Aurdal
FN`s internasjonale eldredag tirsdag 24. oktober - velkommen til markering
Alle pensjonistar i Nord-Aurdal kommune er velkomne til å vera med på å markere Internasjonal dag for eldre, tysdag 24. oktober i festsalen i rådhuset kl 14.00. Variert program. Servering. Gratis inngang. Påmelding snarest mulig innen 17. oktober til Servicetorget tlf 61 35 90 00...
tirsdag 11:49 Nord-Aurdal kommune
Sommervandring 2017
Årets sommervandring er nå over. Frist for å sende/levere inn registreringsskjema er mandag 23.okt. Det vil bli annonsert på kommunens hjemmeside når krusene kan hentes.
mandag 12:03 Nord-Aurdal kommune
Vegnamn ute til høyring
Nord-Aurdal kommune har lagt tre vegnamn og eitt områdenamn ut på høyring, med høyringsfrist 1. november.
onsdag 4. oktober Nord-Aurdal kommune
Skjenkebevillinger under rakfiskfestivalen
I forbindelse med festivalen kan ikke virksomheter med skjenkebevilling som har beliggenhet innenfor festivalområdet søke om endring/utvidelse av eksisterende skjenkebevillinger. Det kan heller ikke søkes om skjenkebevilling for en enkelt anledning/lukket selskap.
torsdag 28. september Nord-Aurdal kommune
Fallforebyggende trening
Bli med på fallforebyggende trening. Dette er trening som inneholder balanse og muskelstyrke og som har høy nok intensitet til å bedre funksjonen og forebygger fall!
fredag 22. september Nord-Aurdal kommune
Gode pasientforløp for eldre og kronisk syke
5. og 6 september ble det arrangert en samling i læringsnettverket gode pasientforløp for eldre og kronisk syke på Gjøvik. Fra Nord-Aurdal kommune deltok (på bildet fra venstre) lege Marit Hegde, overlege VLMS Anne Christine Bjørnebye, Monica Gothenborg avdelingsleder...
tirsdag 12. september Nord-Aurdal kommune
Fagernes by 10 år
Les hele programmetfor 8.-10. september her
onsdag 6. september Nord-Aurdal kommune
Må bla opp for å unngå rettssak
I dag møtes ordfører og tidligere rådmann i Sør-Aurdal til tvungen rettsmekling. Spørsmålet er hvor mye kommunen er villig til å betale for å unngå rettssak.
torsdag 24. august Kommunal Rapport
OPPLAND

Skolestart og trafikksikkerhet
Trygg trafikk Oppland v/Ivar Ringen har en klar oppfordring å komme med nå når det nærmer seg skolestart.Vegetasjon som hindrer sikten kan føre til farlige situasjoner i trafikken.Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine av hensyn...
mandag 7. august Nord-Aurdal kommune
Et stopp for den gode maten
Til tross for god mat, utseendet til Valdres Mathus falt ikke helt i smak hos motor.no under årets Veikrotest.
tirsdag 25. juli $ Valdres
Valdres kunne ikkje få i både pose og sekk
«Jeg skjønner ikke hva’n Åge tuller med». Åge i denne sammenhengen var vestreslidring og tidlegare stortingsrepresentant Åge Hovengen, og replikken stammar frå tidlegare samferdselsminister Kjell Borgen.
tirsdag 25. juli $ Valdres
Dette mener Skrautvål sameige
Debattinnlegg avisa Valdres 24. juni 2017
fredag 21. juli $ Valdres
Ny rettsrunde: Hvor skal stølen til Hagen ligge?
Eidsivating lagmannsrett avsa dom i saka mellom Hagen og Skrautvål sameige 27. juni. «Kravet om behandling av tvist avvises», står det i slutningen. Nå blir det ny runde i retten allerede 7. og 8. august.
fredag 21. juli $ Valdres
Utvider med 30 plasser
Fra neste sesong vil 30 nye vognplasser tas i bruk på Leira Camping og Hyttesenter.
torsdag 20. juli $ Valdres
Stor pågang på verkstedet
Hytteeiere med ødelagte motorsager er blant dem som sørger for god sommertrafikk hos Roy Gjevre på Fritidssenteret om dagen.
torsdag 20. juli $ Valdres
Eget lagerhotell på Leira
Da Olav Wangensten ikke lyktes med å finne leietaker til sitt 1350 m² store forretningsbygg på Leira, bestemte han seg for å etablere sitt eget lagerhotell.
torsdag 20. juli $ Valdres
Noen jakter dyr, andre jakter stolper
Som en videreutvikling av turkassene, tok Bagn Idrettslag kontakt med Turkarusellen i Sør-Aurdal. Resultatet ble stolpejakten.
onsdag 19. juli Valdres
– Feil tall for Nord-Aurdal
Reiselivssjef Merete Hovi i Visit Valdres tar nå overnattingsbedriftene i Nord-Aurdal i forsvar og mener at nedgangen på 22,1 prosent ikke gir et riktig bilde av reiselivet.
tirsdag 18. juli $ Valdres
Moro for unga på Hilmestemnet
 FAGERNES: – Vi har alltid hatt gode tilbod til dei yngste og no styrker vi satsinga mot nye generasjonar, lokkar festivalsjef Ellen Persvold.Festivalen Jørn Hilme-stemnet…
fredag 14. juli $ Valdres
Tok skilta i eigne hender
Turskiltprosjektet til Oppland fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen har mange og detaljerte krav.
fredag 14. juli $ Valdres
Rettssaken kommer opp i september
Rettssaken som skal avklare hvorvidt Sør-Aurdal kommune handlet korrekt da de sa opp rådmannen i vinter, kommer opp for Valdres tingrett i september.
torsdag 13. juli Oppland Arbeiderblad
Villkjøring ved Køltjedn
Ranheimsbygda: Avisa Valdres har fått tilsendt bilder av turgåere som reagerer på kjøring med firehjulstrekker i terrenget sør for Køltjedn og ned mot Nyvegtoppen. Det…
tirsdag 11. juli $ Valdres
Sudan Dudan til Hilme
I august er det duka for konsert med ei av dei fremst folkemusikkgruppene våre.
mandag 10. juli $ Valdres
Laget «kvalme» på NAV-kontoret
Fagernes: Mandag formiddag meldte politiet på Twitter om en person som «skaper kvalme» på NAV-kontoret på Fagernes. Vedkommende ble fjernet av politiet. 
mandag 10. juli Valdres
Her rømte «landbrukstyven» i natt. Politiet har ikke fått ett eneste tips siden.
Politiet stoppet en litauisk lastebil og personbil ved Noraker gård i Aurdal ved 04-tiden i natt De fant ferskt tyvgods på lasteplanet. To ble…
søndag 9. juli $ Oppland Arbeiderblad
To pågrepet – søker etter en siste person i Aurdal
Det pågår fortsatt søk etter en person i området Aurdal/Leira etter at to biler fra Litauen ble stoppa med tjuvgods fra Felleskjøpet på Fagernes, verdt 400.000 kroner. To personer er allerede pågrepet.
søndag 9. juli Valdres
Gårdsinnbrudd i Bagn
Litt over klokken tolv lørdag meldte politiet om at det har vært et innbrudd i en gård på Bagn, som ligger i Sør-Aurdal kommune.Innbruddet ble…
lørdag 8. juli Oppland Arbeiderblad
OPPLAND

Fant «dronningstein» på jorde i Hedalen
Dronning Sonjas 80-årsdag ble markert i Slottsparken tirsdag. Da ble skulpturen som kunstner Kirsten Kokkin har laget av Dronningen på tur, avduket. Kokkin finner selv inspirasjon i Hedalen.
lørdag 8. juli $ Valdres
Seks lokale lag til Norway Cup
Norway Cup går i år uten deltakelse fra lokale klubber som Fagernes/Aurdal/Leira, Øystre Slidre/Rogne, Valdres FK og Slidre/Røn FK.
fredag 7. juli $ Valdres
Kan det friste med juvvandring i Hølera?
Kommende lørdag arrangerer aktivitetsfirmaet Eit O Anna juvvandring i Hølerajuvet, bedre kjent via Fønhus’ bøker som Kverrvill-juvet.
fredag 7. juli Valdres
Misjonshuset har fått ny eier
Misjonshuset i Gullsmedvegen på Fagernes er solgt fra de tre misjonsforeningene til Knut Ulvestad fra Ulnes. 93 år med misjon i bygget er da over.
torsdag 6. juli $ Valdres
Hallgrim Hansegård får Anders Jahres Kulturpris
Aurdal: Hallgrim Hansegård er tildelt skipsreder Anders Jahres Kulturpris for 2017. Prisen er på til sammen 1,5 millioner kroner, og deles i år ut til…
torsdag 6. juli $ Valdres
Fagernes feirer 10-års bystatus i september
8. september har Fagernes hatt bystatus i ti år. Dette skal feires med en rekke arrangement og aktiviteter for små og store, lokalbefolkning og tilreisende.
onsdag 5. juli Valdres
Full fest på dagtid i Fagernes. Politiet grep inn
Fa­ger­nes: I 10-tida ons­dag måt­te po­li­ti­et opp­lø­se et drik­ke­lag på Fa­ger­nes som var til sje­nan­se for om­gi­vel­se­ne. Samt­li­ge ble bort­vist fra ste­det, opp­ly­ser...
onsdag 5. juli $ Valdres
Skjemmende «kvilehus» i Aurdal
Langs gang-og sykkelvegen i Aurdal står det et gammelt kvilehus som er i ferd med å rase helt sammen.
tirsdag 4. juli $ Valdres
Ny asfalt i Våningvegen
Fagernes: Nord-Aurdal kommune utbedrer i disse dager Tveitavegen og Våningvegen på Fagernes. I forrige uke var maskiner i full gang med å fjerne den gamle…
tirsdag 4. juli $ Valdres
Coop vil selge Valdrestunet
Bagn: Coop Innlandet Eiendom vil selge Valdrestunet på Bagn, ettersom de ikke selv har noen Coop-butikk i senteret. Coop Prix driver i andre lokaler på…
tirsdag 4. juli Valdres
Til kommunen skiller dere ad
Par som har levd sammen et helt liv, kan risikere å bli ufrivillig skilt hvis helsa blir så dårlig at den ene må bo på…
tirsdag 4. juli Oppland Arbeiderblad
Tor best i gammeldans
Tor Nythun-Bøe (17) fra Leira i Valdres spilte seg til seier i superfinalen i gammeldans under NM på trekkspill. Dermed fikk han sitt andre napp i vandrepokalen og til sammen 11.500 kroner.
tirsdag 4. juli $ Valdres
Avviser brudd på taushetsplikten
Styret i Kommunerevisjon IKS mener at revisjonssjef Åge Sandsengen i Valdres ikke brøt taushetsplikten da han sendte opplysninger til pressen om to tidligere kommuneledere.
tirsdag 4. juli Kommunal Rapport
Fart og spenning på Sundvold
Lørdag arrangerte NMK Valdres kvalifiseringsløp til landsfinalene for junior og senior på Sundvold Motorbane, og for første gang med egen dameklasse.
tirsdag 4. juli $ Valdres
Helse og glede i hvert tråkk
TrøTe jobber for at eldre skal ha muligheten til å komme seg ut og få nye positive opplevelser og inntrykk.
tirsdag 4. juli $ Valdres
En dag i Mikkjel Fønhus’ rike
En innholdsrik Fønhus-uke ble avsluttet søndag med familietur til «Kverrvilljuvet» og omvisning på Nissebakkin.
tirsdag 4. juli $ Valdres
– Eg vil ha levande bygder
Valdres: – Senterpartihøvdingen Johan J. Jakobsen sa ei gong at det ville vore ille om bonden skulle verte meir oppteken av å brøyte vegen…
tirsdag 4. juli Valdres
Handelsstanden handlet
Styret i Fagernes Handelsstands forening bokstavelig talt handlet og det veldig kjapt. Nå framstår brannstasjonstomta på Fagernes atskillig penere.
tirsdag 4. juli Valdres
Eldbjørg fikk ett års stipend
Tyskland: Eldbjørg Hemsing fra Aurdal har fått et års stipend fra «Göhde-stiftelsen». Stiftelsen bidrar til talentstøtte av begavede unge musikere, spesielt i sammenheng med solist…
mandag 3. juli Valdres
OPPLAND

Drøftar framtida til VLMS
Sykehuset Innlandet signaliserer styrka behandlingstilbod. Men Valdres lokalmedisinske senter (VLMS) har for dårleg plass.
fredag 30. juni $ Valdres
Vannskuter, moro for alle?
Regjeringen åpner muligheten for å kjøre vannskuter, men mange kommuner er imot vedtaket og tar avstand fra vannskuterforskriften.
fredag 30. juni $ Valdres
– Flere vil ha vannskutere
Autohuset Fagernes AS har for lengst gjort seg klare for sommeren. Bedriften kan merke økt etterspørsel på vannskutere, siden vannskuterforskriften ble opphevet.
fredag 30. juni $ Valdres
Ordførarbrev til statsråden
Inger Torun Klosbøle og Eivind Brenna tolkar annleis enn Statens vegvesen det som står om E16 i Nasjonal Transportplan (NTP).
torsdag 29. juni $ Valdres
Urframførte sin «Oda Krohg 1927»
Ketil Bjørnstad måtte erkjenne at han var nervøs ved flygelet under urframføringen av stykket han hadde skrevet til fiolinisten Guro Kleven Hagen.
torsdag 29. juni $ Valdres
Revisjon på alle sider av bordet
Når kommunerevisjonen har direktelinje til ordfører og vil sverte rådmenn i andre kommuner, har det gått helt over styr, mener nyhetsredaktør Ole Petter Pedersen i Kommunal Rapport.
torsdag 29. juni Valdres
Valdrestunet er 30 år
Fredag 23. juni fylte Valdrestunet kjøpesenter i Bagn (Tunet) 30 år. Med gode tilbud ønsket de ansatte publikum velkommen til jubileet.
torsdag 29. juni $ Valdres
99 stølar forsvann på 11 år
I 2016 var det att 186 lokale stølar i drift. Det er ein nedgang på 99 stølar, eller 35 prosent i løpet av 11 år.
torsdag 29. juni $ Valdres
Inn for hall med stram ramme
Det måtte gruppemøte til for å lose hallprosjektet vidare.
torsdag 29. juni $ Valdres
36 meter lang trikk til Lo
Norbert Kühn slutter aldri å imponere, og holder hva han har lovet. Nå kommer trikk nummer to, som er hele 36 meter lang.
tirsdag 27. juni $ Valdres
Traktorulukke på gardsbruk
Ein person er skadd og sendt til sjukehus etter traktorvelt på gard i fagernesområdet.
tirsdag 27. juni $ Valdres
– Fylkesmannen må avklare taushetsplikt
– Det eneste som kan rette opp tilliten til kommunerevisjonen, er at styret ber Fylkesmannen avklare hvilke opplysninger som kan offentliggjøres.
onsdag 31. mai Kommunal Rapport
Krever redegjørelse fra revisjonssjef
– Det er grunnleggende viktig at vi har tillit til revisjonen, sier ordfører Eivind Brenna (V) i Vestre Slidre, som vil be om en redegjørelse for representantskapet i Kommunerevisjon IKS.
fredag 19. mai Kommunal Rapport
Revisjonssjef spredte sensitive opplysninger
Revisjonssjef Åge Sandsengen sendte mandag ut epost til pressen med sensitive opplysninger om to tidligere ledere i Sør-Aurdal kommune.
torsdag 18. mai Kommunal Rapport
Også forrige rådmann ble presset ut
Både daværende rådmann og teknisk leder i Sør-Aurdal sa opp i 2015 etter å ha vært gjenstand for rykteflom og revisjonsrapport, bestilt av ordføreren.
torsdag 11. mai Kommunal Rapport
Vitnet til fordel for sin eksrådmann
Ordfører Eivind Brenna (V) i Vestre Slidre ga sin tidligere rådmann svært gode skussmål, da han onsdag vitnet i rettssaken mellom Håkon Rydland og Sør-Aurdal kommune. 
torsdag 4. mai Kommunal Rapport
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

OPPLAND

FAVORITTER

Hordaland Telemark IT Utenriks Innenriks Fotboll Get-ligaen Buskerud Båt Bergen Akershus Næringsliv Rogaland Aust Agder Vestfold Sport Hedmark Oppland Nordland Kjendis
flere?
Trøndelag Møre og Romsdal Troms Sogn og Fjordane Østfold Skåne Vest Agder Fiske Oslo Kultur Mobil Reise Oskarshamn Kvinnherad Game of Thrones Fotball Økonomi Grue Helse Finnmark Kalmar Film Svalbard Tesla Kultur Spill Forskning Båt Inrikes Vær Helsingborg Bil Sverige VM Landbruk Östra Göinge Norway Cup Mat Arendal Russland Boksing Forsvar Malmö Hässleholm Masfjorden Tour of Norway Vestby Sjakk Ishockey Sykkel Brexit Landskrona Molde Risør Suldal Nedre Eiker Musikk Litteratur Hockey Sport Arctic Race Stavanger Jakt Lillesand Tech NM Håndball Fjell Kristiansand Kristianstad Jobb Trondheim Hammerfest Kongelig Agdenes Voss Svømming Sørreisa Stockholm Verdal Kongsvinger Motor Osterøy Mote Skellefteå Valg Menn Bærum Kunst Holmestrand Eidfjord Nord-Korea Kävlinge Politikk Emmaboda Odds BK Vellinge Ylvis Ledare Tingvoll SK Brann Lund Musik Vitenskap Langrenn Åsnes Vinje Dyr Olofström Radøy Tyskland Bolig Odda Tjøme Eliteserien Nannestad Svedala Stord Android Skien Kvænangen Austrheim Dovre Seljord Narvik Fedje Hopp Evenes Vevelstad Tingsryd Steinkjer Jul USA Mjölby Klima Volda Stavanger Oilers Strømsgodset Ålesund Kommunesammenslåing Motorsport Mandal Trening Sarpsborg Frankrike Vestre Slidre Kragerø Aurdal Ås Eslöv Tvedestrand Askøy Åstorp Lesja Barn Måsøy Klatring Svelvik Rauma Lyngdal Nybro Alpint Andøy Skiskyting Moss Friidrett Karmøy
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL