OL
Sondre Lerches nye plate dedisert til ekskjæresten Linnéa Myhre
Paret gikk nylig hver til sitt etter seks år sammen, og har vært lite meddelsomme om bruddet. Men Lerche gir en beskjed med sitt kommende album.
39min VG
Vil saksøke Danske Bank: Spillselskap betaler Elden-advokater for Daniel (33)
Familiefar Daniel Durden (33) tar Danske Bank til retten fordi banken har stoppet utbetaling av gevinster fra spillselskapet Unibet. Advokatregningen plukkes opp av spillbransjen.
46min VG
Det nye TikTok-huset koster 400.000 i måneden
TikTok-nettverket «The Hype House» flytter ut av huset som har vært hyppig avbildet i sosiale medier, og tar over en tidligere YouTube-villa i Los Angeles.
13:49 VG
NRK bekrefter: Thomas Felberg er ferdig i «Stjernekamp»
En drøyt seks års lang epoke er over for den 48 år gamle musikeren og programlederen.
13:28 VG
Sundby ble trebarnsfar: – Det gikk kjemperaskt
Sønn nummer tre kom en uke etter termin for Martin Johnsrud Sundby (35) og kona Marieke Heggeland (35). Men da han først ville ut, så kom han i en fei.
13:21 VG
Slik blir Toppseriens sesongåpning: RBK mot LSK i første runde
Rosenborg og LSK Kvinner sparker i gang årets sesong i Toppserien fredag 3. juli i en TV-sendt NRK-kamp.
12:20 VG
Fordommer satt i system
Denne teksten er til hvite mennesker. #Blacklivesmatter angår oss. Vi kan bidra til endring.
12:15 VG
Disse strendene kan heise Blått Flagg i år
Fredag 5. juni kan 17 norske strender og fire marinaer heise kvalitetsbeviset Blått Flagg 2020. Sjekk hvilke som er med på listen i år.
11:39 VG
Lørenskog-saken: Tom Hagen-møte hos Kripos avbrutt
Drapssiktede Tom Hagen (70) har avbrutt et møte hos Kripos på grunn av dårlig helse.
11:27 VG
TV 2 strekker ut en hånd til Telia i TV-konflikten
Sarah Willand, kommunikasjonsdirektør i TV 2 bekrefter overfor VG at kanalen nå er svært intereressert i å komme til en løsning i konflikten med Telia/Get. - Det er en ny situasjon for oss at også hovedkanalen vår er tatt av lufta, sier Willand.
11:20 VG
Brasil nytt coronaepisenter: Mener feilinformasjon dreper
I Amazonas kjører ambulansene fra sykehus til sykehus i jakten på en ledig seng. Gravlundene fylles opp av ofre som døde av «pustevansker». Situasjonen er ute av kontroll, ifølge Morten Rostrup i Leger uten grenser.
11:16 VG
Klæbo enig med skiforbundet om ny landslagsavtale
TRONDHEIM Det bekrefter langrennssjef Espen Bjervig til VG.
10:58 VG
Russisk trener: – En hel generasjon skiskyttere er oppfostret med doping
Den russiske landslagssjefen de siste vintrene, Anatolij Khovantsev, kommer med oppsiktsvekkende uttalelser om doping – og beskyldningene hagler i russisk skiskyting.
10:36 VG
Boris Johnson vil tilby asyl til nær tre millioner Hongkong-innbyggere
Den britiske statsministeren vil tilby innbyggere i Hongkong «et alternativ til kinesisk undertrykkelse» og varsler at han vil gjøre en av de største endringene i det britiske visumsystemet noensinne.
10:29 VG
Leserinnlegg: Vi som delte sorte bilder på Facebook og Instagram
Jeg synes det var vanskelig å skulle delta i #blacklivesmatter og #blackouttuesday på sosiale medier. Ikke fordi jeg er uenig, men fordi det er så selvfølgelig. Og handler det at man deler et sort bilde egentlig om saken, eller om å promotere seg selv som et godt og engasjert menneske?
10:03 VG
Else Kåss Furuseth: Kan vinne tre Gullruten-priser
Den årlige tv-festen ble utsatt, men nå er det funnet en ny dato - fredag 19.juni. Else Kåss Furuseth kan stikke av med tre priser.
10:00 VG
Falsk Nasjonalgarden-soldat arrestert med automatgevær
Hundrevis er arresterte i Los Angeles etter den tredje dagen med portforbud. Blant dem en 31-åring som hadde kledd seg ut som en soldat fra Nasjonalgarden.
09:27 VG
USAs tidligere forsvarssjef med sterk kritikk av Trumps militær-bruk
Pentagon flyttet tirsdag 1600 soldater til Washington D.C. for å bistå myndighetene. Samtidig kommer USAs tidligere forsvarssjef Mike Mullen med knallhard kritikk mot Trumps bruk av militæret under krisen.
09:24 VG
Leger: Kreftsyke må selv velge om de ønsker behandling
Kreftsyke som sier nei til livsviktig behandling er gjerne unge, og det går ikke bra med dem, opplever kreftoverlege Daniel Heinrich. Men kan de av den grunn tvinges til behandling?
09:12 VG
«Vi gjør ikke nok for å stanse behandlerne som utnytter kreftsyke»
At noen kreftpasienter tyr til alternativ behandling er ikke vanskelig å forstå. Problemet er at vi lar useriøse aktører tjene penger på å utnytte mennesker i krise.
09:12 VG
«Hva med å ha to tanker i hodet på en gang?»
Helse og sykdom er vesentlig mer komplisert enn det vi evner å ta innover oss i det daglige. Mange tar kontakt med alternativ-behandlere enten fordi skolemedisinen ikke har mer å tilby, eller fordi de vil ta ansvar for egen helse. Det er et menneskelig behov å være herre i eget liv og egen...
09:12 VG
Nå får det være måte på
Sylvi Listhaug vil ha bompenge-fritak. Energibransjen vil ha skattelette. Bøndene vil ha penger til melkefjøs. Alt på grunn av corona.
09:07 VG
Johaug frykter fluorjuks: – Jeg håper sikkerheten er bunnsolid
BOGSTAD Norsk langrenn håper det kommer gode testmetoder for å avsløre fluorbruk. – Hvis noen jukser, kan det utgjøre vanvittig store forskjeller, sier Therese Johaug.
08:52 VG
Hvor er Norges europeiske solidaritet?
Den norske regjeringens reiseråd og reisepolitikk er vanskelig å forstå, annet enn at målet må være å bidra til at nordmenn bruker sine feriepenger i Norge.
08:35 VG
Henriette Steenstrup skrev TV-manus – ga hovedrollen til seg selv
Henriette Steenstrup (45) spiller hardt arbeidende, neglebitende alenemor i ny strømmeserie.
08:29 VG
Svensk statsepidemiolog: – Vi burde satt inn flere tiltak
Anders Tegnell tar selvkritikk i et nytt intervju. Han mener Sverige burde gjort mer i en innledende fase.
07:58 VG
Ble blind etter opptøyene: – Det er brutalt der ute
Frilansfotograf Linda Tirado (37) sier til VG at hun aldri før har sett politiet gå etter journalister slik.
06:16 VG
Få flere ned på kne!
I beste fall er støttemarkeringene for George Floyd med på å sette i gang noe større. Tenk så fint om også flere norske utøvere viste et ekte engasjement utenfor boblen.
05:30 VG
Minst ni personer døde i opptøyene til nå
Store demonstrasjoner og voldsomme sammenstøt preger flere amerikanske byer. Hittil har både politibetjenter og demonstranter mistet livet.
03:04 VG
AP: Interne dokumenter fra WHO viser at Kina holdt tilbake informasjon om coronaviruset
Mens WHO utad roste Kina for rask respons på coronaviruset, viser interne dokumenter en annen historie, ifølge nyhetsbyrået AP.
00:40 VG
Les dagens VG her!
I dagens avis kan du lese om at USA-eksperter frykter de neste trekkene fra Trump. En av dem kaller presidenten totalt uberegnelig, og mener at det som nå skjer i USA kan munne ut i en ytterst farlig situasjon. Protestbølgen har nå slått inn over Europa.
tirsdag 23:46 VG
George Floyds familie: - Han var en god mann
Familiemedlemmer av George Floyd deltok tirsdag i demonstrasjonstog gjennom Houston i delstaten Texas.
tirsdag 23:14 VG
Aktivister: Ikke bruk #BlackLivesMatter
Svarte bilder har i hele dag florert på sosiale medier som et uttrykk for støtte til demonstrasjonene i USA. Men aksjonen kan være med på å fjerne viktig informasjon fra sosiale medier, ifølge aktivister.
tirsdag 22:57 VG
Ny rapport sår tvil om DNA-bevisene i Baneheia-saken
Gjenopptagelseskommisjonens sakkyndige som har gjennomgått DNA-bevisene i Baneheia-saken, konkluderer med at han ikke ville presentert funnene for retten.
tirsdag 22:43 VG
Derfor døde «Twilight»-skuespilleren og kjæresten
Obduksjonsrapporten er klar. Gregory Tyree Boyce (30) og hans 27 år gamle kjæreste døde av overdose.
tirsdag 22:35 VG
Donald Trump svarer på kritikken: – Dere tar feil!
Den demokratiske delen av Kongressen gikk til frontalangrep på Donald Trump for å sanksjonere bruken av tåregass og gummikuler mot demonstranter i Washington D.C. natt til tirsdag.
tirsdag 22:00 VG
Politiet tok i bruk tåregass mot demonstranter i Paris
Demonstrasjoner i kjølvannet av dødsfallet til amerikanske George Floyd har spredd seg til resten av verden. I Paris har det oppstått voldsomme demonstrasjoner.
tirsdag 21:53 VG
Thorir Hergeirsson skriver ny kontrakt i juni
KRISTIANSAND Thorir Hergeirsson har i over ett år diskutert sine nye kontrakt med håndballforbundet. Landslagssjefen opplyser at han nå i juni kommer til å signere for fire nye år som kvinnelandslagets sjef.
tirsdag 21:52 VG
Zuckerberg fjerner ikke Trump-uttalelser fra Facebook: – Et vanskelig valg
Facebook-sjefen forsvarer sin beslutning om å ikke fjerne eller flagge enkelte av Donald Trumps uttalelser om vold og påstander om valgfusk.
tirsdag 21:31 VG
Vinmonopol-krangel mellom Høyre og Frp før votering om åpningstid
Vinmonopolet får etter alt å dømme senere åpningstid på lørdager. Men før voteringen onsdag er det munnhuggeri mellom de tidligere regjeringspartnerne.
tirsdag 21:18 VG
Tidligere venn av drapssiktet 20-åring på Sotra: – Vi hørte ikke noe fra ham på ett år
Den unge mannen som er siktet for drapet på sin egen mor på Sotra isolerte seg fra vennegjengen de siste to årene, beskriver en tidligere venn.
tirsdag 20:55 VG
USA etterforsker land som skattlegger amerikanske nettkjemper
USA har innledet en formell etterforskning av land som skattlegger tjenestene til amerikanske nettkjemper som Google, Amazon og Facebook.
tirsdag 20:54 VG
SV hopper av forhandlinger om krisehjelp til oljenæringen
SV valgte tirsdag kveld å bryte forhandlingene med regjeringspartiene, Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Fremskrittspartiet om oljeskatt.
tirsdag 20:53 VG
Solberg får kritikk for USA-uttalelse
Etter en uttalelse til VG om minoriteter og kriminalitet i USA, har Erna Solberg fått kraftig kritikk. Selv sier hun at formuleringen var dårlig.
tirsdag 20:03 VG
Liverpool-legenden blir trener i norsk 1. divisjon
Tidligere serievinnercup- og engelsk ligavinner Bruce Grobbelaar (62) er engasjert som keepertrener i Obos-klubben Øygarden FK på vestlandsøya Sotra, utenfor Bergen.
tirsdag 19:56 VG
Trebarnsfar Kristian Løvlie (34) ble drept i Nittedal
Det var familiefaren Kristian Løvlie (34) som ble funnet drept i Nittedal forrige uke.
tirsdag 19:09 VG
Hevder syk Atalanta-trener kan ha utsatt mennesker for helsefare
Gian Piero Gasperini (62) får kraftig kritikk for å ha utsatt en rekke mennesker for helsefare etter at Atalanta-treneren dro til Champions League-kamp i Valencia med symptomer på corona-smitte.
tirsdag 18:15 VG
Rektoralarm: Seks av ti fikk ikke dekket ekstrautgifter etter coronaen
600 av 975 skoleledere (62 prosent) har ikke fått dekket ekstrautgifter etter coronakrisen på sine skoler. I stedet må de kutte i skoletilbudet.
tirsdag 17:44 VG
«Glee»-kollega hudfletter Lea Michele
Lea Michele (33) tvitret støtte til «Black Lives Matter» og får så hatten passer av sin tidligere TV-kollega Samantha Ware (28).
tirsdag 17:42 VG
Tinashe Williamson fikk rasistisk melding: – Sjokkert og sint
På en dag som markeres med massiv antirasisme på Instagram, mottok Tinashe Williamson en melding i samme medium om at hun er et «svart, dumt dyr».
tirsdag 17:34 VG
Utsetter høring om gigantsykehus i Oslo
Etter dialog mellom Helse Sør-Øst og Oslo kommune i pinsehelgen, er det bestemt at den planlagte høringen om den nye sykehusstrukturen er utsatt.
tirsdag 17:00 VG
– Man får en følelse av anarki og dommedag
Hør VGs fotograf i Minnesota fortelle om de dramatiske scenene i dagens episode av podcasten Giæver og Gjengen.
tirsdag 16:48 VG
Tom Hagen i ny melding til motparten: Jeg vil betale
Drapssiktede Tom Hagen (70) gir ikke opp forhandlinger med den angivelige motparten. 18 måneder etter at kona Anne-Elisabeth forsvant, gir han uttrykk for at han vil betale løsepenger.
tirsdag 16:33 VG
Endelig landet Iditarod-vinneren på norsk jord
Etter tre måneder coronafast i Alaska var hundekjører Thomas Wærner (47) tirsdag endelig tilbake i Norge.
tirsdag 16:28 VG
Skei Grande angriper Norges Bank etter Tangen-ansettelsen
Ansettelsen av mangemilliardær og hedgefondforvalter Nicolai Tangen som sjef for Oljefondet må føre til at Norges Banks kommer med en kraftig intensivering av sitt eget arbeid for å bli kvitt skatteparadiser, mener Venstres leder Trine Skei Grande.
tirsdag 16:14 VG
Håndballjentene samlet: Får ikke trene som barn
KRISTIANSAND Amanda Kurtovic (28) og Henny Reistad (21) er endelig tilbake på landslagssamling. Den er helt annerledes. Barn og ungdom får spille håndball med full kontakt, men stjernene må fortsatt holde en meters avstand.
tirsdag 16:13 VG
Carole Baskin vant i retten: Får overta «Tiger King»-parken
Joe Exotic må se på at erkerivalen, som han er fengslet for å ha forsøkt å drepe, blir eier av hele hans tidligere dyrehage.
tirsdag 16:09 VG
«Københavns Aker Brygge» stenges
Politiet i København innfører strakstiltak etter at folk har strømmet til Sandkaj og Göteborgs Plads i Nordhavn.
tirsdag 15:44 VG
Forvirring rundt jobbreiser i Norden: Slipper likevel ikke karantene på fritiden
Fredag åpnet regjeringen for å droppe karantene for jobbreisende i Norden fra 1. juni. Men man må likevel være i ti dagers karantene på fritiden.
tirsdag 15:34 VG
«25 under 25»: Nå må vi snakke om rasisme, Norge
Det grusomme drapet på George Floyd og den brutale politivolden på fargede amerikanere har ført til flere protester rundt om i USA og andre deler i verden. Men selv om alles øyne er rettet mot USA nå, kan vi ikke være naive og tro at rasisme ikke finnes i Norge. For det...
tirsdag 15:23 VG
Solberg om USA-situasjonen: - Trist å se
Statsminister Erna Solberg beklager det som skjer i USA, og hadde håpet på mer forsoning.
tirsdag 15:09 VG
... men ikke glem Oslo!
Avisene skriver om det beste landet vårt har å by på. Det er fjellturer, fossefall og gårdsutsalg. Det er mulig VGs journalister vil ut av byen. Men i farten glemte dere et av verdens hotteste reisemål: Vår egen hovedstad.
tirsdag 14:29 VG
Nittedal-drapet: Mannen i 30-årene døde av stikkskader
Obduksjonsrapporten etter drapet i Nittedal i forrige uke viser at den avdøde mannen i 30-årene døde av stikkskader.
tirsdag 14:05 VG
Eliteserien kan måtte pågå til 20. desember
Dersom Det europeiske fotballforbundet (UEFA) skal gjennomføre tradisjonell høstsesong for klubber og landslag, ligger det an til at siste serierunde i Eliteserien spilles fjerde søndag i advent.
tirsdag 13:58 VG
Megaavtale for Klæbo: Trolig 25 millioner på fem år
For første gang får Johannes Høsflot Klæbo (23) en sponsoravtale i «Northug-klassen». Han inngår avtale med Uno-X. Ifølge VGs opplysninger handler det om rundt 25 millioner kroner over fem år.
tirsdag 13:46 VG
Tonnevis med plastpellets på avveie: – Fugl og fisk kan ta dette for å være mat
Over 13 tonn med plastpellets forsvant i havet da det gikk hull på en container på et lasteskip i Nordsjøen i februar. Nå er plasten spredt langs kysten av Oslofjorden.
tirsdag 12:44 VG
Mørket senker seg over Amerika
USA er i ferd med å revne. President Donald Trump hisser opp en allerede splittet nasjon.
tirsdag 12:18 VG
Slik blir de tre neste rundene i Eliteserien – spår trøbbel for RBK
Runde nummer fire til syv i Eliteserien er nå terminfestet. Fortsatt er det mye usikkerhet hvordan resten av sesongen blir.
tirsdag 12:12 VG
I dag åpnet bassenget for svømmerne, men når åpnes det for alle andre?
1. juni kunne svømmer Henrik Christiansen og hans lagkompiser endelig gå på svømmetrening igjen. De siste månedene har de måtte trene på land. - Det er veldig rart. Kroppen er ikke helt i svømmemodus. Det tar nok litt tid før jeg er skikkelg i gang igjen,...
tirsdag 12:12 TV 2
Endelig kan de svømme igjen
Svømmer Henrik Christansen : - Det var utrolig godt å komme uti. I flere måneder har han og de andre svømmerne måtte trene på land. Fra 1. juni kunne han og andre svømmere endelig hoppe i vannet igjen. - Det å komme tilbake igjen i vannet og trene for fullt til...
tirsdag 12:01 TV 2
Kristine Stavås Skistad (21) i sorg over morfaren: – Jeg skal prøve å holde det løftet jeg ga ham
Kristine Stavås Skistad (21) mistet natt til tirsdag sin morfar, som har vært hennes trener og smører.
tirsdag 11:38 VG
Får vi en generasjon skoletapere?
Elever som opplever faglig tilbakegang på grunn av nedstengte skoler, må følges opp. Hvis ikke risikerer vi at coronakrisen etterlater oss med en tapt generasjon.
tirsdag 11:21 VG
Med havbruksnæringen på vei ut av krisen
VG skriver på lederplass om laks og skatt. Vi vil at laksenæringen skal bli en motor for å skape arbeidsplasser og sikre investeringer. Norge trenger det. Ikke minst nå som landet skal vekkes fra coronaens tornerosesøvn. 
tirsdag 11:02 VG
USA-forsker: – Veldig stor nød i befolkningen
Den pågående coronakrisen har forverret opptøyene i USA. Det mener professor Torbjørn Lindstrøm Knutsen ved NTNU.
tirsdag 10:59 VG
Ny obduksjonsrapport: Floyds hjerte stanset som følge av trykk mot halsen
En offisiell obduksjonsrapport konkluderer med at afroamerikanske George Floyd fikk hjertestans som følge av politiets pågripelse og trykk mot halsen.
tirsdag 10:06 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL