Vestby
Smittevernrapport koronavirus 5. august
Kommunen har fått svar på 22 nye prøver. Alle var negative.  Totalt er det 35 positive prøver i Vestby og 1334 som har testet negativt. 
14:33 Vestby kommune
Ny krisepakke for frivilligheten 
En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Har din forening hatt et inntektstap på mer enn 25 000 kroner ?  Denne ordningen er ment å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektstap fra arrangementer eller
14:29 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 4. august
Kommunen fikk tirsdag svar på 19 nye prøver. Alle var negative.  Det er da fortsatt 35 positive prøver i Vestby. Det er 1312 som har testet negativt. 
10:04 Vestby kommune
Besøk på Vestby sykehjem
I disse ferietider vil vi minne om at du ikke kan komme på besøk på Vestby sykehjem dersom du har vært utenfor Norge. Du må vente 10 dager før du kan komme på besøk. Dette gjelder også dagsbesøk for land i Norden.
tirsdag 09:41 Vestby kommune
Drop-in-tilbud i psykisk helse- og rustjeneste, tirsdag 11. august
Vi åpner for drop-in i psykisk helse- og rustjeneste tirsdag 11. august, kl. 17.00 - 20.00  Trenger du råd og veiledning i forhold til egen psykisk helse eller rusbruk? Er du bekymret for noen som står deg nær sin psykisk helse eller rusbruk? Trenger du
tirsdag 09:34 Vestby kommune
Viktig ved søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage og SFO
Ved søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage og SFO må dokumentasjon på husstandens samlede inntekt legges ved. Dokumentasjon på husstandens samlede inntekt trengs for å kunne behandle søknaden og fatte vedtak. Kommunen har foreløpig ikke innsyn i
tirsdag 09:25 Vestby kommune
Sauer slippes ut på beite på «Kujordet»
Gjerdet på Nordbylunden ferdigstilles i disse dager. Nordbylunden er et gammelt beite midt i Vestby sentrum. Området har tidligere vært brukt som beite til kyr, og blir derfor ofte kalt «Kujordet» på folkemunne. Området har nå blitt tilrettelagt for
tirsdag 09:17 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 3. august
Kommunen har mandag fått svar på 53 nye prøver. Alle var negative. Vi venter fremdeles på ett prøvesvar. Det er da fortsatt 35 positive prøver i Vestby. Det er 1293 som har testet negativt.
tirsdag 08:47 Vestby kommune
VIKEN

Smittevernrapport koronavirus 31. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 35 positive prøver i Vestby. Det er 1240 som har testet negativt.
mandag 10:12 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 30. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 35 positive prøver i Vestby. Det er 1222 som har testet negativt.
fredag 08:20 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 29. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 35 positive prøver i Vestby. Det er 1208 som har testet negativt.
torsdag 30. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 28. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 35 positive prøver i Vestby. Det er 1198 som har testet negativt.
onsdag 29. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 27. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 35 positive prøver i Vestby. Det er 1189 som har testet negativt.
tirsdag 28. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 24. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 35 positive prøver i Vestby. Det er 1176 som har testet negativt.
mandag 27. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 23. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 35 positive prøver i Vestby. Det er 1157 som har testet negativt.
fredag 24. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 22. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 35 positive prøver i Vestby. Det er 1152 som har testet negativt.
torsdag 23. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 21. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Fire var positive. Det er da 35 positive prøver i Vestby. Det er 1146 som har testet negativt.
onsdag 22. juli Vestby kommune
Minnemarkering 22. juli i Vestby
Det holdes minnemarkering 22. juli ved 22. juli - minnesmerket i Vestby.
tirsdag 21. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 20. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 1136 som har testet negativt.
tirsdag 21. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 20. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 1120 som har testet negativt
mandag 20. juli Vestby kommune
Bryggen på Sauholmen er stengt for ferdsel inntil videre
Grunnet løs takstein som kan falle ned og være til fare for publikum er bryggen på Sauholmen stengt for ferdsel inntil videre. Området vil bli merket og avsperret. Utbedring vil bli foretatt.
fredag 17. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 16. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 1104 som har testet negativt
fredag 17. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 15. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 1092 som har testet negativt.      
torsdag 16. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 14. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 1084 som har testet negativt.
onsdag 15. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 13. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 1075 som har testet negativt.
tirsdag 14. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 12. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 1051 som har testet negativt.
mandag 13. juli Vestby kommune
Ny moderasjonsordning i SFO fra 1. august 2020
Fra 1. august 2020 innfører regjeringen en nasjonal ordning for redusert foreldrebetaling i SFO. Familier med lav inntekt kan søke om redusert betaling.
fredag 10. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 9. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 1036 som har testet negativt.
fredag 10. juli Vestby kommune
Opplev Smålensbanen
Den gamle jernbanestrekningen fra Kjenn til Sonsveien via Hølen er under opprustning, og blir en flott turvei. Langs strekningen kan du se og oppleve mye forskjellig, både historie, natur og annet.
torsdag 9. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 8. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 1011 som har testet negativt.
torsdag 9. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 7. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 987 som har testet negativt.
onsdag 8. juli Vestby kommune
Lei av brunskogsnegler i din private hage eller omegn?
Kommunen har snegleplukkere som innbyggerne i kommunen kan låne gratis. Med snegleplukkerne unngår man å komme i kontakt med sneglene. Snegleplukkerne gjør arbeidet med å plukke/klippe snegler i to enklere, mer hygienisk og mer effektivt.
onsdag 8. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 6. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 977 som har testet negativt. 
tirsdag 7. juli Vestby kommune
VIKEN

Smittevernrapport koronavirus 3. juli
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. Alle var negative. Det er da 31 positive prøver i Vestby. Det er 940 som har testet negativt.
fredag 3. juli Vestby kommune
Raskt tilgjengelig prøvesvar på covid-19
Fra 2. juli kan du selv se svaret på koronatesten din på Helsenorge.no så snart prøven er analysert og besvart. Nå slipper den enkelte å vente unødig og å ringe legen for å få sine prøvesvar. Heretter kan man logge seg på Min helse på...
torsdag 2. juli Vestby kommune
Hyttefolket oppfordres til å ha brannsikkerheten i orden
Hytta vil benyttes mer enn vanlig denne sommeren. Brannvesenet oppfordrer derfor alle til å påse at alt står bra til når det gjelder brannsikkerheten. Vi har ikke eksakte tall for hytter i vårt område, men vi vet fra andre steder i landet at det er nær
onsdag 1. juli Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 2. juli
Kommunen har fått svar på 28 prøver. Alle var negative. Totalt er det i Vestby 916 negative prøvesvar og 31 positive prøvesvar. Etter oppstart av barnehage og skole er det testet 61 barnehagebarn, alle med negativt testresultat. Det er testet 78 skolebarn 1-10 trinn, alle har testet...
onsdag 1. juli Vestby kommune
Invitasjon til folkemøte om prosjekt Solhøy omsorgsboliger, 6. august
Vestby kommune inviterer til folkemøte i kultursalen på Grevlingen skole, torsdag 6. august kl. 17.30. I møtet vil kommunen orientere om status for prosjektet og presentere konseptet som legges til grunn for rammesøknad. 
mandag 29. juni Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 29. juni
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. En av disse var positiv. Det betyr at det er avlagt 31 positive prøver i Vestby. Det er 838 som har testet negativt. Enkelte av de som har testet positivt oppholder seg i Vestby, uten at de
mandag 29. juni Vestby kommune
Inngjerding for beitedyr på Kujordet i Vestby sentrum
Vestby kommune starter arbeidet med inngjerding av Kujordet i Vestby sentrum 27.06.2020. Planen er at gammelnorsk spælsau skal beite på området. Gjerdet vil følge den gamle gjerdetraseen og blir om lag 750 meter langt som gir ett beitearealet på omlag 28
mandag 29. juni Vestby kommune
Badeflåtene er lagt ut
I lys av endringene i smittevernregler har Vestby kommune besluttet å legge ut badeflåtene på strendene som vanlig denne sommeren. 
søndag 28. juni Vestby kommune
Telefonvakt Byggesak stengt uke 28-30
Grunnet ferieavvikling i sommer vil telefonvakten ved Byggesaksavdelingen være stengt i ukene 28-30.
fredag 26. juni Vestby kommune
Drop-in-tilbud i psykisk helse- og rustjeneste, tirsdag 30. juni og 11. august
Vi åpner for drop-in i psykisk helse- og rustjeneste tirsdag 30. juni og tirsdag 11. august, kl. 17.00 – 20.00. Trenger du råd og veiledning i forhold til egen psykisk helse eller rusbruk? Er du bekymret for noen som står deg nær sin psykisk helse eller rusbruk? Trenger du informasjon...
torsdag 25. juni Vestby kommune
Klipp hekk og busker
Eier du eller disponerer du en eiendom med avkjørsel til vei eller gang- og sykkelvei? Da har du ansvar for å sørge for fri sikt ved din avkjørsel.
torsdag 25. juni Vestby kommune
"Snakkelitt" telefonen erstattet med andre tjenester
Vårt tiltak til barn, unge og familier i koronatid, hjelpetelefonen «snakke litt», legges ned. Nå er de vanlig tjenesten våre oppe og går igjen, så da er det disse som benyttes om du trenger hjelp. Her finner du informasjon om våre tjenester til barn og unge og familier
onsdag 24. juni Vestby kommune
Midlertidig stengning av turvei
Turveien langs den gamle jernbanetraséen fra Kjenn til Nordre Karder vei blir midlertidig stengt fra 23. juni 2020. Stengningen skyldes utbedringsarbeider på to bruer langs traséen.
mandag 22. juni Vestby kommune
Sommerferieaktiviteter 2020
Vestby kommune ved resultatområde Helse og Livsmestring, Ung Arena Vestby tilbyr gratis sommerferieaktiviteter til alle Vestby kommunes ungdommer (fra og med 8. trinn høsten 2020 og opp til 18 år)! Aktivitetene gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernråd og deltakere som...
mandag 22. juni Vestby kommune
Kokevarsel oppheves - Vannet kan drikkes
Kokevarsel av drikkevannet for området Støttumveien/Støttumkroken utsendt 18. juni er nå opphevet. Vi anbefaler å la vannet renne godt før du tar det i bruk som drikkevann. 
lørdag 20. juni Vestby kommune
Smittesporing i Vestby kommune
Det er kommuneoverlegen og helsesykepleiertjenesten som gjør smittesporingen i Vestby kommune. Prøvene tas på Koronalegevakten i Moss, og de analyseres på Sykehuset Østfold.   Alle som har tatt prøve på Koronalegevakt, som bor eller oppholder seg i
fredag 19. juni Vestby kommune
Kokevarsel i Vestby kommune
Kokevarsel av drikkevann iverksettes i område Støttumveien og Støttumkroken!
torsdag 18. juni Vestby kommune
Rådhuset åpner for besøkende 22. juni
Fra mandag 22. juni åpner rådhuset i Vestby for besøkende uten avtale igjen. Det er i den forbindelse viktig å følge noen enkle smittevernregler:
torsdag 18. juni Vestby kommune
Sesongåpning på Son kystkultursenter
Mange fremmøtte fikk med seg at kystkultursenteret åpnet sommersesongen mandag 15. juni.  Med Hvitsten Trommekorps i spissen, taler av ordfører Tom Anders Ludvigsen og Tommy Braaen, leder av Son Kystkultursenters Venner - ble åpningen av sommersesongen
tirsdag 16. juni Vestby kommune
Vil du være med å gå tur med kafébesøk, 16. juni?
Har du lyst til å bli kjent med noen? Trenger du å komme deg ut? Noen å gå med? Møt opp tirsdag 16. juni kl. 18 utenfor Rådhusgata 6, Vestby. Vi går en liten runde, ikke trimtur, men en rusletur for å komme seg litt ut. Og har du lyst og anledning tar vi en kopp...
tirsdag 16. juni Vestby kommune
Velkommen til Vestby kommunes nye nettsider!
Tirsdag 16. juni lanserte vi helt nye nettsider. De nye nettsidene fremstår i ny grafisk drakt og vi har lagt mer vekt på tjenestene kommunen gir deg som innbygger fremfor hvordan kommunen er organisert. Tjenesteboksene har en enkel og oversiktlig struktur og gir de en forbedret brukeropplevelse,...
tirsdag 16. juni Vestby kommune
Møte i Plan- og miljøutvalget 15. juni kl. 18.00 streames for publikum
Rådhuset er fortsatt stengt for publikum, møte i Plan- og miljøutvalget 15. juni kl. 18.00 vil derfor streames fra kommunestyresalen. Møteinnkalling og møtedokumenter finner du her. 
mandag 15. juni Vestby kommune
Ekstrafeltet i krysset Garderveien/ Osloveien åpnes og Rådhusgata asfalteres 15. juni
Vestby kommune åpner ekstrafeltet i krysset Garderveien /Osloveien i dag mandag 15. juni. Rådhusgata asfalteres også mandag 15. juni slik at adkomsten til parkeringsplassene blir fra Sentrumsveien isteden for å kjøre på gangveien mellom biblioteket og Rema...
mandag 15. juni Vestby kommune
Vil du være med å gå tur med kafébesøk, 16. juni?
∙ Har du lyst til å bli kjent med noen? ∙ Trenger du å komme deg ut? ∙ Noen å gå med?
fredag 12. juni Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus, 12. juni
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. Alle har vært negative. Det betyr at det fortsatt er avlagt 29 positive prøver i Vestby. Det er 676 som har testet negativt. Fire av de som har testet positivt oppholder seg i Vestby, uten at de er bosatt i kommunen....
fredag 12. juni Vestby kommune
VIKEN

Kontroll av badevannet
Badevannet ved 8 badeplasser i Vestby kontrolleres jevnlig i sommersesongen.  Kontrollene koordineres av Miljørettet helsevern i Mossedistriktet, og resultatene publiseres fortløpende i tabellen nederst på denne siden. Badevannskvaliteten er generelt meget bra på...
torsdag 11. juni Vestby kommune
Åpning av sommersesongen på Son kystkultursenter 15. juni
Velkommen til åpning mandag 15. juni kl. 18.00
torsdag 11. juni Vestby kommune
Foreldrekurset Trygghetssirkelen (Cos-p) starter i august 2020
Kurset Trygghetssirkelen tilbyr foreldre en brukervennlig versjon av tilknytnings- og utviklingsteori, trening i å identifisere barnas behov, lese barnas direkte- og villedende signaler, samt trening i å identifisere ulike samhandlingsmønstre i nære
onsdag 10. juni Vestby kommune
Asfaltering av veier i Vestby kommune
Asfaltering denne uka: Dronningveien Lille Strandgate Randemveien Speiderveien To mindre reparasjoner i Store Strandgate og Kongeveien. Henviser til publikum å vise hensyn under arbeid på veiene.   Resultatområde Kommunalteknikk
onsdag 10. juni Vestby kommune
Innspill ønskes til ny og utvidet norm for veilys
Vestby kommune ønsker å ta i bruk en ny og utvidet norm for veilys. Normen omfatter det meste av tekniske og andre krav til planlegging og bygging av veibelysningsanlegg.
onsdag 10. juni Vestby kommune
Forslag til utvalg av jordskiftemeddommere 2021 - 2024
Vestby kommunestyre skal i møte 22.06.2020 vedta utvalg av et særskilt utvalg for jordskiftemeddommere, jf. jordskifteloven 21.06.2013 nr. 100 § 2-5. 
onsdag 10. juni Vestby kommune
Sivilforsvaret tester varslingsanleggene 10. juni, kl. 12.00
Onsdag 10. juni klokken 12.00 tester Sivilforsvaret signalet «Viktig melding – søk informasjon» i alle kommuner der det er montert varslingsanlegg. Sivilforsvaret, som er en del av DSB, tester varslingsanleggene fast i januar og juni hvert år. Signalet sendes i tre serier med ett...
tirsdag 9. juni Vestby kommune
Forslag til utvalg av jordskiftemeddommere 2021 - 2024
Vestby kommunestyre skal i møte 22.06.2020 vedta utvalg av et særskilt utvalg for jordskiftemeddommere. Frist for tilbakemeldinger er senest 21.06.2020
tirsdag 9. juni Vestby kommune
Møte i Formannskapet 8. juni streames for publikum
Rådhuset er fortsatt stengt for publikum, møte i Formannskapet 8. juni kl. 14.00 vil derfor streames fra kommunestyresalen. Klikk her for å følge Formannskapsmøtet Møteinnkalling og møtedokumenter finner du her.
mandag 8. juni Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus, 8. juni
Kommunen har de siste dagene fått svar på en rekke nye prøver. To var positive, og de øvrige negative. Det er da 29 positive prøver i Vestby. Det er 634 som har testet negativt.
mandag 8. juni Vestby kommune
Permisjon og oppsigelse av plass for barn i barnehage og sfo som følge av koronasituasjonen
Når barnehager og skoler nå har åpnet igjen kan det være vi har barn som er i risikogruppe, eller som bor sammen med noen i risikogruppe, som ikke kan benytte seg av barnehageplassen eller sfo-plassen. Det kan også bli en situasjon hvor foreldre som
lørdag 6. juni Vestby kommune
Permisjon og oppsigelse av plass for barn i barnehage og sfo som følge av koronasituasjonen
Når barnehager og skoler nå har åpnet igjen kan det være vi har barn som er i risikogruppe, eller som bor sammen med noen i risikogruppe, som ikke kan benytte seg av barnehageplassen eller sfo-plassen. Det kan også bli en situasjon hvor foreldre som mister jobben eller blir permittert...
lørdag 6. juni Vestby kommune
Vil du være med å gå tur med kafébesøk, 9. juni?
∙ Har du lyst til å bli kjent med noen? ∙ Trenger du å komme deg ut? ∙ Noen å gå med?
fredag 5. juni Vestby kommune
Status Vestby kommune 5. juni
Her ser du status for Vestby kommune i forbindelse med kommunens innsats mot smittespredning av koronavirus. 
fredag 5. juni Vestby kommune
Foreldrekurset Trygghetssirkelen (Cos-p) starter i august 2020
Foreldrekurset Cos-Parenting: «Circle of Security»/«Trygghetssirkelen» er basert på teori og forskning innen utviklingspsykologi, relasjonell psykologi og tilknytningsteori med utgangspunkt i John Bowlby og Mary Ainsworths arbeid. Kurset tilbyr foreldre en brukervennlig versjon av...
torsdag 4. juni Vestby kommune
Sprinklertest i Kleverveien 3, 5. juni
Det skal utføres en sprinklertest i Kleverveien 3, fredag 5. juni mellom kl. 08.00 og 08.30. Noen husstander kan i forbindelse med sprinklertesten oppleve variert trykk og brunt vann.
onsdag 3. juni Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus, 3. juni
Kommunen fikk i går svar på åtte nye prøver. En var positiv, og syv var negative. Det er da 27 positive prøver i Vestby. Det er 600 som har testet negativt.        
onsdag 3. juni Vestby kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VESTBY

VIKEN

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL