Tennis
Smell for Ruud – ute av storturnering
Tennisstjernen Casper Ruud tapte 1-2 i sett (6-3, 4-6. 4-6) mot nederlandske Botic van de Zandschulp i 3. runde av Masters1000-turneringen Miami Open søndag. – Det var et surt og bittert tap, men jeg synes også at det var mye bra spill. Dette var skuffende, for jeg følte egentlig at jeg...
06:32 NRK
- Nok et slag i trynet
Paralympics-mester Tommy Urhaug trakk seg fra helgens bordtennis-NM. De funksjonshemmende spillerne var henvist til å spille i en kjeller, mens de funksjonsfriske spilte i en pyntet hall over dem.
søndag 19:09 Dagbladet
Onsdag signerte han for Europas beste klubb – søndag ble han norgesmester
– Det har vært en kul uke, smiler norges beste bordtennisspiller, Borgar Haug.
søndag 16:33 $ Budstikka
Bordtennisveteran Urhaug trakk seg fra NM: – Vondt å bli forskjellsbehandlet
Tommy Urhaug (42) trakk seg fra helgens bordtennis-NM på Fornebu på grunn av forskjellsbehandling. Bordtennispresidenten svarer at det ikke skulle skjedd.
søndag 15:02 Budstikka
Inger Lise Wølner til NBK: - Dere kan trene hos oss!
- Her har det blitt veldig bra, og her går det absolutt an å trene, sier Inger Lise Wølner. Hun snakker om gymsalen ved Kattekleiv Yli Barnehage.
søndag 07:55 $ Telen
Ruud: – Jeg har gått litt i meg selv de siste dagene
Norges tennisstjerne Casper Ruud håper at perioden med knepne tap er forbi. Søndag skal han prøve å klare noe han ikke har gjort siden US Open.
søndag 06:00 ABC Nyheter
Ruud enkelt videre i Miami Open
Tennisstjernen Casper Ruud tok seg videre til tredje runde av Masters 1000-turneringen Miami Open med seier over belarusiske Ilja Ivasjka i strake sett fredag.
lørdag 05:36 ABC Nyheter
Ruud enkelt videre i Miami Open
Tennisstjernen Casper Ruud tok seg videre til tredje runde av Masters1000-turneringen Miami Open med seier over belarusiske Ilja Ivasjka i strake sett fredag.
lørdag 01:34 VG
- Normalt ville vi feiret med kake, men vi står midt i en fortvilet situasjon
Notodden bordtennisklubb står i en stor skvis om dagen. Tidligere denne uken fikk de tilbud om plass i eliteserien for herrelaget neste sesong. Samtidig står de uten treningslokaler, og nedleggelse av klubben kan være et alternativ.
torsdag 21:30 $ Telen
Ny motstander for Ruud i Miami
Det blir et nytt bekjentskap for Casper Ruud i den andre runden i Masters 1000-turneringen i Miami. Tennisstjernen skal opp mot belaruseren Ilja Ivasjka.
onsdag 23:11 VG
Ny motstander for Ruud i Miami
Det blir et nytt bekjentskap for Casper Ruud i den andre runden i Masters 1000-turneringen i Miami. Tennisstjernen skal opp mot belaruseren Ilja Ivasjka. Ruud er seedet som nummer tre i Miami og gikk med det direkte til den andre runden i storturneringen. Ruud har aldri spilt mot Ivasjka tidligere. Belaruseren er...
onsdag 22:58 NRK
Belarusisk tennisstjerne føler seg forhatt
Australian Open-vinner Aryna Sabalenka kjenner på et hat fra sine ukrainske motstandere Belarus sin støtte til invasjonen i Ukraina.
onsdag 12:07 TV 2
Ny melding etter sjokkbeskjed
Tennislegenden Martina Navratilova (66) deler en gladnyhet.
tirsdag 21. mars Dagbladet
Navratilova sier hun er kreftfri
Tennislegenden Martina Navratilova (66) sier at hun er kreftfri, nesten fire måneder etter at hun kunngjorde at hun hadde fått strupe- og brystkreft.
tirsdag 21. mars ABC Nyheter
Alcaraz tilbake som verdensener
Den spanske tennisstjernen Carlos Alcaraz tok tilbake statusen som verdensener etter seieren over Daniil Medvedev i strake sett i finalen av Indian Wells.
mandag 20. mars VG
Alcaraz slo Medvedev i Indian Wells-finalen – tilbake som verdensener
Den spanske tennisstjernen Carlos Alcaraz tok tilbake statusen som verdensener etter seieren over Daniil Medvedev i strake sett i finalen av Indian Wells.
mandag 20. mars ABC Nyheter
En helt vanlig dag på jobben
Da Maren Lundby endelig fikk hoppe skiflyging, så landet hun langt over 200 meter. Og hvorfor i alle dager skulle hun ikke det?
søndag 19. mars NRK
Casper Ruud om kjendislivet og forespørslene: − Det er mer av det enn jeg hadde trodd
Casper Ruud forsøker å finne balansen mellom privatliv, sportslig fremgang og kjendisliv.
lørdag 18. mars Budstikka
Djokovic får ikke spille Miami Open
Tennisstjernen Novak Djokovic (35) får ikke grønt lys til å spille i Miami Open neste uke. Årsaken er at han ikke er vaksinert mot koronaviruset.
lørdag 18. mars ABC Nyheter
Djokovic mister turnering på grunn av vaksinestatus
Verdenseneren Novak Djokovic får ikke delta under Miami Open.
lørdag 18. mars VG
Slaktes for kontroversielt valg
- Jeg trodde hun skjønte det, sier verdensener Iga Swiatek (21).
torsdag 16. mars TV 2
En ny blodpropp ble vendepunktet for Merethe
Merethe Tveiten gjorde comeback på den internasjonale scenen sist helg, og etter halvannet år med mye motgang ble det en stor sportslig opptur i Spansk Open.
torsdag 16. mars $ Telen
Medvedev føler med ukrainerne på touren: – Vi har et ansvar
Den russiske tennisstjernen Daniil Medvedev synes synd på de ukrainske spillerne som konkurrerer samtidig som krigen pågår. Medvedev tok seg videre til semifinalen i den prestisjetunge Indian Wells-turneringen natt til torsdag. Etterpå ble han blant annet spurt om situasjonen til sine...
torsdag 16. mars NRK
Russiske Medvedev føler med ukrainerne på touren: – Vi har et ansvar
Den russiske tennisstjernen Daniil Medvedev (27) synes synd på de ukrainske spillerne som konkurrerer samtidig som krigen pågår.
torsdag 16. mars VG
Tennisener etterlyser støtte til ukrainske spillere: – Bør bli gjort mer
Iga Swiatek synes ikke tennissporten gjør nok for å bistå spillere fra Ukraina. Verdenseneren føler Russland-debatten overskygger alt. Swiatek har også tidligere kritisert tennistoppene for ikke å ta større avstand til Russlands krigføring i Ukraina. Hun spiller...
onsdag 15. mars NRK
Tennisener etterlyser støtte til ukrainske spillere: – Bør bli gjort mer
Iga Swiatek (21) synes ikke tennissporten gjør nok for å bistå spillere fra Ukraina. Verdenseneren føler Russland-debatten overskygger alt.
onsdag 15. mars VG
Nadal sikter på å gjøre skadecomeback i Monaco
Tennisstjernen Rafael Nadal (36) har slitt med skade i snart to måneder, men er påmeldt til Masters 1000-turneringen i Monte Carlo i starten av april.
onsdag 15. mars VG
Nadal kan gjøre comeback i Monaco etter skadeavbrekk
Tennisstjernen Rafael Nadal har slitt med skade i snart to måneder, men er påmeldt til Masters 1000-turneringen i Monte Carlo i starten av april, skriver NTB. Nadal måtte trekke seg fra Indian Wells og Miami Open i mars etter at han pådro seg en hofteskade i Grand Slam-turneringen Australian...
onsdag 15. mars NRK
Alcaraz klar for kvartfinale i Indian Wells
Tennisstjernen Carlos Alcaraz avanserte til kvartfinale i Masters 1000-turneringen Indian Wells etter at britiske Jack Draper måtte gi seg med skade. Den spanske stjernen ledet 1-0 i sett og ledet 2-0 i games i det andre før Draper måtte kaste inn håndkleet. – Det er ingen som vil...
onsdag 15. mars NRK
Alcaraz klar for kvartfinale i Indian Wells
Tennisstjernen Carlos Alcaraz (19) avanserte til kvartfinale i Masters 1000-turneringen Indian Wells etter at britiske Jack Draper måtte gi seg med skade.
onsdag 15. mars VG
Alcaraz klar for kvartfinale i Indian Wells
Tennisstjernen Carlos Alcaraz avanserte til kvartfinale i Masters 1000-turneringen Indian Wells etter at britiske Jack Draper måtte gi seg med skade.
onsdag 15. mars ABC Nyheter
- Kanskje jeg gir meg
Mye skal til for at Celina Midelfart dukker opp på tennisbanen igjen.
tirsdag 14. mars Se & Hør
Tennisveteran stoppet Rune i Indian Wells
Sveitsiske Stan Wawrinka (37) slo den danske tennisyndlingen Holger Rune med 2-1 i sett i 3. runde av Indian Wells-turneringen. 37 år gamle Wawrinka vant 6-2, 6-7 (5-7) og 7-5. Rune var seedet som nummer sju i turneringen som regnes å være den største under de fire Grand Slam-turneringene....
tirsdag 14. mars NRK
Overraskende exit for Rune
Sveitsiske Stan Wawrinka (37) slo den danske tennisyndlingen Holger Rune med 2-1 i sett i 3. runde av Indian Wells-turneringen.
tirsdag 14. mars VG
Ruud røk ut i Indian Wells mot 97.-rangert chilener: – Skuffet og misfornøyd
Casper Ruud er ikke i form om dagen og røk ut i 3. runde av Indian Wells-turneringen mot chilenske Cristian Garín, som vant med sifrene 6-4, 7-6 (7-2).
søndag 12. mars ABC Nyheter
Ruud ute av ATP-turnering – åttende strake turnering uten to seire
Forhåndsfavoritt Casper Ruud åpnet svakt mot chilenske Cristian Garín i tredje runde av ATP: Masters 1000-turneringen i Indian Wells og måtte gi tapt i tiebreaket mot chileneren. Han gjorde flere feil i første sett som han tapte 4–6. Garín, som er ranket som nummer 97 i...
søndag 12. mars NRK
– Dette ser vi aldri fra Casper!
Under turneringen Indian Wells dro Casper Ruud frem sjeldent show. Se hendelsen over.
søndag 12. mars TV 2
Casper Ruud røk ut av Indian Wells – marerittrekke fortsetter
(Casper Ruud - Cristian Garín) Casper Ruud (24) møter chilenske Cristian Garín (26) i tredje runde i Indian Wells. Følg kampen her!
søndag 12. mars VG
Ruud og Thiem utslått i double i Indian Wells
Doubleturneringen i Indian Wells ble en kort affære for Casper Ruud og Dominic Thiem, som røk i første runde for Nikola Mektic og Mate Pavic.
lørdag 11. mars VG
Erik (89): – Har ingen planer om å gi meg
OSLO TENNISARENA : Denne uken skrev Erik Wibe (89) og Stein Michelsen (93) norsk tennishistorie.
fredag 10. mars TV 2
Casper Ruud herjet – fikk revansje og tok seg enkelt videre i Indian Wells
Casper Ruud (24) møter Diego Schwartzman (30) i sin første kamp i Indian Wells. Følg oppgjøret direkte her!
fredag 10. mars VG
Holger Rune ble skremt: Måtte endre reise-planene før storturnering
Tenniskometen Holger Rune (19) hadde tenkt å krysse grensen mellom Mexico og USA til fots på vei til storturneringen Indian Wells. Men en kidnapping førte til endringer i planen.
fredag 10. mars VG
Wimbledon har ikke bestemt seg om russisk deltakelse
Wimbledon-turneringen i tennis har fortsatt ikke avgjort hvorvidt russere og belarusere får delta i 2023-utgaven.
fredag 10. mars ABC Nyheter
- En skam
Novak Djokovic slipper ikke inn i USA grunnet vaksineregler. Nå mener Floridas guvernør, Ron DeSantis, at Joe Biden burde endre reglene. Kongressmann Kevin Kiley kaller det «en skam».
torsdag 9. mars Dagbladet
Skrev norsk tennishistorie: – Ingen planer om å gi meg nå
Torsdag skrev Erik Wibe (89) og Stein Michelsen (93) norsk tennishistorie.
torsdag 9. mars TV 2
– Har fått dette spørsmålet tre sesonger på rad
Casper Ruud har tapt fire av syv kamper på ATP-touren i 2023. Ekspert beskriver det som et mønster han ikke bekymrer seg stort over. Snarere tvert i mot.
torsdag 9. mars TV 2
Ruud åpner mot Schwartzman i Indian Wells
Tennisstjernen Casper Ruud (24) skal spille mot argentinske Diego Schwartzman (30) i sin første kamp i storturneringen Indian Wells i California.
torsdag 9. mars VG
Ruud møter Schwartzman i Indian Wells
Tennisstjernen Casper Ruud skal spille mot argentinske Diego Schwartzman i sin første kamp i storturneringen Indian Wells i California.
torsdag 9. mars ABC Nyheter
Får stjernemakker
Tennisstjernene Casper Ruud og Dominic Thiem blir makkere under ATP Masters-turneringen i Indian Wells. Kroatiske Nikola Mektic og Mate Pavic er første hinder.
onsdag 8. mars VG
Argentinsk motstand for Ruud i storturneringen i USA
Casper Ruud (24) møter vinneren av Federico Coria (30) og Diego Schwartzman (30) i Masters 1000-turneringen Indian Wells.
tirsdag 7. mars VG
Djokovic trekker seg fra storturnering
Den serbiske tennisspilleren Novak Djokovic (35) har formelt trukket seg fra trekningen til Indian Wells-turneringen i USA, opplyser arrangørene.
mandag 6. mars VG
Djokovic trekker seg fra turnering i USA
Den serbiske tennisspilleren Novak Djokovic har formelt trukket seg fra trekningen til Indian Wells-turneringen i USA, opplyser arrangørene.
mandag 6. mars ABC Nyheter
Ruuds overmann fikk stryk i Acapulco – Rune til semifinalen
Den japanske tennisspilleren Taro Daniel som slo ut Casper Ruud i ATP 500-turneringen i Acapulco, tapte i strake sett mot Alex de Minaur i kvartfinalen, skriver NTB. De Minaur vant 6-2, 6–2 i kvartfinalen som var ferdigspilt på 1 time og 38 minutter. Australieren brøt Taros serve hele fem ganger i...
fredag 3. mars NRK
Ruuds overmann fikk stryk i Acapulco – Rune til semifinalen
Den japanske tennisspilleren Taro Daniel som slo ut Casper Ruud i ATP 500-turneringen i Acapulco, tapte i strake sett mot Alex de Minaur i kvartfinalen.
fredag 3. mars ABC Nyheter
Spania reagerer
Casper Ruud er slått ut av 2023-utgaven av ATP-turneringen Abierto Mexicano Telcel. Det får en av Spanias største aviser til å stusse.
torsdag 2. mars Dagbladet
Ruud sviktet i Acapulco: – Litt bittert
Den norske tennisstjernen Casper Ruud gjorde mange feil og fikk en lei exit i ATP 500-turneringen i Acapulco i Mexico da han tapte for japanske Taro Daniel.
torsdag 2. mars ABC Nyheter
Ruud røk ut før kvartfinalen i Acapulco: – Litt bittert
Natt til torsdag norsk tid tapte tennisesset Casper Ruud tapte mot japanske Taro Daniel i ATP500-turneringen i Acapulco. Ruud er dermed ute av turneringen før kvartfinalen. Det skriver NTB. – Litt bittert med to matchballer, men sånn er tennis, skriver trener og pappa Christian Ruud i en SMS til...
torsdag 2. mars NRK
Kvartfinalen røk for Ruud etter dramatisk avslutning: – Litt bittert
Den norske tennisstjernen Casper Ruud tapte mot japanske Taro Daniel i ATP500-turneringen i Acapulco natt til torsdag norsk tid. Dermed røk kvartfinalen.
torsdag 2. mars VG
Slo 46 upressede feilslag - kvartfinalen røk for Ruud
Casper Ruud fikk det nok en gang tøft i Mexico. Denne gangen klarte han heller ikke å avgjøre i tiebreak og er dermed ute av ATP 500-turneringen
torsdag 2. mars TV 2
Alcaraz trekker seg fra Acapulco-turneringen – Ruud igjen som høyest rangerte
Den spanske tenåringen Carlos Alcaraz har en strekk i låret som forhindrer ham i å delta i ATP 500-turneringen i Mexico.
tirsdag 28. februar VG
Skadd Nadal trekker seg fra storturnering
Tennisstjernen Rafael Nadal blir ikke å se i Indian Wells-turneringen i USA i mars. Det kommer for tidlig etter hofteskaden han pådro seg i Australia.
tirsdag 28. februar VG
Sliteseier for dryppvåt Ruud i Mexico – slapp med skrekken mot 342.-rangert argentiner
I comebackkampen etter noen ukers pause tok Casper Ruud seieren over argentinske Guido Andreozzi i ATP 500-turneringen i Acapulco i Mexico.
tirsdag 28. februar ABC Nyheter
Sliteseier for Casper Ruud i Mexico
I comebackkampen etter noen ukers pause tok Casper Ruud seieren over argentinske Guido Andreozzi i ATP 500-turneringen i Acapulco i Mexico. Ruud slet seg til seier i den første kampen i hardcourtturneringen med settsifrene 6-4, 4-6, 7-6 (7-2). Kampen varte i to timer og 51 minutter. Det ble alt annet enn en...
tirsdag 28. februar NRK
– Blir litt press på at jeg skal prestere
Etter 40 dager siden forrige kamp var Casper Ruud tilbake i aksjon. Nordmannen gikk seirende ut av åpningskampen i Mexico i det som var startskuddet på en viktig vår-sesong.
tirsdag 28. februar TV 2
Ruud videre i turnering – slipper sin verste motstander
Foran sin turneringsretur i natt forteller Casper Ruud (24) hvem som har vært verst å spille mot av «de tre store».
mandag 27. februar VG
Djokovic slo Grafs rekord med flest uker som verdensener
Mandag startet Novak Djokovic sin 378. uke som verdens beste tennisspiller. Det er fler enn noen andre. I mandagens oppdaterte verdensranking fortsetter den serbiske stjernen å innta topplassen. Dermed slår han Steffi Grafs rekord som spilleren som har tilbrakt flest uker som nummer én blant...
mandag 27. februar NRK
Norrie vant Rio-finalen – hamstringtrøbbel for Alcaraz
Cameron Norrie revansjerte finaletapet i Buenos Aires da han slo Carlos Alcaraz i finalen i Rio Open i tennis. Det var britens femte ATP-turneringstittel.
mandag 27. februar VG
Norrie vant Rio-finalen – hamstringtrøbbel for Alcaraz
Cameron Norrie revansjerte finaletapet i Buenos Aires da han slo Carlos Alcaraz i finalen i Rio Open i tennis. Det var britens femte ATP-turneringstittel, skriver NTB. Alcaraz gjorde comeback etter fire måneders turneringspause med en muskelskade da han forrige uke vant grusturneringen i Buenos Aires med 6-3,...
mandag 27. februar NRK
Norrie vant Rio-finalen – hamstringtrøbbel for Alcaraz
Cameron Norrie revansjerte finaletapet i Buenos Aires da han slo Carlos Alcaraz i finalen i Rio Open i tennis. Det var britens femte ATP-turneringstittel.
mandag 27. februar ABC Nyheter
- Omringet av mordere
Snakker ut om tida i fengsel.
søndag 26. februar Dagbladet
– Er nok mer fysisk tungt nå enn det er i sesong
Den siste drøye måneden har Casper Ruud vært hjemme i Oslo for å gjøre seg klar til 2023-sesongen. Den perioden har inneholdt alt annet enn mye hvile.
fredag 24. februar TV 2
Ett år etter Russlands invasjon – her er historiene til seks ukrainske utøvere
Flere ukrainske idrettsstjerner måtte flytte utenlands da Russland invaderte hjemlandet deres, men likevel fortsetter de å skinne på arenaen.
fredag 24. februar ABC Nyheter
Uvaksinert Djokovic usikker til prestisjeturneringer i USA
Tennisstjernen Novak Djokovic har stadig ikke fått grønt lys fra amerikanske myndigheter til å spille turneringene Indian Wells og Miami Open i mars. Djokovic er ikke vaksinert mot koronaviruset og kan miste Masters 1000-turneringene om ikke han får godkjenning av myndighetene i USA. Han...
onsdag 22. februar NRK
Verdensener Djokovic tangerte Graf – Ruud på stedet hvil
Den serbiske tennisstjernen Novak Djokovic starter uken på toppen av verdensrankingen for 377. gang. Det er like mange ganger som ikonet Steffi Graf.
mandag 20. februar VG
Medvedev snudde til seier i finalen i Rotterdam
Den russiske tennisstjernen Daniil Medvedev seiret over Jannik Sinner i finalen av ATP 500-turneringen i Rotterdam i Nederland.
søndag 19. februar VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL