Utenriks
Tyskland hentet hjem kvinner og barn fra Syria
Tyskland har hentet hjem flere personer de mistenker for å ha sluttet seg til IS, samt barna deres, fra al-Roj-leiren nord i Syria.
38min ABC Nyheter
Slik skal Norge stå imot Putin
Beskyttelse av norsk sokkel handler om langt mer enn HV-soldater på sikringsoppdrag: Maritime patruljefly og krigsskip skal sikre oljeplattformer og gassrør mot ubåter.
50min VG
Lula får støtte av motstandere
Brasils ekspresident Luiz Inacio Lula da Silva får støtte fra en annen presidentkandidat og en annen ekspresident i kampen mot president Jair Bolsonaro.
04:24 ABC Nyheter
«Scrubs»-produsent siktet for seksuelle overgrep
Erik Weinberg (62) skal ha lurt kvinner til å være med på fotooppdrag. Nå har Los Angeles County tatt ut siktelse mot produsenten.
04:04 VG
- Må slutte å lyve
Mektig Putin-alliert kommer med kraftig kritikk av den russiske ledelsen.
03:43 Dagbladet
Biden besøkte orkanrammede Florida
USAs president Joe Biden gjennomførte onsdag et politisk ladet besøk i Florida for å se på de enorme ødeleggelsene som orkanen Ian har etterlatt seg.
03:37 ABC Nyheter
Coca-Cola anklages for grønnvasking
Coca-Cola har inngått en avtale med Egypt, som gjør merkevaren til sponsor for FNs klimatoppmøte. Nå beskyldes Coca-Cola for grønnvasking.
02:31 VG
FN bekymret for kollaps i Afghanistans økonomi
Afghanistans økonomi har gått gjennom en dramatisk nedgang siden Taliban kom til makten i fjor, heter det i en FN-rapport.
02:14 ABC Nyheter
VERDEN

Kvinne overfalt og voldtatt i Oslo sentrum
En kvinne ble onsdag kveld voldtatt og overfalt i Oslo sentrum. Ingen er pågrepet i saken.
02:01 VG
Nord-Korea med nye missiloppskytinger
Diktaturet sier missilene ble avfyrt som svar på militærøvelser gjennomført av USA og Sør-Korea.
01:26 VG
Minst 15 døde da to båter med migranter sank utenfor Hellas
Det pågikk en storstilt redningsoperasjon utenfor en øy sør i Hellas, der en seilbåt med opptil 100 migranter sank i uvær sent onsdag.
01:14 ABC Nyheter
Juntaleder innsatt som president i Burkina Faso
Kapteinen Ibrahim Traore ble utnevnt til president i Burkina Faso onsdag, ifølge en offisiell uttalelse. Han ledet et militærkupp fredag.
00:52 ABC Nyheter
Niemann svarte etter sjokkrapporten – møtt med nye sikkerhetstiltak
Den omdiskuterte 19-åringen slo tilbake etter jukseavsløringen og vant sitt første game. Etterpå uttalte han seg med selvtillit.
00:38 VG
Reaksjonene etter nytt Haaland-show: – Han er for vill
Med sine to scoringer mot FCK har Erling Braut Haaland scoret 28 mål på bare 22 kamper i Champions League. Et mål med høyre og et med venstre fot mot FC København. Det er «haalandmania» i internasjonal presse.
00:37 VG
Yonhap: Nord-Korea har avfyrt nye missiler
Nord-Korea har avfyrt nye missiler, ifølge det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap. Omtrent Samtidig satt FNs sikkerhetsråd i møte om de hyppige våpentestene.
00:22 ABC Nyheter
Brutal krigsroman fra Roy Jacobsen – Bokanmeldelse: «De uverdige»
En liten stor roman igjen, fra Roy Jacobsens hånd. Nå med et dypt stup inn i okkupasjonens Oslo, der en liten gjeng unge gutter herjer og stjeler, selger på svartebørs og tar for seg.
00:00 VG
Forskere: Klimaendringer gjorde sommerens tørke langt mer sannsynlig
Menneskeskapte klimaendringer gjorde sommerens tørke på den nordlige halvkulen minst 20 ganger mer sannsynlig, ifølge et internasjonalt forskerteam.
23:37 ABC Nyheter
Guardiola svarte om Haaland-påstand: – Det er ikke sant
ETIHAD STADIUM Manchester City-trener Pep Guardiola (51) nekter for at Erling Braut Haaland (22) har en kontraktfestet åpning for å forlate klubben til fordel for Real Madrid på et tidspunkt.
23:37 VG
Netanyahu innlagt på sykehus etter illebefinnende
Israels tidligere statsminister Benjamin Netanyahu ble innlagt på sykehus onsdag etter å ha blitt uvel på den jødiske helligdagen jom kippur.
23:31 ABC Nyheter
Finansdepartementet: – Anslag på usikkert grunnlag
Finansminister Trygve Slagsvold Vedum har flere ganger forsikret at opp mot 70 prosent eller rundt to tredjedeler av oppdrettsselskapene vil slippe den nye grunnskatten. Nå innrømmer departementet at det er usikre tall.
23:16 VG
Nord-Korea har avfyrt nytt ballistisk missil, ifølge Sør-Korea
Nord-Korea har avfyrt et nytt ballistisk missil, skriver det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap.
23:16 ABC Nyheter
Ukrainske tropper rykker inn i Luhansk: – Den russiske fronten begynner å kollapse
Nye bilder skal vise ukrainske styrker på vei inn i den strategisk viktige østlige regionen Luhansk for første gang siden starten av den russiske invasjon.
23:11 ABC Nyheter
Tannlege tilbakeviser at «gulltenner» tilhører drepte torturofre
Ukrainas forsvarsdepartement knyttet funnet av en boks med «gulltenner» til et påstått russisk torturkammer. Den lokale tannlegen hevder at tennene er hans – mens innbyggere forteller om tortur av russiske styrker.
22:51 VG
- Blir overkjørt
Ukrainske styrker har god framdrift sør i Ukraina. Om det fortsetter kan Kherson falle i løpet av et par uker, mener ekspert.
22:27 Dagbladet
Savner lovet styrking av kvinnehelse
I 2021 lovet regjeringen å styrke Nasjonalt senter for kvinnehelseforskning. Et år senere sier lederen for senteret at de i praksis har endt opp med mindre penger.
22:17 VG
Ny Haaland-oppvisning: – Er laget i et laboratorium
MANCHESTER (Manchester City-FC København 4–0, andre omgang pågår) Erling Braut Haaland (22) satte inn to nye nettkjenninger i møtet med FCK. Nordmannen troner nå alene på toppscorerlisten i både Premier League og Champions League.
22:04 VG
Toppsjefer trekker seg etter sjokkrapporten om sexmisbruk: – Jeg kan ikke unnskylde nok
To klubbeiere trekker seg etter sjokkrapporteren om seksuell trakassering og misbruk av kvinnelige fotballspillere i National Women’s Soccer League.
22:04 VG
Russlands ambassadør til USA ut med advarsel: «Som om USA deltar i krigen»
USAs beslutning om å pøse millioner inn i bistand til Ukraina, samt fire eksemplarer av våpensystemet Himars, oppfattes som en direkte trussel mot Russland, advarer landets ambassadør til USA.
21:43 ABC Nyheter
Forskere: Nord Stream-lekkasjene lekket mindre metangass enn fryktet
Rundt 70.000 tonn med metangass lekket fra de to Nord Stream-ledningene etter eksplosjonene forrige uke, ifølge forskere. Det er mindre enn fryktet.
21:31 ABC Nyheter
USA meiner Ukraina sto bak attentatet mot russisk nasjonalist
Amerikanske styresmakter meiner det var ukrainske tenestemenn som gav grønt lys til bombeangrepet som tok livet av den russiske nasjonalisten Darja Dugina.
21:27 NRK
Bild: Hevder gulltenner er stjålet fra tannlege
Bildet av en kasse full av gulltenner vekker sjokk, harme og ubehagelige assosiasjoner. Nå kan det vise seg at samlingen er stjålet fra en lokal tannlege.
21:15 TV 2
Anne Lise og Kjetil har syv barn: – Det er tøffe tider nå
BERGEN Maten blir dyrere, rentene stiger og strømregningene tar nattesøvnen fra folk. For denne familien på ni er det blitt stadig mer utfordrende å få endene til å møtes.
20:59 VG
Russiske Mikhail gjemmer seg i Moskva: – Jeg vil ikke skyte på ukrainerne
Mens tusenvis av russiske menn flykter fra landet, velger noen av dem å bli i Russland. Mikhail (32) er en av dem. Nå gjemmer han seg i Moskva.
20:58 TV 2
VERDEN

Slik er den ukrainske fremgangen
Ukraina har stor fremgang i sine motoffensiver i sør og nordøst, mens Russland sliter stadig mer. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier flere dusin landsbyer har blitt gjenerobret.
20:55 TV 2
SV-bossen vil ha enda en fiskeskatt: – En våt drøm
SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes mener at regjeringens ferske lakseskatt ikke går langt nok. Nå foreslår han en helt ny fiskeskatt, som han mener vil «garantere» mer aktivitet langs kysten.
20:42 VG
Alec Baldwins forlik utelukker ikke fremtidig siktelse
Påtalemyndigheten i New Mexico sier at det sivile forliket som er gjort mellom Alec Baldwin og familien til den drepte fotografen, ikke har noe å si på en potensiell fremtidig siktelse av skuespilleren.
20:24 TV 2
Fant eske med gulltenner i frigjort landsby – hevder russerne begikk grusomheter: – Naboer hørte skrik
Ukrainsk sikkerhetssjef anklager Russland for tortur mot soldater og sivile.
20:17 ABC Nyheter
NYT: USA mener Ukraina sto bak bilbomben som drepte russisk høyrenasjonalist
Amerikanske myndigheter mener det var ukrainske tjenestemenn som ga tillatelse til bombeangrepet mot den russiske nasjonalisten Darja Dugina.
19:54 ABC Nyheter
Historisk romferd: – Det er første gang
For første gang på 20 år fraktes en russisk kosmonaut til verdensrommet fra USA, men det er ikke det eneste som gjør oppskytningen historisk.
19:45 TV 2
New York Times: USA mener Ukraina står bak attentat på Darja Dugina
Alle pekte på hverandre etter attentatet på den høyreekstreme filosofenAleksandr Dugins datter. Nå skriver New York Times at USA tror Ukraina står bak.
19:45 VG
«Farmen»-blemme i «Torpet»-finalen: – Skulle aldri skjedd
Observante seere oppdaget feilen i Torpet-finalen. TV 2 mener det ikke påvirker resultatet av konkurransen.
19:20 VG
Drap ryster Tyskland: Dumpet i elv
Søndag kveld festet en 23 år gammel kvinne på en nattklubb i Kaltenbach. Under et døgn seinere ble hun funnet drept.
19:06 Dagbladet
Ny studie blant 20.000 kvinner: Coronavaksinen kan påvirke mensen
Ny studie viser at coronavaksinen kan endre menstrasjonssyklusen. Men fremdeles vet vi for lite til å slå dette fast med sikkerhet, ifølge FHI.
19:02 VG
Dansk trenerstjerne (34) får ilddåp mot Haaland
ETIHAD STADIUM For to uker siden ble Jacob Neestrup (34) ansatt som tidenes yngste FC København-trener. Nå får den tidligere Stavanger-spilleren råd fra Pep Guardiola (51) og læremester Ståle Solbakken (54).
18:59 VG
Etiopia: Minst 50 flyktningar drepne i luftangrep på skule
Både hjelpearbeidarar og soldatar i Tigray-regionen melder om luftangrepet. Minst 50 personar skal vere drepne, og fleire enn 70 såra.
18:42 NRK
Protesterte mot Putin – nå har hun rømt fra husarrest
- Sett en slik fotlenke på Putin, er Marina Ovsyannikovas siste hilsen til russiske myndigheter.
18:37 TV 2
«Porten i nord»: Russland feiret tvillingbyenes fall – så mistet de Lyman
Gjenerobringen av Lyman er langt større enn bare «Ukraina som har tatt en by tilbake». Den relativt lille byen regnes som den nordlige porten inn til Donbas, og er et avgjørende område.
18:12 ABC Nyheter
Stå imot lobbypresset
Hardkjøret mot regjeringens forslag om grunnrenteskatt er i gang. De må holde seg harde.
18:12 VG
Hemmelige samtaler om Syria på Losby
I flere dager har representanter for det syriske sivilsamfunnet sittet på et gods i Lørenskog utenfor Oslo og snakket om fremtiden.
18:12 NRK
Putin gir ordre om russisk overtakelse av Ukrainas største atomkraftverk
Russlands president Vladimir Putin har gitt ordre om at russiske myndigheter overtar det okkuperte Zaporizjzja-verket, som er Ukrainas største atomkraftverk.
17:54 ABC Nyheter
Stoltenberg: Nato vil trappe opp støtten til Ukraina
Generalsekretær i Nato, Jens Stoltenberg, berømmer det ukrainske folket og sier han skal trappe opp støtten fra forsvarsalliansen.
17:45 ABC Nyheter
Kjøligere hyttemarked: – En del kjøpere prøver seg
Prisene bikker ned og det er langt flere fjellhytter til salgs enn i fjor. På en del objekter har det vært en priskorreksjon på 5–10 prosent sammenlignet med før sommeren.
onsdag 17:37 VG
Hilary Swank (48) venter tvillinger
Den Oscar-vinnende skuespilleren avslørte selv babynyheten på talkshowet «Good Morning America» onsdag.
onsdag 17:32 VG
Arteta avslører Ødegaard-advarsel: – Har gjort hjemmeleksen i garderoben
LONDON Mikel Arteta (40) er full av lovord om Bodø/Glimt og røper at lagets norske spion har advart lagkameratene.
onsdag 17:28 VG
Baldwin inngår forlik med familien til kvinnen han skjøt
Skuespilleren Alec Baldwin har inngått forlik med familien til Halyna Hutchins, som døde da Baldwin avfyrte det han trodde var en uladd pistol under en filminnspilling.
onsdag 17:27 ABC Nyheter
Riksrevisjonen brukte 2,5 år på kritisk rapport om Forsvaret
Riksrevisjonen sier at det haster for Forsvaret å få kontroll over sine IKT-systemer. Men revisjonen brukte selv to og et halvt år fra de først oppdaget kritiske mangler i Forsvarets IKT-systemer, og til rapporten kom til Stortinget.
onsdag 17:24 VG
Oljeprisen stiger etter Opec+-kutt
Oljeprisene har steget etter at Opec og en rekke samarbeidsland, deriblant Russland, har besluttet å kutte produksjonen.
onsdag 17:03 ABC Nyheter
Opprør mot prestestyret
Opptøyene i Iran er ved et vendepunkt: Enten vokser protestbølgen seg enda større, eller den slås brutalt ned av regimet. Det siste er å frykte.
onsdag 16:20 VG
VERDEN

Kasse med gulltenner sjokkerer: – Fant grusomme torturkamre
En ukrainsk tjenestemann har tvitret bilder av et grotesk funn som ble gjort etter frigjøringen av en landsby i Kharkiv-regionen.
onsdag 16:11 TV 2
Putin forventer at situasjonen i Ukraina stabiliserer seg
President Vladimir Putin sier at han forventer at situasjonen i områdene Russland har annektert i Ukraina vil stabilisere seg.
onsdag 15:49 ABC Nyheter
Vil øke ski-toppens honorar til nesten 900.000 kroner
Styret i norsk langrenn ønsker at Torbjørn Skogstad (61) skal honoreres med nesten 900.000 kroner for jobben med å lede dem. Det er en økning på 60 prosent fra tidligere år.
onsdag 15:48 VG
Svensk delegasjon besøker Ankara
En delegasjon fra Sverige er i Ankara for å gjøre et nytt forsøk på å overbevise Tyrkia om å si ja til svensk Nato-medlemskap.
onsdag 15:43 ABC Nyheter
Rettsdokumenter: Hertha-eier betalte millioner for svertekampanje mot egen klubbpresident
Kaoset rundt Rune Almenning Jarstein (38) og Hertha BSC er ingenting mot det dramaet som nå er under oppseiling i den tyske Bundesliga-klubben som nå blir lagt ut for salg.
onsdag 15:43 VG
Frykter studentene blir glemt i årets statsbudsjett
For ett år siden sa utdanningsministeren at det var uaktuelt å øke studiestøtten. Nå frykter Norsk studentorganisasjon at det samme skjer i år.
onsdag 15:21 VG
Putin: – Vi har alltid stor respekt for det ukrainske folket
Den russiske presidenten venter samtidig at situasjonen i de annekterte regionene i Ukraina vil stabilisere seg.
onsdag 15:16 TV 2
Kåre Magnus Bergh ute av Melodi Grand Prix-programlederrollen
NRK går for Staysman og Arianrhod Engebø som programledere for MGP 2023.
onsdag 15:14 VG
Britene er lite imponert over Liz Truss
Britenes statsminister Liz Truss er alt mindre populær enn det forgjengeren Boris Johnson og tidligere Labour-leder Jeremy Corbyn noensinne var, viser måling.
onsdag 15:13 ABC Nyheter
«Rust»-produsenter har inngått forlik med Halyna Hutchins etterlatte – filmen gjenopptas
Det opplyser Halyna Hutchins enkemann, ifølge Deadline.
onsdag 15:11 VG
Russland hevder ukrainske styrker angrep hotell i Kherson
Myndighetene som Russland har innsatt i den okkuperte byen Kherson, anklager ukrainske styrker for å ha gjennomført et rakettangrep mot et hotell i byen.
onsdag 15:06 ABC Nyheter
Støre: Sårede ukrainske soldater og sivile til Norge
Norge vil igjen motta sårede soldater og sivile fra Ukraina, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til VG.
onsdag 15:02 ABC Nyheter
Putin: - Har respekt
Russlands president Vladimir Putin sier at han regner med at situasjonen vil stabilisere seg i de nylig annekterte regionene Kherson, Donetsk, Luhansk og Zaporizjzja. Han sier også at Russland respekterer det ukrainske folk.
onsdag 15:00 Dagbladet
Her skyter tenåringssønnene med missiler
Den tsjetsjenske lederen, Ramzan Kadyrov, publiserte nylig en video hvor hans tre sønner på 14, 15 og 16 år fikk militær trening på en skytebane. Han hevder at han skal sende tenåringene til fronten i Ukraina.
onsdag 14:27 TV 2
Støre: Nå kommer sårede ukrainske soldater til Norge
Norge mottar nå både sårede sivile og militære fra Ukraina, opplyser statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til VG.
onsdag 14:23 VG
Greenpeace demonstrerte under Truss' tale
Greenpeace-demonstranter avbrøt statsminister Liz Truss' tale under den konservative partikonferansen i Birmingham onsdag. De mener hun har gått tilbake på valgløfter.
onsdag 14:19 ABC Nyheter
Konservative og Venstre i Danmark avviser Frederiksens framstøt
De to største borgerlige partiene i Danmark avviser statsminister Mette Frederiksens invitasjon til en bred samlingsregjering etter valget.
onsdag 14:17 ABC Nyheter
Tyrkisk raseri mot svensk TV-satire
Flere tyrkiske medier raser mot SVT etter et innslag i satireprogrammet «Svenska nyheter» der president Recep Tayyip Erdogan får gjennomgå.
onsdag 14:13 ABC Nyheter
Russisk «spionskip» har gjort to undersøkelser på norsk sokkel siden 2019
«Akademik Lazarev» har gjort undersøkelser siden 2019. I tillegg har seks russiske fartøy fått ja til å forske på norsk havbunn de to siste årene. Flere av båtene eies av oligarker med tette bånd til Putin, ifølge forsker.
onsdag 14:11 VG
Melinda Gates om bruddet med Bill Gates: – Utrolig smertefullt
Halvannet år etter bruddet med milliardær Bill Gates (66), letter Melinda Gates (58) på sløret om følelsene.
onsdag 14:02 VG
Vil gi VGS-elever mer stipend
Hadeland videregående skole Regjeringen vil bruke mer enn 100 millioner kroner med på stipend for VGS-elever til neste år. – Økonomi skal ikke være et hinder for å ha tilgang på god utdanning, sier kunnskapsministeren.
onsdag 14:00 VG
Ten Hag: – Ronaldo forbannet når han ikke spiller
Manchester United-manager Erik ten Hag (52) beskriver det ydmykende tapet mot byrivalen som en «virkelighetssjekk» og sier Cristiano Ronaldo (37) er forbannet når han ikke spiller.
onsdag 13:53 VG
Folkeavstemning om Mette
Det blir nyvalg i Danmark. Statsminister og sosialdemokrat Mette Fredriksens skjebne følges nøye blant norske sosialdemokrater.
onsdag 13:17 VG
Nyvalg i Danmark – Frederiksen vil ha samlingsregjering
Statsminister Mette Frederiksen varsler nyvalg i Danmark 1. november. Nå er tiden inne for en bredt sammensatt samlingsregjering, mener hun.
onsdag 13:09 ABC Nyheter
Statsminister Mette Frederiksen skriver ut nyvalg i Danmark
Det blir nyvalg i Danmark åtte måneder før Folketingets periode vil utløpe. Det opplyser landets statsminister onsdag.
onsdag 13:05 VG
VERDEN

Mener mobiliseringen svikter: – Russerne løper nærmest for livet
Ukraina har stor fremgang i sin motoffensiv, mens Russland sliter stadig mer. Eksperten mener russernes mobilisering er kaotisk.
onsdag 13:02 TV 2
Ukraina: Områder rundt Kyiv skal ha blitt angrepet av russiske «selvmordsdroner»
Russland har for første gang angrepet mål rundt den ukrainske hovedstaden med såkalte kamikaze-droner, ifølge ukrainske myndigheter.
onsdag 12:58 ABC Nyheter
Russere og belarusere ønskes velkommen tilbake til boksing
Det internasjonale bokseforbundet (IBA) meddeler at russiske og belarusiske boksere kan få begynne å gå boksekamper igjen.
onsdag 12:54 VG
Nyval i Danmark 1. november: Unngår mistillitsforslag frå støtteparti
Fleire danske parti har kalla inn til pressemøte om kort tid. Danmarks Radio skriv at dei skal peike ut sine statsministerkandidatar.
onsdag 12:46 NRK
Reagerer på hemmelighold av juksemakere i sjakk
En sjakkspiller helt i verdenstoppen ble avslørt for juks av Chess.com. Han fikk være anonym. Det får eksperter til å reagere.
onsdag 12:45 VG
F-35-kampfly rykket ut etter oppdagelse av russisk fly
Luftforsvaret rykket onsdag ut fra Evenes flystasjon med to F-35 kampfly. Nå opplyser Forsvaret at det var et russisk maritimt patruljefly som ble oppdaget og identifisert.
onsdag 12:35 VG
Høyre truer med å felle byrådet i Bergen: – Har ikke tatt ansvar
Byrådet i Bergen sitter på nåde etter en knusende tilsynsrapport om barnevernet. Flere partier drøfter mistillitsforslag mot byrådslederen.
onsdag 12:04 VG
EU-landene enige om ny sanksjonspakke mot Russland
EU-landene er enige om en ny pakke med sanksjoner mot Russland som reaksjon på landets annektering av flere ukrainske regioner.
onsdag 12:00 ABC Nyheter
Tre grunner til at det ikke blir så stramt
Trygve Slagsvold Vedum prøver så godt han kan å være gjerrig. Men det er mulig han overdriver litt.
onsdag 11:58 VG
Russland vil delta i etterforskning av Nord Stream-lekkasje
Russland krever å få delta i etterforskningen av det som antas å ha vært sabotasje mot de to Nord Stream-rørledningene i Østersjøen.
onsdag 11:57 ABC Nyheter
Feil med Sophie Elise-tall på Podtoppen: – Svært synd
NRKs nye og omstridte podkastsatsning er utsatt for en teknisk glipp fra statskanalens side.
onsdag 11:49 VG
Rihanna om Super Bowl-show: – Nervøs
Rihanna (34) innrømmer at hun har nerver før spesialoppdraget.
onsdag 11:47 VG
«Dra nå. Ikke kom tilbake»
Da Russland invaderte Ukraina, støttet moren til «Mikhail» Vladimir Putins krig. Da Russlands president beordret en mobilisering, ba hun sønnen flykte.
onsdag 11:36 Dagbladet
To eiere i amerikansk kvinnefotball trekker seg etter rapport om systematisk misbruk
Merritt Paulson og Arnim Whisler trer til side fra Portland Thorns og Chicago Red Stars etter rapporten om systematisk misbruk i kvinnefotballen i USA.
onsdag 11:31 VG
Politiet aksjonerte mot Köln-fans – flere pågrepet
Tysk politi har pågrepet flere mistenkte etter voldelig supporterbråk da Köln besøkte Nice i conferenceligaen tidlig i september, skriver DPA.
onsdag 11:17 ABC Nyheter
Kraftig jordskjelv i Iran
Over 500 mennesker er skadd i et kraftig jordskjelv nordvest i Iran, melder de statlige mediene i landet.
onsdag 11:15 ABC Nyheter
Ronny Melbye (46) fortsatt savnet: Politiet skjerper siktelse
Politiet mener Ronny Melbye (46) som ble meldt savnet lørdag er utsatt for dødelig vold og har siktet en bekjent mann han hadde tilhold hos. Mannen nekter straffskyld. Onsdag ettermiddag ble han varetektsfengslet i fire uker.
onsdag 11:02 VG
Kvinne funnet død i Skien – starter drapsetterforskning
Politiet har startet drapsetterforskning etter at en kvinne ble funnet død i sitt eget hjem i Skien tirsdag.
onsdag 10:50 VG
Iran kaller inn Storbritannias ambassadør på teppet
Iran anklager Storbritannias regjering for å spre løgner og forstyrrende informasjon om protestene i landet og har kalt landets ambassadør inn på teppet.
onsdag 10:49 ABC Nyheter
Danmarks statsminister innkaller til pressemøte – går mot nyvalg
Danmarks statsminister Mette Frederiksen skal holde pressemøte ved statsministerboligen klokka 13 onsdag. Det ventes at hun vil utskrive nyvalg.
onsdag 10:47 ABC Nyheter
EU-kommisjonen trosser Norge og åpner for pristak på gass
EU-kommisjonen åpner for et pristak på importert gass. Jonas Gahr Støre forstår frustrasjonen, men foreslår i stedet langsiktige gasskontrakter.
onsdag 10:45 ABC Nyheter
Øyunn Krogh åpner seg om brudd og ny flamme: – Forelsket
Øyunn Krogh forteller i podkasten «Ida med hjertet i hånden» at hun nå går gjennom både kjærlighetssorg og forelskelse på samme tid.
onsdag 10:27 VG
Miguel skal skilles
Kona til den amerikanske artisten Miguel har søkt om skilsmisse.
onsdag 10:16 VG
Takk, Sophie Elise!
Den som åpner seg om rusproblemer, fortjener støtte. Klarer man ikke å være støttende, får man pokker meg engasjere seg i noe annet.
onsdag 10:06 VG
Ut mot Vedum: – Vi har blitt lurt trill rundt
For annen gang på kort tid møter finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) tunge anklager om faglig feil. – Vi har blitt lurt trill rundt, sier Hanne Lundberg i familiebedriften Gratanglaks.
onsdag 10:02 VG
VERDEN

Bredt krav fra Stortinget: Sårede soldater må få gratis behandling
Flere av opposisjonspartiene på Stortinget vil pålegge regjeringen å dekke alle utgifter til behandling av sårede ukrainske soldater i Norge.
onsdag 09:50 VG
Knutsen og Berg mener Arsenal-kampen er «tidenes test» for Bodø/Glimt
LONDON Selv ikke møtene med José Mourinhos gutter i den evige stad kan måle seg med det som venter nordøst i London, mener Bodø/Glimts trener og kaptein.
onsdag 09:50 VG
Tyskland både importerte og eksporterte mer i august
Etter et fall i juli økte eksporten fra Tyskland i august. Samtidig økte importen til landet raskere enn før, og handelsunderskuddet ble langt mindre.
onsdag 09:45 ABC Nyheter
Gazprom gjenopptar gassleveransen til Italia
Det russiske selskapet Gazprom gjenopptar gassleveransen til Italia etter å ha stanset den på grunn av et transportproblem i Østerrike i helgen.
onsdag 09:42 ABC Nyheter
Romsamarbeidet mellom USA og Russland fortsetter
En russisk kosmonaut fraktes onsdag til Den internasjonale romstasjonen om bord i et amerikansk SpaceX-romfartøy.
onsdag 09:34 ABC Nyheter
Chris Martin er syk – Coldplay utsetter konserter
Coldplay må ta en ufrivillig pause i tre uker. Konsertene i Brasil er utsatt til neste år.
onsdag 09:33 VG
Finansdepartementet strammer inn – kutter gratis øl og vin på kostymefest
Det er ikke bare i statsbudsjettet at Finansdepartementet strammer inn. På den årlige høstfesten får de ansatte ikke lenger gratis bonger til alkohol.
onsdag 09:15 VG
Bernt Hulsker i retten: – Det finnes ikke et rasistisk fiber i kroppen min
TV-profil Bernt Hulsker erkjente ikke straffskyld for hatefulle ytringer da rettssaken mot ham startet i Oslo tingrett onsdag.
onsdag 09:14 VG
Statsbudsjettet: 690 millioner til fastlegeordningen
Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) vil bruke 690 millioner kroner på å styrke fastlegeordningen i statsbudsjettet for 2023 som offentliggjøres torsdag.
onsdag 09:14 VG
Demokratiet vårt er sterkere enn Putin
Selvfølgelig betyr kabler noe for strømprisen. Men sprengte gassrørledninger i Østersjøen burde være det endelige beviset: Russland driver et kynisk spill for å kaste Europa ut i energikrise.
onsdag 09:14 VG
Putin undertegnet loven for annektering av ukrainske regioner
President Vladimir Putin signerte onsdag loven som fullfører annekteringen av Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja-regionene til Russland.
onsdag 09:04 ABC Nyheter
Alligatorer «løper rundt» og vanskeliggjør opprydningen etter orkanen «Ian»
Dødstallene etter «Ian» kryper opp mot 100 i Florida. Samtidig mangler mange penger til å bygge opp igjen etter at de har mistet alt i orkanen.
onsdag 08:52 NRK
Tankesmie: Kan ryste Putin-regimet
En USA-basert tankesmie opplyser at splittelsene blant russiske nasjonalistfraksjoner tiltar, noe som kan ryste Putin-regimet.
onsdag 08:19 Dagbladet
Drepte gravid venninne og stjal babyen
Kan dømmes til døden.
onsdag 08:04 Dagbladet
Russiske journalister i eksilredaksjon: – Umulig å jobbe i Russland
Nettavisen Norske Barents Observer har startet en eksilredaksjon med to russiske journalister i Kirkenes. De vil få ut informasjon til folk hjemme i Russland.
onsdag 07:55 VG
Sa opp politijobb for å bli stripper
Etter å ha jobbet som politi i over 30 år, fant Michelle Walton (51) en ny lidenskap.
onsdag 07:42 Dagbladet
Amerikanske medier: Russland har smuglet store mengder ukrainsk korn
Amerikanske medier har dokumentert russiskstyrte smugleroperasjoner av ukrainsk korn verdt mange millioner dollar. Russland benekter forholdene.
onsdag 06:30 ABC Nyheter
Her er årets Maskorama-kostymer
Huldra, Zombien og Rabagasten er blant de oppsiktsvekkende kostymene i årets «Maskorama»-sesong.
onsdag 06:21 VG
Zelenskyj forteller om «rask og kraftfull» framgang i Sør-Ukraina
Ukrainske forsvarsstyrker har gjenerobret titalls landsbyer øst og sør i landet, og framgangen i sør er rask og kraftfull, ifølge president Volodymyr Zelenskyj.
onsdag 06:16 ABC Nyheter
Onsdag 5. oktober: Dette skjedde i natt
Sjokkrapport om Niemann-juks publisert.
onsdag 06:03 VG
Orkanen Ian blåste ut gløden i mange Cuba-sigarer
Sigaren er kanskje Cubas fremste kulturelle kjennemerke, men også økonomisk avgjørende. Orkanen Ian la deler av den viktige produksjonen i grus.
onsdag 06:00 ABC Nyheter
NRK Urix TV 2 Utenriks E24 Utenriks Aftenposten Verden VG Utenriks Dagbladet Utenriks ABC Nyheter Verden Dagsavisen Utenriks Klassekampen Utenriks Verdidebatt.no Utenriks NRK Urix TV 2 Utenriks E24 Utenriks Aftenposten Verden VG Utenriks Dagbladet Utenriks ABC Nyheter Verden Dagsavisen Utenriks Klassekampen Utenriks Verdidebatt.no Utenriks NRK Urix TV 2 Utenriks E24 Utenriks Aftenposten Verden VG Utenriks Dagbladet Utenriks ABC Nyheter Verden Dagsavisen Utenriks Klassekampen Utenriks Verdidebatt.no Utenriks NRK Urix TV 2 Utenriks E24 Utenriks Aftenposten Verden VG Utenriks Dagbladet Utenriks ABC Nyheter Verden Dagsavisen Utenriks Klassekampen Utenriks Verdidebatt.no Utenriks NRK Urix TV 2 Utenriks E24 Utenriks Aftenposten Verden VG Utenriks Dagbladet Utenriks ABC Nyheter Verden Dagsavisen Utenriks Klassekampen Utenriks Verdidebatt.no Utenriks NRK Urix TV 2 Utenriks E24 Utenriks Aftenposten Verden VG Utenriks Dagbladet Utenriks ABC Nyheter Verden Dagsavisen Utenriks Klassekampen Utenriks Verdidebatt.no Utenriks NRK Urix TV 2 Utenriks E24 Utenriks Aftenposten Verden VG Utenriks Dagbladet Utenriks ABC Nyheter Verden Dagsavisen Utenriks Klassekampen Utenriks Verdidebatt.no Utenriks NRK Urix TV 2 Utenriks E24 Utenriks Aftenposten Verden VG Utenriks Dagbladet Utenriks ABC Nyheter Verden Dagsavisen Utenriks Klassekampen Utenriks Verdidebatt.no Utenriks NRK Urix TV 2 Utenriks E24 Utenriks Aftenposten Verden VG Utenriks Dagbladet Utenriks ABC Nyheter Verden Dagsavisen Utenriks Klassekampen Utenriks Verdidebatt.no Utenriks NRK Urix TV 2 Utenriks E24 Utenriks Aftenposten Verden VG Utenriks Dagbladet Utenriks ABC Nyheter Verden Dagsavisen Utenriks Klassekampen Utenriks Verdidebatt.no Utenriks
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL