Viking FK
Dyttet egen keeper: Rødt kort
En sen straffescoring fra Veton Berisha og et vinnermål fra Sondre Bjørshol ga Viking 3-2 mot Kristiansund i Eliteserien søndag. Viking har dermed et godt grep på bronsemedaljen og kan fortsatt ta igjen Molde på 2.-plass. Til Lillestrøm på 4.-plass har de seks poeng med...
søndag 19:03 NRK
Viking vant i Kristiansund
En sen straffescoring fra Veton Berisha og et vinnermål fra Sondre Bjørshol ga Viking 3-2 mot Kristiansund i Eliteserien søndag. Viking har dermed et godt grep på bronsemedaljen og kan fortsatt ta igjen Molde på 2.-plass.
søndag 18:59 NRK
Viking-spilleren kan bli norgesmester i Hearthstone
Tommy Høiland er kjent for mange som fotballspiller i Viking. Han spiller jevnlig kamper på toppnivået i norsk fotball. Men i helgen kjemper han om å bli norgesmester i dataspillet Hearthstone.
fredag 19:48 NRK
Tripic er ute resten av sesongen
Viking-spiller Zlatko Tripic er ute resten av sesongen. Han pådro seg en skade i kampen mot FK Haugesund. Undersøkelser i ettermiddag viser at det er et brudd i foten, melder Viking FK.
onsdag 16:46 NRK
Pepet på under hele kampen – svarte med scoring
(Viking - Haugesund 1–1) Kristoffer Velde (22) er ofte i begivenhetenes sentrum. Det var han også i kveld, da han sørget for at et medaljejagende Viking avga poeng.
lørdag 20. november VG
Berisha skadet
Viking-spiller Veton Berisha er skadet, og er ute av landslagstroppen, skriver Stavanger Aftenblad. Berisha går dermed glipp av de to viktige VM-kvalifiseringskampene mot Latvia og Nederland.
onsdag 10. november NRK
Tvilsom straffe senket Mjøndalen på overtid: – Brutalt, vondt og jævlig
(Mjøndalen - Viking 0–1) Først bommet Christian Gauseth fra 11 meter. Så fikk Viking straffe tre minutter på overtid. Det skulle de trolig ikke hatt.
søndag 7. november VG
QUIZ: Husker du disse historiske kampene?
Torsdag skapte Bodø/Glimt nok et historisk fotballøyeblikk. Her kan du teste hva du husker fra noen av de andre store kampene norske lag har hatt i Europa.
søndag 7. november NRK
ROGALAND

Derfor er Glimt-Saltnes imot VAR: – Har aldri tenkt at «denne kampen trenger mer rettferdighet»
Flere eliteserieprofiler mener det er umulig å stå ved siden av utviklingen, og arbeidsgiver Bodø/Glimt er for videodømming. Men Ulrik Saltnes (28) er på linje med supporterne og vil ikke ha VAR.
onsdag 3. november VG
Kunne gått glipp av sigeren
Kampen mellom Brann og Viking i Bergen i går, der Viking vann 0-2, kunne ha blitt stoppa undervegs. Det regna så mykje at laga fekk spørsmål i pausen om dei ville avbryte kampen. Begge laga enda opp med å spela vidare, stadfestar dommar for kampen, Rohit Saggi.
fredag 29. oktober NRK
Seier til Viking
Viking vant 2-0 over Brann på Brann stadion. Kevin Alexander Kabran og Sebastian Søraas Sebulonsen sto for målene, i en kamp der gressmatta fikk mest oppmerksomhet. Viking ligger nå på tredjeplass på tabellen.
torsdag 28. oktober NRK
Reagerer på banen i styrtregnet i Bergen: – Sykt å se på
BERGEN (Brann - Viking, 0–1 kampen pågår) Kraftig regnvær i Bergen påvirker fotballkampen mellom Brann og Viking. Ballen stopper i den regntunge matta, og TV-seerne reagerer.
torsdag 28. oktober VG
Viking på bronseplass etter Berisha-show: – Nå blir det noe godt i glasset
(Viking-LSK 5–1) Veton Berisha (27) scoret ligamål nummer 16, 17 og 18 mot Lillestrøm og sendte Viking inn i sølvkampen i Eliteserien. Etterpå skulle landslagspissen feire «skikkelig» for første gang på flere år.
lørdag 23. oktober VG
Viking med i medaljekampen
Kristoffer Løkberg ble matchvinner da Viking slo Strømsgodset 1-0 i Drammen. Dermed er Viking med for alvor og kjemper om medaljene i årets eliteserie. Viking er et av seks lag som kjemper om medaljene, selv om avstanden opp til serieleder Bodø/Glimt er på ni poeng.
søndag 17. oktober NRK
Viking vant etter sjansebonanza: - Til tider klasseforskjell
DRAMMEN (Strømsgodset-Viking 0–1) To muligheter. Det var det Kristoffer Løkberg trengte for å sende Viking opp i ryggen på Kristiansund i bronsekampen.
søndag 17. oktober VG
Viking sikret opprykkskvalifisering
Viking slo Bryne 3-2 i en høydramatisk seriefinale, og har dermed vunnet kvinnens 2. divisjon. Det skriver Aftenbladet. Hadde Bryne vunnet, kunne de ha gått forbi Viking og hatt alt i egne hender før siste runde. Viking-seieren betyr at de skal spille kvalifisering om opprykk til 1. divisjon...
lørdag 16. oktober NRK
Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i fjor til i år: – Hever dem ikke nok til gull
TRONDHEIM Ingen i Eliteserien har gitt mer spilletid til utlendinger enn Rosenborg denne sesongen. Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener ikke nasjonaliteten er problemet, men ferdighetene.
lørdag 16. oktober VG
Viking-bautaen Olav Nilsen er død
Olav Nilsen døde natt til mandag, melder Stavanger Aftenblad. Han blir omtalt som en av de største i Vikings historie.
mandag 11. oktober NRK
Brennhete Berisha senket Sandefjord – kan bli løsningen på landslagets spisskrise
(Viking – Sandefjord 2–1) Da Viking-keeper Patrik Gunnarsson (20) ble utvist tidlig i kampen, viste Veton Berisha (27) klasse og sikret seieren foran et fullsatt SR-Bank Arena.
lørdag 2. oktober VG
Uavgjort for Viking
Viking spilte 2-2 mot Molde søndag. Samúel Fridjónsson og Shayne Pattynama sto for Vikings mål.
søndag 26. september NRK
– Alle i Eliteserien frykter angrepsrekken vår
 
fredag 24. september rbnett.no
Utestenger supporter
Viking fotballklubb utestenger en supporter som kom med rasistiske ytringer mot en eller flere av Bøde/Glimt sin spillere mot slutten av søndagens oppgjør. Det var leder i Vikinghordene, Roar Åkerlund, som rapporterte inn hendelsen til klubben like etter kampslutt. Viking har kontaktet...
torsdag 23. september NRK
Les dagens VG her!
Tusenvis av hjerneslag og dødsfall kan unngås om hjerteflimmer oppdages i tide, mener forskere. Sjekk hva du bør gjøre i dagens VG.
torsdag 23. september VG
Viking felte Rosenborg – igjen
(Viking-Rosenborg 3–1) Rosenborg blir ikke cupmester denne gangen heller. Det sørget en trønder, en tidligere RBK-spiller og Zlatko Tripic for.
onsdag 22. september VG
Viking sendte Rosenborg ut av cupen
Scoringer av Kristoffer Løkberg og Yann-Erik de Lanlay ga Viking en 2-0-ledelse i 3.-rundekampen mot Rosenborg onsdag kveld. Carlo Holse reduserte til 1-2 i 2. omgang, men Viking sikret 3-1-seier etter scoring av Zlatko Tripic (bildet). – Det smaker fryktelig deilig, sier Vikings Kristoffer...
onsdag 22. september NRK
MFK-direktøren om debatten etter kampen mot Vålerenga: – Bør vurdere VAR i Norge
 
tirsdag 21. september rbnett.no
Dette blir VAR-kostnaden for Eliteserien – nå skal klubbene bestemme seg
Et sted mellom 12 og 18 millioner kroner vil det koste norsk fotball årlig for å ha videodømming i Eliteserien. Nå er det opp til klubbene om de vil ta sin del av regningen for å innføre VAR. Supporterne sier nei.
tirsdag 21. september VG
Viking tapte på heimebane
Viking tapte 1–3 mot Bodø Glimt i Stavanger, søndag kveld. Viking tok leiinga ved toppskårar Veton Berisha etter berre seks minutt, men Bødølaget utlikna og var det beste laget i andre omgang. Viking er på sjetteplass på tabellen, tre poeng føre FK Haugesund...
søndag 19. september NRK
Glimt opp på tabelltopp etter Pellegrino-brasse: – Det målet var til fruen
STAVANGER (Viking - Bodø/Glimt 1–3) Amahl Pellegrino (31) var med å snu kampen mot Viking med et lekkert brassespark. Etter kampen ble det kjent at han og konen mistet et ufødt barn lørdag.
søndag 19. september VG
Dramatikk under Ranheim-kampen: - Vi krysser alt vi har for at dette går fint
 
lørdag 11. september Adresseavisen
Jevneste tabelltopp på 29 år – Helland tror Glimt er sterkere enn RBK og Molde
Ikke siden 1992 har det vært jevnere i topp seks-sjiktet i Eliteserien. Pål André Helland (31) tror Bodø/Glimt tar innersvingen på Molde og Rosenborg – og hans egen klubb Lillestrøm.
lørdag 11. september VG
Har fått bud på Berisha
Viking fotball har avslått et bud som er kommet inn på Veton Berisha, skriver Stavanger Aftenblad. Budet skal ikke ha kommet de siste dagene, og er lavere enn det Viking mener Berisha er verdt, ifølge daglig leder Eirik Bjørnø. Overgangsvinduet stenger ved midnatt.
tirsdag 31. august NRK
Heggheim på vei til Brøndby
Vikings unge stopperkjempe, Henrik Heggheim, er solgt til den danske storklubben Brøndby. Det skriver Aftenbladet. Overgangssummen skal ligge på rundt 20 millioner kroner, noe som kan være overgangsrekord for Viking. Den forrige salgsrekorden står Kristian Thorstvedt for, da han ble solgt...
mandag 30. august NRK
OBOS-LIGAEN

Bekreftet: Viking-stopper til Brøndby for rekordsum
Danske Brøndby har hentet midtstoppertalentet Henrik Heggheim (20). Det skal dreie seg om en overgangssum på over 20 millioner kroner, får VG opplyst fra informert hold.
mandag 30. august VG
Henter islandsk målvakt
Viking FK styrker laget med den islandske landslagsmålvakten Patrick Gunnarsson, som spiller i den nyopprykkede Premier League-klubben Brentford, skriver Aftenbladet. Den 20 år gamle islandske målvakten kommer på lån ut sesongen.
mandag 30. august NRK
Viking vant mot Rosenborg
Rosenborg tok ledelsen i Stavanger, men drømmemål av Joe Bell og Zlatko Tripic snudde kampen i Vikings favør. Og hjemmelaget vant til slutt 2-1.
søndag 29. august NRK
Stavanger-gutten Pereira valgte Rosenborg: – Det er den største klubben i Norge
Stavanger-gutten Adrian Nilsen Pereira (21) returnerer fra greske PAOK og fortsetter karrieren i Trondheim. Det faller ikke i god jord hos Viking-fansen.
onsdag 25. august VG
Adrian Pereira til Rosenborg
Den tidlegare venstrebacken i Viking, Adrian Pereira, er på veg til Rosenborg, skriv Nettavisa. Pereira har vore eitt år i PAOK i Hellas, men han har berre starta åtte kampar. Rosenborg betalar om lag 10 millionar kroner for 21-åringen.
tirsdag 24. august NRK
Tangen sikret poeng for Viking
Vidar Örn Kjartansson var tilbake fra start og scoret for Vålerenga, men Harald Tangen utlignet like før slutt da VIF spilte uavgjort 1-1 mot Viking søndag.
søndag 22. august NRK
Viking-talentet freste mot gult for filming – reddet uavgjort etterpå
VALLE (Vålerenga – Viking 1–1) Han hadde vært en plage for Vålerenga-forsvaret hele kvelden, og seks minutter før slutt fikk Harald Nilsen Tangen (20) lønn for løpingen.
søndag 22. august VG
Følg Vålerenga-Viking
 
søndag 22. august rbnett.no
Fagermo: – En kvalitet Molde har, som vi ikke har
 
søndag 22. august rbnett.no
Derfor har Fagermo holdt igjen på kjøp: – Heller syvendeplass enn møkkainvesteringer
VALLE Han ønsket to stjernespillere inn, men foreløpig er Dag-Eilev Fagermo (54) selv det eneste etablerte fotballnavnet med ny kontrakt i Vålerenga denne sommeren. Nå tar han selvkritikk for et defensivt overgangsvindu.
søndag 22. august VG
Molde kollapset – se alle scoringene her
 
søndag 15. august rbnett.no
Debutant senket Molde på overtid: – Jeg er målløs
(Viking - Molde 3–2) Det så lenge ut til at to rogalendinger skulle senke Viking i Stavanger. Så leverte Viking sju magiske minutter, før en debutant dukket opp langt inn i overtiden.
søndag 15. august VG
Berisha trolig ute – vraket Høiland vil kjempe seg tilbake
 
søndag 15. august rbnett.no
Viking styrkar forsvaret
Viking har sikra seg ein ny midtstoppar, skriv Rogalands Avis. Det handlar om 22 år gamle Gianni Stensness, landslagsspelar for New Zealand, som kjem til stavangerklubben på ein tre års kontrakt.
mandag 9. august NRK
Viking-Kristiansund
Følg kampen her:
søndag 8. august NRK
Viking leder over Djerv 1919
Andre omgang mellom Djerv 1919 og Viking FK på Djervbanen i Haugesund er i gang. Viking gikk til pause med ledelsen, etter scoring fra Veton Berisha. Følg andre omgang her.
søndag 1. august NRK
Så mye tjener de lokale klubbene på cupfesten
 
lørdag 31. juli rbnett.no
Berisha om Vikings forsvarsproblemer: – Går ut over det mentale
SKIEN (Odd - Viking 3–2) 29 baklengsmål på 14 kamper. Det er fasiten for et Viking-forsvar som gir trenerduoen hodebry.
mandag 19. juli VG
Drømmefrispark fra Tripic reddet Viking – Valsvik raste mot dommeren
(Viking - Strømsgodset 1–1) Vertene så ut til å få smake egen medisin og ryke på tap etter et langt innkast, men på tampen hamret Zlatko Tripic inn et nydelig frispark.
lørdag 10. juli VG
Kan bli 7000 tilskuere på stadion
Viking stadion er i ferd med å fylles opp til lørdagens hjemmekamp mot Strømsgodset. Det kan derfor være aktuelt for Viking FK å søke om utvidelse fra 6000 til 7000 tilskuere. Klubben har bedt sesongkortholdere som har tenkt seg på kamp om å hente ut billetten sin...
onsdag 7. juli NRK
16 år gamle Nusa herjet for Stabæk: – Fenomenalt
(Viking – Stabæk 3–3) Det endte 3–3 for andre år på rad mellom Viking og Stabæk, i en kamp hvor 16 år gamle Antonio Nusa virkelig presenterte seg selv for det norske fotballpublikumet.
onsdag 30. juni VG
Hylles av treneren etter kritikken: – Vi har veldig stor tro på Kabran
SARPSBORG Kevin Kabran (27) har måtte tåle mye kritikk for prestasjonene så langt i Viking-karrieren. Mot Sarpsborg 08 svarte han med sitt første mål for klubben.
mandag 28. juni VG
Bohinen raste mot egen spiller: – Det er helt uakseptabel oppførsel
SARPSBORG (Sarpsborg 08 - Viking 1–2) Sarpsborg 08-trener Lars Bohinen (51) var ikke fornøyd med Rashad Muhammed (27) etter tapet for Viking.
fredag 25. juni VG
Erik Nevland kåret til tidenes mest populære Groningen-spiller
I en kåring gjort av fansen til den nederlandske klubben FC Groningen, er Erik Nevland kåret til den mest populære. Foran spillere som Arjen Robben, Luis Suárez og Virgil van Dijk.
torsdag 17. juni NRK
Fra raseri mellom Viking og Vålerenga til kronerulling for «FRI»
Den intense stemningen i forbindelse med Vikings 4–1-seier over Vålerenga har ført til pengeinnsamling for organisasjonen «FRI Oslo og Viken».
onsdag 16. juni VG
ROGALAND

Viking knuste Vålerenga
Viking vant 4-1 hjemme mot Vålerenga i kveld. Les kampreferatet her.
søndag 13. juni NRK
Berisha ble kalt «jævla gris» av Fagermo – så senket han Vålerenga
STAVANGER (Viking - Vålerenga 4–1) Dag-Eilev Fagermo (54) mente Veton Berisha (27) skulle blitt utvist. Viking-spissen ble på banen, før han scoret to og fikk to målgivende.
søndag 13. juni VG
Blei vraka av Viking - no er han spiss i EM
Sist Wales spelte EM-fotball sat Kieffer Moore på bar i USA. Så starta den knallharde jobben med å få fart på ein seig fotballkarriere.
onsdag 9. juni NRK
Tilskodar-rot i norsk fotball – klubbane vil ha endringar
Det er store forskjellar på kor stor del av stadionkapasiteten som blir nytta i norsk fotball. No ynskjer fleire ein meir prosentvis løysing på saka.
tirsdag 1. juni NRK
Viking har fått bot på 50.000 kroner i Berntsen-saken
Viking anket avgjørelsen i Bjarne Berntsen-saken, men endte opp med en ny bot som er 30.000 kroner høyere enn den første.
mandag 31. mai NRK
Haugesund vant Rogaland-derbyet
Haugesund sto uten seriemål i 2021, men mot lokalrivalen Viking sprakk endelig nullen. Kristoffer Velde banet vei for en solid 4-2-seier. Velde scoret Haugesunds første, før Vikings Veton Berisha utlignet på straffe og sørget for 1-1 til pause. Så ble det Haugesund-show i andre...
søndag 30. mai NRK
FKH vann for første gong i år
FKH vann nabomøtet med Viking med 4–2. Dette var den første sigeren til laget denne sesongen, etter to uavgjorte og eitt tap. Velde og Berisha skåra to kvar, medan Wadji og Ndour sørga for dei to siste måla til FKH.
søndag 30. mai NRK
Endelig løsnet det for Haugesund – banket Viking i Rogalandsderbyet
HAUGESUND (Haugesund – Viking 4–2) Haugesund hadde ikke scoret mål i Eliteserien siden serieavslutningen i fjor. Det var før de møtte Viking.
søndag 30. mai VG
Tripic sikret seieren for Viking like før slutt: – Veldig deilig
STAVANGER (Viking - Mjøndalen 2–1) Med sin første scoring på hjemmebane etter returen, sørget Zlatko Tripic (28) for tre poeng til Viking.
torsdag 27. mai VG
Kreftsyke Philip (13) fikk kongepokalen i bursdagsgave
Philip Solbakken Slettebø har kjempet mot kreftsykdommen siden august. Nå har Viking FK gitt ham kongepokalen i bursdagsgave for å vise at de heier på ham.
tirsdag 25. mai NRK
Vikings «innkaster» satte ut Lillestrøm-forsvaret: – Ikke alltid pent å se på
LILLESTRØM (Lillestrøm – Viking 1–3) Island yppet seg i Fotball-Europa med lange innkast som spesialitet, og én islending på laget holdt i massevis for at Viking erobret Åråsen på samme måte.
mandag 24. mai VG
Roy Hodgson avslutter trenerkarrieren: – Han er en fotballens gentleman
Søndag takker trenerlegenden Roy Hodgson av. Brede Hangeland mener Hodgson er en grunnleggende bra fyr.
søndag 23. mai NRK
Viking-treneren svarer på kritikken: – Jeg vil ikke kalle det en kollaps
STAVANGER Det tok bare tre kamper av sesongen før kritikken virkelig begynte å komme mot Vikings nye prosjekt. Trener Bjarte Lunde Aarsheim (46) avdramatiserer situasjonen.
mandag 17. mai VG
Fantastisk bortekamp av Tromsø: – En treg Viking-utgave
STAVANGER (Viking – Tromsø 0–1) Etter seks baklengsmål på sine to første kamper, var det et bunnsolid Tromsø-lag som holdt nullen mot Viking. Det holdt til årets første seier.
søndag 16. mai VG
Viking-sjefene fikk advarsel av Solbakken: – Kanskje én glipper
TRONDHEIM Vikings trenerduo fikk sin første store nedtur i jobben. Så svarte Morten Jensen (41) på advarselen fra landslagssjef Ståle Solbakken (53).
søndag 16. mai VG
Knust Viking-profil: – Føles som jeg vil legge skoene på hyllen
TRONDHEIM Han skrek og skrek, men klarte ikke å avverge en total ydmykelse mot Rosenborg. Etterpå føltes det som Kristoffer Løkberg (28) bare ville gi opp.
fredag 14. mai VG
Rosenborg smadret Viking – Hareide frykter skadesmell
TRONDHEIM (Rosenborg – Viking 5–0) Rosenborg leverte en mesterlig maktdemonstrasjon mot Viking. Etter kampen var RBK-trener Åge Hareide bekymret for en alvorlig skade på kaptein Markus Henriksen.
torsdag 13. mai VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ROGALAND

OBOS-LIGAEN

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL