Volvo
Har varslingssystem på begge sider
Produsenten tilbyr en rekke sikkerhetsløsninger for modellene som ble valgt som Bodøs nye bybusser. Noen av disse løsningene er i bruk, andre ikke.
mandag 26. juli $ Avisa Nordland
Dette mener de som har tatt sjansen på å kjøpe nytt bilmerke
Vi har tatt en titt på hvor fornøyde de som eier og bruker en Polestar2 er. Det ved hjelp av bår brukergenererte bilguide, Eierne mener. Det finnes definitivt tin eierne skulle ønske var bedre og det finnes ting som nesten samtlige eiere setter stor pris på.
onsdag 21. juli TV 2
Å ha denne som bruksbil – det er kanskje ikke en god idé
Volvo Amazon var i mange år en trygg og trofast familiebil for mange. Nå 50 år etter at den gikk ut av produksjon, fortjener den kanskje å bli pensjonist, mener Broom-Benny.
fredag 16. juli TV 2
Bilklassikere solgt for spinnville priser
– Gammel Volvo koster nå mer enn Rolls-Royce.
lørdag 10. juli ABC Nyheter
Bilklassikere solgt for spinnville priser
På årets sommer auksjon gikk en del svenske bil-klassikere som Volvo og Saab for skyhøye beløp. En Saab 96 Sport satte blant annet prisrekord for modellen.
fredag 9. juli TV 2
Bilbeltet er kjempeviktig – men mange bruker det feil
Feil bruk av bilbelte kan koste liv i sommer Nesten alle bruker bilbelte, men mange innrømmer feilbruk, viser en ny undersøkelse. Riktig bruk av bilbeltet kan bety forskjellen på liv og død på veiene i sommer.
torsdag 8. juli TV 2
Denne Volvoen finnes det bare én av – nå er den til salgs
Volvoen ble bygget i ett eneste eksemplar og nå kan du sikre deg sportsbilen som aldri ble noe av. Men billig er den ikke.
tirsdag 6. juli TV 2
Ny modell – nå kan det bli skikkelig priskutt
Nå kan det ligge an til solid priskutt her. XC40 får nemlig en ny utgave, på samme måte som Polestar 2 fikk det tidligere i år. Her dropper Volvo en av de to motorene, dermed forsvinner også firehjulstrekken. Nå er det én motor igjen, den driver forhjulene.
tirsdag 6. juli TV 2
MOTOR

Her får vi første forsmak på Volvo-fremtiden
Volvo er i gang med en ny og stor omveltning: Nemlig mot å bli produsent av kun elektriske biler, innen ni år. Denne uken har Volvo avslørt mange av planene sine. De har også vist frem konseptbilen Volvo Concept Recharge. Den skal være en veiviser for neste generasjon helelektriske...
torsdag 1. juli TV 2
Første forsmak på Volvos fremtid: Dette er Concept Recharge
Concept Recharge viser hva vi kan vente oss når Volvo starter på ferden mot å bli en helelektrisk bilprodusent.
torsdag 1. juli TV 2
Volvo skal halvere tiden det tar å lade elbilen
Senere i dette tiåret satser Volvo på å bryte den magiske grensen for energitetthet på 1000 Wt/l, og med det oppnå en reell rekkevidde på 1000 kilometer. De nåværende ladetidene forventes å være nesten halvert innen 2025, takket være bedre...
onsdag 30. juni TV 2
Volvo tar skylden om nye XC90 kræsjer når den kjører selv
Volvo blir ansvarlig for eventuelle ulykker.
onsdag 30. juni Teknisk Ukeblad
Har stått i bestefars garasje i 40 år – nå kan du kjøpe den
Bilweb.se avholder nå en auksjon med over ca. 80 klassiske biler og motorsykler. Har kan du kanskje gjøre gode kjøp om du kjenner at feriepengene brenner i lomma.
tirsdag 29. juni TV 2
Norsk storselger i mange år – nå blir den elbil
Det er allerede kjent at tredje generasjon av den store SUV-en XC90 skal komme i elektrisk utgave, til neste år. Nå bekrefter Volvo også for første gang at familie-SUVen XC60 også blir elbil.
tirsdag 29. juni TV 2
Dette ble en av Volvos viktigste biler noensinne
Volvo XC60 var i mange år en skikkelig bestselger for Volvo. Nå får du den rimelig på bruktmarkedet. Vi har funnet ut hva eierne mener om den, ved å se på det eierne selv har lagt inn i eierne mener-seksjonen her på Broom.
søndag 20. juni TV 2
Dette vil Volvo ofre for å selge flere biler
Vi trenger færre sedaner og stasjonsvogner, vi har mange slike i dag, sier Samuelsson. I stedet skal Volvo satse enda tyngre på SUV-er. Disse står i dag for en stor del av salget og flere blir det etter alt å dømme. Her startet Volvo med store XC90, før de fulgte opp med...
torsdag 17. juni TV 2
Ladekabel? Det kan ha mye å si for om du råkjører eller ikke
Fremtind har også sett på kjøremønsteret til biler med andre drivlinjer. Her fremkommer det at en ladbar Volvo kjøres 25 prosent mer over fartsgrensene enn en tilsvarende bil med dieselmotor. Til sammenligning brytes fartsgrensene i 18,2 prosent av kjørelengden med en Toyota...
mandag 14. juni TV 2
Leverte bilen på verksted – ble kjørt i 140 km/t i 70-sone
Bilen står kanskje ikke alltid så trygt på verkstedet som du tror. Det forteller i alle fall en Oslomann, som flere ganger har tatt verksteder i råkjøring med bilen hans.
søndag 13. juni TV 2
Én spesiell Bli med på innsiden i de nye politibilene
- De nye bilene er fullspekket med gode løsninger. Se video
søndag 13. juni TV 2
Én spesiell Bli med på innsiden i de nye politibilene
I disse dager rulles det ut helt nye politibiler på norske veier. Flere distrikt har allerede tatt i bruk nykommeren: Volvo V90 Cross Country. Nå kan du bli med på tur i bilen og se hvilket utstyr politiet har med seg på veien.
fredag 11. juni TV 2
Harald og Eira dro på ferietur til Tromsø med splitter ny bil. Men da de kjørte over brua ble det stopp: – Det smalt noe helt heftig
Ekteparet i 70-årene hadde hatt en glimrende ferietur, helt til de kom til Tromsø. Der fikk de bilen smadret og elsyklene totalskadet.
torsdag 10. juni $ Nordlys
– Jeg tok rett og slett ikke sjansen på å kjøpe den
Volvos XC90 var en drømme SUV for mange familier. Prisen gjorde at den for mange forble med drømmen. En drøm som kunne bli et mareritt. Vi snakker om hva eierne som har en slik bil mener om de i episode 13 av BroomPodden.
fredag 4. juni TV 2
De har mer enn doblet salget i Norge
Modellen som virkelig har løftet Volvo-salget i år er XC40 P8 Recharge Pure Electric. Dette er Volvos første elbil. Og den har virkelig slått an i Norge. - Elbilutgaven av XC40 står for 73 prosent av XC40-salget i Norge. Den utgjør også 40 prosent av det totale antallet...
fredag 4. juni TV 2
Avslørt – dette skal han kjøre i neste sesong av Rådebank
GT blir fortsatt å finne bak rattet i gammel Volvo.
torsdag 3. juni TV 2
Nå kan du bestille Volvos nye elbil
Bilen starter på 554.900 kroner, før tilvalg. Abonnementsprisen starter på 6890 kroner for Fixed (tre års bindingstid) og 7890 kroner for Flex (tre måneders bindingstid). Utstyrsnivået er imidlertid høyt. Volvo inkluderer også service og forsikring i prisen. Her...
onsdag 2. juni TV 2
Rune (44) selger Teslaen: – Hadde aldri sett for meg å kjøpe Volvo eller fylle bensin igjen
Rune Skansen fra Bjørkelangen kjøper et bilmerke han aldri før har eid. – Det var det siste jeg kunne tenke meg egentlig.
tirsdag 1. juni $ Laagendalsposten
Volvos nye politibiler tar overvåkning på veien til et nytt nivå
Volvo kunngjør på sine nettsider at de har inngått en avtale med svenske myndigheter om å levere 2200 politibiler de kommende åtte årene. Det dreier seg om modellene XC60 og V90, og de første bilene er snart på veien. Bilmodellene ble valgt på grunnlag av en...
lørdag 29. mai Teknisk Ukeblad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL