Bodø
Har sendt F-16 til Finnmark
F-16-fly følger Russlands største øvelse i Barentshavet på ti år.
mandag 11:01 TV 2
Denne panna skal steike verdens største fiskekake
Det er nå du skal legge deg inn hos venner og kjente i Egersund. Programmet for de neste to-tre ukene er spekket med kjekke arrangementer. Snart kommer Guinness fra London for å se om egersunderne klarer å lage verdens største fiskekake.
torsdag 14. juni $ Stavanger Aftenblad
Tre eliteserielag videre etter straffedrama
(Bodø/Glimt – Hødd 2–2, 5–4 etter straffer, Start - HamKam 1–1, 5–3 etter straffer, Mjøndalen - Haugesund 2–2, 6–7 etter straffer) Det ble en dramatisk runde i cupen da alle fire kampene gikk til straffekonk.
onsdag 13. juni VG
Tre eliteserielag i trøbbel
(Bodø/Glimt – Hødd 1–1, Start – HamKam 1–1, Mjøndalen – Haugesund 2–2), Kjetil Rekdal fikk nok en god start i sin andre kamp som Start-trener, men fikk svi av egen lånesoldat. Også Glimt og Haugesund slet i sine oppgjør.
onsdag 13. juni VG
Start, Glimt og Haugesund videre i cupen etter straffer
(Bodø/Glimt – Hødd 2–2, 5–4 etter straffer, Start - HamKam 1–1, 5–3 etter straffer, Mjøndalen - Haugesund 2–2, 6–7 etter straffer) Det ble en dramatisk runde i cupen da alle fire kampene gikk til straffekonk.
onsdag 13. juni VG
Stabæk og Glimt delte poengene i tam forestilling
Sliter fortsatt på nedre halvdel av tabellen.
søndag 10. juni Dagbladet
Evenes vil gi lenger MPA-responstid
LENGRE RESPONSTID: Tillitsvalgte ved 133 Luftving frykter dårligere beredskap og lengre responstid når MPA-basen flyttes til Evenes. – Avstanden medfører trolig krav til beredskapsvakt 24/7, sier Rune Øverås i NOF. Han anslår ekstrakostnaden til 1 milliard i...
mandag 4. juni Aldri mer
Store tekniske problemer for Widerøe – åtte fly på bakken
Widerøe opplever søndag kveld tekniske problemer med en stor andel av flyflåten. Åtte fly står på bakken i nord, og kanselleringer rammer mange passasjerer.
søndag 3. juni VG
NORDLAND

Legendarisk Starfighter på Sola
I dag landet kampflyet Starfighter 637 på Sola. Det er den eneste Starfighteren det går an å fly i Europa.
lørdag 2. juni $ Stavanger Aftenblad
Russerne på grensen - norske soldater klare til krig
7. juni 1968, Garnison Sør-Varanger: Ragnar Time og de andre soldatene rives opp av sengene klokken 3 om natta. Sovjetiske styrker står på grensen, guttene får ordre om å lade med skarpt.
lørdag 2. juni $ Stavanger Aftenblad
Høster salt fra Saltstraumen
For tre år siden manglet Tore Hongset salt da han skulle kokte spaghetti, fikk han en ide om å høste salt fra Saltstraumen. Reporter Bjarte blir med Tore på jobb for å høste salt.
torsdag 31. mai TV 2
Surfer på Saltsraumen
Wenche, reporter Bjarte og kameramann Erik har tatt turen fra Svartisen til Saltstraumen. Vi blir med Elisabeth Lund fra Tuvsjyen opplevelser på fisketur, surfer på saltstraumen og spiser steinaldermat.
torsdag 31. mai TV 2
Klar for siste dag langs Helgelandskysten
Wenche og reporter Bjarte har kysset elg, fått fisk for første gang og nå er de på plass ved Saltstraumen utenfor Bodø, en av verdens sterkeste havstrømmer.
torsdag 31. mai TV 2
Varmerekorder flere steder i landet
Bergen satte ny varmerekord for mai med 31,2 grader onsdag, og sommerværet kommer til å vare lenge. Men mens det er full sommer i sør, er det nokså hustrig nord i landet.
onsdag 30. mai TV 2
Barcode er snart passé | Ulf Grønvold
Kronikk.
tirsdag 29. mai $ Aftenposten
Ga Ranheim juling
(Bodø/Glimt - Ranheim 4–0) Etter fem kamper uten tap gikk Ranheim på en skikkelig smell borte mot Bodø/Glimt. Spesielt Kim Riksvold (24) vil glemme kampen så fort som mulig.
søndag 27. mai VG
Fikk slakt av Glimt - nekter for «Nord-Norge»-kompleks
(Bodø/Glimt - Ranheim 4–0) Etter fem kamper uten tap gikk Ranheim på en skikkelig smell borte mot Bodø/Glimt. Nord for Trondheim står overraskelseslaget med 0–8 i målforskjell.
søndag 27. mai VG
Ned på jorda igjen. Ranheim ydmyket av Bodø/Glimt
Sensasjonslaget gikk på et uventet tap mot Bodø/Glimt.
søndag 27. mai Dagbladet
BM 0518: Veggen opp på få minutter
På bratte tomter er massivtre ekstra velegnet, mener Ous & Emdal Bygg fra Stranda. I BM 0518 møter du kommunen som ikke bare tenker pris når de handler, mesterbedriften som vanntester membranene sine og den polske tømreren Piotr som har fått godkjent sitt fagbrev i Norge.
tirsdag 22. mai Byggmesteren
Start vant for første gang siden sesongåpningen
Start gikk aggressivt ut og fikk kjapt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp etter Mark Dempsey-sparkingen.
mandag 21. mai Dagbladet
Tor Kristian Karlsen: - Vi finner en løsning til uka
SØR ARENA (IK Start - Bodø/Glimt 1–0) 2.pinsedag tok Start sin første seier siden serieåpningen mot Tromsø. Det etter at Mark Dempsey ble sparket forrige fredag. Nå starter jakten på ny trener.
mandag 21. mai VG
Glimt-treneren: - Ble rene Aabrekk-parodien utpå der
Glimt-trener Kjetil Knutsen brukte både ironi og galgenhumor da han beskrev Tromsøs mange «skader» på Aspmyra.
onsdag 16. mai Dagbladet
Espejord senket Glimt på Aspmyra - igjen
For andre gang på rad ydmyket TIL-spiss Runar Espejord erkerivalen Glimt på fremmed gress.
onsdag 16. mai Dagbladet
Rekdal oppgitt over Glimt: – Rart at de reagerer
(Bodø/Glimt – Tromsø 0-1) Det kom nesten ut av intet, men med en herlig demping og en nonchalant avslutning sørget Runar Espejord for Tromsø-jubel i «Slaget om Nord-Norge».
onsdag 16. mai VG
Første års lærlinger innredet leilighet
De har bare vært lærlinger i trekvart år, likevel kunne Vegard Storstrand og Adrian Hansen på egen hånd innrede en leilighet i boligen de er med på å bygge i det nye boligområdet Sjøåsan i Bodø.
onsdag 16. mai Byggmesteren
Molde-krise: Tapte på overtid mot Bodø/Glimt
Molde fortsetter å tape terreng i tetstriden. Søndag ble det et overraskende 1-2-tap mot Bodø/Glimt.
søndag 13. mai Dagbladet
Molde-krise?
MOLDE (Molde - Bodø/Glimt 1–1) Med få sekunder igjen av overtiden stanget Kristian Fardal Opseth inn 1–2, og ble dermed matchvinner på Aker stadion
søndag 13. mai VG
Solskjær etter en måned uten seier: - Når spillere prater om dårlig selvtillit må vi gjøre noe
MOLDE (Molde – Bodø/Glimt 1–2) Med få sekunder igjen av overtiden stanget Kristian Fardal Opseth inn 1-2, og ble dermed matchvinner på Aker Stadion.
søndag 13. mai VG
Stopperkjempe med store ambisjoner
Martin Bjørnbak signerte nylig ny kontrakt med Glimt. På sikt har kapteinen ambisjoner om spill på et høyere nivå.
søndag 13. mai Dagbladet
Antiubåtøvelse i Norskehavet
ØKENDE UNDERVANNSTRUSSEL: Andøya flystasjon er nå vertskap for rundt 200 offiserer og teknikere fra flere NATO-land under en internasjonal antiubåt-øvelse. Russisk ubåtaktivitet har økt dramatisk de senere åra. Derfor er antiubåtkrigføring nå et...
fredag 11. mai Aldri mer
Knalltøffe dueller: - Glad i en krig
En av Norges tøffeste spisser mot en av Eliteseriens tøffeste stoppere. Det luktet svidd i duellene. Etterpå roste duellantene hverandre.
mandag 7. mai Dagbladet
Ikke fornøyd tross sein scoring: - Absolutt ikke
Bodø/Glimt så ut til å påføre Strømsgodset lagets tredje strake tap i Eliteserien, men et straffemål fra Marcus Pedersen ga 2-2 og poengdeling på Aspmyra.
søndag 6. mai Dagbladet
Toppscorer Pedersen reddet Godset-poeng
(Bodø/Glimt - Strømsgodset 2 - 2) Da Bodø/Glimt så ut til å sikre tre poeng for første gang siden serieåpningen, dukket Eliteseriens toppscorer opp og reddet uavgjort med sin åttende scoring for sesongen.
søndag 6. mai VG
NORDLAND

Ambulanseflykrisen: - Forventer raske tiltak
Etter en uke med kaotiske tilstander i luftambulansetjenesten kom helseminister Bent Høie til Nord-Norge for å se på forholdene.
lørdag 5. mai VG
Helseministeren om ambulanseflykrisen: – Forventer raske tiltak
Etter en uke med kaotiske tilstander i luftambulansetjenesten kom helseminister Bent Høie til Nord-Norge for å se på forholdene.
lørdag 5. mai VG
I hastemøter om ambulansefly
Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) deltar på en rekke møter med helseaktører i Nord-Norge etter at leger og piloter har ropt varsku om ambulanseflytjenesten.
lørdag 5. mai VG
Høie i hastemøter om ambulansefly
Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) deltar på en rekke møter med helseaktører i Nord-Norge etter at leger og piloter har ropt varsku om ambulanseflytjenesten.
lørdag 5. mai VG
Redaktørleder med brannfakkel om utdanning i nord: Foreslår å kombinere journalistikk med kommunikasjon
- Kanskje må vi tenke bredere enn den rene journalistrollen i utdanningsløpet ved Nord universitet, mener leder Steinulf Henriksen i Nordnorsk redaktørforening. - Må trø varsomt, svarer NJ-veteran Stein Sneve.
mandag 30. april Medier24
Iskalde Bodø/Glimt scorer minst: – Det er ikke uflaks
SARPSBORG (Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt 0–0) Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen vet ikke helt hvorfor hans lag scorer så lite - men mener ikke det er ufortjent.
mandag 30. april VG
Nå reagerer medie­politikerne på uroen rundt journalist­studiet i Bodø. Tage Pettersen tar saken opp med kunnskaps­ministeren
Både Høyre og Senterpartiet ber Nord universitet gjøre det de kan for å bevare studiet i Bodø.
mandag 30. april Medier24
Glimt med sur straffebom på overtid
Kristian Fardal Opseth kunne gitt Bodø/Glimt en kruttsterk borteseier mot Sarpsborg, men spissen klarte ikke å utnytte overtidsstraffen i søndagens 0-0-oppgjør.
søndag 29. april Dagbladet
Keeperhelten Falch reddet Sarpsborg: - Jeg har studert ham
SARPSBORG (Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt 0 - 0) Sarpsborg 08 var best og skapte mest, men til slutt sørget Aslak Falchs (25) strafferedning på overtid at de i det hele tatt fikk med seg poeng.
søndag 29. april VG
Tok venner som gisler i Nordland – ustabil person pågrepet
Mann tok to venner som gisler. Overga seg etter at politiet avfyrte varselskudd.
lørdag 28. april $ Aftenposten
– Kritikken mot journalistikk-studiet er ufortjent, sier studentene. Nå mobiliserer de for å bevare linja på Nord universitet
– Vi kan ikke miste den eneste journalistikklinja i Nord-Norge, sier studentene.
fredag 27. april Medier24
Trist. Synd. Beklagelig. Slik reagerer redaktører og studenter på at det blir ingen nye journalist­studenter i Bodø denne høsten
- Jeg frykter at dette kan bidra til at det om få år ikke lenger vil være noen journalistutdanning i Nord-Norge, sier Reidun Kjelling Nybø i Norsk Redaktørforening.
fredag 27. april Medier24
Kritisk til kjemikaliebruk på Evenes
– IKKE ROM FOR SLIK KJEMIKALIEBRUK PÅ EVENES: – Både flytrafikken og størrelsen på de flyoperative arealene vil øke radikalt med planene man har for Evenes-basen. Sunn fornuft og tallenes tale tilsier at det ikke er rom for økt bruk av Aviform i den...
onsdag 25. april Aldri mer
Dommersjef Hauge gir terningkast fem til Eliteserie-dommerne
Mange kontroversielle dommeravgjørelser til tross – dommersjef Terje Hauge gir sine undersåtter terningkast fem etter seks runder. Den vurderingen er tidligere toppdommer Per Ivar Staberg uenig i.
mandag 23. april VG
Bodø/Glimt-kaptein etter uavgjort: - Kanskje det beste publikummet jeg har opplevd
KRISTIANSUND (Kristiansund - Bodø/Glimt 1–1) Bodø/Glimt fikk slutt på måltørken mot Kristiansund, men tre poeng ble det ikke.
søndag 22. april VG
Mangler karriereplaner: - Litt ekkelt
Sarpsborg 08-keeper Anders Kristiansen (28) og Bodø/Glimt-kaptein Martin Bjørnbak (26) innrømmer at de kan bli stresset av å tenke på det. I en undersøkelse VG har utført sammen med NISO oppgir nesten seks av ti norske toppspillere at de ikke vet hva de skal...
søndag 22. april VG
Seks av ti eliteseriespillere har ikke planer for livet etter karrieren
Sarpsborg 08-keeper Anders Kristiansen (28) og Bodø/Glimt-kaptein Martin Bjørnbak (26) innrømmer at de kan bli stresset av å tenke på det. I en undersøkelse VG har utført sammen med NISO oppgir nesten seks av ti norske toppspillere at de ikke vet hva de skal...
søndag 22. april VG
Syklist døde i kollisjon med bil i Bodø
En syklist omkom i en frontkollisjon med en bil i Bodø lørdag kveld.
lørdag 21. april $ Aftenposten
Syklist døde i kollisjon med bil
En syklist og en personbil kolliderte ved Bodø lørdag kveld..
lørdag 21. april TV 2
Tåke og fulle hoteller skaper kaos på Bodø lufthavn: - Det skal settes ut feltsenger
- Vi har ikke vært borti noe lignende før.
tirsdag 17. april Dagbladet
Håndteringen av vår flyhistorie er en nasjonal skam | Cato Guhnfeldt
Stortingsflertallet tråkker på nasjonalflagget når landets flyhistorie er splittet mellom Bodø og Kjeller. La Bodø vise Den kalde krigen, krigsårene hører Kjeller til, skriver Cato Guhnfeldt.
tirsdag 17. april $ Aftenposten
- Vet jeg er god nok
Trond Olsen er ute i kulden, selv om Glimt taper kamp etter kamp.
tirsdag 17. april Dagbladet
Har nikket seg tilbake
BODØ (Bodø/Glimt – Rosenborg 0-1) De har rotet i sesonginnledningen, men du kan ikke beskylde Rosenborg for ikke å ha brukt hodet: Fem av klubbens åtte seriescoringer har kommet på heading.
tirsdag 17. april VG
Rosenborg har nikket seg tilbake på vinnersporet: – Var i ferd med å få fyken
BODØ (Bodø/Glimt – Rosenborg 0-1) De har rotet i sesonginnledningen, men du kan ikke beskylde Rosenborg for ikke å ha brukt hodet: Fem av klubbens åtte seriescoringer har kommet på heading.
tirsdag 17. april VG
- Endelig er det gøy å spille fotball igjen
Matchvinner Søderlund tilbake etter marerittet i fransk fotball.
tirsdag 17. april Dagbladet
NORDLAND

Glimt følte seg snytt etter heldig RBK-seier
BODØ (Bodø/Glimt – Rosenborg 0–1) Alexander Søderlund (30) fikk sjansen fra start for andre kamp på rad – og scoret kampens eneste mål mot Bodø/Glimt.
mandag 16. april VG
Når RBK ikke er seg sjøl er det ingen forskjell på dem og røkla
Med unntak av Molde-kampen er Rosenborg mest Rosenborg i navnet. Det er ikke godt nok og må være til ettertanke for Kåre Ingebrigtsen.
mandag 16. april Dagbladet
Heldig RBK-seier
BODØ (Bodø/Glimt – Rosenborg 0–1) Alexander Søderlund (30) fikk sjansen fra start for andre kamp på rad – og scoret kampens eneste mål mot Bodø/Glimt.
mandag 16. april VG
Herrem og Hovland i straffe-krangel etter kampen: - Det er udiskutabelt
Alexander Søderlund scoret kampens eneste mål, men det var en kontroversiell dommeravgjørelse på tampen av kampen som stjal fokus i etterkant.
mandag 16. april Dagbladet
Mål nummer 350 under Ingebrigtsen sikret ny seier – Glimt følte seg snytt
BODØ (Bodø/Glimt – Rosenborg 0–1) Alexander Søderlund (30) fikk sjansen fra start for andre kamp på rad – og scoret kampens eneste mål mot Bodø/Glimt.
mandag 16. april VG
– Det skal komme allierte kampfly til Evenes
HVOR SKAL ALLIERTE FLY MOTTAS? Forsvarsdepartementet slår i dag ettertrykkelig fast at det er både sheltere og plass på Evenes. Foto: HELGE HOPEN/FORSVARET. Forsidefoto: JONI MALAKAMÄKI/FINLANDS LUFTFORSVAR Forsvarsdepartementet slår ettertrykkelig fast at det skal mottas allierte...
mandag 16. april Aldri mer
BM 0418: Massiv montering
Seks flinke tømrere er nok til å montere Oslos største næringsbygg i massivtre! I BM 0418 ser du hvordan utenlandske tømrere får norsk godkjenning, at minihus på 35 m² gir frihet og besøker Nordlands største og respekterte byggentreprenør.
mandag 16. april Byggmesteren
Skiftet jobb for å skåne sønnen
BODØ Aasmund Bjørkan (44) tok et overraskende valg. Men han følte det var helt nødvendig å droppe jobben som hovedtrener i Bodø/Glimt etter fjorårets suksess.
mandag 16. april VG
Glimt-Bjørkan skiftet jobb for å skåne sønnen
BODØ Aasmund Bjørkan (44) tok et overraskende valg. Men han følte det var helt nødvendig å droppe jobben som hovedtrener i Bodø/Glimt etter fjorårets suksess.
mandag 16. april VG
Disse samles til fag og fest i Bodø: Nå møtes over 200 lokalavisfolk på LLAs landsmøte
Der blir det mange nye ansikter, men også noen gjengangere: Nyvalgt styreleder Tomas Bruvik (44) er på sitt 19. landsmøte!
fredag 13. april Medier24
Mann pågrepet etter vold i Bodø
En mann er pågrepet etter at han skal ha gått inn i en leilighet midt på natta.
fredag 13. april TV 2
Espen Ruuds drømmetreff avgjorde: – Jeg traff vanvittig
SKIEN (Odd – Bodø/Glimt 1–0) Etter en tøff seriestart sendte veteranen Espen Ruud Odd til himmels. 34-åringens scoring direkte på frispark, stolpen og inn, senket Glimt for sjette gang på rad i Skien.
søndag 8. april VG
Veteraner: – Forsvaret må styrkes betydelig
FORSVARET MÅ STYRKES: FN-veteranene Nils Harald Steinsvik og Arild Hanssen mener politiske hestehandler rammer forsvarsevnen i alt for stor grad. – Forsvaret må styrkes, tyngdepunktet må flyttes nordover, og meningsløse flytteprosjekter bør skrinlegges, sier de to. Foto: ALF...
fredag 6. april Aldri mer
Gavmilde Glimt snublet mot Haugesund
Haugesund avgjorde mot Bodø/Glimt før pause i eliteserien fotball mandag. Det ble 3-0 til gjestene etter svakt forsvarsspill av hjemmelaget.
mandag 2. april Dagbladet
Suveren mot Glimt – slik skal Haugesund unngå ny kollaps
BODØ (Bodø/Glimt – Haugesund 0-3) Haugesund var supereffektive da de banket Glimt. Men kollapsen fra i fjor – da de tapte syv av de åtte siste seriekampene – er ikke glemt.
mandag 2. april VG
Alt om den tredje runden
Det spilles full runde i Eliteserien 2. påskedag. Her kan du lese deg opp på siste nytt i de åtte kampene.
søndag 1. april VG
Før avspark: Alt om den tredje eliteserierunden
Det spilles full runde i Eliteserien 2. påskedag. Her kan du lese deg opp på siste nytt i de åtte kampene.
søndag 1. april VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

BODØ

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
NORDLAND

FAVORITTER

Hordaland Sarpsborg 08 Telemark IT Utenriks Innenriks Kjendis Hedmark Nordland Oppland Næringsliv Bergen Båt Aust Agder Vestfold Fotboll Karlskrona Mobil Østfold Rogaland
flere?
Sport Kultur Vest Agder Akershus Troms Møre og Romsdal Hässleholm Skåne Svedala Oslo Odda Kalmar Buskerud Mat Forsvar Trøndelag Kristianstad Kvinnherad Sogn og Fjordane Molde FK Fiske Molde Skien Menn Inrikes Oskarshamn Sandnes Fotball Kongelig Rendalen Tinn Kultur Tynset USA Stavanger Kragerø Eslöv Stabæk Finnmark Trening Politikk Åstorp Fredrikstad Sunndal Barn Sport Mandal Karmøy Malmö Sverige Sigdal Blekinge Musikk VM Lillesand Steigen Lund Håndball Aurskog-Høland Kunst Hyllestad Mote Bolig Hälsa Tomelilla Stockholm Drangedal IK Start Android Reise Vestby Poker Grane Motor Tesla Nittedal Tvedestrand Sjakk Landskrona 17. mai Lyngdal Osterøy Russland Sund Helse Øygarden Lindås Fauske Risør Stord Trav Vietnam Sørreisa Nesodden Salangen Helsingborg Spill Bil Kristiansand Universet Vefsn Askøy Åsnes Jevnaker Klippan Hörby Hvaler Alpint Jakt Kommunesammenslåing Fedje Kryptovaluta Båt Masfjorden Friidrett X-games Ringsaker Meløy Langrenn Ballangen Lesja Horten Vellinge Narvik Utrikes World Series of Poker Turn Tranøy Näringsliv Vågan Gausdal Ski Bil Enebakk Nordkapp Suldal Jølster Time Trysil Mörbylånga Get-ligaen Karasjok Nore og Uvdal Kongsvinger Eidskog Båstad Bromölla Eliteserien Vær Leirfjord Sogndal Spania Porsanger Askvoll Staffanstorp Alstahaug Grue Skiptvet Økonomi Solund Bamble Film FK Haugesund Vadsø Kviteseid Gloppen Målselv Hemnes Aurdal Ronneby Brønnøy Skurup Notodden Porsgrunn Arendal Landbruk Svalbard Sandøy Russ Vinje Åmot Farsund Andøy Øksnes Jönköping Sarpsborg Skiskyting E-sport Meland Moss Radøy Svelvik Eiker Våler Naustdal Stranda Nes Nissedal Gjøvik Frankrike Saltdal Askim Rauma Tromsø IL Larvik SK Brann OBOS-ligaen Teknik Moskenes Interiør Lund Eid Stavanger Oilers Nord-Korea Øyer Kvinesdal Bundesliga Valle Skedsmo Sauherad Fitjar Forskning Østre Toten Tyrkia Selje Bremanger Nybro Høyanger Emmaboda Roing Berlevåg Nord-Odal Austrheim Førde Norway Cup Liverpool Mat Klima Eidfjord Voss Vitenskap Eurovision Flekkefjord Litteratur Kävlinge Re NHL Audnedal Norway Chess Lyngen Sola Rakkestad Tønsberg Eidsberg Svømming Israel Forsand Mjøndalen IF Tolga Borgholm Sjöbo Östra Göinge Ukraina Rygge Tysfjord Torsken Engerdal Trollhättan Politik Volvo Rælingen FA-cupen Kvæfjord Lillestrøm SK Arvika Dyr Skånland Giske Øystre Slidre Skodje Filippinene Årdal Surnadal Flora Sölvesborg Polen Skisport Flakstad La liga Bodø/Glimt Kvinner Jobb Olofström Foto Musik Trøgstad Seljord Sortland Evenes Tour of Norway Ulstein Drammen Asker Kristiansund Hamarøy Lier Åmli Ålesund Film Sykkel Ulvik Viking FK Aure Rana Halden Dovre Søgne Værøy Utsira Fræna Tjeldsund Syria Råde Mjölby Kina Hockey Rennesøy Løten Kvænangen Tysvær Hole Mönsterås Bodø Motorsport Røyken Klatring Fjaler Friluftsliv Boksing Tingvoll Odds BK
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL