Midt-Telemark
Den nye klubben har medlemmer fra 6 til 40 år: – Vi laga egentlig bare en lukka gruppe med dem som var interesserte, men så spredte det seg med jungeltelegrafen
MIDT-TELEMARK: Snowboardklubben på Lifjell startet som en lukket gruppe for snowboardinteresserte i området. Ryktet om en nyoppstartet klubb spredte seg raskt, og allerede etter én måned er det 30 medlemmer med på trening.
19:57 $ Telemarksavisa
Enebolig i full fyr: - Huset kommer til å brenne helt ned
Det er full fyr i en enebolig. Huset er en del av et småbruk.
onsdag 13:03 $ Telemarksavisa
Nå kan du kjøpe taco på torget
Fra 1. mars og én måned framover står gjengen i Tacoway på torget i Bø og selger den typiske fredagstacoen. – Det er noe som resonnerer godt med det norske folk, og det er kjent det her med fredagstacoen.
tirsdag 09:02 $ Telemarksavisa
Wenche gikk fra å være fast kunde til å kjøpe hele butikken: – Jeg hadde troa på konseptet fra starten av
Midt-Telemark: Allerede dagen etter at Det Gule Hus åpnet i Bø var Wenche Darrud innom butikken. Siden da har hun både vært en trofast kunde og leid hyller for å selv selge varer. Da tidligere eier Niels Gerner Nielsen la ut butikken for salg var hun aldri i tvil om hun ville ta over....
mandag 21:05 $ Telemarksavisa
Gla'nyhet i ei vanskelig tid – millioner til de som er hardt rammet
SKIEN: 76 millioner kroner får kommunene i Telemark og Vestfold. De går til lokale virksomheter som er hardt rammet av smitteverntiltak. – Skien får 13,1 millioner som vil treffe bedriftene. Det er en gla'nyhet i ei vanskelig tid.
mandag 05:58 $ Telemarksavisa
Flyttet hjem for et helt spesielt prosjekt: – At vi ønsker å bo i huset er litt uvanlig
MIDT-TELEMARK: I åtte år bodde familien Lindheim Kennedy i utlandet. Etter flere år i både Singapore og Australia bestemte de seg for å flytte tilbake til gården Audhild Lindheim Kennedy arvet på Lindheim. Nå er de i gang med å restaurere huset fra 1700-tallet.
søndag 06:08 $ Telemarksavisa
Satser på nytt management: – Noen vil kanskje si at det ikke var det smarteste å starte opp midt i en pandemi
MIDT-TELEMARK: Siden oppstarten sist vår har det nyoppstartede managementet i Bø, Lowkey Management, signert to band. – Vi jobber for å bygge opp en bedrift vi kan leve av.
torsdag 25. februar Telemarksavisa
Wenche har laget dukker til flere teater, film- og tv-produksjoner: – De kan ringe på en tirsdag og si at de må ha dukka på torsdag
MIDT-TELEMARK: Da Wenche Myrvang Smedstad i 2007 kom over en annonse på finn.no med en modifisert dukke med et levende uttrykk fikk hun selv lyst til å male og modifisere en dukke hun hadde. Siden den gang har hun laget dukker til både teater, film- og tv-produksjoner.
tirsdag 23. februar $ Telemarksavisa
VESTFOLD OG TELEMARK

Inger Lina (24) har en spesiell jobb: – Mange synes det er ekkelt
MIDT-TELEMARK: Helt siden hun var liten og ble introdusert for filmer fra 80-tallet har Inger Lina Johansen Thorbjørnsen hatt en interesse for spesialeffekter. Nå har hun sitt eget firma, og har vært med på flere filmer og musikkvideoer.
mandag 22. februar $ Telemarksavisa
Dobbelt opp: Platekontrakt og sponsoravtale
GVARV: Noe så sjeldent som en internasjonal platekontrakt og sponsoravtale på en gang, gir grunn til jubel for rockebandet Kaasin. – Det er kjempestort for meg personlig og for bandet, stråler gitarist og grunnlegger Jo Henning Kåsin.
søndag 21. februar Telemarksavisa
Ødela dekket i dette hullet: – Vi har null ansvar, sier Mesta
En sjåfør på vei fra Bø til Lunde fikk ødelagt høyre dekk foran da han traff dette 10 centimeter dype hullet i veien. Bilisten ba Mesta om å erstatte dekket, men fikk blankt avslag.
torsdag 18. februar $ Telemarksavisa
Nå tar han over gartneriet
MIDT-TELEMARK: Sist sommer sto Moen Gartneri mellom Bø og Gvarv tomt. Nå jobber Elyas Samir Neameh for fullt med å klargjøre gartneriet til åpning i mars.
onsdag 17. februar $ Telemarksavisa
Flyttet fra Wales og hjem til Drangedal: – En plass som står meg nært
DRANGEDAL: Torjus Øverland reiste til Wales for å studere kiropraktikk. Her mottok han også University of South Wales sin «Mark Davies Memorial Award 2020». Nå har han flyttet hjem igjen til Drangedal og jobber som kiropraktor i Bø.
søndag 14. februar Telemarksavisa
Allerede før prosjektet ble markedsført fikk han inn flere bestillinger
I år starter André Trondsen opp som «Den grønne nabo» Konseptet går ut på å dyrke mye mat på et lite område, og selge grønnsakskasser. Allerede har flere tegnet abonnement på grønnsakskassene som blir tilgjengelige fra juni av.
onsdag 10. februar $ Telemarksavisa
Bekymret for strømsjokket: – Sett ned nettleia
NOME: – Jeg er oppriktig bekymret for det strømsjokket mange vil få som en følge av langvarig kulde og høye strømpriser.
onsdag 10. februar $ Telemarksavisa
Annika (21) ble invitert med på hyttetur på én betingelse
OSLO/MIDT-TELEMARK: Det siste året har Annika Momrak (21) fra Bø vært programleder for NRK sin YouTube-kanal 4ETG. Nå bikke de snart 100 000 abonnementer, og har flere store planer for året. Momrak har også blitt invitert på hyttetur av Mads Hansen på én...
tirsdag 9. februar $ Telemarksavisa
Nytt smittetilfelle
MIDT-TELEMARK: Kommunen bekrefter nytt smittetilfelle.
søndag 7. februar $ Telemarksavisa
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

VESTFOLD OG TELEMARK

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL