Golf
På dette feltet knuses Biden av Trump
Denne helgen var Joe Biden hjemme i Wilmington og benyttet anledningen til å gjøre noe han ikke gjort siden han tiltrådte som president.
mandag 03:11 TV 2
Skaper sinne: - Pinlig
Legendesønn benyttet hyllest til reklame.
torsdag 15. april Dagbladet
Klatret etter sterk avslutning
Viktor Hovland leverte variabelt spill på sisterunden av Masters, men med en sterk avslutning klatret han til 21. plass. Nordmannen startet dagen på 13.-plass, totalt ett slag under par i det som er sesongens første majorturnering. Åpningen på avslutningsrunden bar imidlertid ingen bud...
mandag 12. april NRK
Hovland med bestenotering
Viktor Hovland (23) falt lenge som en stein på listene, men en fenomenal sluttspurt sikret karrierebeste i The Masters.
søndag 11. april TV 2
Hovland litt skuffet tross superavslutning: – For mange feil
Fire strake birdier mot slutten av runden sørget for at det ble karrierebeste for Viktor Hovland (23) i The Masters.
søndag 11. april VG
Hovland avsluttet sterkt – historisk japansk seier i Masters
Golfesset Viktor Hovland leverte variabelt spill på sisterunden av Masters, men en sterk avslutning ga klatring på resultatlistene.
søndag 11. april ABC Nyheter
Hovland på skuddhold til topp 10-plassering i US Masters
Golfproffen Viktor Hovland klatret fire plasser til tross for ujevnt spill på tredje dag av Masters-turneringen i Augusta lørdag. Han er på 13.-plass.
søndag 11. april ABC Nyheter
Hovland avanserte i The Masters: – Gjør veldig mye bra
Viktor Hovland (23) gikk på par under den tredje runden av The Masters og er nå like utenfor topp ti.
søndag 11. april VG
Hovland på skuddhold til topp 10-plassering i US Masters
Uvær tvang arrangørene til å midlertidig stanse alt spill i Masters lørdag kveld. Viktor Hovland hadde inntil da hatt en svært varierende tredjerunde.
lørdag 10. april TV 2
Hovland reddet seg inn
Golfproffen Viktor Hovland så ut til å ryke ut av den prestisjefylte Masters-turneringen i Augusta, men hentet seg inn og klarte cuten. Hovland er nå på delt 17.-plass i turneringen på den ærverdige golfbanen. Han endte dagen ett slag under par.
lørdag 10. april NRK
Hovland reddet seg inn med mesterlig opphenting på Augusta-banen
Golfproffen Viktor Hovland så ut til å ryke ut av den prestisjefylte Masters-turneringen i Augusta, men hentet seg inn og klarte cuten med en sterk avslutning.
lørdag 10. april TV 2
Hovland reddet seg inn med mesterlig opphenting på Augusta-banen
Golfproffen Viktor Hovland så ut til å ryke ut av den prestisjefylte Masters-turneringen i Augusta, men hentet seg inn og klarte cuten med en sterk avslutning.
lørdag 10. april ABC Nyheter
Hovland var i kjempetrøbbel – reddet av flere magiske slag: – Golfoppvisning
Viktor Hovland (23) kjempet for å overleve da han hentet frem en serie ekstreme slag på Augusta-banen under den prestisjefulle Masters-turneringen.
lørdag 10. april VG
Hovland løftet seg etter krisestart i US Masters
Golfproffen Viktor Hovland fikk en marerittåpning på US Masters. Han brukte tre slag over banens par på det første hullet og hadde en variabel dag.
fredag 9. april ABC Nyheter
Krisestart for Hovland
Golfproffen Viktor Hovland fikk en marerittåpning på US Masters, melder NTB. Han brukte tre slag over par på det første hullet. Ballen ble liggende under et tre. Derfra prøvde Hovland å slå seg ut, uten å lykkes særlig. Han klarte ikke å putte ballen...
torsdag 8. april NRK
Hovland etter Masters-starten: – En ganske vill golfrunde
Viktor Hovland (23) åpnet på verst tenkelig vis, men holdt hodet kaldt og hentet seg inn igjen. Nordmannens spill svinget voldsomt under den første dagen av årets første majorturnering.
torsdag 8. april VG
Utsetter åpning nok en gang: – Uforsvarlig
Vårens kalde temperaturer hindrer åpning.
torsdag 8. april $ Telemarksavisa
Woods kjørte langt over grensa
Den 23. februar holdt en hel idrettsverden pusten da det kom meldinger om at Tiger Woods hadde krasjet sin egen bil og ble fraktet til sykehus med alvorlige skader. Forrige uke uttalte politiet i Los Angeles at etterforskningen av ulykken var ferdig, men at de ventet på klarsignal Woods-leieren om å...
onsdag 7. april NRK
Tiger Woods råkjørte før krasjen
Golfstjernen skal ha kjørt dobbelt så fort som fartsgrensen på stedet tillot forut for bilkrasjen 23. februar.
onsdag 7. april TV 2
LA-politiet om Woods-ulykken: Kan ha tatt feil av pedalene
Råkjøring er identifisert som hovedårsaken til den dramatiske kollisjonen til golfstjernen Tiger Woods den 23. februar. Hendelsen fant sted utenfor Los Angeles i California.
onsdag 7. april VG
Avslører nye detaljer om Woods-ulykken – slo hodet tre eller fire ganger
Politiet mener hastigheten var årsaken til bilulykken golfikonet Tiger Woods havnet i.
onsdag 7. april TV 2
Hovland åpner med stjernespillere
Viktor Hovland får selskap av to garvede majorvinnere i starten av US Masters i golf. Han spiller sammen med Bubba Watson og Brooks Koepka torsdag. Nordmannen slår ut på førsterunden torsdag kl 16.06 norsk tid. CBS kaller gruppen han spiller i den første «stjernespekkede»....
onsdag 7. april NRK
Hovland åpner med stjernespillere i US Masters
Viktor Hovland får selskap av to garvede majorvinnere i starten av US Masters i golf. Han spiller sammen med Bubba Watson og Brooks Koepka torsdag.
onsdag 7. april ABC Nyheter
Eksperter om US Masters: – Kan ikke snakke om favoritter uten å nevne Hovland
Viktor Hovland pekes på som en av vinnerkandidatene når US Masters starter torsdag. Norske golfkommentatorer har klokkertro på den norske golfkometen.
onsdag 7. april TV 2
Eksperter om US Masters: – Kan ikke snakke om favoritter uten å nevne Hovland
Viktor Hovland pekes på som en av vinnerkandidatene når US Masters starter torsdag. Norske golfkommentatorer har klokkertro på den norske golfkometen.
onsdag 7. april ABC Nyheter
Hovland starter på prestisjefylt major-rekke i opptakten til OL
Viktor Hovland har lagt bak seg en tung måned på PGA-touren. Potensielt fire majorturneringer på vel 100 dager blir en del av golfstjernens OL-oppladning.
mandag 5. april VG
- Kan bli best i verden
Viktor Hovlands tidligere trener tror 23-åringen er kapabel til å bli verdensener. Han spår samtidig en god uke for Hovland på Augusta.
mandag 5. april Dagbladet
Ventura hevet seg og unngikk sisteplassen
Kristoffer Ventura hadde ikke stort mer å spille for søndag enn å unngå sisteplassen blant dem som fikk være med i Texas Open helt til slutt. Det greide han.
mandag 5. april ABC Nyheter
Dårlig dag for Ventura i Texas Open
Kristoffer Ventura er på delt sisteplass av dem som greide cuten i Texas Open i golf etter at han gikk lørdagens runde fem slag over par. Nordmannen greide cuten med minste margin fredag, men maktet ikke å gripe sjansen han fikk til å forbedre sin plassering. Lørdagens runde ble hans...
søndag 4. april NRK
Dårlig dag for Ventura i Texas Open
Kristoffer Ventura er på delt sisteplass av dem som greide cuten i Texas Open i golf etter at han gikk lørdagens runde fem slag over par.
søndag 4. april ABC Nyheter
Tung start for Ventura
Kristoffer Ventura kjemper om å berge PGA-plassen, men fikk en tung start på turneringen Texas Open med to bogeyer på de første seks hullene. Nordmannen ligger dermed to slag over par og var nede på en delt 88.-plass etter å ha fullført seks hull.
torsdag 1. april NRK
Tung dag for Ventura i Texas
Golfproffen Kristoffer Ventura fikk en tung start på PGA-turneringen i Texas, med to bogeyer på de første seks hullene.
torsdag 1. april ABC Nyheter
Detaljene holdes tilbake
Politiet mener at detaljer fra Tiger Woods (45) bilkrasj holdes tilbake inntil videre.
torsdag 1. april Dagbladet
Her er det nesten fullbooket til helgen: – Folk har venta veldig lenge
Grenland & Omegn Golfklubb åpnet for booking den 30. mars, og nå er banen allerede nesten fullbooket ut hele påskehelgen.
torsdag 1. april $ Telemarksavisa
Ventura brøt med broren – nå nærmer han seg «nedrykk»
Golfspiller Kristoffer Ventura kommer stadig nærmere den kritiske grensen. Og nå må han klare seg uten lillebroren.
torsdag 1. april TV 2
Ingen endring for Hovland
Viktor Hovland skuffet i forrige ukes prestisjeturnering i Texas, men det gir ikke utslag på lista over verdens beste golfspillere. Han er fortsatt nummer 14. Det viser den nyeste verdensrankingen som ble publisert mandag. På topp troner fremdeles USA-stjernen Dustin Johnson. Det er ingen endringer blant...
mandag 29. mars NRK
20.-plass for Reitan i Kenya
Kristoffer Reitan lå godt an før avslutningsrunden på europatourturneringen, men endte på par fredag og endte på delt 20.-plass på 14 slag under par. Reitan startet sisterunden på andreplass, men med to bogeyer i løpet av de tre første hullene så det...
fredag 26. mars NRK
Hovland ute av prestisjeturnering
Viktor Hovland er slått ut av WCG-turneringen i Austin allerede i gruppespillet. Golfstjernen var ikke i nærheten i duellen med østerrikske Bernd Wiesberger. Tapet gjør at Hovland, nummer 13 på verdensrankingen, ikke kan ta seg videre til cupspillet. Onsdag kom han til kort i den...
torsdag 25. mars NRK
Hovland ute etter knusende tap
Viktor Hovland er slått ut av WCG-turneringen i Austin allerede i gruppespillet. Golfstjernen var ikke i nærheten i duellen med østerrikske Bernd Wiesberger.
torsdag 25. mars TV 2
Hovland ute av prestisjeturnering etter knusende tap
Viktor Hovland er slått ut av WCG-turneringen i Austin allerede i gruppespillet. Golfstjernen var ikke i nærheten i duellen med østerrikske Bernd Wiesberger.
torsdag 25. mars VG
Reitan med storspill i Kenya
Den norske golfproffen Kristoffer Reitan går mot en knallrunde på europatouren i Nairobi. Etter tolv spilte hull er han i ledelsen. Kristoffer Reitan startet turneringen forsiktig, men med onsdagens runde på 65 slag avanserte han opp til 14.-plassen. Etter åtte slag under par på...
torsdag 25. mars NRK
Sjokktap for Hovland i første runde
Viktor Hovland tapte første runde i matchplay-turneringen mot 53.-seedede Kevin Streelman onsdag. Det betyr at Hovland må heve seg på sine to neste runder for å ha en sjanse på å gå videre. Hovland var allerede to hull bak etter dagens tre første. Han klarte aldri...
onsdag 24. mars NRK
Sjokktap
Viktor Hovland tapte første runde i matchplay-turneringen mot 53.-seedede Kevin Streelman onsdag.
onsdag 24. mars Dagbladet
Reitan med i toppen etter dag to
Den norske golferen Kristoffer Reitan hadde en god runde på Europatouren onsdag på Kenya Savannah Classic i Kenya. Han gikk runden på 65 slag, seks slag under banens par. Dermed ligger han på delt 14.-plass, åtte slag under par totalt, og er godt innenfor cuten. Han har fem slag opp til...
onsdag 24. mars NRK
Hovland svarte Ruud: – Blir ikke for irriterende for meg
Viktor Hovland bekrefter at Casper Ruuds store drøm kan bli realitet.
onsdag 24. mars TV 2
- Det er ganske utrolig
Mandag ble han kåret til månedens spiller på Europatouren. Onsdag slår Viktor Hovland (23) ut i det som blir en turnering litt utenom det vanlige.
tirsdag 23. mars Dagbladet
Slik forklarer han nedturene
Viktor Hovland gikk fra storspill til å snuble i to strake turneringer. Norges golfess erkjenner at det ble for mye av det gode.
tirsdag 23. mars Dagbladet
Hovland om nedturene: – Jeg hadde litt mentale kollapser
Viktor Hovland (23) hadde en enorm start på sesongen før kreftene sa stopp i de to siste turneringene. Nå venter prestisjefylte WGC – Dell Technologies Match Play
tirsdag 23. mars VG
Hovland: – Jeg ble sliten
Viktor Hovland forteller at han var vært sliten. Nå ønsker han å reise seg etter to skuffende turneringer på rad.
tirsdag 23. mars TV 2
- Skal ikke ha bremset før ulykken
Tiger Woods (45) ble hardt skadd i en bilulykke for én måned siden. Stadig kommer det nye oppdateringer rundt hva som skal ha skjedd.
mandag 22. mars Dagbladet
Drømmerekken som ble brutt: – Viser at han også er menneskelig
Viktor Hovland (23) misset cuten for første gang på over ett år, men golfekspert Marius Thorp er ikke bekymret for Hovlands form inn mot sesongens første major.
lørdag 13. mars VG
Tung dag for Hovland – misset cuten etter morens beskjed
Viktor Hovland fikk det ikke til å flyte på dag to av The Players Championship og misset cuten. Nå er han ute av den prestisjefulle turneringen.
fredag 12. mars VG
Utpekes til favoritt: – Banen passer Viktor perfekt
Banen i Florida er som skapt for Viktor Hovland, eller omvendt. Kort sagt: Det vil ikke være en overraskelse hvis Norges golffenomen vinner prestisjetunge og pengestinne «The Players Championship» i Florida.
torsdag 11. mars VG
Overrasket av Woods-melding: - Kom ut av ingenting
Golfstjerna Bryson DeChambeau (27) fikk en uventet melding av Tiger Woods (45) etter helgens PGA-seier.
onsdag 10. mars Dagbladet
VM-kongen hyller Hovland: - Viser at ingenting er umulig
Sturla Holm Lægreid og Viktor Hovland er i verdenstoppen i hver sin idrett. Lægreid er meget imponert over sin tidligere WANG-klassekamerat.
tirsdag 9. mars VG
Nye opplysninger om ulykken
Golfstjerna ble hardt skadd i en bilulykke 23. februar. Nå har politiet kommet med nye opplysninger.
lørdag 6. mars Dagbladet
Hovland imponerte igjen – med i tetkampen etter to runder
Viktor Hovland (23) har vært blant de seks beste i seks av de siste syv turneringer han har spilt og er på vei mot på nok en topplassering i Arnold Palmer Invitational.
fredag 5. mars VG
Hovland med sterk start: – Kult å se navnet sitt så høyt oppe
Viktor Hovland (23) er i ferd med å etablere seg blant de største golfstjernene i verden og torsdag kveld startet han med en ny sterk runde i storturneringen Arnold Palmer Invitational i Florida.
fredag 5. mars VG
Ekspert om Hovland: – Vanvittig utvikling av fysikken
Tidligere golfproff og nåværende ekspertkommentator Per Haugsrud (56) mener systematisk styrke- og smidighetstrening er en viktig og kanskje avgjørende årsak til at Viktor Hovland (23) har etablert seg i verdenstoppen i verdenssporten golf.
mandag 1. mars VG
Hovland med magisk spill i storturnering: – Dette er trolldom
Viktor Hovland (23) spilte en av sine livs turneringer og knivet om seieren med verdenseliten. Nordmannen kan innkassere millionbeløp etter helgen.
søndag 28. februar VG
Råsterk prestasjon ga megapremie
Reiste seg mesterlig i World Golf Championships-turneringen. Samtidig renner millionene inn.
søndag 28. februar Dagbladet
Hovland jakter historisk seier: – Kanskje det råeste han har gjort
Viktor Hovland (23) har tidligere uttalt at han «suger på chipping». Under lørdagens runde ble det hans farligste våpen. Nå spiller nordmannen for en historisk seier.
lørdag 27. februar VG
Svensk stjerne takket Trump
Golfstjerna Annika Sörenstam møtte Donald Trump dagen etter angrepet på Kongressen. Nå har det blitt publisert klipp fra møtet.
fredag 26. februar Dagbladet
Dette vet vi om Tiger Woods' kraftige ulykke
Politiet har bekreftet at Tiger Woods kjørte for fort, men han siktes ikke.
torsdag 25. februar Dagbladet
Tiger Woods blir ikke siktet etter bilulykken
Tiger Woods (45) kjørte av veien og ble alvorlig skadet tirsdag. Golfstjernen slipper siktelse etter bilulykken.
onsdag 24. februar VG
Haugsrud og Bjørnstad om Woods-ulykken: – Utrolig trist
Eurosports golfduo Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad satt med tårer i øynene da nyheten om Tiger Woods’ ulykke sprakk.
onsdag 24. februar VG
Golfverdenen dypt bekymret: – Hjertet mitt er knust
En rekke golfprofiler, kjendiser og venner er bekymret etter at Tiger Woods ble alvorlig skadet i en bilulykke tirsdag.
onsdag 24. februar VG
Hva nå, Trump?
NEW YORK/OSLO Er alt i ferd med å rakne rundt Donald Trump, eller vil han slå tilbake som en såret løve?
fredag 29. januar VG
Hovland og Olsbu Røiseland vant årets sportsprestasjoner på Idrettsgallaen
Etter et spesielt år ble det kun delt ut fem priser på Idrettsgallaen 2021. Golfspilleren Viktor Hovland og VM-dronningen Marte Olsbu Røiseland stakk av med prisen for årets mannlige og kvinnelige sportsprestasjon.
lørdag 9. januar VG
Her får han kjennelsen
SKYLDIG: Den tidligere politimannen Derek Chauvin er kjent skyldig i drapet på George Floyd. Video: AP
12. august 2020 Dagbladet
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL