Ukraina
Den glemte krigen i Ukraina
I fjor ble over 40 barn drept eller skadet som følge av den pågående krigen i Ukraina, ifølge en rapport fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE).
tirsdag 12:03 VG
Sverige åpen for å bidra til FN-styrke i Øst-Ukraina
MÜNCHEN Sverige vil kunne bidra med soldater til en fredsbevarende FN-styrke i det østlige Ukraina hvis Russland og Vesten blir enige.
søndag 15:57 VG
Forsvarstalen: Russlands utenriksminister advarte mot «russofobi»
MÜNCHEN Russlands utenriksminister Sergeij Lavrov advarte mot å demonisere Russland og etterlyste å bli behandlet som en likeverdig aktør under sin tale på sikkerhetskonferansen i München.
lørdag 18:25 VG
Ukrainas utenriksminister til VG: Nordiske land kan spille en rolle i FN-styrke i Øst-Ukraina
MÜNCHEN Norge og de andre nordiske landene kan spille en rolle i en eventuell fredsbevarende FN-styrke i den konfliktherjede østlige delen av Ukraina. Det bekrefter landets utenriksminister overfor VG.
lørdag 12:37 VG
Porosjenko viste frem EU-flagg med kulehull fra Øst-Ukraina: – Ukraina er slagmarken for Europas verdier
MÜNCHEN Ukrainas president Petro Porosjenko sier Russland fører en «hybrid verdenskrig» og oppfordrer Vesten til å øke presset på Moskva på grunn av landets ekspansjonisme i Ukraina.
fredag 16. februar VG
UD om norsk aktivist-besøk til separatistleder: – Brudd på ukrainsk lov
I fjor besøkte aktivister fra Folkediplomati Norge den okkuperte Krimhalvøya. Nå skal leder Hendrik Weber besøke separatistene i Donetsk.
fredag 16. februar VG
Mener Russland stod bak løsepengevirus
TIDENES VERSTE: Løsepengeviruset NotPetya lammet mange datasystemer verden over, og kostet flere titalls milliarder. Amerikanske myndigheter mener å ha bevis for at Russland stod bak angrepet, som ledd i sin innsats for å destabilisere samfunnet i Ukraina. Nå varsler USA at saken vil...
fredag 16. februar Aldri mer
– Sterkt NATO viktig når spenningen øker
NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg var krystallklar på sine forventninger til medlemslandenes bidrag under åpningen av ministermøtet i alliansen. Foto: Skjermdump fra livestream – Det er viktig med økte bevilgninger og mer midler til forsvar når spenningen...
onsdag 14. februar Aldri mer
VERDEN

FSB filmet pågripelse av mistenkt spion
PÅGREP UKRAINSK STATSBORGER: Tjenestemenn fra den russiske sikkerhetstjenesten (FSB) pågriper en ukrainsk statsborger – mistenkt for spionasje. Foto: SKJERMDUMP FRA FSB-VIDEO Pågripelsen av den spionmisttenkte ukraineren skjedde søndag, på åpen gate i Simferopol på...
tirsdag 13. februar Aldri mer
Fogh Rasmussen: – Vil ha 20.000 fredsbevarende soldater til Ukraina
Den tidligere Nato-sjefen Anders Fogh Rasmussen foreslår i en rapport at 20.000 FN-soldater skal stagge partene i konflikten i Øst-Ukraina.
mandag 12. februar NRK
Georgias ekspresident arrestert i Kiev
Georgias tidligere president, Mkheil Saakashvili, er arrestert i Ukrainas hovedstad Kiev. Han skal ha blitt pågrepet på en restaurant, og deretter utvist til Polen, ifølge ukrainsk grensepoliti.
mandag 12. februar NRK
Slår fast at Russland simulerte storkrig
STORKRIG: Russland simulerte under militærøvelsen Zapad 2017 en storkrig med NATO, som endte med atomkrig, ifølge Estlands etterretningstjeneste. Militærøvelsen pågikk i seks uker og involverte over 100.000 soldater, med manøvre fra Barentshavet i nord til den...
søndag 11. februar Aldri mer
Ungarn blokkerer NATO-møte med ukrainsk minister
NATO må droppe et planlagt møte med Ukrainas forsvarsminister fordi Ungarn nekter å gå med på det. 
fredag 9. februar ABC Nyheter
Landbruksdiplomat: – Kornlagring forebygger globale kriser
Tilgangen på nok mat og god mat kan utgjøre forskjellen på krig og fred i verden. Derfor burde Norge ikke bare lagre korn, men også vurdere å lagre flere matvarer, mener landbruksutreder Bjørn Eidem.
søndag 4. februar Nationen
Ukrainas 3. vei
Ukraina har alltid vært grenselandet mellom øst og vest i Europa. Og landets eksistensielle angst har vært at det må velge. Så dukker Kina opp, som en 3. vei.
torsdag 25. januar Dagbladet
EUs naive optimisme en saga blott i Øst-Europa
Når EU har satt i gang prosessen som kan medføre at Polen taper sin stemmerett i Den europeiske union, er det «gult kort» til alle ny- nasjonalistene i Øst-Europa.
mandag 22. januar VG
– Nordmann funnet død i Ukraina
En nordmann er funnet død i Ukraina, melder VG. Ukrainsk politi mistenker at mannen har drept en ukrainsk kvinne og deretter tatt sitt eget liv.
fredag 19. januar ABC Nyheter
Norsk mann funnet død i Ukraina – etterforskes for forsettlig drap på kvinne
Ukrainsk politi etterforsker nå en norsk mann i 50-årene for forsettlig drap på en ukrainsk kvinne. Mannen ble funnet død onsdag.
fredag 19. januar VG
Ukraina kaller krigen i øst for russisk okkupasjon
Ukrainas nasjonalforsamling har vedtatt at krigen i Øst-Ukraina formelt skal kalles «midlertidig russisk opposisjon». Det blir ikke godt mottatt i Moskva.
torsdag 18. januar ABC Nyheter
– Russisk innblanding i 19 europeiske land
VIL STOPPE RUSSLAND: USA kan opprette et nytt etterretningsorgan. Formålet er å stoppe russisk propaganda, falske nyheter og innblanding i andre lands politikk. Foto: DET HVITE HUS/LAWRENCE JACKSON En ny rapport, bestilt av Demokratenes senatorer i USA, omtaler russisk innblanding og forsøk...
onsdag 10. januar Aldri mer
Mann hoppet fra åttende etasje - landet på ettåring. Nå nektes barnet begravelse
Tragedie understreker at kirka er en del av den politiske striden i Ukraina.
mandag 8. januar Dagbladet
Danmark og vestlige land dras inn i ukrainsk spionskandale
Mistenkt russisk spion deltok i fortrolige samtaler med danske, britiske og amerikanske toppolitikere, ifølge Jyllands-Posten.
onsdag 3. januar ABC Nyheter
Tok gisler i Ukraina
En mann væpnet med skytevåpen og sprengstoff tok flere gisler på et postkontor i den ukrainske byen Kharkiv lørdag. Fem av gislene ble senere sluppet fri.
30. desember 2017 TV 2
50 personer om 2018: – Håper nyåret kan by på en litt bedre verden
Trusler fra Nord-Korea, nyåpningen av Torvet, Donald Trump og personlige opplevelser har gjort inntrykk på folket i Kristiansand i år. Men hvilke forhåpninger har de til nyåret?
30. desember 2017 $ Fædrelandsvennen
Gisselaksjon i Ukraina er over
Ukrainsk politi sier at gisselaksjonen i byen Kharkiv er over. Alle gislene er sluppet fri og gisseltakeren er pågrepet.
30. desember 2017 ABC Nyheter
Eksperten ble kidnappet av maskerte menn. To dager seinere kom hacker-angrepet
- Vi gjør alt vi kan for å finne ham.
30. desember 2017 Dagbladet
Fangeutveksling i Ukraina: – Endeleg heime etter over tre år i krigsfangenskap
– Mamma, endeleg er eg her. Ukrainske Oleksandr Oliynyk er ein av 380 krigsfangar i Ukraina som no får komme heim til sine kjære.
28. desember 2017 NRK
Storstilt fangeutveksling i Ukraina
Ett år med megling og diplomati er over. Den største fangeutvekslingen siden krigen i Ukraina startet for tre år siden, er i gang. Til sammen 380 krigsfanger er på vei over frontlinjen til sine egne.
27. desember 2017 NRK
Toppløs kvinne forsøkte å stjele Jesusbarnet ved Vatikanet
Kvinnen hadde akkurat fått tak i Jesusbarnet, og var i ferd med å ta dukken da hun ble stoppet av politiet på Petersplassen.
25. desember 2017 NRK
Merkel og Macron ber partene i Øst-Ukraina om å la våpnene hvile
Tysklands statsminister Angela Merkel og Frankrikes president Emmanuel Macron oppfordrer de stridende partene i Øst-Ukraina om overholde våpenhvileavtalen.
23. desember 2017 ABC Nyheter
Trump sender våpen til Ukraina
I et klart brudd med linjen fra Barack Obama, har nå Trump bestemt at Ukraina skal få tung våpenstøtte av USA. Russerne sier dette vil forsterke konflikten øst i landet.
23. desember 2017 NRK
Russland advarer USA mot å bevæpne Ukraina
En amerikansk opptrapping av våpenhjelpen til Kiev kan føre til ny blodsutgytelse i Øst-Ukraina, advarer Russlands viseutenriksminister Grigorij Karasin.
23. desember 2017 ABC Nyheter
Jul, politikk og krig i Ukraina | Morten Jentoft - Journalist
TSJERNITSA Selvfølgelig skal det handle om jul i dette korrespondentbrevet. Om julefeiring og tradisjoner, men også om jul og politikk, og dessverre om jul og krig.
23. desember 2017 NRK
EUROPA

Jubel for to sølv i VM
Svein Erik Haugland er strålende godt fornøyd med sølvmedalje både individuelt og for lag i World Strongest-mesterskapet i Ukraina.
8. desember 2017 Fædrelandsvennen
Rømte fra massiv politiaksjon
Den store urokråka i post-sovjetisk politikk, Mikheil Saakashvili, klarte i formiddag å rømme etter en storstilt politiaksjon for å arrestere ham i Kiev.
5. desember 2017 Dagbladet
Kaos i Kiev etter mislykket forsøk på å arrestere Mikhail Saakasjvili
KIEV/MOSKVA Den tidligere georgiske presidenten Mikhail Saakasjvili har klart å komme seg ut av politibilen, etter at han tidligere i dag ble arrestert av ukrainsk politi i Kiev. Han oppfordrer nå sine tilhengere til å fortsette opprøret og å få avsatte den ukrainske presidenten...
5. desember 2017 NRK
Georgias ekspresident pågrepet i Ukraina
Ukrainsk politi har pågrepet Georgias ekspresident Mikhail Saakasjvili, som har framstilt seg selv som en antikorrupsjons-aktivist i Ukraina. 
5. desember 2017 ABC Nyheter
Ny spenning øst i Ukraina – kuppforsøk i Luhansk kan få konflikten til å blusse opp
MOSKVA : Innenriksministeren i «Folkerepublikken Luhansk» øst i Ukraina nekter å gå av og har kommandert sine soldater ut på gaten. Samtidig går ryktene om at ukrainske regjeringsstyrker gjør seg klar til å utnytte situasjonen. Dermed kan lavbluss-konflikten...
22. november 2017 NRK
Ellevill rømming med håndjern fra norsk rett for fire år siden - nå er han pågrepet etter å ha vært etterlyst over hele kloden
Gravemaskinkjøreren (34) arrestert i Ukraina.
21. november 2017 Dagbladet
Putin-kritiker skutt i Ukraina
Drapet på Amina Okuyeva (34) føyer seg inn i en rekke angrep i Ukraina den siste tiden, som ingen har tatt på seg skylden for.
31. oktober 2017 VG
NATO-Russland-toppmøte i dag
SJELDENT MØTE: I dag møttes NATO og Russland til samtaler. Etterpå slo generalsekretær Jens Stoltenberg fast at allianselandene mener Russland førte dem bak lyset. Antallet soldater i øvelsen «Zapad» overgikk langt det Russland meldte inn, sier medlemslandene....
26. oktober 2017 Aldri mer
Oligark-datter (20) fengslet: Luksusbil feide ned 11 mennesker
ST. PETERSBURG Den 20 år gamle datteren til en olje-oligark er fengslet etter at hun mistet kontrollen over luksusbilen og kjørte ned fotgjengere i den ukrainske byen Kharkiv.
21. oktober 2017 VG
Norske aktivister får kritikk for tur til Krimhalvøya
En gruppe med norske aktivister fra foreningen Folkediplomati Norge er på vei til den annekterte Krim-halvøya. Utenriksdepartementet er svært kritisk.
6. oktober 2017 VG
– Russiske styrker igjen i Hviterussland
FORTSETTER: Russland avviser beskyldninger om at landet har satt igjen styrker i Hviterussland. NATO følger likevel nøye med på situasjonen, og er bekymret nok til at de har trappet opp etterretningssamarbeidet med Ukraina. Arkivfoto: MIL.RU. Forsiden, arkivbilder fra øvelsen. Foto:...
2. oktober 2017 Aldri mer
Problembarn
Jørgen (26) har ADHD. Det hjelper ham.
28. september 2017 NRK P3
Enorm eksplosjon i Ukraina
ENORM EKSPLOSJON: Et ukrainsk våpendepot ved Kalynivka i Vynnytsa i Ukraina eksploderer 26. september 2017. Ukrainske myndigheter mistenker at russisk sabotasje kan være årsaken. Foto: YOUTUBE/SKJERMDUMP Et våpendepot i Ukraina eksploderte i går kveld med voldsom kraft. Flere tusen...
27. september 2017 Aldri mer
— Russisk propagandafremstøt
GLISSENT: Det var glissent i rekkene og bare 13 deltakere da pro-russiske stemmer samlet seg i Helsinki i Finland mandag for å diskutere det man mener er NATOs hybridkrig mot Russland. Fra v. Agneta Norberg fra Sveriges fredsråd, idehistorikeren Bjørn Nistad fra Norge, den finske aktivisten Johan...
26. september 2017 Aldri mer
NATO: — Russland brøt Wien-avtalen
STORØVELSE MED ATOMVÅPEN: NATOs talsperson beskriver i dag «Zapad»-øvelsen som «én enkelt strategisk øvelse med det fulle spekteret av russisk og hviterussisk våpenmakt». NATO bekrefter at det ble øvet på angrep med atomvåpen, og at...
23. september 2017 Aldri mer
Polen trosser EUs dom – nekter å ta imot asylsøkere
EU-domstolene har besluttet at unionen har rett å tvinge medlemslandene til å ta imot kvoter av ikke-integrerbare asylsøkere fra den tredje verden. Polens utenriksminister Witold Waszczykowski sier imidlertid at Polens sikkerhet står høyere enn EUs krav og nekter å...
13. september 2017 Frieord
Tidligere president har forskanset seg på hotell i Ukraina
Politi har omringet hotellet der Georgias tidligere president Mikhail Saakasjvili har forskanset seg, etter at han på dramatisk vis tok seg inn i Ukraina.
12. september 2017 VG
«Presidentens personlige fiende» drept av bilbombe
En paramilitær er drept i en bilbombe i Kiev fredag kveld. Mannen skal ha vært en personlig fiende av Tsjetsjenias president.
8. september 2017 VG
NATO frykter russisk fotfeste i Hviterussland
OFFENSIV INTENSJON: NATOs etterretningsvurdering av Russlands militærøvelse Zapad 2017 slår fast at Russland kan ha intensjon om å sette igjen soldater og materiell i Hviterussland når øvelsen er over. Her russiske styrker avbildet under Zapad 2013, som fungerte som en opptakt...
8. september 2017 Aldri mer
Tolv blindpassasjerer innestengt på DFDS-skip i en måned
DFDS-skipet Kaunas har hatt tolv blindpassasjerer om bord i en hel måned. Stort problem med blindpassasjerer, sier DFDS-direktøren.
6. september 2017 VG
– Russland øver for NATO-krig
KLARE TIL INNSATS: Forsker Ståle Ulriksen peker på at det norske forsvaret svekkes, samtidig som Russland øver mye mer enn NATO. Her fra marineparade i St. Petersburg 30. juli i år. Foto: KREMLIN.RU. Forsidefoto: Samme anledning, samme kilde. Russiske styrker øver for krig mot NATO....
1. september 2017 Aldri mer
Én uke: Avskar 18 russiske fly
MANGE AVSKJÆRINGER: Det er travle dager for pilotene i NATOs «Baltic Air Policing»-oppdrag. I løpet av en uke avskar de 18 russiske fly. Nå åpner Polens utenriksminister for flere NATO-styrker i området. Her: et russisk kampfly av typen Sukhoi Sv-24, fotografert av en av...
9. august 2017 Aldri mer
Vi er uendelig naive
Skandalen rundt den svenske Transportstyrelsen er dessverre ikke så unik som den burde være.
26. juli 2017 Dagbladet
Ukraina vil inn i NATO innen 2020
Mandag ble Ukraina enige med NATO om å starte arbeidet med en handlingsplan for medlemskap i alliansen. Russland er svært skeptiske.
11. juli 2017 VG
Ukrainas president skamroser Trump: – Beundrer ditt lederskap og din effektivitet
WASHINGTON, D.C. Ukrainas president Petro Porosjenko sparte ikke på lovordene da han møtte Donald Trump i Det hvite hus tirsdag.
20. juni 2017 VG
VERDEN

Ukraina inn i Europa
Fra i dag kan en ukrainsk statsborger med et biometrisk pass krysse Schengen-grensen uten visum. Europa har endelig bevist at Ukraina ikke står alene.
11. juni 2017 VG
Flyktninghjelpen: Ti kriser verden har oversett
Fem afrikanske land topper listen over verdens glemte fluktkriser. Hver femte innbygger i Den sentralafrikanske republikk har flyktet fra sitt hjem.
1. juni 2017 VG
Dette er mannen som viste rumpa på Eurovision-scenen
Vitalii Sediuk (28) har tidligere hisset på seg en haug med superstjerner, deriblant Brad Pitt, Will Smith, Leonardo DiCaprio, Adele og Kim Kardashian.
15. mai 2017 VG
Ny våpenhvile i Øst-Ukraina
TORETSK/BERLIN I dag trådte en ny våpenhvile i kraft i Øst-Ukraina, men allerede skal én soldat være drept.
20. februar 2017 VG
Russland øker antall soldater nær Ukraina
TUNGE KJØRETØY: Russland har de siste ukene forflyttet ytterligere 4.000 soldater til grensen ved Ukraina, ifølge etterretning innhentet av NATO. Bildet er fra ukrainske troppeforflytninger øst i Ukraina 4. mars 2015. Foto: EVGENIJ MALOLETKA/OSCE/WIKIPEDIA COMMONS Russland øker...
20. januar 2017 Aldri mer
– Vi er fortsatt under angrep
FINANSSYSTEMET RAMMET: Her i Ukrainas hovedstad Kiev ble flere store institusjoner som finansdepartementet og statskassen satt ut av spill. Foto: DMITRI A. MOTTL En ukrainsk sikkerhetsekspert forteller at hackingen som har rammet landet ikke er avsluttet. – Cyberangrepet må ha krevd omfattende...
9. desember 2016 Aldri mer
Ettertiden vil kunne dømme dere hardt
ANSVAR: Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen  vil gi forsvarssjefen mye mindre enn det som er nødvendig for å reetablere et minimumsforsvar for Norge. Her møter de to pressen før budsjettkonferansen 30. og 31. august i år. Foto: STATSMINISTERENS KONTOR ...
6. november 2016 Aldri mer
OSSE-observatør truet med skytevåpen i Ukraina
En OSSE-observatør ble tirsdag truet med skytevåpen i Øst-Ukraina, opplyser Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE).
3. august 2016 VG
– Vi bør holde hodet kaldt
KRITISK: Styreleder i Barents Press Norge, Amund Trellevik, er kritisk til måten Russland blir dekket på i mange norske medier. Her er han fotografert i gruvebyen Apatity på Kolahalvøya i april 2013. Foto: RUNE S. ALEXANDERSEN Styreleder Amund Trellevik i Barents Press Norge sier det...
7. juli 2016 Aldri mer
Ukrainas utenriksminister til VG: Har ingen tiltro til melding om angivelig drept norsk leiesoldat
Ingen andre kilder kan bekrefte meldingen som i mai kom fra opprørerne i Luhansk om at en norsk leiesoldat skal ha blitt drept i kamper øst i Ukraina.
20. juni 2016 VG
Anklager Norge for antirussisk kampanje
Pressesjef Andrej Kulikov ved den russiske ambassaden i Oslo slår fast at Russland ikke utgjør noen trussel mot Norge. Ifølge Kulikov ser Russland på NATO som en diskusjonspartner, men sier at NATOs aktiviteter nær den russiske grensa bekymrer russerne. I dette...
26. mai 2016 Aldri mer
Analyse: Sverige er under angrep
STRIDSPLANER: Sjefen for Sveriges tredje brigade, Lars Karlsson, gjennomgår stridsplanene i forbindelse med Sveriges deltakelse på norske Cold Response 2016. Foto: ANNA NOREN/FORSVARSMAKTEN ANALYSE: Fremtredende fagmiljøer i Sverige, herunder både analytikere i den Militära...
20. mai 2016 Aldri mer
– Vestlige medier drepte Politkovskaja
Den finske bloggeren og akademikeren Johan Bäckman brukes som ekspert i russiske medier i en propagandakrig mellom Russland og Vesten. Han påstår blant annet at vestlige medier sto bak drapet på journalisten Anna Politkovskaja i en kampanje for å sverte president Vladimir Putin. Av...
15. april 2016 Aldri mer
David (82) er fanget bak pro-russernes «okkupasjonslinje»
KHURVALETI David Vanishvili (82) strekker hånden gjennom piggtrådgjerdet for å hilse på Børge Brende. Han er fanget på «russisk» område i Georgia.
7. september 2015 VG
Putins propaganda på 29 språk
På sine 15 år ved makten har Vladimir Putin kvittet seg med ubehagelige motstemmer. «Sputnik» heter det nye interkontinentale mediavåpenet. Av RUNE S. ALEXANDERSEN /rubenperu@gmail.com I verdensbildet som Putin tegner opp for den russiske befolkningen, er det to store trusler mot...
5. juni 2015 Aldri mer
Murmansksoldater rekrutteres til Ukrainakrigen
ISBJØRNEMBLEM: Dette bildet viser pansrede kjøretøyer som er merket med en isbjørn – Nordflåtens emblem – på M4 som er motorveien utenfor Rostov. Bildene ble publisert på Twitter på 12. august 2014. Russiske soldater fra Nordflåten og den...
1. juni 2015 Aldri mer
NUPI-forsker: Gassen et tveegget sverd for Norge
Norge har passert Russland som den største eksportøren av gass til Europa. Det gjør oss sårbare, mener NUPI-forsker Ståle Ulriksen. Av RUNE S. ALEXANDERSEN /rubenperu@gmail.com – Dersom noen ønsker å ramme Europa og gå på energien, kan man...
28. mai 2015 Aldri mer
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

EUROPA

FAVORITTER

Hordaland Utenriks Bergen Telemark IT Innenriks Hedmark Troms Odda Akershus Kjendis Vestfold Sarpsborg 08 Næringsliv Oppland Sport Båt Buskerud Kultur Trøndelag
flere?
Østfold Aust Agder Fotboll Nordland Rogaland Mat Møre og Romsdal Vest Agder Finnmark Jul Kvinnherad Oslo Sogn og Fjordane Mobil Get-ligaen Forsvar Fiske Bolig Blekinge Skåne Økonomi Kalmar Ringsaker Inrikes Fotball Russland Landbruk Sport Haugesund Trav Hammerfest Osterøy Elverum Øvre Eiker Bodø Motor Bærum Oskarshamn Helsingborg Bamble Politikk Forskning Reise Radøy Tromsø Kristiansand Vestby Drammen Näringsliv Östra Göinge Kryptovaluta Vær Sigdal OL Kragerø Odds BK Kultur Lindås Indonesia Karmøy Tinn Kongsvinger Sykkel Førde Musikk Porsgrunn Risør Kristianstad Suldal Narvik Kristiansund Tingvoll Helse Fauske Stockholm Trysil Landskrona Gjøvik Nord-Korea Salangen Kunst Lesja Sandnes Horten Eliteserien Nedre Eiker Film Sørfold Klippan Hadsel Meland Svelvik Løten Kongelig Tesla Sandefjord Rosenborg BK Hamar Sarpsborg Svalbard Stavanger Barn FK Haugesund Tolga Malmö Moss Askøy Evje og Hornnes Game of Thrones Kommunesammenslåing Trondheim Forskning Hemne Vaksdal Jakt Fjell Skien Vestvågøy Råde Spill Jobb Nannestad Orkdal Vestre Slidre Sortland Hockey Ås Mote Vefsn Askim Asker Eidsberg Håndball Masfjorden Tour de Ski Bil Snowboard Klima Larvik Aurdal Langrenn Stryn Dyr Stavanger Oilers Jølster Nybro Kongsberg Alpint Tvedestrand Bil Lødingen Re Friidrett Universet NHL Lenvik Tønsberg Drangedal Karlskrona Våler Foto Harstad Ørsta Nore og Uvdal Gjerstad Øygarden Målselv Litteratur Tour of Norway Alta Hälsa Mat Meløy Ski Norway Cup Frankrike Notodden Skisport Strand Brønnøy Modum Halloween Utsira Steigen Mandal Hörby Grue E-sport Dovre Fet Røros Klepp Kvænangen Google Farsund Skjervøy Vitenskap Tromsø IL SK Brann Rana Frogn Tynset Finnøy Nesseby Hässleholm Brexit Hurum Sande Eid Åmot Åsnes Romfart Kina Eiker Ullensvang Stord Lillesand Aurskog-Høland Volda Fredrikstad Vinje Vålerenga Porsanger Selbu Voss Teknik Andøy Sund Seljord Skøyter Tomelilla World Series of Poker Båstad Vietnam Træna Mönsterås Bromölla Halsa Enebakk Rendalen Alstahaug Tydal Flora Tour de France Frosta Årdal Telenorligaen Resor Nesodden Lindesnes Filippinene La liga Emmaboda Lomma Nesset Herøy Sande Leirfjord Mörbylånga Arendal Bjørnefjorden Skiskyting Syria Røyken VM Eslöv Skurup Lyngdal Båt Sverige Jevnaker Nissedal Fedje Motorsport Ishockey Bremanger Nes Os Rauma Lier Film Modalen Øksnes Austrheim Evenes Sør-Varanger Skedsmo Sjakk Tana Åmli Svalöv Musik Hvaler Eurovision Svømming Menn Måsøy Ulstein Viking FK Lund Poker Kvinner Eidfjord Ålesund Fitjar
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL