Usbekistan
Terrorens bakteppe
«Vi skal kverke terroristene i utedassen om nødvendig!», sa Vladimir Putin for 15 år siden. Så slo de til igjen i hans egen hjemby St. Petersburg, mens presidenten selv var i byen.
10. april 2017 VG
Daniel forteller om flukt fra fengselsmareritt i Usbekistan: – Jeg trodde jeg skulle dø der inne
GARDERMOEN Norsk-usbekiske Daniel Anderson landet fredag kveld på norsk jord, etter at han skal ha blitt pågrepet, fengslet og utsatt for tortur i Usbekistan.
30. september 2016 VG
Statlig usbekisk TV: Usbekistans diktator er død
Etter spekulasjoner og en rekke motstridende meldinger, skal det være klart: Islam Karimov som har styrt den tidligere sovjetrepublikken med jernhånd i over 25 år, er død.
2. september 2016 VG
Usbekistans diktator på sykehus - hvem skal ta over hvis han går av eller dør?
I flere år har myndighetene forsøkt å legge lokk over landets  mangeårige leder Islam Karimovs (78) sviktende helse. Nå er han på sykehus igjen.
29. august 2016 VG
Lokale myndigheter: Familier drevet på flukt fra IS i Afghanistan
Mellom 400 og 500 familier er drevet på flukt øst i Afghanistan som følge av kamper mellom IS-tilknyttede krigere og regjeringsstyrker, ifølge lokale myndigheter.
28. juni 2016 VG
Statsråden om Telenor-rapporten: Bekrefter at dette er en svært alvorlig sak
Granskerne i advokatfirmaet Deloitte konkluderer med at ledende ansatte i Telenor burde håndtert bekymringsmeldingen  om Vimpelcom annerledes.
29. april 2016 VG
Kolberg anklager Telenor for to Vimpelcom-versjoner
Leder av Kontroll- og konstitusjonskomiteen i Stortinget, Martin Kolberg (Ap), varsler at han vil gå inn for Vimpelcom-høring i vår, etter å ha fått klarsignal fra Riksadvokaten.
25. februar 2016 VG
Kolberg angriper eks-Telenor-topper
Leder av Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite, Martin Kolberg, rykker nå ut mot tidligere Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas og Telenor-styreleder Svein Aaser.
19. februar 2016 VG
VERDEN

USA anklager Telenor for avtalebrudd
Det amerikanske justisdepartementet reagerer på at Telenor delte sensitiv informasjon med næringsminister Monica Mæland.
8. desember 2015 VG
Deloitte gransker Telenors Vimpelcom-eierskap
Det er nå opp til eksterne granskere å finne ut om Telenor-topper i Vimpelcoms styre kjente til mulig korrupsjon i Usbekistan, ifølge Telenors konsernsjef Sigve Brekke.
5. november 2015 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

VERDEN

ASIA

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL