Andøy
Får 2,75 millioner etter kai-skade
Staten ved Forsvarsdepartementet har inngått forlik med alle de fire saksøkte etter at Nato-kaia på Andenes ble skadet 3. november 2014.
20:44 Vesterålen Online
Mange Widerøe-flyvninger kansellert i dag
Sju av Widerøes fly har mandag vært delvis ute av drift på grunn av tenkniske feil. 13 avganger er kansellert, flere av dem berører Vesterålen.
18:28 Vesterålen Online
Skreien er bedre betalt enn laksen
Skreifisket lar fortsatt vente på seg, men den torsken som kommer på land er godt betalt.
søndag 16:20 Vesterålen Online
Evenes militære flystasjon
Det er lenge til P8-flyene skal være etablert med base på Evenes, mener artikkelforfatteren.
søndag 14:45 Bladet Vesterålen
– Forsvarets personell og tillit
- Den siste tiden har det kommet utalelser fra sentrale personer angående Forsvarets personell som er viktig å analysere, skriver Yngve Laukslett i dette leserinnlegget.
søndag 07:41 Vesterålen Online
Forsvarets personell og tillit
Den siste tiden har det kommet uttalelser fra sentrale personer angående Forsvarets personell som er viktig å analysere.
lørdag 22:00 Bladet Vesterålen
Såvidt i gang med landbruksstrategien
BØ/ANDØY: – Arbeidet med landbruksstrategien for Vesterålen er i den spede begynnelse, men når vi kommer igang, da skal vi gå bredt ut for å hente inn innspill, sier landbrukssjef i Bø, Tor Andersen til Bladet Vesterålen.
fredag 22:00 Bladet Vesterålen
– Jeg tror det kommer mer skrei til uka
Etter ei uke med mye vær og lite fisk håper Leif Kvivesen ved Andenes Fiskemottak at det skal løsne skikkelig over helga.
fredag 20:05 Bladet Vesterålen
NORDLAND

Hva lærte vi av høringa?
KOMMENTAR: Arbeiderpartiet sitter fortsatt med nøkkelen. Men jeg må grave dypt for å finne tegn til at partiet vil snu og berge Andøya flystasjon.
fredag 12:42 Bladet Vesterålen
Kjøper overvåkingsfly til 10 milliarder: – Flyr for høyt for fiskerioppsyn
Norges nye overvåkingsfly Poseidon 9-8A er ikke egnet for å kontrollere at norske og utenlandske fartøy fisker lovlig i Barentshavet, mener forsvarsanalytiker.
fredag 10:10 NRK
Andøybønder ønsker info
ANDØY: Andøy bonde- og småbrukarlag (Andøy BS) inviterer rådmannen i Andøy til å informere om felles landbruksstrategi for Vesterålen. Andøy BS sier at i Andøy vet de ingenting om dette, selv om strategien skal være for hele Vesterålen.
fredag 07:00 Bladet Vesterålen
– Ønsker å komme i gang i år
– Vi ønsker å starte byggingen i år slik at vi er klar til neste vår, sier Geir Wilhelm Wold i Vesteraalens AS. Selskapet vil lagre levende torsk på land på Andenes.
torsdag 21:45 Vesterålen Online
Spillet om Andøya flystasjon
På Natomøte i Lisboa i 1951 ble det besluttet å opprette en flyplass på Andøya. Daværende forsvarsminister Nils Langhelle besluttet i mars 1952 at den…
torsdag 19:37 Fremover
Ser alvorlig på manglende svar fra forsvarsministeren
Flere av partiene på Stortinget mener forsvarsministeren ikke svarer på flere sentrale spørsmål i saken om flyttinga av de maritime overvåkningsflyene til Evenes. Spesielt bekymra er partiene for bemanninga på Andøya.
torsdag 19:22 Vesterålen Online
Mener drivstoffanlegget er stort nok
STORT NOK: Ifølge Forsvarsdepartementet er drivstoffanlegget på Evenes flystasjon stort nok. Kostnadene som kommer i forbindelse med en fornyelse av anlegget, er dessuten allerede inkludert i kostnadsestimatene. Bildet: P3-c Orion flyr i Nord-Norge, ved Senja. Foto: MATS GRIMSÆTH/FORSVARET Flere...
torsdag 12:05 Aldri mer
Utsetter Andøya-debatt
Behandlingen av de to forslagene om Andøya flystasjon som ligger i Stortinget utsettes til våren. – Både saksbehandlingen i komiteen og debatten utsettes til konseptvalgutredningen for Evenes foreligger, sier saksordfører Hårek Elvenes.
torsdag 11:39 Vesterålen Online
Svevende svar i Oslo
Høringen i Forsvarskomiteen viste først og fremst at det må flere svar på bordet om Andøya og Evenes.
torsdag 05:43 Bladet Vesterålen
Hvor er politikernes forsvarsvilje?
TOMME STOLER: Flere stoler stod tomme og sentrale politikere glimret med sitt fravær da Stortingets utenriks- og forsvarskomite tirsdag gjennomførte høring om Andøya/Evenes-saken. Foto: KJETIL STORMARK/ALDRIMER.NO ANALYSE (Høringssal 2, Stortinget): Stolene til flere sentrale...
torsdag 03:00 Aldri mer
Venstre gjorde Norge tryggere på Jeløya
I Nationen hevder Bent-Joacim Bentzen, 4. sentralstyremedlem i Senterungdommen, at «Venstre svikter folket». Det er en så bombastisk formulering at nok ikke engang Bentzen tror på den selv. Likeve...
torsdag 01:01 Nationen
– Venstre kan ikke trylle, om ingen andre snur i Andøya-saken må også vi til slutt gi oss
Arne Ivar Mikalsen er klar på at Venstre ikke har snudd i sitt standpunkt om Andøya flystasjon. Samtidig er han klar på at om ikke Arbeiderpartiet snur i saken, så må også til slutt Venstre innse at slaget er tapt.
onsdag 19:20 Vesterålen Online
– Sannsynligvis elektrisk feil
Brannen på Sellevoll i Andøy i september skyldes trolig elektrisk feil.
onsdag 18:33 Vesterålen Online
– Tydelig at det er et klart behov for gjennomgang
– Høringa samlet sett viser på en veldig god måte at der er behov for en ny gjennomgang, sier ordfører i Andøy, Jonni Solsvik.
onsdag 15:42 Vesterålen Online
– Handler om å kjøre kortest mulig
Onsdag kom 35 nederlandske biler til Andenes. – Det handler om å kjøre kortest mulig distanse, sier Patrick van den Broek til VOL.
onsdag 13:40 Vesterålen Online
Avviser drivstoffproblemer på Evenes
MÅTTE SVARE OM DRIVSTOFF: Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen har så langt ikke kommet med noen innrømmelser om liten drivstoffkapasitet på Evenes. Utredningen som kan klargjøre saken, kommer i mars. Foto: KJETIL STORMARK/ALDRIMER.NO Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen ble i...
onsdag 13:26 Aldri mer
Venter på nye renovasjonsbiler
Reno-Vest hadde håpet å starte med nye renovasjonsbiler i fjor høst. Slik ble det ikke. – Vi venter på de nye sidelasterbilene, sier Tage Ellingsen i Reno-Vest Produksjon.
onsdag 12:09 Vesterålen Online
– Overgangen til P-8 kan bli umulig
FRYKTER OVERGANGEN TIL P-8 BLIR «UMULIG»: Tillitsvalgt for Norges Offisersforbund (NOF) på Andøya, Stein-Håkon Eilertsen, tror den operative evnen til MPA-flyene vil bli svekket når P-8 Poseidon skal fases inn. – I verste fall blir overgangen umulig, sier han. Her avbildet...
onsdag 12:05 Aldri mer
Nordlystfestivalen satser stort i 2018
ANDØY: – Årets Nordlyst, vinterfest i Andøy blir større og mer variert enn noensinne, sier styreleder for Nordlyst 2018, Erling Bøhn Hilstad. Flere konserter, spennende navn og nye arrangement vitner om at man vil ta festivalen et hakk høyere opp.
onsdag 10:47 Bladet Vesterålen
– Evenes kan true rikets sikkerhet
UBEGRIPELIG: – Forsvarets ledelse kjenner til svakhetene ved Evenes, blant annet når det gjelder manglende drivstoffkapasitet. Det samme gjelder politisk ledelse. Men de vil ikke lytte til de berettigede advarslene som reises. Det er en gåte, og en frustrerende øvelse å være...
onsdag 08:31 Aldri mer
Splid i regjeringen om Andøy-løfte
På Andøya er det igjen optimisme for fremtiden til den militære flystasjonen etter lovnader om ny gjennomgang av vedtaket om nedleggelsen. Men regjeringspartiene er ikke helt enig med hverandre om hva de faktisk har lovet i sin nye erklæring.
tirsdag 21:09 NRK
Bakke-Jensen mener Andøya-beslutning står støtt
Det er ingenting som tyder på at ikke nedleggelsen av Andøya flybase er riktig, mener forsvarsminister Frank Bakke-Jensen.
tirsdag 20:23 Fremover
Venstre er enige om Evenes – hevder Høyre
Høyres medlem i forhandlingsdelegasjonen for å danne ny regjering med Fremskrittspartiet og Venstre, Bent Høie, sier alle de tre regjeringspartiene ble enige om at…
tirsdag 19:37 Fremover
– Har fått dokumentert at det er behov for ny gjennomgang
OSLO: Andøy-ordfører Jonni Solsvik (H) betegner høringa i Andøya/Evenes-saken som meget interessant og innholdsrik.
tirsdag 19:20 Bladet Vesterålen
Alliert mottakskapasitet på Evenes: Utreder bruk av andre baser
OSLO: Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen opplyste tirsdag at regjeringa utreder bruk av andre baser i kombinasjon med Evenes til alliert mottakskapasitet. – Interessant og nytt for meg, slår Andøy-ordfører Jonni Solsvik fast.
tirsdag 18:27 Bladet Vesterålen
NORDLAND

– Høringa viser sterk tvil til Andøya-avgjørelsen
Sortland-ordfører Tove Mette Bjørkmo deltok på høringa som representant for Vesterålen regionsråd. Hun mener høringa beviste at det er mange spørsmål som ikke er besvart.
tirsdag 18:14 Vesterålen Online
– Vi fikk 46 spørsmål fra BAF. Mange av dem kan vi ikke svare på.
Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen stod fjellstøtt på valget av Evenes, men ga likevel en liten åpning for Andøya flystasjon.
tirsdag 16:57 Vesterålen Online
– Ingen avvik på Evenes så langt
OSLO: Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier det så langt ikke er noe som tyder på store avvik i kostnader ved etablering på Evenes.
tirsdag 16:36 Bladet Vesterålen
Kunne ikke svare om luftvern
SVARTE KOMITEEN: Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen svarte flere ganger at regjeringa vil ha KVUen på bordet før han kunne uttale seg om luftvernkostnader og hvordan mottakskapasitet for allierte styrker skal løses. Bildet: Statsråden under stortingshøringen tirsdag 16. januar 2018....
tirsdag 15:40 Aldri mer
– Synes det hørtes litt mye ut
Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen hevdet i høringa på Stortinget at hus-priser på Andøya halveres om Andøya flystasjon legges ned. Megler Per Elvenes i DnB Eiendom er ikke helt enig.
tirsdag 15:36 Vesterålen Online
– Ingen signaler fra USA om at de er misfornøyde med Evenes
Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen avkreftet på høringa at det er noe politisk ønske fra USA at Andøya flystasjon beholdes.
tirsdag 15:34 Vesterålen Online
– Kom ikke noe nytt
OSLO: Hårek Elvenes, forsvarspolitisk talsmann i Høyre, mener det framkom lite nytt i høringa om Andøya/Evenes.
tirsdag 14:32 Bladet Vesterålen
– Merkelig at det sås tvil om beslutninga
OSLO: – Ingenting er annerledes etter vedtaket, enn før, sa Evenes-ordfører Svein Erik Kristiansen (H).
tirsdag 14:01 Bladet Vesterålen
– Hvor skal arealene tas fra?
OSLO: LO-sekretær Are Tomasgard mener det er mange spørsmål som bør besvares i en ny gjennomgang.
tirsdag 14:01 Bladet Vesterålen
– Aldri opplevd så stor uro om noen beslutning
OSLO: – Jeg har aldri opplevd så stor uro om noen sak som i Andøya-saken.
tirsdag 13:26 Bladet Vesterålen
Høringa om Andøya flystasjon
Bladet Vesterålen er tilstede på høringa om Andøya flystasjon på Stortinget idag. Her finner du saker tilknyttet høringa.
tirsdag 13:22 Bladet Vesterålen
Forstår ikke hvorfor det har gått prestisje i Andøya-saken
Senterpartiet mener noe har forandret seg i debatten om flystasjonen på Andøya. De ser en bevegelse både hos regjeringspartiene og Ap. Men det er vanskelig å snu et forlik.
tirsdag 13:11 Vesterålen Online
Vi følger Andøya/Evenes-høringen
FORSVARSHØRING: Stortingets utenriks- og forsvarskomite gjennomførte tirsdag 16. januar 2018 en høring om beslutningsgrunnlaget som lå til grunn for beslutningen om å legge ned Andøya flystasjon og etablere Evenes som enebase for både kampfly og maritime...
tirsdag 13:11 Aldri mer
Se opptak av høringen om Evenes og Andenes
Utenriks- og forsvarskomiteen holder tirsdag en åpen høring om flyttingen av de maritime patruljeflyene til Evenes – og nedleggelsen av Andøya flystasjon. Samling av…
tirsdag 13:01 $ Fremover
Tilfredsstiller ikke krav til krigsreserver
IKKE NOK DRIVSTOFF: Lagerkapasiteten for drivstoff på Evenes flystasjon vil kun holde i ni dager ved intensive luftoperasjoner i en krigssituasjon. Dermed tilfredsstiller lagerkapasiteten ikke NATO og Forsvarets ordinære krav til krigsreserver. Foto: ROLV LEIRRO Drivstoffanlegget ved Evenes flystasjon...
tirsdag 12:25 Aldri mer
Sterk bekymring internt i Forsvaret
KRITISK: Manglende drivstoffkapasitet kan gjøre valget av Evenes som enebase for Luftforsvaret i nord til et fatalt feilgrep som alvorlig svekker Norges forsvarsevne. Det hevder kilder i forsvaret. Bildet: En hangar på Evenes.  Foto: SIMON SOLHEIM/FORSVARETS MEDIESENTER Evenes som enebase for...
tirsdag 12:20 Aldri mer
Frykter kostnadene ikke kommer fram
OSLO: – Sluttregninga for investeringa på Evenes vil ikke komme fram i konseptvalgutredninga.
tirsdag 12:05 Bladet Vesterålen
Lei av å svare på hvorfor Evenes-valget er riktig
– Jeg legger merke til at det til høringen stiller mange fra Vesterålen, og noen fra Ofoten. Resten av verden går videre, sier ordfører Svein Erik Kristiansen i Evenes til Fremover.
tirsdag 11:40 Vesterålen Online
– KrF har ikke endret syn om Andøya
ANDØY: KrF-leder Knut Arild Hareide håper høringa tirsdag er starten på en prosess som fører til at Andøya flystasjon videreføres.
tirsdag 11:33 Bladet Vesterålen
Elvenes: – Det har ikke gått prestisje i Andøya-saken
OSLO: Hårek Elvenes (H) avviser at det har gått prestisje i Andøya-saken. – Jeg registrerer at mange hevder det, men det kjenner jeg meg ikke igjen i, sier han.
tirsdag 11:12 Bladet Vesterålen
Lei av å svare på hvorfor Evenes-valget er riktig
– Jeg legger merke til at det til høringen stiller mange fra Vesterålen, og noen fra Ofoten. Resten av verden går videre, sier ordfører Svein Erik Kristiansen i Evenes til Fremover.
tirsdag 11:09 Vesterålen Online
Det er lite som tyder på at denne regjeringens politikk overfor Nordland vil skille seg fra den forriges
Høyre, Frp og Venstre er blitt enige, sliik at også Venstre kan gå inn i regjeringen til Erna Solberg. Nå blir det en regjering som…
tirsdag 10:14 Avisa Nordland
NATO: Interesse av «stabilitet» i Arktis
Forsvarsalliansen NATO vil ikke formelt gå ut med hva de mener om flytting av de maritime overvåkningsflyene fra Andøya til Evenes, som de anser som et nasjonalt anliggende. Men de ønsker sikkerhet og stabilitet i området, sier de i en uttalelse til VOL.
tirsdag 07:54 Vesterålen Online
Venstre svikter folket
Venstre viser gjennom den politiske plattformen for regjeringen sitt sanne ansikt i forsvarssaken. De går bort fra påstanden om behov for ekstern gjennomgang av Andøya, Heimevernet er ikke nevnt m...
tirsdag 16. januar Nationen
Arbeiderpartiet om Andøya-saken: Trygg på at det blir flertall
ANDØY: Etter å ha lest regjeringserklæringa til Høyre, Frp og Venstre er Eirik Sivertsen og Arbeiderpartiet trygge på at det blir ny gjennomgang av Andøya-nedleggelsen.
mandag 15. januar Bladet Vesterålen
NORDLAND

Forsvarsforbund advarer mot Andøya-flytting
De militære høringsinstansene er skeptiske til flyttinga av den maritime overvåkninga fra Andøya til Evenes. Offiserforbundet advarer mot å gjennomføre flyttinga.
mandag 15. januar Vesterålen Online
Marten Bril i Seasafari ikke bekymret: – Har truffet på hval på tolv av tretten turer i januar
Marten Bril, daglig leder i Sea Safari på Andenes, sier han har registrert en nedgang i antall treff på hval, men at hans selskap har truffet på hval tolv av tretten turer så langt i januar.
mandag 15. januar Vesterålen Online
Disse møter i Andøya/Evenes-høringen
KOSTNADER OG UTFORDRINGER: Det er blant annet hevdet fra forsvarsfaglig hold at arealmangel og miljøutfordringer gjør Evenes lite egnet som enebase i nord. Flyplassen på Evenes er omgitt av flere naturreservater med RAMSAR-status og ligger mellom de to vannene Langvatnet (t.h.) og Lavangsvatnet....
mandag 15. januar Aldri mer
Åpner fiskemottak til 20 millioner
– Vi regner med å kjøre i gang i løpet av denne uken, sier Rune Alsos i Jangaard Export på Andenes. Snart er man ferdig med det nye fiskemottaket ved Sjøanlegget.
mandag 15. januar Vesterålen Online
Venstre sikret Andøya en ny sjanse
NY SJANSE: Regjeringen vil vurdere Andøya/Evenes en gang til, når en såkalt onseptvalgutredning er klar. Det er Venstre som har fått gjennomslag for dette i forhandlingene. Foto: KJETIL STORMARK/ALDRIMER.NO Venstre fikk banket gjennom en ny sjanse til Andøya flystasjon i...
mandag 15. januar Aldri mer
Kraftig økning for polet i Bø
Vinmonopolets utsalg i Bø og Øksnes økte omsetningen i fjor. Særlig utsalget i Bø hadde stor vekst. – Etter en litt treg start, er utsalget i Bø nå på det nivået vi regnet med, sier Jens Nordahl, kommunikasjonssjef i Vinmonopolet AS.
mandag 15. januar Vesterålen Online
Ber om overvåkningsfly på Andenes og jagerfly på Evenes
Kampfly på Evenes og overvåkningsfly på Andenes. Det er innspillet fra fylkesrådet i Nordland til Stortingets forsvars- og utenrikskomité som tirsdag holder høring om nedleggelse av Andøy flystasjon.
mandag 15. januar Fremover
– Nå må regjeringa stå inne for ny vurdering
Leder Hilde Flobergseter i Bevar Andøya Flystasjon er optimist foran Stortingets nye behandling av Andøya-kostnadene, etter at regjeringspartiene og Venstre vedtok i sin plattform å vurdere tallene på nytt.
mandag 15. januar Vesterålen Online
Mener Evenes er det beste alternativet
MENER EVENES ER ET GODT VALG: Orlogskaptein og forsker Tor Ivar Strømmen støtter valget av Evenes som flyplass i nord. Beliggenheten og dermed nærheten til annen vital infrastruktur er et sentralt argument. Foto: ROLV LEIRRO En av landets ledende eksperter på norsk militærstrategi...
mandag 15. januar Aldri mer
«Allierte forsterkninger og avskrekking som konsept»
Avskrekking er igjen blitt et sentralt konsept i norsk forsvarspolitikk. Det påvirker også debatten om Andøya.
søndag 14. januar Vesterålen Online
– Oppsiktsvekkende hvis Høyre og Frp ikke slutter seg til ny gjennomgang nå
Arbeiderpartiets Eirik Sivertsen er glad for at Høyre og Frp nå sier de ønsker gjennomgang av tallgrunnlaget for å flytte flybasen til Evenes. Han er også noe overrasket over at partiene går inn for dette.
søndag 14. januar Vesterålen Online
– Nå må regjeringa stå inne for ny vurdering
Leder Hilde Flobergseter i Bevar Andøya Flystasjon er optimist foran Stortingets nye behandling av Andøya-kostnadene, etter at regjeringspartiene og Venstre vedtok i sin plattform å vurdere tallene på nytt.
søndag 14. januar Vesterålen Online
– Store diskusjoner om Andøya
– Hva regjeringen skal mene om Andøya flystasjon vil avhenge av resultatet av konseptvalgutredningen (KVU) som pågår, sier Venstre Ola Elvestuen. Han mener Venstre har fått et gjennomslag i riktig retning for Andøya flystasjon.
søndag 14. januar Vesterålen Online
– Regjeringa sier at man skal ta ned tjenesteytinga til folk
Regjeringa går i Jeløy-erklæringa inn for å senke makstaksten for eiendomsskatt med minimum to promille. Det er dårlige nyheter for Sortland, ifølge ordfører Tove Mette Bjørkmo (Ap).
søndag 14. januar Vesterålen Online
Fylkesrådet ber om at Andøya flystasjon bevares
Rådet stiller spørsmålstegn med kapasitet, næringsutvikling og økonomi.
søndag 14. januar Fremover
Tror flertallet snur i Andøya-saken
Stein-Håkon Eilertsen leder Norges Offisersforbund avd. Andøya. Tirsdag er han på plass for å delta i høringen på Stortinget.
lørdag 13. januar Vesterålen Online
Krever svar på 46 Andøya-spørsmål
NYTTIG OG GRUNDIG: Stortingsrepresentant Eirik Sivertsen (Ap) roser aksjonen «Bevar Andøya Flystasjon» (BAF) for et grundig og nyttig innspill til tirsdagens høring i regi av Utenriks- og Forsvarskomiteen i Stortinget. Bildet: Fra en større markering utenfor Stortinget i september...
fredag 12. januar Aldri mer
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANDØYA

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
NORDLAND

FAVORITTER

Hordaland Bergen IT Utenriks Innenriks Telemark Hedmark Akershus Næringsliv Troms Vestfold Kjendis Kultur Odda Trøndelag Nordland Sport Båt Oppland Aust Agder
flere?
Rogaland Buskerud Fotboll Østfold Møre og Romsdal Mat Jul Finnmark Get-ligaen Oslo Kvinnherad Vest Agder Sogn og Fjordane Mobil Bolig Økonomi Halloween Sport Fiske Forsvar Landbruk Fotball Motor Skåne Blekinge Reise Russland Trav Kalmar Kultur Helse Östra Göinge Inrikes Osterøy Risør Sarpsborg 08 Vær Øvre Eiker Bærum Kryptovaluta Odds BK Oskarshamn Tinn Haugesund Helsingborg Vestby Håndball Kunst Forskning Svalbard Tesla Kristiansand Suldal Näringsliv Trondheim Musikk Sigdal Game of Thrones Malmö Ringsaker Indonesia Drammen Trysil Porsgrunn Hammerfest Kristianstad Kristiansund Gjøvik Litteratur Bodø Narvik Kongsvinger Bamble Kongelig Mote Tingvoll Elverum Moss Sykkel Eliteserien Klippan Hadsel Stockholm Askøy Meland Førde Radøy Sørfold Fedje Løten Evje og Hornnes Fauske Tromsø Hockey NHL Karmøy Seljord Hamar Landskrona Hemne Svelvik Tvedestrand Politikk Sandefjord Jakt Vestre Slidre Ås Os Nannestad Kragerø Tønsberg Kommunesammenslåing Trening Barn Masfjorden Nord-Korea Skøyter Orkdal Brexit Lund Sortland Polen OL Film Sandnes Vaksdal Tour de Ski Horten Ishockey Hässleholm Holmestrand Langrenn Bil Mandal Ørsta Snowboard Sarpsborg Salangen Aurdal Friidrett Spill Alpint Lødingen Porsanger Kina Våler Hälsa Tour of Norway Vestvågøy Bil Sjakk Røros Tour de France Stavanger Nybro Astronomi Klima Poker Tromsø IL Nedre Eiker FK Haugesund Alta Foto Askim Dyr Andøy Åsnes Lesja Eidfjord Skisport OBOS-ligaen Lyngdal Gloppen Kongsberg Frankrike E-sport Re SK Brann Bremanger Harry Potter Gjerstad Øygarden Asker World Series of Poker Skiskyting Eidsberg Farsund Selbu Fet Stryn Selje Brønnøy Valg Google Harstad Israel Fitjar Sund Fjell Steigen Rosenborg BK Dovre Fredrikstad Vinje Lier Finnøy Målselv Nesseby Premier League Voss Universet Utsira Viking FK Volda Modum Eid Sverige Ullensvang Notodden Nissedal Flora Emmaboda Svalöv Romfart Bjørnefjorden Telenorligaen Filippinene Vietnam Frosta Mercedes-Benz Sande Båstad Vefsn Holtålen Streik Evenes Sør-Varanger Lindesnes Frogn Årdal Karlskrona Rana Alstahaug Klepp Tomelilla Tydal La liga Russ Åmot Europa League Mörbylånga Vålerenga Staffanstorp Klatring Menn Skellefteå Grue Nes VM Båt Teknik Skurup Hörby Eslöv Jobb Stord Lindås Jølster Arendal Ulstein Ålesund Film Svømming Lenvik Rauma Vitenskap Skien Motorsport Tynset Midsund NM Kampsport Røyken Jevnaker Syria Modalen Musik Råde Larvik Nore og Uvdal Halden Kvinner Tana Kvænangen Resor
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL