OL
Pérez om Super League-bråket: – Som om vi hadde drept fotballen
Klubbpresidenten i Real Madrid sier han er lei og skuffet over hva som skjedde med Super League.
00:16 VG
Les dagens VG her!
Jessica Andersson (40) levde et sunt liv, men var konstant trøtt og sliten. Da hun endelig fant årsaken, fikk hun livskvaliteten tilbake. Les hva hun gjorde i dagens avis.
00:05 VG
Benzema herjet i storseier for Real Madrid
(Cádiz – Real Madrid 0–3) Det har stormet rundt Super League-grunnlegger Real Madrid og klubbpresident Florentino Pérez de siste dagene, men spillerne svarte med en overbevisende spill mot Cádiz.
23:53 VG
Bergen slutter å kalle opp gater etter menn - men åpner likevel for unntak
Onsdag ble det klart at byrådet i Bergen fremover ikke vil kalle opp gater eller plasser etter menn. Nå åpner byrådet likevel for unntak for «helt spesielle tilfeller».
23:39 VG
Utvisningsdrama: Manchester City trygget ledelsen
(Aston Villa-Manchester City 1–2) Med røde kort til begge lag tok det fyr på Villa Park. Men til slutt vant Manchester City som de ville. Nå trenger de åtte poeng på de fem siste kampene for å innkassere ligagullet.
23:09 VG
Monitorgruppe: Over 1000 pågrepet under demonstrasjoner i Russland
Over 1.000 er pågrepet i demonstrasjoner til støtte for den sultestreikende opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj i Russland onsdag, ifølge en monitorgruppe.
23:01 VG
Massekremasjoner i India - tror dødsfallene kan være høyere enn registrert
Fra en rekke indiske byer kommer rapporter om at det skjer langt flere kremasjoner som følger reglene for coronadødsfall, enn hva landets offisielle dødstall skulle tilsi. Eksperter frykter underrapportering.
22:57 VG
Den kommende krisen
Den psykiske helsen til tusener av nordmenn ligger i grus etter et år med pandemi. Da er det nedslående at mange av dem må være rike for å få hjelp.
22:33 VG
Stor vekst i private psykologer
Norge får stadig flere private psykologer og psykiatere med timepris på 1100–1200 kroner. Generalsekretæren i Rådet for psykisk helse mener dette er et tydelig uttrykk for at klasseskillene i Norge øker.
22:33 VG
Haaland sløste med sjansene i viktig Dortmund-seier
(Borussia Dortmund – Union Berlin 2–0) Erling Braut Haaland (20) sløste med sjansene og bommet på straffe, men Dortmund sørget for at de fortsatt henger med i Champions League-kampen.
22:22 VG
53 personer savnet i Indonesia: Kobler oljesøl til forsvunnet ubåt
Indonesiske myndigheter kobler oljesøl i Balistredet til ubåten som forsvant utenfor Bali onsdag. Nå fortsetter letingen etter ubåten, som hadde 53 personer om bord.
22:04 VG
Venn av Tønsberg-offer: - En tøffing
TØNSBERG Venner av den avdøde 33-åringen minnes mannen som en stolt, sta og tøff fyr. Politiet jobber med å finne ut nøyaktig hvor mannen ble skutt og drept.
21:38 VG
Darnella (18) blir hyllet som helt etter Floyd-dommen
I retten forklarte Darnella Frazier at hun hadde følt på skyld for at George Floyd døde da han ble pågrepet. Nå blir den unge kvinnen som filmet drapet hyllet som den som sørget for fellende dom.
21:11 VG
I fjor mente Ap at tog-forslaget var «useriøst» - tirsdag stemte de for
Mens Arbeiderpartiet i fjor nærmest latterliggjorde SV og Frps forslag om bygging Nord-Norgebanen, stemmer de nå for akkurat samme forslag.
21:01 VG
VAR-drama da Son ble matchvinner i sluttminuttene
(Tottenham - Southampton 2–1) Heung-min Son (28) fikk først en scoring annullert etter VAR-vurdering, men så ble samme teknologi brukt da Tottenham fikk straffespark i 90. minutt. Son ble dermed matchvinner likevel.
20:58 VG
Guro Reiten og Chelsea nærmer seg ligagullet
(Manchester City-Chelsea 2–2) Chelsea brøt Manchester Citys seiersrekke og næmer seg gullet i den den engelske kvinneligaen. Guro Reiten spilte de siste 14 minuttene av den dramatiske toppkampen.
20:52 VG
Norske Joachim Rønning skal lage KISS-film for Netflix
Joachim Rønning (48) har sikret seg enda et prestisjeoppdrag.
20:45 VG
Beauty Medical Oslo vurderer søksmål mot Fim: – Folk er redd for å bevege seg inn dørene her
Etter to fellelser sier eier av Beauty Medical Oslo at hun er i kontakt med advokater, og vurderer å gå rettslige skritt mot Fim.
19:52 VG
Trenerrebellen gjør OL-comeback for Tyskland
Peter Mueller (66) var omstridt, skapte virak og VM-gullvinnere i Norge for 10 til 15 år siden. Nå gjør den amerikanske skøyterebellen comeback som sprinttrener for Tyskland foran Beijing-OL neste år.
19:27 VG
Slik påvirkes Solskjær av sjefens exit: – Han var en stor tilhenger
Mannen som ansatte Ole Gunnar Solskjær (48), forlater Manchester United. Men ifølge ekspertene trenger ikke nordmannen å bekymre seg unødig mye av den grunn.
19:20 VG
KrF-refs til Hareide: Narrespill mot folk i Nord-Norge
KrF i Troms og Finnmark misliker sterkt hvordan partiets samferdselsminister Knut Arild Hareide omtalte og tok avstand fra stortingsvedtaket om Nord-Norgebanen.
19:18 VG
Tung VM-start for Maflin: Ligger under 1–8 etter første dag
(Mark Selby – Kurt Maflin 8–1) Kurt Maflin (37) slet med å komme på bordet mot en storspillende Mark Selby og trenger en nær mirakuløs opphenting for å ta seg videre i VM.
19:05 VG
Grønt skifte i Tyskland: Hun kan bli den neste Merkel
Det er verdt å merke seg navnene Armin Laschet og Annalena Baerbock. Han blir trolig Tysklands neste forbundskansler. Hun er en ny stjerne i tysk politikk.
18:52 VG
Var nær Besseberg i mange år: Tror ikke på påstandene
Han har kjent Anders Besseberg (75) siden 1992. Anklagene mot den tidligere IBU-presidenten blir sentral når Jacob Lund (68) skriver om sitt liv med norsk idrett.
18:44 VG
Frigir video: Skjøt tenåring fire ganger
Amerikansk politi har onsdag sluppet video fra kroppskameraet til politibetjenten som tirsdag kveld skøyt en 16 år gammel jente.
18:30 VG
Støre gjør retrett: Vil ha fri abort til uke 18
På lørdag avviste Jonas Gahr Støre at Ap har vedtatt fri abort frem til uke 18. Nå snur han – og varsler samtidig at han vil ta abortkampen inn i eventuelle regjeringsforhandlinger.
17:47 VG
Manchester United-eier legger seg flat: – Vi gjorde det feil
I et åpent brev til Manchester United-fansen skriver medstyreleder Joel Glazer at storklubben ønsker å vise at de kan rette opp Super League-feilen.
17:45 VG
Hodeskaden ødela karrieren. Nå har Ryan (29) overtatt for Mourinho.
I en voldsom hodeduell mot Chelsea pådro en da 25 år gammel Ryan Mason seg kraniebrudd. Nå, som 29-åring, har han plutselig erstattet José Mourinho som Tottenhams hovedtrener frem til sommeren.
16:20 VG
Venstres medlemsflukt: MDG er nesten dobbelt så store
Venstre har mistet medlemmer hvert år siden forrige stortingsvalg og er nå det desidert minste av partiene på Stortinget. Tor Mikkola er blant de frafalne.
16:11 VG
50-mål-Haaland knuser alle stjernene siste tiåret: – Snakker for seg selv
Med et piskeslag av et straffespark scoret Erling Braut Haaland (20) sitt 50. mål for Borussia Dortmund på bare 54 kamper mot Werder Bremen. Robert Lewandowski trengte dobbelt så mye tid.
16:02 VG
Cappelen Damm-sjef angriper Strawberry: – Dette er ikke forleggeri, det er sjørøveri
I rettssaken mellom Gyldendal/Lydbokforlaget og Jørn Lier Horst, gikk Cappelen Damm-sjef Tom Harald Jenssen hardt ut mot Lier Horst og hans nye forlag Strawberry Publishing.
15:51 VG
Størst av alt er Plikten
Bildet av dronning Elizabeth i ensom majestet ved prins Philips begravelse rørte en hel verden. Men fotografiet er misvisende. I dag fyller hun 95 år, og må feire uten ham ved sin side.
15:45 VG
Mener regjeringen svikter unge som trenger hjelp
Ulrikke Torgersen (24) har opplevd å bli avvist flere ganger da hun var syk med spiseforstyrrelser. Nå vil MDG-politikeren kjempe for et bedre psykisk helsevern.
15:22 VG
Videobilder fra drapsåstedet: – Ser ut som han skvetter
TØNSBERG Videobilder kan ha fanget de siste minuttene i 33-åringens liv, før han ble skutt og drept på åpen gate i Tønsberg i går kveld.
15:06 VG
Støre krever ny vurdering: – Jeg er oppriktig bekymret
GRORUD Nesten 50.000 norske fotballspillere har ikke spilt en kamp siden 2019 og får fortsatt ikke trene fotball med kontakt. Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet ber nå regjeringen gjøre en ny vurdering av situasjonen til breddefotballen på seniornivå.
14:49 VG
Katie Price forlovet for åttende gang
Seks uker etter at hun ble skilt fra ektemann nummer tre, har den britiske jetsetteren (42) sagt ja på nytt.
14:14 VG
Arsenal beklager til fansen i pressemelding: – Vi gjorde en feil
De seks engelske klubbene trekker seg fra Super League. Atlético Madrid og de tre italienske Inter, AC Milan og Juventus innser også at prosjektet er dødt. Men Arsenal er alene om å si til supporterne at de gjorde en feil og beklage det.
13:55 VG
«Helge Ingstad»: – Hadde ikke behøvd å forlise
Vraket av «Helge Ingstad» hugges opp i år. Havarikommisjonen mener at fregatten kunne vært reddet i de skjebnesvangre minuttene etter kollisjonen i Hjeltefjorden.
onsdag 13:38 VG
Drapstiltalt leieboer: – Utrolig lei for det som har skjedd
NEDRE ROMERIKE TINGRETT Mannen som drepte Kristian Løvlie i Nittedal i fjor sier han vil beklage til de etterlatte.
onsdag 13:31 VG
Fikk stoppet Super League: Hvem hyler for Qatar-ofrene?
Dersom kampen for menneskeverd hadde vekket en brøkdel av engasjementet vi så i striden om Super League, hadde det blitt umulig å gjennomføre verdensmesterskapet i Qatar.
onsdag 13:10 VG
Alltid noen som skal ødelegge den gode stemningen!
Hvorfor skulle vi nøye oss med å ha bursdag og julaften bare én dag hver i året?
onsdag 13:04 VG
Fem søsken ble hentet hjem fra Syria – nå er foreldrene erklært døde
Nærmere to år etter at deres fem mindreårige barn ble hentet hjem til Norge, har en norsk IS-kvinne og hennes mann blitt erklært døde.
onsdag 12:37 VG
Putin holdt tale uten å nevne Navalnyj - demonstranter pågripes
Samtidig som 466.000 russere har meldt at de onsdag skal demonstrere for løslatelse av Kreml-kritikeren Aleksej Navalnyj, holdt president Vladimir Putin sin årlige tale til nasjonen.
onsdag 12:35 VG
Juventus om Super League: – Begrensede muligheter for å gjennomføre
Åtte av tolv lag har bekreftet at de trekker seg fra Super League-samarbeidet. Juventus ser at det nå er vanskelig å gjennomføre prosjektet slik det var tenkt.
onsdag 12:19 VG
Kristian Løvlies far om tiltalt leieboer: – Han hadde familien som mål
NEDRE ROMERIKE TINGRETT Kristian Løvlie ble drept etter at leieboeren skal ha lurt ham inn i en garasje. Løvlies far mener leieboeren kort tid i forveien forsøkt å lure ham inn i en carport.
onsdag 11:57 VG
Kritisk til munnkurv etter påstått overgrep på «Paradise Hotel»
De to svenske «Paradise Hotel»-deltagerne Jennifer Paatere og Annie Dahlberg sier de ikke fikk lov til å snakke om overgrepene de skal ha blitt utsatt for under innspillingen av realityserien i fjor høst.
onsdag 11:27 VG
Sør- og Østlandet er værvinnerne de kommende dagene
Meteorologisk institutt spår lange perioder med sol mot helgen på Sør- og Østlandet.
onsdag 11:18 VG
Nei, Høyre, Ap har ikke glemt byene
Høyres politikk fører først og fremst til økte forskjeller. Det kommer verken høyrefolk, Oslo-folk eller vanlige folk til gode.
onsdag 11:17 VG
Hauge-agent i møte med Milan – her er sjefens beskjed
Agenten til Jens Petter Hauge (21) møter AC Milan-ledelsen onsdag. Treneren vil ikke svare om fremtiden.
onsdag 11:17 VG
Dronning Elizabeth 95 år i dag: – En tid med stor sorg
Dronning Elizabeth sier i en uttalelse på bursdagen at hun er dypt rørt over all omsorgen fra hele verden.
onsdag 10:56 VG
Nå skjer det igjen i Sverige
Den britiske virusvarianten raser gjennom Sverige. Bølge tre ligger an til å bli verre enn den forrige.
onsdag 10:42 VG
Kapasitetsutfordringer på Østlandet: 59 covid-pasienter er flyttet mellom sykehus
Palmesøndag hadde Oslo universitetssykehus (OUS) så mange intensivpasienter at det var helt på grensen av hva de kunne håndtere.
onsdag 10:24 VG
«25 under 25»: Eksamen nå er urettferdig!
Enten skulle alle vært trukket ut til eksamen, eller ingen – i likhet med fjoråret.
onsdag 10:19 VG
Jørn Lier Horst ut mot motpartens advokat: - Han formulerte oppsigelsen
Temperaturen steg betraktelig i rettssaken mellom Jørn Lier Horst og Gyldendal/Lydbokforlaget da Lier Horst avslørte hvem han mener skrev oppsigelsen det nå strides om.
onsdag 10:13 VG
Planene om Super League for kvinnene: – Vi er ganske sjokkert
Dersom Super League gjør alvor av planene om å starte en liga for de beste kvinneklubbene i Europa, har Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner, bare en oppfordring: Styr unna.
onsdag 10:13 VG
Jim Steinmans dødsårsak er klar
Rockelegenden bak noen av verdens mest berømte låter døde av nyresvikt. Meat Loaf har skrevet minneord.
onsdag 10:13 VG
Liverpool-eieren beklager til Klopp & co
Liverpool-eier John W. Henry beklager til Jürgen Klopp og spillerne.
onsdag 09:43 VG
Leieboeren : – Jeg har gjort dette her
NEDRE ROMERIKE TINGRETT Leieboeren erkjente drapet på trebarnsfaren Kristian Løvli da han ble innkalt til vitneavhør. – En fullstendig uforståelig forbrytelse, sier tiltaltes forsvarer i retten.
onsdag 09:40 VG
FHI: Vurderer vaksinering av russ
Avgangselever i kommuner med mye smitte kan bli flyttet fram i vaksinekøen. FHI vurderer å bruke vaksiner for å styre smittespredningen.
onsdag 09:36 VG
Peg Parnevik tar Instagram-pause etter rykteflom om kjæresten
Popartist Peg Parnevik (25) skriver til sine 251.000 følgere at hun ikke har det bra.
onsdag 09:28 VG
Disse kan også bli dømt for George Floyd-drapet
I går ble Derek Chauvin dømt for drapet på George Floyd. I august stilles hans tre kolleger for retten tiltalt for medvirkning til drap.
onsdag 09:07 VG
Strammer grepet etter presidentens død
Hæren har oppløst nasjonalforsamlingen og innført portforbud for å sikre kontrollen i Tsjad etter at presidenten døde tirsdag. – Det vil overraske meg om de vil klare å beholde stabiliteten, sier forsker.
onsdag 08:49 VG
Endelig på lag med både bygde- og byfolk flest, Vedum!
Trygve Slagsvold Vedums siste forslag om å kutte lederes lønn, bør høyt inn på en ny regjerings 100-dagers plan.
onsdag 08:39 VG
Fotball-Europa jubler etter Super League-skred: – Eierne må bønnfalle om tilgivelse
Kjente spillere og fotballpersonligheter reagerer med glede etter at de engelske klubbene trekker seg ut av Super League-satsingen.
onsdag 08:34 VG
Arrogant og omtrentlig forsvarsminister
Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen hadde ikke et heldig møte med Stortingets utenriks- og forsvarskomite denne uken. Han bød hverken på ydmykhet eller gode svar.
onsdag 07:40 VG
Mener folk kan stole på å få vaksinen innen juli og august
Folk bør kunne stole på at alle som ønsker det vil ha fått vaksine i juli og august, sier FHIs Preben Aavitsland. Lettelsene for de vaksinerte lar imidlertid vente på seg.
onsdag 07:24 VG
Rusfri Kelly Osbourne fikk tilbakefall
Kelly Osbourne (36) falt av vannvogna etter fire år som tørrlagt alkoholiker.
onsdag 07:17 VG
Døgnet som endret alt
onsdag 06:45 VG
Demonstrerte etter Floyd-dom: – Vi har bare skrapt i overflaten
MINNEAPOLIS Adrienne, Tachianna og Michael marsjerte i gatene etter at George Floyd-avgjørelsen falt. Dette sier de at den betyr for dem – og USA.
onsdag 06:12 VG
Dommen viser at Black Lives Matter
Juryen i George Floyd-saken brukte bare elleve timer på å bli enige om at den tidligere politimannen Derek Chauvin var skyldig i drap.
onsdag 03:11 VG
Joe Biden om Floyd-avgjørelse: – Kan være et øyeblikk for betydelig endring
USAs president Joe Biden og visepresident Kamala Harris ber Senatet om å godkjenne en omfattende politireform etter at den tidligere politimannen Derek Chauvin ble funnet skyldig i drap.
onsdag 03:10 VG
Super League vil revurdere prosjektet
Etter at de engelske lagene trakk seg ut av omdiskuterte Super League, vil den nye turneringen nå revurdere prosjektet.
onsdag 02:02 VG
George Floyds kjæreste til VG: – Rettferdigheten er her
MINNEAPOLIS George Floyds kjæreste Courtney Ross (46) håper drapsdommen mot politimannen Derek Chauvin fører til at tidligere saker der politiet har utøvd vold mot svarte amerikanere kan bli gjenåpnet.
onsdag 00:29 VG
Les dagens VG her!
Få med deg ekspertenes beste råd i VGs ekstra skattebilag i dagens avis. Her får du råd om hva du må tenke på med nye pandemiregler, barnefradrag, hjemmekontorregler, boligutleie, boligsalg, aksjer, fond og gjeldsrenter.
onsdag 00:13 VG
Chelsea med nitrist forestilling etter dramatisk kveld
(Chelsea-Brighton 0–0) Chelsea-dramatikken skjedde før kveldens Premier League-oppgjør mot Brighton da fansen protesterte voldsomt mot Super League Planene utenfor Stamford Bridge. Ute på banen leverte spillerne en blodfattig forestilling.
tirsdag 23:14 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL