Vietnam
Ny smitterekord i Vietnam
I Vietnam er det registrert søndag registrert 5.926 nye tilfeller koronatilfeller, noe som er ny rekord. Myndighetene i Hanoi innfører nå de strengeste smitteverntiltakene til nå, og byen stenges i praksis ned. Strenge tiltak er også på plass i Ho Chi Minh-byen, som er blitt et...
søndag 18. juli NRK
Nedstengning i Ho Chi Minh-byen
De ni millioner innbyggerne i Ho Chi Minh-byen i Vietnam må holde seg innendørs de neste to ukene for å få bukt med koronasmitten. Storbyen sliter med det som er Vietnams mest alvorlige smitteutbrudd hittil i pandemien. Tusenvis av innbyggere er blitt smittet de siste dagene.
onsdag 7. juli NRK
Østens mest eksklusive spa
Hverdagen gir ofte lite tid til avslapping og selvpleie – noe man gjerne vil ha fokus på i ferien. Kapital Reise har derfor plukket ut fem av Asias flotteste overnattingssteder som har din velvære som sin høyeste prioritet.
lørdag 3. juli ABC Nyheter
Lansert lov for sosiale medier
Vietnam innfører nasjonale retningslinjer for atferd på sine digitale plattformer. Reglene ​​skal oppmuntre til å legge ut positivt innhold om sørøstasiatiske land. Loven forbyr innlegg som kan påvirke statlige interesser og gjelder for statlige organisasjoner, medieselskaper...
fredag 18. juni NRK
Kina sendte 28 fly mot Taiwan – hendelsen legger seg inn på en liste allerede full av provokasjoner
Største kinesiske luftkrenkelsen siden rapporteringen startet, hevder Taiwan.
onsdag 16. juni ABC Nyheter
Dette vet ekspertene om den nye virusvarianten i Vietnam
Selv om vi foreløpig vet lite om den nye varianten, mener svenske helsemyndigheter at særlig én av beskrivelsene er usannsynlig.
onsdag 2. juni TV 2
Vietnam vil coronateste hele befolkningen i Ho Chi Minh-byen
Ho Chi Minh-byen i Vietnam forbereder seg på å teste alle sine 13 millioner innbyggere for corona som følge av kraftig smittespredning, melder statlige medier.
søndag 30. mai ABC Nyheter
Ny virusvariant oppdaget i Vietnam: – Svært smittsom
En virusvariant som er en krysning av den indiske og den britiske varianten, er oppdaget i Vietnam. Ifølge landets helseminister er den svært smittsom, særlig via luften.
lørdag 29. mai NRK
VERDEN

Krysset virusvariant oppdaget
En virusvariant som er en krysning av de indiske og britiske variantene er oppdaget i Vietnam. Ifølge helseminister Nguyen Thanh Long er den svært smittsom.
lørdag 29. mai TV 2
Vietnam-virus spres via luft
Vietnam har registert en helt ny koronavariant som er en hybrid mellom det indiske og det engelske viruset, melder nettstedet VnExpress ifølge Reuters. Denen varianten skal spre seg raskt via luft, melder avisa. Helseminister Nguyen Thanh Long sa dette på en nasjonal koronakonferanse lørdag morgen.
lørdag 29. mai NRK
Massevaksinering i Vietnam
Myndighetene i Vietnam har begynt å vaksinere hundrevis av fabrikkarbeidere nord i landet, for å forsøke å bekjempe koronautbruddet som pågår i området. Det melder nyhetsbyrået AFP. For to dager siden hadde landet sitt høyeste antall nye smittede så langt...
torsdag 27. mai NRK
Smitterekord i Vietnam
Vietnam er nå midt inne i sitt verste koronautbrudd så langt i pandemien. Det siste døgnet har landet nådd 447 nye smittetilfeller - mer enn dobbelt så høyt som forrige smittetopp. Utbruddet har spredt seg til 63 byer og provinser, inkludert hovedstaden Hanoi, skriver Reuters.
tirsdag 25. mai NRK
Før tredje verdenskrig
Rapport fra Hanoi. Bøker om Vietnam.
27. september 2020 Ny Tid
Kvalmen
ORIENTERING 6.12.1969
1. desember 2019 Ny Tid
Palme øker Vietnam-støtten – økonomiske US-represalier?
ORIENTERING 11.10.1969 Etter at Sverige har bestemt seg for å gi omfattende økonomisk støtte til oppbyggingen av Nord-Vietnam, starter de amerikanske straffetiltak en ny runde.
1. oktober 2019 Ny Tid
Tilbakeblikk på verdens største hippiefest
WOODSTOCK: Det amerikanske fjernsynsselskapet PBS har produsert en ny dokumentar om en av nøkkelhendelsene i moderne amerikansk historie.
1. juli 2019 Ny Tid
Ordet som dreper
MUNNKURV: Maktovergrep, angrepskrig og massemord blir i dag utført uten at noen løfter en finger, siden all kritikk avfeies som «konspirasjonsteori».
3. juni 2019 Ny Tid
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

VERDEN

ASIA

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL