Trav
Svært spennende V64-omgang på Solvalla
Bankeren var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut! Flere sylvasse objekter som du ikke må gå glipp av! Storfavoritt i trøbbel! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V64-vurderinger?
mandag 11:00 Nettavisen
Lyng har en ny stjernetraver på gang
På lørdag feiret han nye triumfer med sin superstjerne Moni Viking. I kveld viser Jan Lyng fram en ny stjerne. Du tar vel rygg på våre Leangen-tips?
mandag 08:41 Nettavisen
Vi spekulerer mot favorittene i V4-lunsjen
Hagmyren byr på en interessant lunsjomgang mandag, og vi byr blant annet på et par saftige skrellobjekter! V4-suksess og en flying start på den nye uken?
mandag 08:37 Nettavisen
Lunsjbankeren har en overkommelig oppgave
To løp i kroppen etter pause har normalt gjort susen. Bør være seiersmoden nå! Du tar vel rygg allerede til lunsj mandag?
mandag 08:26 Nettavisen
Ukeavslutning med stor V65-jackpot på Biri
Over 630 000 ekstra i sekserpotten! Bankerfritt! Frekke objekter som du vil like infoen på! Du blir vel med oss i jakten på den ekstra
søndag 11:22 Nettavisen
Ekstra V75-omgang med Svenskt Kaldblodskriterium
Bankeren har vært fantastisk i ny regi! Frekke objekter i hovedløpene! Løpene ser du gratis hos oss! Du blir vel med på moroa?
søndag 10:01 Nettavisen
Supersøndag med Derby og V64-jackpot på Klampenborg
Deilige 298 019 ekstra i sekserpotten! En av årets beste V64-omganger! Våre eksperter har gjort jobben for deg! Du tar vel rygg og blir med på moroa?
lørdag 14:54 Nettavisen
Praktfull V75-omgang med Gulljackpot
Gulljackpot! Vi jakter ny V75-suksess! Alle systemene satt sist lørdag, og betalte ut fra Kr.61 781 til Kr.64 323! Du blir vel med oss i jakten på storcashen lørdag?
fredag 11:31 Nettavisen
Brennkvikk V65-banker på Klosterskogen
Bankeren er lynrask! Debuterer for knallgod trener - slår til som en lekkerbisken direkte? Våre oppdaterte V65-vurderinger til Klosterskogen er klare! Du tar vel rygg?
fredag 10:58 Nettavisen
Herlig V64-kveld fra Sverige
Bankeren lar seg neppe stoppe! Topphest med løp i kroppen - nå kommer seieren? Umåker står for kveldens V64-omgang, og våre tips er klare! Du blir vel med på moroa?
fredag 09:00 Nettavisen
Godbiter til lunsj
Interessant V65-omgang fra Gävle! Bankeren vår er helt overlegen om den bare skikker seg! Alt blir makset nå - slår til direkte for sin nye trener? Du tar vel rygg på våre oppdaterte V65-vurderinger?
fredag 08:59 Nettavisen
Stor V64-jackpot med 1,6 millioner ekstra
Svært spennende JACKPOTOMGANG med mye snadder! Det vrimler med spennende objekter, og dette burde gi bra betalt! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V64-vurderinger?
torsdag 11:29 Nettavisen
Vi ganger opp i Bergen
Relativt lettløst i Bergen, og vi ganger opp våre bonger! Du blir vel med oss i jakten på en saftig samlebongfest i kveld?
torsdag 08:20 Nettavisen
Flott V4-lunsj på Solvalla
Det er som vanlig SOLID kvalitet på løpene når det skal kjøres lunsj på Solvalla! Vi har godbitene klare, og jakter V4-suksess! Du blir vel med på moroa?
torsdag 06:53 Nettavisen
Frekk V65-banker på Øvrevoll
Nye utfordringer på Øvrevoll! Svært spennende V65-omgang med mye snadder! Du tar vel rygg på våre eksperter i jakten på V65-suksess?
onsdag 19:09 Nettavisen
Toppobjekter i V75-spillet på Bjerke
Bankeren er det sterke rapporter på! Flere meget spennende objekter! Vi byr på fyldige V75-vurderinger, og i kveld skal vi i lukene! Du tar vel rygg?
onsdag 11:17 Nettavisen
Svært spennende på Bro Park onsdag
Det oser flotte kroner i både V4 og V5-spillet på Bro Park onsdag! Våre eksperter har gjort jobben for deg! Du tar vel rygg?
tirsdag 4. august Nettavisen
Gedigen V64-jackpot klokken 19.30
Nesten 1,8 millioner ekstra i sekserpotten! Vår banker er ekstremt lovende! Knallspennende objekter som vil gjøre livet surt for favorittene! Går det kanskje mot en praktfull opptur i V64-spillet denne kvelden?
tirsdag 4. august Nettavisen
Herlig V65-omgang med flere mulige godbiter på Forus
Den store bongen er bankerfri! Flere helaktuelle objekter som må passes! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V65-vurderinger?
tirsdag 4. august Nettavisen
Knallfin V4-omgang til lunsj
Tre hete objekter samt en solid banker! Vi jakter en saftig V4-opptur til lunsj! Du blir vel med på moroa?
tirsdag 4. august Nettavisen
Stor V64-jackpot og forsøk til E3
Over 1,2 millioner ekstra i sekserpotten! Nydelig omgang med forsøk til E3! Vi jakter V64-suksess med en banker som har imponert stort...
mandag 3. august Nettavisen
Svært spennende V4-lunsj fra Lindesberg
Åpent og spennende! Bankerfritt! Vi jakter med frekke bonger, og er veldig klar for en flying start på uken. Du blir vel med på moroa?
mandag 3. august Nettavisen
Bankeren gjør som han gjorde forrige mandag
Det er toppform og nydelige forutsetninger for vår hovedbanker på Leangen mandag kveld. Vi tror på tet fra start til mål igjen.
mandag 3. august Nettavisen
GV fikser lunsjkronene
Vår banker i lunsjen på Bjerke mandag er på jakt etter sin femte strake seier og stolpe i programraden.
mandag 3. august Nettavisen
Tjomsland fikser V65-opptur på Sørlandet
Ukeavslutning på Sørlandet! Bankeren er et talent langt utover det vanlige! Et par HELAKTUELLE OBJEKTER som du vil elske infoen på! V65-opptur i vente?
søndag 2. august Nettavisen
Supersøndag med stor V75-jackpot fra Sverige
Over 6,3 millioner ekstra i premiepottene! Alt av V75-systemer satt på lørdag! Ny V75-suksess i vente på søndag?
søndag 2. august Nettavisen
Solid V64-banker på Jägersro
Vi lot oss imponere av bankeren sist, og nå kommer seieren! Våre galoppeksperter jakter Jägersro søndag! Du tar vel rygg?
lørdag 1. august Nettavisen
Herlig V65-kveld fra Halmstad
Jevn og spennende V65-omgang med start klokken 19.15! Vi byr på oppdaterte V65-vurderinger til Halmstad, og de går vel du ikke glipp av?
lørdag 1. august Nettavisen
Vi jakter storcashen i V75-spillet på lørdag
En SVÆRT spennende V75-omgang venter lørdag, og vi spiller frekt i jakten på storcashen! Frekk banker! Frekke objekter! Frekke bonger! Våre oppdaterte V75-vurderinger går du ikke glipp av på lørdag! Husk også at du kan se løpene GRATIS hos oss.
fredag 31. juli Nettavisen
Nydelige betingelser for V65-bankeren på Jarlsberg
Herlig V65-omgang fredagskveld! Bankeren har drømmebetingelser foran seg! Frekkis senker en overspilt favoritt? Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V65-vurderinger?
fredag 31. juli Nettavisen
Kihlström fikser V64-suksess i Gävle
Superkusk med fete muligheter! To mulige supersjokk! V64-suksess i vente?
fredag 31. juli Nettavisen
Frekk banker i spennende V65-omgang
Bankeren var kun et 3-valg når dette tipset ble lagt ut! Spennende omgang til lunsj! Du blir vel med oss i jakten på en flying start på weekenden?
fredag 31. juli Nettavisen
Favorittene garderes i Bergen
Favorittene kommer ikke til et dekket bord! Flere har ambisjoner, og vi må bare spekulere! Du blir vel med på moroa fra banen mellom de syv fjell?
torsdag 30. juli Nettavisen
Strålende V64-omgang med banker på revansjejakt
Meget fin V64-omgang på Åby! Bankeren vår er under en rivende utvikling, og er spillbar i kveld! Helfrekt objekt senker favoritten via siste indre? Våre oppdaterte V64-vurderinger er klare - du tar vel rygg?
torsdag 30. juli Nettavisen
Bankerfritt i lunsjen fra Sverige
Spennende omgang uten de helt klare holdepunktene! Vi spiller bankerfritt i jakten på tusenlappene...
torsdag 30. juli Nettavisen
Store penger i luften på Øvrevoll
Det er utfordrende på Øvrevoll torsdag ettermiddag, og vi tror på en solid utbetaling til de med riktig V65-rekke! Du tar vel rygg i jakten på tusenlappene?
onsdag 29. juli Nettavisen
Stor V75-jackpot med over en million ekstra på Bjerke
To bankere! Objektblokken er fullstappet! Bjerke byr på en mildt sagt spennende jackpotomgang i kveld, og dette er en omgang som vi gleder oss stort til! Du blir vel med oss i jakten på den ekstra
onsdag 29. juli Nettavisen
Lekker lunsj på Bro Park
Bro Park byr på V4 og V5 i lunsjen onsdag, og ingen skal bli overrasket om det vanker bra med kroner til de som løser disse rebusene. Våre eksperter spiller bankerfritt i jakten på tusenlappene!
tirsdag 28. juli Nettavisen
Fantastisk V75-omgang med Hugo Åbergs Memorial
Tet og slutt for bankeren! Frekkis senker alt i Hugo Åbergs? Overspilt storfavoritt - du vil elske vår info! Mulig supersjokk med skorykk på alle fire for første gang! Du går vel ikke glipp av våre V75-vurderinger i kveld?
tirsdag 28. juli Nettavisen
Oviken byr på superlunsj
Herlig V4-lunsj fra 800m-banen Oviken. Vi byr på oppdaterte V4-vurderinger, og varsler blant annet for en frekkis fra Norge...
tirsdag 28. juli Nettavisen
V64-kveld med Hanna i hovedrollen
Skellefteå byr på en jevn og spennende V64-omgang denne kvelden. Vi skal prøve å felle flere av favorittene, og jakter en solid start på uken. Du tar vel rygg?
mandag 27. juli Nettavisen
Vi ganger opp i lunsjen fra Tingsryd
Milebanen Tingsryd står for dagens V4-lunsj, og på forhånd ser dette lettløst ut. Spesielt Rick Ebbinge har et par feite sjanser. Vi ganger våre bonger opp!
mandag 27. juli Nettavisen
Bankeren har formen helt på topp
Ådne Odin bekreftet sin flotte form i Sverige onsdag. Kveldens oppgave hjemme på Leangen er av det overkommelige slaget.
søndag 26. juli Nettavisen
En klink vinner krydrer Bjerke-lunsjen
Frode Hamres USA-import er fortsatt ubeseiret her til lands. Vi tror på ny seier i dag.
søndag 26. juli Nettavisen
Dobbel V65-jackpot med over 1,1 millioner ekstra
Bankerfritt! Et par mulige superobjekter! Du blir vel med oss i jakten på jackpotcashen denne kvelden?
søndag 26. juli Nettavisen
Stor V75-jackpot med 5,1 millioner ekstra i premiepotten
Svært spennende omgang hvor vi byr på to bankere samt flere smellfrekke objekter som du vil elske infoen på! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V75-vurderinger?
søndag 26. juli Nettavisen
Den svenske travlegenden Jim Frick er død
Den svenske travlegenden Jim Frick døde lørdag, 68 år gammel. Han tapte kampen mot kreften et snaut år etter at han fikk diagnosen.
søndag 26. juli ABC Nyheter
Spennende V64-jackpot fra Gøteborg
Det er JACKPOT med 333 477 ekstra i sekserpotten! Spennende omgang hvor våre eksperter klinker til med to bankere!
lørdag 25. juli Nettavisen
Flott V65-omgang fra Sverige
Mantorp avrunder lørdagen med en flott V65-omgang! Vi jakter tusenlappene med en meget solid banker...
lørdag 25. juli Nettavisen
Strålende ettermiddag på Klampenborg
Våre eksperter jakter videre på galoppen! Går det kanskje mot en herlig opptur fra Danmark på lørdag?
fredag 24. juli Nettavisen
Gedigen V75-omgang med Gulljackpot på Biri
Biri byr på årets beste V75-omgang fra Norge, og dette er en omgang som ser fantastisk spennende ut på forhånd! Vi jakter storcashen med flere spenstige ideer, og her skal vi virkelig til lukene! Husk også på at du kan se samtlige løp GRATIS hos oss!
fredag 24. juli Nettavisen
Samlebongfest og V65-jackpot klokken 18.55
Deilige 328 686 ekstra i sekserpotten! Det ser lettløst ut, og vi spiller samlebonger! Er det kanskje duket for en ordentlig samlebongfest?
fredag 24. juli Nettavisen
Åpen V64-omgang med et solid potensial
Alt annet enn lettløst! Bankeren vår holder superform! Flere aktuelle objekter som MÅ med på bongen! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V64-vurderinger?
fredag 24. juli Nettavisen
Vi spiller frekt i jakten på storcashen til lunsj
Svært spennende V65-omgang på Solvalla! Bankeren debuterer under sal! Flere frekke objekter! Du blir vel med oss i jakten på en flying start denne weekenden?
fredag 24. juli Nettavisen
Fersk V64-banker fikser flotte kroner fra Kalmar
Bankeren utvikler seg meget fint for tiden! Supersjokk med superform! Våre oppdaterte V64-vurderinger er klare! Du går vel ikke glipp av dem?
torsdag 23. juli Nettavisen
Åpen V65-omgang med bra potensial
Ikke helt lettløst, og dette kan fort gi meget bra betalt. Vi jakter med flere frekke objekter, og er klar for en herlig V65-opptur! Du blir vel med på moroa?
torsdag 23. juli Nettavisen
Nye godbiter til lunsj
Vi spiller bankerfritt i dagens lunsjomgang! Vi gjør det med spennende bonger! Du blir vel med oss i jakten på tusenlappene?
torsdag 23. juli Nettavisen
Tjomsland dominerte svensk kaldblodsderby
Øystein Tjomsland gjorde rent bord under Svensk kaldblodsderby på Östersund travbane onsdag, med dobbeltseier i åpen klasse og trippel i hoppeløpet.
onsdag 22. juli ABC Nyheter
Se torsdagens V65-løp på Øvrevoll gratis på Nettavisen
Jevn og spennende V65-omgang med et bra potensial! Våre eksperter jakter med flere interessante objekter! V65-suksess i vente?
onsdag 22. juli Nettavisen
Fantastisk V75-omgang på Bjerke
Bankeren leverte en svett siste 1000m sist! Helfrekke objekter! Favoritter i trøbbel! Du blir vel med oss i jakten på storcashen fra landets hovedbane i kveld? Husk også at du kan se ALLE LØPENE GRATIS hos oss.
onsdag 22. juli Nettavisen
Bankerfritt i lunsjen på Jägersro
Jägersro byr på både et V4 samt et V5-spill på galoppen. Våre eksperter spiller bankerfritt i begge spillformer. Du tar vel rygg i jakten på tusenlappene?
tirsdag 21. juli Nettavisen
Frekk V64-banker på Solvalla
Bankeren er betydelig mindre spilt enn favoritten! Frekke objekter kan fort sørge for at dette blir en gedigen festaften! Du blir vel med på moroa?
tirsdag 21. juli Nettavisen
Spennende V65-omgang på Momarken
Bankeren er klar! Flere vidåpne oppgjør, og her oser det store kroner! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V65-vurderinger?
tirsdag 21. juli Nettavisen
Superobjekt til lunsj
Bergsåker står for dagens V4-lunsj, og vi har som vanlig jobbet frem flere spennende objekter. Spesielt godbiten i V4-1 har vi stor tro på...
tirsdag 21. juli Nettavisen
Vi jakter ny V64-suksess
Bankeren debuterte på en solid måte for sin nye trener sist! Sjokk i monteløpet? Sjokk i finalen? Rättvik byr på en spennende V64-omgang i kveld, og her skal vi jakte tusenlappene!
mandag 20. juli Nettavisen
Flott V4-lunsj med godbiter på menyen
Varslet form sist - senker storfavoritten nå? Skorykk og bike for første gang = slår til som et deilig frekt bud? Våre oppdaterte V4-vurderinger er klare! Du tar vel rygg?
mandag 20. juli Nettavisen
Seiersmaskinen lar seg ikke stoppe
Hest og kusk passer perfekt sammen. Vi tror på ny seier i dag for den samspilte ekvipasjen.
søndag 19. juli Nettavisen
Stortalentet innfrir i herlig Bjerke-lunsj
Vår banker i lunsjen på Bjerke mandag taper normalt ikke. Vi spekulerer ihvertfall ikke i favorittfall.
søndag 19. juli Nettavisen
Saftig V65-jackpot med hele 969 983 ekstra i sekserpotten
Svært spennende omgang med mye snadder! Du blir vel med oss i jakten på jackpotkronene?
søndag 19. juli Nettavisen
Strålende V75-omgang med banker fra Norge
Finalen av StoChampionatet skal kjøres - vi varsler for en mulig skrell! Bankeren vet ikke hvordan det er å tape... Våre oppdaterte V75-tips er klare, og husk også på at du kan følge all spenningen GRATIS hos oss!
søndag 19. juli Nettavisen
Vidåpen V64-omgang på Bro Park
Det er ekstremt vrient på galoppen søndag, og vi tror på storutbetaling til de som greier å løse denne V64-rebusen!
lørdag 18. juli Nettavisen
Åpen V65-omgang med potensial
Bodø serverer en av de fineste V65-omgangene som vi kan huske å ha sett på denne banen. Spesielt Bodø Grand Prix for de kalde og varme er blitt ekstrem fine løp. Vår største bong er uten banker, og her jakter vi på de store kronene!
lørdag 18. juli Nettavisen
Spennende ettermiddagsgalopp på Klampenborg
Det blir både V4 og V5 denne ettermiddagen! Våre eksperter er på hugget, og jakter en ny herlig opptur på galoppen! Du tar vel rygg?
fredag 17. juli Nettavisen
Drømmelørdag med NM og Gulljackpot på Sørlandet
Gulljackpot med millioner ekstra i sjuerpotten! Banker med superform! Hete objekter som ikke må glemmes! Våre fyldige V75-vurderinger er klare! Du tar vel rygg på oss i jakten på storcashen fra Sørlandet?
fredag 17. juli Nettavisen
Sommertrav med V65-jackpot på Sørlandet
Hele 378 432 ekstra i sekserpotten! Godbiter er jobbet frem, og vi skal prøve å felle flere av favorittene! Du tar vel rygg, og blir med på moroa?
fredag 17. juli Nettavisen
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL