Viking FK
Vikings Tripic ute i en måned
Viking er uten Zlatko Tripic de neste ukene. Han sliter fortsatt med lysken, melder Stavanger Aftenblad. Det var etter seriekampen mot Bodø/Glimt 24. april at Tripic kjente på en belastningsskade. Han var tilbake mot Strømsgodset 12. mai, men spilte bare det siste kvarteret. Tripic spilte fra...
14:50 NRK
Zlatko Tripić ute i ein månad
Zlatko Tripić vil ikkje vere å sjå på bana i Vikingdrakta før i juni. Det melder Aftenbladet. Venstrekanten slit med ein belastingsskade som set han ut av spel ei stund. Tripić har hittil i eliteseriesesongen spelt seks kampar og putta tre mål.
13:42 NRK
Blir i Viking
Forsvarsspiller Viljar Vevatne har forlenget kontrakten med Viking, melder Aftenbladet. Kontrakten er forlenget med to sesonger. Sondre Bjørshol har også fått tilbud om å forlenge kontrakten, men partene er ennå ikke enig om en ny avtale.
tirsdag 11:22 NRK
21 år siden sist Viking ledet på 17. mai: – Oi! Det var lenge siden
STAVANGER For første gang siden 2001 skal Viking gå i 17. mai-toget som serieledere. Gullprat vil de imidlertid ikke være med på.
tirsdag 17. mai VG
Sandstø raste mot dommeren etter utvisning: – Håper han ikke får sove i natt
STAVANGER (Viking – Jerv 3–0) Det kokte fullstendig over for Erlend Hustad (25) etter at han fikk sitt andre gule kort på to minutter.
mandag 16. mai VG
Målløst da Godset klarte ett poeng mot serielederen
Etter full pott i alle hjemmekamper i årets sesong, sa det stopp mot Strømsgodset. Både serielederne og gjestene sløste med sjansene i kampen som endte 0-0. Poengdelingen gjør at Viking nå er ett poeng foran Lillestrøm på tabellen, med én kamp mer spilt....
torsdag 12. mai NRK
Vikingtrener til landslaget
Landslagstrener i fotball, Ståle Solbakken, har hentet Pål Fjelde fra Viking til trenerapparatet for landslaget. 27 år gamle Fjelde er i dag assistenttrener og analyseansvarlig i Viking. Nå skal han bidra i analyseteamet til landslaget med spesielt ansvar dødballer, skriver...
tirsdag 10. mai NRK
Viking på tabelltopp
Viking lå under 0–3 for Molde, men snudde kampen i andre omgang, og vant 4–3. To mål av Veton Berisha, og ett av Kristoffer Løkberg og Harald Nilsen Tangen sikret en sterk borteseier over cupmesterne. Viking leder Eliteserien med 15 poeng.
lørdag 7. mai NRK
ROGALAND

Viking lå under med tre mål – vill snuoperasjon etter straffe og rødt kort
 
lørdag 7. mai rbnett.no
Viking lå under med tre mål – vill snuoperasjon etter straffe og rødt kort
(Molde - Viking 3–4) Det så ut til å bli en parademarsj da Molde scoret sitt tredje mål på 14 minutter, men gjestene Stavanger nektet å gi seg og snudde kampen på utrolig vis.
lørdag 7. mai VG
Mister trolig Molde-kampen
Vikings kantspiller Zlatko Tripic er ikke helt kvitt lyskeskaden. Storkampen mot Molde lørdag kommer trolig for tidlig, forteller trener Bjarte Lunde Aarsheim. – Mest sannsynlig ikke. Det kommer nok for tidlig, sier Aarsheim til NTB. Tripic trente ikke med laget torsdag. Dagen etter var han på...
fredag 6. mai NRK
Berisha herjet i ny Viking-seier: Beste Eliteserie-start på 21 år
(Viking – FK Haugesund 5–1) Selv med ledelse til pause, var Veton Berisha (28) forbannet. I den andre omgangen fullførte han karrierens andre hat trick og hjalp Viking til klubbens beste seriestart i Eliteserien siden 2001.
lørdag 30. april VG
Viking vant ampert storoppgjør: Bodø/Glimts første serietap på 22 kamper
STAVANGER (Viking – Bodø/Glimt 2–0) Et tilnærmet fullsatt SR-Bank Arena fikk se Viking påføre den regjerende seriemesteren sitt første tap siden 30. juni i fjor.
søndag 24. april VG
Bodø/Glimt holdt unna – klar for sin sjette cupfinale
 
torsdag 21. april rbnett.no
Bodø/Glimt holdt unna – klar for sin sjette cupfinale
(Bodø/Glimt-Viking 2–1) Regjerende seriemester Bodø/Glimt får en ny mulighet til å kalle seg cupmester igjen - som i 1993.
torsdag 21. april VG
Overtidsscoring sendte Odd til himmels mot Viking: Slik forklarer han feiringen
SKIEN (Odd – Viking 2–1) Milan Jevtovic ble den store helten, fem minutter på overtid. Dette var Vikings første poengtap for sesongen.
mandag 18. april VG
Viking vant hjemme
Viking slo Aalesund 1–0 på hjemmebane i kveld. Vikings mål kom i andre omgang, ved Zlatko Tripic. Viking har full pott på de to første kampene med seks poeng.
søndag 10. april NRK
Drømmescoring fra Tripic: – Jeg fikk vanvittig treff
(Viking – Aalesund 1–0) Aalesund-keeper Sten Grytebust (32) var lenge i det umulige hjørnet, men så hentet Zlatko Tripic (29) frem en avslutning fra aller øverste hylle.
søndag 10. april VG
Vikings lag mot Aalesund ble publisert på Facebook
 
søndag 10. april Sunnmørsposten
Stor stemning på stadion dagen etter cuptriumfen: - Dette vi jobber for hvert år
 
torsdag 7. april rbnett.no
Tripic om Berisha-bråket: – Håndtert på en fantastisk måte
SARPSBORG Zlatko Tripic (29) er glad Veton Berisha (27) fremdeles er Viking-spiller, og mener lagkameraten har opptrådt meget godt gjennom et overgangsvindu med mye spekulasjoner.
mandag 4. april VG
Tripic ble den store helten: – Mange ting som smakte godt i dag
SARPSBORG (Sarpsborg 08 – Viking 0–1) Da det så ut som det skulle ende målløst i serieåpningen, dukket Zlatko Tripic (29) opp og sikret tre poeng for Viking.
søndag 3. april VG
Slitesiger for Viking
Viking vann første serierunde 0-1 borte for Sarpsborg. Zlatko Tripic skåra sigersmålet for Viking i det 89. minutt.
søndag 3. april NRK
Her koker det fullstendig over i Vikings cupseier: – Det er flaut
VALLE (KFUM-Viking 0–5) Regjerende norgesmester Viking tok seg til semifinalen med utklassing av KFUM. Underveis i oppgjøret havnet blant andre landslagsspiss Veton Berisha og KFUMs Simen Hestnes i bråk.
lørdag 19. mars VG
Viking vann mot Kristiansund
Viking vann treningskampen mot Kristiansund på heimebane med 4–1. Venstreback Shayne Pattynama skåra to, Niklas Sandberg og Samúel Fridjónsson skåra Viking sine mål. Neste store utfordring er cupkampen neste helg, borte mot Kongsvinger.
søndag 6. mars NRK
Viking-spelarar hjelper Ukraina
Spelargruppa i Viking bidrar med 10.000 kroner til hjelpearbeidet i Ukraina. Det melder Viking-spelar Kristoffer Løkberg på Twitter. Vikingsupporterane på felt O si innsamling har passert 67.000 kroner. Energiselskapet Lyse er blant dei som har bidratt i denne innsamlinga.
tirsdag 1. mars NRK
Viking-dobbel i USA
Viking vann 3–1 mot Portland Timbers i USA i ein treningskamp i natt. Dermed har Viking vunne begge kampane i USA i oppkøyringa mot seriestarten. På søndag vann Viking 4–1 mot Real Salt Lake.
torsdag 17. februar NRK
Stabæk avviser Vikingkjøp
Mens Viking fotball melder at Markus Solbakken har skrevet under på en fireårskontakt med laget, avviser Stabæk at dette er i boks. – Vi har hatt dialog om dette og spilleren har fått lov å reise bort, men at han ble presentert som Viking-spiller ble jeg ekstremt overrasket over,...
mandag 7. februar NRK
Solbakken til Viking
Fotballspilleren Markus Solbakken har skrevet under på en fireårskontrakt med Viking. Solbakken kommer fra Stabæk, som rykket ned fra eliteserien før denne sesongen. Markus Solbakken er sønn av landslagstrener Ståle Solbakken.
mandag 7. februar NRK
Viking slo Bryne
Viking slo Bryne 2-0 i en treningskamp på SR-Bank arena lørdag ettermiddag. Kevin Kabran og Veton Berisha scoret målene for Viking. Dette var siste treningskamp før laget drar på en 16 dager lang treningsleir i USA. Der skal de møte lag fra MLS, det øverste nivået...
lørdag 5. februar NRK
Viking-Nevland om Berisha: Uaktuelt å selge i Norge
Viking-fansen fikk se Joe Bell forsvinne helt på tampen av overgangsvinduet, men de fikk beholde Veton Berisha – til tross for alle overgangsryktene. Og sportssjef Erik Nevland garanterer at spissen ikke går til en norsk rival.
onsdag 2. februar VG
Bodø/Glimt kan møte cupaskeladd
Cupoverraskelsen Nardo kan komme til å få en svært vrien motstander i form av Bodø/Glimt i kvartfinalen i fotball-NM i mars. Det ble klart i torsdagens trekning. Som en konsekvens av koronasituasjonen ble det kun spilt tre runder i fotball-NM i fjor. De øvrige rundene er...
torsdag 27. januar NRK
Slik spilles kvartfinalene i cupen
 
torsdag 27. januar rbnett.no
OBOS-LIGAEN

Dette svarer Veton Berisha om Molde-flørten
 
lørdag 22. januar rbnett.no
Går frå FK Haugesund til Viking
Den tidlegare FK Haugesund-spelaren Niklas Sandberg, skreiv i dag under ein fireårskontrakt med Viking. Sandberg har spelt høgreving for FK Haugesund og skåra til saman 15 mål på 61 eliteseriekampar. Sandberg kjem opphavleg frå Sandnes og har vore open på at han gjerne...
tirsdag 11. januar NRK
Opplysninger til VG: Serie A-klubb interessert i Berisha
Genoa skal ifølge VGs opplysninger se på muligheten for å hente Vikings stjernespiss Veton Berisha (27) til den italienske kystbyen.
onsdag 5. januar VG
Sandberg på vei til Viking
FKH-spiller Nicolas Sandberg er på vei til Viking, skriver Stavanger Aftenblad. Viking skal ha vært på jakt etter Sandberg lenge, og nå skal klubbene være enige om en overgangssum.
29. desember 2021 NRK
Viking vant
Viking slo Tromsø borte 0-2 i siste serierunde i eliteserien. Målene ble laget av Løkberg og Brekalo. Viking vant dermed bronse, og er klare for spill i Europa neste år.
12. desember 2021 NRK
Viking sikret seg Bryne-spiller
Viking fotballklubb bekrefter at de har blitt enige om en avtale med Daniel Karlsbakk som har utgående kontrakt for Bryne, skriver Aftenbladet. Den 18 år gamle angrepsspilleren har 30 A-lags kamper for Bryne, og har også spilt på aldersbestemte landslag.
7. desember 2021 NRK
Bronsemedalje til Viking
Viking blir nummer tre i årets eliteserie i fotball etter 3-1-seier og tre sterke poeng mot Odd søndag. Dermed sikret laget seg bronsemedalje. – Det er utrolig deilig. Det har vi venta på de siste kampene. Det er godt den er i boks, sier Viking-spiller Veton Berisha. I det kampen ble...
5. desember 2021 NRK
Dyttet egen keeper: Rødt kort
En sen straffescoring fra Veton Berisha og et vinnermål fra Sondre Bjørshol ga Viking 3-2 mot Kristiansund i Eliteserien søndag. Viking har dermed et godt grep på bronsemedaljen og kan fortsatt ta igjen Molde på 2.-plass. Til Lillestrøm på 4.-plass har de seks poeng med...
28. november 2021 NRK
Viking vant i Kristiansund
En sen straffescoring fra Veton Berisha og et vinnermål fra Sondre Bjørshol ga Viking 3-2 mot Kristiansund i Eliteserien søndag. Viking har dermed et godt grep på bronsemedaljen og kan fortsatt ta igjen Molde på 2.-plass.
28. november 2021 NRK
Viking snudde på overtid: Brekalo utvist for dytt på egen keeper
(Kristiansund – Viking 2–3) Sondre Bjørshol ble den store helten for Viking, i en kamp hvor det ble enormt med drama i sluttminuttene.
28. november 2021 VG
Viking-spilleren kan bli norgesmester i Hearthstone
Tommy Høiland er kjent for mange som fotballspiller i Viking. Han spiller jevnlig kamper på toppnivået i norsk fotball. Men i helgen kjemper han om å bli norgesmester i dataspillet Hearthstone.
26. november 2021 NRK
Tripic er ute resten av sesongen
Viking-spiller Zlatko Tripic er ute resten av sesongen. Han pådro seg en skade i kampen mot FK Haugesund. Undersøkelser i ettermiddag viser at det er et brudd i foten, melder Viking FK.
24. november 2021 NRK
Pepet på under hele kampen – svarte med scoring
(Viking – Haugesund 1–1) Kristoffer Velde (22) er ofte i begivenhetenes sentrum. Det var han også i kveld, da han sørget for at et medaljejagende Viking avga poeng.
20. november 2021 VG
Berisha skadet
Viking-spiller Veton Berisha er skadet, og er ute av landslagstroppen, skriver Stavanger Aftenblad. Berisha går dermed glipp av de to viktige VM-kvalifiseringskampene mot Latvia og Nederland.
10. november 2021 NRK
Tvilsom straffe senket Mjøndalen på overtid: – Brutalt, vondt og jævlig
(Mjøndalen - Viking 0–1) Først bommet Christian Gauseth fra 11 meter. Så fikk Viking straffe tre minutter på overtid. Det skulle de trolig ikke hatt.
7. november 2021 VG
QUIZ: Husker du disse historiske kampene?
Torsdag skapte Bodø/Glimt nok et historisk fotballøyeblikk. Her kan du teste hva du husker fra noen av de andre store kampene norske lag har hatt i Europa.
7. november 2021 NRK
Derfor er Glimt-Saltnes imot VAR: – Har aldri tenkt at «denne kampen trenger mer rettferdighet»
Flere eliteserieprofiler mener det er umulig å stå ved siden av utviklingen, og arbeidsgiver Bodø/Glimt stemte for videodømming. Men Ulrik Saltnes (28) er på linje med supporterne og vil ikke ha VAR.
3. november 2021 VG
Kunne gått glipp av sigeren
Kampen mellom Brann og Viking i Bergen i går, der Viking vann 0-2, kunne ha blitt stoppa undervegs. Det regna så mykje at laga fekk spørsmål i pausen om dei ville avbryte kampen. Begge laga enda opp med å spela vidare, stadfestar dommar for kampen, Rohit Saggi.
29. oktober 2021 NRK
Seier til Viking
Viking vant 2-0 over Brann på Brann stadion. Kevin Alexander Kabran og Sebastian Søraas Sebulonsen sto for målene, i en kamp der gressmatta fikk mest oppmerksomhet. Viking ligger nå på tredjeplass på tabellen.
28. oktober 2021 NRK
Reagerer på banen i styrtregnet i Bergen: – Sykt å se på
BERGEN (Brann – Viking, 0–2) «Fotball-parodien» i regnværet i Bergen ble vunnet av Viking. Det sender laget opp på bronseplass etter en oppsiktsvekkende kamp som Brann-trener Eirik Horneland mener ikke burde vært spilt.
28. oktober 2021 VG
Viking på bronseplass etter Berisha-show: – Nå blir det noe godt i glasset
(Viking-LSK 5–1) Veton Berisha (27) scoret ligamål nummer 16, 17 og 18 mot Lillestrøm og sendte Viking inn i sølvkampen i Eliteserien. Etterpå skulle landslagsspissen feire «skikkelig» for første gang på flere år.
23. oktober 2021 VG
Viking med i medaljekampen
Kristoffer Løkberg ble matchvinner da Viking slo Strømsgodset 1-0 i Drammen. Dermed er Viking med for alvor og kjemper om medaljene i årets eliteserie. Viking er et av seks lag som kjemper om medaljene, selv om avstanden opp til serieleder Bodø/Glimt er på ni poeng.
17. oktober 2021 NRK
Viking vant etter sjansebonanza: - Til tider klasseforskjell
DRAMMEN (Strømsgodset-Viking 0–1) To muligheter. Det var det Kristoffer Løkberg trengte for å sende Viking opp i ryggen på Kristiansund i bronsekampen.
17. oktober 2021 VG
Viking sikret opprykkskvalifisering
Viking slo Bryne 3-2 i en høydramatisk seriefinale, og har dermed vunnet kvinnens 2. divisjon. Det skriver Aftenbladet. Hadde Bryne vunnet, kunne de ha gått forbi Viking og hatt alt i egne hender før siste runde. Viking-seieren betyr at de skal spille kvalifisering om opprykk til 1. divisjon...
16. oktober 2021 NRK
Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i fjor til i år: – Hever dem ikke nok til gull
TRONDHEIM Ingen i Eliteserien har gitt mer spilletid til utlendinger enn Rosenborg denne sesongen. Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener ikke nasjonaliteten er problemet, men ferdighetene.
16. oktober 2021 VG
ROGALAND

Viking-bautaen Olav Nilsen er død
Tidligere fotballspiller Olav Nilsen døde natt til mandag, melder Stavanger Aftenblad. Han blir omtalt som en av de største i Vikings historie. Nilsen fikk kallenavnet «Olav Viking» av supporterne. Olav Nilsen var både midtbanespiller og spiss. Han spilte 62 A-landskamper for Norge og...
11. oktober 2021 NRK
Brennhete Berisha senket Sandefjord – kan bli løsningen på landslagets spisskrise
(Viking – Sandefjord 2–1) Da Viking-keeper Patrik Gunnarsson (20) ble utvist tidlig i kampen, viste Veton Berisha (27) klasse og sikret seieren foran et fullsatt SR-Bank Arena.
2. oktober 2021 VG
Uavgjort for Viking
Viking spilte 2-2 mot Molde søndag. Samúel Fridjónsson og Shayne Pattynama sto for Vikings mål.
26. september 2021 NRK
– Alle i Eliteserien frykter angrepsrekken vår
 
24. september 2021 rbnett.no
Utestenger supporter
Viking fotballklubb utestenger en supporter som kom med rasistiske ytringer mot en eller flere av Bøde/Glimt sin spillere mot slutten av søndagens oppgjør. Det var leder i Vikinghordene, Roar Åkerlund, som rapporterte inn hendelsen til klubben like etter kampslutt. Viking har kontaktet...
23. september 2021 NRK
Les dagens VG her!
Tusenvis av hjerneslag og dødsfall kan unngås om hjerteflimmer oppdages i tide, mener forskere. Sjekk hva du bør gjøre i dagens VG.
23. september 2021 VG
Viking felte Rosenborg – igjen
(Viking-Rosenborg 3–1) Rosenborg blir ikke cupmester denne gangen heller. Det sørget en trønder, en tidligere RBK-spiller og Zlatko Tripic for.
22. september 2021 VG
Viking sendte Rosenborg ut av cupen
Scoringer av Kristoffer Løkberg og Yann-Erik de Lanlay ga Viking en 2-0-ledelse i 3.-rundekampen mot Rosenborg onsdag kveld. Carlo Holse reduserte til 1-2 i 2. omgang, men Viking sikret 3-1-seier etter scoring av Zlatko Tripic (bildet). – Det smaker fryktelig deilig, sier Vikings Kristoffer...
22. september 2021 NRK
MFK-direktøren om debatten etter kampen mot Vålerenga: – Bør vurdere VAR i Norge
 
21. september 2021 rbnett.no
Dette blir VAR-kostnaden for Eliteserien – nå skal klubbene bestemme seg
Et sted mellom 12 og 18 millioner kroner vil det koste norsk fotball årlig for å ha videodømming i Eliteserien. Nå er det opp til klubbene om de vil ta sin del av regningen for å innføre VAR. Supporterne sier nei.
21. september 2021 VG
Viking tapte på heimebane
Viking tapte 1–3 mot Bodø Glimt i Stavanger, søndag kveld. Viking tok leiinga ved toppskårar Veton Berisha etter berre seks minutt, men Bødølaget utlikna og var det beste laget i andre omgang. Viking er på sjetteplass på tabellen, tre poeng føre FK Haugesund...
19. september 2021 NRK
Glimt opp på tabelltopp etter Pellegrino-brasse: – Det målet var til fruen
STAVANGER (Viking - Bodø/Glimt 1–3) Amahl Pellegrino (31) var med å snu kampen mot Viking med et lekkert brassespark. Etter kampen ble det kjent at han og konen mistet et ufødt barn lørdag.
19. september 2021 VG
Dramatikk under Ranheim-kampen: - Vi krysser alt vi har for at dette går fint
 
11. september 2021 Adresseavisen
Jevneste tabelltopp på 29 år – Helland tror Glimt er sterkere enn RBK og Molde
Ikke siden 1992 har det vært jevnere i topp seks-sjiktet i Eliteserien. Pål André Helland (31) tror Bodø/Glimt tar innersvingen på Molde og Rosenborg – og hans egen klubb Lillestrøm.
11. september 2021 VG
Har fått bud på Berisha
Viking fotball har avslått et bud som er kommet inn på Veton Berisha, skriver Stavanger Aftenblad. Budet skal ikke ha kommet de siste dagene, og er lavere enn det Viking mener Berisha er verdt, ifølge daglig leder Eirik Bjørnø. Overgangsvinduet stenger ved midnatt.
31. august 2021 NRK
Heggheim på vei til Brøndby
Vikings unge stopperkjempe, Henrik Heggheim, er solgt til den danske storklubben Brøndby. Det skriver Aftenbladet. Overgangssummen skal ligge på rundt 20 millioner kroner, noe som kan være overgangsrekord for Viking. Den forrige salgsrekorden står Kristian Thorstvedt for, da han ble solgt...
30. august 2021 NRK
Bekreftet: Viking-stopper til Brøndby for rekordsum
Danske Brøndby har hentet midtstoppertalentet Henrik Heggheim (20). Det skal dreie seg om en overgangssum på over 20 millioner kroner, får VG opplyst fra informert hold.
30. august 2021 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ROGALAND

OBOS-LIGAEN

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL