Tennis
Ble første nordmann på topp ti-listen: – Må klype meg i armen
Da den oppdaterte verdensrangeringen blant de beste tennisspillerne kom i forrige uke, var Casper Ruud på 10. plass. Det har ingen annen nordmann klart tidligere.
onsdag 14:13 TV 2
Ruud kan møte Kyrgios etter skittkastingen: – Dette er rivaliseringen vi ikke fortjener
Tennisrebellen Nick Kyrgios (26) har slaktet grusturneringer, beskyldt Casper Ruud (22) for å «stjele» poeng og slettet en frekk melding myntet på nordmannen. Nå kan de endelig møtes på tennisbanen.
onsdag 05:39 NRK
Nordmannen «oppdaget» stjerneskuddet: – Skal ikke være mulig
Den britiske tennisyndlingen Emma Raducanu (18) fanget hele verdens oppmerksomhet med seieren i US Open. Norske Anders Borg oppdaget tidlig hennes enorme talent.
tirsdag 16:05 VG
Federer vil skynde seg langsomt
Den sveitsiske tennisveteranen Roger Federer (40) er fornøyd med utviklingen etter sin siste operasjon, men har et stykke fram til gamle høyder.
tirsdag 09:10 ABC Nyheter
Tennislegendene møtes til ny duell – Ruud skal forsvare Borgs ære
Når 40 år gammel rivalisering vekkes til live, setter Björn Borg sin lit til Casper Ruud.
tirsdag 06:03 NRK
Vil likevel vaksinere seg
Tennisstjerna Stefanos Tsitsipas snur i vaksinespørsmålet og har bestemt seg for å ta vaksine mot korona før årsskiftet. Det fortel grekaren til Antenna TV i heimlandet. For ein månad sidan sa Tsitsipas at han i frykt for biverknadar ikkje ville ta vaksinen frivillig. – Eg...
mandag 17:01 NRK
Norsk tennisprofil trues når hun taper: – Det er trusler mot meg og familien min
Trusler og trakassering på sosiale medier er blitt hverdagen til mange tennisspillere. Hver gang Ulrikke Eikeri taper en kamp, mottar hun grove trusler fra personer som sier de har tapt penger.
lørdag 17:41 NRK
Fansen gnir seg i øynene
Det ble skrevet side opp og side ned om rivaliseringen mellom Maria Sjarapova og Serena Williams da de var aktive. Derfor sperret mange opp øynene i kjølvannet av en galla.
lørdag 16:23 Dagbladet
Norsk tap i Davis Cup
Det norske laget gikk på et tap i helgens tredje kamp mot Usbekistan i Davis Cup på hjemmebane. Casper Ruud og Viktor Durasovic ble slått av Denis Istomin og Sanjar Fayziev i double med settsifrene 5–7, 3–6. Norge leder landskampen sammenlagt 2–1 etter tre oppgjør. Ruud og...
lørdag 15:40 NRK
Ruud vant første kampen
Casper Ruud sørget for at Norge fikk en best mulig start på Davis Cup-kampen mot Usbekistan da han slo Khumogun Sultanov 2-0 i sett (6-3, 6-3).
fredag 19:29 TV 2
Ruud vant første kampen i Davis Cup
Casper Ruud sørget for at Norge fikk en best mulig start på Davis Cup-kampen mot Usbekistan da han slo Khumogun Sultanov 2-0 i sett (6-3, 6-3). Lagene spiller på nivå 1. Casper Ruud er ranket som nummer ti i verden og var naturlig nok stor favoritt mot Sultanov som er ranket som nummer 418 i...
fredag 19:28 NRK
Vil endre regler for toalettbesøk
Tennisspiller Stefanos Tsitsipas ble møtt med mye kritikk for sine hyppige toalettbesøk under årets US Open. Ifølge Reuters planlegger nå ATP-touren og endre reglene for toalettpauser for at ingen skal utnytte det til sin fordel. Under US Open tok grekeren hyppige pauser for å...
fredag 09:23 NRK
De tre store er stadig likt
Novak Djokovic tapte US Open-finalen, og dermed er det fortsatt likt mellom «de tre store».
mandag 13. september VG
Klatra 127 plassar
Tennissensasjonen Emma Raducanu (18) klatrar heile 127 hakk til 23.-plassen på WTAs ferske verdsranking. Bakgrunnen for det solide løftet er naturlegvis den imponerande sigeren til tenåringen i Grand Slam-turneringa US Open. Raducanu kvalifiserte seg inn til turneringa og tok seg heile vegen til...
mandag 13. september NRK
Sportsnyhetene: US Open-finalen endte i tårer for Djokovic
Verdenstoer Daniil Medvedev utspilte verdensener Novak Djokovic i US Open-finalen.
mandag 13. september TV 2
– En utrolig følelse
Casper Ruud er blant de ti beste på verdensrankingen i tennis for første gang. – En utrolig følelse og et stort mål jeg har hatt i mange år, sier Ruud. Foran seg på listen har han Roger Federer. På toppen finner vi Novak Djokovic.
mandag 13. september NRK
Knuste rekordhåpet til Djokovic
Verdensener Novak Djokovic var på jakt etter sin 21. Grand Slam-tittel i tennis søndag kveld. Med seier ville han passert Rafael Nadal og Roger Federer. Men i US Open-finalen tapte han med settsifrene 6-4, 6-4, 6-4 for russiske Daniil Medvedev.
mandag 13. september NRK
Ruud: – Jeg skal nyte øyeblikket
Mandag er Casper Ruud (22) for første gang blant de ti beste på verdensrankingen i tennis. Han legger ikke skjul på at det er en dag han har ventet på.
mandag 13. september ABC Nyheter
– En utrolig følelse
Mandag er Casper Ruud (22) for første gang blant de ti beste på verdensrankingen i tennis. Han legger ikke skjul på at det er en dag han har ventet på. – Det er en utrolig følelse å få bryte inn i topp ti på rankingen for første gang i karrieren. Det er...
mandag 13. september NRK
Snøt Djokovic for historisk tittel
Novak Djokovic kunne bli historisk med å vinne alle Grand Slam-turneringene samme sesong, men i US Open-finalen vant russiske Daniil Medvedev tre strake sett. Dette var Medvedevs første Grand Slam-tittel. Settsifrene i søndagens finale ble 6-4, 6-4, 6-4 til den russiske verdenstoeren.
mandag 13. september NRK
Medvedev snøt Djokovic for historisk tittel
Novak Djokovic kunne bli historisk med å vinne alle Grand Slam-turneringene samme sesong, men i US Open-finalen vant russiske Daniil Medvedev tre strake sett.
mandag 13. september ABC Nyheter
Smadret verdensener Djokovic: Tok sin første Grand Slam-tittel
(Djokovic - Medvedev 0–3, 4–6, 4–6, 4–6) Foran et kjendistett publikum spilte Daniil Medvedev sin motstander til vanvidd, da russeren tok sin aller første Grand Slam-tittel.
mandag 13. september VG
Utspilte verdenseneren i US Open-finalen
Serbiske Daniil Medvedev vant US Open.
mandag 13. september TV 2
Rasende i fiasko
Novak Djokovic (34) kunne plassere seg øverst på herrenes tennishimmel, men sprakk fullstendig.
mandag 13. september Dagbladet
Kongepokaler i bordtennis til Haug og Carlsen
Borgar Haug fra Fornebu og Rebekka Carlsen fra B72 sikret seg kongepokalene i helgens NM i bordtennis i Bergen, med hver sin klare finaleseier.
søndag 12. september ABC Nyheter
Ruud topp ti på verdensrankingen
Casper Ruud er for første gang i karrieren inne på lista over de ti beste tennisspillerne i verden. 22-åringen klatrer dermed opp en plass på ferske verdensrankingen som kommer mandag, skriver VG. – Det er noe man har jobbet mot lenge. Da er vi utrolig stolte over at det vises på...
søndag 12. september NRK
Ruud inne på topp ti på verdensrankingen
Casper Ruud er for første gang i karrieren inne på lista over de ti beste tennisspillerne i verden.
søndag 12. september ABC Nyheter
Ruud inne topp ti i verden for første gang: – Magisk grense
Casper Ruud (22) når stadig nye milepæler. Når den nyeste verdensrankingen kommer ut på mandag, vil det være med en nordmann på tiendeplass.
søndag 12. september VG
Tennissensasjon vant US Open
Den britiske 18-åringen Emma Raducanu sjokkerer tennissverden.
søndag 12. september TV 2
Tenåringssensasjonen vant US Open
Den britiske 18-åringen Emma Raducanu vant US Open etter seier i to strake sett mot kanadiske Leylah Fernandez.
søndag 12. september Dagbladet
Raducanu med historisk US Open-triumf
Den britiske 18-åringen Emma Raducanu vant US Open med seier over canadiske Leylah Fernandez i to strake sett. Dermed sto hun for en uhørt bedrift.
søndag 12. september ABC Nyheter
Emma Raducanu (18) vant US Open og skrev tennishistorie
(Raducanu - Fernandez 2–0, 6–4, 6–3) Britiske Emma Raducanu (18) var ranket som nummer 338 i verden for elleve uker siden. Lørdag kveld vant hun US Open.
søndag 12. september VG
Proffdrøm? I denne sporten har du best sjanse som nordmann
­
lørdag 11. september NRK
Djokovic klar for finalen i US Open
Novak Djokovic vant semifinalen i US Open mot Alexander Zverev natt til lørdag og er klar for finale og rekordjakt.
lørdag 11. september VG
Djokovic ett steg nærmere Grand Slam-rekord med seier i semifinalen
Novak Djokovic vant semifinalen i US Open mot Alexander Zverev natt til lørdag og er klar for finale og rekordjakt.
lørdag 11. september ABC Nyheter
Medvedev til US Open-finale i strake sett
2.-seedede Daniil Medvedev stilte seg i veien for historiejagende Novak Djokovic ved å ta seg til finale i US Open med klar seier over Felix Auger-Aliassime.
fredag 10. september ABC Nyheter
Historiske Emma (18) vant US Open
Tenniskometen Emma Raducanus sensasjonelle inntog i verdenstoppen får ekspertene til å måpe. Nå er den britiske 18-åringen én kamp unna en historisk triumf.
fredag 10. september NRK
Nå skriver tenåringene tennishistorie
Det blir en historisk tennisfinale når 18 år gamle Emma Raducanu møter 19-årige Leylah Fernandez i US Open. Rekorder står for fall.
fredag 10. september VG
Tenåringssjokk i US Open-finale
US Open-finalen blir et oppgjør mellom tenåringene Emma Raducanu (18) og Leylah Fernandez (19) etter torsdagens semifinaler. Både britiske Raducanu og den ett år eldre canadieren Fernandez har sjokkert tennisverdenen med sitt spill i årets turnering. Raducanu er den første...
fredag 10. september NRK
Tenåringssjokk i US Open-finale
US Open-finalen blir et oppgjør mellom tenåringene Emma Raducanu (18) og Leylah Fernandez (19) etter torsdagens semifinaler.
fredag 10. september ABC Nyheter
Emma (18) er tennissportens nye yndling: – Hadde ikke trodd det
Emma Raducanu hadde bestilt flybilletter hjem til England etter kvalifiseringsrunden. Nå er hun klar for semifinalen i US Open.
torsdag 9. september TV 2
Djokovic klar for semifinale
Novak Djokovic havnet under 0-1 i sett i US Open-kvartfinalen mot Matteo Berrettini. Så skrudde serberen opp et hakk og vant tre strake sett til settseier 3-1. I semifinalen møter han Alexander Zverev, verdensfirer og fersk olympisk mester.
torsdag 9. september NRK
Tar verden med storm
Kvartfinale i en Grand Slam, historiske bragder og toppkarakterer på skolen, er noe av det Emma Raducanu (18) kan vise til før fylte 19 år. Den britiske yndlingen er i ferd med å ta tennisverden med storm.
onsdag 8. september Dagbladet
Overraskingsmannen ut med skade
18 år gamle Carlos Alcaraz frå Spania måtte gi seg med skade i det andre settet mot canadiske Felix Auger-Aliassime i US Open-kvartfinalen. Auger-Aliassime leidde 6-3, 3–1 då Alcaraz måtte kaste inn handkleet. – Det er skikkeleg tøft å avslutte ei flott...
onsdag 8. september NRK
Frykter hets: - Venter ni millioner drapstrusler
Den amerikanske tennisstjerna Shelby Rogers (28) frykter hetsstorm etter tapet i US Open.
tirsdag 7. september Dagbladet
Forventer drapstrusler etter hun tapte en tenniskamp
Amerikanske Shelby Rogers (28) reagerer på kommentarer i sosiale medier, og frykter drapstrusler etter et tap.
tirsdag 7. september TV 2
Djokovic tok nytt steg mot rekord
Novak Djokovic tok eit nytt steg mot tennisrekorden med siger 1-6, 6-3, 6-2, 6-2 over Jenson Brooksby. Men i kvartfinalen kan han få det mykje tøffare. Der møter han italienske Marco Berrettini, sjetterangert i turneringa, kjend som "The Hammer of Tennis" på grunn av sin harde...
tirsdag 7. september NRK
Går viralt etter dette
Så fort TV-kameraene fanget henne opp på storskjermen, gjorde hun noe som fikk publikum til å juble.
tirsdag 7. september Dagbladet
Ingen har klart det på 33 år – nå er Djokovic storfavoritt
Roger Federer har ikke klart det. Rafael Nadal har ikke klart det. Nå kan Novak Djokovic bli den første til å klare det på 33 år.
søndag 5. september VG
Ruuds tidlige US Open-exit skuffet svensk tennisikon
Han har verken vært høyere seedet eller høyere ranket inn mot en Grand Slam-turnering før. Likevel ble det grytidlig US Open-exit for Casper Ruud, noe tennisikonet Mats Wilander skildrer som «et stort tap».
søndag 5. september VG
Verdensener Barty ute av US Open
Kvinnenes nummer én i tennis, Ashleigh Barty, røk ut av US Open i den 3. runden, etter at hun fikk det tøft mot Shelby Rogers søndag. Kampen endte 6-2, 1-6, 7-6 (7-5). Rogers møter det 150.-rangerte britiske stortalentet Emma Raducanu i den neste runden
søndag 5. september NRK
Djokovic videre til fjerde runde
Novak Djokovic tok seg oppskriftsmessig videre til fjerde runde i US Open. Serberen tapte det første settet mot japanske Kei Nishikori (6-7), men slo tilbake og vant de tre neste (6-3, 6-3, 6-2). I neste runde møter han amerikanske Jenson Brooksby.
søndag 5. september NRK
Osaka tar pause etter US Open
Regjerende US Open-vinner Naomi Osaka røk allerede i tredje runde av årets turnering. På en pressekonferanse etter exiten forteller hun at hun ikke vet når hun spiller sin neste tenniskamp, og at hun kommer til å ta pause fra sporten en stund.
lørdag 4. september NRK
Raser mot verdenstreeren etter lange dobesøk: – Hva er det du gjør der inne?
Tennisspiller Stefano Tsitsipas (23) bruker fryktelig lang tid på dobesøk under kampene i US Open. Mange reagerer.
fredag 3. september VG
Djokovic videre til tredje runde
Novak Djokovic hadde få problemer mot Tallon Griekspoor i den andre runden av US Open. Verdenseneren vant med sifrene 6-2, 6-2, 6-2 og er klar for tredje runde. Dersom Djokovic vinner US Open har han vunnet alle de fire Grand Slam-turneringene i 2021.
fredag 3. september NRK
Tidligere tennis-ess Julie Ditty Qualls er død
Hun ble 42 år.
torsdag 2. september ABC Nyheter
Publikum buet etter toalettbesøk
Greske Stefanos Tsitsipas tok seg lett til tredje runde i US Open onsdag. Men toalettbesøkene hans fortsetter å skape reaksjoner.
torsdag 2. september TV 2
Vil ha vaksinekrav for alle utøvere
Viktoryja Azarenka sier det er merkelig at tennisutøverne i US Open ikke er møtt med krav om vaksinering. Hviterusseren tok seg til andre runde av turneringen onsdag. Alle som vil se US Open i New York må vise dokumentasjon på at de er vaksinert. Det samme kravet gjelder ikke...
torsdag 2. september NRK
Buet på etter nytt toalettbesøk
Greske Stefanos Tsitsipas tok seg lett til tredje runde i US Open onsdag, men toalettbesøkene hans fortsetter å skape reaksjoner. Tredjeseedede Tsitsipas slo franske Adrian Mannarino i uværet i New York, forårsaket av orkanen Ida. Men som mot Andy Murray i den første runden, var det...
torsdag 2. september NRK
Publikum buet mot Tsitsipas etter nytt toalettbesøk
Greske Stefanos Tsitsipas tok seg lett til tredje runde i US Open onsdag. Men toalettbesøkene hans fortsetter å skape reaksjoner.
torsdag 2. september ABC Nyheter
Sjokktap for Casper Ruud i US Open - slått ut i andre runde
Casper Ruud hadde stålkontroll i det første settet mot Botic van de Zandschulp, men kollapset utover i kampen. US Open-eventyret er over etter tap i fire sett.
onsdag 1. september ABC Nyheter
Ruud ute av US Open
Casper Ruud røk ut av US Open allerede i runde to av årets turnering. Nordmannen tok oppskriftsmessig det første settet mot Botic van de Zandschulp, rangert som nummer 117 i verden, men deretter tapte nordmannen de tre neste settene. For Ruud sin del er storturneringen med det over nesten...
onsdag 1. september NRK
Ruud-blemme i US Open
Casper Ruud utslått av nummer 117 i verden i US Open.
onsdag 1. september TV 2
Frustrert Ruud røk ut av US Open
(Casper Ruud – Botic van de Zandschulp 6–3, 4–6, 3–6, 4–6) Casper Ruud (22) fikk det tungt mot nummer 117 i verden og er ute av sesongens siste Grand Slam-turnering.
onsdag 1. september VG
Ruud-kamp satt på vent
Onsdag har vært preget av regn i New York, der US Open avholdes. Det gjør at kampen mellom Casper Ruud og Botic van de Zandschulp er utsatt. Kampen skulle opprinnelig starte 17.00, men det er ingen tegn til at kampen er i nærheten av å skulle starte. Det har regnet gjennom hele morgenen i...
onsdag 1. september NRK
TV-bildene fanget merkelig detalj
Holger Rune (18) byttet ut den klassiske bagen med en litt annerledes variant. Det får flere til å reagere.
onsdag 1. september Dagbladet
Offensiv Ruud før US Open: - Ønsker å revansjere meg
Denne uken startet Grand Slam-turneringen US Open. I kremen av det beste tennisverden har å by på finner vi en revansjelysten nordmann høyere seedet enn noen gang tidligere.
onsdag 1. september VG
Tsitsipas fortsetter å skape sinne i tennisverden: – Mistet respekten for ham
Den greske verdenstreeren Stefanos Tsitsipas (23) tar seg lange toalettpauser. Det irriterer motstanderne hans. Sist i rekken er Andy Murray.
onsdag 1. september ABC Nyheter
Svensk tennishelt kaller Casper Ruud «en okse»
Han var verdensener i over ett år og vant utrolige sju Grand Slam-trofeer som aktiv tennisspiller på 80-tallet. Foran 2. runde av US Open er Mats Wilander (57) full av lovord om «oksen» fra Snarøya.
tirsdag 31. august VG
Ruud møter nederlender i US Open
Casper Ruud (22) møter nederlandske Botic Van De Zandschulp (25) i den andre runden av US Open. Nederlenderen er rangert som 117 i verden. Det er også det høyeste han har vært noen gang på rankingen. De to har aldri møtt hverandre på ATP-nivå. Kampen mot Van De...
tirsdag 31. august NRK
Casper Ruud enkelt videre til andre runde i US Open
Casper Ruud fikk det som ventet enkelt i den første runden av US Open. Det ble storseier 6-3, 6-2, 6-2 over Yuichi Sugita.
mandag 30. august ABC Nyheter
Sportsnyhetene: Ruud tråkket av seg skoen
Sportsnyhetene 30. august 2021.
mandag 30. august TV 2
Ruud enkelt videre i US Open
Casper Ruud fikk det som ventet enkelt i den første runden av US Open. Det ble storseier 6-3, 6-2, 6-2 over Yuichi Sugita. Ruud skulle egentlig møte Jo-Wilfried Tsonga, men den hardtslående franskmannen trakk seg noen timer før oppgjøret. Dermed var det japanske Yuichi Sugita som...
mandag 30. august NRK
Ruud lekte seg videre i US Open
Casper Ruud fikk ny motstander rett før første runde i US Open, men Snarøya-gutten hadde få problemer med å ta seg til andre runde.
mandag 30. august TV 2
Ny motstander for Ruud
Casper Ruud kommer ikke til å møte Jo Wilfred Tsonga i første runde av US Open likevel. Amerikaneren blir erstattet av japanske Yuichi Sugita. Det melder ATPtour på Twitter. – Jo Wilfred Tsonga har trukket seg fra US Open. Casper Ruud vil nå møte «lucky loser»...
mandag 30. august NRK
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL