Trysil
Innleder historisk samarbeid: – Skal ikke tømme Trysil for spillere
Elverum Fotball og Trysil FK innleder nå et historisk samarbeid. Det håper de blant annet skal føre til at flere unge velger å bli boende i distriktet.
09:13 $ Østlendingen
Én dag skiller seg positivt ut på værfronten til helga
Etter noen dager med gråvær og tendenser til sludd enkelte steder, gjør sola comeback i helga. Én dag stikker seg ut som den beste.
torsdag 15:34 $ Østlendingen
Glommen Mjøsen tilbyr 150 sommerjobber til unge
150 norske ungdommer får tilbud om å plante skog for Glommen Mjøsen Skog i sommer. – Et tilbud som viser at ungdom vil og kan, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre.
onsdag 12:30 $ Østlendingen
Bedriften har over 50 arbeidsplasser – nå er den solgt for hemmelig sum
Per Otto Sletten og Ole Peder Berggren har sett babyen Flisa Trykkeri vokse til en suksessbedrift. Nå selges trykkeriet sammen med Spire Gruppen til Hamar Media.– Vi sikrer utvikling på Flisa og Kvisler. Det er viktig, sier gründerne.
onsdag 10:53 $ Østlendingen
Et nytt smittetilfelle i Trysil: Nå åpnes sykehjemmet for besøk igjen
Trysil sykehjem ble stengt for besøk i helga som følge av et smitteutbrudd i rusmiljøet i kommunen. Det er nå åpnet igjen, til tross for at det er påvist ytterligere ett smittetilfelle i kommunen.
tirsdag 19:11 $ Østlendingen
Denne koster ni millioner kroner
Eiendomsmegleren er enig i at det er en noe stiv pris.
tirsdag 11:43 $ Østlendingen
Fire smittetilfeller i Trysil: – Har kobling til rusmiljøet
Kommuneoverlegen kjenner fortsatt ikke rekkevidden av smitten.
mandag 09:00 $ Østlendingen
Gult farevarsel: Sludd, snø og vanskelige kjøreforhold i Hedmark
Meteorologisk institutt har sendt ut gult varsel med fare for snø i Innlandet. Mest kommer det trolig i Vestoppland, men også Hedmark vil få nedbør med sludd og snø i neste uke.
søndag 2. mai $ Østlendingen
INNLANDET

Åtte nye smittetilfeller lørdag
Det siste døgnet er det registrert 289 koronasmittede i Norge. Det er 120 færre enn snittet de siste sju dagene og 174 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden.
søndag 2. mai $ Østlendingen
Advarer etter flere utendørsfester: – Ikke uten smitterisiko
Lørdag kveld melder politiet flere steder i landet om store ansamlinger av mennesker. Espen Nakstad minner om at smittevernreglene må følges også ute.
lørdag 1. mai $ Østlendingen
Preben (16) kommer fra en idrettsfamilie av de sjeldne. Nå er karrieren i ferd med å ta av
Hvis du blander freeski, fotball, langrenn, skating, skiskyting og et par idretter til, så får du disse to: Den ferske sølvmedaljevinneren i freeski-NM i Big Air og hans far, vinterens tøffeste birkebeiner.
lørdag 1. mai $ Østlendingen
Her må ungarere, bulgarere og italienere kun snakke norsk. Får de riktig fyll på pizzaen?
Hvordan gikk det da sju ungarere skal bestille pizza fra tre bulgarere på en italiensk restaurant i Trysil – og det kun er lov å snakke norsk?
lørdag 1. mai Østlendingen
Endelig får Olas spillere slippe inn i landet igjen
Torsdag kom gladmeldingen om at utenlandske arbeidstakere med særskilt kompetanse får unntak fra innreisebestemmelsene. Det fikk Nybergsund til å kaste seg rundt og skrive søknader så blekket spruter.
lørdag 1. mai $ Østlendingen
Nye smittetilfeller i Elverum lørdag
To smittetilfeller i Elverum og ett i Trysil er blitt registrert lørdag 1. mai. I Elverum har 43 personer fått påvist smitte på under to uker, mens Trysil fikk sitt første siden 15. april.
lørdag 1. mai $ Østlendingen
17 nye smittetilfeller i seks kommuner
Det siste døgnet er det registrert 429 koronasmittede i Norge. Det er 14 flere enn snittet de siste sju dagene, men 47 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. I Hedmark er det meldt om ny smitte i totalt seks kommuner.
lørdag 1. mai $ Østlendingen
Flere meldinger om berusede mindreårige ungdommer på fest: – Ta en telefon til de unge og spør hva de driver med
Fredag kveld mottok politiet melding om at mellom 100 og 150 ungdommer hadde samlet seg på Domkirkeodden i Hamar. Så langt ingen meldinger om fyll og bråk i Hedmark, men i Innlandet som helhet har det kommet mange meldinger om overstadig berusede mindreårige.
fredag 30. april $ Østlendingen
Alle som har vist interesse for det nye boligprosjektet i Trysil har én ting til felles
Fem av de 16 leilighetene i det nye leilighetskomplekset til Hanstad Eiendom nord for Trysil kirke er solgt få dager etter at de ble lagt ut for salg. Målgruppa er helt klar: Folk på 65 år eller mer.
fredag 30. april $ Østlendingen
Snart skal disse europa- og riksvegene asfalteres
I sommer skal det legges drøyt 30 kilometer med asfalt i Hedmark. Statens vegvesen velger det som beskrives som en mer miljøvennlig asfalt og belønner utslippskutt hos entreprenørene.
fredag 30. april $ Østlendingen
Veronika (43) overnattet i sitt nye hjem for første gang: – Hørte mange rare lyder
Sokneprest Veronika Johnsen har selv sett spøkelsene på prestegården i Trysil, der hun nå er i ferd med å flytte inn. Under nyåpningen av prestegården i begynnelsen av juni inviterer hun publikum på spøkelsesvandring.
torsdag 29. april $ Østlendingen
I februar begynte Tore (45) i ny jobb i Elverum Fotball. Nå har han fått en ny rolle i Trysil
Bare drøyt to måneder etter at han takket ja til å bli Elverum fotballs nye markedsmann, begynner Martn-sjefen Tore Hagen som arrangementsansvarlig i Destinasjon Trysil.
torsdag 29. april $ Østlendingen
Vannet er borte, men isen ligger fremdeles tjukk en meter over bakken på barndomshjemmet til Malin
Vannet som i februar la barndomshjemmet til Ap-politikeren Malin Skålholt Åkesson om hennes to søstre under vann, har trukket seg bort. Men ennå ligger isen tjukk over eiendommen på Nyvold nord for Jordet i Trysil.
onsdag 28. april $ Østlendingen
Trysil FK legger storsatsingen død: – Har gått tilbake til røttene og funnet oss sjøl
Et samstemt nytt styre i Trysil FK har staket ut en ny kurs for klubben. Nå forsvinner alle import-spillere, og det skal satses på lokale spillere og utvikling av klubbens egne talenter.
onsdag 28. april $ Østlendingen
Utsetter behandling av biogassanlegget på Mosanden: – Trysil trenger ikke alltid å være stavtaket foran
Etter en lang og opphetet klimadebatt vedtok kommunestyret i Trysil torsdag å utsette eventuell bygging av nytt biogassanlegg på Mosanden.
tirsdag 27. april $ Østlendingen
Fem ny smittetilfeller i Løten: Mange er satt i karantene
Fredag kom det inn én positiv person, én søndag, og tre personer i dag. Alle er knyttet til hverandre. Jønsrud skole og Jønsrud barnehage er berørt.
mandag 26. april $ Østlendingen
I tillegg til sur vind advarer meteorologen mot én ting
Sur vind og alt fra sol til snø i løpet av minutter. Det har preget været de siste dagene. Det er ingen grunn til å tro på bedre tider i nærmeste framtid.
mandag 26. april $ Østlendingen
Vannkraftprosjekt til 79 millioner kroner er i gang
Nå skal vann fra to elver overføres til Osensjøen for å utnytte kapasiteten i Osa kraftverk, uten at det bygges om. Prosjektet koster 78 millioner kroner, og øker produksjonen med 20 GWh.
mandag 26. april $ Østlendingen
Kjell (78) valgte feil løype og falt med hodet først: – Legene sier jeg var ubegripelig heldig
Selv om han mistet hele sesongen etter et stygt fall i skianlegget i Trysilfjellet før jul, tror Kjell Aurmo (78) at han har mange år igjen som toppalpinist. Første mål er VM i St. Moritz i mars neste år.
søndag 25. april $ Østlendingen
Fjerner 25.000 kubikk med masse for å utvide tømmertomta: – Dette trygger framtida vår
Den etterlengtede utvidelsen av tømmertomta og lagerplassen til Moelven Trysil AS sikrer langt på veg framtida til bedriftens 55 ansatte.
søndag 25. april $ Østlendingen
Kjære meteorolog, hvorfor er det så h ... kaldt?
Det er ikke lenger snø, mørkt og 22 minusgrader. Det er faktisk bart, lyst og varmegrader. Likevel er det som å gå ut i en fryseboks.
søndag 25. april $ Østlendingen
Hans Martin (42) er fortsatt i innkjøringsfasen i sin nye jobb. Det fikk han erfare
20 år etter at rockemusikeren Hans Martin Østerhaug flyttet til Oslo for å følge drømmen, tar han fatt et nytt eventyr hjemme i Trysil. Som journalist i Lokalavisa Trysil-Engerdal.
lørdag 24. april $ Østlendingen
Marcin tar fri hele vinteren for å kjøre på ski: Nå må den polske snekkeren på jobb igjen
Moroa er over for den polske skifantasten Marcin Chojnacki (63). Etter å ha fullført sin 16. sesong i Trysilfjellet, og kjørt 1,2 millioner høydemeter i løpet av 129 strake skidager, begynner hverdagen hans igjen.
lørdag 24. april $ Østlendingen
20 nye smittetilfeller i går – smitten stiger i Elverum
Det siste døgnet er det registrert 480 koronasmittede i Norge. Det er fire flere enn snittet de siste sju dagene. I Elverum er 28 personer smittet de siste 14 dagene
lørdag 24. april $ Østlendingen
Kalles «Trysils best bevarte hemmelighet». Nå tas selskapet til nye høyder
Til å være Trysils best bevarte hemmelighet er vegmerkingsbedriften i Landsjøåsen bemerkelsesverdig urban og internasjonal. Nå har den åpnet bedrift i Finland – og skal snart merke gatene i London.
fredag 23. april $ Østlendingen
INNLANDET

Slik blir 17. mai i Elverum: – For sånne som meg som elsker tog og folk og unger er dette kjempekrevende
Vi får: Synge «Ja, vi elsker», høre taler, være med familie. Vi får ikke: Gå i tog.
torsdag 22. april $ Østlendingen
Risikerer at planter til flere millioner kroner kan havne i søpla
Ved Skogplanter Innlandet (Sønsterud og Trysil) produseres det mellom 12- og 15 millioner skogplanter årlig. Salget i fjor satte nye rekorder. Nå er det fare for at flere millioner skogplanter må dumpes.
torsdag 22. april $ Østlendingen
314 nye koronasmittede registrert siste døgn – 380 færre enn snittet for en uke siden
Det siste døgnet er det registrert 314 koronasmittede i Norge. Det er 162 færre enn snittet de siste sju dagene og 380 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. Også i Hedmark er smittetrykket kraftig redusert.
onsdag 21. april $ Østlendingen
Ikke lenger påbud om munnbind i Trysil: – Risikoen er mindre, men den er der, advarer kommuneoverlegen
Endringer i lokale og nasjonale smittevernregler kan gjøre noen og enhver forvirret – og for å gjøre det helt klart: Skal du i butikken i Trysil i dag, er det ikke noe krav at du har på deg munnbind.
tirsdag 20. april $ Østlendingen
518 nye smittede siste døgn: 9 nye tilfeller i Hedmark
Det siste døgnet er det registrert 518 koronasmittede i Norge. Det er 19 færre enn snittet de siste sju dagene og 199 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. I Hedmark er det meldt om 9 nye tilfeller av påvist covid-19 siste døgn.
tirsdag 20. april $ Østlendingen
William (25) og Patrick (28) avsluttet krevende vinter med rekordhelg
Gutta som i desember startet opp grillbaren Flyyt ved Toppekspressen i Trysilfjellet fikk en bratt læringskurve gjennom koronavinteren. Men de har gått i pluss hver måned – og nå drømmer de om å utvide.
mandag 19. april $ Østlendingen
UP aksjonerer med fokus på fart: På disse vegene må du være ekstra på vakt
Denne uka har Utrykningspolitiet ekstra fokus på hastighet. Nå går de ut og varsler sin tilstedeværelse i trafikken.
mandag 19. april $ Østlendingen
366 nye smittede i Norge: Ny smitte i fire kommuner i Hedmark
Det siste døgnet er det registrert 366 koronasmittede i Norge. Det er 189 færre enn snittet de siste sju dagene og 340 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. Slik fordeler smitten seg i Hedmark akkurat nå.
mandag 19. april $ Østlendingen
Jegere kan gå på en smell i høst: – Noen kan få seg en overraskelse
Kun ett politidistrikt har lenger behandlingstid enn Innlandet. Seksjonssjef i Innlandet politidistrikt, Tammy Ann Nyborg, tror det er mulig å kutte saksbehandlingstiden. Justis- og beredskapsminister Monica Mæland lover fortgang i sakene.
søndag 18. april $ Østlendingen
417 nye koronasmittede registrert siste døgn: Ny smitte i fem kommuner
Det siste døgnet er det registrert 417 koronasmittede i Norge. Det er 146 færre enn snittet de siste sju dagene og 311 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden.
søndag 18. april $ Østlendingen
I hele vinter har Marielle (53) stått opp klokka tre på natta
I hele vinter har Marielle Faldmo lagt seg mellom klokka åtte og ni på kvelden for å få nok søvn til å gjøre jobben som har lagt beslag på nesten hele livet hennes de siste månedene – den hun fremdeles er i ferd med å lære seg.
lørdag 17. april $ Østlendingen
Har hatt covid-19 før, testet positivt på nytt
Sent torsdag kveld ble det bekreftet nok et smittetilfelle i Trysil. Vedkommende har vært smittet av koronaviruset før og fikk nok en gang påvist covid-19.
fredag 16. april $ Østlendingen
Slik reagerte barnehagebarna på meldingen fra Bondelagets leder: – Hæ? Spiser plantene bæsj!?
Det ble litt mye for noen av barna på Trysil Friluftsbarnehage i Plassen da Elisabeth Gjems i Innlandet Bondelag fortalte at plantene gjødsles for å vokse. – Hæ? Spiser plantene bæsj? utbrøt en av den smått sjokkert.
fredag 16. april Østlendingen
Sjefen gir seg etter 16 år i SkiStar: – Fikk vondt i magen da jeg hørte at Helge skulle slutte
Det var stor oppstandelse blant de ansatte i SkiStar Trysil da destinasjonssjef Helge Bonden torsdag sendte ut en mail der han gjorde det klart at han slutter for å lede innendørsarenaen SNØ utenfor Oslo.
fredag 16. april $ Østlendingen
Ny smitte i fem kommuner
Åtte smittetilfeller ble registrert i Hedmark i går. Hos én kommune anses trenden å være stigende.
fredag 16. april $ Østlendingen
Hanna Rydlöv etter årets påskefeiring: – Full kontroll i Trysil!
Totalt fem personer sitter i isolasjon med covid-19 i Trysil. De to siste smittetilfellene kom denne uka. Kommuneoverlege Hanna Rydlöv er fornøyd med situasjonen.
torsdag 15. april $ Østlendingen
Ida (30) har vært leder i Trysil siden hun var 24. Nå søker hun ny jobb i hjembygda
Hun var 24 år da hun ble avdelingsleder på Borgtun og 28 da hun ble avdelingsleder på kommunens korttidsavdeling. Nå har Sp-politiker Ida Nymoen (30) søkt jobben som enhetsleder på Trysil sykehjem.
torsdag 15. april $ Østlendingen
Fire nye smittetilfeller i går
Trysil har stigende smittetrend, Hedmarken og Solør har flat trend, mens Elverum fortsatt har synkende smittetrend.
torsdag 15. april $ Østlendingen
Ja til femdagersuke for alle skoleelever i Trysil
Mot Frp's stemme gikk formannskapet i Trysil inn for at det skal innføres femdagersuke for alle skoleelever i Trysil fra og med 2022/2023.
onsdag 14. april Østlendingen
11 nye smittetilfeller i går
Til tross for fem flere smittetilfeller i går enn mandag, er smittetrenden flat i Sør-Østerdal og Solør, og den synker i Elverum. Men på Hedmarken er den stigende.
onsdag 14. april $ Østlendingen
Trysling må fem måneder i fengsel – smuglet narkotika over grensa ved Långflon
En mann i 30-åra fra Trysil sto nylig tiltalt for å ha innført kokain, amfetamin og hasj til Norge fra Sverige. Smuglingen foregikk over riksgrensen ved Långflon.
tirsdag 13. april $ Østlendingen
Gikk fra 388 flyginger til 12, men ny sommerrute skaper optimisme
Scandinavian Mountains Airport misset 376 av 388 vinterflyginger på grunn av koronaen, men nå slår flyplassen til med ny sommersatsing, og er i forhandlinger med flyselskaper om nye vinterflyginger.
tirsdag 13. april $ Østlendingen
Jubel i Trysil: Scandinavian Mountains Airport blir helårs flyplass
Scandinavian Mountains Airport, som ligger 40 minutter unna Trysil, får nå også sommerruter. Det er det svenske flyselskapet BRA som i sommer skal fly fra Stockholm Bromma og Ängelholm til flyplassen på svensk siden som åpnet desember 2019.
tirsdag 13. april ABC Nyheter
Sjekk dagens smittestatus i din kommune
Smittetrenden stiger på Hedmarken, den er flat i Sør-Østerdal og Solør, mens den synker i Elverum.
tirsdag 13. april $ Østlendingen
Nytt smittetilfelle i Trysil. Personen var fullvaksinert
Selv om det kan virke som om Trysil slapp den store smittespredningen mange fryktet etter påske, våger kommuneoverlegen fremdeles ikke å senke skuldrene. Mandag ble det bekreftet et nytt smittetilfelle på en person som var fullvaksinert.
mandag 12. april $ Østlendingen
INNLANDET

Måtte nesten ta til tårene etter at han fikk vite hvor mye Trysil får i koronastøtte
Trysil-ordfører Erik Sletten kunne knapt nok tro sine egne ører da han mandag ettermiddag hørte at kommunen nå får 7,7 millioner kroner i den siste tildelingsrunden av kommunale koronamidler.
mandag 12. april $ Østlendingen
Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal med nye hjemmesider
– Den gamle siden vår havner nok i beste fall på museum, humrer stabssjef Geir Rekve i Stor-Elvdal kommune. Samtidig med at de lanser nye hjemmesider mandag, gjør Åmot, Trysil og Engerdal kommuner der samme.
mandag 12. april Østlendingen
Smittestatus i din kommune: Smittetrenden synker
I Elverum er smittetrenden nå synkende.
mandag 12. april $ Østlendingen
Snøen laver ned: – Kan bli polert
Kram snø har den egenskapen at den kan bli polert når det kjøres på den.
mandag 12. april $ Østlendingen
Ble fristet av firmaets hårete ambisjoner: – Vi måtte slåss for å få Christian med på laget
I fjor var Ole Tangnæs daglig leder i Trysilfjell Hytter og Christian Sanaker Lohne salgs- og markedssjef i Book1Trysil. Nå er de med på et industrieventyr i Nybergsund som ikke ser ut til å ta noen ende – til tross for koronaen.
søndag 11. april $ Østlendingen
Her kan du se isgangen i Trysilelva fra en unik vinkel
Isgangen i Trysilelva har begynt, og Østlendingens videoansvarlig har vært på stedet for å filme hendelsen med drone.
torsdag 8. april $ Østlendingen
16 i karantene etter nytt smittetilfelle i Trysil
16 nærkontakter er satt i smittekarantene og fire i ventekarantene etter at det onsdag kveld ble påvist et nytt tilfelle av koronasmitte i Trysil.
torsdag 8. april $ Østlendingen
Håkon satte ny rekord, men jubler ikke av den grunn: – Skulle gjerne ofret litt av overskuddet
Butikksjefen i Kiwi Trysilfjellet synes det er vondt å se at så mange aktørene i Trysilfjellet sliter som følge av koronapandemien og slipper ikke jubelen løs, selv om hans egen butikk har lagt bak seg tidenes påske.
torsdag 8. april $ Østlendingen
Ungdomsklubben er også stengt til uka
- På grunn av smittevern har det nå blitt bestemt at ungdomsklubben holder stengt en uke til. Med krav om bruk av munnbind på klubben og større avstandskrav vil være utfordrende å få til åpen klubb nå. Det er i tillegg, som et forebyggende tiltak,...
fredag 19. februar Trysil kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TRYSIL

INNLANDET

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL