Hammerfest
Lørdagsåpent 21.oktober
Soria Moria har lørdagsåpent 21.10. kl. 10-15.
torsdag 10:21 Hammerfest kommune
Varsel om vannavstenging for Melandsgata 1 – 12.
Pga. rørbrudd hovedvannledning foregår det reparasjonsarbeid onsdag 18.10.17 kl.14.30-18.00
onsdag 14:46 Hammerfest kommune
Thor-Egil (21): – Slik ser ryggen min ut nå
Thor-Egil Solvang er på bedringens vei etter at jernstanga i ryggen hans er fjernet. Nå viser han fram den «nye» ryggen sin.
onsdag 13:40 TV 2
Kalking i sjø - et forskningsprosjekt
Hammerfest kommune og NIVA/Norsk institutt for vannforskning har fått tillatelse av Miljødirektoratet til utslipp av 200.tonn brent kalk for bekjempelse av kråkeboller i utvalgte sjøområder ved Sørøya og Seiland i Hammerfest kommune.
tirsdag 11:03 Hammerfest kommune
TV-aksjonen NRK UNICEF 2017: Hvert barn er en mulighet
Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 22. oktober, og går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn i noen av verdens mest konfliktfylte områder; Colombia, Mali, Sør-Sudan, Syria og Pakistan. Aksjonsdagen arrangeres søndag 22. oktober fra rådhuset kl...
mandag 16:12 Hammerfest kommune
Lokal høring: Navn på to gater/veier i Hammerfest sentrum
Veien mellom Storgata 28 og AKS-parken; forslag Frityralleen. Veien mellom Strandparken eiendom/ «NAV-bygget og Coop Extra: forslag Gabrielsenveien.
mandag 15:16 Hammerfest kommune
Utleieboliger søkes for tilvisningsavtale med Hammerfest kommune og finansiering gjennom husbanken
Hammerfest kommune søker følgende utleieboliger: 15 stk. 2 roms leilighet (30 – 45 kvm BRA) 5 stk. 3 roms leilighet (50 – 70 kvm BRA) 5 stk. 4 roms leilighet (65 – 90 kvm BRA)
mandag 10:28 Hammerfest kommune
Aktiv på dagtid
Første tur i Hammerfest blir onsdag 25/10 kl.11. Se plakat for mer informasjon
torsdag 12. oktober Hammerfest kommune
FINNMARK

Utdanningsstipend - fiskeri og havbruk
Hammerfest kommune har, som stimuleringstiltak, for 2017 avsatt et beløp til kommunalt stipend for ungdom bosatt i Hammerfest som tar utdanning innenfor fagområdene fiskeri og havbruk.
onsdag 11. oktober Hammerfest kommune
Stengt barnverntjeneste mandag 9. oktober
Barneverntjenesten holder stengt mandag 09. oktober, da det er fagdag for forebyggende tjenester.
fredag 6. oktober Hammerfest kommune
Her leter politiet etter spor ved inngangspartiet, som sto i full fyr da brannvesenet kom
– Det er for tidlig å si noe om brannårsaken, har politiet opplyst til nå. Her konsentrerer etterforskerne seg om inngangspartiet. Foto: Kim Stian Strømme Politiet etterforsker brannen i Idrettsveien med full styrke, og i ettermiddag ankom flere etterforskere branntomta. Av...
onsdag 4. oktober Hammerfestingen
Årets influensavaksinering i Hammerfest
Influensavaksine anbefales hjerte/lungesyke, barn og voksne med diabetes, kronisk nyresvikt, betydelig overvekt, nevrologiske sykdommer, gravide etter 12. svangerskapsuke, personer over 65 år, samt ved annen alvorlig eller kronisk sykdom
onsdag 4. oktober Hammerfest kommune
Varsel om vannavstengning torsdag 5. oktober
Hammerfest kommune skal gjøre arbeid på kommunal vannledning i området Vegaveien, på pærien. Dette medfører at deler av Vegaveien og Uranusveien blir midlertidig uten vann, torsdag 5.oktober mellom klokken 09.00 og 15.00.
onsdag 4. oktober Hammerfest kommune
Redusert åpningtid på servicekontoret i dag
Servicekontoret har redusert åpningstid i dag tirsdag 3. oktober grunnet fravær. Åpningstid: kl.10:00 - 14:00. Vi kan nås hele dagen på tlf 784 02000 eller på e-post: servicekontoret@hammerfest.kommune.no
tirsdag 3. oktober Hammerfest kommune
Politiet må vente til branntomta blir kald før de kan ta åstedsundersøkelse
Slik så det ut da brannmannskapene hadde fått kontroll på flammene i natt. Bare skallet står igjen av boligen som brant. Foto: Bjørn Egil Jakobsen Politiet må vente til branntomta blir kaldere før åstedsundersøkelsen, men allerede i natt var de i gang med...
mandag 2. oktober Hammerfestingen
Offisiell åpning av nye Baksalen skole
Torsdag 28.09.2017 ble nye Baksalen skole offisielt åpnet. Åpningssermonien ble holdt ute i skolegården i et fantastisk høstvær. Ordfører, byggherre, rektor, ansatte, elever, foresatte og andre deltok i åpningen av den flotte og toppmoderne skolen.
fredag 29. september Hammerfest kommune
Gratis refleks på Servicekontoret
Kampanje for økt trafikksikkerhet
fredag 29. september Hammerfest kommune
Verdensdagen for psykisk helse
Verdensdagen for psykisk helse er et samarbeidsprosjekt mellom Hammerfest kommune, Mental helse og næringslivet i kommunen. For mer informasjon, trykk her.
torsdag 28. september Hammerfest kommune
Tømming av septiktanker og fettutskillere
Sektor for teknisk drift skal tømme septiktanker og fettutskillere i Hammerfest kommune uke 41 - 2017.
onsdag 27. september Hammerfest kommune
Nedsatt fremkommelighet til Rådhuset
På grunn av arbeidet med rådhusplassen, vil det i en tid fremover være nedsatt fremkommelighet til rådhuset. Vi kan fremdeles nåes på telefon 78 40 20 00, eller e-post servicekontoret@hammerfest.kommune.no Vi beklager de ulemper dette måtte medføre.
onsdag 27. september Hammerfest kommune
To personer dukket opp på Fuglenes i klovnekostyme
I helga dukket det igjen opp observasjon av klovn i Hammerfest. En på Storsvingen, og søndagskveld to klovner i Finnmarksveien på Fuglenes. Kanskje uskyldig morro for noen, men det er neppe like morsomt for enkeltpersoner å møte på disse i høstmørket. Av...
mandag 25. september Hammerfestingen
Verdens eldredag
Verdens eldredag arrangeres på Kirkeparken omsorgssenter mandag 2. oktober kl. 17:00.
mandag 25. september Hammerfest kommune
Øvelse ved Rossmolla 22. september
Årets øvelse med sykepleierstudentene på Norges arktiske unversitet UIT går av stabelen fredag 22.9.17 i området ved Rossmollbukta kl. 11.00 - 15.00. Det vil bli mye trafikk av båter i småbåthavna og i havområdet utenfor. Hammerfest kommune ber alle som ferdes i...
fredag 22. september Hammerfest kommune
Boligtomt ledig for tildeling
Hammerfest kommune har tomt ledig for tildeling til entreprenører i Forsølveien 40, ved Melkøyveien (tidligere Fuglenesfjellet barnehage). Forsølveien 40 ligger på Fuglenes. Tomten har nærhet til barnehage og skole.
torsdag 21. september Hammerfest kommune
#Sjekkdeg - gratis celleprøvetaking ved legetjenesten i Hammerfest kommune på onsdag den 20.09
I anledning Kreftforeningens landsdekkende kampanje #sjekkdeg tilbyr legetjenesten gratis celleprøvetaking. Møt opp på Bryggen legesenter, Strandparken, onsdag 20/9 fra kl. 1800-2000 (eller så lenge det er behov). Ingen timebestilling, kun drop-in.
mandag 18. september Hammerfest kommune
Endret åpningstid i vinterhalvåret for administrasjonene i Hammerfest kommune
I tidsrommet fra 16.09 til 14.05 har rådhuset, servicekontoret og sektoradministrasjonene åpningstid fra kl. 08.00 til kl. 15.30.
mandag 18. september Hammerfest kommune
Redusert drift på servicekontoret onsdag 20. og torsdag 21.september i uke 38
Grunnet kurs vil driften på servicekontoret være redusert på onsdag og torsdag i uke 38. Ekspedisjonen vil være betjent, men henvendelser må påberegnes lengre svartid enn normalt. Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for publikum.
mandag 18. september Hammerfest kommune
FINNMARK

Status mobil/mobilt bredbånd i Hønseby
Hammerfest kommune har avtale med Telenor om etablering av mobil-/mobil bredbåndsdekning i Hønseby. Anlegget skulle opprinnelig vært ferdigstilt i begynnelsen av september, men det har dessverre oppstått større forsinkelser i prosjektet. Det er nå klarlagt at anlegget vil...
mandag 18. september Hammerfest kommune
Redusert drift helsestasjon- og skolehelsetjenesten i uke 38
Helsestasjonen deltar denne uken på helsesøsterkongress og driften vil derfor være redusert. Ekspedisjonen er bemannet.
mandag 18. september Hammerfest kommune
Bygger kulturbro mellom Alta og Hammerfest
Frivillighetssentralens Trine Stenersen og Sisa-leder John Tore Martinsen har godt samarbeid, og lager arrangementer hos hverandre. Foto: Bjørn Egil Jakobsen Trine Stenersen og John Tore Martinsen har bestemt seg for å være kulturbrobyggere mellom Hammerfest og Alta. Av BJØRN EGIL JAKOBSEN...
lørdag 16. september Hammerfestingen
Søvnkurs 2017
Sov godt kurs for deg mellom 16 og 67 år som har utfordringer med søvn. Tidspunkt: 4 onsdager kl. 13.00 – 15.00, 14. november – 5. desember. Se plakat for mer informasjon.
fredag 15. september Hammerfest kommune
Varsel om oppstart av arbeid med utjevningsbassenget, hovedvannverket i Tunnelbakken
Arbeidet med å fylle utjevningsbassenget er påbegynt, og er planlagt ferdig fredag den 22. september. Det vil settes opp sperrebånd, og vi anmoder publikum om å bruke den vanlige grusveien og ellers vise hensyn når de ferdes i området.
fredag 15. september Hammerfest kommune
Varsel om oppstart av arbeid med utjevningsbassenget, hovedvannverket i Tunnelbakken
Arbeidet med å fylle utjevningsbassenget er påbegynt, og er planlagt ferdig fredag den 22. september. Det vil settes opp sperrebånd, og vi anmoder publikum om å bruke den vanlige grusveien og ellers vise hensyn når de ferdes i området.
torsdag 14. september Hammerfest kommune
Helsestasjonens ekspedisjon er ubemannet i dag, torsdag 14. september
Send en e- post til helsestasjonen@hammerfest.kommune.no dersom du ønsker å komme i kontakt med helsestasjonen.
torsdag 14. september Hammerfest kommune
Vil du være leksehjelp ved Bofellesskapet Nordlys?
Vi trenger flere leksehjelper og søker deg som har lyst og anledning til å bidra. Du trenger ikke å være lærer for å bli med på dette, men bør være flink til å forklare oppgaver i matte, engelsk, norsk, samfunnsfag og naturfag.
onsdag 13. september Hammerfest kommune
HPV vaksine til deg som er ung kvinne i hammerfest, født 1991 og senere
Vaksineringen foregår i Helsestasjonens lokaler Strandparken 52, Strandgata 52, 6. etasje. Fra slutten av september 2017 er det også mulig å bestille time for vaksinering på dagtid på Helsestasjonens telefon: 78 40 24 10, eller per e-post: helsestasjonen@hammerfest.kommune.no Neste...
onsdag 13. september Hammerfest kommune
Utlysning: Hammerfest kommunes Ildsjelpris 2017
Hammerfest kommunes Ildsjelpris er en utmerkelse som tildeles den/ de som har gjort en betydelig uegennyttig og ulønnet innsats for samfunnet. Ildsjelprisen skal være en inspirasjon, en takk og annerkjennelse for personer som har vist sitt engasjement og sin innsats for felleskapets verdier og/eller...
tirsdag 12. september Hammerfest kommune
Italiensk uke 19.9-24.9.2017
En uke med musikk, mat og italiensk stemning! En fullstendig oversikt over program finner du på www.hammerfestkulturskole.no Billetter: www.aks.no. Italiensk uke er et samarbeid mellom Hammerfest Kulturskole, Arktisk Kultursenter og Eni Norge. Alle arrangementer er på Arktisk Kultursenter.
mandag 11. september Hammerfest kommune
Utlysning: Hammerfest kommunes Tilgjengelighetspris 2017
Tilgjengelighetsprisen skal bidra til å fremme likestilling og likeverd, sikre like muligheter og rettigheter til samfunnsdeltakelse for alle, uavhengig av funksjonsevne, og hindre diskriminering på grunn av nedsatt funksjonsevne i Hammerfest kommune.
mandag 11. september Hammerfest kommune
Kulturminnedagene 2017
Se plakat for kulturminnedagene 2017 her.
mandag 11. september Hammerfest kommune
Barneverntjenesten holder stengt 14. september
Barneverntjenesten holder stengt torsdag 14.9 pga. internt kurs. For akutte henvendelser, ring: 45 24 70 70
fredag 8. september Hammerfest kommune
Bra mat kurs for menn
Frisklivssentralen inviterer til Bra mat kurs for menn, onsdag 11.oktober 2017, kl.18.30-20.30.
fredag 8. september Hammerfest kommune
Frisklivssentralens timeplan høst 2017
Her finner du en oversikt over høstens timeplan.
torsdag 7. september Hammerfest kommune
Valg 2017 - parkering for de med nedsatt funksjonsevne
På grunn av arbeid med rådhusplassen vil det under valgdagene (søndag 10/9 og mandag 11/9) etableres parkeringsplasser for de med nedsatt funksjonsevne på rådhusplassen.
torsdag 7. september Hammerfest kommune
Historisk møte
Torsdag 31.8 møttes kommunestyrene i Kvalsund og Hammerfest til et felles møte for å etablere fellesnemda i tråd med inndelingsloven. Fellesnemda skal lede arbeidet mot kommunesammenslåingen 1.1.2020. Se bilder fra møtet her.
tirsdag 5. september Hammerfest kommune
Opptak fra fellesmøte
Her er link til opptaket for fellesmøte mellom kommunestyrene i Hammerfest og Kvalsund, møtet fant sted på Arktisk kultursenter, torsdag 31.08.17.
tirsdag 5. september Hammerfest kommune
FINNMARK

Forhåndsstemmegivning på Nissensenteret 2. - 8. september
Hjem
fredag 1. september Hammerfest kommune
Her kan du stemme
fredag 1. september Hammerfest kommune
Stemme hjemme
Hjem
fredag 1. september Hammerfest kommune
Oppstart rulleskianlegg Reindalen
Arbeidet med rulleskianlegget i Reindalen har startet opp, og vil pågå frem til slutten av november. Vi anmonder publikum som ferdes i området om å holde god avstand til anleggsmaskinene og ellers vise hensyn.
torsdag 31. august Hammerfest kommune
Fellesmøte med kommunestyrene i Hammerfest og Kvalsund
Tid: Torsdag 31.08.2017 klokken 14.00 i Arktisk kultursenter i Hammerfest. Her kan du se opptakene fra fellesmøte med Hammerfest og Kvalsunds kommunestyremøte
onsdag 30. august Hammerfest kommune
Kommuneoverlege / Samfunnsmedisin
Kommunenes samfunnsmedisinere er kommuneoverlegene. Kommuneoverlegene er medisinskfaglige rådgivere og offentlig helsemyndighet etter helselovgivningen. Koordinering, tilrettelegging og ledelse av det samfunnsmedisinske arbeidet i kommunen er kommuneoverlegenes oppgave. Her er oversikten over...
onsdag 23. august Hammerfest kommune
Åpningstider folkebad
Åpningstider for bassengene er oppdatert, og oversikten finner du her:
onsdag 23. august Hammerfest kommune
Forhåndsstemmegivning
Hjem
mandag 21. august Hammerfest kommune
Tilskudd til kommunale avgifter
Eldre, uføre og andre med lav inntekt kan søke om tilskudd til kommunale avgifter (vann, avløp, renovasjon med mer) til egen eller leid bolig. Søknadsfrist 31. august 2017.
torsdag 17. august Hammerfest kommune
Endring av festivalplass, Sommerfeber 2017
Sommerfeber flyttes til parkeringsplassen på gamle Larsen-tomta, vis a vis Bootleg.
fredag 11. august Hammerfest kommune
Hammerfestingen er tilbake med ny avis
Denne bobilgjengen fra Sør-Troms hørte om den sentrumsnære beliggenheten og flotte utsikten. Så satte de kursen nordover. Fra venstre: Hans Johansen, Bente Dypdal Johansen, Kurt Johansen, Janne Kareen Granbakk Johansen og Steffen Johansen (sønnen til Hans og Janne). Fremst hundene...
onsdag 9. august Hammerfestingen
Sterke angrep av lauvmakk
Det er mye skog som er angrepet av lauvmakk, og her er litt informasjon om emnet. Det er viktig å merke seg at vi kan gjøre tiltak mot de trærne vi ønsker å redde.
tirsdag 8. august Hammerfest kommune
Turmarsj til Kjøttvikvarden - 2017
Høyt mot himmelen helt nord på Sørøya, på det 320 meter høye Kjøttvikfjellet, står det eldste byggverket i Hammerfest kommune, - Kjøttvikvarden, bygget i 1853, - et monument over vår gamle kystkultur.
torsdag 3. august Hammerfest kommune
Fellesmøte med kommunestyrene i Hammerfest og Kvalsund.
Fylkesmannen i Finnmark innkaller til fellesmøte med kommunestyrene i Hammerfest og Kvalsund, i forbindelse med kommunesammenslåingen. Tid: Torsdag 31.08.2017 klokken 14.00 i Arktisk kultursenter i Hammerfest. Følg møtet her
mandag 31. juli Hammerfest kommune
Høring – forslag til kommunal demensplan for 2017 – 2020
Det vises til kommunalsjefens oppdragsbestilling av en kommunal demensplan fra august 2016. Forslaget til demensplan er utarbeidet på bakgrunn av den nasjonale demensplan 2020: «Et mer demensvennlig samfunn» fra Helse- og omsorgsdepartementet(2015).
mandag 31. juli Hammerfest kommune
Høring – forslag til kommunal forskrift om rett til sykehjemsplass med mer
Det vises til Stortingets behandling av Prop. 99 L (2915–2016) og vedtak av 17. juni 2016 om endringer i pasient- og brukerrettighetsloven og helse- og omsorgstjenesteloven. Bestemmelsene omfatter rett til opphold i sykehjem eller tilsvarende bolig særskilt tilrettelagt for heldøgns tjenester,...
mandag 31. juli Hammerfest kommune
Bli treningskompis!
Hvis du er over 16 år, er interessert i fysisk aktivitet/ friluftsliv og liker arbeid med andre mennesker, kan du bli en treningskompis! Med støtte fra Extrastiftelsen og Finnmark Fylkeskommune inviterer Hammerfest kommune og Finnmark idrettskrets til treningskompiskurs Hammerfest 15-17 september 2017
fredag 28. juli Hammerfest kommune
Mannen reiste inn i landet til tross for at han var utvist – nå må han i fengsel
En mann fra Litauen må nå sone 11 måneder i fengsel.
tirsdag 25. juli iFinnmark
Godt skussmål til Hammerfest LNG
– Vårt hovedinntrykk av Statoil sitt arbeid med storulykke og elektriske anlegg var positivt, skriver Petroleumstilsynet i en rapport etter en omfattende kontroll i juni i år.
tirsdag 25. juli iFinnmark
FINNMARK

Ny utdanningsmodell skal lokke flere nye leger til Finnmark, men kun ett av to sykehus i fylket får bli med
UiT skal til høsten i gang med et pilotprosjekt som har mål om å få flere nyutdannede leger til å bli i Finnmark. De fire studentene som skal prøve seg på legestudiet blir sendt til Hammerfest.
tirsdag 25. juli $ iFinnmark
Lars er fornøyd, men tror likevel ikke på rikdom for Hammerfestdagan
– Det var kjempefint, ingen bråk og god stemning. Klart glade og hyggelig mennesker som var ute for å kose seg, oppsummerer arrangør Lars Aude Arnesen festdagene i byen.
søndag 23. juli $ iFinnmark
Operasjonsleder er forbauset over søndagsklaging på gressklipping: – Utrolig at folk gidder
- Min personlige mening er at jeg synes det er ganske utrolig at folk orker å ringe politiet om sånt, sier operasjonsleder Jan-Olav Schjølberg i Finnmark Politidistrikt.
søndag 23. juli $ iFinnmark
Anmelder bilfører etter reinpåkjørsel
Skal ikke ha stanset.
søndag 23. juli iFinnmark
Her finner du alt fra Hammerfestdagan
Vi har listet opp produksjonen slik at du lettere kan finne fram.
søndag 23. juli iFinnmark
Bøbben ble blodfan: – Terningkast seks, en av de beste konsertene jeg har opplevd i mitt liv
Hammerfest-rapperen er i klar tale etter Fay Wildhagen i teltet lørdag. – Det er dette musikk handler om, sier Bøbben.
søndag 23. juli $ iFinnmark
Mann møter Hammerfest parkering i retten: – Jeg mener bestemt at boten var feil
Har blitt en prinsippsak.
søndag 23. juli $ iFinnmark
To menn satt i arrest i Hammerfest
En mann i 20-årene ble satt i arrest i Hammerfest natt til lørdag. Ifølge politiet skal mannen ha blitt nektet inngang til et utested…
lørdag 22. juli iFinnmark
Datter, mor og bestemor jobber alle tre i kommunen
Tre generasjoner Løkke jobber i sommer hos Hammerfest kommune: – Vi må jo passe på å rekruttere når vi kan, selv om det er innenfor egne rekker, sier bestemor Turid spøkefullt.
fredag 21. juli $ iFinnmark
Hissig sjåfør skal ha forsøkt å presse syklister mot autovernet – og kastet vannflaske etter dem
Politiet ber om tips.
fredag 21. juli iFinnmark
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

HAMMERFEST

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
FINNMARK

FAVORITTER

Hordaland Telemark IT Utenriks Innenriks Fotboll Get-ligaen Buskerud Båt Bergen Akershus Næringsliv Rogaland Aust Agder Vestfold Sport Hedmark Oppland Nordland Kjendis
flere?
Trøndelag Møre og Romsdal Troms Sogn og Fjordane Skåne Østfold Vest Agder Fiske Oslo Kultur Mobil Reise Kvinnherad Oskarshamn Game of Thrones Fotball Økonomi Grue Kalmar Helse Finnmark Film Svalbard Tesla Kultur Båt Spill Forskning Bil Vær Helsingborg Inrikes Sverige Arendal Östra Göinge Landbruk Norway Cup VM Mat Vestby Hässleholm Masfjorden Forsvar Boksing Tour of Norway Russland Malmö Sjakk Litteratur Sport Ishockey Brexit Landskrona Risør Musikk Sykkel Suldal Molde Nedre Eiker Hockey Arctic Race Jakt NM Tech Håndball Stavanger Lillesand Jobb Motor Mote Kongelig Stockholm Kristiansand Hammerfest Kristianstad Fjell Svømming Trondheim Kongsvinger Valg Skellefteå Verdal Sørreisa Agdenes Osterøy Voss Kävlinge Odds BK Lund Åsnes Politikk Bærum Tingvoll Emmaboda Langrenn Tyskland Vellinge Ledare SK Brann Ylvis Dyr Radøy Musik Menn Vitenskap Nord-Korea Kunst Vinje Olofström Holmestrand Eidfjord Eliteserien Skien Narvik Fedje Vevelstad Nannestad Kvænangen Tingsryd Svedala Steinkjer Jul Volda Stavanger Oilers USA Ålesund Klima Mjölby Strømsgodset Android Hopp Evenes Stord Svelvik Sarpsborg Trening Karmøy Frankrike Vestre Slidre Barn Lesja Kragerø Ås Åstorp Aurdal Askøy Eslöv Tvedestrand Tjøme Andøy Skiskyting Motorsport Lyngdal Rauma Kommunesammenslåing Bolig Austrheim Dovre Mandal Måsøy Odda Moss Friidrett Alpint Klatring Nybro Seljord
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL