Aust Agder
Disse kommer til den lokale musikklubben
Arendal jazzklubb får besøk av Atomic 30. januar. Den svensk-norske gruppa har vært synlig på den europeiske jazzscenen i snart 17 år og blander ifølge arrangøren 60-talls fri amerikansk avantgardejazz med et moderne europeisk uttrykk. – Atomic skaper musikk...
20:20 Arendals Tidende
Konsert og show på Vegarheim
19:02 $ Tvedestrandsposten
«Rølpen lever på Vegarheim» - Staysman sørget for stor fest
Det var masse konfetti, flammeshow og røyk, og ikke minst fullt trøkk på scenen da Staysman & Lazz spilte på Vegarheim kulturhus fredag kveld - eller rettere sagt, natt til lørdag.
18:12 $ Tvedestrandsposten
Mange KrF-seire i regjering
Nå er det ett år siden Kristelig Folkeparti (KrF) gikk i regjering. Partiet har i denne tida fått mange gode gjennomslag.
18:00 Birkenes-Avisa
AAB for 40 år sida: Røykeforbud i Gjerstad og UFO over Risør
I kommunestyresalen i Gjerstad satte røyklukta seg i undertøyet. Det gikk mot røykeforbud i maktens sal i bygda. I Risør ble rådmannen rådvill etter et innslag i Dagsrevyen. Dette var noen av sakene som preget avissidene i Aust-Agder Blad for 40 år sida.
17:29 $ Aust-Agder Blad
Mild januar
Rar januar har det vært fram til nå.
15:00 Birkenes-Avisa
Billigsalg?
Aust Agder Blad hadde 23.01.2020 et intervju med meg angående prisene på de nye næringsarealene på Hestemyr, under overskriften; «Næringssjefen ønsker ikke billigsalg». La meg…
14:33 $ Aust-Agder Blad
Prissjokk på folkefavoritter: - Dette er formidabelt
Dagligvareprisene fortsetter å stige. Folkefavoritten Idun ketchup har økt med 34 prosent i år sammenliknet med snittprisen i fjor.
14:26 $ Aust-Agder Blad
AGDER

Tvedestrandsfolk setter farge på Marcialonga
Den store Marcialonga-helgen i Italia er i gang, med mange deltakere fra Tvedestrand. Tre av dem deltok lørdag formiddag i Marcialonga Story.
12:34 $ Tvedestrandsposten
Pizzakjeden får starte take-away
Peppes pizza har nå tillatelsen de trenger for å etablere seg på den gamle jernbanestasjonen. Bane Nor Eiendom ønsker å leie ut den delen av lokalet hvor Arendals Tidende tidligere hadde redaksjonslokaler og en liten del av det som i…Du må være innlogget for å...
12:02 Arendals Tidende
Bilist uten førerkort og løs hund på den nye E18
En bilfører på den nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand ble tidlig lørdag morgen tatt for å kjøre uten gyldig førerkort.
10:29 $ Tvedestrandsposten
Mann i 30-årene framsto truende med pil og bue og to kniver
Politiet rykket ut til Kragerø Resort fredag kveld.
08:56 $ Aust-Agder Blad
Nytt boligfelt på Hope: Grunnarbeid på Rønningsåsen i gang
I disse dager klargjøres det nyeste byggefeltet på Hope -Rønningsåsen. Kulturminner på stedet gjorde at planarbeidet tok litt lenger tid enn forventet.
08:13 $ Aust-Agder Blad
Lager gårdskjøkken: - Vi solgte et tonn kjøtt til jul
På Størdal Gård er det hektisk aktivitet. Innen jul håper Britt Elisabeth og Øyvind Fossdal at gårdskjøkkenet de bygger skal stå klart, og da kan kundene komme til gards og få kjøpt både ribbe og leverpostei.
07:00 $ Tvedestrandsposten
Fra fem til seks avdelinger
Har skisser klare for utvidelse av Natveitåsen barnehage til 14 millioner kroner.
06:00 Birkenes-Avisa
Tidenes varmeste vinterfestival?
– Du trenger i hvert fall ikke ski på bena, ler Hans Birger Nilsen. Hans Birger og Susanne Ommundsen sitter i styret til Arendal Vinterfestival. Om noen dager er det duket for den store festivalen, men rundt oss på Teaterplassen…Du må være innlogget for å se innholdet. log in
06:00 Arendals Tidende
Lisa (17) dro på utveksling til Canada: – Jeg ville teste hvordan jeg håndterte det å være helt på egen hånd
Lisa Vik Løite (17) gikk fra en helt vanlig hverdag her i Risør, til en litt annen verden på Vancouver Island i Canada. Nytt språk, ny kultur, og en helt ny familie kan virke skremmende, men ikke for denne jenta.
06:00 $ Aust-Agder Blad
Innsendt historie: «Sitter i mitt lille rom og hører regnet slår»
«Mitt hode er ett hus hvor mine tanker holder til. Jeg har nøkkel`n til hver dør og kan åpne hvis jeg vil» Fritt etter Lillebjørn Nilsen Anita Pettersen Arendal sentrum er liten. Så liten at jeg ser på den som…Du må være innlogget for å se...
05:00 Arendals Tidende
Sammenligner Tvedestrand med Florida: Veldig stor økning av pensjonister
I løpet av de siste ti årene har befolkningen over 67 år hatt en kraftig økning i Tvedestrand. Noe skyldes pensjonister som flytter til hytta.
fredag 21:00 $ Tvedestrandsposten
Laget fest for dugnadsfolk - med innlagt bibelquiz
Bibelquiz med Ole André Johnsen stod på programmet da Tvedestrand menighet inviterte alle sine frivillige medarbeidere onsdag.
fredag 20:56 $ Tvedestrandsposten
Løvdal-hest sikret travkusk seier nummer 5000
Kjell Løvdals uvirkelige stallform fortsetter. Onsdag vant Mietor på Bjerke og sørget samtidig for landschampion Eirik Høitomts 5000.seier i karrieren.
fredag 20:37 $ Tvedestrandsposten
Slik sparer Inga-Kristine (27) 40 prosent av lønna hver måned: – Det har gått sport i dette
Inga-Kristine har alltid hatt stor interesse for egen økonomi, og satser både på aksjer og sparekonto.
fredag 20:03 $ Aust-Agder Blad
Klimakokkene på Hope skole: – Vi må spise mindre kjøtt
6. og 7. trinn ved Hope skole kniver mot 5000 andre elever om å lage den mest klimavennlige maten - og vinne 15 000 kroner.
fredag 18:03 $ Aust-Agder Blad
Fjordsenteret gikk seirende ut av nabotvist
19 oppsittere i Sagesund mener de får strandretten krenket hvis Fjordsenterets utvidelsesplaner realiseres. De fikk null støtte i jordskifteretten.
fredag 17:45 $ Tvedestrandsposten
Tømmer høydebassenget til uken
Tømmingen av Svarttjenn Høydebasseng krever forberedelser, og vil ikke finne sted før i neste uke.
fredag 16:19 $ Tvedestrandsposten
Vender tommelen ned for fritidskort for barn og unge
To millioner kroner kan det koste kommunen og innføre fritidskort i Risør. Det har ikke rådmannen råd til, sier han.
fredag 16:00 $ Aust-Agder Blad
Melkeruta er tilbake
Her kjører melkeruta på Strøget for første gang på mange år.
fredag 14:30 Birkenes-Avisa
Fyllekjøring med gressklipper kostet ham lappen
Mannen mister retten til å føre kjøretøy for alltid, men slipper fengsel. Arendals Tidende har skrevet om mannen som kjørte en plentraktor med en promille på 1,68. Dommerne i Aust-Agder tingrett hadde et dilemma da de skulle vurdere hvordan en…Du må være...
fredag 14:30 Arendals Tidende
Bruker millioner på dette huset
I sommer kjøpte Rafael Reuven Gortler (47) fra Risør den spesielle, falleferdige eiendommen til Andreas Lilleholt i Fianhagen. Renovasjonsjobben er i gang og går alt som Rafael planlegger, står huset klart til at han flytter inn 20. februar.
fredag 14:22 $ Tvedestrandsposten
Vil ha flere gutter på helsestasjonen
Erik Johan T. Lindøe, Høyre, ber ordføreren vurdere tiltak. Bakgrunnen er at en mye lavere andel gutter enn jenter besøker landets helsestasjoner. Helsedirektoratet har anbefalt at kommuner setter inn større tiltak for å jevne ut forskjellene, derfor ber Lindøe...
fredag 13:08 Arendals Tidende
Går hardt ut mot opposisjonsleder
Ingebjørg Godskesen i Pensjonistpartiet beskylder opposisjonslederen for å ha hatt hemmelige møter og neglisjert resten av opposisjonen. Godskesen lurer på hva som egentlig er oppgavene til en opposisjonsleder, og sikter til Geir Fredrik Sissener, Høyre, som er leder for...
fredag 13:04 Arendals Tidende
Nå er det plass til dobbelt så mange biler her
Nesten to år tok det før utvidelse av parkeringsplassene ved togstasjonen i Gjerstad ble en realitet. Men nå kan dobbelt så mange reisende sette fra seg bilen her.
fredag 13:00 $ Aust-Agder Blad
Startet helt nytt eiendomsselskap
Inge Johan Hanch, Roy Egil Stien og Rolf Arne Olsen har startet eiendomsselskapet H O S Eiendom AS. Snart legger de ut sitt aller første hus for salg.
fredag 12:18 $ Tvedestrandsposten
AGDER

Utbygger i Laget:-Alt jeg ønsker er vei til min egen eiendom
-Det hadde ikke blitt noen jordskiftesak hvis jeg hadde fått veirett til de fire boligtomtene, slår Hallvard Sigurdsøn fast. Han vil ikke ha på seg at han har presset de to ABA-Tech gründerne Jan Eldrup og Ole Jørgen Granerud inn i en dyr og unødvendig konflikt.
fredag 11:19 $ Aust-Agder Blad
Håper å redde liv med ny lansering
GRID i Arendal går ut med verdens første database for demninger med gruveavfall ett år etter at 270 mennesker mistet livet i Brasil. Det håper de skal forebygge dødelige katastrofer. 25. januar 2019 kollapset en demning i Brumadinho i Brasil.…Du må være innlogget...
fredag 11:00 Arendals Tidende
Fra London til Barrique
Magnus Berg og The Norwegian Blues Adventure spilte i Royal Albert Hall i London i november, nå kommer Berg til Arendal. Gitaristen har ifølge pressemelding fra Barrique en helt spesiell formidlingsevne, som tar publikum gjennom rockens historie farget av både…Du må være...
fredag 10:39 Arendals Tidende
Fyllekjørte med plenklipper: Mistet førerkortet for alltid
At kjøreturen fant sted på en gårdsvei, og maksfarten på plenklipperen var bare 10 km/t, var i rettens øyne formildende, men ikke formildende nok
fredag 10:29 $ Tvedestrandsposten
Meteorologen varsler om sludd
Meteorologen er klar på at dette vil vare en god stund.
fredag 10:28 $ Tvedestrandsposten
– La dette bli din første sak, da vil alle som kjører rullestol like deg
Andreas Eikin gir Knut Arild Hareide en gylden mulighet til å utgjøre en forskjell. Andreas, sønn til varaordfører Terje Eikin, sitter til vanlig i rullestol. Han har det siste året kjempet for at fartsgrensen på elektriske rullestoler skal økes fra…Du må...
fredag 09:48 Arendals Tidende
Fikk ikke kjøre videre
Politiet fanget opp bilen som ikke hadde noe å gjøre på veien.
fredag 09:31 $ Tvedestrandsposten
Bank advarer mot helt ny bedragerimetode – kundene svindles på Finn.no
DNB opplever en oppsiktsvekkende økning i bedrageriforsøk mot kundene og banken og advarer mot en helt ny svindelmetode.
fredag 08:24 Aust-Agder Blad
Brannalarmen gikk i heissjakt
Brannvesenet rykket ut.
fredag 07:47 $ Tvedestrandsposten
- Det skjer ting her en aldri hadde trodd kunne foregå på en skole
Til sammen 70 elever kommer til å knuse alt som finnes av forventninger om hva man trodde var mulig fra scenen og i miljøet rundt på en skole i Tvedestrand. Det forsikrer PR-gruppa.
fredag 07:08 $ Tvedestrandsposten
Lyngmyrmusikalen 2020
fredag 07:06 $ Tvedestrandsposten
Nå er denne plagen rekordtidlig ute: – Aldri opplevd det så tidlig før
Etter en tur i skogen med hunden, fikk Beate Aannestad med seg en både uventet og ubuden gjest hjem.
fredag 06:41 $ Aust-Agder Blad
Utvider nordover
Etter snart tre år med butikkdrift på Herefoss satser kjøpmannen også i Åmli.
fredag 06:00 Birkenes-Avisa
Får helt nye utebord og en viss kø blir redusert
Slagplanen legges for en strålende og mest mulig kø-fri sommer på Seilmakerfriens kro.
fredag 06:00 $ Tvedestrandsposten
Jeanette (23) fra Risør dyrker lidenskapen i London
På Facebook-bildet til Jeanette Solhjem Lindstøl (23) står det «In the end we only regret the chances we didn't take». Hun tok sjansen og dro til London for å følge skuespillerdrømmen.
fredag 05:55 $ Aust-Agder Blad
Inviterer publikum til siste innspurt
Agders to brassband arrangerer generalprøvekonserter før NM for bassband. Norgesmesterskapet går av stabelen i Bergen 7. og 8. februar, og helga før møtes Indre Torungen Brass Ensemble og Agder brass for å finpusse sine konkurransebidrag. Ved helgas slutt, søndag...
torsdag 22:53 Arendals Tidende
Vil spisse seg mot et marked: - Vi har hatt en grundig prosess
Denne uken kom den nedslående beskjeden om at Solfjeld AS må si opp fem og legge ned en avdeling. Eierne ser seg nødt til å ta grep for å øke lønnsomheten.
torsdag 21:00 $ Tvedestrandsposten
Plastposeavgift ga 200 000 kroner til ny båt
Risør Akvarium har lenge ønsket seg ny båt som de kan bruke når de rydder søppel i havet, men det har ikke vært rom for det i budsjettet. Nå får de 200 000 kroner til ny båt fra en miljøversting – nemlig plastposen.
torsdag 19:58 $ Aust-Agder Blad
Skur av lyset på fotballbanen og i lysløypa
Vegårshei ski- og aktivitetssenter varsler på sin facebookside at de må spare på strømmen.
torsdag 19:24 $ Tvedestrandsposten
Vil bygge nytt hus på denne Sandøya-idyllen
Ida Hanna Ørnhøi og Oddbjørn Kvalsund kjøpte i fjor vår en flott eiendom på Hella på Sandøya for over 4 millioner kroner. Nå ønsker de å bygge et nytt bolighus på eiendommen.
torsdag 19:02 $ Tvedestrandsposten
På vei til VM
Onsdag letta flyet med den norske troppen til junior-VM i skiskyting fra Gardermoen. Om bord var Martin Uldal fra Birkenes IL. 
torsdag 18:00 Birkenes-Avisa
Ny gapahuk i barnehagen på Hope: – Vi kan ha diskotek her!
Både barn og ansatte i barnehagen ved Hope oppvekstsenter gleder seg over den nye gapahuken som har kommet på plass.
torsdag 17:46 $ Aust-Agder Blad
Presenterer nye tegninger for «Blomsterfabrikken»
Hvis alt går slik Lars Tore Mesel håper på, vil det store, forfalne bygget i Hovedgata bli revet før sommeren, slik at en ny «blomsterfabrikk» kan reises i løpet av året.
torsdag 15:31 $ Tvedestrandsposten
Har du sett Victoria (16)?
Politiet ønsker tips om en savnet jente fra Oslo.
torsdag 15:01 Aust-Agder Blad
Pendler mellom Tvedestrand og Oslo: Har solgt klær siden hun var 13 år
Trine Vanay (47) har en lidenskap for klær. Men det trenger på ingen måte å være dyrt og eksklusivt.
torsdag 14:12 $ Tvedestrandsposten
AGDER

Hans Fredrik (33), Per Christian (36) og Rune (33) går i lære som helserekrutter
Fra nordsjøarbeider, matros og butikkselger. Hans Fredrik Ausland, Per Christian Giving og Rune Walstad kommer fra vidt forskjellig yrker, men én ting har de felles; nå vil de bli helsefagarbeidere. Det passer fint for Gjerstadheimen, som ønsker flere menn på jobb.
torsdag 13:58 $ Aust-Agder Blad
– Det blir flere sprekker
Inger Brokka de Ruiter, gruppeleder i Sosialistisk Venstreparti, er sint og frustrert, men ikke overrasket over sprekken. Hun tror Fløyheisprosjektet er langt fra sluttsummen enda. Noe av det vanskeligste i Brokka de Ruiters øyne, er at helt ferske bystyrerepresentanter får…Du må...
torsdag 13:17 Arendals Tidende
Forventer at ordføreren tar grep
Anders Kylland i Fremskrittspartiet mener ansvaret ene og alene ligger på ordføreren og Arendal Eiendom kommunale foretak. Kylland synes det er vanskelig å bedømme om det politikerne fikk forespeilet torsdag morgen er snakk om en kostnadssprekk på den mye omtalte…Du må...
torsdag 12:05 Arendals Tidende
Vil ikke gi én krone
Kommunen stopper statlig støtte til GBfestivalen.
torsdag 12:00 Birkenes-Avisa
Ny treningshverdag
torsdag 11:50 $ Tvedestrandsposten
- Vi har en veldig god vekst
Nå vil Christopher Bernando Spicer satse enda tyngre på treningssenteret i Tvedestrand.
torsdag 11:44 $ Tvedestrandsposten
Britt Ida (65) har gått ned 11 kilo etter hun startet å trene
Hun var stillesittende, veide 114 kilo og følte seg redd - nå beskriver treningsvenner henne som rå.
torsdag 11:43 $ Tvedestrandsposten
Varsler snø, regn og liten storm i fjellet
Fjellet i Sør-Norge kan vente liten storm utsatte steder, melder Meteorologisk institutt torsdag.
torsdag 11:42 Aust-Agder Blad
Ordføreren beklager igjen
Ordfører Robert Cornels Nordli beklager at ikke pressen ble invitert til møtet hvor politikerne i Arendal ble orientert om nok en mulig budsjettsprekk i glassheis-prosjektet. Torsdag morgen ble politikerne i Arendal orientert om at heisprosjektet på Fløyheia ser ut til…Du må...
torsdag 11:22 Arendals Tidende
Mann jakter lommeboka si
Han tror han vet hvor han hadde den sist.
torsdag 11:21 $ Tvedestrandsposten
De føler seg tvunget inn i unødvendig og kostbar konflikt med risørmann
Bedriften ABA-Tech sliter med ordremengden. Før jul måtte de si opp flere av sine ansatte. Nå truer boligplanene til grunneier Hallvard Sigurdsøn fra Risør med å forverre situasjonen. 
torsdag 11:17 $ Aust-Agder Blad
Mann har uavklarte skader etter utforkjøring
Akuttmottaket ved Sørlandet Sykehus Arendal tok imot mannen som ble kjørt til sykehus i ambulanse etter utforkjøring.
torsdag 09:56 $ Tvedestrandsposten
Kan bli enda dyrere enn ventet
En sprekk på ytterligere ti millioner kan oppstå i byggingen av Fløyheisen. Det ble politikerne i Arendal orientert om torsdag morgen, og NRK Sørlandet var der for å referere vedtaket. Heisen som er under bygging fra Torvet opp til Fløyheia…Du må være...
torsdag 09:47 Arendals Tidende
En person sendt til sykehus
En bil fikk store skader da den havnet utfor veien på Vegårshei torsdag morgen.
torsdag 07:42 $ Tvedestrandsposten
Bilulykke torsdag morgen
I morgentimene torsdag har en bil vært involvert i en ulykke på Vegårshei.
torsdag 07:18 Tvedestrandsposten
– Jeg håper og tror vi er den første næringa som blir fullelektrisk
Carl Fredrik Holst i Agder Taxi jobber for å gjøre taxinæringa på Agder fullelektrisk innen 2024 gjennom prosjektet «El-Taxi 07000». Selskapet Omnes Consult har i november og desember undersøkt om det faktisk er oppnåelig at næringa blir helelektrisk i...
torsdag 06:00 Arendals Tidende
Idrettsstevne med mersmak
Fem utøvere fra Herefoss på plass under Sparebank Sør-lekene i Grimstad.
torsdag 06:00 Birkenes-Avisa
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

AGDER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL