Viking FK
Viking leder over Djerv 1919
Andre omgang mellom Djerv 1919 og Viking FK på Djervbanen i Haugesund er i gang. Viking gikk til pause med ledelsen, etter scoring fra Veton Berisha. Følg andre omgang her.
søndag 17:03 NRK
Så mye tjener de lokale klubbene på cupfesten
 
lørdag 09:56 rbnett.no
Berisha om Vikings forsvarsproblemer: – Går ut over det mentale
SKIEN (Odd - Viking 3–2) 29 baklengsmål på 14 kamper. Det er fasiten for et Viking-forsvar som gir trenerduoen hodebry.
mandag 19. juli VG
Drømmefrispark fra Tripic reddet Viking – Valsvik raste mot dommeren
(Viking - Strømsgodset 1–1) Vertene så ut til å få smake egen medisin og ryke på tap etter et langt innkast, men på tampen hamret Zlatko Tripic inn et nydelig frispark.
lørdag 10. juli VG
Kan bli 7000 tilskuere på stadion
Viking stadion er i ferd med å fylles opp til lørdagens hjemmekamp mot Strømsgodset. Det kan derfor være aktuelt for Viking FK å søke om utvidelse fra 6000 til 7000 tilskuere. Klubben har bedt sesongkortholdere som har tenkt seg på kamp om å hente ut billetten sin...
onsdag 7. juli NRK
16 år gamle Nusa herjet for Stabæk: – Fenomenalt
(Viking – Stabæk 3–3) Det endte 3–3 for andre år på rad mellom Viking og Stabæk, i en kamp hvor 16 år gamle Antonio Nusa virkelig presenterte seg selv for det norske fotballpublikumet.
onsdag 30. juni VG
Hylles av treneren etter kritikken: – Vi har veldig stor tro på Kabran
SARPSBORG Kevin Kabran (27) har måtte tåle mye kritikk for prestasjonene så langt i Viking-karrieren. Mot Sarpsborg 08 svarte han med sitt første mål for klubben.
mandag 28. juni VG
Bohinen raste mot egen spiller: – Det er helt uakseptabel oppførsel
SARPSBORG (Sarpsborg 08 - Viking 1–2) Sarpsborg 08-trener Lars Bohinen (51) var ikke fornøyd med Rashad Muhammed (27) etter tapet for Viking.
fredag 25. juni VG
ROGALAND

Erik Nevland kåret til tidenes mest populære Groningen-spiller
I en kåring gjort av fansen til den nederlandske klubben FC Groningen, er Erik Nevland kåret til den mest populære. Foran spillere som Arjen Robben, Luis Suárez og Virgil van Dijk.
torsdag 17. juni NRK
Fra raseri mellom Viking og Vålerenga til kronerulling for «FRI»
Den intense stemningen i forbindelse med Vikings 4–1-seier over Vålerenga har ført til pengeinnsamling for organisasjonen «FRI Oslo og Viken».
onsdag 16. juni VG
Viking knuste Vålerenga
Viking vant 4-1 hjemme mot Vålerenga i kveld. Les kampreferatet her.
søndag 13. juni NRK
Berisha ble kalt «jævla gris» av Fagermo – så senket han Vålerenga
STAVANGER (Viking - Vålerenga 4–1) Dag-Eilev Fagermo (54) mente Veton Berisha (27) skulle blitt utvist. Viking-spissen ble på banen, før han scoret to og fikk to målgivende.
søndag 13. juni VG
Blei vraka av Viking - no er han spiss i EM
Sist Wales spelte EM-fotball sat Kieffer Moore på bar i USA. Så starta den knallharde jobben med å få fart på ein seig fotballkarriere.
onsdag 9. juni NRK
Tilskodar-rot i norsk fotball – klubbane vil ha endringar
Det er store forskjellar på kor stor del av stadionkapasiteten som blir nytta i norsk fotball. No ynskjer fleire ein meir prosentvis løysing på saka.
tirsdag 1. juni NRK
Viking har fått bot på 50.000 kroner i Berntsen-saken
Viking anket avgjørelsen i Bjarne Berntsen-saken, men endte opp med en ny bot som er 30.000 kroner høyere enn den første.
mandag 31. mai NRK
Haugesund vant Rogaland-derbyet
Haugesund sto uten seriemål i 2021, men mot lokalrivalen Viking sprakk endelig nullen. Kristoffer Velde banet vei for en solid 4-2-seier. Velde scoret Haugesunds første, før Vikings Veton Berisha utlignet på straffe og sørget for 1-1 til pause. Så ble det Haugesund-show i andre...
søndag 30. mai NRK
FKH vann for første gong i år
FKH vann nabomøtet med Viking med 4–2. Dette var den første sigeren til laget denne sesongen, etter to uavgjorte og eitt tap. Velde og Berisha skåra to kvar, medan Wadji og Ndour sørga for dei to siste måla til FKH.
søndag 30. mai NRK
Endelig løsnet det for Haugesund – banket Viking i Rogalandsderbyet
HAUGESUND (Haugesund – Viking 4–2) Haugesund hadde ikke scoret mål i Eliteserien siden serieavslutningen i fjor. Det var før de møtte Viking.
søndag 30. mai VG
Tripic sikret seieren for Viking like før slutt: – Veldig deilig
STAVANGER (Viking - Mjøndalen 2–1) Med sin første scoring på hjemmebane etter returen, sørget Zlatko Tripic (28) for tre poeng til Viking.
torsdag 27. mai VG
Kreftsyke Philip (13) fikk kongepokalen i bursdagsgave
Philip Solbakken Slettebø har kjempet mot kreftsykdommen siden august. Nå har Viking FK gitt ham kongepokalen i bursdagsgave for å vise at de heier på ham.
tirsdag 25. mai NRK
Vikings «innkaster» satte ut Lillestrøm-forsvaret: – Ikke alltid pent å se på
LILLESTRØM (Lillestrøm – Viking 1–3) Island yppet seg i Fotball-Europa med lange innkast som spesialitet, og én islending på laget holdt i massevis for at Viking erobret Åråsen på samme måte.
mandag 24. mai VG
Roy Hodgson avslutter trenerkarrieren: – Han er en fotballens gentleman
Søndag takker trenerlegenden Roy Hodgson av. Brede Hangeland mener Hodgson er en grunnleggende bra fyr.
søndag 23. mai NRK
Viking-treneren svarer på kritikken: – Jeg vil ikke kalle det en kollaps
STAVANGER Det tok bare tre kamper av sesongen før kritikken virkelig begynte å komme mot Vikings nye prosjekt. Trener Bjarte Lunde Aarsheim (46) avdramatiserer situasjonen.
mandag 17. mai VG
Fantastisk bortekamp av Tromsø: – En treg Viking-utgave
STAVANGER (Viking – Tromsø 0–1) Etter seks baklengsmål på sine to første kamper, var det et bunnsolid Tromsø-lag som holdt nullen mot Viking. Det holdt til årets første seier.
søndag 16. mai VG
Viking-sjefene fikk advarsel av Solbakken: – Kanskje én glipper
TRONDHEIM Vikings trenerduo fikk sin første store nedtur i jobben. Så svarte Morten Jensen (41) på advarselen fra landslagssjef Ståle Solbakken (53).
søndag 16. mai VG
Knust Viking-profil: – Føles som jeg vil legge skoene på hyllen
TRONDHEIM Han skrek og skrek, men klarte ikke å avverge en total ydmykelse mot Rosenborg. Etterpå føltes det som Kristoffer Løkberg (28) bare ville gi opp.
fredag 14. mai VG
Rosenborg smadret Viking – Hareide frykter skadesmell
TRONDHEIM (Rosenborg – Viking 5–0) Rosenborg leverte en mesterlig maktdemonstrasjon mot Viking. Etter kampen var RBK-trener Åge Hareide bekymret for en alvorlig skade på kaptein Markus Henriksen.
torsdag 13. mai VG
Fra 5. divisjon til Eliteserien: Kameraten Hangeland beviste at alt var mulig
I 2017 fikk Morten Jensen, med hjelp fra barndomskamerat Brede Hangeland, muligheten til å besøke Fulham for å lære om treneryrket. Midt under oppholdet i London, ringte telefonen fra Viking.
torsdag 13. mai VG
Kåre Ingebrigtsen fnyser av spådommer: – Det bryr jeg meg ingenting om
STAVANGER Brann fikk en verst mulig start på en sesong der de er tippet helt i bunnen av Eliteserien. Hvor folk tror klubben ender bryr Kåre Ingebrigtsen (55) seg fint lite om.
mandag 10. mai VG
Berisha senket gamle lagkamerater igjen – offside-mål skapte reaksjoner
STAVANGER (Viking - Brann 3–1) Brann fikk en heldig utligning rett før pause, men Viking dro til slutt i land en fullt fortjent trepoenger i seriepremieren.
søndag 9. mai VG
Vikings nye trenerduo har tatt grep: – Vi har ingen hemmeligheter
Etter tre suksessfulle år med Bjarne Berntsen (64) som trener, har Viking-legenden Bjarte Lunde Aarsheim (46) og Stavanger-karen Morten Jensen (41) gjort flere endringer etter å ha fått hovedansvaret.
søndag 9. mai VG
Nervøs Tripic i karantene når sesongen sparkes i gang: – Det blir fælt
Hele Stavanger kokte i begeistring da Zlatko Tripic returnerte til Viking denne uken. Likevel må han nøye seg med sofaen når Brann ankommer Rogaland søndag kveld.
søndag 9. mai VG
Landslagsledelsen følger Vikings serieåpning mot Brann
Landslagssjef Ståle Solbakken (53) opplyser at spilleransvarlig Brede Hangeland (39) vil være på tribunen når Veton Berisha (27) og Viking møter Brann i søndagens eliteseriepremiere.
onsdag 5. mai VG
ROGALAND

Viking og Avaldsnes i dialog om samarbeid
Karmøy-laget Avaldsnes kan bli å finne i mørkeblått når de nå er positive til et samarbeid med Stavanger-klubben Viking.
tirsdag 4. mai VG
Stjørdals-Blink sjokkerte i treningskamp - Molde snudde på to minutter
(Molde - Stjørdals-Blink 2–1) Stjørdals-Blink overrasket og imponerte da de tok ledelsen mot Molde på Aker stadion.
lørdag 17. april VG
Har satt skjebnedato for å unngå utsettelse av Eliteserien
Onsdag får statsminister Erna Solberg (H) besøk for å diskutere situasjonen i toppidretten. Fotballen ber om at treningskamper tillates senest 15. mars.
mandag 1. mars VG
Norske topplag, Barcelona, svensk cup og hockeysluttspill: Slik blir livesport-våren på VG+
Godbitene står i kø på VG+ denne våren. Som abonnent får du blant annet se de norske topplagenes treningskamper og Lillestrøm i kvinnenes Champions League. I tillegg viser vi Lionel Messis finalejakt i den spanske cupen oegnoe av det beste fra vårt naboland - både...
torsdag 18. februar VG
Kampoppsettet i Eliteserien klart: Rosenborg kan innvie kunstgresset på Brann stadion
Spilleplanen for Eliteserien ble sluppet onsdag. Blir det kunstgress på Brann stadion til seriestart, blir Rosenborg første motstander på nytt dekke.
onsdag 20. januar VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ROGALAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL