Vestby
SMS-varsling om forhåndsregistrering sendt til alle over 18 år som ønsker vaksine
Vestby kommune har idag sendt ut varsling på sms vedrørende forhåndsregistrering til koronavaksine. Denne meldingen har gått til alle innbyggere i Vestby kommune. Har du allerede  forhåndsregistrert deg for vaksine kan du se bort ifra denne sms en. Dette
onsdag 14:58 Vestby kommune
Velkommen til ny lekeplass i Grøstadparken!
Mens store deler av Vestby sentrum er under utvikling er det viktig å sørge for gode møteplasser hvor det fortsatt er rom for opphold og lek. Inntil ny rådhuspark er på plass, ønsker Liv i sentrum å legge til rette for økt bruk av Grøstadparken. ...
onsdag 12:20 Vestby kommune
Sentrumsveien er nå åpen for biltrafikk, gående og syklende
Sentrumsveien del II åpnet denne uken og med dette er hele Sentrumsveien åpen for biltrafikk, gående og syklende
onsdag 11:08 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 19. januar
Vestby kommune har per 19. januar totalt 10681 negative prøvesvar og  211 positive prøvesvar, det vil si to nye smittetilfeller siste døgn. 
onsdag 08:26 Vestby kommune
Stengte dager på biblioteket i februar
Både Vestby og Son bibliotek må dessverre holde stengt noen dager i februar. 
tirsdag 14:48 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 18. januar
Vestby kommune har per 18. januar totalt 10578 negative prøvesvar og  209 positive prøvesvar, det vil si tre nye smittetilfeller siste døgn. 
mandag 23:18 Vestby kommune
Endringer i koronatiltak og koronaanbefalinger i Vestby kommune
Regjeringen viderefører i hovedsak de strenge smitteverntiltakene for å stoppe en ny smittebølge, men gir noen lettelser for barn og unge. Det nasjonale tiltaksnivået for skoler nedjusteres til gult nivå, og lokale idretts- og fritidsaktiviteter for barn
mandag 16:31 Vestby kommune
Har du mottatt SMS om registrering til koronavaksine ?
Det har gått ut en varsling på sms vedrørende forhåndsregistrering til koronavaksine. Denne meldingen har gått til innbyggere som har forhåndsregistrert seg for vaksine i perioden 15. januar - 17. januar, og enkelte av de som tidligere har registrert seg til koronatest.
mandag 14:33 Vestby kommune
VIKEN

Oppdatering om covid-19 utbruddet på Vestby sykehjem
En eldre beboer på Vestby sykehjem med kjent korona-smitte døde i dag. Videre har ytterligere en pasient blitt bekreftet koronasmittet. Det nye smittetilfellet er ved samme avdeling som de første seks tilfellene. De pårørende er orientert.
mandag 14:24 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 17. januar
Vestby kommune har per 17. januar totalt 10547 negative prøvesvar og  206 positive prøvesvar, det vil si ingen nye smittetilfeller siste døgn. 
mandag 00:23 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 16. januar
Vestby kommune har per 16. januar totalt 10512 negative prøvesvar og  206 positive prøvesvar, det vil si to nye smittetilfeller siste døgn. 
lørdag 22:43 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 15. januar
Vestby kommune har per 15. januar totalt 10453 negative prøvesvar og  204 positive prøvesvar, det vil si to nye smittetilfeller siste døgn. 
fredag 23:09 Vestby kommune
Oppdatering om covid-19 utbruddet på Vestby sykehjem
Ytterligere to pasienter har testet positivt på covid-19, slik at det nå er totalt seks pasienter som er bekreftet smittet. Alle pasienter tilhører samme avdeling, som er isolert fra resten av sykehjemmet. 
fredag 19:05 Vestby kommune
Forhåndsregistrer deg for koronavaksine
Regjeringen ønsker å tilby vaksinasjon til hele den voksne befolkningen. Kommunen vil i starten få en begrenset mengde vaksinedoser, og man er derfor nødt til å prioritere hvem som skal få tilbudet først. Smittesituasjonen og gjeldende kunnskap om vaksinene vil være...
fredag 15:03 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 14. januar
Vestby kommune har per 14. januar totalt 10402 negative prøvesvar og  202 positive prøvesvar, det vil si fem nye smittetilfeller siste døgn. 
torsdag 14. januar Vestby kommune
Hvordan få time til vaksinering?
Regjeringen ønsker å tilby vaksinasjon til hele den voksne befolkningen. Kommunen vil i starten få en begrenset mengde vaksinedoser, og man er derfor nødt til å prioritere hvem som skal få tilbudet først. Smittesituasjonen og gjeldende kunnskap om vaksinene vil være...
torsdag 14. januar Vestby kommune
Kartlagte områder med kvikkleire ved Garder, Rokker Nordre Auerud, Hølen sentrum sør, Øgården og Hølendalen langs Såna mot Son
Grunnundersøkelser Det er gjennomført undersøkelser av grunnforhold i Vestby kommune. I 2016 gjennomførte Statens vegvesen (SVV) grunnundersøkelser i området rundt Øgården i Hølen. Dette ble gjort i forbindelse med en masseutglidning mot Hølenselva/...
torsdag 14. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 13. januar
Vestby kommune har per 13. januar totalt 10347 negative prøvesvar og 197 positive prøvesvar, det vil si tre nye smittetilfeller siste døgn. 
torsdag 14. januar Vestby kommune
Oppdatering om covid-19 utbruddet på Vestby sykehjem
Ytterligere to pasienter har testet positivt på covid-19, slik at det nå er totalt fire pasienter som er bekreftet smittet. Alle pasienter tilhører samme avdeling, som er isolert fra resten av sykehjemmet.
onsdag 13. januar Vestby kommune
Brevik danseverksted søker nye danseinstruktører!
Brevik Danseverksted inviterer til møte for ungdommer fra 7. -10. trinn som er glade i å danse og som ønsker å lære bort til barn og unge. Ta kontakt med oss nå hvis du er interessert! Tid og sted for møtet vil vi komme tilbake til grunnet situasjonen
onsdag 13. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 12. januar
Vestby kommune har per 12. januar totalt 10234 negative prøvesvar og 194 positive prøvesvar, det vil si tre nye smittetilfeller siste døgn. 
onsdag 13. januar Vestby kommune
Morsatilskudd for gjennomføring av avløpstiltak
Denne våren er det igjen mulighet til å søke om økonomisk tilskudd for å oppgradere ditt private avløpsanlegg. Søk innen 1. mai.
tirsdag 12. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 11. januar
Vestby kommune har per 11. januar totalt 10179* negative prøvesvar og 191 positive prøvesvar, det vil si ett nytt smittetilfelle siste døgn. (*Antall prøvesvar er resultater fra tester tatt i perioden 7.-10.1.)
mandag 11. januar Vestby kommune
Ny vannlekkasje i natt 11. januar på tilførselsledningen mot Vestby
Det har i natt oppstått en ny vannlekkasje i Moss som medførte avstenging av forsyningsledningen inn til Vestby. Alarmen gikk tidlig på morgenen. Vanntilførselen er igjen opprettet. I den forbindelse kan det forekomme brunt vann og variert trykk enkelte steder i Son. Vannet er ikke farlig...
mandag 11. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 10. januar
Vestby kommune har per 10. januar totalt 9976 negative prøvesvar og 190 positive prøvesvar, det vil si to nye smittetilfeller siste døgn.
mandag 11. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 9. januar
Vestby kommune har per 9. januar totalt 9976 negative prøvesvar og 188 positive prøvesvar, det vil si to nye smittetilfeller siste døgn.
lørdag 9. januar Vestby kommune
Smitte ved Vestby sykehjem
Vestby sykehjem har nå to pasienter som er bekreftet smittet med Covid19. Pasientene bor i samme avdeling, og avdelingen ble isolert i går. Det er mange ansatte i karantene. Smittesporing pågår. Alle er i skrivende stund i bra form. Pårørende er
lørdag 9. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 8. januar
Vestby kommune har per 8. januar totalt 9969 negative prøvesvar og 186 positive prøvesvar, det vil si tre nye smittetilfelle siste døgn.
fredag 8. januar Vestby kommune
Mistanke om smitte ved Vestby sykehjem
Vi har mottatt en positiv test på en av våre ansatte på sykehjemmet. Denne gangen gjelder det 2. etasje, post 2A og 2B.   
fredag 8. januar Vestby kommune
Koronavaksinering i Vestby
De første koronavaksinene har ankommet Vestby kommune og vi er i gang med å vaksinere. Vi følger FHI sine prioriteringer for hvilken rekkefølge det vaksineres i.
torsdag 7. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 7. januar
Vestby kommune har per 7. januar totalt 9909 negative prøvesvar og 183 positive prøvesvar, det vil si ett nytt smittetilfelle siste døgn.
torsdag 7. januar Vestby kommune
Vedtatt budsjett og handlingsprogram 2021 - 2024
Kommunens budsjett, som ble vedtatt av kommunestyret 14. desember 2020, er nå publisert.   
torsdag 7. januar Vestby kommune
Vestby kommune har startet vaksineringen mot Covid-19
I dag startet Vestby sykehjem vaksineringen mot covid-19. Dette er svært etterlengtet, og vi ser fram til at hverdagen til våre eldste og syke skal komme tilbake til mer normale rutiner.
torsdag 7. januar Vestby kommune
VIKEN

Smittevernrapport koronavirus 6. januar
Vestby kommune har per 6. januar totalt 9824 negative prøvesvar og 182 positive prøvesvar, det vil si to nye smittetilfeller siste døgn.
onsdag 6. januar Vestby kommune
Stor vannlekkasje i Moss på tilførselsledningen mot Vestby er nå reparert
Reparasjonen av vannlekkasjen som oppstod ved Kambo tirsdag 5. januar er nå ferdigstilt. Det vil på nytt kunne forekomme brunt vann og variert trykk enkelte steder i Son utover ettermiddagen og kvelden. Vannet er ikke farlig å drikke, men vi anbefaler å
onsdag 6. januar Vestby kommune
Feil ved utsendt brukerundersøkelse i Resultatområde Helse og Livsmestring
Vi er blitt oppmerksom på at nettsiden for brukerundersøkelsen i Resultatområde Helse og Livsmestring er stengt. Vi vil sende ut nytt passord til alle mottakere. De som allerede har besvart undersøkelsen, trenger ikke gjøre det på nytt, disse svarene er
onsdag 6. januar Vestby kommune
Påminnelse om å lese av vannmåler for 2020
Varsel for avlesning av vannmåler er nå sendt ut. For å få beregnet korrekt årsgebyr for vann og avløp må du melde inn en ny målerstand så snart som mulig, og senest innen 31. desember 2020. 
onsdag 6. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 5. januar
Vestby kommune har per 5. januar totalt 9525 negative prøvesvar og 180 positive prøvesvar, det vil si to nye smittetilfeller siste døgn.
tirsdag 5. januar Vestby kommune
Stor vannlekkasje i Moss på tilførselsledningen mot Vestby
Reparasjonen av vannlekkasjen som oppstod ved Kambo tirsdag 5. januar er nå ferdigstilt. Det vil på nytt kunne forekomme brunt vann og variert trykk enkelte steder i Son utover ettermiddagen og kvelden. Vannet er ikke farlig å drikke, men vi anbefaler å la det renne til det blir klart igjen....
tirsdag 5. januar Vestby kommune
Planlagt avstenging av vann og akutt vannlekkasje, tirsdag 5. januar
Det er planlagt avstenging av vann i Krusebyveien og det er en akutt vannlekkasje i Randemsletta. 
tirsdag 5. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 4. januar
Vestby kommune har per 4. januar totalt 9492 negative prøvesvar og 178 positive prøvesvar, det vil si ett nytt smittetilfelle siste døgn.
mandag 4. januar Vestby kommune
Nye og skjerpede tiltak for å begrense spredningen av Covid-19
Regjeringen innførte i går nye, og skjerpede tiltak for å begrense spredningen av Covid-19. Disse finnes her, via denne lenken.  
mandag 4. januar Vestby kommune
Prøver i norsk og samfunnskunnskap, og statsborgerprøve
Påmelding for eksterne kandidater til disse prøvene i mars, skjer i perioden 18. - 22. januar 2021
mandag 4. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 3. januar
Vestby kommune har per 3. januar totalt 9452 negative prøvesvar og 177 positive prøvesvar, det vil si to nye smittetilfeller siste døgn.
mandag 4. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 2. januar
Vestby kommune har per 2. januar totalt 9402 negative prøvesvar og 175 positive prøvesvar, det vil si ingen nye smittetilfeller siste døgn.
søndag 3. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 1. januar
Vestby kommune har per 1. januar totalt 9396 negative prøvesvar og 175 positive prøvesvar, det vil si tre  nye smittetilfeller siste døgn.
fredag 1. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 31. desember
Vestby kommune har per 31. desember totalt 9375 negative prøvesvar og 172 positive prøvesvar, det vil si to  nye smittetilfeller siste døgn.
fredag 1. januar Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 30. desember
Vestby kommune har per 30. desember totalt 9342 negative prøvesvar og 170 positive prøvesvar, det vil si tre nye smittetilfeller siste døgn.
31. desember 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 29. desember
Vestby kommune har per 29. desember totalt 9303 negative prøvesvar og 167 positive prøvesvar, det vil si tre nye smittetilfeller siste døgn.
30. desember 2020 Vestby kommune
Solhøy omsorgsboliger - kontrakt signert
Vestby kommune signerte  18. desember en totalentreprisekontrakt med Solid Entreprenør AS, for bygging av 67 nye omsorgsboliger med heldøgns omsorgstjenester på Solhøy i Son. 
29. desember 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 28. desember
Vestby kommune har per 28. desember totalt 9250 negative prøvesvar og 164 positive prøvesvar, det vil si fire nye smittetilfeller siste døgn.
28. desember 2020 Vestby kommune
Jordras ved Vestby sykehjem - veien er midlertidig stengt
Det har gått et jordras i skråningen ned mot Randembekken ved hovedinngangen til Vestby sykehjem. Veien fra nord ved bårehuset og fram til hovedinngangen er stengt inn til videre undersøkelser er utført. Parkeringsplassen sydover ut mot bekken ved hovedinngangen stenges også...
28. desember 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 27. desember
Vestby kommune har per 27. desember totalt 9204 negative prøvesvar og 160 positive prøvesvar, det vil si to nye smittetilfeller siste døgn.
27. desember 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 25. desember
Vestby kommune har per 25. desember totalt 9154 negative prøvesvar og 158 positive prøvesvar, det vil si ingen nye smittetilfeller siste døgn.
26. desember 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 24. desember
Vestby kommune har per 24. desember totalt 9140 negative prøvesvar og 158 positive prøvesvar, det vil si to  nye smittetilfeller siste døgn.
25. desember 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 23. desember
Vestby kommune har per 23. desember totalt 9109 negative prøvesvar og 156 positive prøvesvar, det vil si ett nytt smittetilfelle siste døgn.
23. desember 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 22. desember
Vestby kommune har per 22. desember totalt 9029 negative prøvesvar og 155 positive prøvesvar, det vil si to nye smittetilfeller siste døgn.
22. desember 2020 Vestby kommune
Åpningstider ved Vestby teststasjon i julen
Testsenter Covid-19 i Vestby har følgende åpningstider i jul/ nyttår: 
22. desember 2020 Vestby kommune
VIKEN

Åpningstider julen 2020
Vestby kommunes sentralbord er betjent i romjulen: mandag 28. - onsdag 30.12    kl. 10-14. Telefon 64 98 01 00. Vi holder stengt julaften og nyttårsaften. Rådhuset holdes stengt for besøkende i romjulen. Alle henvendelser i denne perioden bes rettet på
22. desember 2020 Vestby kommune
Koronavaksinering i Vestby
Siden januar i år har verden og Norge kjempet mot koronapandemien. Vaksinasjon er en av de mest effektive formene for forebygging av smittsomme sykdommer.  Hensikten med vaksinasjon er å forebygge sykdom eller å gjøre sykdomsforløpet mildere uten å bli
22. desember 2020 Vestby kommune
Avlesning av vannmåler 2020
Varsel for avlesning av vannmåler er nå sendt ut. For å få beregnet korrekt årsgebyr for vann og avløp må du melde inn en ny målerstand så snart som mulig, og senest innen 31. desember 2020. 
1. desember 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 30. november
Vestby kommune har per 30. november totalt 7328 negative prøvesvar og 102 positive prøvesvar, dvs. tre nye smittetilfeller siste døgn.
1. desember 2020 Vestby kommune
Smitteverntiltak i Vestby kommune forlenges frem til 14. desember
Tiltakene som ble innført fra 11. november forlenges til 14. desember. Det er noen endringer som gjøres gjeldende fra 30. november:  Treningssentre kan holde åpent dersom en rekke forholdsregler følges.   Det åpnes for at det kan holdes minnesamvær i
30. november 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 29. november
Vestby kommune har per 29. november totalt 7257 negative prøvesvar og 99 positive prøvesvar, dvs. ingen nye smittetilfeller siste døgn.
29. november 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 28. november
Vestby kommune har per 28. november totalt 7213 negative prøvesvar og 99 positive prøvesvar, dvs. tre nye smittetilfeller siste døgn.
28. november 2020 Vestby kommune
Snart er julebaksten i boks !
Beboerne på Treffsenter nord er i gang med julebaksten. Ved Treffsenter nord har alt av sosiale arrangement vært og er fremdeles stengt ned i disse koronatider, noe som kan gjøre hverdagen til de som bor her lang og noe tung. Derfor kjører vi nå i gang med julebakst sammen med beboerne.
27. november 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 26. november
Vestby kommune har per 26. november totalt 7135 negative prøvesvar og 92 positive prøvesvar, dvs. ett nytt smittetilfelle siste døgn.
26. november 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 25. november
Vestby kommune har per 25. november totalt 7063 negative prøvesvar og 91 positive prøvesvar, dvs. ett nytt smittetilfelle siste døgn.
26. november 2020 Vestby kommune
Vi setter pris på din mening!
Hvor tilfreds er du med vår kartløsning, Follokart? Vi ønsker å få dine innspill og synspunkter og håper du vil sette av 10 minutter for å besvare kundeundersøkelsen vår. Svarene dine er selvfølgelig anonyme.
25. november 2020 Vestby kommune
Vi setter pris på meningen din!
Hvor tilfreds du er med vår kartløsning, Follokart? Vi ønsker å få dine innspill og synspunkter. Det tar kun ca. 5 minutter å besvare undersøkelsen. Dine svar er selvsagt anonyme. Vi håper du har mulighet til å svare, og setter stor pris på dine
25. november 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 24. november
Vestby kommune har per 24. november totalt 6990 negative prøvesvar og 90 positive prøvesvar, dvs. tre nye smittetilfeller siste døgn.
25. november 2020 Vestby kommune
Ikke fett med tett avløp i jula...
Når nettene blir lange og kulda setter inn, er det tradisjon for å kose seg med god julemat som ribbe, pinnekjøtt og smultringer. Julen er ikke bare en høytid for god mat og tradisjoner, det er også høytiden for tette rør i privatboliger!
24. november 2020 Vestby kommune
Smittevernrapport koronavirus 23. november
Vestby kommune har per 23. november totalt 6902 negative prøvesvar og 87 positive prøvesvar, dvs. ett nytt smittetilfelle siste døgn.
23. november 2020 Vestby kommune
Endelig oppgraderer vi Grøstadparken!
Mens store deler av Vestby sentrum er under utvikling er det viktig å sørge for gode møteplasser hvor det fortsatt er rom for opphold og lek. Inntil ny rådhuspark er på plass, ønsker Liv i sentrum å legge til rette for økt bruk av Grøstadparken.
19. november 2020 Vestby kommune
Spørsmål og svar - smitteverntiltak i Vestby kommune
På denne siden finner du spørsmål og svar om korona-retningslinjene som gjelder i Vestby kommune. Se også Forskrift om midlertidig tiltak for å hindre spredning av koronasmitte, Vestby kommune, Viken fylke jf. smittevernloven § 4-1 gjeldende fra 11. november 2020. Forskriften er...
12. november 2020 Vestby kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VESTBY

VIKEN

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL