Eidsberg
Informasjonsmøte om erstatning ved avlingssvikt onsdag 29. august
Mange bønder er berørt av tørken og vil søke om erstatning for avlingssvikt. Eidsberg og Trøgstad kommuner arrangerer derfor et informasjonsmøte hvor mange av bøndenes svar om søknadsprosessen besvares.
onsdag 14:52 Eidsberg kommune
Velkommen til skolestart mandag 20. august
Velkommen til skolestart i Eidsbergskolen! Første skoledag er mandag 20. august.
onsdag 13:46 Eidsberg kommune
Stengte veier fredag 17. august – Ladies Tour of Norway
I forbindelse med sykkelrittet Ladies Tour of Norway vil noen veier være stengt når sykkelkortesjen kommer. Skilt og nødvendige sperringer er satt ut for å markere dette, vi ber dere følge anvisningene.
onsdag 12:43 Eidsberg kommune
Måsan - ferdigplen legges 15. august
Hjem
tirsdag 15:29 Eidsberg kommune
Varsel om igangsatt planarbeid - Detaljreguleringsplan for Mysen videregående skole
I henhold til plan- og bygningslovens § 12-1 og § 12-8 kunngjøres herved at det er igangsatt arbeider med detaljreguleringsplan for Mysen videregående skole.
mandag 12:22 Eidsberg kommune
Kulturnytt - Hva skjer i Eidsberg?
Sensommer i Eidsberg - og folk kommer igjen tilbake til byen og bygda for å ta fatt på en ny høst med skole og jobb. Kulturaktivitetene står i kø denne høsten, og neste uke sendes kommunens Kulturprogram ut til alle husstander. Her finnes et mangfold av tilbud til liten og...
fredag 09:50 Eidsberg kommune
Mye vind i vente, vi oppfordrer til å sikre løse gjenstander
Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel med oransje aktsomhetsnivå for sterk vind fredag 10. august over Østlandsområdet.
torsdag 22:16 Eidsberg kommune
Landbruket må høyne brannberedskapen
Situasjonen er nå så ekstrem over store deler av landet at bønder oppfordres til å iverksette ytterligere tiltak for å høyne brannberedskapen. Viktigst er det å sørge for lett tilgjengelig slokkeutstyr, ikke minst nå i forbindelse med det forestående
tirsdag 7. august Eidsberg kommune
ØSTFOLD

Refusjonsordningen for marint avfall - Gjelder også vassdrag og innsjøer
Alle som har hatt utgifter til transport, mottak og behandling av marint avfall og som tilfredsstiller ordningens kriterier, kan søke om refusjon. Nytt av året er at ordningen også gjelder for opprydding langs vassdrag og innsjøer.
tirsdag 31. juli Eidsberg kommune
Kornbondens avling kan bli en fjerdedel av normalen: – Det er trist å se på
Mange av landets bønder står midt i den verste krisen på 70 år. Tørken rammer dyr, korn og grønnsaker. Enkelte bønder frykter at de kan gå på milliontap.
onsdag 25. juli $ Aftenposten
Vannlekkasje i Rugdeveien utbedret
Det ble oppdaget vannlekkasje i området Rugdeveien mandag morgen. Berørte eiendommer har fått direkte varsel på sin telefon via Varsling24. Omfanget av lekkasjen er fortsatt usikker. 
mandag 23. juli Eidsberg kommune
Ladies Tour of Norway i Mysen 17. august
Fredag 17. august braker det løs i Mysen igjen med første etappe av årets UCI WomensWorldTour, Ladies Tour of Norway. Sykkelrittet får stadig økende internasjonal anerkjennelse.
mandag 23. juli Eidsberg kommune
Grendeutviklingsmidler 2018: Utlysning av restmidler
I juni ble det vedtatt tildelt 855 000 til innkomne søknader av en pott på 1 000 000 kr. Vi lyser nå ut restmidlene på 145 000 kr. Vi ønsker spesielt nye søkere velkommen til å søke. 
fredag 20. juli Eidsberg kommune
Vannlekkasje i Vardeveien utbedret
Det ble oppdaget vannlekkasje i Vardeveien. Arbeidet med å reparere bruddet ble satt i gang og vannet var tilbake rett før kl 14.00.
torsdag 19. juli Eidsberg kommune
Tolv personer evakuert etter boligbrann på Mysen
Åtte personer er evakuert fra et kombinert bolig- og næringsbygg på Mysen grunnet brann, mens fire er evakuert fra et nabobygg. Én person er kjørt til legevakt.
tirsdag 17. juli $ Aftenposten
Sommeråpent hos Indre Østfold Renovasjon
Det er ingen sommerlukning i hverken Marker eller Askim. Indre Østfold Renovasjon (IØR) har ordinære åpningstider hele sommeren.
fredag 13. juli Eidsberg kommune
Har du lyst til å jobbe som organisasjonspsykolog i vår nye kommune?
Ledig 100 % fast stilling som organisasjonspsykolog ved nyetablert HR- og organisasjonsavdeling i Indre Østfold kommune.
torsdag 12. juli Eidsberg kommune
Om beregning av avlingssvikt og erstatning
Landbruksdirektoratet har utarbeidet en generell beregningsteknisk veiledning om hvordan regelverket og presiseringene fra Landbruks- og matdepartementet for 2018 skal brukes praktisk for å fastsette verdien for avlingen, og eventuell beregning av avlingssvikt.
torsdag 12. juli Eidsberg kommune
Landbruksnytt fra landbruksavdelingen
Her kommer sommerens landbruksnytt!
mandag 9. juli Eidsberg kommune
Kan vi ønske deg velkommen som toppleder i Indre Østfold kommune?
Det utlyses nå fem kommunaldirektørstillinger med søknadsfrist 25. august.
mandag 9. juli Eidsberg kommune
Varsel om oppstart av reguleringsplanarbeid - Gang- og sykkelvei Hærland kirke-Ramstad
I henhold til plan- og bygningslovens § 12-8, varsles det igangsetting av arbeid med detaljreguleringsplan for gang- og sykkelvei langs fv. 128 Ørjeveien, fra Hærland kirke til Ramstad i Eidsberg kommune. Planarbeidet utføres av Sweco Norge AS på vegne av Eidsberg kommune.
fredag 6. juli Eidsberg kommune
Vær aktsom - Økende skogbrannfare
Husk at aktsomhetsplikten gjelder overalt, i parker og hager, på verandaer og terrasser eller under brennbare tak eller lignende overbygninger.
onsdag 4. juli Eidsberg kommune
Forbud mot å gjøre opp ild er innført igjen
Det er fra og med torsdag 28. juni innført totalforbud mot all bruk av ild på grunn av tørke og lite nedbør. Totalforbudet gjelder frem til brannvesenet opphever det.
torsdag 28. juni Eidsberg kommune
Reguleringsplaner på høring
onsdag 27. juni Eidsberg kommune
Eidsbergs mest populære byråkrat går av med pensjon
Torhild Filtvedt er en kjent og kjær saksbehandler for mange av kommunens innbyggere og næringsdrivende. Denne uka går hun av med pensjon, og tirsdag var det avslutning med de nærmeste kollegaene på La Moss.
onsdag 20. juni Eidsberg kommune
Frivillige lag og organisasjoner kan nå søke om momskompensasjon
Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,4 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2018.
onsdag 20. juni Eidsberg kommune
Søknader om fritak for bomavgift 2018
Eventuelt tilskudd til bomavgift for husstander beliggende på Askimsiden av bommen på Slitu-sletta skal behandles av Eidsberg kommune. Det gjøres oppmerksom på at et eventuelt tilskudd vil gjelde pr. husstand.
mandag 18. juni Eidsberg kommune
Ledig stilling som feiersvenn hos Indre Østfold Brann og Redning
mandag 18. juni Eidsberg kommune
Fordeling av treningstid sesongen 2018/2019 - tildelingsmøte 20. juni
Kulturkontoret og tildelingsteamet i Eidsberg idrettsråd har laget et forslag til fordeling av treningstimer for høsten 2018 og våren 2019 etter innkomne søknader.
mandag 18. juni Eidsberg kommune
Forbud mot å gjøre opp ild er nå opphevet
Det ble i mai nedlagt totalforbud mot all bruk av ild på grunn av tørke og lite nedbør. Totalforbudet er opphevet fra og med søndag 17. juni 2018.
søndag 17. juni Eidsberg kommune
Åpningstider i sommer
tirsdag 12. juni Eidsberg kommune
Ville lære mer om norske kommuner
Fredag hadde ordfører Erik Unaas og Eidsberg kommune besøk av en delegasjon med kinesiske politikere på rundreise i Skandinavia. Å komme på toppen av Høytorp fort, nyte den fantastiske utsikten og ta mange bilder ble høydepunkt i dobbelt forstand.
mandag 11. juni Eidsberg kommune
Kommunestyremøte 13. juni avholdes på Edwin Ruuds omsorgssenter
Siste kommunestyremøte før sommeren avholdes på Edwin Ruuds omsorgssenter onsdag 13. juni kl. 16.00 - 21.00. Møte er åpent, velkommen!
mandag 11. juni Eidsberg kommune
ØSTFOLD

Redusert åpningstid tirsdag 12. juni
Tirsdag 12. juni stenger servicekontoret kl. 14.00, og det vil være redusert bemanning på telefonen på grunn av internt møte. Beklager ulempen dette medfører.
fredag 8. juni Eidsberg kommune
McDonald’s til Morenen
Eidsberg-ordfører Erik Unaas (H) måtte naturligvis feire med en Big Mac og en milkshake da de endelig kunne gå ut offentlig med nyheten om at McDonald's kommer til Morenen på Slitu.
fredag 8. juni Eidsberg kommune
Kulturnytt - Hva skjer i Eidsberg?
Det er duket for sommerens kulturhelg i Mysen sentrum, og med de gode sommertemperaturene vi har hatt i det siste kommer dette til å bli noen kjempeflotte dager for alle som vil bli med på feiringen! 
torsdag 7. juni Eidsberg kommune
Varsel om vannavstengning i Johs Rånås vei 8. juni
Vi må stenge av vannet på deler av Johs Rånås vei for vedlikehold i morgen 8. juni mellom kl. 08.30 og ca kl. 14.00.
torsdag 7. juni Eidsberg kommune
Vannavstengning i Johs Rånås vei 6. juni er utsatt
Vannavstengingen som er varslet for Johs Rånas vei 6. juni er utsatt på grunn av en større vannlekkasje et annet sted i kommunene. Vi kommer tilbake med informasjon om ny dag for utbedring i Johs Rånås vei.
onsdag 6. juni Eidsberg kommune
Vannlekkasje i Trømborg
Det er meldt om vannlekkasje ved Randemveien. Hele Trømborg er berørt. Det jobbes med å lokalisere skaden. Vannet forventes tilbake seint i kveld.
tirsdag 5. juni Eidsberg kommune
NAV Østfold informerer
Fredag 8. juni vil NAV-kontorene i Østfold ha redusert tilgjengelighet på grunn av felles kursdag.
tirsdag 5. juni Eidsberg kommune
Dugnadsrydding - Frivillig opprydning i vårt eget nærområde
Det er flott at noen gjør en innsats og ønsker å rydde opp i vår eget nærområde. Dette være seg frivillige organisasjoner / idrettslag / skoleklasser etc. som vil yte litt ekstra slik at det blir mer koselig for alle, både dyr og mennesker, i naturen.
tirsdag 29. mai Eidsberg kommune
Samarbeider videre om Galleri Festiviteten
Eidsberg sparebank, Eidsberg kunstforening og Eidsberg kommune signerte fredag ny samarbeidsavtale om Galleri Festiviteten.
fredag 25. mai Eidsberg kommune
Avlingsskadeerstatning krever at skaden meldes tidlig
Vi er inne i en periode med lite nedbør og tørke og økt sannsynlighet for klimatisk avlingssvikt. Erstatning ved avlingssvikt er betinget av at du kan dokumentere sammenheng mellom skaden, klimatiske forhold og avlingssvikt.
fredag 25. mai Eidsberg kommune
Bålforbud og forbud mot bruk av kjettinger i skogsdrift
Skogbrannovervåkingen i Østfold er i gang etter en lengre periode med tørt vær og høy skogbrannfare.
fredag 25. mai Eidsberg kommune
Kulturnytt - Hva skjer i Eidsberg?
Full vår i Eidsberg og kornet er i jorda. Tid for å nyte forsommeren og naturen i Indre Østfold!
onsdag 23. mai Eidsberg kommune
Folkefest i Mysen 17. august - bli med på ide- og planleggingsmøte 30. mai
onsdag 23. mai Eidsberg kommune
Vannlekkasje i Åsgårdveien, Trømborg
Det er oppdaget en vannlekkasje i ved Åsgårdveien i Trømborg. Dette medfører at vannet stenges langs deler av Åsgårdveien
onsdag 23. mai Eidsberg kommune
Stolpejakten kommer til Eidsberg
Stolpejakten kommer til Eidsberg (Mysen) og den starter opp 26. mai 2018. 
fredag 18. mai Eidsberg kommune
Markdag om kantsoner
Vannområde Glomma sør arrangerer sammen med Bondelaget og Eidsberg kommune markdag om skjøtsel av kantsoner langs bekker, mandag den 28. mai kl. 17.00 - 19.30 ved Moensbekken.
fredag 18. mai Eidsberg kommune
Påmelding til MysenLøpet 9. juni har startet
Bli med på MysenLøpet 9. juni, et løp for alle!
fredag 18. mai Eidsberg kommune
Kulturnytt - Hva skjer i Eidsberg?
Eidsberg forbereder seg til 17. mai, og det legges ned mye tid og arbeid både fra kommunens uteseksjon, næringslivet og innbyggerne for at alt skal se pent og ordentlig ut på Norges nasjonaldag. 
onsdag 16. mai Eidsberg kommune
Ønsker du å bidra til at beboerne på Edwin Ruuds omsorgssenter får en fin 17. mai feiring?
mandag 14. mai Eidsberg kommune
Velkommen til næringslivsfrokost
Vi følger opp satsningen på frokostmøter, hvor vi har fokus på hvordan vi i fellesskap kan bli en enda bedre kommune for både handels- og næringsliv.
mandag 14. mai Eidsberg kommune
Program for 17. mai i Eidsberg 2018
lørdag 12. mai Eidsberg kommune
Festiviteten bad er stengt 19. mai
Badet holder stengt pinseaften (19. mai) Siste offentlige badedag før sommeren er onsdag 30. mai og vi åpner igjen lørdag 1. september.
onsdag 9. mai Eidsberg kommune
Forslag til detaljreguleringsplan for Vandugbakken 95 og 97, høring og offentlig ettersyn
Miljø- og teknikkutvalget behandlet sak 18/24 i møte 16.04.2018. Følgende vedtak ble fattet; Planforslag for detaljregeuleringsplan for Vandugbakken 95 og 97 legges ut til høring og offentlig ettersyn, jf. Plan- og bygningslovens § 12-10.
onsdag 9. mai Eidsberg kommune
Tom for matavfallsposer eller sekker til plast? - Slik får du nye poser/sekker
Renovatøren fra Indre Østfold Renovasjon (IØR) legger gjerne igjen matavfallsposer og plastsekker til deg ved behov. Dette er gratis og inngår i abonnementet ditt. Det er forskjellige måter å gi IØR/renovatør beskjed om dette på.
mandag 7. mai Eidsberg kommune
Dette skjer på Edwin Ruuds omsorgssenter i storstua mai - velkommen!
mandag 30. april Eidsberg kommune
ØSTFOLD

Georg N. Smedhus blir rådmann i Indre Østfold
Georg Njargel Smedhus (48) blir første rådmann i Indre Østfold kommune 2020. Det betyr han skal fullføre forberedelsene og ha ansvaret for oppstarten av Norges største «kommunebyggeri», med fem tidligere kommuner, to byer, en rekke tettsteder og 45 000
mandag 30. april Eidsberg kommune
Vannlekkasje i Åsgårdveien, Trømborg
Det er oppdaget en vannlekkasje i ved Åsgårdveien (Ruud, innkjøring til Einarbu) i Trømborg. Dette medfører at vannet stenges langs deler av Åsgårdveien
fredag 27. april Eidsberg kommune
Kulturnytt - Hva skjer i Eidsberg?
Våren er på fremmarsj og i grøftekantene blomstrer hestehov og hvitveis, mens gater og fortau i Mysen feies og klargjøres til høytidsdagene i mai. Det er tid for å komme seg ut og oppleve kultur og natur i Indre Østfold. Her er noe av det som skjer de
torsdag 26. april Eidsberg kommune
Husk å søk om plass på SFO for skoleåret 2018/2019 - søknadsfrist 15. mai
Skal ditt barn ha SFO plass neste skoleår? - Husk å søk! Fristen for å søke er utsatt til 15. mai. 
torsdag 26. april Eidsberg kommune
Melding om støyende arbeider langs jernbanesporet
Bane Nor skal utføre arbeider langs jernbanesporet på Østfoldbanens Østre linje mellom Ski og Mysen i perioden 2. - 10. mai.
onsdag 25. april Eidsberg kommune
Tomteområde vurderes solgt
Tomteområde på 2200-2400 m2 beliggende sør for Bergheimveien/nord for Kirkås, Mysen legges ut for salg.
onsdag 25. april Eidsberg kommune
Tid for re-registrering i kulturskolen - frist 1. mai!
Alle som har en elevplass, eller står på kulturskolens venteliste har nettopp mottatt en e-post fra oss om å gjennomføre en såkalt re-registrering.
tirsdag 24. april Eidsberg kommune
Bli med i Borgertoget 17. mai
Vi ønsker alle lag og foreninger velkommen til deltakelse i årets Borgertog 17. mai.
mandag 23. april Eidsberg kommune
Frist for å søke om trening- og øvelsestid i Eidsberghallen og gymsalene sesongen 2018/2019
Alle lag og foreninger i Eidsberg kommune bes søke skriftlig om trening- og øvelsestid i Eidsberghallen og gymsalene for sesongen 2018/2019 innen søknadsfristen 15. mai.
mandag 23. april Eidsberg kommune
Sparebankstiftelsen utlyser ny tilskuddsordning for lag og foreninger - Arena for tilhørighet
Stiftelsen inviterer frivillige organisasjoner i samarbeid med skoler og bibliotek til å søke om støtte til fritidsaktiviteter for barn og unge.
fredag 20. april Eidsberg kommune
Flexx blir gratis fra 1. mai
Fylkestinget vedtok torsdag å gjøre bestillingstjenesten Flexx gratis for hele Østfold i en prøveperiode på ett år.
fredag 20. april Eidsberg kommune
Kulturnytt - Hva skjer i Eidsberg?
Endelig vår i indre Østfold! På Høytorp fort feires det med vårdager og et mangfold av spennende aktiviteter denne helgen. 
torsdag 19. april Eidsberg kommune
Generelt bålforbud fra 15. april
Vi minner at det er generelt bålforbud i Norge fra 15. april. Dette for å forhindre skog- og lyngbrann.
tirsdag 17. april Eidsberg kommune
Edwin Ruuds omsorgssenter går nye veier for å rekruttere sykepleiere
tirsdag 17. april Eidsberg kommune
Husk å søke redusert foreldrebetaling/gratis kjernetid for barnehageåret 2018/2019
Vi minner om fristen for å søke redusert foreldrebetaling/gratis kjernetid for barnehageåret 2018/2019. Søknadsfristen er 15. mai 2018.
onsdag 11. april Eidsberg kommune
Servicekontoret og NAV har redusert åpningstid tirsdag 10. april
Tirsdag 10. april har Servicekontoret og NAV stengt fram til kl. 10.00 på grunn av internt sikkerhetskurs.
mandag 9. april Eidsberg kommune
Miljøbilen er i rute - har DU farlig avfall som skal kastes?
Har det samlet seg mindre mengder farlig avfall, lyspærer, batterier osv. etter en lang vinter? Her ser du når Miljøbilen kommer til Eidsberg.
torsdag 5. april Eidsberg kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

EIDSBERG KIRKE

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
ØSTFOLD

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL