Time
Senior- og brukarrådet er opptekne av digitalisering
Det er viktig at alle vert godt tekne vare på når stadig fleire tenester vert digitale. Dette var senior- og brukarråda i Klepp, Gjesdal, Hå og Time opptekne av på si samling om digitalisering denne veka.
fredag 14:13 Time kommune
Bruk refleks for at andre skal sjå deg
Alle elevane hadde fått i oppdrag å ha på seg refleksvest då dei gjekk til skulen første dag etter haustferien. Dette var markering på Gå til skulen-aksjonen som Time kommune arrangerer kvar haust.
mandag 14:19 Time kommune
Instruktørsamling for helsefag
Tverrkommunal instruktørsamlinginnan helsefagfor Time, Klepp og Hå kommune.
fredag 13. oktober Time kommune
Skatteinnbetaling i september 2017
Skatteinngangen i september viste ein nedgang på 0,5 % samanlikna med same periode i 2016.
mandag 9. oktober Time kommune
Alnwick-besøk til Time og potetfestivalen
Denne helga har kommunen besøk frå den engelske vennskapskommunen Alnwick. Gjestene skal i løpet av desse dagane få med seg både gråtassparade, Bryne vidaregåande skule, Midgardsormen og kommunale bygg og tenester.
fredag 6. oktober Time kommune
Internasjonal eldredag
I tråd med tradisjonen vert den internasjonale eldredagen 5 oktober markert med ein eldrefest i vår eigen kommune. I år gjekk festen av stabelen på Sivdamsenteret.
fredag 6. oktober Time kommune
Målretta arbeid gjev resultat
Fantastisk tilbod med kunnskapsrike, imøtekomande og løysningsorientert personale er kommentarar frå ei brukarundersøking helsestasjonane i Time har gjennomført. Respektfull behandling og Informasjon får høgste score, og resultata elles viser at brukarane i Time er meir...
torsdag 5. oktober Time kommune
Mat og omstilling i kommunen
Kommunestyret i Time gjorde nyleg vedtak om omstillingtiltak som skal gje innsparingar i kommunen si drift dei kommande åra. I etterkant ser kommunen behovet for å oppklara den delen av saka som gjeld mat og brukarar av kommunalt dagsenter. Omlegginga gjeld ikkje pasientar i institusjonane til kommunen...
tirsdag 3. oktober Time kommune
ROGALAND

Byggeskikkprisen til Kvernhusbakken 9
Einebustad frå 1957 vart tildelt byggeskikkprisen 2017.
mandag 2. oktober Time kommune
Saman om eit smart samfunn - Time kommune på Nordic edge
Ein applikasjon som legg avtalar med kommunen, idrettslaget og andre du har kontakt med rett inn i den elektroniske kalenderen din. Elevar og lærarar som driv undervisning med nye metodar i eit digitalt samfunn. Verdas smartaste gågate. Dette er noko av det Time kommune inviterer til på stand...
torsdag 28. september Time kommune
Saman om nye løysingar
Ein smart by og kommune kva er det? Først og fremst handlar det om å dyrka samhandlinga mellom kommune, innbyggjarar og næringsliv, slik at me finn nye, smartare løysingar på dei store samfunnsutfordringane. Tysdag vedtok Time kommunestyre smartstrategien for Time 2017-2020, med...
fredag 22. september Time kommune
Leselyst og bok frå kommunen
Då Time vart årets nynorskkommune i 2016, fekk kommunen ein pris på 100 000 kroner. Nå har kommunen bestemt at prisen skal gå til alle elevane på 1. trinnet for å gje dei lyst til å lesa.
onsdag 20. september Time kommune
Stortingsvalet 2017 - Resultat i Time kommune
onsdag 13. september Time kommune
Kommunen og matnæring signerte matmanifest
Me er ein viktig jordbrukskommune. Derfor må me ta ansvar for korleis me forvaltar og brukar den verdien me har i lokale råvarer og lokal matkultur, sa ordførar Reinert Kverneland då han signerte regionalt matmanifest saman med leverandørar og hotell- og restaurantnæringa i...
tirsdag 5. september Time kommune
Tusen takk for ein flott ny skule, ordførar
Elevane takka ordføraren for den nye flotte Bryne ungdomsskule då han vart opna fredag.
fredag 1. september Time kommune
«Manda» pris til beste eksempel på Recovery
Time kommune fekk nyleg positiv omtale i samband med KS Læringsnettverk for psykisk helse og rusarbeid for Rogaland og Sunnhordland. Erfaringskonsulent Tor Arne Riskedal var ein av erfaringskonsulentane som fekk utmerking for beste recovery-støttande praksis. I tillegg vart to tilsette i kommunen...
fredag 1. september Time kommune
Tarald Oma fekk Timeglaset
Utval for levekår har tildelt kulturprisen Timeglaset til Tarald Oma.I tillegg får Tore Nærland Time kommune sin heiderspris og innsatspokalen går til Gerd Karlsen. Kulturstipendet går i år tilEline Ødegård Egeland.
onsdag 30. august Time kommune
Tekniske utfordringar på sentralbordet
Sentralbordet i Time rådhus er ustabilt for tida.
mandag 28. august Time kommune
Bruker du stemmeretten din?
1040 veljarar har til og med laurdag i sist veke førehandsstemt.
mandag 28. august Time kommune
Ni søkarar vil verta rådmann i Time
Etter at søknadsfristen er ute, er det ni søkjarar til stillinga som rådmann i Time. Nåverande rådmann Brit Nilsson Edland sluttar i kommunen ved årsskiftet.
fredag 25. august Time kommune
Skatteinnbetaling i juli
Skatteinngangen i juli viste ein vekst på 1,9 % samanlikna med same periode i 2016.
onsdag 9. august Time kommune
Arbeids- og sosialministeren er imponert over Timemodellen om aktivitetsplikt
Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie ville høyra meir om Timemodellen. Onsdag fekk ho orientering då ho besøkte NAV-kontoret i Time
torsdag 3. august Time kommune
Politiet rykket ut etter trusler på Bryne
Situasjonen er foreløpig avklart, men politiet vil følge opp saken videre.
mandag 17. juli Stavanger Aftenblad
Leidulf Heskje flyr videre etter den dramatiske nødlandingen
Han samler på fly. For en måned siden var han sekundet fra katastrofen da sjøflyet hans med to passasjerer ombord fikk total motorsvikt i lufta over Frøylandsvatnet. Nå er han snart på vei hjem til Norge med enda et fly til samlingen.
torsdag 13. juli Stavanger Aftenblad
Nå rives også ordførerens enebolig for nye Kvernaland
Dette var basen til Reinert Kverneland. Her hadde han bolig og butikk, og herfra ble han en av landets rikeste ordførere. Nå kan alt bli revet for Nye Kvernaland.
tirsdag 11. juli Stavanger Aftenblad
Sprøyting mot ugras i Time kommune
Mange innbyggjarar er opptatt av bruken av sprøytemiddel mot ugras. Time kommune har gått gjennom rutinane for sprøyting og er på leit etter nye og betre metodar for å bekjempa ugraset.
fredag 7. juli Time kommune
Til salgs: Bydelen som kan bli Jærens svar på Aker brygge
Kverneland Group i Klepp vil i neste måned legge ut for salg det som kan gi et av de mest spennende boligprosjektene på Jæren: En ny, urban bydel på den gamle plogfabrikken, kloss i Frøylandsvatnet.
torsdag 6. juli Stavanger Aftenblad
ROGALAND

Her kan det bli fire felts vei uten å flytte elva
Nye prinsippskisser viser at det er mulig å utstyre Jærens hovedvei forbi Bryne med fire felt uten å ta parkeringsplassen til M44 og uten å flytte Roslandsåna.
tirsdag 4. juli Stavanger Aftenblad
Byggearbeid i servicetorget
Det er for tida byggearbeid i og rundt servicetorget. Me beklager ulempa dette måtte medføra, men ynskjer deg likevel velkommen innom om du skulle ha behov for det. Servicetorget har ope frå 07.30 - 15.00 alle kvardagar også i sommar.
mandag 3. juli Time kommune
– Kommunene bør sende trøstemillionene tilbake
Fem kommuner i Rogaland har fått i alt 10 millioner kroner som trøst fra regjeringen, etter at de mislyktes med å bli slått sammen til større kommuner. – Send pengene i retur, sier Senterpartiets Geir Pollestad.
søndag 2. juli Stavanger Aftenblad
Han får millioner i trøst fra staten
Time, Strand, Gjesdal og Eigersund ville gjerne slå seg sammen med nabokommuner, men naboene ville ikke. Derfor får de nå noen trøstemillioner fra regjeringen. Time får mest i landet: 2,6 millioner kroner.
lørdag 1. juli Stavanger Aftenblad
Aktivitetsplikt, godt resultat etter Timemodellen
19 av 25 unge som var sosialhjelpsmottakarar i er nå over i jobb og anna arbeidsretta aktivitet etter 8 uker. 2 har vald å takke nei til vidare sosialhjelp.
fredag 30. juni Time kommune
Her vil de ha 1000 nye boliger
Kommunen som nylig vedtok at den er Norges landbrukshovedstad, blir nå bedt om å regulere inn 1000 nye boliger i et LNF-område på Lyefjell. Satsingen kan også gi tettstedet et nytt sentrum.
torsdag 29. juni Stavanger Aftenblad
Nye lærlingar
Time kommune satsar på lærlingar. I august tek kommunen i mot seksten nye lærlinger innanfor ulike fagområde.
fredag 16. juni Time kommune
Har du kome igang med å få breva dine digitalt?
Me ønskjer at du skal få posten din på ein sikker måte. Derfor bruker me digital postkasse og Altinn å senda ut brev til innbyggjarane.
fredag 16. juni Time kommune
Regnet vart stoppa av regndans og festglade "Toddlere"
Regn som hølja ner frå grå himmel stoppa ikkje festglade Toddlere frå å feira 10 års jubilum.
onsdag 31. mai Time kommune
No er det sommar og Jærdag
Torget var fullt av glade born i sommarsola då ordførar Reinert Kverneland opna Jærdagen 2017.
fredag 26. mai Time kommune
Vil heidra falne timebuar med nytt krigsminnesmerke
Kjenner du til timebuar som ofra livet for landet under andre verdskrigen?
onsdag 24. mai Time kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TIME

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
ROGALAND

FAVORITTER

Hordaland Telemark IT Utenriks Innenriks Get-ligaen Fotboll Buskerud Båt Næringsliv Bergen Akershus Aust Agder Rogaland Vestfold Sport Hedmark Oppland Nordland Kjendis
flere?
Møre og Romsdal Trøndelag Troms Sogn og Fjordane Østfold Skåne Vest Agder Fiske Oslo Kultur Mobil Reise Kvinnherad Oskarshamn Fotball Game of Thrones Økonomi Grue Kalmar Finnmark Helse Svalbard Film Tesla Kultur Båt Spill Forskning Inrikes Vær Bil Helsingborg Östra Göinge Landbruk Boksing Norway Cup VM Sverige Mat Arendal Hässleholm Masfjorden Tour of Norway Hockey Russland Vestby Malmö Forsvar Litteratur Suldal Ishockey Risør Molde Sykkel Landskrona Kongsvinger Sjakk Sport Brexit Musikk Nedre Eiker NM Arctic Race Stavanger Tech Lillesand Håndball Jakt Svømming Kristiansand Trondheim Fjell Jobb Kongelig Hammerfest Agdenes Vestre Slidre Kristianstad Voss Sørreisa Verdal Stockholm Osterøy Motor Valg Skellefteå Mote Eidfjord Bærum Menn Holmestrand Lund Olofström Emmaboda Odds BK Musik Politikk Kävlinge Tingvoll Ylvis Vellinge Kunst Radøy Åsnes Ledare Vinje Langrenn Vitenskap Nord-Korea Tyskland Dyr SK Brann Bolig Odda Tjøme Nannestad Skien Svedala Stord Android Kvænangen Måsøy Seljord Austrheim Narvik Fedje Eliteserien Hopp Evenes Tingsryd Mjölby Steinkjer Jul USA Klima Ålesund Volda Stavanger Oilers Vevelstad Strømsgodset Dovre Kommunesammenslåing Sarpsborg Aurdal Kragerø Trening Frankrike Mandal Tvedestrand Ås Eslöv Askøy Åstorp Lesja Barn Rauma Nybro Lyngdal Svelvik Motorsport Alpint Friidrett Andøy Skiskyting Moss Klatring Karmøy
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL