Vålerenga
Far siktet for uaktsomt drap etter datteren (12) kjørte på mann
Faren skal ha latt datteren kjøre bilen da den den tragiske hendelsen fant sted torsdag ettermiddag i Texas.
02:30 VG
Bombe gikk av under bryllup i Kabul: – Det er så mange døde
Flere hundre mennesker antas å ha vært til stede i bryllupshallen i Kabul da en selvmordsbombe gikk av lørdag kveld.
00:59 VG
Konsertanmeldelse: Kygo, Findings Festival: Mellom to skoler
Kygo greier ikke helt å bestemme seg for om han er en avansert DJ eller liveartist.
23:17 VG
Teateranmeldelse: «Romeo og Julie» – Kjærlighet i ironiens tid
Ironien sitter løst i denne leken om tragisk kjærlighet. Litt for løst til at hjerteroten rystes.
22:56 VG
Viktor Hovland i tetsjiktet før avslutningen
Den norske golfkometen Viktor Hovland falt ned til en delt sjetteplass etter å ha gått to slag under par lørdag, men er fortsatt i god posisjon før avslutningen.
22:50 VG
Ødegaard ut mot spansk VAR: – Mye «smoothere» i Premier League
VALENCIA (Valencia – Real Sociedad 1–1) Martin Ødegaard (20) var ikke imponert over sitt første møte med videodømming i spansk fotball.
22:37 VG
Thanderz med poengseier i Tyskland
Proffbokser Katharina Thanderz (31) er fortsatt ubeseiret, og tok sin 12. strake seier da hun vant lettvektoppgjøret mot italienske Monica Gentili (42) lørdag kveld.
21:36 VG
Straffedrama på overtid i Ødegaards debut for Real Sociedad
VALENCIA (Valencia – Real Sociedad 2–0) Martin Ødegaard (20) spilte hele kampen da Real Sociedad reddet et råsterkt bortepoeng på overtid.
21:04 VG
ELITESERIEN

Sjokkert over skatteoppgjøret: Vil betale 100.000 kroner ekstra
– Jeg tenker at vi som er økonomisk privilegerte av ulike årsaker, vi med høy inntekt og god økonomi, burde ta ansvar for fellesskapet og for dem som sliter mer, sier Hans Olav Lahlum.
20:34 VG
Jesus’ matchvinner-scoring annullert av VAR på overtid: – Déjà vu
(Manchester City - Tottenham 2–2) Da det så ut til at Gabriel Jesus avgjorde toppkampen mot Tottenham, kom VAR inn til Tottenhams favør – igjen.
20:26 VG
Sentralstyremedlem: Tror Frp forlater regjeringen hvis ingen bompengekrav innfris
Sentralstyremedlem i Frp Ronny Berg (49) er ikke enig i ultimatumet som hans partifeller i nord stiller for å bli i regjering.
20:14 VG
Hel-sprekk av Norges ankermann - gull ble til 5. plass: – Jeg har ikke peiling på hvor jeg er
SPYDEBERG Olav Lundanes (31) og Norge var tilsynelatende på vei mot VM-gull, men ankermannen Magne Dæhli (32) gjorde bom på bom - og falt utenfor seierspallen.
20:13 VG
Storeslem til «Ut og stjæle hester» - ble årets film
HAUGESUND «Ut og stjæle hester» vant fem priser av elleve mulige på kveldens Amandautdeling. «Skjelvet» vant prisen for «Folkets Amanda».
20:08 VG
Rosenborg fikk svi for rotasjon: – Vi sparte ikke noen spillere
SKIEN (Odd-Rosenborg 1–1) Det hører til sjeldenhetene at Birk Risa (21) scorer mål. Da passet det godt å få sesongens første seriemål mot Rosenborg som nok hadde tankene på ukas Champions League-play off.
19:51 VG
Frp-lokallag: Siv Jensen er ikke velkommen i Sarpsborg
Bompengestriden skaper skarpe fronter i Frp. Lokallaget i Sarpsborg sier de ikke vil ha besøk av partileder Siv Jensen i løpet av årets valgkamp.
19:36 VG
Slik reagerte skuespillerne på nominasjonene: – Urealistisk!
HAUGESUND Lørdag kåres 20 vinnere i årets Amanda-prisutdeling på konserthuset Festiviteten.
19:19 VG
Eiking med etappeseier i Arctic Race
Askøyværingen Odd Christian Eiking rykket ifra opp den siste motbakken og vant lørdagens etappe i sykkelrittet Arctic Race of Norway.
19:04 VG
LO-topp om deltidskrisen: Dette hadde aldri menn godtatt
ARENDAL Han leder en mannsdominert del av LO. Nå går Jørn Eggum kraftig ut mot deltids-ukulturen som rammer kvinner i offentlig sektor.
18:44 VG
Erling Braut Haaland med fem mål på to kamper: – Formidabel start
(St.Pölten - Red Bull Salzburg 0–5, kampen pågår) Erling Braut Haaland (19) fortsetter storspillet i Østerrike. Mot St. Pölten ble det to nye mål.
18:29 VG
Ulv sett rett ved o-VM: – 50–60 meter fra der de løp fredag
SPYDEBERG En ulv ble i formiddag observert rett i nærheten av arenaen der VM i orientering avsluttes med stafetter lørdag ettermiddag.
18:01 VG
Liverpool-seier tross gigatabbe av Adrian – King med sesongens første mål
(Southampton – Liverpool 1–2, Aston Villa-Bournemouth 0–2) Adrian holdt på å gå fra helt til synder, men slapp unna da Danny Ings bommet fra fem meter. Joshua Kings første scoring kom på straffespark for Bournemouth.
17:52 VG
Trump-administrasjonen: Mener transpersoner ikke er beskyttet mot diskriminering
Justisdepartementet mener loven bare beskytter ansatte mot diskriminering basert på deres «biologiske kjønn».
17:42 VG
Politiet etter avhør: Ville skremme muslimer i Norge
Lørdag ettermiddag avsluttet politiet sitt andre avhør av draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (21). I litt over tre timer forklarte han seg om åstedet, der hans 17 år gamle stesøster ble funnet drept, og reisen til moskeen.
16:51 VG
Naomi er verdens nest best betalte idrettskvinne
Hun er nummer én på verdensrankingen i en av de største idrettene og verdens nest best betalte idrettskvinne. Likevel er nok Naomi Osaka (21) ukjent for mange nordmenn.
lørdag 16:25 VG
Drapstrusler og homofobi: Slik ble et av Midtøstens største band tvunget i kne av ekstreme kristne
BEIRUT På fredag i forrige uke skulle stjernene i bandet Mashru´Leila gått på scenen nord i Libanon, men arrangøren avlyste «for å unngå blodutgytelse». Her er historien om trusler, kristen ekstremisme, homofobi og om ungdom som nekter å gi opp kampen for...
lørdag 16:23 VG
LSK vant «hatkampen» mot VIF
LSK Kvinner befestet serielederen med 2-0-seier over Vålerenga på hjemmegress. Ingrid Moe Wold og Synne Skinnes Hansen scoret for de gulkledde.
lørdag 16:08 VG
Skyteklubbleder etterlyser lovendring: – Instruktører føler seg utrygge
Terrorsiktede Philip Manshaus var medlem i en skyteklubb. Klubbene mener loven hindrer dem fra å kontrollere medlemmer. De frykter de trener opp «kjeltringer».
lørdag 15:41 VG
Nykommeren Ceballos hylles av Arsenal-legender
(Arsenal-Burnley 2–1) Pierre-Emerick Aubameyang (30) ble matchvinner mot tapre Burnley, men det var nok Dani Ceballos (23) som vant flest Arsenal-hjerter.
lørdag 15:23 VG
Amanda-nominerte Ines (18): – Kunne gråte etter opptak
Ines Høysæter Asserson var bare 15 år da hun spilte hovedrollen i «Harajuku», en film om tunge temaer som selvmord. Nå kan hun vinne Amandapris for innsatsen.
lørdag 14:45 VG
Lover Thanderz tittelkamp med seier i kveld: – Kan vinne hjertet til folk
Boksepromotor Nisse Sauerland mener Katharina Thanderz (31) er perfekt til å fylle «tomrommet» etter Cecilia Brækhus (37), men da må den italienske veteranen Monica Gentili (42) beseires på en overbevisende måte i Ludwigshafen i kveld.
lørdag 14:41 VG
SV-fylkesleder krever avklaring fra Vedum: – Prioriterer du Nord-Norge?
På de siste målingene har Senterpartiet vokst så mye i Nord-Norge at de har klatret forbi Ap. Men SV-fylkesleder Christian Torset i Nordland mener det er én viktig ting Vedum ikke har vært klar nok på.
lørdag 13:39 VG
Filmfestivalen i Haugesund: Aksel Hennie skal gifte seg
I en pressemelding fra filmfestivalen i Haugesund kommer det frem at skuespilleren ikke vil delta på dagens «Walk of Fame»-avduking. Årsak: Han er «kidnappet» til sitt eget utdrikningslag.
lørdag 13:26 VG
Terrorangrepet: Se bilder fra innsiden av moskeen
SKUI Blod på gulv og vegger. Kulehull. Og knuste vinduer. Angrepet mot Al-Noor-moskeen har satt sine spor.
lørdag 13:05 VG
OSLO

Slipp dem inn!
To medlemmer av USAs nasjonalforsamling ble torsdag nektet innreise i Israel etter at president Donald Trump via Twitter ba israelske myndigheter stoppe dem. Beslutningen har stilt Israel i et bekymringsfullt dårlig lys.
lørdag 12:56 VG
Religion må kritiseres
Vi trenger en handlingsplan mot muslimhat. Vi trenger ikke en handlingsplan mot islamofobi. Mennesker trenger vern. Religion og ideologi trenger det ikke.
lørdag 12:56 VG
Rødgrønn frykt for «krig mot byene» i regjeringens bomløsning
Økt biltrafikk, mindre satsing på buss, trikk og bane og vingeklippede bypakker. Det frykter opposisjonen kan bli utfallet av regjeringens bompengesamtaler.
lørdag 11:47 VG
Spansk ekspert hyller Ødegaard: Enormt viktig for laget
Martin Ødegaard (20) blir hjørnesteinen i sitt lags angrepsspill denne sesongen, tror Real Sociedad-ekspert Oscar Badallo.
lørdag 11:24 VG
Ekspert før storkamp: – Rosenborg tåler ikke å tape
Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener RBK-trener Eirik Horneland har et stort dilemma før den viktige kampen mot serietreer Odd i Skien.
lørdag 11:15 VG
Skrøt av at han fikk flyet for seg selv – men flyet tok aldri av
Da Vincent Peone skulle ta morgenflyet fra Aspen til Salt Lake City forrige uke, la han ut en video om at han fikk flyet for seg selv. Men i videoen, som har over 3,3 millioner visninger, utelot han å nevne at flyet aldri tok av.
lørdag 02:30 VG
Drap på nygift politimann ryster Storbritannia: 13-åring blant de arresterte
Ti personer er arrestert etter at den nygifte politimannen Andrew Harper ble påkjørt og drept torsdag i Berkshire i Storbritannia. Blant dem en 13 år gammel gutt.
lørdag 02:30 VG
God avslutning reddet Hovland på en tung dag
Golffenomenet Viktor Hovland (21) var på vei mot en sjelden svak runde, men reddet seg inn med en god avslutning. Likevel mistet han ledelsen i den første turneringen i Korn Ferry-sluttspillet.
lørdag 00:57 VG
Politiet trapper opp: Jakter svar om ukjente kjøretøy og personer
I høst har politiet behov for å gå ut med ny informasjon etter Anne-Elisabeth Hagens forsvinning. Sentrale etterforskiningsoppgaver er å identifisere ukjente kjøretøy og personer.
fredag 23:01 VG
Narkotikasjekker rekruttene: – Kan utsettes for utpressing
SESSVOLLMOEN Dersom rekruttene tidligere har vært i kontakt med kriminelle nettverk for å skaffe narkotika, kan det være en sikkerhetsrisiko for Forsvaret.
fredag 22:51 VG
Lewandowski-dobbel mot Jarstein - nå får han ny lekekamerat
(Bayern München-Hertha Berlin 2–2) Robert Lewandowski (30) hadde hovedrollen da de regjerende mesterne serieåpnet mot Hertha Berlin - og nå får storscoreren en ny lekekamerat.
fredag 22:27 VG
Rolf Kristian Larsen og Heidi Toini er blitt foreldre
Skuespillerparet ble foreldre til en gutt i juli.
fredag 22:14 VG
Ulv ruslet forbi kjøkkenvinduet til Bodfrid (63)
– Tenk å få se en ulv. Gud, for en opplevelse! sier Bodfrid Strømseth om fredag morgens blinkskudd fra kjøkkenvinduet.
fredag 22:12 VG
Albumanmeldelse Bon Iver «i,i»: Indiegranskauen
Bon Iver prøver nok en gang å unngå at noen hører på dem. Og feiler.
fredag 21:08 VG
Konsertanmeldelse: Martin Garrix, Findings Festival: Prematur utblåsning
Nederlandsk elektrostjerne gjør det han får betalt for. Det holder akkurat.
fredag 21:08 VG
Philip Manshaus’ far etter sønnens forklaring: – Forstår ikke hvem som står bak en slik hjernevask
Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (21) erkjenner at det var han som angrep moskeen i Bærum og drepte sin egen stesøster. Manshaus’ far sier saken dypt tragisk og ubegripelig.
fredag 20:57 VG
Moské-heltene forteller om dramaet: – Visste at jeg ville dø hvis jeg slapp ham
Muhammad Iqbal (76) og Muhammad Rafiq (65) kjempet for livene sine da draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (21) tok seg inn i bønnerommet i Bærums-moskeen forrige lørdag. «Uante krefter» måtte hentes frem for å stoppe ham.
fredag 20:43 VG
Fremskrittspartiet kaller inn til ekstraordinært landsstyremøte
Regjeringsdeltagelse skal være et tema når Frp kaller inn til ekstraordinært landsstyremøte søndag.
fredag 20:41 VG
Første fredagsbønn etter terrorangrepet i Bærum: – Folk er redde
RYKKINN Fredagsbønnen for medlemmene av al-Noor-Moskeen ble holdt i en gymsal på Rykkinn Skole i dag. Det kom færre enn ventet. Nestleder i moskeens styre mener det tyder på frykt.
fredag 19:41 VG
Reagerer på fristbrudd i barnevernet: – Dypt alvorlig
At nesten alle kommunene bryter fristen for behandling av bekymringsmeldinger i barnevernet er svært alvorlig og vitner om at regjeringen ikke har håndtert barnevern godt nok, mener SV og Ap.
fredag 19:11 VG
Gransket for medlemsjuks: Idrettsklubb utestenges fra norsk idrett
En cricketklubb i Oslo er utestengt fra norsk idrett og må tilbakebetale tilskudd på over 250 000 kroner innen 14 dager. Idrettskretsen vurderer også politianmeldelse av saken.
fredag 18:57 VG
Olav Lundanes er skogens konge: Tok sitt andre VM-gull
SPYDEBERG Olav Lundanes (31) vant langdistansen onsdag - og fulgte opp med VM-gull på mellomdistanse fredag. Magne Dæhli (32) tok bronse.
fredag 18:19 VG
Full taushet rundt omstridt Qatar-bonus: Krever FIFA-granskning
I all hemmelighet lovet en Qatar-baserte TV-gigant å betale en bonus på 100 millioner dollar til FIFA dersom Qatar ble tildelt fotball-VM. FIFA-president Gianni Infantino ble kjent med opplysningene allerede for halvannet år siden.
fredag 18:00 VG
Ekspert etter tredje bombeattentat på tre uker: - Dødelige angrep skjer hele tiden
Minst fire er drept etter at en bombe gikk i en moské i utkanten av byen Quetta i provinsen Balutsjistan nord i Pakistan, sørvest i landet fredag.
fredag 17:42 VG
Dobbelt VM-gull: – Hun er Sveriges beste idrettsutøver
SPYDEBERG Tove Alexandersson (26) har vunnet begge gullene i o-VM i Østfold. I svensk idrett er orienteringsstjernen en av de største.
fredag 17:33 VG
ELITESERIEN

Knalltall for DumDum Boys
I 2018 gjorde DumDum Boys et bejublet comeback både på plate og scene - og økonomisk.
fredag 17:23 VG
Hopp-Tande etter nytt skadeavbrekk: – Fryktet det verste
I slutten av juni var Daniel-André Tande tilbake i hoppbakken etter et skadeavbrekk. Nå er 25-åringen skadd – igjen.
fredag 17:21 VG
Mos Abdellaoue til Sarpsborg 08 - bytter plass med Lars-Jørgen Salvesen
Mustafa «Mos» Abdellaoue går fra Strømsgodset til Sarpsborg 08. Samtidig reiser Lars-Jørgen Salvesen motsatt vei.
fredag 16:48 VG
UiO brukte nesten 300.000 på hodejegere for å ansette sin egen direktør
Ellen Johanne Caesar går fra direktør for virksomhets- og økonomistyring, til direktør for avdeling for administrativ støtte hos Universitetet i Oslo. Jobbyttet kostet universitetet dyrt.
fredag 16:40 VG
Scheie om ligaleder Bodø/Glimt: – Kan bli «Norges Leicester»
For tre år siden sjokkerte Leicester en hel sportsverden da de holdt unna for Premier League-gigantene og vant ligaen. Nå tror fotballorakel Arne Scheie at Bodø/Glimt kan gjøre det samme i Eliteserien.
fredag 15:21 VG
Helse Bergen får varsel fra Arbeidstilsynet: Fødeklinikken er bekymret for pasientsikkerheten
HAUKELAND Arbeidstilsynet stiller spørsmål ved om driften av Kvinneklinikken på Haukeland universitetssjukehus er forsvarlig, viser en ny tilsynsrapport. – Vi er urolige for pasientsikkerheten, sier jordmor.
fredag 15:12 VG
Studie: Fotballtitting kan være bra for helsen
Britiske forskere har fulgt 25 fotballsupportere over tre kamper. Resultatene viser at fotballtitting faktisk kan være positivt for supporternes helse.
fredag 15:01 VG
Bekymret: – Vi må sikre at jordmødre orker å stå i jobben
Når vi snakker med politikerne er alle enige om at jordmødre og fødselsomsorgen er viktig. Vi venter nå på handling.
fredag 14:01 VG
Moxnes og barnehagemangfold
Bjørnar Moxnes spør i VG om det er noe galt med grunnleggende lese- og tallferdigheter i PBLs ledelse. Han spør om vi opererer med alternative fakta i spørsmålet om utviklingen i barnehagesektoren.
fredag 13:50 VG
Slik kan Vedvik revolusjonere NFL: – Har knapt blitt gjort før
Kåre Vedvik ligger an til å være både punter og kicker den kommende NFL-sesongen. Det har ingen gjort på nesten 40 år.
fredag 13:48 VG
Nå selger «Fattig student» mer bøker enn Nesbø
Minst åtte forlag skal ha tatt kontakt med Karen Elene Thorsen (22) for å gi ut bok basert på hennes populære instagramkonto @fattig.student. Nå selger hun aller mest i Norge!
fredag 13:44 VG
Slik blir årets Amanda-show
Lørdag deles årets Amanda-priser ut. Etter tre tiår med show på NRK og TV 2, sendes filmprisen i år på VG+.
fredag 13:26 VG
Politiet om Vinstra-dødsfallet: – Fikk melding om blodig mann som banket på dører
VINSTRA Én mann er siktet for kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 60-årene ble funnet død på Vinstra torsdag kveld.
fredag 13:08 VG
Amerikansk kongresspolitiker får likevel reise til Israel - vil ikke dra
Kongresspolitikeren Rashida Tlaib fra USA, som ble nektet innreise til Israel, får likevel tillatelse til å besøke landet.
fredag 12:15 VG
Disse skal kjempe om å bli Mesternes Mester 2020
Ingvill Måkestad Bovim (38), Kari Mette Johansen (40), Odd-Bjørn Hjelmeset (47) og Emil Hegle Svendsen (34) er fire av de ti tidligere idrettsstjerner som snart reiser til Kroatia for å kjempe om hvem som blir Mesternes Mester i 2020.
fredag 12:02 VG
Neymar-sagaen ruller videre: Skal ha avslått to bud
Paris Saint-Germain, Barcelona eller Real Madrid. Hvor Neymar spiller når overgangsvinduet stenger, virker å være helt i det blå.
fredag 11:44 VG
Ukens kuskekommentarer: – Jeg synes han står spennende til
Her kan du lese kuskekommentarene til alle hestene til V75-omgangen på Bergen Travpark.
fredag 11:43 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ELITESERIEN

OSLO

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL