Notodden
Hun kjenner seg godt igjen i "Jeanett-sakene" og håper på endringer
– Da jeg fikk avslag på søknad om brukerassistert personlig assistanse (BPA) og ble nektet å lese begrunnelsen for avslaget eller få muntlig redegjørelse, var nok nok. Det ble nødvendig med advokat for å få belyst rettighetene vi har. En rekke historier i...
18min $ Telen
Lyn nedslag og brann i uthus i Gransherad
Politiet og brannvesenet melder om brann i Gransherad og lynnedslag i Notodden i ni-tiden lørdag kveld.
21:17 $ Telen
Nødetatene rykket ut etter meldinger om brann
Det ble meldt om brann i et uthus, og muligens flere andre bygninger på stedet. Nødetatene rykket ut lørdag kveld.
20:55 $ Telen
TRE: – Jeg tror tidsplanen holder for avduking 1. mai
I koronatiden har også Erik Pirolt måttet jobbe digitalt, men i slutten av august får han vaksine nummer to, og etter det er planen å komme seg til Kina for å jobbe mer konkret med TRE.
20:00 $ Telen
– Vi har mistet en av våre nærmeste, og to barn står igjen uten en mor fordi helsevesenet sviktet!
Statsforvalteren i Vestfold og Telemark har opprettet tilsynssak mot en Notodden-lege etter at en kvinne i 30-årene mistet livet. De etterlate mener kvinnen fikk mangelfull helsehjelp og ble utsatt for graverende feil. Nå oppfordrer de andre til å si ifra om de blir utsatt for noe liknende.
lørdag 18:00 $ Telen
Det var ikke helt tilfeldig at Bror (22) havnet på Notodden
Spiller nummer 12, Bror Ness Grøtterud, kom til Notodden for å spille fotball, men det var ikke helt tilfeldig at han søkte i nettopp denne byen. Han har nemlig familie her og nå bor han sammen med farmor i Tinnegrend. 
lørdag 15:00 $ Telen
Facebook-bestilling av lokal mat: – Susanne Jeanette vil ha REKO-Ringen til Notodden
Annenhver torsdag samles det lokale produsenter og forbrukere i Bø for bestilling og overlevering av kortreiste matvarer. Dette kalles REKO-Ringen, og er en facebook-gruppe hvor alle og enhver kan melde seg inn og bestille mat rett fra bonden. Susanne Jeanette Johansen fra Johansen skog og grønt i...
lørdag 12:00 $ Telen
Truls gleder seg over positivitet og håper på skatebar park neste sommer
Under kommunestyremøtet 18. juni 2021 ble etableringen av en aktivitetspark i kombinasjon med skatepark på Notodden enstemmig vedtatt. Truls Norheim våger ikke sprette champagnen før gravemaskinen har tatt første gravetak - men han er allerede så smått i gang med...
lørdag 07:00 $ Telen
VESTFOLD OG TELEMARK

Her kan du reise 200 år tilbake i tid – for kun 375 kroner natta!
Stulen har årstall risset i veggen helt tilbake til 1814, på den tiden ble den brukt av Jønsi gård for å ha dyrene på beite om sommeren. Nå kan du reise tilbake i tid og leie hytta for kun 375 kroner natta, det er nemlig Bø og Sauherad jakt og fiskeforening som leier...
fredag 22:00 $ Telen
– Jeg håper dette blir en tradisjon og bidrar mer enn gjerne!
Notodden Trafikkskole AS er blant hovedsponsorene for Natteravnenes alkotest-lotteri under Notodden Blues Festival. Fredag ble premiene overrakt Natteravnene.
fredag 21:00 $ Telen
NM-vinner: Feirer seieren med en løpetur
Vebjørn Hovdejord (18) vant 3000 meter hinder i Junior NM i dag. Nå er han klar for 5000 meter på søndag og ferier dagens seier med en løpetur.
fredag 18:00 $ Telen
– Flere kommer til å stoppe på Notodden. Og dette er ingen døgnflue mener mossefolket
– Vi tilhører ikke de ivrigste stolpejegerne, men da vi kom til Notodden mandag dro vi ut på stolpejakt klokken 20.50 om kvelden.
fredag 13:00 $ Telen
21 førsteklassinger til Notoddens montessoriskoler: Hjuksebø er i vekst
I tillegg til de 132 elevene som starter i Notodden kommunes skoler denne høsten, begynner det også 21 førsteklassinger ved Notoddens montessoriskoler. På Hjuksebø har elevtallet steget med 20 på tre år.
fredag 09:00 $ Telen
Tunge løft og flott natur: Her er denne ukens sommerbilder
Vi er over halvveis i Telens sommerbildekonkurranse - fire av seks ukesvinnere er med dette kåret. Men - det er fortsatt muligheter for å stikke av med seieren i to uker til. Det strømmer inn bilder - fra fjellturer, stranddager, spreke hopp i havet og uforglemmelige øyeblikk. Her er et...
fredag 07:00 $ Telen
Må betale 700 kroner for koronatest: – Hos fylkesnaboene er det gratis
Avisa har ved flere anledninger blitt kontaktet av lesere som stiller seg svært kritisk til at det i kommunen koster 700 kroner å teste seg for covid-19, mens det i andre kommuner er gratis. Kommuneoverlegen sier det er vanlig praksis.   
fredag 06:00 $ Telemarksavisa
– Det er ingen kommuner som ønsker et slikt negativt fokus
De mye omtalte «Jenanett sakene» har skapt enorm samfunnsdebatt på Notodden blant både politikere og innbyggerne for øvrig. Ordfører Gry Fuglestveit ønsker å understreke at hun som kommunens øverste politiske leder tar saken på alvor.
fredag 05:00 $ Telen
FOLKESTEMMEN: – Hvorfor funker det ikke her, når det funker andre plasser?
Spør Torhild Aase Jenssen (39). Hun syns Notodden er full av ildsjeler og kreative mennesker som vil få til ting, likevel så må butikker og organisasjoner stenge ned. Kanskje vi bryr oss for lite?
torsdag 22:00 $ Telen
Ingrid (29) og Espen (35) overrasket med bryllup i datterens dåp: - Var redd pappa sitt hjerte ikke skulle tåle det
Da de fikk vite at de kunne ha Heddal stavkirke for seg selv kom de på ideen om å overraske gjestene med bryllup i datterens dåp. På to måneder slag deg seg rundt og gjorde alle forberedelser. Mange trodde det hadde tilta for Ingrid da hun hadde bestilt fotograf til barnedåpen og...
torsdag 21:00 $ Telen
Bil har kjørt i fjellvegg
NOTODDEN: Trafikkulykke torsdag kveld.
torsdag 20:42 $ Telemarksavisa
Bil kjørt i fjellveggen ved Elgsjø
Fører har trolig hvert på vei fra Kongsberg mot Notodden. Hva som har vært årsaken til ulykken vet de ikke enda.
torsdag 20:36 $ Telen
Rjukan i enda bedre selskap
37 nye områder er nå skrevet inn på Unescos verdensarvliste. Byen Nice i Sør-Frankrike og fire øyer med subtropisk regnskog sørvest i Japan er blant områdene som nå har fått status som verdensarv.
torsdag 20:30 Rjukan Arbeiderblad
Med 1-1 til pause var vi klare for å gi alt: - Trodde det skulle gå
- Det er tre enkle mål vi slepper inn, sier en litt skuffet NFK-trener. Magnus Erga syns laget presterte godt og jobbet bra mot den planen de hadde satt. 
torsdag 18:36 $ Telen
Firhjuling veltet i Storgata
Firhjuling veltet rett utenfor Hjartdalsbanken i Storgata torsdag kveld.
torsdag 17:58 $ Telen
NFK scoret to mål mot Vard, men det holdt ikke...
Vard Haugesund ligger tre poeng foran NFK før dagens kamp. Det er en viktig kamp for begge lag, men en ekstra viktig kamp for Notodden for å holde seg oppe på tabellen.
torsdag 16:49 $ Telen
Kalle Kanin har inspisert timebussen
– Jeg fikk besøk av en passasjer på fredag ettermiddag, som ikke lot seg registrere på billettmaskinen, forteller Håvard Moen, med en liten latter. Han passet selvfølgelig på å ta bilde av kaninen, som kom om bord på kollektivterminalen i Notodden.
torsdag 16:30 $ Telen
Ytterligere én smittet - tre i karantene
Kommuneoverlegen i Notodden kommune fikk i dag bekreftet at ytterligere én person hjemmehørende i Notodden har testet positivt for Covid-19.
torsdag 15:15 $ Telemarksavisa
Kattungen Mirakel (9 uker) klorte seg fast i 90 km/t: – Vi hørte tynne pip
Mirakel (9 uker) brukte sannsynligvis ett av sine ni liv sist lørdag. Kattungen som aldri har vært utenfor gardstunet hjemme i Hagenveien på Hjuksebø, endte opp i Mjøndalen. I over en time klorte den seg fast i et lite hulrom mellom forskjermen og hjulkassa.
torsdag 15:06 $ Telemarksavisa
– Dropp ølen så kan du vinne både el-sparkesykkel og gavekort på 15,000 kroner
Natteravnene på Notodden hadde i utgangspunktet et stort ønske om å arrangere et alternativt rusfritt arrangement for ungdommen under årets bluesfestival. Dessverre lot ikke det seg gjøre, men Natteravnene ligger ikke på latsiden av den grunn. Nå drar de i gang et...
torsdag 15:00 $ Telen
Nytt koronatilfelle på Notodden: – Utløser tre nærkontakter
En person testet i dag positivt for covid-19 på Notodden. Det er første smittetilfellet på 25 dager.
torsdag 14:18 $ Telen
Behandling av mennesker på flukt
80 millioner mennesker er på flukt eller internt fordrevne i eget land pga. undertrykking, forfølgelse, konflikt og krig. Alle disse som er på flukt har rett til å søke om asyl og Norge har plikt til å gi dem som kommer hit, en individuell, human og rettssikker behandling. Det...
torsdag 14:00 $ Telen
– Sorry, airshowet må avlyses, vi tar ikke sjansen på å trekke 15 000 mennesker til Notodden
Telemark Airshow 2021 avlyses. Regjeringens pauseknapp for full åpning av samfunnet er årsaken. – Beklager, dessverre går publikum glipp av et show på flyplassen hvor både F-16 og Sea King skulle sagt et historisk farvel i norsk luftfart.
torsdag 11:05 $ Telen
Keytouch AS jakter aksjeutvidelse til 50–100 millioner og forbereder børsnotering
Keytouch AS med kontraktfestede avtaler de neste fem årene på 1,6 milliarder, forbereder å gå på Oslo Børs. Etter planen skal det skje i løpet av året og en aksjeemisjon i forkant kan gi en kapitaltilgang på mellom 50 og 100 millioner kroner.
torsdag 09:00 $ Telen
På Notodden må du betale 700 kroner for koronatest: – Hos fylkesnaboene er det gratis
Telen har ved flere anledninger blitt kontaktet av lesere som stiller seg svært kritisk til at det i Notodden kommune koster 700 kroner å teste seg for covid-19, mens det i andre kommuner er gratis. Kommuneoverlegen sier det er vanlig praksis.   
torsdag 07:00 $ Telen
VESTFOLD OG TELEMARK

- Det er ikke noe gøy å slippe barna ut i gata her
Med barn og dyr er det skummelt med alle bilene, lastebilene og motorsyklene som suser forbi og tenker her er det fritt fram, forteller naboene Ellen Marie Christiansen og Victoria Karlsen som begge bor langs veien på Nordre Skogen.
torsdag 05:00 $ Telen
Ny optimisme rundt Tinnosbanen. Faye tror på togtrafikk fra 2023
Et forslag om satsing på Tinnosbanen mellom Tinnoset og Hjuksebø var ett av åtte forslag som fikk flertall i Stortinget da Nasjonal Transportplan for årene 2022 til 2033 skulle vedtas før sommerferien.
onsdag 21:00 $ Telen
Malin (22) og Michelle (21) med klar oppfordring: – Du trenger ikke reise langt for å oppleve norske perler
De har, som mange andre, brukt sommerferien på å oppleve idylliske badeplasser, flotte utsiktspunkt og skjulte perler. Men, de ønsket ikke å bruke utallige timer på kjøring. Jentene fra Notodden valgte derfor å jakte norske perler som ikke var lange kjøreturene unna.
onsdag 20:00 $ Telen
Ole gikk fra rundt 1000 kroner i timelønn til 78 kroner: - Det er ikke til å tro
SKIEN: Psykologspesialist Ole Reine (76) var sakkyndig meddommer i en barnevernssak i vår. Dommer Håvard Skjeldås i Telemark tingrett mente at Reine skulle ha betaling for tapt arbeidsfortjeneste basert på fjorårets inntekt, og dermed endte Reine opp med en timelønn på 78...
onsdag 18:17 $ Telemarksavisa
Fortsatt 208 ledige vaksinetimer: – Har du time sent på dagen kan du forvente at den blir flyttet
Det er fortsatt 208 ledige koronavaksinetimer denne uken. Kommunen er nå i gang med å endre vaksinetidspunkt for alle de som skal vaksineres denne uken.
onsdag 17:00 $ Telen
- Hvis du ikke vil betale for mye - sjekk kassalappen!
Håvard Moen har en klar oppfordring til alle når de er ute og handler, og det er å takke ja til kassalappen, og ikke minst sjekke om den er korrekt.
onsdag 16:30 $ Telen
Her skal Røde Kors Notodden sette opp teststasjon i bluesen - og slik vil testingen foregå
Over en lengre periode har Røde Kors Notodden forberedt seg på å gjennomføre hurtigtestingen av festivalgjester, frivillige og andre som måtte ønske det. Per Christian Mustorp i Notodden Røde Kors er glad for å kunne bidra til en trygg festival.
onsdag 13:00 $ Telen
«Det er ikke nødvendigvis slik at ethvert tiltak iverksatt andre steder er et godt tiltak i Notodden»
I sin leder 16/7 tar Telens redaktør til orde for at Notodden bør følge Hjartdals eksempel med å subsidiere boligtomter for å trekke til seg yngre i etableringsfasen. Bakgrunnen for lederen er formodningsvis en artikkel i Telen 14/7 hvor et yngre par har realisert boligdrømmen...
onsdag 12:00 $ Telen
– 132 førsteklassinger er klare for høstens skolestart: – Starter på grønt koronanivå
Skolestart 18. august nærmer seg med stormskritt, og i tradisjon tro går det i dag flere førskolebarn rundt på Notodden og gleder seg til sin første skoledag. Kommunalsjef for oppvekst i Notodden kommune, Jan Erik Søhol gleder seg over stabile skoletall i Notodden kommune.
onsdag 09:00 $ Telen
Kjørte i fjellveggen - ung dører til legesjekk
En ung fører av en eldre BMW på vei inn mot Notodden kjørte nå nylig i fjellveggen like sør før jernbaneundergangen i Tinnegrend.
onsdag 07:24 $ Telen
Bil havnet i grøfta og kjørte inn i stein
Nødetatene rykker ut etter at det er meldt om en trafikkulykke onsdag morgen.
onsdag 07:05 $ Telen
Frykter store mørketall om mobilbruk i trafikken - Nathaniel (18), Anders (18) og Jakub (18) innrømmer bruk
Færre er bøtelagt for mobilbruk i trafikken dette året enn i fjor. Ung i Trafikken frykter store mørketall. Nathaniel Skogen (18), Jakub Klemet (18) og Anders Hamre Biseth (18) bekrefter at mobilbruk i førersetet er utbredt.
onsdag 07:00 $ Telen
Oppfordrer til selvplukk: - Morellene er for små for Bama
Bamas størrelseskrav på moreller er på 24 millimeter, Ole Kristoffer Røste fra NeRø frukt og sider forteller at mesteparten av årets moreller ligger på 23 millimeter og dermed blir de ikke godkjent. Nå oppfordrer han til selvplukk.
onsdag 05:00 $ Telen
Unødvendig å skjule ferien, mener forsikringsselskap - Politiet oppfordrer til å være på den sikre siden
Kriminelle som saumfarer sosiale medier på jakt etter steder å gjøre innbrudd er en myte, hevder forsikringsselskapet If. Geir Andreassen og Trine Haugeberg ved Notodden politistasjon mener likevel det er lurt å være på den sikre siden.
tirsdag 21:00 $ Telen
Fører stoppet av politiet mens hans røyket canabis
Politiet har hatt kontroll i Kongsbergveien med fokus på rus tirsdag kveld, melder politiet på Twitter.
tirsdag 20:06 $ Telen
Her har du russeren som har blitt en liten kjendis på Notodden
Han snakker med alle – og du har helt sikkert sett han i en eller annen sammenheng. Russeren Vladislav Vladimirovich Ponakov. Eller Vlad som alle kaller han.
tirsdag 18:00 $ Telen
Rikke (25) har sommerjobb på Notodden politistasjon: - Nå jakter hun fast jobb som politi
Det er kamp om politibetjentvikariatene når Innlandet politidistrikt utlyser. Selv med oppbemanning i grensekontrollen, utdannes det flere politifolk enn det er jobber til.
tirsdag 16:30 $ Telen
PILOTMANGEL: Granlund tror dette er rett tid for å utdanne seg som pilot
Med den pilotetterspørselen som var før pandemien tror ikke eier av Pilot Flight Academy Frode Granlund det vil være noe problem å få jobb som pilot om et par år. Likevel ser det ut som at mange studenter er skremt bort etter ansettelsesstopp og oppsigelser under pandemien.
tirsdag 15:00 $ Telen
Joakim (35) har nesten alt, men mangler én viktig ting
TA: Han koser seg med en kaffekopp i solnedgangen på terrassen, vel vitende om at han har det helt topp sammen med kona Camilla og sønnen Noah luftig og flott på Høgås over Notodden by. Men Joakim Hykkerud (35) mangler én vesentlig ting i livet.
tirsdag 13:00 $ Telen
"Vi vil minne om at alle kommunens ansatte er til for å yte innbyggerne den hjelp de har behov for"
Noen synspunkter i Jeanett saken;
tirsdag 12:00 $ Telen
206 søkere på tre stillinger – nåløyet er trangt for å bli politi
Det er kamp om politibetjentvikariatene når Innlandet politidistrikt utlyser. Selv med oppbemanning i grensekontrollen, utdannes det flere politifolk enn det er jobber til.
tirsdag 11:22 $ Rjukan Arbeiderblad
Youtuber Thale (16): – De står og venter for å ta bilde utenfor feriestedet vårt
Da Thale Skjulestad Throndsen startet opp youtube-kanalen sin «ThaleTot» i 2016 var det mest for gøy, fem år senere har hun nå 82 000 abonnenter som følger med på videoene hennes ukentlig. Nå får hun sjeldent gå i fred om hun er utenfor Notodden, det er...
tirsdag 11:00 $ Telen
Anne- Kine (31) driver restaurant: – Alt trenger ikke være perfekt
Anne- Kine Schultz (31) er restaurantsjef på trendrestauranten REST i Oslo. Her reddes mat, råvarer og biprodukter som ellers hadde blitt kaster i søpla.  
tirsdag 07:51 $ Telemarksavisa
For Halvor (24) ble sommerjobben utslagsgivende for framtida
Halvor Kristoffersens første jobb var som omviser og turistvert. Nå er han omviser på åttende året og studerer reiseliv på heltid. Inspirasjonen fant han på sin første arbeidsplass.
tirsdag 07:00 $ Telen
Kommer til Anne for å få ro: - Noen sier til og med at de synes det er ålreit med lav mobildekning
Det peker seg ut en nisje i turistmarkedet som søker seg til de flere hundre år gamle bygningene og stille engene på Nigard Bolkesjø: Travle turister som vil trekke pusten fra en hektisk hverdag.
tirsdag 06:13 $ Telemarksavisa
VESTFOLD OG TELEMARK

Bobilturistenes opplevelser: - Notoddenfolk må være tørste og lager lite mat selv, men her er det fint
For bobilturister er campen på Nesøya en severdighet i seg selv, men hva opplever de når de er her, og hvilke tanker gjør de seg opp om byen vår? Telen tok turen bort til campen og tok en prat med noen av turistene over morgenkaffen.
mandag 21:00 $ Telen
Anne- Kine (31) driver trendrestaurant i Oslo: – Alt trenger ikke være perfekt for å brukes!
Anne- Kine Schultz (31) fra Notodden er restaurantsjef på trendrestauranten REST i Oslo. Her reddes mat, råvarer og biprodukter som ellers hadde blitt kaster i søpla.  
mandag 20:00 $ Telen
Rask psykisk helsehjelp opplever at stadig flere tar kontakt - vi har økt med rundt 50% under pandemien
Halvparten av alle unge har slitt psykisk under koronapandemien oppgir Helsedirektoratet i en undersøkelse. Rask Psykisk Helsehjelp på Notodden opplyser at de har økt med omtrent 50 % under pandemien – et viktig, forebyggende tiltak, forteller Nina Bjorheim og Siw Lyshaug Brennodden ved...
mandag 16:30 $ Telen
340 ledige vaksinetimer: – Vil du ha koronavaksine? Nå har du sjansen
Notodden kommune har denne uken 340 ledige vaksinetimer til 1. dose med koronavaksine. Har du lyst på vaksine, er det bare å melde seg så fort som mulig!
mandag 15:18 Telen
Vokser og vokser - bransjen jubler: 18 merker på «ett brett»
Stadig nye bilmerker er på vei inn. - Det er et fantastisk bilvarehus og det er vel snart bare Wartburg som ikke selges her, spøker bilbransjens veteran, Dag Runar Dyhre (68) som har fulgt utviklingen siden 1968.
mandag 14:22 $ Telemarksavisa
Travle turister kommer til Anne for å få ro: - Noen sier til og med at de synes det er ålreit med lav mobildekning!
Det peker seg ut en nisje i turistmarkedet som søker seg til de flere hundre år gamle bygningene og stille engene på Nigard Bolkesjø: Travle turister som vil trekke pusten fra en hektisk hverdag.
mandag 13:00 $ Laagendalsposten
Begynner å bli kritisk for Notodden Blues Festival: – Mangler over halvparten av frivilligstyrken
Notodden Blues Festival nærmer seg med stormskritt og går av stabelen allerede neste helg, det begynner derfor å haste med å få på plass frivilligstyrken. – Vi sliter, og nå trenger vi all den hjelpen vi kan få, sier festivalledelsen.
mandag 11:05 $ Laagendalsposten
Frykter å få en bil i husveggen
En huseier i Lisleherad opplever at trafikken i Lisleheradvegen mot Bolkesjø har økt betraktelig etter det kom ny E134 gjennom Kongsberg og bompenger på Meheia. Nå ber huseieren om redusert fartsgrense og støyskjerming.
mandag 09:00 $ Telen
Har takket ja til å være med og utvikle solkraft
Etter forespørsel fra Vestfold og Telemark fylkeskommune, og grunngitt spørsmål fra SV med tilslutning i kommunestyret, har ordføreren i Notodden kommune takket ja til invitasjonen om å bli med og utvikle solkraft.
mandag 26. juli $ Telen
Autovern til besvær
Mens badegjestene har fått færre muligheter til å parkere langs Follsjøen etter at det ble satt opp nytt autovern, har ekteparet Bergelien problemer med å komme ned til båten, og strevde også sist vinter med å få unna snøen ved avkjørselen.
mandag 26. juli $ Telen
Knuste motstanderne, nå håper de å møte et topplag på hjemmebane
LARVIK: (Halsen - NFK 1-5) NFK gjorde jobben og feide etterhvert Halsen av banen. Nå er de helblå klare for 2. runde i NM.
søndag 25. juli $ Telemarksavisa
Fire uker på hjul, og første stopp er som alltid Notodden
Lauritz Lauritzen nyter en kald øl, mens Marit Vedø nettopp kommer tilbake etter en ny dukkert i Heddalsvatnet. – Jeg er ingen badenymfe, men når man kommer fra snøvann og kalde fjorder var det en helt grei badetemperatur her, smiler hun.
søndag 25. juli $ Telen
Startet valgkamp med å fri til unge: - Gi 17-åringene førerkort!
Bård Hoksrud og Nhan Kien Nguyen Huynh, mener det blir veldig viktig å sette inn støtet på infrastruktur om man skal dra utflyttere hjem til distriktene igjen, både når det gjelder vei, bredbånd og strøm. Og FrP-politikerne starter opp valgkampen med et forslag som...
søndag 25. juli $ Telen
Stonehenge kan miste verdensarvstatus
Det forhistoriske monumentet kan bli fjernet fra FNs verdensarvliste hvis britiske myndigheter gjør alvor av planene om å bygge en veitunnel rett under det berømte byggverket.
søndag 25. juli $ Rjukan Arbeiderblad
Drar på ferie til steder med rare navn
Trioen endte opp på både Skrukkefyllhaugen i Vassfaret og i Muggedalen i Begnadalen.
søndag 25. juli $ Telen
På sporet av mesterverket
Sam Eyde var en råtass, gikk i gang med Tinnosbanen før Stortinget hadde sagt ja, la traseen slik han ville og bidro til et lynraskt prosjektil av en jernbane fra det som er dagens Stasjonen Kafé til slippen på Tinnoset.
søndag 25. juli $ Telen
Nær 800 000 kroner i kompensasjonskroner de siste to månedene
11 bedrifter har fått penger fra statens kompensasjonsordning siden 21. mai og fram til nå. Dette er penger som skal være med og dekke løpende utgifter bedriftene har uansett om de er i drift eller ikke under pandemien.
søndag 25. juli $ Telen
Østlands-Posten Notodden Fredriksstad Blad Notodden Dagbladet Notodden Avisa Nordland Notodden Laagendalsposten Notodden Sarpsborg Arbeiderblad Notodden Porsgrunns Dagblad Notodden Telemarksavisa Notodden Drammens Tidende Notodden Akershus Amtstidende Notodden Tvedestrandsposten Notodden Oppland Arbeiderblad Notodden Østlands-Posten Notodden Fredriksstad Blad Notodden Dagbladet Notodden Avisa Nordland Notodden Laagendalsposten Notodden Sarpsborg Arbeiderblad Notodden Porsgrunns Dagblad Notodden Telemarksavisa Notodden Drammens Tidende Notodden Akershus Amtstidende Notodden Tvedestrandsposten Notodden Oppland Arbeiderblad Notodden Østlands-Posten Notodden Fredriksstad Blad Notodden Dagbladet Notodden Avisa Nordland Notodden Laagendalsposten Notodden Sarpsborg Arbeiderblad Notodden Porsgrunns Dagblad Notodden Telemarksavisa Notodden Drammens Tidende Notodden Akershus Amtstidende Notodden Tvedestrandsposten Notodden Oppland Arbeiderblad Notodden Østlands-Posten Notodden Fredriksstad Blad Notodden Dagbladet Notodden Avisa Nordland Notodden Laagendalsposten Notodden Sarpsborg Arbeiderblad Notodden Porsgrunns Dagblad Notodden Telemarksavisa Notodden Drammens Tidende Notodden Akershus Amtstidende Notodden Tvedestrandsposten Notodden Oppland Arbeiderblad Notodden Østlands-Posten Notodden Fredriksstad Blad Notodden Dagbladet Notodden Avisa Nordland Notodden Laagendalsposten Notodden Sarpsborg Arbeiderblad Notodden Porsgrunns Dagblad Notodden Telemarksavisa Notodden Drammens Tidende Notodden Akershus Amtstidende Notodden
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NOTODDEN

VESTFOLD OG TELEMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL