Volvo
De som kjøpte denne for noen år siden gjorde noe smart
Bruktbil-test: Dette må du vite om Volvo XC70.
søndag 12:27 ABC Nyheter
De som kjøpte denne for noen år siden gjorde noe smart
Dette er en sak i serien bruktbil-tester her på Broom.no. Har tar vi for oss ulike, men pooplære bruktbiler og gir deg en liten gjennomgang på hva dette er, hvordan den er å kjøre, ulike stryker og svakheter - og ikke minst hva du bør sjekke litt ekstra nøye før...
søndag 07:00 TV 2
Test av brukt Volvo XC70
fredag 10:39 TV 2
Volvo med gladmelding til elbilkundene
Nye C40 går lenger enn de først trodde.
torsdag 19:02 ABC Nyheter
Volvo med gladmelding til elbilkundene
Her gikk Volvo først ut med en estimert rekkevidde på inntil 420 kilometer. Nå er dette tallet oppjustert: C40 Recharge Twin får nemlig en rekkevidde på inntil 444 kilometer, i henhold til den europeiske testprosedyren, WLTP: Modellen som nå er til salgs i Norge, får...
torsdag 12:56 TV 2
Uærlig kjøper havnet i fengsel – det ble starten på mange problemer
Her snakker vi om å falle mellom mange stoler.
søndag 17. oktober TV 2
Nå er de i gang – denne blir viktig i Norge
C40 er første Volvo som bare er elbil.
torsdag 14. oktober ABC Nyheter
Nå er de i gang – denne blir viktig i Norge
I dag startet nemlig produksjonen av C40 Recharge, Volvos nye helelektriske crossover, ved produksjonsanlegget i belgiske Gent. Dette er den første Volvo-modellen i historien som kun blir tilgjengelig i en helelektrisk utgave.
mandag 11. oktober TV 2
MOTOR

Stasjonsvognene står i fare for å forsvinne
Både Mercedes og Volvo er blant de produsentene som vurderer stasjonsvognenes framtid. Om de faktisk har livet rett. Vi velger andre biltyper og salget synker.
torsdag 30. september TV 2
Volvo tar grep: Fjerner skinnsetene
Her handler det om bærekraft og miljø.
fredag 24. september ABC Nyheter
Volvo tar grep: Fjerner skinnsetene
Skinninteriørene er nemlig på vei ut av flere biler. En av dem som tar grep her er Volvo. Med den nylig lanserte elbilen C40 Recharge som første bil ut, vil alle Volvos elbiler fra nå av være fullstendig skinnfrie.
torsdag 23. september TV 2
Nå er skinnsetene på vei ut
Volvo dropper alt skinn i sine elektriske modeller. C40 er først ut.
torsdag 23. september TV 2
Så fin bil kan du få til 50.000 kroner
Det er ikke noe problem å finne en billig bruktbil til 50.000 kroner som har både automatgir og firehjulsdrift. Problemet er at de ofte blir gamle og har gått langt, sier Broom-Benny. Men det går definitivt an å gjøre gode kjøp.
tirsdag 21. september TV 2
Verdensrekord i rekkevidde for elektrisk lastebil
Denne elektriske lastebilen har satt verdensrekord i rekkevidde uten å måtte lade - 1099 kilometer!
mandag 20. september ABC Nyheter
Disse eierne er minst fornøyde med bilen sin
En ny stor brukerundersøkelse ut ført av anerkjente J.D Power viser at mange norske favoritt-bilmerker kommer dårlig ut når det gjelder hvor fornøyde kundene er.
mandag 13. september TV 2
Må bytte skjermene – men de finnes ikke lenger
Volvo C70 i første generasjon kom i 1997 og er en uvanlig bil. Det merkes også på deletilgangen. Blant annet er forskjermene vanskelige å få ta i.
søndag 12. september TV 2
Gammel Volvo satte ny prisrekord
En blå Volvos 1800S fra 1969 ble forleden solgt på auksjon. Kunne den sette prisrekord? Ikke alle var like overbevist om det. Men auksjon er auksjon - og bilen var fin.
fredag 10. september TV 2
Dette har Volvo faktisk aldri gjort før
Helt nye Volvo C40 Recharge er den første Volvoen som kun leveres som elbil. Vi har sett nærmere på coupe-nyheten som kommer til Norge helt mot slutten av året.
torsdag 9. september TV 2
Skal gå mye lengre på strøm
Lanserer ny generasjon ladbare hybrider.
onsdag 8. september $ Nordlys
Viktig nyhet fra Volvo: Skal gå mye lengre på strøm
Batterikapasiteten til de ladbare hybridene økes med 62 prosent fra 11,6kWh til 18,8kWh. For den kompakte sedanen S60 gir det en estimert WLTP-rekkevidde på inntil 91 kilometer (59 km tidligere), mens den store stasjonsvognen V90 går fra 56 km til 87 km og V60 går fra 55 km til 88km. ...
onsdag 8. september TV 2
Priskrig på elbil – flere blir billigere
Polestar har akkurat kunngjort at Polestar 2 med forhjulsdrift blir 40.000 kroner rimeligere i den såkalte Standard Range-utgaven. Long Range blir på sin side 20.000 kroner billigere. Med to drivlinjer, to batteripakker og tre valgfrie utstyrspakker, vil kundene nå få Polestars elbil fra...
torsdag 2. september TV 2
Ble brukt til smugling – nå kan den sette prisrekord
Volvoen levde litt av et dobbeltliv.
onsdag 1. september ABC Nyheter
Ble brukt til smugling – nå kan den sette prisrekord
Bilweb Auctions i Sverige selger nå en spesielt fin Volvo 1800 S. Bilen har også en noe spesiell og broket fortid. Nå spekuleres det på om Volvo-klassikerne fra 1969 kan sette prisrekord.
onsdag 1. september TV 2
Ny modell kutter prisen nesten 100.000 kroner
Den nye utgaven har forhjulsdrift og mindre batteripakke enn i versjonen med 4x4, den estimerte rekkevidden til nykommeren ligger på 400 kilometer. Startprisen på den nye modellen er på 439 900,- kroner, med service og forsikring er inkludert i prisen. Til sammenligning starter XC40 Recharge Twin...
onsdag 1. september TV 2
Her er en av høstens store bilnyheter i Norge
Bagasjerommet i C40 Recharge er på 413 liter, mens frunken (bagasjerommet foran) er på 31 liter. Det er naturlig nok litt mindre enn på XC-utgaven, men det er ikke store forskjellen. Taklinjen «stjeler» naturligvis noe plass her. C40 kan også trekke tilhenger på 1.8 tonn,...
mandag 30. august TV 2
Mer krefter i bilen? Det kan straffe seg
Å trimme motoren på en 15 år gammel bil som nærmer seg 300.000 kjørte kilometer fordi den ikke går så bra mer, er ikke smart, mener Broom-Benny.
mandag 16. august TV 2
Først ute med helelektrisk anleggslastebil: – Dette er en stor investering
 
mandag 16. august Fædrelandsvennen
Den vil øke i pris – men du må passe på et par ting
Her snakker vi familiebil med heftig motor. Volvo tok i, når de laget stasjonsvogn med råsterk bensinmotor på 300 hestekrefter. På bruktmarkedet er det sjelden å finne en som er i god stand - men gjør du det, er sjansene gode for at den bare vil stige i pris.
fredag 13. august TV 2
Volvo tvinges til å stoppe produksjonen
Sliter med samme problem som flere andre bilprodusenter.
torsdag 12. august ABC Nyheter
Volvo tvinges til å stoppe produksjonen
Produksjonen ved Torslanda vil bli pauset fra i kveld og inntil videre, på grunn av materialmangel relatert til halvledere, opplyste Volvo i en e-postmelding onsdag. Volvo forteller videre at produksjonen vil starte opp igjen
torsdag 12. august TV 2
Polestar og Volvo Cars skal pilotere mobile verksted – Norge er først i verden
Bilia Fornebu og Frydenbø Bergen, som er Volvo-forhandlere og leverer tjenester på vegne av Polestar i Norge, har fått godkjenning til å drive mobile verkstedtjenester. Bilia og Frydenbø blir med det de første forhandlerne i verden som piloterer Volvo Car Groups mobile...
onsdag 11. august ABC Nyheter
Disse møtte vi på Volvo-treff
Cirka 90 biler var på landstreffet for Volvo PV-klubb på Montebello Camping i helga. Konkurranser, samling og mimring, og rebusløp var noe av det de som møtte opp fikk være med på.
mandag 9. august $ Glåmdalen
Den kom for 30 år siden – og da var mange skeptiske
Volvo tok nye grep, men én ting var i alle fall som før.
fredag 6. august ABC Nyheter
MOTOR

Den kom for 30 år siden – og da var mange skeptiske
Det er allerede 30 år siden Volvo 850 dukket opp første gang. Nå trer den inn i veteranenes rekker og nærmer seg klassiker-status.
torsdag 5. august TV 2
Eirin (24) har bygget Volvoen med kjærlighet, tårer – og litt sinne
Kunne ingenting om bil, sjekk resultatet nå!
tirsdag 3. august ABC Nyheter
Slik vil de gjøre parkering både enklere og billigere for norske eiere
Nå blir det enda mer automatisert. Takket være en App som kobles opp direkte mot bilens infotainemntsystem, kan Easypark og Volvo nå gjøre det lettere å betale for parkeringen.
tirsdag 3. august TV 2
Eirin (24) har bygget Volvoen med kjærlighet, tårer – og litt sinne
Bilen har fått mye kritikk gjennom årene ettersom jeg bruker deler som ikke er så vanlig på en 940. Jeg har valgt vekk en spesiell originalfarge og diverse annet, men jeg bygger bilen slik som jeg ønsker å ha den.
mandag 2. august TV 2
Har varslingssystem på begge sider
Produsenten tilbyr en rekke sikkerhetsløsninger for modellene som ble valgt som Bodøs nye bybusser. Noen av disse løsningene er i bruk, andre ikke.
mandag 26. juli $ Avisa Nordland
Dette mener de som har tatt sjansen på å kjøpe nytt bilmerke
Vi har tatt en titt på hvor fornøyde de som eier og bruker en Polestar2 er. Det ved hjelp av bår brukergenererte bilguide, Eierne mener. Det finnes definitivt tin eierne skulle ønske var bedre og det finnes ting som nesten samtlige eiere setter stor pris på.
onsdag 21. juli TV 2
Å ha denne som bruksbil – det er kanskje ikke en god idé
Volvo Amazon var i mange år en trygg og trofast familiebil for mange. Nå 50 år etter at den gikk ut av produksjon, fortjener den kanskje å bli pensjonist, mener Broom-Benny.
fredag 16. juli TV 2
Bilklassikere solgt for spinnville priser
– Gammel Volvo koster nå mer enn Rolls-Royce.
lørdag 10. juli ABC Nyheter
Bilklassikere solgt for spinnville priser
På årets sommer auksjon gikk en del svenske bil-klassikere som Volvo og Saab for skyhøye beløp. En Saab 96 Sport satte blant annet prisrekord for modellen.
fredag 9. juli TV 2
Bilbeltet er kjempeviktig – men mange bruker det feil
Feil bruk av bilbelte kan koste liv i sommer Nesten alle bruker bilbelte, men mange innrømmer feilbruk, viser en ny undersøkelse. Riktig bruk av bilbeltet kan bety forskjellen på liv og død på veiene i sommer.
torsdag 8. juli TV 2
Denne Volvoen finnes det bare én av – nå er den til salgs
Volvoen ble bygget i ett eneste eksemplar og nå kan du sikre deg sportsbilen som aldri ble noe av. Men billig er den ikke.
tirsdag 6. juli TV 2
Ny modell – nå kan det bli skikkelig priskutt
Nå kan det ligge an til solid priskutt her. XC40 får nemlig en ny utgave, på samme måte som Polestar 2 fikk det tidligere i år. Her dropper Volvo en av de to motorene, dermed forsvinner også firehjulstrekken. Nå er det én motor igjen, den driver forhjulene.
tirsdag 6. juli TV 2
Her får vi første forsmak på Volvo-fremtiden
Volvo er i gang med en ny og stor omveltning: Nemlig mot å bli produsent av kun elektriske biler, innen ni år. Denne uken har Volvo avslørt mange av planene sine. De har også vist frem konseptbilen Volvo Concept Recharge. Den skal være en veiviser for neste generasjon helelektriske...
torsdag 1. juli TV 2
Første forsmak på Volvos fremtid: Dette er Concept Recharge
Concept Recharge viser hva vi kan vente oss når Volvo starter på ferden mot å bli en helelektrisk bilprodusent.
torsdag 1. juli TV 2
Volvo skal halvere tiden det tar å lade elbilen
Senere i dette tiåret satser Volvo på å bryte den magiske grensen for energitetthet på 1000 Wt/l, og med det oppnå en reell rekkevidde på 1000 kilometer. De nåværende ladetidene forventes å være nesten halvert innen 2025, takket være bedre...
onsdag 30. juni TV 2
Volvo tar skylden om nye XC90 kræsjer når den kjører selv
Volvo blir ansvarlig for eventuelle ulykker.
onsdag 30. juni Teknisk Ukeblad
Har stått i bestefars garasje i 40 år – nå kan du kjøpe den
Bilweb.se avholder nå en auksjon med over ca. 80 klassiske biler og motorsykler. Har kan du kanskje gjøre gode kjøp om du kjenner at feriepengene brenner i lomma.
tirsdag 29. juni TV 2
Norsk storselger i mange år – nå blir den elbil
Det er allerede kjent at tredje generasjon av den store SUV-en XC90 skal komme i elektrisk utgave, til neste år. Nå bekrefter Volvo også for første gang at familie-SUVen XC60 også blir elbil.
tirsdag 29. juni TV 2
Dette ble en av Volvos viktigste biler noensinne
Volvo XC60 var i mange år en skikkelig bestselger for Volvo. Nå får du den rimelig på bruktmarkedet. Vi har funnet ut hva eierne mener om den, ved å se på det eierne selv har lagt inn i eierne mener-seksjonen her på Broom.
søndag 20. juni TV 2
Dette vil Volvo ofre for å selge flere biler
Vi trenger færre sedaner og stasjonsvogner, vi har mange slike i dag, sier Samuelsson. I stedet skal Volvo satse enda tyngre på SUV-er. Disse står i dag for en stor del av salget og flere blir det etter alt å dømme. Her startet Volvo med store XC90, før de fulgte opp med...
torsdag 17. juni TV 2
Ladekabel? Det kan ha mye å si for om du råkjører eller ikke
Fremtind har også sett på kjøremønsteret til biler med andre drivlinjer. Her fremkommer det at en ladbar Volvo kjøres 25 prosent mer over fartsgrensene enn en tilsvarende bil med dieselmotor. Til sammenligning brytes fartsgrensene i 18,2 prosent av kjørelengden med en Toyota...
mandag 14. juni TV 2
Leverte bilen på verksted – ble kjørt i 140 km/t i 70-sone
Bilen står kanskje ikke alltid så trygt på verkstedet som du tror. Det forteller i alle fall en Oslomann, som flere ganger har tatt verksteder i råkjøring med bilen hans.
søndag 13. juni TV 2
Én spesiell Bli med på innsiden i de nye politibilene
- De nye bilene er fullspekket med gode løsninger. Se video
søndag 13. juni TV 2
Én spesiell Bli med på innsiden i de nye politibilene
I disse dager rulles det ut helt nye politibiler på norske veier. Flere distrikt har allerede tatt i bruk nykommeren: Volvo V90 Cross Country. Nå kan du bli med på tur i bilen og se hvilket utstyr politiet har med seg på veien.
fredag 11. juni TV 2
Harald og Eira dro på ferietur til Tromsø med splitter ny bil. Men da de kjørte over brua ble det stopp: – Det smalt noe helt heftig
Ekteparet i 70-årene hadde hatt en glimrende ferietur, helt til de kom til Tromsø. Der fikk de bilen smadret og elsyklene totalskadet.
torsdag 10. juni $ Nordlys
MOTOR

– Jeg tok rett og slett ikke sjansen på å kjøpe den
Volvos XC90 var en drømme SUV for mange familier. Prisen gjorde at den for mange forble med drømmen. En drøm som kunne bli et mareritt. Vi snakker om hva eierne som har en slik bil mener om de i episode 13 av BroomPodden.
fredag 4. juni TV 2
De har mer enn doblet salget i Norge
Modellen som virkelig har løftet Volvo-salget i år er XC40 P8 Recharge Pure Electric. Dette er Volvos første elbil. Og den har virkelig slått an i Norge. - Elbilutgaven av XC40 står for 73 prosent av XC40-salget i Norge. Den utgjør også 40 prosent av det totale antallet...
fredag 4. juni TV 2
Avslørt – dette skal han kjøre i neste sesong av Rådebank
GT blir fortsatt å finne bak rattet i gammel Volvo.
torsdag 3. juni TV 2
Nå kan du bestille Volvos nye elbil
Bilen starter på 554.900 kroner, før tilvalg. Abonnementsprisen starter på 6890 kroner for Fixed (tre års bindingstid) og 7890 kroner for Flex (tre måneders bindingstid). Utstyrsnivået er imidlertid høyt. Volvo inkluderer også service og forsikring i prisen. Her...
onsdag 2. juni TV 2
Rune (44) selger Teslaen: – Hadde aldri sett for meg å kjøpe Volvo eller fylle bensin igjen
Rune Skansen fra Bjørkelangen kjøper et bilmerke han aldri før har eid. – Det var det siste jeg kunne tenke meg egentlig.
tirsdag 1. juni $ Laagendalsposten
Volvos nye politibiler tar overvåkning på veien til et nytt nivå
Volvo kunngjør på sine nettsider at de har inngått en avtale med svenske myndigheter om å levere 2200 politibiler de kommende åtte årene. Det dreier seg om modellene XC60 og V90, og de første bilene er snart på veien. Bilmodellene ble valgt på grunnlag av en...
lørdag 29. mai Teknisk Ukeblad
Den ene er mye tryggere enn den andre
Det kan være store forskjeller på store SUVer.
24. juni 2014 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL