Tvedestrand
Risørs kultursjef åpner festival i Tvedestrand: Ville vært rart hvis det hadde vært motsatt
Har Tvedestrand gitt litteraturfestivalen til Risør? På årets festival holder Risørs kultursjef Jorunn Bøe åpningstalen, Risørs ordfører Per Kristian Lunden er invitert til å holde middagstalen, og Risør Kunstpark skal åpne kunstutstilling med...
15:48 $ Tvedestrandsposten
El-sykkel invitasjon til bedrifter
Vegårshei frivilligsentral har sendt ut brev til alle medlemmene i Vegårshei næringsforening med spørsmål om 1000 kroners rulling for å samle inn penger til 2…
13:33 $ Tvedestrandsposten
Skal samle hoppepoeng i to uker
Selv om det var regn på Tvedestrand skoles uteområde i dag morges, fant fjerdeklassingene varmen ved å hoppe tau sammen. De hopper tau…
12:48 $ Tvedestrandsposten
Bli med inn i UP-bilen: Slik tar de råkjørerne på veien
Effektivt hjelpemiddel. Se video.
08:20 $ Tvedestrandsposten
Kjørte ut av veien og inn i lyktestolpe
Litt over midnatt, natt til tirsdag, rykket nødetatene ut til en trafikkulykke på E 18 ved Nesheim skole, mellom Tvedestrand og Arendal.Politiet opplyser på Twitter…
06:03 $ Tvedestrandsposten
Fikk pengestøtte til utvikling av nytt verktøy
Tore Olsen Produksjon har fått 110.000 kroner til å utvikle et nytt verktøy til produksjon av bildeler.
06:00 $ Tvedestrandsposten
Politiet tok beslag i førerkort
Klokka 22.10 mandag kveld ble en mannlig bilfører stoppet av politiet i Fianesvingen i Tvedestrand. Mannen ble kjørt til legevakta i Arendal for blodprøve, og…
05:33 $ Tvedestrandsposten
Fikk penger til markedsføring av stuntskole
John Smith Kabashi har fått 90.000 kroner i støtte til markedsføring av International Stunt Academy (ISA).
mandag 23:00 $ Tvedestrandsposten
AGDER

Oddmund satser alt på sin egen oppfinnelse
Oddmund Saxlund satser på å utvikle sin egen oppfinnelse til en salgssuksess. Den prosessen skal han gjonnomføre på Tenk innovasjonslab i Tvedestrand. Det regionale næringsfondet er med på laget; de støtter prosjektet med 150.000 kroner.
mandag 21:00 $ Tvedestrandsposten
Økonomisk drahjelp til nytt bemanningsbyrå
Det nyetablerte byrået Sør Bemanning AS har fått 60.000 kroner fra næringsfondet.
mandag 19:00 $ Tvedestrandsposten
Vegårsheis nye ungdomsskole reiser seg
Det nye ungdomsskolebygget på Vegårshei begynner å ta form. Ytterveggene er reist, og takstolene på den ene delen av bygget er nå kommet på plass.
mandag 18:55 $ Tvedestrandsposten
Regjeringen skjerper kravene: Må ansette flere pedagoger i Tvedestrand
Regjeringen vil ha flere barnehagelærere inn i barnehagene. I Tvedestrand betyr det at det må ansettes flere pedagogiske ledere. Rekrutteringen er igang. 24 kvinner og en mann har søkt.
mandag 16:20 $ Tvedestrandsposten
Jakter e-sporty person
Risøy Folkehøyskole vil supplere tilbudet på skolen og ønsker å slå til med et hypermoderne tilbud. Tusenvis av nordmenn driver med e-sport, det vil…
mandag 14:34 $ Tvedestrandsposten
Genistrek til 85 millioner fremskyndes med ett år
I oktober neste år åpner den nye firefelts veien mellom Tvedestrand og Arendal. Samtidig kan en helt ny fylkesvei mellom Grenstøl og Glastad tas i bruk.
mandag 13:30 $ Tvedestrandsposten
Støtter etablering av søppeltaxi
Martin Breen får støtte fra det regionale næringsfondet til etableringen av sin nye næringsvirksomhet. Han tilbyr folk å frakte møbler og andre store ting til søppelplassen.
mandag 12:28 $ Tvedestrandsposten
Trafikkulykke i Risør - to personer får legehjelp
Klokka 10:20 melder politiet om en trafikkulykke på fylkesvei 351 ved Gjernes i Risør. Det er en bil som har kjørt av veien og havnet…
mandag 10:51 Tvedestrandsposten
Kvinne hardt skadd i trafikkulykke
Politiet informerer mandag formiddag om en trafikkulykke på fylkesvei 351 ved Gjernes. To personer skal være skadet.
mandag 10:50 Tvedestrandsposten
Her skal Kiwi være
De siste ukene har medarbeiderne på Kiwi får spørsmål og telefoner fra kunder som er vil vite om Kiwi skal flytte.- Spesielt faste kunder i…
mandag 10:01 $ Tvedestrandsposten
Lovlige politiske løftebrudd
 I lørdagsavisa retter Knut Aall pekefingeren mot alle partier i Tvedestrand som han mener har gått til valg på å ikke røre dagens skolestruktur. «Partiprogrammene…
mandag 09:41 $ Tvedestrandsposten
Varmet opp til sommeren med regattavisa
Noen gode, lokale «sommerslagere» var med i repertoaret da Strannakoret og Arendal Trekkspillklubb holdt konsert i Tvedestrand rådhus i kveld.
søndag 21:21 $ Tvedestrandsposten
Regattavisa
Konsert i Tvedestrand rådhus
søndag 19:29 $ Tvedestrandsposten
Hun fyller 100 år - og er Vegårsheis eldste
Nora Synnøve Selås er en kvikk og åndsfrisk 100-åring, som klarer seg selv hjemme på Ubergsmoen.
søndag 14:12 $ Tvedestrandsposten
Storkoste seg på Rotarys honnørfest
Nok en gang var rådhuset fylt til siste stol, og vel så det, da Tvedestrand Rotary klubb inviterte til den nå så tradisjonelle honnørfesten.
søndag 13:35 $ Tvedestrandsposten
Gammel dokkevogn førte til «budkamp» på auksjon
Ei gammel dokkedogn med tilhørende utstyr, og ei tissepotte med vaskevannsfat, var blant det som fikk budene til å «hagle» på Høgtun-auksjonen i dag.
lørdag 19:51 $ Tvedestrandsposten
Diskuterte etikk overfor dyr: - Er det greit med dyreparker?
- Jeg får vondt når jeg ser dyra i en dyrepark, sa dyrlege Line Mørch da Human-Etisk Forbund arrangerte en filosofikveld på Landbruksskolen torsdag.
lørdag 13:07 $ Tvedestrandsposten
Ordføreren vil ha egen helsestasjon for ungdom
Ordfører Kirsten Helen Myren mener noe må gjøres for å gi Vegårshei-ungdommer som sliter bedre helsehjelp. Hun har tatt initiativet til en sak om etablering av «ungdommens helsestasjon».
lørdag 10:09 $ Tvedestrandsposten
Naboer i Lyngør barket sammen i retten
Bruksrettigheter til en fire meter lang strandlinje var utgangspunktet for en nabokonflikt i Lyngør, som endte i Aust-Agder tingrett. Denne uken falt dommen.
lørdag 07:00 $ Tvedestrandsposten
Rednecks-ungkaren er ny nestleder i FrP på Vegårshei
- Her i huset kommer ingen politiker inn, utbasunerte Magnar Idland fra verandaen hjemme på Værland da opptakene til siste sesong av «Norske rednecks» startet. Etter at han ble nestleder i FrP på Vegårshei, sliter han litt med det utsagnet.
fredag 21:00 $ Tvedestrandsposten
Han er den nye urmakeren fra Tvedestrand
«Urmakeren fra Tvedestrand» er ikke lenger bare en kjent og kjær revyvise. Nå har byen fått en ekte urmaker, som reparerer alt fra vekkerklokker til store, gammeldagse veggur.
fredag 19:17 $ Tvedestrandsposten
Vedlikeholder 300 km med rør
Levetiden for et vann- eller avløpsrør regnes å være 50 år. Det betyr at to prosent av rørene må byttes ut hvert år. I Tvedestrand kommune er målet én prosent.
fredag 19:00 $ Tvedestrandsposten
Flosta-gutt er årets russepresident
Avgangselevene på Tvedestrand og Åmli videregående skole markerte nylig at russefeiringen er offisielt i gang, og sjef for den viltre, røde gjengen i år er Ludvig Omholt Volden.
fredag 16:49 $ Tvedestrandsposten
Husk at du har vikeplikt her nå
 I forbindelse med E18-utbyggingen, har Nye veier AS lagt om E18-krysset på Rømyr midlertidig. Det har ført til flere trafikkfarlige situasjoner. Torsdag fikk politiet melding…
fredag 15:34 Tvedestrandsposten
Ja til anneks og litt til i Lyngør
Forslag om å innføre midlertidig bygge- og deleforbud i Lyngør er ute på høring. Likevel er politikerne positive til at det kan oppføres anneks, samt rives og oppføres ny bod på Lyngørsida.
fredag 15:05 $ Tvedestrandsposten
AUST-AGDER

Fylkesmannen avgjør bryggesak
  Politikerne i teknikk, plan og miljøutvalget er enig med rådmannen i at Fredrik Brodersen ikke bør få lov til å utvide brygga foran…
fredag 14:31 $ Tvedestrandsposten
Kommunen sier nei til dette
Politikerne i formannskapet er enige i at kommunen skal si nei til alle typer salgsboder på kommunal grunn i Tvedestrand.
fredag 13:01 $ Tvedestrandsposten
Ny spesialtransport for de minste barna
Nå kan de minste barna i Grotten barnehage komme seg langt avgårde på tur ombord i en flunka ny elsykkel. - Med denne farkosten åpner det seg helt nye muligheter, sier styrer Espen Gåserud.
fredag 11:47 $ Tvedestrandsposten
Mindreårig gutt må sone ett år i fengsel
En mindreårig gutt er dømt til fengsel i fem år i Aust-Agder tingrett. Fire år er gjort betinget. Gutten må altså sone ett år. Han må også betale oppreisningserstatning til tre jenter.
fredag 11:47 $ Tvedestrandsposten
- Alle er best!
Enhetsleder Elisabet Christiansen har noen kommentarer til tirsdagens sak om korrespondansen med elevrådet på Songe skole.
fredag 11:01 $ Tvedestrandsposten
Løfter om skolestruktur
 Jeg misliker spørreundersøkelsen om skolestruktur, da jeg oppfatter den som et varsel om enda et løftebrudd overfor våre innbyggere.I følge Tvedestrandsposten uttalte May Britt Lunde…
fredag 08:35 $ Tvedestrandsposten
Vil overta privat vann- og avløpsanlegg
Formannskapet i Tvedestrand mener det er riktig av kommunen å overta vann- og avløpsanlegget som er bygget ut av Caponova AS.
torsdag 21:00 $ Tvedestrandsposten
- Ikke fritt skolevalg i Tvedestrand
Enhetsleder for Tvedestrandsskolen, Elisabet Christiansen opplyste på tirsdagens formannskapsmøte at det ikke er fritt skolevalg i Tvedestrand i dag.
torsdag 20:00 $ Tvedestrandsposten
Høyre-medlem, men representerer ikke partiet i kommunestyret
Anne Killingmo ble ved kommunevalget i 2015 valgt inn i Tvedestrand kommunestyre for FrP. Hun har senere meldt seg ut av partiet, og meldte seg nylig inn i Høyre.
torsdag 19:55 $ Tvedestrandsposten
Vogntog og personbil har kollidert
Rett før klokka 15 har det vært et trafikkuhell i Tvedestrand. Et vogntog og en personbil har kollidert, og personbilen har fått materielle skader.- Vogntoget…
torsdag 15:55 $ Tvedestrandsposten
Inviterer til folkefest i sentrum
Tour de Fjords, sykkelrittet som markedsfører seg med slagordet «Verdens beste syklister i verdens vakreste omgivelser», går forbi Tvedestrand i år. Det skal markeres..
torsdag 15:55 $ Tvedestrandsposten
Venke advarer mot utspekulert svindelforsøk
Onsdag denne uken mottok Venke Marienborg en e-post fra en venninne, som oppga å være i trøbbel i Ukraina. Venninnen skriver at hun er blitt robbet, at hun har mistet alt. Hun mangler penger, billett, bankkort, lommebok og flybillett, og håper Venke kan hjelpe henne med å få...
torsdag 13:36 $ Tvedestrandsposten
Håper på enda flere stafettlag i år
Den mest tradisjonsrike friidrettsstafetten på hele Sørlandet, Tvedestrandsstafetten, arrangeres igjen neste søndag.
torsdag 13:31 $ Tvedestrandsposten
24-åring fra Holt er anleggsleder for Møllebekken
- Jeg er veldig fan av at man her tar frem det gamle, sier Stig Morgan Lundhaug. 24-åringen fra Holt er anleggsleder for gateplanarbeidet på Møllebekken.
torsdag 11:34 $ Tvedestrandsposten
Skal ha møte med brødrene Rueness om kiosken
Rådmannen mente leieprisen for festetomta som kiosken står på burde dobles, og leietiden halveres. Det har Vidar M. og Torleif Rueness reagert på.
onsdag 23:00 $ Tvedestrandsposten
-Selv om jeg nå er mann, er hjertet mitt Else Lill
- En gang hadde jeg langt lyst hår. Jeg gikk i kjole, og forsøkte å interessere meg for jenteting. Men det var helt mislykket, sier Espen André Heum Fredriksen.
onsdag 21:00 $ Tvedestrandsposten
En av Tvedestrands største strender har fått seg et realt løft
Med ny sand fra et rev på 50 meters dyp utenfor Kristiansand, er alt klart til badesesongen.
onsdag 19:00 $ Tvedestrandsposten
Ønsker forbud mot gassballonger
I fjor tok varaordfører June Marcussen (V) initiativ til å innføre et forbud på gassballonger i Tvedestrand. Nå tar hun saken opp igjen.
onsdag 18:00 $ Tvedestrandsposten
Jan Dukene støtter Gjerstad
Ordfører Jan Dukene kom Gjerstad til unnsetning etter VIctor Normans utspill om å la ny E18 gå utenom Brokelandsheia.
onsdag 17:09 $ Tvedestrandsposten
Dette er en stor gladsak for stedsutviklingen i Holt
Telenor/ Canal digital går fra dør til dør og får inn bestillinger til fiberutbygging i Holt. Alle får et overkommelig kampanjetilbud og det ser ut…
onsdag 17:07 $ Tvedestrandsposten
Kommunen fikk tvangsmulkt
Statistisk sentralbyrå vedtok å gi Tvedestrand kommune tvangsmulkt fordi de ikke overholdt opplysningsplikten.
onsdag 17:04 $ Tvedestrandsposten
- Det må være lov å snakke om hva som er best for ungene våre
Det mener May Britt Lunde (Ap). Det er hun som har tatt initiativ til spørreundersøkelsen som flertallet i formannskapet går inn for å gjennomføre.
onsdag 15:50 $ Tvedestrandsposten
Auksjonsskatter her
For 21. år på rad er det markedsdag på det etter hvert så staselige lokalet Høgtun på Vegårshei. En gigantisk dugnadsgjeng trår til og jobber utrettelig for at markedet skal bli uforglemmelig og bra.
onsdag 14:39 $ Tvedestrandsposten
Slik reagerer Ap-politikerne på prisveksten på ny skole
Ap-politikerne Kirsten Lorenz Hegland og May Britt Lunde er overrasket over at prisestimatet på ny barneskole har økt med over 84 millioner kroner.
onsdag 12:45 $ Tvedestrandsposten
Skolen blir 84 millioner kroner dyrere
I 2014 beregnet Tvedestrand kommune at ny barneskole ville koste 173 millioner kroner. Nye estimater viser at skolen vil bli over 84 millioner kroner dyrere.
onsdag 11:25 $ Tvedestrandsposten
AGDER

Matkunst i ovn
Forretningsfolk og sosiale folk er blant kursdeltakerne som kommer til Aud Vegerstøl på Vegårshei for å lære å lage mat i vedfyrt bakerovn.
onsdag 10:38 $ Tvedestrandsposten
Skolesjefen svarer: «Songe er best - ingen protest!»
Elevrådet på Songe har fått svar fra skolesjef Elisabet Christiansen. - Jeg støtter dere, skriver hun blant annet.
onsdag 09:55 $ Tvedestrandsposten
-Hjelp oss, vi vil beholde skolen vår!
- Vi vil beholde Songe skole, og det håper vi du kan hjelpe oss med! skriver elevrådet til enhetsleder Elisabet Christiansen. Ideen til å skrive brev til kommunen, fikk de litt hjelp til å klekke ut.
onsdag 09:55 $ Tvedestrandsposten
Full enighet om koia i skogen
Tvedestrand kommune krevde at skogskoia på 14 kvm måtte rives før utgangen av juni. Politikerne er av en helt annen oppfatning.
tirsdag 21:14 $ Tvedestrandsposten
Iselin er ankerfeste for ungdommene
Offroadkjører og nyansatt Ungdomskontakt i Tvedestrand kommune, Iselin Dalen Moe (25), fra Gjerstad er utdannet barnevernspedagog. Kartlegging I vbegynnelsen av mars begynte hun i den nyopprettede stillingen…
tirsdag 17. april Tvedestrandsposten
Mistet førerkortet ved barneskolen
Det var i 50- sona at sjåføren gasset på så sertifikatet røyk.På fylkesvei 411 ved Dypvåg skole ble en sjåfør fratatt førerkortet for å ha…
tirsdag 17. april $ Tvedestrandsposten
Satser på ny i år - med kortere tekst
Bannerne som ble hengt opp på lyktestolper langs Tvedestrands innfartsveier i fjor, falt ikke helt i smak hos vegvesenet. I februar påpekte de at de…
tirsdag 17. april $ Tvedestrandsposten
Menn prøvde å mase seg til gratis drikke
Det ble amper stemning da to gjester på Dags pub ville ha mer å drikke på uten å betale for det selv.Politiet ble tilkalt for…
tirsdag 17. april $ Tvedestrandsposten
Ung, fremmed kvinne ville bløffe seg inn i huset til mann
En kvinne troppet opp på døra i huset til en mann fredag kveld. Hun sa at hun kom fra Arendal brannvesen og ville inn…
tirsdag 17. april Tvedestrandsposten
Uenige om plassering av kommunale boliger
Tvedestrand kommune skal bygge nye boliger for unge funksjonshemmede. Rådet for funksjonshemmede og beboernes foresatte er ikke enige om hvilke av de fire tomtealternativene som er best.
tirsdag 17. april $ Tvedestrandsposten
Alle over 16 år skal få si sin mening
Den er omstridt, og flere har gitt uttrykk for at de ikke ønsker den. Men nå kommer den likevel, undersøkelsen som skal avdekke hva innbyggerne mener om skolestrukturen.
mandag 16. april $ Tvedestrandsposten
Gjør seg klar for USA
Ole Brodersens neste separatutstilling er i USA, nærmere bestemt i Westport, Massachusetts, litt sør for Boston. Akkurat nå er han travelt opptatt med å pakke ned bildene.
mandag 16. april $ Tvedestrandsposten
Får lov til å rive fritidsbolig og to uthus og bygge nytt
Tvedestrand kommune sier ja til ny fritidsbolig på Epleviktangen.
mandag 16. april $ Tvedestrandsposten
Fortsatt med i kultursjefkampen
Endelig svar rett rundt hjørnet.
mandag 16. april $ Tvedestrandsposten
Nå skal Harry passe på kirkegårdene
Første august overlater Bjørg Haaland Bjørnstad kirkevergekontoret til Harry Stiansen. Det er de begge to riktig godt fornøyde med.
mandag 16. april $ Tvedestrandsposten
Sultne rådyr robbet Holt gartneri
Sultne som de var etter en lang vinter, ble fristelsen for stor for rådyrene som oppdaget at Holt gartneri var stappfullt av planter og blomster. Gartneriet har flere ganger de siste ukene hatt besøk av rådyr som har fråtset i planter.
mandag 16. april $ Tvedestrandsposten
22 søkere får penger av Jarls ungdomsfond
Styret for Jarls ungdomsfond har nå har gått igjennom alle søknadene, og fordelt midlene. 22 søkere kan glede seg over å få penger i år.
mandag 16. april $ Tvedestrandsposten
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TVEDESTRAND

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
AGDER

AUST-AGDER

FAVORITTER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark Utenriks Hedmark IT Innenriks Bergen Oppland Næringsliv Akershus Fotboll Kjendis Østfold Nordland Vestfold Mat Aust Agder Båt Vest Agder
flere?
Kultur Rogaland Troms Odda Sport Buskerud Skåne Trøndelag Forsvar Sogn og Fjordane Møre og Romsdal Mobil Oslo Kalmar Finnmark Fiske Get-ligaen Hässleholm Fotball Kvinnherad Ringsaker Molde Skien Karmøy Molde FK Fredrikstad Blekinge Inrikes Bodø Bolig Oskarshamn Karlskrona Tinn Kristianstad USA Sandnes Kongelig Elverum Økonomi Kongsvinger Stabæk Sunndal Stavanger Haugesund Politikk Lindås Bamble Malmö Barn OL Kultur Drammen Kragerø Hammerfest Meløy Landskrona Svelvik Fauske Motor Sørreisa Porsgrunn Stord Radøy Askøy Poker Tomelilla Lillesand Tolga Drangedal Näringsliv Forskning Helsingborg Nedre Eiker Osterøy Dyr Sport Trav Svedala Eslöv Hvaler Sarpsborg Landbruk Steigen Tvedestrand Vestvågøy Reise Tromsø Universet Stockholm Bil Vær Svalbard Øvre Eiker Eliteserien Langrenn Vestby Hyllestad Førde Håndball Risør Aurskog-Høland Nord-Korea Åsnes Vietnam Lesja Android Stavanger Oilers Kvænangen Ski Lier 17. mai Bil Sigdal Odds BK Larvik Narvik Forskning Notodden Horten Vefsn Tesla Kryptovaluta Kunst Musikk Båt Jakt Salangen Askim Film Sverige Lyngdal Eidskog Mörbylånga Friluftsliv Åmli Øygarden Hörby Hadsel Lenvik FK Haugesund Trening Filippinene Åmot Sande Sykkel Moss Klippan Trysil Helse Tana VM Rosenborg BK Berlevåg Tynset Eiker Kongsberg Frogn Hälsa OBOS-ligaen Råde Kommunesammenslåing Tingvoll Kristiansand Øksnes Mat Skiskyting Staffanstorp Norway Cup Bærum Vinje Nordkapp Jevnaker Nittedal Tønsberg Porsanger Suldal Ålesund Grue Mandal Lund Asker Kävlinge Gjøvik Fitjar Målselv World Series of Poker Modum Masfjorden Skjervøy Utsira Ballangen Eidsberg Fjell Rana Halsa Skurup Vitenskap Utrikes Jobb Farsund Ronneby Eurovision Jølster Nesodden Russland Sjakk Austrheim Vålerenga Lyngen Fedje Motorsport Turn Re Hamar Ekonomi Bromölla Teknik Time Hurum Selje Naustdal Sauherad Sölvesborg Strand Rendalen Svømming Våler Enebakk Skiptvet Brønnøy Nord-Odal Sund Halden Herøy Litteratur Kristiansund Sandefjord Nore og Uvdal Andøy Evenes Meland Skøyter Gloppen Grane Løten Alpint Olofström Nes Foto Stryn Sørfold Sandøy Påske Åseral Herøy Jönköping Voss Vaksdal Musik Svalöv Russ Gausdal Rømskog Karasjok Borgholm Jul Arvika Odal Östergötland Karlshamn Surnadal Fræna Kvæfjord Valle Trollhättan Bundesliga Hole Alstahaug Aure Romfart Lomma Spill Game of Thrones Forsand NHL Giske FA-cupen Snowboard Ullensvang Os Hemnes Viking FK Friidrett Gjerstad Nesset Polen Mönsterås Harstad Måsøy Modalen Røyken Kviteseid Tromsø IL Skedsmo Arendal Mote Hamarøy Trøgstad Vennesla Google Spania Tjeldsund Kvinner Sande Froland Gran Nesna Leirfjord Birkenes Ishockey Roing Hattfjelldal Dovre Årdal Emmaboda Nissedal Alta Klatring Eid E-sport Ås Klepp Bodø/Glimt Klima Træna
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL