har ansatt ti nye medarbeidere for å ta unna de lange køene for å få pass. Planen er holde åpent også lørdager.
torsdag 18:00 $ Nordstrands Blad
OSLO

Nytt salmonellautbrudd i Norge
Folkehelseinstituttet bekrefter at ni personer i fem fylker har blitt syke av et nytt salmonellautbrudd. Nå forsøker de å finne smittekilden.
torsdag 17:59 VG
Lokalavisen VårtOslo lanserer fordelsklubben OsloBYVENN
Fra mange hold kommer spådommer om butikkdød. Både store kjeder og mindre butikker sliter. I det siste har både TGI Friday’s, Spaceworld Soundgarden og Toys R Us gitt opp. Også butikken på hjørnet sliter og føler på presset fra de store kjedene. Stadig...
torsdag 17:57 VårtOslo
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Saksbehandlingstiden har vært unormalt lang, melder Estate nyheter. – I 2016 og 2017 mottok vi svært mange klager på eiendomsskatten. En stor del av klagene i 2017 gjaldt eiendomsskattetaksten for næringseiendommer og verk og bruk, som ble innført dette året. Det store...
torsdag 16:54 VårtOslo
Post i butikk har flyttet fra Manglerud senter – nå må du hente postpakker på Ryen
Det er ikke lenger Post i butikk på Manglerud senter, til beboernes store fortvilelse.
torsdag 15:55 $ Nordstrands Blad
Moxnes vil invitere byrådslederen til akuttmottaket på Ullevål
Stortingsrepresentant Bjørnar Moxnes (Rødt) reagerer sterkt, når byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier at han gir blaffen i om det blir fortsatt sykehus på Ullevål, eller om det bygges nytt på Gaustad.
torsdag 15:28 Dagsavisen
Krisemåling for regjeringen - Senterpartiet knuser Frp
Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum slår alle tidligere rekorder på Nettavisen og Amedias nye partibarometer.
torsdag 15:00 $ Nordstrands Blad
– Du er ikke utro om du ser på Manchester United, men det er Kjelsås som er laget ditt
Kjelsås-trener Eivind Kampen vil vekke lokalpatriotismen på Oslos tak, og mener klubben bør ha ambisjoner om å slåss i toppen av årets 2. divisjon.
torsdag 14:43 Dagsavisen
Satsing skal forhindre frafall for BSK
Trening, vennskap og samhold. Det er nøkkelordene i ungdomssatsingen hos langrennsgruppa til Bækkelagets SK for å få flere til å fortsette med sporten.
torsdag 13:50 $ Nordstrands Blad
Dårlig behandling av de eldre på Lambertseterhjemmet
Lambertseter sykehjem er besluttet lagt ned. Det har vært kjent at sykehjemmet måtte pusses opp, men at det ble gjort på denne måten var…
torsdag 13:25 Nordstrands Blad
Gratis skolemat har lang historie i Oslo
Gratis skolemat har en lang historie på hovedstadens skoler. Men den har ikke alltid vært like sunn og god.
torsdag 12:31 Dagsavisen
Hva når vi ikke lenger orker? Hvem skal da være talerør for sønnene og døtrene våre?
Dere som styrer og bestemmer: Hvorfor kan dere ikke sette dere ned med oss som erfarer dette, og prøve å høre på de mange av oss som syns dette er uverdig behandling av de som ikke er så gode på å rope høyest?
torsdag 12:29 ABC Nyheter
Makt og allianser i oslopolitikken
Da tenker jeg på særlig to situasjoner. For det første de gangen jeg ønsket å stemme annerledes enn bystyregruppen til SV. Vi er valgt på et partiprogram og har et grunnsyn, og jeg mener det skal mye til for at enkeltrepresentanter «bryter ut» og stemmer annerledes...
torsdag 12:04 VårtOslo
Libero våtservietter kalles tilbake
Produsenten Essity kaller tilbake Libero Touch Wet Wipes fra markedet. Våtserviettene har et for høyt bakterienivå.
torsdag 11:13 Nordstrands Blad
– Om det blir Ullevål eller Gaustad blåser jeg i
Det Raymond Johansen ønsker er å få bygd Aker sykehus med en gang. Så får belysningen som foreligger i juni vise hva man skal gjøre med Ullevål og Gaustad.
torsdag 11:06 Dagsavisen
Valgliste klar i Rødt Nordstrand
Rødt Nordstrand avholdt årsmøte og nominasjonsmøte torsdag 14.2. På årsmøtet ble Elin Johannessen fra Lambertseter valgt til styreleder. En annen Lambertseter-kvinne, Idil Ali Osman,…
torsdag 11:05 Nordstrands Blad
"Forførelse" i Pensjonistuniversitetet
Pensjonistuniversitetet Nordstrand/Ljan inviterer til foredrag mandag 25. februar i Menighetssenteret ved Nordstrand kirke.Skuespiller, komiker og gründer Lars Sørbø lokker oss med på en reise i…
torsdag 11:01 Nordstrands Blad
To menn siktet for drapsforsøk i Oslo
To menn ble natt til onsdag siktet for drapsforsøk med stikkvåpen på en mann på Torshov i Oslo. Politiet tror ikke han var et tilfeldig offer.
torsdag 10:29 $ Nordstrands Blad
Han får mengder med brev fra fans
Jarl Magnus Riiber (21) er kombinertsportens ubestridte ledestjerne. Fra særlig Tyskland strømmer fanposten inn.
torsdag 09:53 Dagsavisen
Slik skal han hjelpe VIF til edelt metall
Andreas Heier har gull i blikket. Torsdag kveld er han på isen for VIF i seriefinalen.
torsdag 09:31 Dagsavisen
Bil havnet på siden på E6
Ingen personer ble skadd da en bil havnet på siden på E6 Klemetsrud natt til torsdag.
torsdag 09:13 Nordstrands Blad
10 tips for helgen 21.–24. februar
Småokkulte spøkelser, fascinerende illusjonister og en artig-Carr skal sørge for en underholdende Oslo-helg.
torsdag 09:08 $ Aftenposten
Adam ble kalt «apekatt» og negerarbeider: – Alt jeg ville ha var en meningsfull jobb
Ledelsen ved Universitetet i Oslo har beklaget rasisme og trakassering, men nekter for diskriminering. Nå har saken havnet hos Sivilombudsmannen.
torsdag 08:13 Dagsavisen
Supersikker datateneste ved UiO hjelper forskarar til å gjera nye funn
NMBU-forskaren Annette  Alstadsæter avslørte formuer skjulte i skatteparadis. Det er eitt av fleire forskingsprosjekt som berre er mogleg å få til på grunn av tilbodet frå Tenester for senstiv data (TSD) ved Universitetet i Oslo.
torsdag 04:30 Universitetet i Oslo
Piece of cake gjør det bra på Oppsal:- Det har blitt et lokalt møtested, sier eier Nina (55)
Etter nesten et år på Oppsal kan eierne av Piece of Cake fortelle at oppstarten har gått veldig bra.
torsdag 04:00 $ Nordstrands Blad
Marius(29) har startet Osteopati-klinikk på Sæter:— Oppstarten har gått over all forventning, sier han
Osteopaten Marius Krathe er opptatt av oppdatert kunnskap om smerter og behandling. Aktivitet er viktig, mener han.
torsdag 03:30 $ Nordstrands Blad
OSLO

Nå vil Oppsal etablere seg i PostNord-ligaen
Fotballherrene til Oppsal har gjort en del grep for å gjøre sin beste sesong på lenge. Nemlig stabilisere seg i PostNord-ligaen.
torsdag 02:09 $ Nordstrands Blad
– Hauskvartalet er endelig i siget. Barnslig og dumt av Rødt å rope om skandale
Etter årevis med stillstand er Hauskvartalet endelig godt på vei til å bli et levende byøkologisk kulturkvartal til glede for alle. At Rødt nå vil ekspropriere deler av kvartalet, vil bare bety nye utsettelser – og en kjemperegning til kommunen. Det er ingen tjent med....
torsdag 00:44 VårtOslo
Grüner hockey klar for kvalikspill til hockeyens eliteserie. Krav fra ishockeyforbundet kan ødelegge drømmen
Før onsdagens kamp mot Gjøvik, hadde Grüner hockey det hele i sin hule hånd. Vant de kampen, ville de være klare for kvalifiseringsspill til neste års Get-liga. Etter en fomlete og nervøs start, ble kampen til slutt en maktdemonstrasjon. Da sluttsignalet gikk, hadde...
torsdag 00:41 VårtOslo
Vi svir maten som aldri før. Daglig må brannvesenet rykke ut til tørrkokte kjeler og brente pizzaer
«Alle nødetater er på vei til en bolig hvor det meldt om røyklukt». «Her var det ingen hjemme. Vi har reddet en ihjelsvidd pizza». Slik lyder Twitter-meldingene fra Oslo brann- og redningsetat stadig oftere. I fjor måtte brannkonstablene her i byen rykke ut til i alt...
torsdag 00:40 VårtOslo
To menn siktet for drapsforsøk på Torshov
Meldingen om hendelsen kom like etter klokka 21.30 tirsdag kveld. Politiet ble varslet av Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral, som var tilkalt av personer som hadde funnet den skadde i en oppgang i en boligblokk. Ifølge Aftenposten er to personer som ble pågrepet natt til onsdag, siktet for...
torsdag 00:01 VårtOslo
Kristian Rammel (24) lever ut drømmen
Kristian Rammel (24) fra Nordstrand er motivert som aldri før etter overgangen fra Bækkelaget til danske Århus.
onsdag 21:12 $ Nordstrands Blad
Alaska Huskyen Trio er tilbake!
Alaska Huskyen med navnet Trio, som har vært på rømmen siden søndag 19. februar, ble tirsdag ettermiddag observert ved Nord-Elvåga på tur sørover. Hundespannet…
onsdag 20:27 Nordstrands Blad
Frykter Giske blir beviset på at seksuell trakassering er greit
Trond Giske blir ikke nestleder i Trondheim Ap, men får likevel et fremskutt tillitsverv. Giskes retur etter metoo-fallet skaper reaksjoner.
onsdag 19:36 Dagsavisen
Tusvik & Tønne toppet podcast-listen med over en million lyttinger i januar: - Vi er ydmyke og glade så lenge det varer
Det er ikke noe nytt at Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne topper listene. Nå har de, som første norske podcast, rundet en million lyttinger på en måned.
onsdag 19:30 $ Nordstrands Blad
Fra søndag blir Thorvald Meyers gate stengt for biltrafikk
Natt til torsdag 21. februar stenges Thorvald Meyers gate mellom Nordre gate og Helgesens gate for biltrafikk. I første omgang er det kun stengt om natta mellom klokka 24.00-05.00. Denne strekningen vil være åpen for biltrafikk på dagtid. Det vil være skiltet i periodene hvor det ikke...
onsdag 18:35 VårtOslo
Ingen kritiseres etter at to polakker omkom i togpåkjørsel ved Alna stasjon i fjor
Sent på kvelden 2. mars i fjor ble de to mennene på 33 og 36 år påkjørt av et persontog på som var på vei fra Lillestrøm mot Oslo S. De to befant seg i sporet like sør for Alna stasjon i Groruddalen og hadde trolig gått over et nedrevet gjerde på...
onsdag 17:54 VårtOslo
– På tide å skrote Oslo kommunes husleie-prinsipp: gjengs leie?
I den siste tiden har det stadig kommet oppslag i media om enkeltpersoner med lav inntekt, som ikke klarer å betale husleia si på grunn av økninger i den kommunale husleia. Dette gjelder folk som har lav inntekt og folk med funksjonsnedsettelser eller helseskader. Oppslagene har en tendens til...
onsdag 17:25 VårtOslo
Gliset som sier VIF-gull
– Hvis vi slår Storhamar? Da er det gjort.
onsdag 17:01 Dagsavisen
Leserinnlegg: Stopp Tyrkias imperialisme og islamisering av Norge
Av: Anders Trondstad Mange nordmenn tenker på Tyrkia som et ferieland ved middelhavet, sol og sommer og eksotiske opplevelser. Enkelte har kanskje fått med
onsdag 17:00 Ekte nyheter
Ingen feil påvist etter at to menn omkom i togpåkjørsel i Oslo i fjor
Havarikommisjonen finner ingen grunn til å kritisere togførere eller togledelse for at to polske menn døde da de ble påkjørt av et persontog på Alna i fjor.
onsdag 16:34 $ Aftenposten
Håpet lever
Vestlis håndballherrer vartet opp med finspill og banket Bodø 2 i helgens batalje i Linderudhallen. Med det lever også håpet om fornyet kontrakt i 2. divisjon.
onsdag 16:00 Groruddalen
Her kan du låne vinterutstyr helt gratis
Skal du på ski, skøyter eller slalåm? Her kan du låne det du og barna trenger
onsdag 15:34 $ Nordstrands Blad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

OSLO

OSLO

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL