Boksing
Mener boksesporten ødelegges av youtubere og «tullekamper»
Mange mener boksesporten er inne i en krise og ødelegges av at gamle helters oppvisningskamper mot «folk som ikke kan bokse» skaper størst interesse.
mandag 10. mai VG
Fikk flere brudd i ansiktet – ble beskyldt for å «gi seg» i storkampen
Billy Joe Saunders (31) ble pepet ut av rekordpublikumet i Arlington, Texas, da han ikke kom ut til niende runde mot Canelo Alvarez (30). Nå viser det seg at han pådro seg alvorlige bruddskader rundt øyet.
mandag 10. mai VG
Floyd Mayweather gikk til angrep på Jake Paul: – Jeg skal drepe deg
Bokseikonet Floyd Mayweather (44) likte særdeles dårlig at youtuberen Jake Paul (24) stakk av med hodepryden hans under et medietreff i Miami.
torsdag 6. mai VG
Bokser siktet for brutalt drap på sin gravide elskerinne
Félix Verdejo risikerer dødsstraff etter drapet som ryster Puerto Rico.
mandag 3. mai TV 2
Siktet for drap på gravid kvinne
Proffbokser Félix Verdejo Sánchez (27) er siktet for drapet på en gravid kvinne som ble funnet i nærheten av San Juan i Puerto Rico.
mandag 3. mai Dagbladet
Advarer: - Haster
Bokseekspert mener Cecilia Brækhus må slutte å snakke om «skitne triks» i forrige kamp: - Hun må komme seg videre og blinke ut en motstander med VM-belter så fort som mulig. Hvis ikke blir hun glemt.
fredag 30. april Dagbladet
Brækhus legger ikke opp: – Kommer til å bokse så lenge jeg har det moro
Cecilia Brækhus (39) bekrefter at hun fortsetter boksekarrieren, og at hun mest sannsynlig skal samarbeide med Mike Tysons trener Billy White.
onsdag 28. april VG
Kutt-trøbbel for OL-håpet: – Har ikke tid til dette nå
Den OL-aktuelle bokseren Mindaugas Gedminas (24) pådro seg et kutt i fredagens kamp mot Sam Hickey, og skaden kan i verste fall skape store problemer med tanke på OL-kvalifiseringen i juni.
lørdag 24. april VG
Knockoutseier for Bernard Torres: – Du verden som han leverte!
Bernard Angelo Torres (24) hadde ingen problemer med å knuse colombianske Anuar Salas (33). Da Salas gikk ned for andre gang – i andre runde – stoppet dommeren kampen.
fredag 23. april VG
Bernard Torres viser seg frem for stjernepromotor i kveld
I kveld går proffbokser Bernard Torres (24) fra Gran sin 14. proffkamp. Stevnet vises på DAZN for «hele bokseverden», og med stjernepromotor Eddie Hearn ringside håper Team Torres på at karrieren skal skyte fart.
fredag 23. april VG
YouTube-stjerne sendte MMA-mester i gulvet : – Dette er ekte
Youtuberen Jake Paul (24) sendte Ben Askren (36) i gulvet med en særdeles god høyre, før det var gått ett minutt.
søndag 18. april VG
Skal ha fått hodeskade etter boksekampene
YouTube-stjerne Jake Paul (24) har satset på en boksekarriere. Nå viser han at det også har kostet ham fysisk.
tirsdag 13. april VG
Brækhus om Tyson-besøk: – Jeg har aldri vært på cannabisfarmen hans
Cecilia Brækhus (39) presiserer at hun ikke har besøkt Mike Tyson (54) på farmen i California der det dyrkes cannabisplanter. Hun traff superstjernen på treningsstudioet i Los Angeles.
onsdag 7. april VG
Boksepresidenten reagerer etter Brækhus’ Tyson-besøk
Cecilia Brækhus avla i helgen bokselegenden Mike Tysons gymanlegg i Los Angeles. Det fungerer også som podkaststudio for cannabisfirmaet «Tyson Ranch». Det får flere til å reagere.
tirsdag 6. april VG
Brækhus besøkte «Tyson Ranch»: – Han koste seg med en blås
Mike Tyson (54) brukte langfredagen på å få besøk av Cecilia Brækhus (39) og UFC-mester Francis Ngannou (34) på gymanlegget sitt i Los Angeles.
mandag 5. april VG
Influencere med oppgjør i bokseringen
Tiktoker Bryce Hall og Youtuber Austin McBroom skal møte hverandre i bokseringen. Arrangementet blir frontet som et oppgjør mellom plattformene.
mandag 22. mars VG
Se knockout-kongens VM-kamp på VG+: – Kommer aldri i verden til å gå tiden ut
Artur Beterbijev (36) står med 15 knockoutseirer av like mange mulige som proffbokser, og etter halvannet år borte fra ringen skal han forsvare VM-titlene i lett tungvekt mot tyske Adam Deines (30).
fredag 19. mars VG
Siste OL-sjanse i juni: Kjemper mot karantenereglene
Mindaugas Gedminas (24) håper Kulturdepartementet vil lette på karantenekravene slik at han slipper å bruke tid på å oppfylle disse frem mot hans eneste sjanse til å kvalifisere seg til OL – og bli første norske bokser som klarer det på 25 år.
torsdag 18. mars VG
Bekrefter Joshua mot Fury: – Nå får vi virkelig se hvem som er kongen
Det som kommer til å bli en av de største tungvektsoppgjørene i «moderne tid» er endelig avtalt. De britiske gigantene Anthony Joshua (31) og Tyson Fury (32) har signert en avtale om å bokse to kamper.
mandag 15. mars VG
Nytt bittert tap
Foran 5.000 tilskuere i amerikanske Dallas ble Cecilia Brækhus igjen et nummer for lite for Jessica McCaskill. Også denne gangen vant amerikaneren på poeng.
søndag 14. mars Dagbladet
Brækhus tapte returoppgjøret mot McCaskill – vil ha ny kamp
Cecilia Brækhus (39) kom sent i gang mot Jessica McCaskill (36), og da kampen gikk tiden ut var dommernes poengsummer overlegene i favør McCaskill. Brækhus sier hun vil fortsette å bokse.
søndag 14. mars VG
Bokselegende døde brått
Marvin Hagler, som var den ubestridte mesteren i mellomvektsklassen i årene 1980 til 1987, er død, opplyser hans kone. Han ble 66 år gammel.
søndag 14. mars Dagbladet
«Bokse-Norge» før returkampen: Ikke alle tror på Brækhus-seier
VG har sjekket hva boksekollegaer, trenere, eksperter og tidligere proffboksere tror om utfallet før nattens returkamp mellom Jessica McCaskill (36) og Cecilia Brækhus (39).
lørdag 13. mars VG
McCaskill hevder hun inviterte Brækhus «hjem»: – Rart hun ikke svarte
Da Cecilia Brækhus (39) var på treningsleir i Chicago ønsket Jessica McCaskill (36) å få henne til treningssenteret sitt for å lage litt show og blest rundt helgens bokseoppgjør.
lørdag 13. mars VG
Brækhus før skjebnekampen: – Tenker ikke på tap
Cecilia Brækhus (39) skal forsøke seg mot Jessica McCaskill (36) igjen, og hevder at hun ikke har tenkt på hva som skjer dersom hun taper for andre gang.
lørdag 13. mars VG
- Ikke ondt blod mellom oss
Jessica McCaskill kaller lørdagens revansjeduell mot Cecilia Brækhus for den norske boksedronningens avskjedsfest. Brækhus ser intet alternativ til seier.
fredag 12. mars Dagbladet
McCaskill-trener: – Viser at Cecilia ikke er mentalt stabil
Om 12 dager skal Jessica McCaskill (36) forsvare VM-titlene sine mot Cecilia Brækhus (39). I McCaskill-leiren hevdes det at den norske stjernen har vist over tid at hun ikke har det mentale på plass.
mandag 1. mars VG
Deler baby-nyhet
Tidligere Cecilia Brækhus-motstander skal bli mamma. Fylte 45 år i januar. - Som vi har kjempet for deg, etterlengtede unge, sier Mikaela Laurén.
mandag 15. februar Dagbladet
Bokselegende er død
Bokselegenden Leon Spinks er død 67 år gammel.
søndag 7. februar Dagbladet
Ny Brækhus-kamp bekreftet
Cecilia Brækhus får 13. mars mulighet til å vinne tilbake tittelbeltene fra amerikanske Jessica McCaskill. VM-kampen skal bokses i Dallas.
fredag 22. januar Dagbladet
Brækhus trener i «fiendens by»: – McCaskill har mistet mange fans
Cecilia Brækhus (39) ofret jule- og nyttårsfeiringen hjemme i Norge, og er nå i Chicago for å starte oppkjøringen til hevnoppgjøret mot Jessica McCaskill (36). Tilfeldigvis bor rivalen i samme by.
mandag 18. januar VG
Sjokkreturen: - Trodde det var tull
Natt til søndag returnerer bokselegenden Mike Tyson til ringen. Det hadde tidligere proffbokser Thomas Hansvoll problemer med å tro på da nyheten først kom.
28. november 2020 Dagbladet
Engene Thanderz tapte VM-kampen
Katharina Engene Thanderz (32) tapte VM-kampen mot Terri Harper på teknisk knockout.
14. november 2020 Dagbladet
- Brukte falsk penis
Mike Tyson (54) åpner opp om hvordan han skjulte dopbruken under karrieren.
10. november 2020 Dagbladet
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL