Toyota
Hollywood-legende selger sin unike bil
Toyota Landcruiser FJ40 er en legende. Det samme er eieren, skuespiller og filmskaper, Tom Hanks. Det er en kombinasjon det fort kan bli stive priser av. Bilen selges på auksjon 13 august.
mandag 20:01 TV 2
Hovedsponsor avstår fra TV-reklamer
Mandag formiddag kommer det fram at en av hovedsponsorene i OL ikke ønsker å sende sine ledere til åpningsseremonien fredag. I tillegg avstår de fra å sende TV-reklamer under mesterskapet.
mandag 19. juli Dagbladet
Norge er et av de første landene som får denne
Toyota lanserer sin Yaris Cross.
søndag 11. juli ABC Nyheter
Norge er et av de første landene som får denne
Som Yaris-navnet tilsier, er vi her i småbilklassen, Cross er en kompakt crossover. Men lengden er strukket en god del sammenlignet med Yaris, opp til 4,18 meter. Den er også en god del lengre. Bagasjeromsvolumet er på 314 liter. Et viktig salgsargument blir helt sikkert at bilen kommer med 4x4
fredag 9. juli TV 2
SUV-legenden blir ny - men vi får ikke kjøpe den
Legenden Toyota Landcruiser oppstår i helt ny drakt, men til Norge og Vest-Europa kommer ikke den nye 300-serien. Til tross for nye og gjerrigere motorer stoppes den av avgasskravene.
søndag 4. juli TV 2
Knut hentet campingvogn – ble sjokkert over forbruket
Med en Poletta campingvogn på bare 500 kilo bak en Toyota RAV4 Hybrid nesten dobler forbruket seg. Dette så jeg ikke komme, sier Knut som ble litt sjokkert.
mandag 28. juni TV 2
Den gamle Toyotaen ble solgt til superpris
En 27 år Toyota Landcruiser FZJ80 skiftet nylig eier på auksjon. Det til en pengesum som du kunne kjøpt en helt ny for. Grunnen var selvfølgelig at bilen var i unikt god stand og at kilometerstanden oppsiktsvekkende lav.
torsdag 24. juni TV 2
Norges største bilmerke – men har bare solgt 32 elbiler i år
Den prestasjonen blir enda sterkere når vi vet at Toyota ikke har noen elektriske personbiler ennå. De selger riktignok en elektrisk personbil-utgave av varebilen Proace her hjemme. Men den har ikke gått unna i mer enn 32 eksemplarer. 7556 av de solgte Toyotaene per mai er altså ikke elbiler.
tirsdag 8. juni TV 2
MOTOR

«Dunk» sa det – så bare forsvant vinduet ...
Dunk, sa det bare så forsvant sideruten ned i døren. Hva gjør man da? Her er Broom-Bennys tips:
lørdag 5. juni TV 2
Toyota Mirai slo verdensrekorden for distansen kjørt på én hydrogentank
Den nye Toyota Mirai har økt verdensrekorden til over 1000 km. Rett etter at rekorden ble slått, ble tanken fylt på nytt, og etter fem minutter var den klar til å kjøre igjen.
tirsdag 1. juni ABC Nyheter
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL