Innenriks
Mann sprayet politiet med maling
En mann ble pågrepet i Sandvika etter at han oppførte seg svært aggressivt overfor andre mennesker. Under pågripelsen sprayet han tre politimenn med maling og pepperspray.
58min TV 2
Greenpeace-aktivister tauet vekk av Kystvakten
Greenpeace-aktivistene som tok seg inn i sikkerhetssonen ved Statoils borerigg nord i Barentshavet, ble torsdag kveld fraktet bort av Kystvakten.
22:15 ABC Nyheter
Kreftsyke Kira (8): Bedre etter eksperimentell behandling
Som et siste forsøk på å redde den kreftsyke datteren, bestemte familien seg for å reise til Mexico for å få eksperimentell behandling.
21:52 VG
Peker på rødgrønn regjering
Ap-leder Jonas Gahr Støre viste fram en frekkere side på partilederdebatten i Arendal denne uka. Selv mener han at han har funnet tilbake til formen.
21:45 ABC Nyheter
Her er kjeltringene, menneskehandelen og den sosiale dumpingen i norsk arbeidsliv
Pistol i skuffen. Menneskehandel. Skattesnyteri. Lønnsdumping. Gjeldsslaveri. Dagligdagse fenomener i norsk arbeidsliv, beskrevet i den nye boka «Det mørke arbeidslivet».
20:24 ABC Nyheter
VG tester nye Flesland: Terningkast fem for en flott og funksjonell flyplass
FLESLAND I dag jubler bergenserne over nye Flesland. Det har de all mulig grunn til, mener VGs mangeårige reisejournalist Mona Langset.
19:42 VG
Greenpeace-aksjon mot oljerigg i Barentshavet
Greenpeace-aktivister har tatt seg inn i sikkerhetssonen ved Statoils borerigg nord i Barentshavet. – Ulovlig og uansvarlig, sier Statoils pressetalsmann.
19:35 VG
LO og NHO krever full gass for oljen
GRIMSTAD For første gang samler oljemakten i LO og NHO seg bak felles krav til landets politikere: De krever fortsatt fullt oljetrøkk. – Helt vanvittig, kontrer Une Aina Bastholm i De Grønne.
19:21 VG
Mann funnet død i innsjø
En norsk mann i 60-årene ble funnet død i Majavatnet i Nordland torsdag morgen. Politiet mistenker ikke noe kriminelt, men har opprettet en rutinemessig undersøkelsessak.
16:27 TV 2
Klart for valgkampens tøffeste dobbeltduell
Sylvi Listhaug og Per Sandberg fra Fremskrittspartiet møter Trond Giske og Hadia Tajik fra Arbeiderpartiet i Underhuset klokken 19.
16:20 TV 2
Nå blir Trygve kastet ut
I juni kom endelig sykehjemsplassen Trygve Styve (90) hadde ventet på. 90 åringen fikk plass på samme sykehjem som kona i Voss. Nå må han ut igjen.
16:17 TV 2
Listhaug snur etter somlekjeft
Ett år etter at Stortinget vedtok en oppmykning på familiegjenforening, har regjeringen fortsatt ikke innført den. Nå må de gjøre det likevel.
16:05 VG
Valdres-saken: Mor skal møte til sakkyndig vurdering – har vært på ferie
Moren til jenta som døde på Beitostølen nyttårsaften 2015, vil nå etter avtale møte opp til sakkyndig vurdering. Forsvarer sier hun har vært tilgjengelig hele tiden, bortsett fra at hun vært på ferie.
16:03 VG
Barnevernstjenesten i Arendal har gått fra kaos til kontroll
Høyt sykefravær, interne konflikter, underbemanning og saksbunker som vokste. Slik var det i barnevernstjenesten i Arendal for to år siden. Politikere og administrasjon tok grep og fikk snudd utviklingen. Hør denne podkasten fra Arendalsuka om hvordan det skjedde.
15:54 Kommunal Rapport
Sp lover å vurdere 51 politiklager på nytt
Sp vil vurdere klagene fra 51 kommuner om nedleggelse av tjenestested hvis partiet kommer i regjering. – Ansvarsløst, mener Frp.
15:30 Kommunal Rapport
Kraftig regnvær flyttet seg fra Østlandet til Vestlandet
Det kraftige regnværet som lenge så ut til å sikte på Østlandet lørdag, har skiftet kurs: Offeret blir i stedet Vestlandet.
15:20 VG
I startgropa for smartere byer
Gjesdal er i ferd med å bli en smart bygd mens mange av landet kommuner leter etter hvordan man skal gjøre det grønne og digitale skiftet. Smart City er tema for flere arrangementer under Arendalsuka.
15:08 Kommunal Rapport
Gamere og gamblere får hjelpechat
Det nye nettstedet Spillsnakk.no skal hjelpe spilleavhengige som føler behov for å chatte med noen eller teste om en selv eller en i familien er spilleavhengig.
15:04 ABC Nyheter
Dette er de siste bildene av savnet student
20-åringen har vært savnet siden natt til tirsdag.
14:27 Dagbladet
Kvinne omkom i frontkollisjon i Østfold
En kvinne i 60-årene mistet torsdag formiddag livet i en frontkollisjon mellom en personbil og en trailer i Rakkestad kommune i Østfold.
13:51 VG
VG trykte Hitler-bart på Trump
President Donald Trump pryder førstesiden av torsdagens VG med en karakteristisk bart. 
13:15 ABC Nyheter
Treg Listhaug hisser på seg KrF, Sp og Ap
Ett år etter at Stortinget vedtok en oppmykning på familiegjenforening, har regjeringen fortsatt ikke innført den. KrF ber Erna Solberg rydde opp.
12:55 VG
Åpner for å utvide støtte til omsorgsboliger
Tre av fire omsorgsledere ønsker seg en utvidet støtteordning til kommunenes investeringer i omsorgsboliger. Statssekretær Lisbeth Normann (H) åpner for nye ordninger.
12:53 Kommunal Rapport
Blodrødt for utskjelt meglerhus
Regnskapet for 2016 er et blodbad, men selskapet forutsetter likevel videre drift. Det har fått revisor til å kvesse klørne.
12:52 Dagbladet
Politiet starter organisert søk etter savnet student i Trondheim
Forsvant etter fadderfest.
12:26 Dagbladet
Politiet starter organisert søk etter savnet student i Trondheim
Politiet i Trøndelag setter i gang en organisert leteaksjon etter den savnede BI-studenten i Trondheim. 20-åringen ble meldt savnet natt til tirsdag.
12:25 VG
Stor leteaksjon etter savnet student
Politiet og Røde kors leter nå etter 20 år gamle Rakavan Jeevaharan som forsvant etter et studentarrangement i Trondheim natt til tirsdag.
12:22 TV 2
Politiet starter organisert søk etter savnet student i Trondheim
Politiet i Trøndelag står uten teorier om hva som kan ha skjedd med den savnede BI-studenten i Trondheim. En organisert leteaksjon er igangsatt.
12:18 ABC Nyheter
Norgesgruppens ekspert: – Bondelaget provoserer. Jeg brenner for lokalmat!
Bondelagets leder Lars Petter Bartnes anklager matkjedene for å bruke lokalmat som dekkoperasjon.  – Jeg blir skikkelig provosert, sier Norgesgruppens lokalmatansvarlige og slår masse lokalmat i bordet.
12:11 ABC Nyheter
Buskerud-barnehage politietterforskes – kan bli stengt
Politiet i Buskerud har innledet etterforskning av en barnehage i fylket etter at en ansatt er anmeldt for vold mot barn.
12:07 ABC Nyheter
Vraker Høies tilskuddsordning
Tre av fire kommuner mener Husbanken bør gi støtte til flere ulike boliger for eldre, også uten heldøgns omsorg. Nesten ingen vil ha regjeringens nye tilskuddsordning.
11:45 Kommunal Rapport
Venstre-Trine: – Det er kjempeskummelt. Norge vil bli isolert
Den voksende EØS-skepsisen skremmer Trine Skei Grande. Den bygger på populisme og Trygve Slagsvold Vedum vil ikke snakke om konsekvensene, mener Venstre-lederen. 
11:28 ABC Nyheter
Mann (22) alvorlig skadet da han hoppet ut av bil i fart
Politiet ønsket å stoppe bilen i en rutinekontroll natt til onsdag, men bilen stakk av.
10:56 VG
Kvinne omkom i frontkollisjon i Østfold
Én kvinne i 60-årene omkom i en frontkollisjon mellom en personbil og et vogntog på riksvei 22 i Rakkestad kommune i Østfold.
10:51 ABC Nyheter
Tiltalt for konedrap på Ulven i 2015: Hevder stemmer fortalte at kona skulle drepe ham
Da den 35 år gamle mannen skal ha drept kona på Ulven i Oslo, var ekteparets tre mindreårige til stede, ifølge tiltalen.
10:43 VG
En klimapolitikk som virker
Frps Hans Andreas Limi kritiserer De Grønnes klimapolitikk, og minner om at det er «reelle utslippskutt som betyr noe» i klimapolitikken. Da burde Limi starte med å feie for egen dør, skriver Kristin Antun (MDG).
10:38 ABC Nyheter
Mann alvorlig skadd da han hoppet ut av bil i fart
En 22 år gammel mann er innlagt på Haukeland universitetssjukehus med alvorlige skader etter at han hoppet ut av en bil i fart.
10:37 ABC Nyheter
Mann omkom etter frontkollisjon i Østfold
Nødetater er på stedet.
10:24 Dagbladet
Årets første snø har falt
Like øst for grensen ved Narvik, ved Låktatjåkka fjellstasjon i Sverige har snøen lavet ned. Også på Svalbard har det snødd i natt.
10:20 ABC Nyheter
Bilfører omkom i frontkollisjon
Én person omkom i en frontkollisjon mellom en personbil og et vogntog på riksvei 22 i Rakkestad kommune i Østfold. Føreren av personbilen ble erklært død på stedet.
10:06 TV 2
Kreftforsker slår alarm: – Leger får ikke tid til å forske
Norske sykehus er på bunn i Norden i antall medisinske forskningsprosjekter som gjøres i samarbeid med Legemiddelindustrien.
09:36 TV 2
NRK klages inn til Likestillingsombudet for religiøs diskriminering
Statskanalen er klaget inn til for Likestillings og diskrimineringsombudet (LDO) for å nekte kors, men tillate hijab i aktualitetsprogrammer.
09:35 ABC Nyheter
Brann i gassflaske på Skøyen
Politiet sperret av en byggeplass på Skøyen i Oslo etter at det tok fyr i en acetylenflaske torsdag morgen. Rundt klokken 10.10 ble sperringene opphevet.
09:18 TV 2
39 selskaper svartelistet av Oslo kommune
I alt 39 selskaper er svartelistet av Oslo kommune etter aksjoner mot arbeidslivskriminalitet.
09:16 Kommunal Rapport
Skattetaper: – Vi må skjære ned overalt
I alle norske fylker vokser skatteinntektene, bortsett fra i Rogaland. – Ringvirkninger av de tøffe tidene i oljevirksomheten, sier ordfører Stanley Wirak (Ap) i Sandnes.
09:15 Kommunal Rapport
- Uakseptabel risiko for grov korrupsjon
Norsk politi bruker 670 millioner kroner på nye helikoptre. Handelen er gjort med et selskap som anklages for grov korrupsjon.
08:55 Dagbladet
Oslo-skole innfører adgangskontroll
Bjørnholt videregående skole har som den første skolen i Oslo innført adgangskontroll for elever og ansatte.
08:49 Kommunal Rapport
Lei rikspolitikernes mas om sykehjem
– Rikspolitikerne må slutte å snakke om sykehjem, og begynne å diskutere de reelle utfordringene i eldreomsorgen. Det sier omsorgssjefene i Kommunal Rapports undersøkelse.
08:48 Kommunal Rapport
Forsker: Listhaugs signaler har liten effekt på hvor mange som kommer
Rekordfå asylsøkere kommer til Norge i 2017. Er det Sylvi Listhaug (Frp) og regjeringens fortjeneste? Nei, sier migrasjonforsker Jan-Paul Brekke. 
08:48 ABC Nyheter
Advarer mot falske SAS-billetter: - Dette er spam
På Facebook lover svindlere som utgir seg for å være SAS, flybilletter til heldige vinnere.
08:38 Dagbladet
Barnehageansatt politianmeldt for vold mot barn
Foreldrene barnehagen fikk ikke vite noe om at barna deres ble ivaretatt av en ansatt som andre kolleger mente var voldelig mot barna.
08:34 TV 2
Opprør mot eliten – i verden og Norge
Trumps seier, Brexit, Senterpartiets vekst. Flere debatter på Arendalsuka prøver å besvare de store spørsmålene om de politiske rystelsene i verden og Norge.
08:27 Kommunal Rapport
Mann dømt for å ha drept moren
En 38 år gammel mann er i Drammen tingrett dømt til tvungent psykisk helsevern etter at han i april i fjor drepte moren sin (64) i Tranby i Buskerud.
08:23 TV 2
Markant nedgang i innsigelsessaker
Nye tall fra Kommunaldepartementet viser et markert fall i antall innsigelsessaker der en offentlig etat eller aktør protesterer mot kommunens planer.
08:21 Kommunal Rapport
Polititeori om milliontyveri: Stjålet laks smuglet ut av landet
Laksen som ble stjålet fra Marine Harvest på Gardermoen i helgen kan ha blitt solgt på det åpne markedet i Europa.
08:16 VG
Mann dømt til tvungent psykisk helsevern for drap på moren
En 38 år gammel mann er i Drammen tingrett dømt til tvungent psykisk helsevern etter at han i april i fjor drepte moren sin (64) i Tranby i Buskerud. 
07:39 ABC Nyheter
Facebook og Spotify kaster ut høyreekstreme
Facebook har slettet kontoene til en selverklært fascist som deltok i demonstrasjonene i Charlottesville i USA. Samtidig fjerner Spotify hvit makt-musikk.
07:19 Dagbladet
Oslo-skole innfører adgangskontroll
Bjørnholt videregående skole har som den første skolen i Oslo innført adgangskontroll for elever og ansatte.
07:16 Dagbladet
Ap-støtte til beredskapssenter
Hadia Tajik slår fast at Arbeiderpartiet støtter byggingen av politiets nye beredskapssenter på Taraldrud. – Vi er for. Vi vil sikre fremdriften, sier Hadia Tajik.
06:43 TV 2
Støre selger eierandeler for 4,5 millioner i omstridt boligprosjekt
En håndfull kjendisinvestorer kjøper ut Støre.
06:14 Dagbladet
39 selskaper svartelistet av Oslo kommune
I alt 39 selskaper er svartelistet av Oslo kommune etter aksjoner mot arbeidslivskriminalitet.
06:11 Dagbladet
Krass kritikk av fødselsomsorgen i Sykehus-Norge
Norges Kvinne- og familieforbund mener forholdene i fødsels- og barselomsorgen i Norge er uverdige og får følge av Senterpartiets helsepolitiske talskvinne.
05:43 Dagbladet
Høie avviser «skremmebilde» av fødselsomsorgen
Dette skremmer kvinner unødvendig, mener helseminister Bent Høie (H) om Norges Kvinne- og familieforbund og Senterpartiets kritikk av fødselsomsorgen.
05:30 ABC Nyheter
Adgangskontroll på Oslo-skole
Bjørnholt videregående skole har som den første av sitt slag blant Oslo-skolene innført adgangskontroll for elever og ansatte.
05:28 TV 2
Videregående skole i Oslo innfører adgangskontroller
Bjørnholt videregående skole har som den første av sitt slag blant Oslo-skolene innført adgangskontroll for elever og ansatte.
05:18 Dagbladet
Oslo-skole innfører adgangskontroll
Bjørnholt videregående skole har som den første skolen i Oslo innført adgangskontroll for elever og ansatte. 
05:07 ABC Nyheter
Lokalmåling: Telemarks død er Sp-Trygves brød
Det ligger an til kjempenedtur for Høyre og Frp i Telemark etter regionreformen. Også her går velgerne til Sp.
03:40 VG
Ny utdannelse for brann- og redningsvesen
Regjeringen har besluttet å etablere en ny utdanningsmodell for brann- og redningspersonell.
03:39 ABC Nyheter
Skogbrann i Nedre Eiker viste seg å være frieri
Brannvesenet i Mjøndalen rykket onsdag kveld ut til det de trodde var en skogbrann. Da de kom fram viste det seg å være kjærlighetens flammer som lyste opp.
01:59 Dagbladet
De forelska, de modne, og de som har gått fra hverandre: Tre par snakker om kjærligheten
Vi har snakket med de forelskede, de modne og de som har gått fra hverandre – men likevel bor sammen som familie.
01:50 Dagbladet
Buskerud-barnehage etterforskes - holdt voldsanklager hemmelig for foreldrene i over ett år
Politiet i Buskerud har innledet etterforskning av en barnehage i fylket etter at en ansatt er anmeldt for vold mot barn.
00:37 Dagbladet
Rykket ut til melding om skogbrann - var frieri
Heldigvis var det kun to hjerter som ble satt i brann på Solbergfjellet i Nedre Eiker onsdag kveld.
00:22 VG
Elever på Oslo-skole må gjennom sikkerhetssluse
Nå må alle besøkende til Bjørnholt videregående ha adgangskort etter «flere uheldige episoder og trusler om vold».
onsdag 22:40 VG
Trond filmet grisete forbikjøring: – Kunne blitt most
Nordlendingen håper folk kan lære litt av videoen.
onsdag 21:56 ABC Nyheter
Mangler tidvis lærebøker
Å være rektor på Stokmarknes skole innebærer blant annet å finne løsninger i en stram økonomi. Line Jeanette Pedersen ser ikke mørkt på det.
onsdag 21:40 Kommunal Rapport
NorSIS advarer mot ny app: – En kanal for å hetse folk anonymt
En app som lar deg gi «konstruktive tilbakemeldinger» til venner og kjente tar av i Norge. Bekymringene er mange.
onsdag 21:35 VG
Beskylder Ap for å takke nei til 200.000 sykehjemsplasser
NORDSJØEN / ARENDAL / OSLO : Frp-lederen hevder at Arbeiderpartiet takker nei til 225 olje-milliarder. – Billig retorikk, svarer Ap.
onsdag 21:07 TV 2
Ber Høyre om skatte-avklaring
ARENDAL KrF vil vite mer om hvordan Høyre og statsminister Erna Solberg vil hindre nye nullskatteytere om partiet innfrir målet om å fjerne hele formuesskatten.
onsdag 20:20 VG
– Stiller seg ulikt til mistankene
En norsk kvinne og to norske menn er varetektsfengslet i Sverige, mistenkt for gruppevoldtekt.
onsdag 20:10 TV 2
150 villrein skutt – mistenker at to var smittet av dødelig skrantesyke
Etter at nedslaktingen av villreinstammen i Nordfjella har pågått i fem dager, er det felt 150 dyr. To av dem var høyst sannsynlig bærere av skrantesyke.
onsdag 20:07 VG
Mann omkom i skogsulykke
En mann har omkommet i forbindelse med skogsarbeid i Harstad.
onsdag 20:01 TV 2
– Påfallende hvor ofte hun tas for bløff
Statsminister Erna Solberg hevder at utenforskapet minker.
onsdag 20:00 ABC Nyheter
Mann omkom i arbeidsulykke i Harstad
I forbindelse med skogsarbeid.
onsdag 19:57 Dagbladet
Viking-utstyr stjålet
Tyver stjal hundrevis av viking-gjenstander fra historisk museum i Bergen i helgen. Museumet frykter antallet stjålne gjenstander kommer opp i 300. Folk bes om å holde øynene åpne.
onsdag 19:37 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

FAVORITTER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL