Ukraina
Israel vil ha Eurovision til Jerusalem
Det offisielle Israel ønsker at neste års Eurovision Song Contest arrangeres i Jerusalem, men ingenting er avgjort ennå.
onsdag 08:02 VG
Ukraina har utført razzia mot russisk nyhetsbyrå
Ukrainske sikkerhetsstyrker har gjennomført en razzia mot Kiev-kontorene til det russiske nyhetsbyrået RIA Novosti. En journalist er også pågrepet.
tirsdag 16:34 ABC Nyheter
Ukraina krever tiltak mot puslespill-fabrikk i Flekkefjord
Men UD er hjelpeløse overfor en lite kjent eksportsuksess i Vest-Agder.
søndag 6. mai ABC Nyheter
Paramilitære ultranasjonalister får herje i Ukraina
«Det ser ut som det er et generelt problem at ultra-nasjonalister angriper fredelige demonstrasjoner i regi av sivile aktivister», skriver Landinfo i en rapport om Ukraina.
mandag 30. april ABC Nyheter
Natalia Shevchuk har ikke satt sine ben i Pripjat på 32 år
– Jeg har funnet tilbake det jeg hadde mistet.
lørdag 28. april ABC Nyheter
Besøkte norske styrker i Litauen
ET VIKTIG OPPDRAG: Denne uka besøker forsvarsminister Frank Bakke-Jensen de norske styrkene som deltar i NATO-oppdraget Enhanced Forward Presence. Her sammen med styrkesjef Svein Ivar Larsstuen. Foto: ALEXANDER HAGE/FORSVARET Norsk personell deltar i NATO-oppdraget «Enhanced Forward Presence»...
torsdag 26. april Aldri mer
Russisk styrkeoppbygging på Krim
STYRKEOPPBYGGING PÅ KRIM: I følge ukrainske medier gjennomfører Russland en betydelig styrkeoppbygging på den okkuperte Krim-halvøya. Bildet: Russisk T-90 stridsvogn. Foto: HARGI23/WIKIPEDIA. Forsidefoto: JEVGENIJ BIJATOV/MIL.RU Ukrainske medier melder at 32.000 russiske tropper,...
torsdag 26. april Aldri mer
– Assads barn deltok på russisk sommerleir på Krim-halvøya
Barna til Syrias president Bashar al-Assad har vært på en russisk sommerleir på Krim-halvøya, som Russland annekterte fra Ukraina, ifølge russiske medier.
søndag 15. april ABC Nyheter
VERDEN

EU godtar ikke hvite innvandrere – krever at Polen fyller landet med «fargede, muslimer og homoseksuelle»
Polen har tatt imot over en million innvandrere fra Ukraina. Men EU er allikevel ikke fornøyde. Innvandrerne har nemlig feil hudfarge og er ikke muslimer.
søndag 1. april Frieord
Brende svarer på kritikk: – Vi styrte Norge trygt og forutsigbart
Forskere mener Brende hadde for mye fokus på enkelte politiske oppgaver og personlige relasjoner i sin tid som utenriksminister. Brende er uenig i kritikken.
mandag 26. mars NRK
Nå beskyldes krigshelten for å ha planlagt terrorangrep mot eget parlament
MOSKVA Nadezjda Savtsjenko ble behandlet som en krigshelt etter å ha sittet nesten to år i russisk fengsel. Nå beskylder riksadvokaten i Ukraina henne for å planlagt et terrorangrep mot landets parlament – der hun selv sitter.
torsdag 15. mars VG
Angrer på Putin-støtte
SEVASTOPOL Fire år etter innbyggerne på Krim stemte for å bli en del av Russland, står mange skuffet igjen. Å bli styrt fra Moskva ble noe annet enn det de forventet.
onsdag 14. mars VG
På Krim angrer folk på Putin-støtte
SEVASTOPOL Fire år etter innbyggerne på Krim stemte for å bli en del av Russland, står mange skuffet igjen. Å bli styrt fra Moskva ble noe annet enn det de forventet.
onsdag 14. mars VG
Svenske Eduardo fikk barn med thailandsk surrogat: Nå slår han seg opp i Norden som direktør i surrogati-selskap
STOCKHOLM Eduardo Afonso (47) mener kritikere til surrogati tar feil når de argumenterer for at det å bære frem noen annens barn mot betaling er utnyttelse.
tirsdag 13. mars VG
Nordmenn i omstridt observatør-oppdrag til Krim under Russland-valget
Det som i russiske medier beskrives som en «norsk delegasjon» planlegger å reise til den annekterte Krim-halvøya for å observere det kommende presidentvalget i Russland.
mandag 12. mars VG
Putin ga klarsignal til nedskyting av passasjerfly
Russlands president åpner opp om dramaet da en mann truet med en bombe og angivelig forsøkte å kapre et passasjerfly under vinter-OL i Sotsji i 2014.
mandag 12. mars VG
Ulovlig i Norge - får barn i utlandet
Surrogati er ulovlig i Norge, men stadig flere velger å reise til utlandet for å stifte familie ved hjelp av en surrogatmor. USA, Canada og Ukraina er populære mål. For mange er det siste mulighet.
søndag 11. mars VG
Derfor velger nordmenn å få barn ved hjelp av utenlandsk surrogat: – Norge ville ikke hjelpe oss
Surrogati er ulovlig i Norge, men stadig flere velger å reise til utlandet for å stifte familie ved hjelp av en surrogatmor. USA, Canada og Ukraina er populære mål. For mange er det siste mulighet.
søndag 11. mars VG
Putin ville ha hindret oppløsningen av Sovjetunionen
Hvis han kunne ha reist tilbake i tid, og hvis han hadde hatt makt og myndighet, ville Vladimir Putin ha hindret Sovjetunionens sammenbrudd. 
fredag 2. mars ABC Nyheter
– Øker konfliktrisikoen dramatisk
OVERTAK: Nytt russisk supermissil bidrar til en dramatisk forverring i spenningsnivået internasjonalt, konstaterer eksperter. – Hypersoniske missiler gir oss et stort overtak i en væpnet konflikt, og disse kan unnvike alle dagens og fremtidens luftvern, sa Russlands president Vladimir Putin om de...
fredag 2. mars Aldri mer
Den glemte krigen i Ukraina
I fjor ble over 40 barn drept eller skadet som følge av den pågående krigen i Ukraina, ifølge en rapport fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE).
tirsdag 20. februar VG
Sverige åpen for å bidra til FN-styrke i Øst-Ukraina
MÜNCHEN Sverige vil kunne bidra med soldater til en fredsbevarende FN-styrke i det østlige Ukraina hvis Russland og Vesten blir enige.
søndag 18. februar VG
Forsvarstalen: Russlands utenriksminister advarte mot «russofobi»
MÜNCHEN Russlands utenriksminister Sergeij Lavrov advarte mot å demonisere Russland og etterlyste å bli behandlet som en likeverdig aktør under sin tale på sikkerhetskonferansen i München.
lørdag 17. februar VG
Ukrainas utenriksminister til VG: Nordiske land kan spille en rolle i FN-styrke i Øst-Ukraina
MÜNCHEN Norge og de andre nordiske landene kan spille en rolle i en eventuell fredsbevarende FN-styrke i den konfliktherjede østlige delen av Ukraina. Det bekrefter landets utenriksminister overfor VG.
lørdag 17. februar VG
Porosjenko viste frem EU-flagg med kulehull fra Øst-Ukraina: – Ukraina er slagmarken for Europas verdier
MÜNCHEN Ukrainas president Petro Porosjenko sier Russland fører en «hybrid verdenskrig» og oppfordrer Vesten til å øke presset på Moskva på grunn av landets ekspansjonisme i Ukraina.
fredag 16. februar VG
UD om norsk aktivist-besøk til separatistleder: – Brudd på ukrainsk lov
I fjor besøkte aktivister fra Folkediplomati Norge den okkuperte Krimhalvøya. Nå skal leder Hendrik Weber besøke separatistene i Donetsk.
fredag 16. februar VG
Mener Russland stod bak løsepengevirus
TIDENES VERSTE: Løsepengeviruset NotPetya lammet mange datasystemer verden over, og kostet flere titalls milliarder. Amerikanske myndigheter mener å ha bevis for at Russland stod bak angrepet, som ledd i sin innsats for å destabilisere samfunnet i Ukraina. Nå varsler USA at saken vil...
fredag 16. februar Aldri mer
– Sterkt NATO viktig når spenningen øker
NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg var krystallklar på sine forventninger til medlemslandenes bidrag under åpningen av ministermøtet i alliansen. Foto: Skjermdump fra livestream – Det er viktig med økte bevilgninger og mer midler til forsvar når spenningen...
onsdag 14. februar Aldri mer
FSB filmet pågripelse av mistenkt spion
PÅGREP UKRAINSK STATSBORGER: Tjenestemenn fra den russiske sikkerhetstjenesten (FSB) pågriper en ukrainsk statsborger – mistenkt for spionasje. Foto: SKJERMDUMP FRA FSB-VIDEO Pågripelsen av den spionmisttenkte ukraineren skjedde søndag, på åpen gate i Simferopol på...
tirsdag 13. februar Aldri mer
Fogh Rasmussen: – Vil ha 20.000 fredsbevarende soldater til Ukraina
Den tidligere Nato-sjefen Anders Fogh Rasmussen foreslår i en rapport at 20.000 FN-soldater skal stagge partene i konflikten i Øst-Ukraina.
mandag 12. februar NRK
Georgias ekspresident arrestert i Kiev
Georgias tidligere president, Mkheil Saakashvili, er arrestert i Ukrainas hovedstad Kiev. Han skal ha blitt pågrepet på en restaurant, og deretter utvist til Polen, ifølge ukrainsk grensepoliti.
mandag 12. februar NRK
Slår fast at Russland simulerte storkrig
STORKRIG: Russland simulerte under militærøvelsen Zapad 2017 en storkrig med NATO, som endte med atomkrig, ifølge Estlands etterretningstjeneste. Militærøvelsen pågikk i seks uker og involverte over 100.000 soldater, med manøvre fra Barentshavet i nord til den...
søndag 11. februar Aldri mer
Ungarn blokkerer NATO-møte med ukrainsk minister
NATO må droppe et planlagt møte med Ukrainas forsvarsminister fordi Ungarn nekter å gå med på det. 
fredag 9. februar ABC Nyheter
EUROPA

Landbruksdiplomat: – Kornlagring forebygger globale kriser
Tilgangen på nok mat og god mat kan utgjøre forskjellen på krig og fred i verden. Derfor burde Norge ikke bare lagre korn, men også vurdere å lagre flere matvarer, mener landbruksutreder Bjørn Eidem.
søndag 4. februar Nationen
EUs naive optimisme en saga blott i Øst-Europa
Når EU har satt i gang prosessen som kan medføre at Polen taper sin stemmerett i Den europeiske union, er det «gult kort» til alle ny- nasjonalistene i Øst-Europa.
mandag 22. januar VG
– Nordmann funnet død i Ukraina
En nordmann er funnet død i Ukraina, melder VG. Ukrainsk politi mistenker at mannen har drept en ukrainsk kvinne og deretter tatt sitt eget liv.
fredag 19. januar ABC Nyheter
Norsk mann funnet død i Ukraina – etterforskes for forsettlig drap på kvinne
Ukrainsk politi etterforsker nå en norsk mann i 50-årene for forsettlig drap på en ukrainsk kvinne. Mannen ble funnet død onsdag.
fredag 19. januar VG
Ukraina kaller krigen i øst for russisk okkupasjon
Ukrainas nasjonalforsamling har vedtatt at krigen i Øst-Ukraina formelt skal kalles «midlertidig russisk opposisjon». Det blir ikke godt mottatt i Moskva.
torsdag 18. januar ABC Nyheter
– Russisk innblanding i 19 europeiske land
VIL STOPPE RUSSLAND: USA kan opprette et nytt etterretningsorgan. Formålet er å stoppe russisk propaganda, falske nyheter og innblanding i andre lands politikk. Foto: DET HVITE HUS/LAWRENCE JACKSON En ny rapport, bestilt av Demokratenes senatorer i USA, omtaler russisk innblanding og forsøk...
onsdag 10. januar Aldri mer
Mann hoppet fra åttende etasje - landet på ettåring. Nå nektes barnet begravelse
Tragedie understreker at kirka er en del av den politiske striden i Ukraina.
mandag 8. januar Dagbladet
50 personer om 2018: – Håper nyåret kan by på en litt bedre verden
Trusler fra Nord-Korea, nyåpningen av Torvet, Donald Trump og personlige opplevelser har gjort inntrykk på folket i Kristiansand i år. Men hvilke forhåpninger har de til nyåret?
30. desember 2017 $ Fædrelandsvennen
Toppløs kvinne forsøkte å stjele Jesusbarnet ved Vatikanet
Kvinnen hadde akkurat fått tak i Jesusbarnet, og var i ferd med å ta dukken da hun ble stoppet av politiet på Petersplassen.
25. desember 2017 NRK
Jubel for to sølv i VM
Svein Erik Haugland er strålende godt fornøyd med sølvmedalje både individuelt og for lag i World Strongest-mesterskapet i Ukraina.
8. desember 2017 Fædrelandsvennen
Ny spenning øst i Ukraina – kuppforsøk i Luhansk kan få konflikten til å blusse opp
MOSKVA : Innenriksministeren i «Folkerepublikken Luhansk» øst i Ukraina nekter å gå av og har kommandert sine soldater ut på gaten. Samtidig går ryktene om at ukrainske regjeringsstyrker gjør seg klar til å utnytte situasjonen. Dermed kan lavbluss-konflikten...
22. november 2017 NRK
Ellevill rømming med håndjern fra norsk rett for fire år siden - nå er han pågrepet etter å ha vært etterlyst over hele kloden
Gravemaskinkjøreren (34) arrestert i Ukraina.
21. november 2017 Dagbladet
Putin-kritiker skutt i Ukraina
Drapet på Amina Okuyeva (34) føyer seg inn i en rekke angrep i Ukraina den siste tiden, som ingen har tatt på seg skylden for.
31. oktober 2017 VG
NATO-Russland-toppmøte i dag
SJELDENT MØTE: I dag møttes NATO og Russland til samtaler. Etterpå slo generalsekretær Jens Stoltenberg fast at allianselandene mener Russland førte dem bak lyset. Antallet soldater i øvelsen «Zapad» overgikk langt det Russland meldte inn, sier medlemslandene....
26. oktober 2017 Aldri mer
Oligark-datter (20) fengslet: Luksusbil feide ned 11 mennesker
ST. PETERSBURG Den 20 år gamle datteren til en olje-oligark er fengslet etter at hun mistet kontrollen over luksusbilen og kjørte ned fotgjengere i den ukrainske byen Kharkiv.
21. oktober 2017 VG
– Russiske styrker igjen i Hviterussland
FORTSETTER: Russland avviser beskyldninger om at landet har satt igjen styrker i Hviterussland. NATO følger likevel nøye med på situasjonen, og er bekymret nok til at de har trappet opp etterretningssamarbeidet med Ukraina. Arkivfoto: MIL.RU. Forsiden, arkivbilder fra øvelsen. Foto:...
2. oktober 2017 Aldri mer
Problembarn
Jørgen (26) har ADHD. Det hjelper ham.
28. september 2017 NRK P3
Enorm eksplosjon i Ukraina
ENORM EKSPLOSJON: Et ukrainsk våpendepot ved Kalynivka i Vynnytsa i Ukraina eksploderer 26. september 2017. Ukrainske myndigheter mistenker at russisk sabotasje kan være årsaken. Foto: YOUTUBE/SKJERMDUMP Et våpendepot i Ukraina eksploderte i går kveld med voldsom kraft. Flere tusen...
27. september 2017 Aldri mer
— Russisk propagandafremstøt
GLISSENT: Det var glissent i rekkene og bare 13 deltakere da pro-russiske stemmer samlet seg i Helsinki i Finland mandag for å diskutere det man mener er NATOs hybridkrig mot Russland. Fra v. Agneta Norberg fra Sveriges fredsråd, idehistorikeren Bjørn Nistad fra Norge, den finske aktivisten Johan...
26. september 2017 Aldri mer
Polen trosser EUs dom – nekter å ta imot asylsøkere
EU-domstolene har besluttet at unionen har rett å tvinge medlemslandene til å ta imot kvoter av ikke-integrerbare asylsøkere fra den tredje verden. Polens utenriksminister Witold Waszczykowski sier imidlertid at Polens sikkerhet står høyere enn EUs krav og nekter å...
13. september 2017 Frieord
«Presidentens personlige fiende» drept av bilbombe
En paramilitær er drept i en bilbombe i Kiev fredag kveld. Mannen skal ha vært en personlig fiende av Tsjetsjenias president.
8. september 2017 VG
Tolv blindpassasjerer innestengt på DFDS-skip i en måned
DFDS-skipet Kaunas har hatt tolv blindpassasjerer om bord i en hel måned. Stort problem med blindpassasjerer, sier DFDS-direktøren.
6. september 2017 VG
– Russland øver for NATO-krig
KLARE TIL INNSATS: Forsker Ståle Ulriksen peker på at det norske forsvaret svekkes, samtidig som Russland øver mye mer enn NATO. Her fra marineparade i St. Petersburg 30. juli i år. Foto: KREMLIN.RU. Forsidefoto: Samme anledning, samme kilde. Russiske styrker øver for krig mot NATO....
1. september 2017 Aldri mer
Én uke: Avskar 18 russiske fly
MANGE AVSKJÆRINGER: Det er travle dager for pilotene i NATOs «Baltic Air Policing»-oppdrag. I løpet av en uke avskar de 18 russiske fly. Nå åpner Polens utenriksminister for flere NATO-styrker i området. Her: et russisk kampfly av typen Sukhoi Sv-24, fotografert av en av...
9. august 2017 Aldri mer
Vi er uendelig naive
Skandalen rundt den svenske Transportstyrelsen er dessverre ikke så unik som den burde være.
26. juli 2017 Dagbladet
VERDEN

Ukraina vil inn i NATO innen 2020
Mandag ble Ukraina enige med NATO om å starte arbeidet med en handlingsplan for medlemskap i alliansen. Russland er svært skeptiske.
11. juli 2017 VG
Ukrainas president skamroser Trump: – Beundrer ditt lederskap og din effektivitet
WASHINGTON, D.C. Ukrainas president Petro Porosjenko sparte ikke på lovordene da han møtte Donald Trump i Det hvite hus tirsdag.
20. juni 2017 VG
Flyktninghjelpen: Ti kriser verden har oversett
Fem afrikanske land topper listen over verdens glemte fluktkriser. Hver femte innbygger i Den sentralafrikanske republikk har flyktet fra sitt hjem.
1. juni 2017 VG
Dette er mannen som viste rumpa på Eurovision-scenen
Vitalii Sediuk (28) har tidligere hisset på seg en haug med superstjerner, deriblant Brad Pitt, Will Smith, Leonardo DiCaprio, Adele og Kim Kardashian.
15. mai 2017 VG
Ny våpenhvile i Øst-Ukraina
TORETSK/BERLIN I dag trådte en ny våpenhvile i kraft i Øst-Ukraina, men allerede skal én soldat være drept.
20. februar 2017 VG
Russland øker antall soldater nær Ukraina
TUNGE KJØRETØY: Russland har de siste ukene forflyttet ytterligere 4.000 soldater til grensen ved Ukraina, ifølge etterretning innhentet av NATO. Bildet er fra ukrainske troppeforflytninger øst i Ukraina 4. mars 2015. Foto: EVGENIJ MALOLETKA/OSCE/WIKIPEDIA COMMONS Russland øker...
20. januar 2017 Aldri mer
Ettertiden vil kunne dømme dere hardt
ANSVAR: Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen  vil gi forsvarssjefen mye mindre enn det som er nødvendig for å reetablere et minimumsforsvar for Norge. Her møter de to pressen før budsjettkonferansen 30. og 31. august i år. Foto: STATSMINISTERENS KONTOR ...
6. november 2016 Aldri mer
OSSE-observatør truet med skytevåpen i Ukraina
En OSSE-observatør ble tirsdag truet med skytevåpen i Øst-Ukraina, opplyser Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE).
3. august 2016 VG
– Vi bør holde hodet kaldt
KRITISK: Styreleder i Barents Press Norge, Amund Trellevik, er kritisk til måten Russland blir dekket på i mange norske medier. Her er han fotografert i gruvebyen Apatity på Kolahalvøya i april 2013. Foto: RUNE S. ALEXANDERSEN Styreleder Amund Trellevik i Barents Press Norge sier det...
7. juli 2016 Aldri mer
Ukrainas utenriksminister til VG: Har ingen tiltro til melding om angivelig drept norsk leiesoldat
Ingen andre kilder kan bekrefte meldingen som i mai kom fra opprørerne i Luhansk om at en norsk leiesoldat skal ha blitt drept i kamper øst i Ukraina.
20. juni 2016 VG
Analyse: Sverige er under angrep
STRIDSPLANER: Sjefen for Sveriges tredje brigade, Lars Karlsson, gjennomgår stridsplanene i forbindelse med Sveriges deltakelse på norske Cold Response 2016. Foto: ANNA NOREN/FORSVARSMAKTEN ANALYSE: Fremtredende fagmiljøer i Sverige, herunder både analytikere i den Militära...
20. mai 2016 Aldri mer
– Vestlige medier drepte Politkovskaja
Den finske bloggeren og akademikeren Johan Bäckman brukes som ekspert i russiske medier i en propagandakrig mellom Russland og Vesten. Han påstår blant annet at vestlige medier sto bak drapet på journalisten Anna Politkovskaja i en kampanje for å sverte president Vladimir Putin. Av...
15. april 2016 Aldri mer
David (82) er fanget bak pro-russernes «okkupasjonslinje»
KHURVALETI David Vanishvili (82) strekker hånden gjennom piggtrådgjerdet for å hilse på Børge Brende. Han er fanget på «russisk» område i Georgia.
7. september 2015 VG
Russisk veto mot forslag om MH17-domstol
Russland har lagt ned veto mot et resolusjonsforslag om å opprette en FN-støttet domstol i forbindelse med nedskytingen av et malaysisk passasjerfly i fjor.
29. juli 2015 VG
Ingen fred i sikte
Styrten i et bortgjemt hjørne av Europa har utløst en isfront mellom øst og vest som vi ikke har sett siden den kalde krigen.
16. juli 2015 VG
Ett år etter MH17-styrten - fremdeles ikke oppklart
Nedskytingen av Malaysian Airlines over Ukraina krevde 298 liv. Ett år senere er det fortsatt uoppklart hvem som sto bak.
16. juli 2015 VG
Putins propaganda på 29 språk
På sine 15 år ved makten har Vladimir Putin kvittet seg med ubehagelige motstemmer. «Sputnik» heter det nye interkontinentale mediavåpenet. Av RUNE S. ALEXANDERSEN /rubenperu@gmail.com I verdensbildet som Putin tegner opp for den russiske befolkningen, er det to store trusler mot...
5. juni 2015 Aldri mer
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

EUROPA

FAVORITTER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark IT Utenriks Innenriks Hedmark Oppland Bergen Nordland Næringsliv Kjendis Fotboll Østfold Akershus Vestfold Aust Agder Kultur Båt Vest Agder
flere?
Rogaland Mat Troms Mobil Skåne Hässleholm Oslo Sport Buskerud Møre og Romsdal Trøndelag Sogn og Fjordane Forsvar Odda Kalmar Fiske Finnmark Kristianstad Fotball Svedala Kvinnherad Oskarshamn Molde FK Skien Molde Inrikes Kongelig Fredrikstad Get-ligaen Tinn Sandnes USA Karlskrona Stabæk Karmøy Kultur Malmö Rendalen Sunndal Stavanger Blekinge Musikk Eslöv Bolig Bamble Motor Sport Askøy Barn Elverum Kragerø Poker Svelvik Ringsaker Lyngdal Kongsvinger Näringsliv Fauske Bodø Tesla Porsgrunn Lillesand Sørreisa Politikk Steigen Aurskog-Høland Haugesund Osterøy Bil Vestby Tvedestrand Stord Meløy Sverige Hyllestad Risør Drangedal Trav Nittedal Tomelilla Hvaler Åstorp Håndball Grane Kunst Økonomi Tynset Dyr Nesodden Drammen Reise Vestvågøy Sjakk Mörbylånga Narvik Eliteserien Åsnes Mote Stockholm Lund Helsingborg Trening 17. mai IK Start Landskrona Vefsn Eidskog Universet Nordkapp Kristiansand Vietnam Turn Lier Mandal Salangen Bil Kryptovaluta Øksnes Android Nord-Korea Ballangen Båt Vinje Langrenn Moss Sigdal Hälsa Odds BK Berlevåg Lindås Klippan Kvænangen Sund Trysil Notodden Sarpsborg Staffanstorp Austrheim Fedje Tromsø Grue Førde Horten Tolga Utrikes FK Haugesund Jølster Utsira Øvre Eiker OL Filippinene Vågan OBOS-ligaen X-games Tranøy Forskning Friluftsliv Nedre Eiker Lyngen Russland Sogndal Sande Jevnaker Farsund Ski Jakt Russ Kävlinge Tingvoll Båstad Fjell Larvik Gjøvik Vær Karasjok Askim Tana Ronneby World Series of Poker Sölvesborg Spill VM Porsanger Film Eurovision Menn Suldal Tønsberg Meland Aurdal Hörby Vitenskap Modum Åmli Åmot Kongsberg Mat Sykkel Skurup Frogn Ålesund Øygarden Svalbard Fitjar Målselv Hemnes Bromölla Forskning Skiskyting Radøy Lesja Skedsmo Våler Kommunesammenslåing Stavanger Oilers Jönköping Enebakk Masfjorden Skjervøy Bærum Gloppen Hadsel Nord-Odal Hamar Stranda Alstahaug Time Naustdal Gausdal Høyanger Sauherad Friidrett Valle Øyer Brønnøy SK Brann Re Norway Cup Vålerenga Ekonomi Rauma Halsa Moskenes Selje Eiker Halden Olofström Skøyter Spania Hammerfest Stryn Løten Rana Helse Asker Landbruk Sandøy Nes Litteratur Svømming Andøy Herøy Tromsø IL Evenes Bodø/Glimt Kvinesdal Skiptvet Klatring Kviteseid Forsand Modalen Rælingen Nybro Os Kvæfjord Bundesliga Sørfold Åseral Giske Foto Skodje Romfart Påske Torsken Östergötland Odal Voss Roing NHL Mjøndalen IF Sola Arendal Flora Arvika Skånland Surnadal Interiør Karlshamn Viking FK Trollhättan Askvoll Flakstad FA-cupen Volvo Borgholm Fræna Østre Toten Træna La liga Hole Eidsberg Motorsport Alpint Froland Sandefjord Tjeldsund Syria Fjaler Jobb Polen Trøgstad Ishockey Rosenborg BK Leirfjord Vennesla Nesna Skisport Tour of Norway Søgne Svalöv E-sport Nissedal Flekkefjord Liverpool Vaksdal Dovre Værøy Emmaboda Ås Kristiansund Hockey Teknik Tysvær Birkenes Aure Råde Boksing Rømskog Gran Røyken Lenvik Google Klima Hamarøy Kvinner Hattfjelldal Eid Årdal
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL