Tinn
Elbiler mot strømmen i Tinn
Tinn havner nesten nederst på en oversikt over antall elbiler per innbygger i Telemark. Må vi bli flinkere til å kjøpe elbiler, eller er ikke elbilen skapt for distriktene? Noen velger å kjøpe elbil, og stortrives med det.
fredag 17:33 $ Rjukan Arbeiderblad
Girer opp til Smådølfestivalen
Om en uke skal fem unge tinndøler delta på billøp i Nore og Uvdal. Anne Kjersti Hegard og Hans Erik Rue er årets debutanter og skal kjøre sitt første løp noensinne.
fredag 16:49 $ Rjukan Arbeiderblad
Nok vann under kjølen
Ammonia : Årets ulike vannstander i Tinnsjøen kan leses av på pålene ved Mæl. Akkurat nå er innsjøen nedtappet, men det er fortsatt noe å…
fredag 16:42 $ Rjukan Arbeiderblad
Tinn Energi mener Hafslund Strøm bruker ulovlige salgsmetoder
Tinn Energi mener Hafslund Strøm driver villedende markedsføring. - De må rydde opp, mener Andres Sætre, daglig leder i Tinn Energi.
fredag 16:38 $ Rjukan Arbeiderblad
Det er på et kritisk lavt nivå
TELEMARK: Grunnvannsnivået i landet er nå på et kritisk lavt nivå og aldri har det vært registrert et like lavt nivå i juli, ifølge seksjonssjef Inger Karin Engen i NVE.
fredag 14:06 $ Rjukan Arbeiderblad
Turistene strømmer til Bent Espen i sommer
– Det er naturen som lokker gjestene hit til Blefjell camping. Nede på Notodden er det mer turister som er på gjennomreise.
fredag 13:30 $ Rjukan Arbeiderblad
Ikke alle turistene stopper
Verdensarvbyen Rjukan får besøk fra fjern og nær, og endel av turistene er ikke førstegangsreisende. De møter et Rjukan sentrum halvklart for å ta imot turistene. Ikke alle synes det er verdt å stoppe.
fredag 13:04 $ Rjukan Arbeiderblad
Jentebarn med traumer
Det er ikke bare Mamma Mia! på kino nå, selv om det kan virke slik, og at andre kan drukne i storfilmen. Men mandag har fantasydramagrøsseren Wildling premiere på Rjukan kino. Her spiller Liv Tyler en lokal sheriff får en flyktet jentunge med traumer.
fredag 12:23 $ Rjukan Arbeiderblad
TELEMARK

OL-nei til telemark
Den internasjonale olympiske komite (IOC) vil ikke ha telemarkkjøring og kvinnelig kombinert som OL-grener i Beijing-OL i 2022. Men NIF legger nå strategi for 2026.
fredag 11:52 $ Rjukan Arbeiderblad
Skal søke om to millioner kroner
Prosjekt kyststi kalles nå Industripromenaden, og skal bli en unik turvei med aktiviteter ut mot Heddalsvatnet i Notodden.
fredag 11:31 $ Rjukan Arbeiderblad
Investering i parkering
I år er parkeringsavgiften på Stavsro satt opp til 150 kroner. I fjor kom det inn 1,2 millioner kroner i p-avgifter. Penger som brukes til å utbedre parkeringen ytterligere.
torsdag 16:24 $ Rjukan Arbeiderblad
Møttes på Moen i 1960
Moro å møtes igjen, gitt, sier Nils. Eivald nikker enig. De to ble kompiser på Gardermoen i 1960. Siden har de sendt julehilsen til hverandre hvert eneste år.
torsdag 16:05 $ Rjukan Arbeiderblad
Se bildene fra slukkningsarbeidet i Tuddal
torsdag 15:58 $ Rjukan Arbeiderblad
Jordbruket ber regjeringen om krisepakke
Tørken over store deler av Norge får store konsekvenser for norsk matproduksjon. Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag ber regjeringen om en foreløpig krisepakke for å berge mest mulig av norsk matforsyning.
torsdag 15:46 $ Rjukan Arbeiderblad
Brannen i Tuddal slukket ved hjelp av helikopter
Brannen på Eggenuten i Tuddal skal være slukket og branvesenet har holdt på med etterslukking.
torsdag 15:36 $ Rjukan Arbeiderblad
Rekordsommer for Kiwi-butikkene i Tinn
De tre Kiwi-butikkene i Tinn er helt norgestoppen når det kommer til vekst i dagligvaremarkedet. Frukt og grønt går unna. Sist uke ble det blant annet solgt et halvt tonn meloner i Rjukan sentrum.
torsdag 15:24 $ Rjukan Arbeiderblad
Messe med lokale produkter
Med Marispelet i ryggen setter en rekke lokale produsenter opp messe under årets speldager i slutten av juli. Turid Re Bjørnerud håper det vil bli tatt godt imot. Etter forslag om et utsalgsted for lokale produkter på Rjukan tok de grepa damene i MØY tak.
torsdag 15:21 $ Rjukan Arbeiderblad
Soppsesongen kan bli avlyst
Det varme været skaper problemer for soppen, som trives dårlig i varmt og tørt klima. Hvis tørken fortsetter blir det katastrofalt for soppsesongen.
torsdag 14:04 $ Rjukan Arbeiderblad
Fortsatt stans i skogsdriften
Siste to døgn har det regnet rundt 60 millimeter i Tinn og deler av Telemark. AT Skog vil likevel ikke oppheve den midlertidige stansen i skogsdriften.
torsdag 14:00 $ Rjukan Arbeiderblad
Rekordhøye søkertall til høyere utdanning
Totalt 140.700 personer har søkt høyere utdanning i år, det er en økning på over 6000 sammenlignet med fjoråret.
torsdag 13:47 Rjukan Arbeiderblad
Thaiproduserte bunader på museum?
Utstillingen Hvem er vakrest i landet her? på Heddal bygdetun ved Norsk industriarbeidermuseum har fått hard kritikk, fordi bunadene som vises er masseprodusert i Thailand.…
torsdag 13:13 Rjukan Arbeiderblad
Nattvakt på spelet
Jan Marius Songedal Olsen som for tiden bor i Sverige, bruker deler av sommerferien sin på å passe på lydutstyret for Marispelet på nattetid.
torsdag 08:46 $ Rjukan Arbeiderblad
– Fotball-Telemark vil bli styrket
Tor Arne Svartangen er ansatt av NFF Telemark som spillerutvikler, Bård Borgersen går inn i den nyopprettede stillingen som trenerutvikler. – Dette hilser jeg velkommen. Det betyr mye for klubbene.
onsdag 20:30 $ Rjukan Arbeiderblad
20 millimeter på et døgn
Etter uker med tørke over Tinn kom endelig noen lokale regnbyger. - Vi får håpe det kommer en periode med mye nedbør nå , sier brannsjef Ken Espen Drager.
onsdag 16:56 $ Rjukan Arbeiderblad
- Det er nok multer til alle i sommer!
Denne sommeren trenger man ikke bevege seg langt for å plukke enorme mengder med multer. Ingar Hovden, multeentusiast, har allerede plukket 50 kilo, og mener at det er nok multer til alle i sommer.
onsdag 16:50 $ Rjukan Arbeiderblad
Skjerper kampen mot narkotika
Sanja Pasovic, fungerende ordfører, roser politiets arbeid i opprullingen av narkotikamisbruket i Tinn. Nå varsler hun at arbeidet med forebygging vil bli intensivert utover høsten.
onsdag 16:43 $ Rjukan Arbeiderblad
Færre inn- og utmeldinger i kirken
Den norske kirke opplevde færre inn- og utmeldinger i årets første halvår. Det er fortsatt flere som forlater Kirken enn slutter seg til den.
onsdag 16:40 Rjukan Arbeiderblad
Jobber for 100 nye årsverk i reiselivet innen 2030
Rjukan – alltid verdt et besøk! Det innleder høringsutakstet til ny reiselivsstrategi for Tinn kommune. Alle mål i den forrige strategien ble oppfylt. Målet er å etablere 100 nye årsverk relatert til økt aktivitet i reiselivet innen 2030. - Nå er et utkast...
onsdag 14:39 $ Rjukan Arbeiderblad
Beslagla kokain
Tirsdag ble tre personer på Rjukan anmeldt for overtredelse av narkotikalovginingen. Det skjedde etter beslag av kokain og hasj.
onsdag 13:51 $ Rjukan Arbeiderblad
Mer Mamma Mia!
Mamma Mia! Here we go again! flommer ut over verdens kinoer denne helgen, og på Rjukan kino er det i skrivende stund bare et 50-talls billetter igjen til fredagens premiere.
onsdag 13:17 Rjukan Arbeiderblad
Dette er veiene UP skal kontrollere ekstra nøye nå
Både uniformert og sivilt politi skal sørge for at fartssynderne blir tatt i sommer.
onsdag 09:01 $ Rjukan Arbeiderblad
Flere nye skogbranner i dag
NOTODDEN: Brannvesenet på Notodden har slukket fire branner i Lisleherad siden i formiddag. Det var like før klokka 19.00 tirsdag kveld at brannvesenet fikk inn melding om nok en brann i Lisleherad
tirsdag 22:47 $ Rjukan Arbeiderblad
Nå advarer hun andre skogeiere
Ingebjørg Marie Landsverk luktet at det var mer enn bare «ugler i mosen». Nå oppfordrer hun andre grunneiere til å følge ekstra godt med
tirsdag 22:15 $ Rjukan Arbeiderblad
TELEMARK

LO-boss med egen barrikade
Han må bare få med seg Notodden Blues Festival igjen. Og han står gjerne på Barrikaden, ønsker velkommen til bluesfrokost og gratis bluesopplevelser på dagtid. Og ikke minst avslutningskonserten med Ingebjørg Bratland. LO er spytter inn.
tirsdag 19:10 $ Rjukan Arbeiderblad
Slik kan du hjelpe bøndene i tørkekrisa
Den svært varme og tørre sommeren går hardt ut over landbruket. Nå har Norsk Bonde- og Småbrukarlag to tips til deg som ønsker å bidra til å hjelpe bøndene.
tirsdag 18:52 $ Rjukan Arbeiderblad
Mener det er tull at småkommunene ikke slås sammen
Statsråd Monica Mæland mener de rundt 100 kommunene med lavere innbyggertall enn 3.000, blir nødt til å slå seg sammen. Hun advarer mot at de ikke gjør det.
tirsdag 18:35 $ Rjukan Arbeiderblad
-Skremmende utvikling
Tidlig i vinter advarte seksjonsleder Knut Aas i politiet og ungdomsleder Vivian Mathisen om narkotikabruk blant unge i kommunen. Nå er 21 personer pågrepet.
tirsdag 17:14 $ Rjukan Arbeiderblad
Siden 10. juni har det ikke regnet mer enn 36,7 millimeter i Tinn
Et lite regnskyll strøk over Tinn i formiddag, men det monner lite. Siden 10.juni har det faktisk ikke regnet mer enn 36,7 millimeter i Tinn.…
tirsdag 16:01 $ Rjukan Arbeiderblad
Ferierende pipefeier
SKJÆRSILDEN: Rundt jul hender det at julenissen kommer ned pipeveien. I juli er det gjerne skjære som kommer på besøk. Denne krabaten falt ned i en pipe her i Tinn nylig. Eierne hørte det kravle i ildstedet og der var det en skjære som ville ut. De hvite fjærene var...
tirsdag 15:27 $ Rjukan Arbeiderblad
Så kom regnet - ihvertfall en skvett
Etter uker med tørke over Tinn kom endelig noen lokale regnbyger - Vi får håpe det nå kommer en periode med mye nedbør , sier brannsjefen.
tirsdag 12:16 $ Rjukan Arbeiderblad
123 i Austbygde blir Cirkle K
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Telemark. Stasjonene vil neppe få ny logo og farger på 123, men innen mars 2019 skal alt være på plass.
tirsdag 10:20 $ Rjukan Arbeiderblad
Kommunen yter krisehjelp til bøndene
– Vi i Kongsberg kommune har stor sympati med dem i landbruksnæringen som nå møter store problemer i forhold til langvarig tørke, sier rådmannen i Kongsberg, Wenche Grinderud. Kommunen vil nå koordinere hjelpetiltak.
mandag 22:35 $ Rjukan Arbeiderblad
DAB = Dårlig Audio Broadcast!
Av Thorleif Fluer Vikre, politisk nestleder, Vestfold og Telemark Frp
mandag 22:05 Rjukan Arbeiderblad
Skal ha det tipp topp på toppen
Det kommer ingen søppelbil innom Gaustatoppen. Derfor oppfordrer DNT – Telemark turgåerne å bære med seg sitt eget- og andres- avfall ned fra toppen.
mandag 21:55 $ Rjukan Arbeiderblad
Turløype på Rjukan med i nasjonal kåring
En turløype i Rjukan sentrum kan bli kåret til "Norges beste turrute" . Ett hundre turløyper er med i oppløpet.
mandag 17:45 Rjukan Arbeiderblad
Ny stolpe etter brann
Mannskaper fra Tinn Energi var allerede i formiddag i full gang med å reparere skadene etter en brann i en strømstolpe i Tessungdalen. Tinn brannvesen…
mandag 17:16 Rjukan Arbeiderblad
Fikk ikke fylt Tveitotjernet
Oppfyllingen av Tveitotjernet ble ikke som planlagt på grunn av brannberedskapen. Nå er tjernet i bruk noe under halvfullt.
mandag 13:28 $ Rjukan Arbeiderblad
Brant hendene under lyngbrann
-Det går veldig bra. Men jeg kan ikke bruke hendene skikkelig ennå. Dette skjedde ikke fordi jeg var trøtt og sliten, det var et uhell.
mandag 12:54 $ Rjukan Arbeiderblad
Snømannen-filmen suksess for Jo Nesbø
Snømannen-filmen gikk med overskudd, men ble likevel en fiasko grunnet kritikerslakt, men boksalget ga Jo Nesbø et svært godt år.
mandag 11:47 $ Rjukan Arbeiderblad
SISTE: – Sør-Øst politidistrikt er i fritt fall
Det skriver VG i dag. Videre står det at varslere mener alvorlige kritikkverdige forhold i Sør-Øst politidistrikt, knyttet til ledelse og arbeidsmiljø, gir høy risiko for distriktets evne til å gjennomføre nærpoliti- og påtalereformen.
mandag 09:43 $ Rjukan Arbeiderblad
Tirsdag kan det bli mer lyn og torden
TELEMARK: I flere dager på rad har fylket blitt herjet av en rekke skogbranner. Lynnedslag har startet de fleste brannene.
mandag 09:29 $ Rjukan Arbeiderblad
Ti forenkla forelegg i Tinn i helga
Lørdag var det laserkontroll på Mosletta. To førere fikk forenklet forelegg for fart. Søndag ettermiddag var UP igjen på plass i Tinn, men denne gang…
søndag 23:30 Rjukan Arbeiderblad
Tente engangsgrill ved Gravtjønn - ble anmeldt av UP
I dag ettermiddag måtte UP sette kursen mot minnesmerket i Rudsgrend. Ikke for å stoppe fartsyndere på Tinnsjøveien, men stanse en person som var i full gang med grilling.
søndag 23:23 Rjukan Arbeiderblad
Ansatt i Drammens Tidende
Rjukangutten Karl Martin Jakobsen er ansatt som journalist i Drammens Tidende.
søndag 22:09 $ Rjukan Arbeiderblad
Flyr over vann på Vidda
Kennet Grønstad gjør opptil 90 km/t på fjellet. Ikke med bil – han flyr over vann og vidde med kiten. – Det er jo ekstremsport, fastslår 38-åringen.
søndag 22:09 Rjukan Arbeiderblad
-Vær tidlig ute - alle vil gå Kjerringsveiven
Lørdag 1 september går den 20. Kjerringsveiven av stabelen. Damemarsjen er som alltid populær, og forhåndspåmeldingen er snart full.
søndag 22:08 Rjukan Arbeiderblad
Color Lines nye skip skal frakte noe helt annet enn passasjerer
Color Line har kjøpt nytt skip, og setter opp en ny godslinje som etter planen skal gå i rute fra januar 2019.
søndag 20:43 Rjukan Arbeiderblad
Politiet: - Det har vært svært mange klager på høy musikk og festbråk
TELEMARK: Dette er hva politiet har måttet ta tak i natt til søndag.
søndag 07:59 Rjukan Arbeiderblad
TELEMARK

Kveldsåpent på Kinokafeen
Etter stor etterspørsel fra lokalbefolkningen holder Kinokafeen lengre åpent på kvelden. Sjef Gunn Berit Høibø håper valget er riktig.
lørdag 21:18 Rjukan Arbeiderblad
Sjekker toppvinduene i Sing-Sing
Det var ikke et nytt, men et 100 år gammel vindu som falt ned fra loftsetasjen i Sing-Sing fredag morgen. - Det viste seg at karmen var råtten. Nå ettergås alle loftsvinduene. Vi har prioritert leilighetsvinduene i oppsussingen, forteller borettslagsleder Anne Lise Haugen.
lørdag 20:32 $ Rjukan Arbeiderblad
Anders Mol inn i historiebøkene
21-årige Anders Mol (t.h.) og makker Christian Sørum (23) sikret søndag seg sin aller første verdensseriefinaleseier og et klekkelig pengegevinst i Grand Slam-turneringen i Gstadt.
lørdag 19:48 $ Rjukan Arbeiderblad
Da er nummer 19 og 20 tatt i narko
I dag har politiet igjen pågrepet personer for bruk av narko og kjøring i ruspåvirket tilstand.
lørdag 16:58 Rjukan Arbeiderblad
Vinden tok tak i brannen – helikopter starter slokking
Relativt sterk vind fikk brannen på Råen til å blusse opp. Brannhelikopter settes inn nå.
lørdag 14:10 $ Rjukan Arbeiderblad
Brannfly-avgjørelse tas trolig i løpet av helgen
TELEMARK/SØR-NORGE: Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap vil se hvordan skogbrannhelikoptrene klarer seg før de ber om bistand fra vannbombefly fra EU.
lørdag 12:00 $ Rjukan Arbeiderblad
Ny brann oppdaget - kjemper fortsatt mot 20 andre
TELEMARK: Situasjonen i Telemark er fortsatt alvorlig.
lørdag 14. juli Rjukan Arbeiderblad
Nok en ung tinndøl tatt for narko
Politiet hadde knapt rukket å offentliggjøre resultat av opprullingen av Tinns voksende narkotikamiljø før en ny person ble tatt. Denne gang ble det også tatt beslag i 50 gram hasj.
fredag 13. juli Rjukan Arbeiderblad
17 unge tinndøler tatt for bruk av narkotika
Politiet har varslet aksjon mot et voksende narkomiljø i Tinn. Nå har de slått til – 17 unge førstegangsbrukere er tatt.
fredag 13. juli $ Rjukan Arbeiderblad
Thorvald Stoltenberg er død
Tidligere utenriksminister og forsvarsminister Thorvald Stoltenberg er død, 87 år gammel, opplyser familien.
fredag 13. juli Rjukan Arbeiderblad
Nye skogbranner meldes inn
TELEMARK: Fredag ettermiddag begynner meldinger om nye skogbranner i Telemark å komme inn til 110-sentralen.
fredag 13. juli Rjukan Arbeiderblad
Lett, friskt og alkoholfritt er trender på Vinmonopolet
Sommeren betyr lettere drikke for de som handler sommerdrikken på vinmonopolet, og trenden er mer alkoholfritt og går mot lettere rosé- og musserende viner når det er varmt. - Cider og alkoholfritt er sommerens største trender, forteller Oddveig Skorem på Vinmonopolet Rjukan.
fredag 13. juli $ Rjukan Arbeiderblad
Uaktsomt å tenne røyk nå
Politiet varsler om bøter på 5.000 kroner hvis du tenner bål i skog og utmark. Selv det å tenne seg en røyk regnes som totalt uansvarlig nå.
fredag 13. juli Rjukan Arbeiderblad
Fryktet flom reddet av tørken
Tinnsjøen er rekordlav nå. Det skyldes ikke bare tørken. Flommen ØTB fryktet etter en snørik vinter, har uteblitt.
fredag 13. juli $ Rjukan Arbeiderblad
Brannsjefen: - Situasjonen er fortsatt kaotisk
All tilgjengelig mannskap er kalt inn for å bistå i den kaotiske skogbrannsitusjonen på Notodden.
fredag 13. juli Rjukan Arbeiderblad
Toppvindu i Sing-Sing falt ned på fortauet
Et av de runde spesiallagede vinduene i Sing-Sing falt fredag morgen ned og ble knust på fortauet i Sam Eydesgate.
fredag 13. juli $ Rjukan Arbeiderblad
Brannsjef: – Frykter nye branner
Nye skogbranner har oppstått i Bø, Drangedal og Lunde i ettermiddagstimene. Stig Selbo frykter nå at uværet når Notodden om kort tid. - Vi har høy beredskap, og beholder doble vaktlag for å håndtere eventuelle situasjoner, forteller brannsjefen.
fredag 13. juli Rjukan Arbeiderblad
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TINN

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
TELEMARK

FAVORITTER

Hordaland IT Utenriks Innenriks Sarpsborg 08 Telemark Kjendis Nordland Båt Karlskrona Svedala Næringsliv Oppland Bergen Vestfold Hedmark Aust Agder Mobil Sport Møre og Romsdal
flere?
Hässleholm Oslo Østfold Fotboll Kalmar Rogaland Kultur Vest Agder Akershus Kvinnherad Odda Sogn og Fjordane Buskerud Skåne Trøndelag Troms Mat Kristianstad Forsvar Menn Thailand Inrikes Oskarshamn Rendalen Fiske Kongelig Eslöv Vellinge Finnmark Tynset Molde FK Sandnes Fotball Karmøy Skien Mandal Sport Kragerø Åstorp Vær Kultur Musikk Bolig Politikk Tinn Norway Cup Blekinge Sverige Fredrikstad VM Trening Stavanger Malmö Mote Barn Trav Fauske Spill Grue IK Start Reise Stockholm Russland Lyngdal Kunst Grane Kristiansand Risør Sigdal Nittedal Helse USA Osterøy Tvedestrand Vestby Tesla Lesja Motor Turn Askvoll Stord Aurskog-Høland 17. mai Sjakk Lund Lindås Røros Økonomi Håndball Båstad Landbruk Vågan Salangen Jølster Sortland Bamble Hvaler Sund X-games Hälsa Nore og Uvdal Android Boksing Nesodden Kampsport Moss Horten Steigen Øksnes Lillesand Seljord Ringsaker Askøy Vadsø Film Näringsliv Tranøy Sogndal Andøy Friidrett Porsgrunn Eidskog Åmot Landskrona Lund Leirfjord Gjøvik Eurovision Enebakk Stor-Elvdal Nybro Bodø/Glimt Fedje Staffanstorp Vefsn Alstahaug Ronneby Gausdal Kvinesdal Aurdal Hemnes Karasjok Bremanger Solund Suldal SK Brann Strängnäs Narvik Alpint Drangedal Kongsvinger Hyllestad Helsingborg Høyanger Meløy Bil Gjerstad Kommunesammenslåing Klima Hörby Tomelilla Russ Bromölla Lødingen Molde Jönköping Austrheim Tønsberg Spania Mat Eidfjord Liverpool Trøgstad Dyr Jakt Nordre Land Frankrike Dovre Radøy Hobøl Arctic Race Musik Gloppen Rygge Rælingen Rauma Polen Kviteseid Øygarden Interiør Kvinner Bærum Nissedal Tysvær Flekkefjord Meland Ski E-sport Skedsmo Motorsport Bundesliga Masfjorden Vitenskap Svelvik Sandefjord Fotball FK Haugesund Karlshamn Time Østre Toten Nord-Korea World Series of Poker Tyrkia Øyer Ballangen Stryn Nes Friluftsliv Moskenes Voss Saltdal Stranda Engerdal Lier Grimstad Sola Eliteserien Mörbylånga Forskning Målselv Halden Tromsø IL Utrikes Ukraina Audnedal Torsken Israel Bil Asker Mjøndalen IF Danmark Fildeling Lillestrøm SK Stabæk Råde La liga Re Champions League Kvalsund Skisport Mönsterås Volvo FA-cupen NM Holtålen Giske Politik Skånland Fjaler Hamar Sölvesborg Jevnaker Norway Chess Lillehammer Skodje Flakstad Øystre Slidre Toyota Eid Flora Rakkestad Sjöbo Evenes Valle Ulstein Aure Vinje Film Svalöv Odds BK Åsnes Hammerfest Svalbard Askim Skurup Hadsel Brønnøy Foto Östra Göinge Sykkel Birkenes Vestre Slidre Farsund Australia Sørfold Båt Nordkapp Poker Bodø Hockey Ulvik Syria Nord-Odal Olofström Berlevåg Eidsberg Værøy Kina Hamarøy Løten Bømlo Emmaboda Utsira Arendal Nannestad Tingvoll Mjölby Larvik Vindafjord Kryptovaluta Sykkylven Rana Motorsport Modum Roing Litteratur Rennesøy Sandøy Hole Frogn Tysfjord Porsanger Jobb Klatring Skiptvet Skiskyting Søgne Teknik Tour of Norway
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL