Tokke
Dei minste kommunane har fått fleire innbyggjarar, men alt i alt har me blitt 60 færre
Ved årsskiftet var det 14 110 innbyggjarar totalt i dei seks kommunane i Vest-Telemark.
fredag 12:08 Vest-Telemark blad
Det er i motbakke det går oppover ...
Men det gjeld ikkje for mange av vogntoga som har prøva seg opp Skafsåberget i vinter. No har Vegvesenet skilta i båe endane av kleivane, og dei har kome fram til at det er brattare nedover enn oppover.
fredag 01:14 Vest-Telemark blad
Knakk saman
Mykje snø og angrep frå maur gjorde til at røstehytta til Åmdals Verk gruver måtte gje tapt.
fredag 01:10 Vest-Telemark blad
Tilskot til trafikksikringstiltak
Fylket har nå delt ut midlar til trafikktryggleikstiltak. Vinje, Seljord, Fyresdal og Tokke får støtte til ulike prosjekt.
fredag 01:04 Vest-Telemark blad
Vårknipe heile året
fredag 01:02 Vest-Telemark blad
Ei annleis innsamling
Fyrsteklassingane på helse- og oppvekstlina på Vest-Telemark vidaregåande skule hadde saman med andreklassingar på barne- og ungdomsarbeidar og helsefaglina eit eige arrangement for å få inn pengar til klasseturar.
torsdag 15:05 Vest-Telemark blad
Musikalske reisebrev
Storskulen i Tokke gjennomførte sist veke si årlege musikkveke. I år gjekk den musikalske reisa via reisebrev i ein amerikakoffert og ut i verda.
tirsdag 01:12 Vest-Telemark blad
Pendlar-terapeuten
Ida Rosseland (28) har starta som privatpraktiserande fysioterapeut på Dalen. Ho pendlar dagleg frå Valle, og held til i dei same lokala som fysioterapeut Vidar Vindal.
tirsdag 01:06 Vest-Telemark blad
TELEMARK

Flotte løyper - brukbart med folk
Den sjuande utgåva av Vrålilåmi gjekk av stabelen sundag. Turløypa gav skiløparane høve til å velje mellom kort eller lang løype i fine omgjevnadar.
tirsdag 01:02 Vest-Telemark blad
Slik køyrer du kolonne
Mange har vinterferie neste veke og om ein skal køyre bil over fjellet, er det viktig å vere budd på vanskeleg køyreforhold.
fredag 16. februar Vest-Telemark blad
– Det som blir tagd ihel er umogleg å endre
Det seier leiar for barnevernet i Vest-Telemark, Gunn Annie Hellestad. Barnevernet får fleire bekymringsmeldingar nå enn før, men ho trur ikkje årsaka er at det føregår meir vald og overgrep mot barn.
fredag 16. februar Vest-Telemark blad
Vurderer å samle inn avfallet sjølv
Eigarane av Renovest skal ta stilling til om verksemda sjølv skal samle inn avfallet frå hus- og hytteabonnentane. Blir jobben gjort i eigen regi er det behov for fem lastebilar og rundt elleve tilsette.
fredag 16. februar Vest-Telemark blad
Bjerke blei godt hugsa av dei eldre i bygda
I år er det 100 år sidan forfattaren André Bjerke blei fødd. For nokre veker sidan var dottera, Vilde, på Vest-Telemark museum og fortalde om faren og forfattarskapet hans. Det blei ei personleg vandring.
fredag 16. februar Vest-Telemark blad
Lov og rett på timeplanen
Den tiltalte sa seg ikkje skuldig i å ha filma ei naken jente i jentedusjen og så dela filmen med andre. Men dommaren og meddommarane meinte noko anna, då 1.-klassingane på Vest-Telemark vidaregåande hadde rollespel om lov og rett.
fredag 16. februar Vest-Telemark blad
No blir det opp til politikarane
Fire av ordførarane i Vest-Telemark vil ha Nav-kontoret. Men ein av kommunane fekk likevel fleire røyster enn dei andre. No må kommunestyra prøve å avgjere lokaliseringsdebatten.
tirsdag 13. februar Vest-Telemark blad
Kommunestyra skal avgjere lokalisering
Oppdatert 15.02.18 klokka 13.15: Det er rift om å vere vertskommune for eit felles Nav-kontor i Vest-Telemark. Fire av kommunane har meldt interesse, i Vest-Telemarkrådet samla alle seks kommunane seg om Tokke.
tirsdag 13. februar Vest-Telemark blad
Magnus Krog går ikkje fyrste renn i OL
Det låg lenge ann til at Magnus Krog skulle erstatte ein sjuk Jan Schmid på onsdagens kombinert i normalbakke. No melder kombinertlandslaget at Schmid er friskmeldt.
tirsdag 13. februar Vest-Telemark blad
115 unge deltok på mønstring
På ungdomens kulturmønstring i Vinjehuset laurdag var det heile 33 sceneinnslag og 27 kunstinnslag.
tirsdag 13. februar Vest-Telemark blad
Småkommunetilskot til Tokke
I 2019 kan politikarane i Tokke truleg rekne med 5,5 millionar kroner ekstra frå staten. Lågare skatteinngang i høve til landsgjennomsnittet gjer at småkommunetilskotet slår inn. Tokke-ordføraren er likevel skeptisk.
tirsdag 13. februar Vest-Telemark blad
Kunsthotellet
Då Morgedal hotell opna dørene på nytt sist sommar, hadde den nye eigaren, Halstein Sjølie, ein intensjon om å skape ein kunstnarisk atmosfære på hotellet. Førebels prydar om lag hundre bilde veggane, og landskapsmåleria til Reidar Kolbrek er noko av det...
tirsdag 13. februar Vest-Telemark blad
Inviterer til kurs i kreativ skriving
Biblioteka i Fyresdal og Tokke har gått saman om ein skriveverkstad der dei inviterer folk flest over 16 år til innføring i forteljarteknikk og kreativ skriving.
tirsdag 13. februar Vest-Telemark blad
Nye hender ved roret rundt rådsbordet
Frå nyttår starta Anne Aasmundtveit i jobben som regionrådsleiar i Vest-Telemarkrådet. Etter fem veker har ho skrapa i overflata og blir framleis kjent med jobben. Kjeda seg har ho ikkje gjort eitt minutt.
lørdag 10. februar Vest-Telemark blad
Styrets ja - for å arbeide vidare med avtale
- Men me sa ikkje ja til å flytte driftssentralen. Me sa ja til å få alle opplysningar på bordet slik at me kan vurdere kva innstilling me vil kome med overfor generalforsamlinga, seier styreleiar Erik Skjervagen.
fredag 9. februar Vest-Telemark blad
Ikkje noko lokaliseringsråd frå rådmennene
Rådmennene i dei seks Vest-Telemarkkommunane meiner både Kviteseid, Tokke, Vinje og Seljord er gode val som vertskommunar, og er klare på at politikarane no må bestemme kvar eit felles Nav-kontor bør liggje.
fredag 9. februar Vest-Telemark blad
Smilefjes i Tokke
Høydalsmo vegkroTre tilsyn, siste tilsyn 26.01.2016. Tilsynet har ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.26.01.2016 - Smilefjes13.10.2016 - Smilefjes13.06.2017 - SmilefjesRjukan HyttebyEtt tilsyn, siste tilsyn 27.06.2017.…
onsdag 7. februar $ Telemarksavisa
Det er forbode å fôre hjortevilt
Fôringsplassar nær hus stressar dyra. Oppmodinga frå viltkonsulenten er klar: La dyra vere mest mogleg i fred.
tirsdag 6. februar Vest-Telemark blad
Bratland og Buen til Lårdal kyrkje
tirsdag 6. februar Vest-Telemark blad
Kåra til Nordens beste naturfotograf
I helga deltok Jostein Hellevik for fyrste gong i Nordens største fotokonkurranse. Av 4800 nominerte naturbilde, trekte Hellevik det lengste strået med eit blinkskot av ei fiskeørn på fisketur.
mandag 5. februar Vest-Telemark blad
Dette bildet ga Jostein tittelen Årets nordiske naturfotograf
TOKKE: Jostein Hellevik på Dalen villmarkssenter jobber med å tilrettelegge for at andre naturfotografer kan få sine blinkskudd. Søndag havnet han selv i søkelyset da han ble kåret til Årets nordiske naturfotograf.
mandag 5. februar $ Telemarksavisa
Russisk vogntog sperrer veien - politiet ber bilister være obs
VINJE/TOKKE: Et vogntog sperrer deler av E134. Politiet ber andre bilister være forsiktige på stedet.
søndag 4. februar Telemarksavisa
Espeland – ny samhandlingskoordinator
fredag 2. februar Vest-Telemark blad
Hockeyspelarane gler seg til NM
Høydalsmo Knatteikrlag held det framleis gåande, og trass generasjonsskifte og rekruttering held framleis nokre veteranar stand. Til helga spelar dei NM på Risløkka i Oslo.
fredag 2. februar Vest-Telemark blad
Populær yrkesmesse held stand
Ungdom frå heile Vest-Telemark strøymde til Dalen for å besøke den årlege yrkesmessa på Vest-Telemark vidaregåande skule.
fredag 2. februar Vest-Telemark blad
TELEMARK

«Ein balanse mellom kjønna i leiinga er positivt»
I toppleiinga i Seljord kommune er det i dag fire kvinner og tre menn.
fredag 2. februar Vest-Telemark blad
1 av 3 i kommunestyra er kvinner
Det er flest menn i alle kommunestyra i Vest-Telemark. Denne perioden er seks av seks ordførarar menn. Har ikkje kvinnene funne vegen til lokalpolitikken, slepp dei ikkje inn eller vil dei ikkje vera med?
fredag 2. februar Vest-Telemark blad
– Lyttar me ikkje til distrikta, gjer me ikkje jobben vår
– Eg har høyrd at Vest-Telemarkingane er bestemte og eigenrådige. Det er ikkje noko negativt, sa fylkesordførar i Vestfold, Rune Hogsnes på Vest-Telemarkkonferansen i Vrådal onsdag.
torsdag 1. februar Vest-Telemark blad
Blei krinsmeister - legg opp etter sesongen
Torgeir Lid Byggland hadde full kontroll på KM-sprinten på heimebane laurdag. Han rykte frå resten av feltet i starten, og kontrollera løpet heile vegen. Etter sesongen er det slutt på satsinga frå den talentfulle karen.
tirsdag 30. januar Vest-Telemark blad
Fleire KM-gull til Vest-Telemark
Ingerid Vadder, Sigrid Marit Jonassen Verpe og Karl Christian Vangsnes Øvrebø gjekk til topps i klassene sine i sprintfinalen laurdag. I tillegg blei det sylv til Gunhild Kvålseth og bronse til Olav Haugeberg Midtbø.
tirsdag 30. januar Vest-Telemark blad
Eit annleis lydbilde
Ruth Wilhelmine Meyer og musikarane hennar vitja kulturhuset i Tokke. Dei frammøtte fekk oppleve ein annleis konsert. Urmenneskets røyst og redsla for kva som skjer med jordkloden var noko av bakgteppet.
tirsdag 30. januar Vest-Telemark blad
Krog får likevel OL-plass
søndag 28. januar Vest-Telemark blad
Brannfolka må ut og bera
Blir du sjuk og ikkje i stand til å koma deg ut i ambulansen sjølv, kan det skje at brannvesenet må rykke ut for å hjelpe deg.
fredag 26. januar Vest-Telemark blad
Straumtrøbbel: – Skal vere i orden dei fleste stadene no
Nettsjef Gunnar Snarteland i Vest-Telemark kraftlag seier at det har vore travelt dei siste par-tre vekene, men at det ikkje skil seg spesielt frå tidlegare år.
onsdag 24. januar Vest-Telemark blad
Duell til helga
– Det står mellom meg og Magnus Moan, seier Magnus Krog om den siste OL-plassen i Pyeongchang.
onsdag 24. januar Vest-Telemark blad
Regional møteplass for femtande gong
Framtidas arbeidsplassar er overskrifta når det for femtande gong blir invitert til Vest-Telemark-konferansen i Vrådal.
tirsdag 23. januar Vest-Telemark blad
Inviterer til språkkafé
Flyktningtenesta, vaksenopplæringa og biblioteket i Tokke ynskjer å skape ein uformell møtestad der kommunens nye innbyggjarar og lokalbefolkninga kan møtest over ein matbit.
mandag 22. januar Vest-Telemark blad
«De dødes tjern» er truleg Eidsborgtjønni
André Bjerke (1918–1985) var ein produktiv forfattar som nok er mest kjent for kriminalromanen «De dødes tjern». Romanen blei til film, og var kanskje den aller fyrste grøssaren som blei vist i Noreg. Men kvar ligg dette mystiske tjernet?
lørdag 20. januar Vest-Telemark blad
Nytt godt hogstår i regionen
Som i 2016 blei det i Vest-Telemark i fjor hogd over 160 000 kubikkmeter tømmer levert gjennom AT Skog. Den store interessa for hogst i regionen held fram utover denne vinteren og våren.
fredag 19. januar Vest-Telemark blad
No er Vinje og Åmdal/Tokke eitt lag
fredag 19. januar Vest-Telemark blad
– Må finne ei løysing på distribusjonen
Stortingsrepresentant Solveig Sundbø Abrahamsen (H) stør forslaget om færre omdelingsdagar av post, men at ein då må finne ei ordning der papiravisene kjem ut som før.
torsdag 18. januar Vest-Telemark blad
Betydeleg skredfare i Vest-Telemark
Den ferske fokksnøen som kom frå måndag til tysdag treng tid for å stabilisere seg, og Varsom.no melder om betydeleg skredfare i heile regionen.
tirsdag 16. januar Vest-Telemark blad
– Dette er særs dramatisk
Telemark Senterpartis fylkesleiar Olav Urbø meiner at regjeringas forslag om å gå ned til postombering annankvar dag kan bety slutten for papiravisene.
tirsdag 16. januar Vest-Telemark blad
Vadder blei krinsmeister – fleire gode plasseringar for vesttelane
I helga var det både cup- og krinsrenn i langrenn. Vesttelane beit godt i frå seg, og Ingerid Vadder vann likegodt båe renna. I NM på Gåsbu var det også enkelte gode plasseringar av vesttelane.
mandag 15. januar Vest-Telemark blad
Langrennsforma var betre enn frykta
Magnus Krog gjekk seg opp fire plassar i skisporet i sundagens verdscuprenn i kombinert i Val di Fiemme.
søndag 14. januar Vest-Telemark blad
– Det handlar om å unne kvarandre
Orda kjem frå prostidiakon Eilev Erikstein, og han siktar til det traude samarbeidet mellom dei seks kommunane i Vest-Telemark.
fredag 12. januar Vest-Telemark blad
Ho har ført Vest-Telemark inn i samhandlingsreforma
Sissel Bitustøyl har vore limet mellom sjukehuset i Telemark og kommunane i Vest-Telemark dei siste åra. Til våren går ho av med pensjon. Dei fyrste seks vekene som pensjonist skal ho vera på hytta på Møsstrond medan isen bryt opp.
fredag 12. januar Vest-Telemark blad
Meir enn dobbelt så mykje til fylkesvegane
I fjor blei det bruka 75 millionar kroner til asfalt på fylkesvegane i Telemark. I år blir summen 170 millionar. Av dei går 30 millionar til Vest-Telemark og oppgradering av mellom anna Fiskestigen i Vinje.
fredag 12. januar Vest-Telemark blad
Lid Byggland rauk i kvartfinalen i NM-sprinten
Torgeir Lid Byggland frå Høydalsmo måtte gje tapt i kvartfinalen etter at han gjekk vidare med 20. plass i prologen på torsdagens NM-sprint på Gåsbu. Johannes Høsflot Klæbo blei noregsmeister.
torsdag 11. januar Vest-Telemark blad
Nav-samarbeid: Seljord-rådmannen meiner Midt-Telemark er det beste alternativet
Rådmannen i Seljord argumenterer med at eit Nav-samarbeid med kommunane i Midt-Telemark vil gjera at kommunen får vera med i eit fagmiljø som det blir satsa på.
onsdag 10. januar Vest-Telemark blad
TELEMARK

– Kunne fort gått gale
Midt på dagen onsdag fekk brannvesenet i Tokke melding om bygningsbrann i Myllevegen på Dalen. Då dei kom fram hadde huseigaren sjølv sløkt brannen som var i ein garasje.
onsdag 10. januar Vest-Telemark blad
Samarbeider både ute og inne
Spelarar frå Vinje og Åmdal-Tokke har for fyrste gong vore med i innandørs futsalserie. I Vinjehallen sundag var det nye samarbeidslaget gode mot andre lag frå fleire fylke.
onsdag 10. januar Vest-Telemark blad
Sjukdom set Ånund ut av NM-sprinten ...
Ånund Lid Byggland og kjærasten Tiril Eckhof reiste til Hochfilzen i Austerrike i romjoli for å prøve å unngå å bli sjuke. Men for Ånund sin del blei utfallet det stikk motsette. No går han glipp av helgas NM på Gåsbu.
onsdag 10. januar Vest-Telemark blad
Reagerer på ultimatum i Nav-saka
Seljord-rådmann Finn-Arild Bystrøm sitt klare standpunkt om plasseringa av eit felles Nav-kontor i Vest-Telemark skapar reaksjonar på heimebane.
tirsdag 9. januar Vest-Telemark blad
«Å drive pokerspel med sine venner i ein region er veldig uheldig»
Nissedalordførar Hallvor Homme (Ap) reagerer på strategien frå Seljord-hald i saka om felles Nav-kontor i Vest-Telemark.
tirsdag 9. januar Vest-Telemark blad
Kraftig nedgang i søknader om erstatning for tap av sau
Fylkesmannen i Telemark fekk 36 søknader om erstatning for tap av sau til freda rovvilt i fjor, medan i 2013 var det heile 115 søknader. I fylket blei det gjeve mest erstatning for dyretap i Fyresdal og Tokke i 2017.
tirsdag 9. januar Vest-Telemark blad
Forvirring rundt husleigeprisar
Samfunnshusa i Høydalsmo og Åmdals Verk har like utleigeprisar. Prislistene på Åmdals Verk seier det skal koste tusen kroner å leige heile huset. Men rekninga til dei som leiger er tre gonger så stor.
tirsdag 9. januar Vest-Telemark blad
På pallen i den amerikanske meisterskapen
Eivind Romberg Kvaale frå Høydalsmo gjekk natt til måndag inn til tredjeplass på tremila i den amerikanske meisterskapen i Alaska.
tirsdag 9. januar Vest-Telemark blad
«Eg er ikkje så opptatt av kvar kontoret skal ligge, men dykk bør gå saman.»
Det var beskjeden fylkesdirektør i Nav, Terje Tønnesen, hadde til rådmannsutvalet då dei onsdag diskuterte felles Nav-kontor i Vest-Telemark. Seljord-rådmannen var klar på at eit eventuelt kontor må ligge i Seljord.
fredag 5. januar Vest-Telemark blad
Samarbeider om fotballag
Vinje og Åmdal-Tokke ynskjer å samarbeide om både felles herrelag og damelag i fotballserien. Truleg vil nokre jenter frå Åmdal-Tokke ta turen til Vinje for å spele på juniorlaget der.
fredag 5. januar Vest-Telemark blad
– Skal gjere det eg kan for OL-plass
Magnus Krog har hatt ein trå start på kombinertsesongen. Sjukdom har sett han ut, og han har ikkje fått trena eller konkurrert slik han hadde tenkt. Men no er han i gang att.
torsdag 4. januar Vest-Telemark blad
Ein fest som samlar bygda
Joletrefestar er ikkje så vanlege som før. I alle fall ikkje at skulen som står som arrangør, slik det ofte var på 1970-talet og tidlegare.
torsdag 4. januar Vest-Telemark blad
Pusser opp hotellet for 16 millioner: – En kamikazesak
TOKKE: Dalen hotel skal få seks nye hotellrom og et nytt, toppmoderne kjøkken. – Alt skal se ut som det har stått der siden 1894, forsikrer hotelleier Thor Morten Halvorsen.
onsdag 3. januar $ Telemarksavisa
– Me tek oss av fallviltet
Det seier både avtroppande og påtroppande leiar i jegerkorpset i Tokke. Korpset gjer ein særs viktig jobb for å ta seg av skadde dyr, og det gjer dei til alle døgnets tider.
onsdag 3. januar Vest-Telemark blad
Ujamne innbyggjartal
Nissedal kan vere mest nøgd med folketalsutviklinga dei siste fem åra. Men forskar spår vekstnedgang i alle kommunane i Vest- Telemark.
onsdag 3. januar Vest-Telemark blad
Jolefred for nedskytinga av rein
Rett før jol var det felt ein tredel av alle reinsdyra som var att etter jakta i Nordfjella i haust. Det er til nå funne ti tilfelle av skratesjuke dyr i området.
onsdag 3. januar Vest-Telemark blad
Takksame mottakarar
onsdag 3. januar Vest-Telemark blad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TOKKE

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
TELEMARK

FAVORITTER

Hordaland Utenriks Bergen Telemark IT Innenriks Hedmark Troms Odda Akershus Kjendis Vestfold Sarpsborg 08 Næringsliv Oppland Båt Sport Buskerud Kultur Trøndelag
flere?
Østfold Aust Agder Fotboll Nordland Rogaland Mat Møre og Romsdal Vest Agder Finnmark Kvinnherad Jul Sogn og Fjordane Oslo Get-ligaen Mobil Forsvar Fiske Skåne Blekinge Bolig Kalmar Økonomi Ringsaker Inrikes Landbruk Fotball Russland Sport Haugesund Hammerfest Osterøy Trav Motor Bodø Øvre Eiker Elverum Bærum Oskarshamn Bamble Helsingborg Politikk Reise Forskning Näringsliv Kristiansand Tromsø Drammen Radøy Vestby Östra Göinge Kryptovaluta Sigdal Odds BK Vær Kragerø Kultur OL Indonesia Tinn Kongsvinger Karmøy Lindås Kristianstad Risør Narvik Førde Sykkel Suldal Musikk Porsgrunn Stockholm Tingvoll Kristiansund Trysil Fauske Landskrona Helse Salangen Sandnes Hadsel Eliteserien Sørfold Meland Gjøvik Klippan Horten Lesja Kunst Nord-Korea Svelvik Film Nedre Eiker Sarpsborg Løten Askøy Kommunesammenslåing Evje og Hornnes Hemne Forskning Svalbard Kongelig Moss Malmö Sandefjord Rosenborg BK Hamar Trondheim Tolga Game of Thrones FK Haugesund Vaksdal Barn Tesla Stavanger Vestre Slidre Masfjorden Askim Eidsberg Asker Nannestad Jobb Råde Ås Vestvågøy Sortland Hockey Vefsn Fjell Håndball Spill Tour de Ski Orkdal Skien Jakt Mote Nore og Uvdal Karlskrona Kongsberg Lødingen Bil Tvedestrand Dyr Langrenn NHL Drangedal Alpint Våler Snowboard Larvik Friidrett Lenvik Jølster Tønsberg Foto Litteratur Nybro Re Ørsta Målselv Stavanger Oilers Universet Harstad Gjerstad Øygarden Aurdal Stryn Bil Klima Åsnes Notodden Andøy Hälsa Skisport Stord Porsanger Vitenskap Frogn Fet Klepp Google E-sport Norway Cup Tour of Norway Brønnøy Åmot Strand Hörby Alta Rana Frankrike Nesseby Brexit Utsira Finnøy Halloween Eiker Vålerenga Selbu Meløy Eid Hurum Romfart Tomelilla Sund Skjervøy Grue Farsund Kvænangen Tromsø IL Aurskog-Høland Mat Hässleholm Voss Fredrikstad Seljord Modum Tynset Ski Kina SK Brann World Series of Poker Mandal Sande Steigen Røros Dovre Ullensvang Skøyter Teknik Lillesand Volda Vinje Sverige Halsa Enebakk Leirfjord Alstahaug Båstad Træna Mörbylånga Tour de France Årdal Fitjar Sjakk Tana Austrheim Hvaler Svalöv Musik Åmli Lomma Telenorligaen Rendalen Vietnam Mönsterås Lindesnes Bjørnefjorden Sande Frosta Tydal La liga Bromölla Resor Emmaboda Nesodden Nesset Herøy Flora Evenes Sør-Varanger VM Eslöv Filippinene Skiskyting Syria Nissedal Jevnaker Lier Lyngdal Båt Lund Poker Ålesund Menn Arendal Skurup Ulstein Rauma Fedje Modalen Viking FK Måsøy Eurovision Skedsmo Svømming Kvinner Øksnes Røyken Bremanger Ishockey Motorsport Film Nes Os Eidfjord
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL