Troms
Dømt for kjøring i narkorus
BALSFJORD: En ung kvinne i slutten av tenårene er i Nord-Troms tingrett dømt for å ha kjørt bil mens hun var ruset på narkotika. Bilferden endte i grøfta, en aprilmorgen på Storsteinnes.
19:00 Nye Troms
Forlater Målselv for å bli lensmann
MÅLSELV: Han er talsmann for Hæren og leder av fotballgruppa i BOIF. Men snart forlater Ole Johan Skogmo Målselv. For å bli regionlensmann i Nord-Troms.
17:14 Nye Troms
Fortviler over nordlys-forsøpling
TAKVATN: Birgitte Andreassen synes det er topp at nordlysturister strømmer til eiendommen hennes for å få med seg det vakre fenomenet. At eiendommen er forsøplet og innkjørselen ødelagt når de drar, liker hun ikke.
15:00 Nye Troms
Sykling godt under Ungdomsmesterskapet
MÅLSELV: Toralf Rydningen Martinsen viste kjørstyrke da han syklet meget sterkt på både temporittet og fellesstarten under Ungdomsmesterskapet. Han var en av rittets mest aktive kjørere på landeveisrittet.
13:00 Nye Troms
Fra Mellombygd til Bodensee
MÅLSELV: Mellembygd mannskor har tilbakelagt åtte sangglade dager i Tyskland. Nå tar de materialet de framførte for tysk og sveitsisk publikum hjem.
11:00 Nye Troms
Er spurt om permanent opprykk
MÅLSELV: Gjermund Hol ble mandag konstituert i stillinga som president i Norges skiskytterforbund fram til et ekstraordinært ting i november. Det var også dialog om permanent opprykk.
09:00 Nye Troms
Slik reagerer gruppelederne på Nymo-utspillet: Ambivalent til kommunehusflytting
MÅLSELV: Høyres Martin Nymo mener det er på tide å flytte kommunens ansatte fra kommunehuset på Moen til Bardufoss. Spennende og dårlig timing er blant reaksjonene.
07:00 Nye Troms
– Jager vi Evenes mot Narvik?
Olav Anton Andersen fra Rødt er opptatt av Skånlands forhold til nabokommunen Evenes.
05:00 Harstad Tidende
TROMS

Ønsker kvinnelige kandidater til kulturprisen
BARDU: Bardu kommune har utsatt fristen til nominering av årets kulturpris til 1. oktober. Nå håper de på mange gode kvinnelige forslag.
onsdag 21:30 Nye Troms
LEDER: Høyre-Nymo setter spissen i kjent terreng
det gjelder å gjenkjenne et sentraliseringsspøkelse når man ser ett, og vi mer enn aner konturene av det når Høyre-Nymo nå setter passerspissen i Bardufoss sentrum når han snakker om utvikling i Målselv
onsdag 21:00 Nye Troms
– Samarbeid måtte til
De to hotellene har aldri tidligere servert så mange personer samlet på ett sted. For å få det til måtte ett tett samarbeid til.
onsdag 19:32 Harstad Tidende
Oppfordring fra arrangørene av Glød: – La bilen stå, så kommer alle lettere fram
Bruk beina, sykle eller ta kollektivtransport. Hør med nabo, venner eller kjente om de har ledig p-plass, er oppfordringene fra arrangøren av Glød- konserten.
onsdag 19:32 Harstad Tidende
Titusener i byens gater under Glød
Antakelig har aldri tidligere i Harstads historie flere vært samlet i Harstad sentrum. 24.000 gratisbilletter er delt ut.
onsdag 19:32 Harstad Tidende
Oppdaget turfelle i Nedre Bardu
BARDU: Torsdag forrige uke havnet én av hundene til Kristin Olsen i et hull fullt av vann da de var på tur til Skjellhaugen. Nå har kommunen midlertidig sikret hullet.
onsdag 19:00 Nye Troms
Kompromiss endte i kål
– Vi kan være i ferd med å gå på tidenes mageplask, sa Christine B. Killie (H), når Arbeiderpartiet signaliserte at de ville sette ned klausul, også i første byggetrinn av næringsparken.
onsdag 18:20 Harstad Tidende
Arild Bråthen og Andselv
«Man må gjerne bruke spaltemeter på å sitere fra regelverk som nok passer enkelte steder, men som klart vil være en hemsko andre steder dersom lokalpolitikere bare skal godta rundskrivene og ikke løfte en finger for å få gjort disposisjoner som fremmer...
onsdag 17:20 Nye Troms
Rundtur i Målselvs matkultur
MÅLSELV: Målselv historielag ønsker seg passasjerer fra både fortid og framtid når de neste søndag planlegger en guidet busstur gjennom Målselv matkultur 23. september.
onsdag 17:00 Nye Troms
Senja kaller: Ønsker festglade innlandsdamer
MÅLSELV: Bor du på innlandet og har lyst til å komme sammen med medsøstre fra hele Midt-Troms i festlig lag på et tidlig julebord? I høst får du muligheten til det.
onsdag 15:00 Nye Troms
Ble inspirert av slektssnakk på Fjordmuseet
BALSFJORD: Omkring 50 mennesker hadde møtt opp på Fjordmuseet i helga, for å få med seg filmvisning og foredrag om kvensk slektsforskning og kulturhistorie.
onsdag 13:00 Nye Troms
Inviterer forsatte og besteforeldre til temakveld
MÅLSELV: Rita Kramvig og Målselv folkebibliotek inviterer til foredrag med tema «Hvordan kommunisere med en tenåring». Her vil foreldre og andre omsorgspersoner få nyttige tips.
onsdag 11:00 Nye Troms
Nå blir det høststorm
Finn frem vindstopperen. Nå skal det blåse friskt hele veien inn mot helgen.
onsdag 10:37 VG
Det brygger opp til høststorm i store deler av landet
Finn frem vindstopperen. Nå skal det blåse friskt hele veien inn mot helgen.
onsdag 10:34 VG
Nytt mannskap for Frp
MÅLSELV: Målselv Fremskrittsparti har måtte bytte ut mannskap til kommunestyret. Det for andre gang denne perioden.
onsdag 09:00 Nye Troms
Klart for alliert messerigg
MÅLSELV: Arbeidet med å sette opp en brakkerigg for alliert trening på Bardufoss har startet. Den skal være klar til bruk på nyåret.
onsdag 07:00 Nye Troms
Vil ha Nye Veier til å se på andre veialternativer
BALSFJORD: Balsfjord Fremskrittsparti har ikke slått seg til ro med det vedtatte alternativet for nyveien mellom Nordkjosbotn og Storfjord. Nå vil de at nye, friske øyne skal se på saken.
tirsdag 22:00 Nye Troms
Startet 70 årsmarkeringa av klubben
RUSTAHØGDA: Fredag 14. september var det 70 år siden Bardufoss og Omegn Idrettsforening ble stiftet. Lørdag ble det markert samtidig som den offisielle åpninga av to fotballbaner fant sted.
tirsdag 20:30 Nye Troms
Nesten 500 har forhåndsbestilt bygdeboka
BARDU: Mandag er siste mulighet til å forhåndsbestille Bardu bygdebok. Allerede har nesten 500 personer benytta seg av muligheten.
tirsdag 19:00 Nye Troms
Full fart i Istindportalen
BARDUFOSS: Istindportalen på Bardufoss var i helga stappfull av barn som var høyt, lavt og i full sving med forskjellige aktiviteter.
tirsdag 17:00 Nye Troms
Ni KM-gull til Midt-Troms
MÅLSELV: Utøvere fra Røyken UIL og Målselv IL hentet hjem til sammen ni gull under kretsmesterskapet i friidrett.
tirsdag 14:30 Nye Troms
Ønsket seg mer synlig valuta for pengene
BALSFJORD: 1,5 millioner kroner av fjorårets overskudd var summen som politikerne i Balsfjord valgte å bruke på utbedring av vei. Nå skulle de ønske pengene hadde vært brukt litt mer synlig.
tirsdag 13:00 Nye Troms
Stortrives med skjermfri sone
MÅLSELV: I begynnelsen av september startet 10-12-åringene i Mellombygd med å ha fast skjermfri sone to timer hver ettermiddag. Eksperimentet har så langt gått over alle forventning.
tirsdag 11:00 Nye Troms
Målselv Høyre og sentrumsdebatten
«Det bør seriøst utredes flytting av kommunale arbeidsplasser fra Moen til sentrum.»
tirsdag 09:00 Nye Troms
Nytt gulvdekke lar vente på seg
MÅLSELV: I fjor var dekke i Gimlehallen så dårlig at rådmannen mente det var overmodent for utbytting. Så skjedde fint lite.
tirsdag 07:00 Nye Troms
TROMS

Nå lyses prestestillinga ut
BALSFJORD: Prost i Indre Troms prosti, Gunn Elvebakk, sier at det blir en spennende høst for kirka i Balsfjord og Malangen når de nå omsider lyser ut stillinga som sokneprest.
mandag 21:30 Nye Troms
LEDER: De mest sårbare må ikke bli taperne
Vi skjønner veldig godt at mange er skeptisk til å kutte den rettigheten til spesialundervisning som i dag oppfattes som ei helt nødvendig forutsetning for å skape en meningsfull hverdag for de mest sårbare barna i skolen og barnehagen
mandag 21:00 Nye Troms
Rappet seg til Høylandet
MÅLSELV: Nerbygda revylags «Skattekameratene» gjorde stor suksess under Solli humorfestival. Nummeret ble direkte kvalifisert til NM i revy på Høylandet i 2019.
mandag 19:30 Nye Troms
Her er kjendisenes Norges-favoritter
Øyer, elver, fjell og bygder: Reisemål fra de som vet hva de snakker om.
mandag 19:07 ABC Nyheter
- Kan vi forvente at valgløfter blir holdt?
MOEN: FAU-lederen og elevrådslederen ved Olsborg skole hadde et viktig spørsmål til kommunestyret. De forventer en snarlig avklaring om flerbrukshallen på Olsborg.
mandag 17:30 Nye Troms
Rykker opp til president
MÅLSELV: Gjermund Hol fra Målselv blir midlertidig president i Norges skiskytterforbund.
mandag 14:04 Nye Troms
Aksepterer ikke utleie av "Nedre Bardu gjestehus"
BARDU: Bardu kommune har gitt pålegg til utleier av Nedre Bardu gjestehus som befinner seg på Nordli. Grunnen er at huset har boligformål.
mandag 13:00 Nye Troms
Tilbakekaller brannfarlige baderomsvifter
MÅLSELV: I vår tilbakekalte Flexit eldre versjoner av baderomsvifta Silent Eco på grunn av potensiell brannfare. Fortsatt tror de noen av viftene er i bruk.
mandag 11:00 Nye Troms
Skal inspirere Indre Troms
MÅLSELV: Rema 1000 og Arena Bardufoss inviterer onsdag 19. september til Inspirasjonsdag i Istindportalen. Med seg på laget har de Vidar Riseth og Thor Hushovd.
mandag 09:00 Nye Troms
Noen å dele sorgen med
MÅLSELV: Denne høsten vil det bli mulig å dele sorgen sin med andre som også har mistet noen som sto dem nær.
mandag 07:00 Nye Troms
Bardu må se nordover
BARDU: Damelaget til Bardu IL skal denne sesongen spille i den nordligste av 3. divisjons-avdelingene. Det betyr kamper mot lag fra Tromsø og Finnmark.
søndag 21:00 Nye Troms
Oppdaget grove feil i saksframlegget
BALSFJORD: Under sist ukes formannskap ble en av sakene sendt i retur, etter at ordføreren oppdaget det hun selv beskrev som vesentlig feil i saksutredninga.
søndag 19:00 Nye Troms
Slapp med skrekken i sjumålstriller
MOAN: Storsteinnes skåret tre mål før det var spilt ti minutter. Likevel var det så vidt båten bar i nabooppgjøret mot Øverbygd.
søndag 17:48 Nye Troms
Kaller inn til ekstraordinært martnamøte
MÅLSELV: Mange har engasjert seg i vedtak om å flytte Rundhaugmartna’n. Onsdag får alle en ny mulighet til å få med et ord i lokaliseringsavgjørelsen.
søndag 15:00 Nye Troms
Ingen renovasjons-storm til kommunen
BALSFJORD: Flere reagerer på sosiale medier over renovasjonsgebyrene som er sendt ut, men til kommunehuset har det ikke vært noen storm av henvendelsen.
søndag 12:00 Nye Troms
Bardu og Balsfjord kan juble for fibermidler
BARDU: Øvre Bardu har tidligere opplevd å få nei på kommunens søknad om bredbåndsmidler for utbygging her. Nå kan flagget heises til topps.
søndag 09:00 Nye Troms
Indre Troms blir ett NAV-rike
MÅLSELV: Alt tyder på at NAV i Bardu og Målselv blir slått sammen. Med hovedkontor på Bardufoss og et underkontor på Setermoen.
lørdag 21:00 Nye Troms
Sliteseier i jubileumskampen
MÅLSELV: Fredag fylte Bardufoss og Omegn Idrettsforening 70 år. Herrelaget markerte lørdag jubileet med å vinne 3-2 hjemme over tabellnabo Storelva.
lørdag 19:33 Nye Troms
Seier med historisk sus
POLLEIDET: Nordkjosbotn IL tok et langt steg mot fornyet kontrakt da laget hentet hjem en sterk seier fra Polleidet gress. En seier som var fullt fortjent.
lørdag 18:42 Nye Troms
Deltakere i Pride-markering fikk kål og tomater kastet etter seg
Politiet i Harstad rykket lørdag ettermiddag ut etter meldinger om at deltakere i en Pride-markering hadde fått kål og tomater kastet etter seg.
lørdag 18:26 ABC Nyheter
Mann skutt i hodet under jakt i Troms
En mann i 20-årene er brakt til sykehus med skuddskader etter jaktulykke på Vannøya i Troms lørdag.
lørdag 16:32 ABC Nyheter
Endelig godkjent bilverksted
BALSFJORD: Bråthens Autoservice AS har blitt godkjent som bilverksted av Statens Vegvesen. Nå satser de på at de får mye mer å gjøre framover.
lørdag 15:00 Nye Troms
Tror Målselv forblir på Setermoen
BARDU: Målselvpolitikerne skal utrede om det vil lønne seg å ta legevakta hjem igjen. I Bardu mottas nyheten med knusende ro. LEGEVAKT
lørdag 12:00 Nye Troms
Kent-Are sliter med skade: Kan miste Stabæk-kampen
BALSFJORD/TROMSØ: Kent-Are Antonsen har hatt en meget sterk og skadefri sesong med Tromsø IL. Men nå setter ei vond tå søndagens kamp mot Stabæk i fare for balsfjordingen.
lørdag 09:00 Nye Troms
Billigst av alle i hele Norge
En ny samfunnsøkonomisk analyse viser at ingen norske kommuner er billigere å bo i enn Lavangen. Og Sørreisa havnet på en tredjeplass.
lørdag 03:19 Folkebladet.no
TROMS

Anmeldes for narkotikabruk
BARDUFOSS: En ung mann ble fredag ettermiddag anmeldt for to ulike forhold av politiet på Bardufoss.
lørdag 02:07 Nye Troms
Byr på førpremiere på Flåklypa
«Månelyst i Flåklypa» er en film hele familien bør se.
fredag 22:44 Folkebladet.no
Inngår forlik med Bufetat
MOEN: Kommunestyret sa seg onsdag enig med rådmann, og inngår forlik med Bufetat. STEVNING
fredag 21:30 Nye Troms
Byr på det meste
Det årlige høstloppemarkedet på Rønningen Ungdomshus går langt tilbake i tid.
fredag 21:16 Folkebladet.no
Plukka søppel høyt til fjells
MÅLSELV: Forrige mandag ble ungdomsskoleelevene i Øverbygd fløyet til Anjavatnet for å plukke søppel. Der fant de proviant som har ligget nedgravd i minst 20 år.
fredag 14. september Nye Troms
– Fantastisk på andre siden
Etter 36 år som leder i fiskerindustrien, byttet Henning Grande, tidligere daglig leder i Nergård Senjahopen, ut lederjobben og begynte som salgskonsulent.
fredag 14. september Folkebladet.no
Må kanskje legge opp bare 20 år gammel
MÅLSELV: Robin Rognmo har vunnet flere NM-gull, norgescup, internasjonale stevner og vært med i både EM og VM for juniorer. Nå tvinges han kanskje til å legge idrettskarrieren på hylla.
fredag 14. september Nye Troms
«Bør ligge i nedrykksstriden hvert år»
På veien mot noe stort blir TIL-høsten fort behagelig kjedelig.
fredag 14. september Folkebladet.no
Søreide: Russiske styrker i nord utfordrer NATO
Russiske øvelser som inkluderer simulerte angrep på norske mål, bidrar ikke til bedre forbindelser eller dempet spenningsnivå, advarer Norges utenriksminister.
fredag 14. september Nye Troms
Bil stakk av fra fartskontroll
MÅLSELV: En bil stakk av fra fartskontroll på Karlstad tidlig torsdag kveld.
fredag 14. september Nye Troms
Godtar ikke tingrettens dom
BALSFJORD: Formannskapet i Balsfjord bestemte seg torsdag for å anke saken som kommunen i sommer tapte i tingretten.
fredag 14. september Nye Troms
Helene Rognli har fått en sjelden og alvorlig diagnose: - Ikke i min natur å grave seg ned
RUSTAHØGDA: I 70 år har Helene Rognli hatt god helse. Nå forbereder den engasjerte politikeren seg til et liv i rullestol.
fredag 14. september Nye Troms
Lærte hvordan de skal unngå å havne i luksusfellen
NORDKJOSBOTN: Budsjett, sparing og russetid. Det var blant temaene som sto på agendaen da Forbrukerøkonom og Luksusfellen-programleder Magne Gundersen besøkte Nordkjosbotn videregående skole.
fredag 14. september Nye Troms
Kronerulling for Fossmostua
FOSSMOEN: Fossmotunets støtteforening ønsker nå at både næringsliv og private givere kommer på banen slik at selve stasbygget på Fossmotunet kan få mulighet til å komme til heder og verdighet igjen.
torsdag 13. september Nye Troms
LEDER: Demokrati på prøve
det er ikke Sverigesdemokraterna som er problemet i svensk politikk. Problemet er at så mange svensker tror at dette partiet har de løsningene som Sverige trenger
torsdag 13. september Nye Troms
Skal ha yoga- og massasjestudio på låven
BALSFJORD: Når Tove Sjøthun har bestemt seg for at besteforeldrenes gamle fjøs skal brukes til yoga og massasje, så skal det bli sånn. Da er bare et avslag på midler fra kulturminnefondet en liten hump i veien.
torsdag 13. september Nye Troms
Inviterer til lek og moro på Istindportalen
HEGGELIA: Lørdag braker det løs med åpen dag på Istindportalen. Da kan små og store ha det moro med alt fra klatring til marsipanverksted.
torsdag 13. september Nye Troms
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TROMS

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL