Nesna
Nesna-sambandene: Kan komme til å fortsette som før
Fylket vurderer å legge vekk planen om gjennomgående trafikk på Nesna-sambandene. The post Nesna-sambandene: Kan komme til å fortsette som før appeared first on Helgelands Blad.
torsdag 06:55 Helgelands Blad
Ulrik (29) er klar for sesongstart i Lyn: – Vi har alle et felles mål, å rykke opp
Ulrik Berglann (29) fra Nesna og fotballklubben Lyn er klar for sesongstart 8. august mot Årdal.
søndag 08:53 $ Rana Blad
Hans Petter og Kristian har kjørt mange turister på havørnsafari i sommer: – Det har vært fulle båter nesten hver dag
I sommer har Visit Nesna hatt stor pågang på havørnsafari med RIB. Turene har vært så populære at de har måttet sette opp ekstraturer. – Jeg har kjørt rundt 100 turer i sommer.
lørdag 12:34 $ Helgelendingen
SE BILDENE: I sommer har Visit Nesna måttet sette opp ekstraturer med havørnsafari på grunn av stor pågang. Dette er en tur som er tilrettelagt for hele familien
lørdag 09:27 $ Rana Blad
Lobber for Nesna og finner gehør hos Sps Trygve Slagsvold Vedum: – Neste år skal folk igjen møtes her og feire at høgskolen er på plass
Budskapet «Gjenreis Høgskolen i Nesna» var krystallklart da Sps Trygve Slagsvold Vedum møtte folk på kaia. Da han kvitterte med å love at det skal med i regjeringsplattformen, ble han belønnet med jubel og klappsalver.
fredag 30. juli $ Helgelendingen
– Nesna skal inn i regjeringsplattformen
Sp-lederen ble tatt imot som en helt på Nesna. The post – Nesna skal inn i regjeringsplattformen appeared first on Helgelands Blad.
fredag 30. juli Helgelands Blad
SE BILDENE: Trygve Slagsvold Vedum lovte alle fremmøtte fortsatt lærerutdanning på Nesna fra et bord på hurtigrutekaia
fredag 30. juli $ Rana Blad
Lobber for Nesna og finner gehør hos Sps Trygve Slagsvold Vedum: – Neste år skal folk igjen møtes her og feire at høgskolen er på plass
Budskapet «Gjenreis Høgskolen i Nesna» var krystallklart da Sps Trygve Slagsvold Vedum møtte folk på kaia. Da han kvitterte med å love at det skal med i regjeringsplattformen, ble han belønnet med jubel og klappsalver.
fredag 30. juli $ Rana Blad
NORDLAND

Vil vise Sp-leder Vedum hvorfor høyere utdanning er viktig for Nesna og Helgeland: – Det er ikke hver dag vi får besøk av en statsministerkandidat
I forbindelse med Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum valgkampturné i sommerferien reiser han sørover langs kysten med Hurtigruten. Under stoppen på Nesna om formiddagen fredag 30. juli vil han få klar beskjed om hvorfor høyere utdanning lokalisert på Nesna er viktig for Helgeland.
tirsdag 27. juli $ Rana Blad
Nesna tar imot Vedum med frokostmarked på kaia
Samler Nesna på kaia til Sp-besøk.
tirsdag 27. juli Helgelands Blad
Kristian skrapte fram en million etter «hilsen fra oven»
– Det skal visst bety lykke når måsen skiter deg i hodet, ler han. The post Kristian skrapte fram en million etter «hilsen fra oven» appeared first on Helgelands Blad.
tirsdag 27. juli Helgelands Blad
Sofie (29) og Heidi (40) har drømt om å starte hobbybutikk i mange år: – Endelig har vi fått muligheten
De har begge en enorm interesse for strikking. Nå tar de hobbyen ut av stua og inn i Trådsnella på Nesna, hvor de skal selge hobbyutstyr for barn og voksne.
mandag 26. juli $ Rana Blad
Åpner dørene til bryggeriet og egen Raus-pub ved havgapet: – Vi håper dette skal bli en plass hvor folk kan samles
Raus Bryggeri produserte de første flaskene to uker før pandemien slo til. I dag må de produsere 8000 liter øl i måneden for å imøtekomme etterspørselen. Nå åpner de bryggeriet og eget prøverom for folket i den gamle Nesnalobbfabrikken.
lørdag 24. juli $ Helgelendingen
Åpner dørene til bryggeriet og egen Raus-pub ved havgapet: – Vi håper dette skal bli en plass hvor folk kan samles
Raus Bryggeri produserte de første flaskene to uker før pandemien slo til. I dag må de produsere 8000 liter øl i måneden for å imøtekomme etterspørselen. Nå åpner de bryggeriet og eget prøverom for folket i den gamle Nesnalobbfabrikken.
lørdag 24. juli $ Rana Blad
Kansellerer fergerute
Torghatten Nord kansellerer rutetur i sambandet 18-335 Levang-Nesna.
fredag 23. juli Rana Blad
Leonard (21): – Jeg merker at folk er frustrerte
Endringer i rutetider, kanselleringer og lange køer har ført til ferjekaos. Frustrasjonen folk har knyttet til disse problemstillingene, blir ofte tatt ut på ungdommer som har sin første sommerjobb. Driftssjef i Torghatten Nord forteller at dette dessverre er noe de ser ofte.
torsdag 22. juli $ Rana Blad
Hans Petter fikk blinkskudd av hvalen Ronald: – Jeg tror han er oppmerksomhetssyk
Da Hans Petter Sørensen møtte hvalen satt han i båten sammen med turister, hunden sin og familien. Han hadde med seg drone for å ta bilde av han fra en annen vinkel.
mandag 19. juli $ Rana Blad
Vefsning råkjørte med motorsykkel i Nesna på «svingete vei det var artig å kjøre fort på»
[HELGELENDINGEN] En mann i 20-årene fra Mosjøen har fått sin dom etter at han i mai ble målt i en hastighet på 129 kilometer i timen på motorsykkel i 80-sonen på Fylkesvei 17 ved Lunde i Nesna.
fredag 16. juli $ Rana Blad
Jenny (33) flyttet til Nesna for å studere, nå kjemper hun for utvikling i lokale samfunn: – Utvikling i distriktene er motkraften til sentralisering
En spørreundersøkelse gjort av lokalaviser i Nordland viser at hele 64,8 % av kvinner og menn bosatt i Nordland mener at det er viktig med sterke distriktssamfunn for å hindre folketallet i å gå ned i fylket. 
søndag 11. juli $ Rana Blad
Nå kan alle fergene endelig legge til kai på Levang. Samtidig økes frekvensen
Styrker ferjetilbudet Nesna - Levang.
fredag 9. juli $ Rana Blad
Forsinkelser på fergestrekningen Levang-Nesna
På Fv 17 ferjestrekningen Levang-Nesna er det forsinkelser på inntil 30 minutter på grunn av stor trafikk, opplyser Veitrafikksentralen Nord.
torsdag 8. juli Rana Blad
Tilpasser fergebrua på Levang, snart kan ferga legge til også på flo sjø
I kveld starter arbeidet med en siste justering på ferjekaibruen på Levang. Arbeidet er forventet ferdig fredag morgen, opplyser Nordland fylkeskommune i en presseelding.
onsdag 7. juli $ Rana Blad
Arve og IMO Sveiseindustri vil at fylkeskommunen tar på seg ansvaret for at brua på Levang ikke fungerer: – Vi godtar ikke at deres feil skal gå utover oss
Tirsdag 15. juni ble den nye ferjebrua på Levang tatt i bruk, men allerede dagen etter, onsdag 16. juni, meldte Nordland fylkeskommune (NFK) i en pressemelding at det har oppstått noen utfordringer med ferjekaia. Det viste seg etter ny ferjekaibru var på plass så ble det en utfordring knyttet...
onsdag 7. juli $ Rana Blad
Blant de beste i landet, men det hadde vært fint om kommunen også hadde gitt en klapp på skuldra til de private
Ifølge Nesna kommunes fb side (4. juni) har Nesna barnehage feiret/blitt feiret for topplassering på kommunebarometeret. Dette er helt på sin plass, men det hadde vært fint om kommunen også hadde gitt en klapp på skuldra til de private...
tirsdag 6. juli Rana Blad
Havblikk solgt på fem minutter
Solgt til stort camping-konsern. – Vi fikk napp fem minutter etter at vi hadde lagt ut salgsannonsen. Kjøperen er det norske campingplass-konsernet Top Camp. Konsernet eier en rekke campingplasser rundt omkring i Norges land, blant annet i Mosjøen. – Vi har solgt Havblikk, ja. Jeg...
fredag 2. juli Helgelands Blad
Det er problematisk når rederiene leverer inn anbud med gamle ferjer som det har vært trøbbel med i mange år, da vil det bli kaos og store problemer
Som mangeårig yrkesutøver, også som navigatør på ferje og hurtigbåt også på sambandet Nesna-Levang, leser jeg svaret fra Nordland fylkeskommune i Rana Blad (krever innlogging).
fredag 2. juli Rana Blad
Skal bruke tiden fram til 2026 å planlegge overgang til grønt skifte
Nordland fylkeskommune kan ikke svare på når man kan vente nyere fergemateriell på Nesnasambandene.
fredag 2. juli $ Rana Blad
Havblikk er solgt. Nina Rødahl Friis: – Det føles deilig! Vi har forhåndsskålt litt
Nina og ektemannen kan nå rydde plass til benkpress og romantikk. Havblikk er solgt og Nesnas driftige par overlater drift og utvikling til et nasjonalt konsern.
torsdag 1. juli $ Rana Blad
Meget godt boligsalg i første halvår: – Etterspørselen er vesentlig høyere enn tilbudssiden
På Nord-Helgeland er det hittil i år solgt 55 flere boliger enn på samme tid i fjor.
torsdag 1. juli $ Rana Blad
Nils Johan er lei av årelangt kaos og ferger som burde vært skrap: – Det er forferdelig reklame for oss
Nils Johan Johansen omtaler fergekaoset på Nesna som en katastrofe og han er klokkeklar på hvem som har ansvaret.
torsdag 1. juli $ Rana Blad
To personer på Nesna er koronasmittet
Nesna kommune melder i en pressemelding torsdag at to personer folkeregistrert i Nesna kommune har testet positivt for korona.
torsdag 1. juli Rana Blad
Nytt utdanningstilbud til Nesna: – Vi er veldig glad
Nesna kommune og Fagskolen i Viken inngår samarbeid for å tilby videreutdanning for helsepersonell i Nord-Norge.
torsdag 1. juli $ Rana Blad
Lager videreutdanning for helsepersonell på Nesna
Nesna Kommune og Fagskolen i Viken går sammen om å tilby en videreutdanning for helsepersonell i Nord-Norge. – Tilbudet er det eneste i sitt slag nord for Dovre, skriver de i en felles pressemelding. Observasjons- og vurderingskompetanse er viktig for å bidra til tidlig oppdagelse av...
onsdag 30. juni Helgelands Blad
NORDLAND

Randi, Martin og Knut er blant de mange som fortviler over fergekaoset: – Det er tungt å pendle
Gamle ferger, midlertidige ruter, teknisk feil, kanselleringer og forsinkelser. Pendlerne og ordfører fortviler over situasjonen.
tirsdag 29. juni $ Rana Blad
Torghatten Nord legger seg flat etter kaoshelg for fergene: – Beklager at vi har hatt en fryktelig tung start med mye tøys og tull
1. juni tok Torghatten Nord over en rekke av sambandene som tidligere var trafikkert av Boreal Sjø.
mandag 28. juni $ Rana Blad
HISTORISKE BILDER: Lokal fotball i 2006 for store og små i Rana, Hemnes, Nesna og Lurøy
søndag 27. juni $ Rana Blad
Eit viktig tiltak i så måte er å gjenreise Høgskolen i Nesna med eit nasjonalt ansvar for utdanning i eit distriktsperspektiv
Kunnskapsminister Asheim held fram med sin kamp mot det som er gamaldags. Sp og Ap er veldig gamaldagse i si tilnærming, seier Asheim i Khrono, 08.06.21 og han legg til: ”Den forelskelsen i å ha bygninger over alt, syns jeg er litt spesiell.”
søndag 27. juni Rana Blad
Pride-parade på Nesna
For første gang ble det arrangert pridetog på Nesna, lørdag. Initiativtaker Sirill Finne ble inspirert og motivert av pridebevegelsen generelt,
lørdag 26. juni Helgelands Blad
Flere ble stående igjen i fergekaos etter nok et havari: - Det var helt vilt
I går ettermiddag kom det melding fra Torghatten Nord om at fergesambandet Nesna-Nesnaøyene ble innstilt inntil videre. Dette etter tekniske utfordringer. Det samme sambandet hadde også en innstilling dagen før grunnet tekniske utfordringer.
lørdag 26. juni $ Avisa Nordland
Mange bilister ble stående igjen i fergekaoset fredag kveld etter at nok en ferge brøt sammen. – Det er tragisk. Helt siden Torghatten Nord tok over har det ikke fungert
I går ettermiddag kom det melding fra Torghatten Nord om at fergesambandet Nesna-Nesnaøyene ble innstilt inntil videre. Dette etter tekniske utfordringer. Det samme sambandet hadde også en innstilling dagen før grunnet tekniske utfordringer.
lørdag 26. juni $ Rana Blad
Kaos på Nesna-sambandet lørdag
Lørdag formiddag skal ei ferje betjene både Levang-Nesna og Nesna-øyene. Dermed oppstår store uregelmessigheter i trafikken på begge samband. Det framgår av meldinger fra Torghatten Nord. Problemene startet med at den største ferja, BF Trondenes, fikk tekniske problemer...
lørdag 26. juni Helgelands Blad
Kansellerer alle anløp for Nesna-Nesnaøyene inntil videre
Det er i fredag ettermiddag klokken 1332 det meldes via ruteopplysningen reisenordland.no at sambandet 18-336 Nesna-Nesnaøyene kanselleres inntil videre.
fredag 25. juni $ Rana Blad
Ida Maria rocker bransjemytene: – Det er ikke tøft å være død. Jeg er en fri fugl fra Helgeland i Felleskjøpsdress, og ingen får sette meg i bur
– Det har vært for mange caser som Amy Winehouse, Whitney Houston, og nå Britney Spears. Det er ikke greit, sier plateaktuelle Ida Maria. Hun nyter godværet i en Felleskjøpsdress et sted på Helgeland. Langt unna røde løpere, langt unna kroppspress og nå med...
fredag 25. juni $ Rana Blad
Jenny (33) kjemper for at lærerutdanninga på Nesna skal gjenoppstå: – Jeg blir ikke forbanna, jeg blir innbitt
Jenny Myklebust (33) kjemper for at Høgskolen i Nesna skal gjenoppstå, og blir mer innbitt enn forbanna når noe går henne imot.
torsdag 24. juni $ Rana Blad
Lokalisering av høgare utdanning
Kunnskapsminister Asheim held fram med sin kamp mot det som er gamaldags. Sp og Ap er veldig gamaldagse i si tilnærming, seier Asheim i Khrono, 08.06.21
torsdag 24. juni Helgelands Blad
Vedum kommer til Nesna-konferanse
Folkeaksjonen arrangerer ny konferanse på Nesna, like før stortingsvalget.
torsdag 24. juni Helgelands Blad
Strid mellom Westcon og MIP om industriområde: – De ødelegger vår mulighet til å satse på riggvedlikehold
Westcon Helgeland AS og Mo Industripark AS er nå i en konflikt rundt hvor det skal deponeres stein i forbindelse med planeringen av Langsetvågen industriområde. I utgangspunktet var MIP og Westcon Helgeland gode samarbeidspartnere, etter at MIP fikk kjøpe industriområdet fra Nesna...
onsdag 23. juni $ Rana Blad
Fra prosjekt til fast ordning for Fosterhjem Helgeland
Det interkommunale prosjektet Fosterhjem Helgeland skal bli en del av det faste tjenestetilbudet i deltakerkommunene. Et enstemmig kommunestyre i Nesna vedtok i alle fall i forrige uke å slutte seg til intensjonen om å videreføre Fosterhjem Helgeland fra prosjekt til ordinær interkommunal...
onsdag 23. juni Helgelands Blad
Folkeaksjonen har fått med seg statsministerkandidat til utdanningskonferanse
Folkeaksjonen for høyere utdanning på Helgeland arrangerer sin 6. utdanningskonferanse på to år den 25. august, sammen med Nesna kommune og Kvinneuniversitetet i Norden.
onsdag 23. juni Helgelendingen
Gir brukere, elever og ansatte en leilighet hvor velferdsteknologien kan læres på realistisk vis: – Vi er veldig stolte over hva vi har fått til
Det nye senteret for velferdsteknologi, VelTek-stua, har åpnet på Nesna. I den realistiske leiligheten kan blant annet de som skal leve med en ny hverdag, bli kjent med teknologien før den skal inn i hjemmet.
mandag 21. juni $ Rana Blad
SE BILDENE: Folkeaksjonen reiste rundt på hele Helgeland og fikk signaturen til alle ordførerne
Folkeaksjonen for høyere utdanning på Helgeland har fått alle ordførerne på Helgeland til å signere et opprop for å gjenreise Høgskolen i Nesna. For å møte dem ble det tur både i bil, ferge og ribb. Her er noen bilder fra touren.
mandag 21. juni $ Rana Blad
Jakter på vakre og sjeldne blomster under villblomstens dag
Villblomstene er viktige for biene og humlene. Søndag 20 juni markeres villblomstens dag over hele landet. Det skjer også på Nesna. Da vil de blomsterinteresserte ta turen over til Tomma og besøke et område som heter Oksbeitet, som også kalles for Finnkonnsletta. Her skal blant...
lørdag 19. juni Rana Blad
Jan-Erik (37) fra Nesna og Ilse-Iren (34) fra Bindal valgte bort bylivet for et dyreparadis av de sjeldne på Leka. - Vi tenkte egentlig rimelig raskt at her skal vi bo
Det startet med fem høns for to år siden – nå har Jan-Erik Johnsen Skogsøy og Ilse-Iren Johnsen Skogsøy flere dyr enn de kan telle. På Vest-Engan på Leka har de det de kan kalle et ekte dyreparadis.
lørdag 19. juni $ Rana Blad
Blåser til og lager gratis fest med musikk
I hundre år har Nesna hornmusikk spredt glede på tettstedet. Nå skal de aktive musikantene lage festivitas for alle som vil komme å høre på. I en pressemelding forteller hornmusikken at de skal markere sitt 100-årsjubileum lørdag 19 juni midt på dagen utenfor...
fredag 18. juni Rana Blad
Øver med nye hjelpemidler i VelTek-stua på Nesna
KVN har åpnet egen øvingsleilighet for velferdsteknologi. The post Øver med nye hjelpemidler i VelTek-stua på Nesna appeared first on Helgelands Blad.
fredag 18. juni Helgelands Blad
Oppretter fire heldøgnsplasser i nytt omsorgstilbud
Nesna kommune etablerer nytt omsorgstilbud for særlig ressurskrevende brukere. The post Oppretter fire heldøgnsplasser i nytt omsorgstilbud appeared first on Helgelands Blad.
fredag 18. juni Helgelands Blad
Omstilling i Nesna: Nå starter gjennomføringsfasen
Skal ansette to personer som kun skal jobbe med omstilling. The post Omstilling i Nesna: Nå starter gjennomføringsfasen appeared first on Helgelands Blad.
fredag 18. juni Helgelands Blad
Midlertidig løsning på plass for ferjeleiekaoset: – Det vil dessverre bli litt lavere kapasitet
Først etter ombyggingen av brua på kaia ble det oppdaget at ferja ikke kunne legge til ved flo sjø. Nå har er en midlertidig løsning på plass.
torsdag 17. juni $ Rana Blad
NORDLAND

Midlertidig løsning på plass for ferjeleiekaoset: – Det vil dessverre bli litt lavere kapasitet
Først etter ombyggingen av brua på kaia ble det oppdaget at ferja ikke kunne legge til ved flo sjø. Nå har er en midlertidig løsning på plass.
torsdag 17. juni $ Helgelendingen
I går åpnet den nye fergekaibrua, men den ikke fungerer når det er flo sjø
(Rana Blad): I går ble den nye fergekaibrua på fylkesvei 17 mellom Levang og Nesna åpnet etter å ha vært stengt i 14 dager grunnet anleggsarbeider fra 1. til 15. juni.
torsdag 17. juni $ Avisa Nordland
Fikk nye midler til mer aktivitet for eldre
Statsforvalteren har delt ut penger til sårbare eldre. The post Fikk nye midler til mer aktivitet for eldre appeared first on Helgelands Blad.
onsdag 16. juni Helgelands Blad
I går åpnet den nye fergekaibrua på Levang. I dag kommer det melding om at den ikke fungerer når det er flo sjø
Rana Blad: I går ble den nye fergekaibrua på fylkesvei 17 mellom Levang og Nesna åpnet etter å ha vært stengt i 14 dager grunnet anleggsarbeider fra 1. til 15. juni.
onsdag 16. juni $ Helgelendingen
I går åpnet den nye fergekaibrua på Levang. I dag kommer det melding om at den ikke fungerer når det er flo sjø
I går ble den nye fergekaibrua på fylkesvei 17 mellom Levang og Nesna åpnet etter å ha vært stengt i 14 dager grunnet anleggsarbeider fra 1. til 15. juni.
onsdag 16. juni $ Rana Blad
Etter at Geir Waage signerte er alle ordførerne på Helgeland enige i en sak: – Dette oppropet er et historisk dokument
Alle 18 ordførere på Helgeland har skrevet under et opprop for å gjenreise Høgskolen i Nesna.
tirsdag 15. juni $ Helgelendingen
Etter at Geir Waage signerte er alle ordførerne på Helgeland enige i en sak: – Dette oppropet er et historisk dokument
Alle 18 ordførere på Helgeland har skrevet under et opprop for å gjenreise Høgskolen i Nesna.
mandag 14. juni $ Rana Blad
I morgen gjenåpnes fergetrafikken mellom Levang og Nesna
Det er Nordland fylkeskommune som melder at ny fergekaibro på Levang er nå på plass.
mandag 14. juni $ Rana Blad
Rundreise for Nesna-opprop: Elbjørg signerte i finstasen
Folkeaksjonen for høyere utdanning på Helgeland hentet ordfører-signaturer til oppropet #GjenreisHiNe. The post Rundreise for Nesna-opprop: Elbjørg signerte i finstasen appeared first on Helgelands Blad.
lørdag 12. juni Helgelands Blad
Dobbeltmoral og Nesna-penger
Senterpartiet krever at Nord universitet må betale tilbake millioner etter å ha brutt fusjonsavtalene med Nesna. Dette får Høyres minister Aasheim til å anklage dem for å la politikken krenke universitetets selvstendighet. Minner ikke dette om dobbeltmoral?
tirsdag 8. juni Rana Blad
Disse 12 lokale foretakene er slettet fra Foretaksregisteret de siste dagene
Så langt i juni har 12 foretak med adresse på Nord-Helgeland blitt slettet fra Foretaksregisteret.
tirsdag 8. juni $ Rana Blad
Dobbeltmoral og Nesna-penger
Senterpartiet krever at Nord universitet må betale tilbake millioner etter å ha brutt fusjonsavtalene med Nesna. Dette får Høyres minister Aasheim til å anklage dem for å la politikken krenke universitetets selvstendighet. Minner ikke dette om dobbeltmoral?
tirsdag 8. juni Avisa Nordland
Signerte opprop for Nesna
Folkeaksjonen for høyere utdanning er på helgelandsturné. The post Signerte opprop for Nesna appeared first on Helgelands Blad.
mandag 7. juni Helgelands Blad
Reiser rundt på Helgeland for å samle ordførerne bak kravet om å å gjenreise Høgskolen på Nesna: – Det har vært en fryd
I disse dager reiser folkeaksjonen for høyere utdanning rundt til alle kommunene på Helgeland.
søndag 6. juni $ Rana Blad
Lasse (23) passer på at alt går rett for seg i «Lille Syden»: – Det å få åpnet bassenget er helt fantastisk
Denne helga åpnet «Lille Syden» på Havblikk Camping i Nesna. Bjørn Arne Friis forteller at området ikke er helt ferdigstilt – det mangler litt småpirk som å få ut litt blomster og «freshe opp» området rundt. Det er flere glade ansikter...
søndag 6. juni $ Rana Blad
John Charles hadde store planer for bygget, men nå skal han selge: – Det følger med både utstoppet reinsdyr og ting jeg ikke kan forklare
Kafeen på Sjonfjellet har mange et forhold til. Helt siden 1954 har det vært et yndet mål for turister, folk på gjennomreise og for dem som liker å ta seg en skikkelig fest. Dagens eier, John Charles Sandvær, hadde store planer for bygget og i 2018 presenterte Rana Blad disse...
søndag 6. juni $ Rana Blad
Senterpartiet har hatt årsmøte, og spesielt én sak har vært viktig for delegasjonen fra Helgeland.
– Årsmøtet er nå overstått og vi er svært fornøyd med å ha fått gjennomslag nasjonalt for vår viktigste sak lokalt: Reetablering av høyere utdanning på Nesna.
lørdag 5. juni Rana Blad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NESNA

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL