Kampsport
Brækhus trapper ned: – Kan gi meg med boksing nå – uten problemer
LOS ANGELES Cecilia Brækhus (37) utelukker ikke at hun er ferdig som bokser. I hovedsak er det tre kamper som kan motivere henne til å fortsette.
05:34 VG
Brækhus fikk stjernebesøk av Halle Berry i garderoben: – For en fantastisk natt!
STUBHUB CENTER, LOS ANGELES Først vant Cecilia Brækhus (37) overlegent på poeng mot Aleksandra Magdziak Lopes (38), og etterpå fikk hun besøk og gratulasjoner av Oscar-vinner Halle Berry (52) i garderoben.
søndag 08:36 VG
Brækhus etter overlegen seier: – Jeg ser at Cyborg er i ringen
STUBHUB CENTER, LOS ANGELES Cecilia Brækhus (37) fikk en grei jobb med å vinne på poeng mot Aleksandra Magdziak Lopes (38) i Los Angeles. Etterpå ville hun snakke med MMA-stjernen Cris Cyborg.
søndag 06:23 VG
Dollardryss for Brækhus – TV-inntektene i USA firedoblet
SANTA MONICA, LOS ANGELES Oppmerksomheten rundt Cecilia Brækhus (37) øker i USA, og hun får et solid inntektshopp fra TV-kanalen HBO når hun møter Aleksandra Magdziak Lopes (38) søndag morgen.
lørdag 23:17 VG
Stjernemøtet mellom dronningen og tronarvingen
LOS ANGELES Søndag morgen bokser de hver sin kamp på stevnet i Los Angeles, men det er «duellen» Cecilia Brækhus (37) og Claressa Shields (23) som stjeler hele showet i oppkjøringen. Det kan ende med et gigantmøte i 2019.
lørdag 19:55 VG
Brækhus ble buet ut sist. Slik tror eksperten det går nå
- Hun er nærmest håndplukket. En perfekt motstander.
lørdag 18:17 Dagbladet
«Badstukaos» for Brækhus før innveiingen: – Krise
LOS ANGELES Cecilia Brækhus (37) fikk en ekstra stressende oppkjøring da hun ble vekket 05.00 fredag morgen med beskjed om at det ikke fantes badstue på Sheraton Gateway Hotel.
fredag 23:51 VG
Brækhus hedret i LA: – Det jeg opplever nå er enormt stort
LOS ANGELES Cecilia Brækhus (37) sto ansikt til ansikt med motstander Aleksandra Magdziak Lopes (38) for første gang, og var midtpunktet på den siste pressekonferansen før HBOs historiske avslutningsstevne.
fredag 09:43 VG
Supertalentet forklarer utbruddet mot Brækhus: – Det var så rart
SANTA MONICA, LOS ANGELES Den amerikanske boksestjernen Claressa Shields (23) ble provosert da Cecilia Brækhus (37) publiserte en video i sosiale medier, som hun følte var rettet mot seg.
torsdag 20:27 VG
Brækhus om Hegerberg-episoden: – Noe vi må takle hver dag
SANTA MONICA, LOS ANGELES Cecilia Brækhus (37) fryder seg over måten Ada Hegerberg (23) taklet den pinlige gullballen-øyeblikket på, og håper det setter søkelyset på det hun mener mange kvinnelige idrettsutøvere blir utsatt for.
onsdag 13:01 VG
VG+ sikret seg rettighetene til helgens Brækhus-kamp
Tidlig søndag morgen, norsk tid, skal Cecilia Brækhus (37) forsvare sine fem VM-titler mot polsk-amerikanske Aleksandra Magdziak Lopes (38) i Los Angeles. I Norge er det VG+-abonnentene som får muligheten til å se oppgjøret live.
mandag 3. desember VG
Wilder forsvarte tittelen
Amerikanske Deontay Wilder forsvarte VM-tittelen til tross for at britiske Tyson Fury ble slått i bakken to ganger.
søndag 2. desember TV 2
Fury to ganger i kanvasen – storkampen endte uavgjort
Tyson Fury (30) ble slått ned to ganger av Deontay Wilder (33) i tungvektduellen i Los Angeles i natt. En dramatisk boksekamp endte til slutt uavgjort etter at dommerne var svært uenige. Dermed er begge tungvekterne fortsatt uten tap.
søndag 2. desember VG
Klart for den sjeldne tungvektsduellen mellom Wilder og Fury
Amerikanske Deontay Wilder (33) og britiske Tyson Fury (30) møtes til en sjelden tungvektsduell søndag morgen, norsk tid. De er begge ubeseirede, den ene har VM-tittel, og den andre er lineær mester.
lørdag 1. desember VG
Da vikingene inntok handelshøyskolen
— Ikke det første temaet jeg tar opp på fest.
tirsdag 27. november Studvest
Fra Skal vi danse-tårer til EM-gull
Thea Næss gråt sine modige tårer da hun røk ut av Skal vi danse. Lørdag kunne hun juble.
lørdag 24. november $ Aftenposten
MMA-Berghs kamp på legendestevne avlyst
MMA-utøver Kenneth Bergh (29) reiste mandag til Malibu i California for å gjøre de siste forberedelsene til helgens storstevne i Los Angeles. Men i går kom beskjeden om at kampen hans er avlyst.
torsdag 22. november VG
– Det er kjedelig å se sånne overskrifter, men det er sant
Emil Meek (30) vet at han må vinne neste gang han går i buret.
torsdag 15. november TV 2
MMA-Meek: – Det er kjedelig å se sånne overskrifter, men det er sant
Emil Meek har presset på seg før sin neste UFC-kamp. Det kan bli nordmannens siste.
torsdag 15. november TV 2
«Bokse-Birger» (87) herjer med ungguttene
DÆLENENGA Birger Olsen (snart 88) begynte med boksing rett etter andre verdenskrig. Siden da har han trent fem økter i uken, og den spreke veteranen sliter ut ungguttene i Sportsklubben 1909.
onsdag 14. november VG
Det tragiske dødsfallet får debatten til å rase i landet
Thaibokseren Anucha Kochana (13) døde etter skadene han fikk i ringen.
onsdag 14. november TV 2
Kopierte UFC-rekord – vant på knockout i siste sekund
Meksikanske Yair Rodríguez (26) og sørkoreanske Chan Sung Jung (31) hadde levert fem runder med drama på UFC-stevnet i Denver i natt. Og da alle trodde kampen var over, så skjedde det mest spektakulære.
søndag 11. november VG
Brækhus annonserte sin neste motstander: – Latterlig!
Polsk-amerikanske Aleksandra Magdziak Lopes (38) blir motstanderen til Cecilia Brækhus (37) i Los Angeles 8. desember. Det oppgjøret skjønner svenske Mikaela Laurén svært lite av.
torsdag 8. november VG
Meek avslører bruddskade – avviser at karrieren er over
MMA-stjernen Emil Weber Meek (30) avviser at han har vurdert å gi seg etter to strake tap i UFC. Nå er han omsider tilbake i full trening, og lanserer om kort tid et eget klesmerke.
torsdag 8. november VG
Anders (21) er Norges nye TV- og idrettsstjerne: – Jeg har slitt mentalt fra jeg var barn
OSLO : Anders Eggan er en av Norges beste boksere. Nå åpner han opp om de mentale problemene som medfølger toppidretten.
torsdag 8. november TV 2
Bli kjent med TV-kjekkasen
Anders Eggan regnes som et av de største boksetalentene til lands. Bli bedre kjent med ham i TV 2 Sumo serien Generasjon Z.
onsdag 7. november TV 2
Etter 14 år sammen på trening og i ringen, tok treneren pause. Det har både Raymond Straume (27) og Morten Saksvik (52) lært av.
– Selv om det blir lagt planer, så handler det om å ha forståelse for hvorfor, sier EM-klare Straume.
mandag 5. november $ Aftenposten
Bergensk MMA-utøver omtales internasjonalt etter brutal knockout
– Det så dramatisk ut, og det er ikke noe kjekt, men jeg er ikke nervøs for å gå inn igjen i ringen, sier Torbjørn Madsen (30).
mandag 5. november $ Aftenposten
Cormier lekte seg og forsvarte UFC-tittelen mot «beistet» Lewis
Daniel Cormier (39) er bare 180 centimeter høy, men nå er bryteeksperten i ferd med å bli en av tidenes aller største MMA-fightere. Slagmaskinen Derrick Lewis (33) hadde ikke verktøyet til å forsvare seg i nattens tittelkamp.
søndag 4. november VG
Torbjørn Madsen herjer i EFC-debuten
TV 2 sender EFC på lørdag.
onsdag 31. oktober TV 2
Tangstad til VG om nervesykdommen: – Jeg må bare takle dette
Tidligere proffbokser Steffen Tangstad (59) er rammet av nervesykdommen polynevropati, og har mistet mye av kraften i armer og ben.
søndag 28. oktober VG
Tangstad rammet av nervesykdom: – Kan ikke gå uten gåstol
Tidligere tungvektsbokser Steffen Tangstad (59) har mistet følelsen i hendene og føttene. Det skal ikke være boksekarrieren som er årsaken til sykdommen.
søndag 28. oktober VG
Fury om selvmordstanker og misbruk: – Jeg ville bare dø
Tungvektsbokser Tyson Fury (30) er i USA og lader opp til storkampen mot Deontay Wilder (33) i Los Angeles 1. desember. Da han nylig gjestet podkasten til MMA-profilen Joe Rogan, fortalte briten detaljert om den tiden da han bare ville dø.
fredag 26. oktober VG
MMA-Hamlet møter polsk veteran i Frederikshavn
Marthin Hamlet (26) har feid unna all motstand så langt i MMA-karrieren, og i Frederikshavn i desember er det polske Lukasz Parobiec (38) som skal prøve seg mot den norske profilen.
fredag 26. oktober VG
Norges VM-gullhåp røk ut i semifinalen
Grace Bullen (21) skaffet seg kjapt en ledelse, men var sjanseløs og røk ut av semifinalen i bryte-VM omtrent før den var kommet i gang da kinesiske Ningning Rong «rullet» inn 12 poeng i løpet av noen sekunder.
onsdag 24. oktober VG
Berge om tiden etter at familietragedien ble kjent: – Overrasket over støtten
Torsdag starter Stig-André Berge (35) jakten på VM-gull. Det skjer en drøy måned etter at han gikk ut med historien om at faren er fengslet for drap på stemoren.
tirsdag 23. oktober VG
Torres med ny overlegen seier – Hagen slo til med knockout
Proffbokser Bernard Angelo Torres (22) hadde ingen problemer mot georgiske Mikheil Gabinashvili, og så fulgte Alexander Hagen (29) opp med knockoutseier i første runde.
lørdag 20. oktober VG
Egner med ny proffseier – Melhus avsluttet kvelden med knockout
Det ble seks tøffe runder, men proffbokser Ingrid Egner (35) sikret seg poengseier mot islandske Valgerdur Gudstensdottir i Skien. Cruiservekter Kevin Melhus (28) avsluttet kvelden med knockoutseier
lørdag 20. oktober VG
Proffbokser Torres på «sparebluss»: – Hadde ikke noe valg
Bernard Angelo Torres (22) beskrives som den norske proffbokseren med størst potensial, og nå har unggutten fra Gran tatt et kostbart grep for å satse som proffbokser.
lørdag 20. oktober VG
Egner spås kometkarriere i bokseringen: – Verdensklasse
Ingrid Egner (35) gjorde ferdig utdannelsen som doktor før hun ble proffbokser. I helgen går hun sin andre kamp, og det er mange som mener hun kan nå verdenstoppen i løpet av veldig kort tid.
fredag 19. oktober VG
Jacobsen ut mot MMA-kaos: – Sporten er så røff i utgangspunktet, at det er dumt at slike ting skjer
Lørdag skal han selv i buret.
torsdag 18. oktober $ Aftenposten
MMA-Bergh bekrefter storkamp på legendestevne: – Sykt morsomt!
Kenneth Bergh (29) skal gå «co-main event» i Los Angeles i november når MMA-legendene Chuck Liddell (48) og Tito Ortiz (43) møtes i hovedkampen. Det er bokselegenden Oscar De La Hoya (45) som arrangerer stevnet.
onsdag 17. oktober VG
Brækhus nærmer seg ny kamp – starter opptreningen i USA
Cecilia Brækhus (37) reiser denne uken til Los Angeles, og blir trolig å se i ringen i New York i desember.
mandag 15. oktober VG
Den norske MMA-stjerna er dønn ærlig: - Alternativet eksisterer ikke
Tror et tap nå kan ødelegge for målet hans. En plass i UFC.
fredag 12. oktober Dagbladet
Bryte-Berge satser på at sønnen bidrar til VM-gull
TOPPIDRETTSSENTERET Stig-André Berge (35) tar med seg sønnen Nicklas (seks måneder) til VM i Budapest om to uker, og håper «lillegullet» kan bidra til at karrierens store drøm blir virkelighet.
fredag 12. oktober VG
Randi (20) begynte med taekwondo for å holde guttene som mobbet henne på barneskolen unna. Nå er hun aktuell for OL.
– De fant alltid noe å ta meg for, forteller Randi Dyngeland.
torsdag 11. oktober $ Aftenposten
MMA-forbundet svarer på kritikken: – Bøller i avisa
Et samlet MMA-miljø skulle gjerne sett at helgens utenomsportslige hendelser var ugjort. Men bak disse hendelsene skjuler det seg en helt annen forklaring enn at MMA som idrett er degenererende for moralen eller har en utfordring med manglende forbilder.
torsdag 11. oktober VG
Khabib Nurmagomedov møtte Vladimir Putin etter skandalekampen
Raskt etter at Khabib Nurmagomedov slo Conor McGregor i den famøse MMA-kampen ringte Russlands president Vladimir Putin og gratulerte. Onsdag møttes de.
torsdag 11. oktober VG
VG sender boksestevne: – Det kommer til å smelle!
Kevin Melhus garanterer at det kommer til å smelle under «Norges største boksefest» i Skien lørdag 20. oktober. Som abonnent på VG+ kan du se stevnet direkte.
onsdag 10. oktober VG
McGregor etter skandalekampen: Kampforbud i en måned
Skandalekampen tok på for Conor McGregor. MMA-stjernen har ikke lov til å gå kamp på en måned og kan ikke trene med full kontakt frem til slutten av oktober.
tirsdag 9. oktober VG
På høy tid med MMA-diskusjon
Welhaven stiller noen gode spørsmål i sin kommentar «Bøller i bur», og fremmer en diskusjon det er på høy tid vi tar.
tirsdag 9. oktober VG
Svarer Welhaven om MMA: - Mangler kunnskap om hva kampsport dreier seg om
Welhaven stiller noen gode spørsmål i sin kommentar «Bøller i bur», og fremmer en diskusjon det er på høy tid vi tar.
tirsdag 9. oktober VG
Norsk MMA-profil etter volden i Las Vegas: Livredd for at dette blir trenden blant utøvere
- Det er McGregor som er problemet. Ikke Nurmagomedov.
mandag 8. oktober Dagbladet
MMA-skandalen: – Ekstra leit for oss som ønsker å få sporten lovlig i Norge
UFC-fighter Jack Hermansson (30) er ikke nådig i sin omtale av oppførselen til MMA-kollegene Khabib Nurmagomedov (30) og Conor McGregor (30) i helgens skandaleoppgjør i Las Vegas.
mandag 8. oktober VG
McGregor vil ha omkamp etter skandalekampen
Khabib Nurmagomedov (30) beklager oppførselen sin etter nattens skandalekamp, men synes Conor McGregor (30) slipper for lett unna. Sistnevnte har lyst på omkamp.
søndag 7. oktober VG
Skandalescener etter «tidenes kamp»: – Helvete brøt løs
Det oppsto fullstendig kaos da Khabib Nurmagomedov (30) beseiret Connor McGregor (30) i det som var beskrevet som «tidenes kamp» i MMA.
søndag 7. oktober NRK
Skandalescener og arrestasjoner etter at Nurmagomedov knuste McGregor
Russiske Khabib Nurmagomedov (30) vant MMA-oppgjøret mot irske Conor McGregor (30). Men skandalescenene etterpå kan få store konsekvenser. McGregor ble slått i ansiktet av en inntrenger i buret.
søndag 7. oktober VG
UFC-analyse: McGregor «tilbake til røttene»
Conor McGregor (30) har ikke konkurrert i MMA siden han ble UFCs første doble mester. Nå møter han sin største rival i karrieren, den ubeseirede Khabib Nurmagomedov (30).
lørdag 6. oktober VG
McGregor-comeback i «tidenes MMA-oppgjør»: – Umulig å si hvem som vinner
Den irske villmannen Conor McGregor (30) har vært borte fra MMA-buret i snart to år. Nå møter han den ubeseirede russeren Khabib Nurmagomedov (30) i Las Vegas. Oppgjøret kan bli tidenes mest solgte MMA-oppgjør.
lørdag 6. oktober VG
Oppsiktsvekkende analyse før tidenes største MMA-batalje
- Kampen blir ikke jevn.
lørdag 6. oktober Dagbladet
McGregor sparket løs mot rivalen
Conor McGregor yppet seg mot sin russiske nemesis.
lørdag 6. oktober TV 2
Nordmannen kjempet mot McGregor i 2011 – nå stempler han stjernen som kvalm og uoppdragen før «tidenes kamp»
Flere kampsportfans ser på søndagens UFC-kamp mellom Khabib Nurmagomedov og populære Conor McGregor som «tidenes kamp». Norske kampsporteksperter er ikke helt enige.
fredag 5. oktober $ Aftenposten
Aktuell Brækhus-motstander «ferdig med boksing»: – Bare et spill
Amanda Serrano (29) er verdensmester i seks vektklasser, og har blitt koblet til en kamp mot Cecilia Brækhus (37) de siste månedene. Nå hevder hun at er ferdig med proffboksing, og skal satse fulltid på MMA.
onsdag 3. oktober VG
Kampsportforbundet anmelder grovt underslag – ansatt fikk sparken
Norges kampsportforbund har sparket og anmeldt en ansatt grunnet mistanke om økonomisk kriminalitet.
onsdag 3. oktober NRK
Oppretter nordisk profftittel i boksing: – Blir sportslig høyt nivå
Tidligere proffbokser og Viasat-ekspert Roar Petajamaa (47) er tungt inne i planleggingen av en ny nordisk tittel for proffboksere, og vil ha slutt på «seiersgaranti» for norske boksere.
onsdag 3. oktober VG
Havnaa avlyser etter brudd: – Skulle endelig få testet meg skikkelig
Kai Robin Havnaa (29) hadde akkurat spikret sin neste boksekamp, på hjemmebane i Arendal i november, da han brakk tommelen på trening søndag. Proffbokseren ble hasteoperert, men blir borte fra ringen i flere måneder.
tirsdag 25. september VG
Joshua reddet knockoutseier etter tung åpning på Wembley
Den russiske bokseren Alexander Povetkin (39) gikk voldsomt til verks, og vant de første rundene av tungvektsoppgjøret mot hjemmefavoritt Anthony Joshua (28).
søndag 23. september VG
Hamlet knuste motstanderen og hyllet sin kreftsyke mor
Marthin Hamlet (26) tok en ny overlegen seier i MMA-buret da han slo polske Jack Rolinski (36) i København. Etter kampen avslørte han at han for en uke siden fikk vite at moren er kreftsyk.
lørdag 22. september VG
Boksegiganten fyller Wembley igjen: – Skal få det knalltøft
Anthony Joshua (28) skal forsvare VM-beltene sine foran 90.000 tilskuere på Wembley lørdag kveld. Russeren Alexander Povetkin (39) er motstander, og boksekommentator Erik Nilsen mener det er den største tungvektskampen på fem år.
fredag 21. september VG
USA-manager døde to dager før MMA-Hamlets kamp
Da Marthin Hamlet (26) landet i København i går ettermiddag, fikk han en svært trist beskjed. Glenn Robinson, mannen som blant annet organiserte et møte med UFC-president Dana White, er død.
fredag 21. september VG
Slik vurderes Brækhus-rivalene: «Den ultimate drømmekampen»
Cecilia Brækhus (36) er i sluttfasen av sin boksekarriere, men det er fortsatt gode muligheter for store kamper. To aktuelle motstandere får terningkast seks av ekspertene.
mandag 17. september VG
«Canelo» vant storkampen i Las Vegas
Den meksikanske boksestjernen Saul Alvarez (28) sikret seg en knepen poengseier, og påførte knockouteksperten Gennady Golovkin (36) det første tapet i karrieren.
søndag 16. september VG
Mayweather varsler sjokkretur og ny milliardkamp allerede i år
- Jeg skal tilbake i ringen i år for å møte Manny Pacquiao, skriver Floyd Mayweather.
lørdag 15. september TV 2
Brækhus første kvinne til å få hedersbelte
Cecilia Brækhus (36) hedres av verdens største boksemagasin.
fredag 14. september VG
Berge roses etter åpenhet: – Stig-André er en fantastisk person
Generalsekretær Morten Sandnæs mener prestasjonen til Stig-André Berge da han tok OL-bronse i 2016 nesten blir umulig å beskrive sett i lys av alt han opplevde i forkant.
fredag 14. september VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL