Vindafjord
Biblioteket er stengt pinseafta, 19. mai.
Minner om stengt bibliotek på raude dagar framover: 17. mai, 19. mai og 21. mai. Ope som vanleg fredag 18. mai, kl. 10 - 14. Treng du lesestoff? - Kom innom dagane før - Bruk Ebokbib Meir info finn du her på sida vår.
tirsdag 14:14 Vindafjord kommune
23 hus bygd i faresone for skred
23 boliger ligger innenfor faresone på et nytt skredkart for Strand kommune. Fire av disse er i rød sone.
torsdag 26. april $ Stavanger Aftenblad
Språkkafé: 9. og 23. april.
På Vindafjord bibliotek har me ein veldig triveleg språkkafe. Me starta opp i haust og annakvar måndag her menneske med og utan norsk som morsmål møtt fram og prata i lag. Språkkafeen held fram etter nyttår. Her er plass til fleire! Det er bare til å møta...
torsdag 5. april Vindafjord kommune
Kommunen garanterer for «Rootsen»
Vindafjord formannskap har samrøystes vedteke å gje Vikedal Roots Music Festival ny garanti mot underskot i dei to kommande åra.
mandag 19. mars $ Haugesunds Avis
Leiv Kåre (47) vant over 80.000 kroner i poker-NM
Leiv Kåre Johannessen fra Skjold gikk nesten til topps i Texas Hold'Em Fixed Limit i poker-NM. Monika Eilertsen Vaka fra Vindafjord kom på 5. plass.
mandag 19. mars Haugesunds Avis
Utsikt fra Trådlanibbå
Vi skal i dag til et landemerke i Vikebygd. Vi starter ved Vikebygd bygdahus der det er gode parkeringsmuligheter. Fra parkering ser man rett…
søndag 18. mars Haugesunds Avis
– Ikke et uvanlig fenomen
VINDAFJORD: En tipser sendte oss dette Halo-bildet fra Øvre Vats i 12-tiden torsdag. En halo er et optisk fenomen som oppstår når sollyset brytes gjennom…
torsdag 15. mars Haugesunds Avis
Følg trafikken direkte
I denne saken kan du følge trafikken. I det interaktive kartet kan du se hvor det er kø. Er det mørkerødt eller rødt, er det kø.
torsdag 15. mars Haugesunds Avis
ROGALAND

Mistet førerkort på grunn av prikkstatus
VINDAFJORD: UP gjennomførte fartskontroll i tidsrommet fra klokken 13 til klokken 15  i 50-sonen i Ølensvåg onsdag. – En anmeldelse og førerkortbeslag på grunn av…
onsdag 14. mars Haugesunds Avis
Rogalandskommunene med gigant-overskudd
De fleste kommunene i Rogaland hadde i 2017 et veldig godt år og gikk med solide overskudd i de foreløpige kommuneregnskapene. Samlet gikk kommunene med 1,6 milliarder i netto driftsresultat, og har samlet et udisponert overskudd på 670 millioner kroner.
onsdag 14. mars $ Stavanger Aftenblad
Barnevernet avsluttet hjelp til flere barn - uten lov
Etne Vindafjord barnevernstjeneste har i dag rundt 50 undersøkelsessaker som ikke er påbegynt eller sluttført.
onsdag 14. mars $ Haugesunds Avis
Påskestengt på Vindafjord bibliotek
Laurdag 24. mars er siste opningsdag før påske. Kl. 10 - 14, som vanleg. Sikra deggodt lesestoff før det! Vanleg opning att frå tysdag 3. april.
tirsdag 13. mars Vindafjord kommune
Ho har brekt både ryggen og lårhalsen. Men Kristine (105 i dag) er framleis sprekast på omsorgssenteret.
Kristine Meland, fødd Øvrebø og opprinneleg frå Matland i gamle Avaldsnes kommune, sit pynta og fin, smilande og glad, ved eit festduka langbord på Ølen omsorgssenter.
tirsdag 13. mars $ Haugesunds Avis
– Nordtveit er et problembarn
Håvard Nordveit sliter med spilletid i Tyskland, men har fortsatt tillit på landslaget.
tirsdag 13. mars Haugesunds Avis
Starta opp «Hjem for jødebørn» i Vikedal: Barneheimen ingen visste om
Ingeborg Nygaard dreiv i fleire år før 2. verdskrig ein barneheim i Vikedal for jødiske barn. Først no kjem historia fram.
mandag 12. mars $ Haugesunds Avis
De eldste elevene på Skjold skule må bli hjemme mandag
Brannnen på Skjold skule førte til en total ødeleggelse av alle kontorene. Nå må skolen trolig leve med midlertidige løsninger helt frem til jul.
mandag 12. mars Haugesunds Avis
Rv. 13: Dirigeres forbi steinblokker
I denne saken kan du følge trafikken. I det interaktive kartet kan du se hvor det er kø. Er det mørkerødt eller rødt, er det kø.
lørdag 10. mars Haugesunds Avis
Målte ei uke i 50-sone. 5.687 kjøretøy over 60 km/t.
De som jobber med byggingen av den nye gang- og sykkelstien mellom Ølen og Ølensvåg føler seg utrygge på grunn av høy fart og forbikjøringer. Nå har vegvesen satt opp fartsmåler, skriver lokalavisa Grannar.
torsdag 8. mars $ Haugesunds Avis
Plaget med omgangssyke
Både personale og beboere ved Vindafjordtunet er plaget av et pågående utbrudd av Norovirus, melder Vindafjord kommune i en kunngjøring.
torsdag 8. mars Haugesunds Avis
Sjukeheimen som blei omsorgssenter
Slaget om Skånevik framleis skulle ha sjukeheim er forlengst over. Det vedtok Etne kommunestyre i september 2016 at bygda ikkje skulle ha. Men etnepolitikarane har også vedteke at sjukeheimen i Skånevik skulle byggjast om til eit såkalla forsterka omsorgssenter. Nå er ombygginga ferdig.
onsdag 7. mars $ Haugesunds Avis
Her er de lokale trimløpene i 2018
De løpegale har mange tilbud. Her er listen over lokale trimløp i 2018.
onsdag 7. mars Haugesunds Avis
Følg trafikken direkte
I denne saken kan du følge trafikken. I det interaktive kartet kan du se hvor det er kø. Er det mørkerødt eller rødt, er det kø.
onsdag 7. mars Haugesunds Avis
Råkøyrde i 103 km/t i 60-sona – no har mannen i 20-åra fått dommen
Ein kvinnhering i 20-åra er i Sunnhordland tingrett dømd til 15 dagars fengsel på vilkår, samt bot på 12.000 kroner, for å ha køyrt…
tirsdag 6. mars $ Haugesunds Avis
Gjorde opptak til musikkvideo foran 250 publikummere
Tom Roger Aadland stilte med toppet band på Høvleriet lørdag. Nå blir det musikkvideo av opptakene regissør Thomas Mortveit gjorde under konserten.
mandag 5. mars Haugesunds Avis
Skjold skule trolig ikke helt frisk før jul
VINDAFJORD: Det blir en provisorisk tilværelse for de ansatte ved Skjold skule utover i 2018. Brannen torsdag ettermiddag har totalskadet administrasjonsfløyen, som trolig ikke…
mandag 5. mars Haugesunds Avis
Shell-dama, det er Annelise, det
Først feiret Annelise Sjurseike nyåpning og 40-årsjubileum i Aksdal. Så tok hun med en bråte medarbeidere til fjells.
mandag 5. mars $ Haugesunds Avis
– Vi har et fesivalbudsjett på 2,3 millioner
– Budsjettet for i år er på 2,3 millioner kroner, og vi legger opp et til et overskudd på 100.000 kroner, sier festivalsjef for Rootsen, Kristin Hafstad Stokka.
søndag 4. mars $ Haugesunds Avis
I Vats driftar bygda svømmehallen
Talet på badegjester aukar. I 2017 var talet 6.535 – mot 5.450 i 2016. Men utan vatsbuen, ville drifta av den kommunale Vindafjordhallen ha stoppa opp.
fredag 2. mars $ Haugesunds Avis
8. februar ble den nye rådmannen ansatt. Først 19 dager senere fikk vi komplett søkerliste.
Offentlighetsloven er viktig. Den sørger for at vi har innsyn i hva som skjer i offentlig forvaltning. Slik er det ikke for at avisene skal…
fredag 2. mars $ Haugesunds Avis
Kontorfløyen helt ødelagt ved Skjold skule
VINDAFJORD: Brannen ved Skjold skule torsdag ettermiddag førte til at administrasjonsfløyen ved skolen er helt utbrent og ødelagt. Fredag formiddag er status at klasserommene…
fredag 2. mars Haugesunds Avis
Brann i ventilasjonsanlegg på Skjold skule
Nødetatene har rykket ut til en brann i Skjold skule i Vindafjord.
torsdag 1. mars Haugesunds Avis
Heidra for å leggja stein på stein på det gamle gardstunet
Då Helge Søndenå overtok garden i Sandeid etter ein onkel, hadde han to mål: Å setja husa i best mogeleg stand og å driva med sau.
onsdag 28. februar $ Haugesunds Avis
Bibliotek+ STAMCELLER KROPPENS SUPERHELTAR
Laurdag 10. mars kl. 13 inviterer Vindafjord bibliotek til ei heilt særskild oppleving. Me får besøk av forskar Cecilie Gjerde og teiknar Øystein Runde. Cecilie med røter i Vikedal - er tannkirurg og stamcelleforskar, medan Øystein lagar teikneseriar. For eit par år...
tirsdag 27. februar Vindafjord kommune
ROGALAND

Følg trafikken direkte
I denne saken kan du følge trafikken. I det interaktive kartet kan du se hvor det er kø. Er det mørkerødt eller rødt, er det kø.
tirsdag 27. februar Haugesunds Avis
Følg trafikken direkte
I denne saken kan du følge trafikken. I det interaktive kartet kan du se hvor det er kø. Er det mørkerødt eller rødt, er det kø.
tirsdag 27. februar Haugesunds Avis
Sjoar-akademiet: Erika Fatland og Grensen
Ølensjenta Erika Fatland har vore på ei lang og eventyrleg reise langs Russland si enorme grense - frå Nord-Korea lengst aust, langs Kaukasus, over det kaspiske hav og Svartehavet, gjennom aust-Europa, og heilt til vår eiga grense mot Russland. Høyr henne fortelje om reisa og om...
mandag 26. februar Vindafjord kommune
Følg trafikken direkte
I denne saken kan du følge trafikken. I det interaktive kartet kan du se hvor det er kø. Er det mørkerødt eller rødt, er det kø.
mandag 26. februar Haugesunds Avis
Etne Ellag ynskjar seg til Bergen
Etter at eksterne rådgjevarar anbefalte styret i Etne Ellag å gå inn i kraftselskapet BKK i Bergen – framfor Haugaland Kraft – er dette tilrådinga frå styret.
søndag 25. februar $ Haugesunds Avis
Startar viktig vegarbeid i Vikebygd
Arbeidet med å utbetra Fv. 734 i Vikebygd og byggja sykkel- og gangveg frå Apelandsbrua gjennom den såkalla Vossaplassvingen til brua ved kyrkja kan starta umiddelbart.
lørdag 24. februar $ Haugesunds Avis
Edruelige sjåfører i Sandeid
VINDAFJORD: Politiet hadde lørdag morgen promillekontroll  på fylkesveg 46 i Sandeid. Her kunne politipatruljen meldt tilbake gode nyheter til operasjonssentralen:– 90 kontrollerte førere, ingen utslag…
lørdag 24. februar Haugesunds Avis
Ny rådmann på plass frå 1. juni
Vindafjord kommunestyre vedtok samrøystes at den 37 år gamle underdirektøren i Sjøfartsdirektoratet, Yngve Folven Bergesen frå Olden, skal få jobben som ny rådmann i kommunen.
onsdag 21. februar Haugesunds Avis
Vindafjord 20 mill. kr. i pluss i fjor. Men økonomisjefen tror det var eit eingongsfenomen.
På same måte som i Karmøy, Haugesund og Tysvær, legg også Vindafjord kommune fram eit knallsterkt årsresultat for kommunens drift – eit resultat på 20 millionar kroner – 6,5 prosent netto driftsresultat.
onsdag 21. februar Haugesunds Avis
Frifunnet av meddommerne
De to meddommerne har mot fagdommerens stemme frifunnet bilisten som kjørte på og drepte en fotgjenger i Sandeid sentrum før juli i 2016.
tirsdag 20. februar $ Haugesunds Avis
Bestevennen fra ungdommen ble kona
Tom Roger Aadland var forlover i hennes første bryllup. Mange år seinere traff de hverandre igjen og ble kjærester.
mandag 19. februar $ Haugesunds Avis
Følg trafikken direkte
I denne saken kan du følge trafikken. I det interaktive kartet kan du se hvor det er kø. Er det mørkerødt eller rødt, er det kø.
søndag 18. februar Haugesunds Avis
To brør og ei søster i formannskapet: Søskentrio som ståkar og styrer
Frå eit småbruk på Sørstranda i Etne, med ei mor som tok seg av fem ungar, ei lam mor og stelte dyra i fjosen medan faren var på anleggsarbeid i ein liten mannsalder, kjem dei; landets sannsynlegvis einaste tre søsken som sit i kommunestyre og formannskap på same tid.
lørdag 17. februar $ Haugesunds Avis
Skrev låt om kona Eyrun
Han har lært at en ikke trenger være redd for å være for personlig i låtene. Nå er han ute med en singel om kona, Eyrun.
torsdag 15. februar Haugesunds Avis
Flere trafikkuhell i distriktet
Politiet melder om glatte veier torsdag kveld. I løpet av en time ble det meldt inn tre mindre trafikkuhell som følge av den vanskelige føret.
torsdag 15. februar Haugesunds Avis
Følg trafikken direkte
I denne saken kan du følge trafikken. I det interaktive kartet kan du se hvor det er kø. Er det mørkerødt eller rødt, er det kø.
torsdag 15. februar Haugesunds Avis
Bibliotek+ Eventyrstund
Laurdag 24. februar er det Bibliotek+ på Vindafjord bibliotek. Bibliotek+ er ein møteplass for store og små, der det er høve til å teikna, spela spel, lesa bøker o.a. og dessutan kjøpa kaffi, te, vaflar, popcorn og saft. Kl.12 er detalltid ei samlingsstund på...
torsdag 15. februar Vindafjord kommune
«En politiker fra Østlandet har ikke peiling på hva som foregår»
Etterlyser mer oppmerksomhet rundt «glemt» del av olje- og gassnæringen.
onsdag 14. februar $ Stavanger Aftenblad
Dømt for konemishandling
HAUGESUND: En 46 år gammel mann fra Vindafjord er i Haugaland tingrett dømt til fengsel i 120 dager for psykisk og fysisk ha krenket sin…
søndag 11. februar Haugesunds Avis
Bil kjørte av veien - fører til legevakt
VINDAFJORD: En politipatrulje undersøkte fredag ettermiddag et område langs E 134 i Ølensvåg, etter melding om at en bil hadde kjørt av veien.– Det viste…
fredag 9. februar Haugesunds Avis
Olav var ingen utpreget butikksjef. Han likte heller å kjøre truck
VINDAFJORD: På 1880-tallet startet Tørres Heggen opp med landhandel i Ølen. Virksomheten ble senere overdratt til sønnen, Johannes. I 1938 ble det satt opp…
fredag 9. februar $ Haugesunds Avis
- Folk måtte snu i døren da vi hadde Elvis-musikalen
- Vi har hatt tre fulle hus med Elvis-musikalen vår. 20-30 måtte gjøre vendereis fordi det ikke var plass, forteller Jostein Apeland.
torsdag 8. februar $ Haugesunds Avis
Her er den nye rådmannen i Vindafjord
Ein jurist frå Sjøfartsdirektoratet, Yngve Folven Bergesen (37), blei tilsett som ny rådmann i Vindafjord kommune i dag.
torsdag 8. februar $ Haugesunds Avis
Følg trafikken direkte
I denne saken kan du følge trafikken. I det interaktive kartet kan du se hvor det er kø. Er det mørkerødt eller rødt, er det kø. Vi oppdaterer saken ved spesielle hendelser. Har du meldinger fra trafikken? Ring oss eller send oss info, bilder osv. til telefonnummer 908 13 410.
torsdag 8. februar Haugesunds Avis
– Så ikke fotgjengeren før det smalt
Politiets etterforskning ga ikke svar på det helt sentrale spørsmålet: Hvor mørkt var det på stedet der den 61 år gamle fotgjengeren ble påkjørt og drept midt i Sandeid sentrum?
onsdag 7. februar $ Haugesunds Avis
ROGALAND

Utforkjøring i Vindafjord
En bil har kjørt av veien på Fv 46 ved avkjøringen til Nedre Vats.
onsdag 7. februar Haugesunds Avis
Sjeldent syn i Ølensfjorden
– Det er ikke et bra tegn, sier konsernsjef Arne Birkeland i Westcon Group.
onsdag 7. februar $ Haugesunds Avis
Nå skal «mestertyven» stilles for retten
To og et halvt etter den dramatiske pågripelsen i Fjæra, skal «mestertyven» Ismail Ouhnou (30) stilles for retten før sommeren.
tirsdag 6. februar $ Haugesunds Avis
Dømt for underslag i forening
En tidligere foreningskasserer er idømt samfunnsstraff for å ha underslått 106.000 kroner fra foreningens konto.
mandag 5. februar $ Haugesunds Avis
Vindafjord: Tilset ny rådmann torsdag
Formannskapet i Vindafjord er innkalla til eit ekstra møte torsdag morgon klokka åtte for å tilsetja ny rådmann.
mandag 5. februar $ Haugesunds Avis
Miriam gikk ut fra videregående skole uten karakterer og var arbeidsledig. Nå tar 28-åringen fagutdanning i barnehage.
Miriam Solvig var arbeidsledig og uten utsikter til jobb. Læreplass med tilrettelagt opplæring gir henne inngangsbillett til arbeidslivet.
mandag 5. februar $ Haugesunds Avis
11 fikk bot og en ble fotgjenger
VINDAFJORD: Utrykningspolitiet hadde søndag trafikkontroll i Knapphus mellom klokken 17.15-19.30.UP satte opp laserkontroll i 60-sonen. – Utstedt 11 forenklede forelegg. Ett førerkortbeslag etter føreren kjørte…
søndag 4. februar Haugesunds Avis
Flest uten arbeid i Haugesund
JOBB: Januar-tallene fra Nav viser at arbeidsledigheten øker i alle kommunene i Rogaland. Haugesund ligger over fylkessnittet for ledighet.Sammenlignet med januar i fjor, er det…
fredag 2. februar Haugesunds Avis
No slepp hundeeigarane å bera hunden over gjerda
Cirka 7.000 gjerdeklyvarar har kommunar i Rogaland delt ut for at turgåarar skal koma seg rundt utan å riva ned bondens gjerde. Verre har det vore for hundane som er med på tur. Nå kjem redninga: Hundeporten.
torsdag 1. februar $ Haugesunds Avis
Ulykkessjåføren på Bjoa var ikke edru
Siktet for ruskjøring og fratatt førerkortet.
søndag 28. januar Haugesunds Avis
Fem tatt i fartskontroll i Ølensvåg
Fem bilførere må punge ut etter en fartskontroll i Ølensvåg lørdag formiddag.
lørdag 27. januar Haugesunds Avis
– Jeg er ikke bekymret
Håvard Nordtveit har ikke startet en kamp for Hoffenheim siden 1. oktober.
lørdag 27. januar $ Haugesunds Avis
Morsmålsdagen 2018
Veit du kor mange ulike morsmål me finn i Vindafjord? Kanhende fleireenn me trur og kjem på! I v. 7 og 8 feirar me morsmålsdagen med mange ulike aktivitetar. Kom innom ogprøv deg påfletting, teikning, bretting, høyr forteljing eller svar på quiz om morsmål og...
torsdag 25. januar Vindafjord kommune
De skulle lage en oversikt for Etne og Vindafjord. Så ballet det på seg.
Ny nettportal gir oversikt over læreplasser og lærebedrifter på Haugalandet.
onsdag 24. januar $ Haugesunds Avis
EVENTYRKOFFERTEN- tospråkleg forteljestund
Vindafjord bibliotek har ulike aktivitetar i vinterferien. Høgdepunktet vert Eventyrkofferten - tospråkleg forteljarframsyning på arabisk og norsk! Onsdag 14. febr. kl. 11.00 kjem forteljarane Nina Næsheim og Rania Ibrahim. Med sang og rytme og på arabisk og norsk fortel dei spanande...
onsdag 24. januar Vindafjord kommune
18-åring ny leder for Vindafjord Høyre
VINDAFJORD: Håvard Rørtveit (18) er valgt som ny styreleder og foreningsleder i Vindafjord Høyre. Rørtveit ble valgt på lokallagets årsmøte 18. januar.– Jeg har vært…
mandag 22. januar $ Haugesunds Avis
Alle hadde gode vinterdekk, men 16 kjøretøy fikk mangellapp
Statens vegvesen kontrollerte kjøretøy i Vindafjord torsdag.
torsdag 18. januar Haugesunds Avis
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VINDAFJORD

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
ROGALAND

FAVORITTER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark IT Utenriks Innenriks Hedmark Oppland Bergen Nordland Kjendis Næringsliv Fotboll Østfold Akershus Vestfold Kultur Aust Agder Båt Vest Agder
flere?
Rogaland Mat Troms Mobil Skåne Hässleholm Sport Oslo Buskerud Møre og Romsdal Trøndelag Sogn og Fjordane Forsvar Odda Kalmar Fiske Finnmark Kristianstad Fotball Molde FK Oskarshamn Kvinnherad Svedala Skien Molde Inrikes Get-ligaen Kongelig Fredrikstad Tinn Sandnes USA Karlskrona Kultur Karmøy Stabæk Rendalen Malmö Stavanger Sunndal Bamble Eslöv Bolig Svelvik Blekinge Musikk Elverum Motor Sport Barn Kragerø Askøy Poker Fauske Lyngdal Näringsliv Ringsaker Tesla Sørreisa Kongsvinger Bodø Lillesand Porsgrunn Steigen Politikk Osterøy Bil Meløy Aurskog-Høland Haugesund Stord Sverige Vestby Hyllestad Risør Tvedestrand Nittedal Drangedal Grane Kunst Tomelilla Tynset Dyr Hvaler Åstorp Økonomi Håndball Trav Landskrona Eliteserien 17. mai Narvik Nesodden Mörbylånga Vestvågøy Åsnes Reise Drammen Mote Helsingborg Lund Stockholm IK Start Trening Sjakk Ballangen Lier Kristiansand Eidskog Nordkapp Turn Vefsn Vietnam Øksnes Universet Båt Kryptovaluta Android Mandal Nord-Korea Bil Salangen Trysil Berlevåg OBOS-ligaen Vinje Kvænangen Utsira OL Lindås Sigdal Langrenn Sund Odds BK Klippan X-games Utrikes Nedre Eiker Friluftsliv Fedje Austrheim Tranøy Staffanstorp Grue Sarpsborg Hälsa Førde Øvre Eiker Moss Tromsø FK Haugesund Notodden Horten Jølster Vågan Filippinene Tolga Forskning Askim Sande Larvik Sykkel Jakt Kävlinge Farsund Tingvoll Åmli Lesja Ålesund Svalbard Russland Russ Frogn Vitenskap Porsanger Sogndal Modum Ski Lyngen Gjøvik Båstad Film Fjell Vær VM Spill Sölvesborg World Series of Poker Ronneby Aurdal Tana Karasjok Åmot Jevnaker Målselv Hemnes Meland Menn Øygarden Radøy Skiskyting Suldal Hörby Fitjar Kongsberg Forskning Tønsberg Mat Bromölla Skurup Eurovision Asker Andøy Hammerfest Klatring Skjervøy Bærum Hamar Eiker Svømming Jönköping Skedsmo Enebakk Nord-Odal Bodø/Glimt Spania Skøyter Skiptvet Norway Cup Kommunesammenslåing Motorsport Stavanger Oilers Stranda Høyanger Alstahaug Time Sauherad Øyer Valle Naustdal Gausdal Rauma Ekonomi Re Brønnøy Selje Moskenes Olofström Halden Halsa SK Brann Vålerenga Masfjorden Gloppen Våler Friidrett Hadsel Kvinesdal Herøy Landbruk Sandøy Helse Løten Nes Litteratur Evenes Stryn Tromsø IL Kviteseid Rana Klima Forsand Roing Östergötland Os Askvoll Træna Borgholm Google Østre Toten Åseral Sørfold Skodje Voss Romfart Giske Modalen Arendal Påske Hamarøy Hockey Karlshamn Fræna Arvika Sola Volvo Trollhättan Kvæfjord Bundesliga FA-cupen Interiør Odal Flora NHL Mjøndalen IF Torsken Boksing Surnadal Nybro Skånland La liga Årdal Birkenes Nissedal Syria Søgne Eid E-sport Polen Fjaler Jobb Ishockey Viking FK Froland Leirfjord Tour of Norway Tjeldsund Skisport Flekkefjord Nesna Værøy Svalöv Foto Liverpool Vaksdal Kvinner Emmaboda Råde Rosenborg BK Dovre Hole Vennesla Teknik Aure Ås Eidsberg Røyken Sandefjord Alpint Lenvik Rømskog Gran Trøgstad Hattfjelldal Kristiansund Tysvær
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL