Trav
Pave Frans ber om global forpliktelse i bekjempelsen av Amazonas-brannene
Brasils president Jair Bolsonaro bruker soldater, mens Bolivia hjelpes av et Boeing 747-brannfly. Landene får nå støtte fra høyere hold for å bekjempe flammene i Amazonas.
54min VG
Pogbas sterke svar etter rasismehetsen
Manchester United langet ut etter at Paul Pogba ble utsatt for rasisme tidligere i sesongen. Nå tar også stjernen selv bladet fra munnen.
17:21 VG
Helikopter og småfly krasjet på Mallorca
Minst syv personer mistet livet da et helikopter og et småfly krasjet søndag ved byen Inca på den spanske øya Mallorca.
16:59 VG
Aguero-dobbel senket Bournemouth: Målfest for City-angriperne
(Bournemouth-Manchester City 1–3) Manchester City-angriperne fortsetter å bøtte inn mål. Nå står Sergio Aguero og Raheem Sterling med tilsammen ni mål på årets tre første kamper.
16:56 VG
Hovland har tjent over seks millioner kroner på «sommerjobben»
Viktor Hovland (21) har slått godt fra seg på PGA-touren denne sommeren. Oslo-guttens prestasjoner sørger for grønne tall i banken.
16:42 VG
Overraskelsesbesøk fra Irans utenriksminister: – En provokasjon mot USA
Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif har ankommet Biarritz i Frankrike, der verdens toppledere er samlet for årets G7-møte.
15:52 VG
Sesongstart i LoL preges av lagbytter
League of Legends åpner høstsesongen med mange kjente og ukjente ansikt. Den eneste lagoppstillingen som er uendret etter vårsesongen er Nordavind.
15:34 VG
Livsvarig fengsel etter fatalt knivangrep på golfbane
En mann er dømt til livsvarig fengsel etter et grotesk drap på et talentfull spansk golfspiller. Ugjerningen skjedde ute på en golfbane i USA.
14:58 VG
Bjørnebye om spissjakten: – Sikkert sett på ti spisser det siste året
TRONDHEIM (Rosenborg-Stabæk 3–2) I pausen fikk hjemmefansen et raskt glimt av Rosenborgs nye stjernespiss, Bjørn Maars Johnsen. Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye forteller om en vanskelig spissjakt.
14:22 VG
To kritisk skadet etter ulykke i Svolvær: Flere hoppet i vannet for å hjelpe
SVOLVÆR Ulykkesbilen som havnet i vannet lørdag kveld er nå heist opp, og politiet etterforsker hva som har skjedd. Statusen for to av de tre personene i bilen er fortsatt kritisk.
14:12 VG
Statsminister: Israelsk drone eksploderte i Beirut
BEIRUT To israelske droner skal natt til søndag ha falt ned over et Hizbollah-dominert nabolag i Beirut. Landets statsminister kaller dette et «israelske angrepet på Libanons suverenitet».
13:51 VG
Verdens raskeste mann siktet for brudd på antidoping-regelverket
Det amerikanske antidopingbyrået bekrefter at Christian Coleman (23) er siktet for potensielle brudd på antidoping-regelverket.
13:00 VG
Solskjær og United får det glatte lag: «Pinlig» og «latterlig»
MANCHESTER 1–2-tapet mot Crystal Palace fører til krass kritikk av Manchester United og Ole Gunnar Solskjær (46) i engelske og utenlandske medier.
11:56 VG
Ernas ansvar
Hva er det utlandet forbinder med Norge? Hva er det vi nordmenn selv gjerne viser til av vår genuine kulturarv? Hvilket ikon er det som visuelt uttrykker vårt land? Jo, vikingskipene. Og snart kan bildet av et vikingskip være det eneste vi har.
11:37 VG
Vikings-trener bekymret etter Vedvik-bommerter: – Jeg er i villrede
(Minnesota Vikings – Arizona Cardinals 20–9) Seier til tross, Vikings-trener Mike Zimmer lot seg forurolige over norske Kåre Vedviks prestasjoner i oppkjøringskampen mellom Vikings og Cardinals.
11:04 VG
Lothepus bagatelliserer kreften: – Ingenting i forhold til hva andre sliter med
LANGESUND Nå er Leif Einar Lothe (49) både kreft- og røykfri, og planlegger å reise på en fire måneders ekspedisjon til Nordpolen.
10:45 VG
En gambling med verdensarven!
Vikingskipene er norsk kulturarv i verdensklasse. De er ikoner for Norge som pyramidene er ikoner for Egypt. Men mens pyramidene står rimelig støtt, brytes skipene stadig raskere ned. Snart er det for sent å redde kulturarven.
10:44 VG
Fungerer «identitetsnekt» i kampen mot terror?
Vi føler oss forpliktet til å gjøre alt i vår makt for å forhindre trakassering, hets og terror, selv når virkemidlene fremstår som anti-demokratiske.
10:43 VG
Sarpsborg ett år i nedrykksmodus: – Usikkerheten sprer seg
Sarpsborg 08 har på et helt kalenderår bare tatt 24 poeng. Det peker rett mot nedrykk. Geir Bakkes lag har på samme tid gått fra å hevde seg i Europa til bunn av eliteserien.
09:01 VG
Høie: – Det er beklagelig at dette skjer
– Min reaksjon er som hos de andre som har hatt ansvar for hennes direkte helsehjelp: Dette skulle ikke ha skjedd. Det sier helseminister Bent Høie (H) om Karen Anna Nilsens historie.
09:00 VG
Leangen avslutter superuken med internasjonal V65
Sportspill gir deg daglige tips på oddsen og på alle tippekuponger, travløp og muligheten for å spille Lotto eller skrape Flax-lodd.
08:31 Nettavisen
Tilbake i rollen som «Lizzie McGuire»
Lørdag ble det kjent at Hilary Duff (31) gjør comeback som sin gamle rollefigur i ny serie.
08:17 VG
Israelsk drone skal ha eksplodert over Beirut
En talsmann for Hizbollah sier at en israelsk drone gikk ned i Beirut i Libanon mens en annen eksploderte i lufta tidlig søndag morgen.
08:17 VG
29 pågrepet etter gatekamper i Hongkong
Demonstranter kastet bensinbomber og murstein mot politiet. De møtte dem med tåregass.
07:17 VG
Thomas (21) fikk stor «gullfisk» på kroken
Sammen med kompisen skulle han fiske etter ørret. Så lyste det noe oransjefarget i vannet mot dem.
06:42 VG
Meningsmålinger: Velgere og folkevalgte tror Skei Grande er på vei ut
Venstre-leder Trine Skei Grande levnes liten sjanse til å overleve som Venstre-leder, og oppfattes som den som gjør dårligst jobb blant partilederne. Det viser en undersøkelse blant velgere og lokalpolitikere.
06:12 VG
Båt kjørte på holme i Arendal – tre til sykehus
En person er fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader etter at en fritidsbåt gikk på en holme i Arendal natt til søndag.
05:23 VG
Nord-Korea sier de har testet «superstor» utskytingsrampe
Det statlige nyhetsbyrået KCNA slapp søndag flere bilder de hevder viser lørdagens tester av «nyutviklede» våpen. Kim Jong-un overvar oppskytingene.
04:16 VG
Svensk avis: Eks-soldat jaktes for drap på Gert-Inge (70)
To ukrainske menn er mistenkt for drapet på Gert-Inge Bertinsson (70). Den ene av dem, en 47 år gammel ekssoldat, er fortsatt på frifot.
03:33 VG
Scarlett Johansson best betalt av Hollywoods kvinner
Amerikanske Scarlett Johansson er for andre år på rad den best betalte kvinnelige skuespilleren i verden, ifølge Forbes.
02:54 VG
Hovland leder etter kjempespill
Viktor Hovland (21) har PGA-kortet i lomma etter kjempespill på den tredje dagen av den andre turneringen i Korn Ferry-sluttspillet.
00:30 VG
Fans truffet av lynet under PGA-turnering
Flere tilskuere skal ha blitt skadet da lynet slo ned under PGA-turneringen på East Lake i Atlanta.
lørdag 23:37 VG
Den store forskjellen – er Solskjær naiv?
(Manchester United – Crystal Palace 1-2, Liverpool – Arsenal 3-1) Det er en times kjøring mellom Manchester og Liverpool, men det føles som det er noen års avstand på fotballbanen.
lørdag 23:35 VG
Mads Hansen til «Senkveld»: – Det nærmeste jeg har vært å få bank
BERGEN Han har provosert på «Spårtsklubben» og i sosiale medier i mange år, men det måtte jobben i «Senkveld» til før Mads Hansen (35) ble forfulgt av en mann med knyttede never.
lørdag 22:30 VG
Stabæk-sjef med dommersalve: – Totalt uakseptabelt
TRONDHEIM (Rosenborg-Stabæk 3–2) Stabæk-leiren følte seg snytt etter at Rosenborg fikk tildelt straffespark av dommer Tor Harald Hagen.
lørdag 21:44 VG
Solskjær med tirade mot dømmingen: – Veldig urettferdig
MANCHESTER (Manchester United – Crystal Palace 1–2) – Jeg er svettere enn spillerne, sa Ole Gunnar Solskjær (46) da han forlot pressekonferansen etter sesongens første tap.
lørdag 21:36 VG
Brannene i Amazonas
Den siste uken er det oppdaget over 9 500 skogbranner i Amazonas. Hittil i år er store områder med tropisk regnskog blitt svidd av i 72 000 branner, det høyeste antall branner som er blitt registrert av Brasils institutt for romforskning.
lørdag 20:50 VG
Jakob Ingebrigtsen kranglet om Paris-løpet med Gjert: - Tvinger meg til å se langsiktig
PARIS/OSLO Jakob Ingebrigtsen sier han har kranglet med pappa og trener Gjert Ingebrigtsen før Paris-løpet. Han ville ha en lettere oppkjøring, men fikk ikke lov.
lørdag 20:42 VG
Stian Blipp om papparollen: – Føler jeg har kommet i veldig tidlig midtlivskrise
Stian Blipp (29) sier han alltid har disset folk som legger ut bilder av barna i sosiale medier. Men så ble han selv far.
lørdag 20:35 VG
Bil i vannet ved fergekai i Nordland - tre skadet
To kvinner og en mann som var i bilen, ble hentet opp av vannet lørdag kveld.
lørdag 20:28 VG
Salah ble tomålsscorer da Liverpool slo Arsenal
(Liverpool - Arsenal 3–1) Mohamed Salah (27) viste seg fra sin aller beste side da Liverpool spaserte alene opp til toppen av Premier League-tabellen.
lørdag 20:22 VG
Brann på gresk øy – flere nordmenn evakuert
I den lille byen Pythagorion på Samos står skogen i full brann. – Stemningen er hektisk, forteller norske Svein Heibø som er på familieferie.
lørdag 20:21 VG
VG anmeldte «Stjernekamp» låt for låt
VGs anmelder, Tor Martin Bøe, kastet terning på samtlige bidrag i årets sesongpremiere av «Stjernekamp».
lørdag 20:10 VG
Warholm hyller treneren etter ny supertid: – Han gir meg mye i livet
PARIS/OSLO Karsten Warholm (23) vant overlegent igjen og løp inn til sin nest beste tid noensinne. Etter hyllet han sin trener Leif Olav Alnes overfor internasjonale medier i pressesonen.
lørdag 20:07 VG
Horneland refset sine egne etter seier: – Det er for lite stolthet
TRONDHEIM (Rosenborg-Stabæk 3–2) Seier til tross, Rosenborg-trener Eirik Horneland reagerer på måten laget hans slipper inn mål.
lørdag 19:50 VG
Drapssiktet direktør sykemeldt to dager før drapet
STOCKHOLM Konsernsjefen i selskapet der den svenske direktøren i 50-årene jobber, dro fra Norge til Stockholm da siktede ble sykemeldt før drapet.
lørdag 19:47 VG
Supersøndag på Øvrevoll
Sportspill gir deg daglige tips på oddsen og på alle tippekuponger, travløp og muligheten for å spille Lotto eller skrape Flax-lodd.
lørdag 19:47 Nettavisen
Internasjonal V75 på Charlottenlund
Sportspill gir deg daglige tips på oddsen og på alle tippekuponger, travløp og muligheten for å spille Lotto eller skrape Flax-lodd.
lørdag 19:47 Nettavisen
Fytti katta!
Gigakatten BeeJay, også kalt Mr. B, leter etter et nytt hjem. Tjukassens søken etter tak over hodet går viralt etter at bilder av pelsdotten ble publisert på Twitter.
lørdag 19:22 VG
Solskjær raser etter rasisme mot Rashford: – Jeg har ikke ord
MANCHESTER (Manchester United – Crystal Palace 1–2) Marcus Rashford ble utsatt for rasisme i sosiale medier etter straffebom mot Crystal Palace. Tidligere i uken skjedde det med Paul Pogba. Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær kaller det galskap.
lørdag 19:02 VG
Trump om Macron-lunsj under toppmøte: - Det beste møtet vi har hatt
Skogbrannene i Amazonas har allerede skapt uenigheter før toppmøtet i Frankrike, og flere av statslederne har store utfordringer på hjemmebane. Klarer verdens toppledere å bli enige i år?
lørdag 18:48 VG
Bolsjunov etter «kaos» mot Klæbo: – Mulig å leke med nordmennene
TRONDHEIM Johannes Høsflot Klæbo (22) har ikke sett mange juble like mye over å vinne Toppidrettsveka som rivalen Aleksandr Bolsjunov (22) lørdag ettermiddag.
lørdag 18:31 VG
Én pågrepet etter å ha skutt fra balkong i Oslo
Politiet iverksatte lørdag en væpnet aksjon mot en leilighet i Christies gate i Oslo.
lørdag 18:18 VG
Solskjær etter sjokktap for Crystal Palace: – De siste dagene har vært skuffende
MANCHESTER (Manchester United – Crystal Palace 1–2) Det hjalp ikke å bytte skytter igjen: Marcus Rashford (21) bommet på straffe da Ole Gunnar Solskjær (46) og hans menn gikk på et uventet hjemmetap.
lørdag 17:55 VG
MDG-sjefen om bompengeskissen: – Hverken Venstre eller miljøet har vunnet
SENJA Miljøpartiet De Grønne raser mot den nye bompengepakken til regjeringen.
lørdag 17:37 VG
Udnes Weng imponerte sjefen og vant Toppidrettsveka: – Vanvittig godt renn
TRONDHEIM I stedet for å bli hentet inn av damene som jaktet henne, økte Tiril Udnes Weng (22) avstanden til konkurrentene på den avsluttende etappen.
lørdag 17:25 VG
Disse sparer mest på den nye bompengeskissen
Folk i distriktene er de klare vinnerne i regjeringens nye bompengeskisse, mener Transportøkonomisk institutt (TØI).
lørdag 17:13 VG
Filip Ingebrigtsen: Ville droppe løping– så kom vendepunktet
ST. MORITZ/PARIS I 2010 var Filip Ingebrigtsen (26) usikker på om han skulle satse på løping. To oppsiktsvekkende O2-tester fikk ham derimot på bedre tanker.
lørdag 16:47 VG
Rosenborg bekrefter: Har signert landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen
I pausen i oppgjøret mot Stabæk bekreftet Rosenborg at spissen har fullført låneovergangen fra AZ Alkmaar til Rosenborg. I utgangspunktet strekker avtalen seg over fire måneder.
lørdag 16:26 VG
Politimester Hasseldal flyttes til Politidirektoratet
Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt flyttes til Politidirektoratet, etter at det ble kjent at han har innledet et «nært vennskap» til en kollega.
lørdag 16:03 VG
Trump om Macron: – Av og til går vi løs på hverandre
Donald Trump sier han forventer at mye kan oppnås på G7-toppmøtet i helgen. EU-presidenten og Frankrikes president har advart han mot å starte en handelskrig.
lørdag 15:46 VG
Sikret Lampards første seier
(Norwich - Chelsea 2–3) Da Chelsea stod i fare for å virkelig bli parkert av de andre topplagene, dukket Tammy Abraham (21) opp og ga Lampard etterlengtet grunn til å juble.
lørdag 15:25 VG
Klepp opp i ryggen på LSK Kvinner
Havana Marguerite Solaun og Matilde Alsaker Rogde scoret målene da Klepp slo Kolbotn 2–0 i Toppserien fotball lørdag.
lørdag 15:19 VG
Østberg i rallydrama: – Hundredeler fra å bli drapsmann
Som ved et mirakel klarte Mads Østberg (31) å svinge utenom en tilskuer som falt ned rett foran bilen hans i VM-rallyet i Tyskland.
lørdag 14:49 VG
Even Northug med nytt opplegg - drømmer om Beijing-OL
AURE I høst reiser Even Northug på to lange høydeopphold med økonomisk støtte fra blant andre broren Petter. Suksesstrener Steinar Mundal er 23-åringens nye sjef.
lørdag 13:01 VG
Trenerkaos i Storhamar: – Jeg følte meg lite verdsatt
Toppklubben Storhamar opplever trenerkaos bare fem dager før seriestart i håndball. Nå tyder alt på Arne Senstad (50) blir polsk landslagssjef. Etter en uke med sterke følelser og flere snuoperasjoner.
lørdag 12:48 VG
Bompengene var ikke det viktige
Krisen i regjeringen handlet ikke om bilister og miljø. Det ble et spørsmål om ære.
lørdag 12:38 VG
Venstre-politikerne jubler over bompenge-løsning: – Vi har vunnet
Venstre-nestleder Abid Raja mener partiet kom seirende ut av regjeringsbråket om bompengeløsningen.
lørdag 12:33 VG
Bekymret over Liverpool-forsvaret: – Ikke så bra som forrige sesong
Liverpool har lagt bak seg en sommer med mange baklengsmål og trenden har fortsatt inn i den nye sesongen. Erik Thorstvedt mener de ikke ser like stødige ut som forrige sesong.
lørdag 11:47 VG
En ny type kroppspress blant ungdom
«Jeg merker jo at hvis man tar på sånn filter så blir man jo ti ganger penere. Og så går det bort, og så blir det sånn: åh! Jeg ser ikke sånn ut likevel, liksom.»
lørdag 11:39 VG
Grenseløs statsminister
Grensene for hva Erna Solberg kan akseptere så lenge hun får beholde jobben ser ut til å flytte seg hele tida.
lørdag 11:37 VG
Ubehagelig utleverende! Bokanmeldelse: Malena Ernman/Greta Thunberg: «Huset brenner»
Gjennomslagskraften den svenske jenta Greta Thunberg har fått er enestående, men morens bok om familien Ernman og Thunberg er ubehagelig utleverende og problematisk.
lørdag 11:35 VG
Frykter strømsjokk i hele Nord-Norge: – Uakseptabelt
STOKMARKNES I Norges tre nordligste kommuner har innbyggerne hatt momsfritak på strøm på grunn av kalde temperaturer og større strømforbruk. Men nå kan det endres.
lørdag 11:26 VG
Tenåringer i grov voldsepisode i Horten: – Sannsynlig at det er flere gjerningspersoner
Tre tenåringer fra Horten var natt til lørdag involvert i en grov voldshendelse. En av dem er livstruende skadet.
lørdag 11:20 VG
Solskjærs arbeid med stjernen fullroses: – Hjalp ekstremt mye
MANCHESTER Lange samtaler i sommer, omplassering til ny posisjon, og et nytt draktnummer. Slik har Ole Gunnar Solskjær (46) fått den ustabile stjernen Anthony Martial (23) på rett kjøl.
lørdag 10:49 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL