Sport
Scoring og karantene på Thorsby
Morten Thorsby topper gule kort-listen i Serie A etter at han havnet i dommerboka for femte gang i høst. Han scoret for Sampdoria i 1-3-tapet mot Cagliari. Advarselen fra dommeren betyr at han må stå over neste kamp. Nordmannen er en terrier på midtbanen. Han ligger også øverst...
22min NRK
Solberg på sjuendeplass
Oliver Solberg avsluttet Rally Catalonia og sitt første VM-rally på asfalt med sjuendeplass. Lagkameraten Thierry Neuville vant totalt. Det er 20-åringens debut-VM-rally i den største klassen på asfalt. Derfor brukte han mange av prøvene til å tilvenne seg bilen og...
28min NRK
Reagerer på ny Qatar-avtale
Et av verdens største idrettsarrangement skal arrangeres i Qatar hvert år, de neste ti åra. - Vi ser på det som et ledd av sportsvaskingen i landet, sier generalsekretæren i Amnesty til Dagbladet.
37min Dagbladet
Feiret med Haaland – så snudde lykken
En supporter stormet banen for å feire med den norske superstjernen etter lørdagens seier.
14:41 TV 2
Fagermo må vurdere å justere kursen: – Greier ikke det med norske spillere
VALLE Ingen i Eliteserien har vært mer glad i «kortreist» enn Dag-Eilev Fagermo (54) det siste tiåret. Han innser at han trolig må innføre en mer liberal politikk for å vinne seriegull med Vålerenga.
13:58 VG
Tone Damli reddet av storesøster
33-åringen endte opp med å vinne 5.000 kroner etter søskenhjelp i poker-NM på Gardermoen.
13:39 TV 2
Tar mistillitsavgjørelse onsdag
Skipresident Erik Røste og hans styre kan få et mistillitsforslag i fanget om ikke lenge på grunn av Clas Brede Bråthen-håndteringen.
12:35 Dagbladet
Én av disse vinner 1,1 millioner
1698 spillere har blitt til 8. Her er gjengen som skal møtes på finalebordet.
12:09 TV 2
Sport for de rike barna
Nå kan norske tenåringer få bruke manipulert oksygen uten at idretten griper inn. I praksis øker det klasseskillet i norsk idrett.
11:59 Dagbladet
– Det var noen år der vi ikke hilste på hverandre
Thingnes Bø om forholdet til sin gamle og nye hovedrival.
11:54 TV 2
Vil fremme mistillitsforslag mot skistyret: – De må drive med ledelse, ikke gjemme seg
Det murrer ikke bare i hoppmiljøet i den pågående konflikten mellom Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen. Nå har den tatt en ny vending. Langrennskomiteen i Akershus vil ha en ekstraordinær generalforsamling for å fremme mistillit mot det sittende styret.
11:49 NRK
Reaksjoner på vaksinen ødela sesongen for Ingebrigtsen
OSLO S Filip Ingebrigtsen (28) sliter med ettervirkninger etter coronavaksinen, men tror likevel at han ville gjort det samme igjen. Løpebroren kjemper fortsatt med å komme til hektene før de kommende mesterskapene.
11:47 VG
Rihaab (10) er en del av en suksesshistorie: – Trodde ikke jeg skulle klare det
I Norge sliter vi med å rekruttere jenter til ishockeyen, og spesielt de med minoritetsbakgrunn. På Furuset får de til begge deler.
11:30 TV 2
Avbrutt under intervjuet
Erling Braut Haaland (21) ble rørt av hyllesten fra egne supportere.
10:39 Dagbladet
Hvor ble du av, Elton John?
En gang het den mest kjente klubbeier i engelsk fotball Elton John. I dag er det den beryktede kronprins bin-Salman av Saudi-Arabia. Noe gikk alvorlig galt på veien.
10:19 NRK
Simulert høyde skal rapporteres
Norske toppidrettsutøvere som ønsker å benytte simulert høydetrening, må melde det inn til Antidoping Norge. Dette selv om simulert høyde ikke står på WADAs forbudsliste. Det besluttet det ekstraordinære Idrettstinget søndag, melder VG. Samtidig kom...
10:08 NRK
Bruk av høydehus skal meldes til Antidoping Norge
Norske toppidrettsutøvere som vil bruke høydehus, må melde fra til Antidoping Norge om dette - selv om det ikke står på WADAs forbudsliste.
09:54 VG
Maren Lundby utelukker ikke hopping i verdenscupen denne vinteren
Maren Lundby (27) forteller at hun egentlig har lagt fra seg muligheten til å hoppe i verdenscupen den kommende sesongen, men vil ikke si fra seg muligheten helt enda.
09:41 VG
Kan ta i bruk høydehus:
Ingen nedre aldersgrense for bruk av simulert høyde.
09:39 TV 2
Glimt sliter med å fylle stadion
Til tross for at Bodø/Glimt startet serierunden som tabelltopp, er det fortsatt ledige billetter til kampen mot Sarpsborg 08 i dag, skriver NTB. – Det er nok litt vanskelig å endre folks vaner over natten. Vi får se. Det er ingen krise selv om jeg hadde ønsket at det ble fullt. Vi...
08:43 NRK
Forsvarer Solskjær: - Altfor mye negativitet
MOLDE Mens Molde lekte seg til tabelltopp hjemme mot Tromsø, gikk Manchester United på et sviende nederlag mot Leicester. Solskjærs tidligere assistent, Molde-trener Erling Moe, mener Solskjær fortjener mer skryt.
08:13 VG
– Jeg har fått en mulighet jeg ikke trodde jeg skulle få
Andros Townsend har blomstret i Everton-drakt. 30-åringen takker Rafael Benitez og spanjolens evige jakt etter forbedring for suksessen.
08:00 TV 2
- Ikke så mye valg
Åpent om det blir et nytt møte mellom Clas Brede Bråthen og skiforbundet. Sentralt plasserte kilder til Dagbladet: - Skiforbundet har ikke så mye valg, annet enn oppsigelse.
07:59 Dagbladet
Mener klubben er kjøpt med blodpenger. Fansen vil kjøpe Erling Braut Haaland
Saudi-Arabias nære bånd til USA gjør at regimet slipper unna med sine grove menneskerettighetsbrudd. Nå har det omstridte regimet kjøpt Newcastle, og fansen drømmer om både Erling Braut Haaland og klubbens første serietittel siden 1927.
06:30 TV 2
- Burde vært allmennkunnskap
Team Ingebrigtsen var med å markere Verdens hjerte- og lungeredningsdag på lørdag. Pappa Gjert Ingebrigtsen (55) forteller til Dagbladet at det burde vært allmennkunnskap hos alle.
06:03 Dagbladet
Tom Tvedt og Oddvar Johan Jensen æresmedlemmer i idrettsforbundet
Tidligere idrettspresident Tom Tvedt og tidligere andre visepresident i idrettsstyret, Oddvar Johan Jensen, er tildelt æresmedlemskap i Norges Idrettsforbund.
05:06 ABC Nyheter
RBK-kometens nomade-liv: - Har blitt vant til å klare meg selv
Noah Jean Holm (20) er den rolige gutten som blir et «villdyr» på banen.
lørdag 23:46 VG
Tror Solskjær sitter trygt: – Veldig overraskende hvis han må gå før sesongslutt
Ole Gunnar Solskjær (48) er under press i Manchester United foran seks svært viktige uker.
lørdag 23:20 VG
Hovland to slag under par i Las Vegas
Det norske golfesset Viktor Hovland åpnet dag tre med to birdier og en bogey på de ni første hullene og har falt på resultatlisten.
lørdag 23:08 ABC Nyheter
Rødt kort og overtidsseier for Real Sociedad da Sørloth var tilbake
Alexander Sørloth gjorde sitt comeback etter skade og fikk drøyt 20 minutter da Real Sociedad vant 1-0 etter scoring på overtid mot Mallorca lørdag kveld.
lørdag 22:56 ABC Nyheter
Sørloth involvert i viktig seier
Alexander Sørloth ble byttet inn i det 67. minutt i lørdagens seriekamp mellom Real Sociedad. Da var stillingen 0-0. Men i siste spilleminutt sørget Sørloths lagkamerat Julen Lobete for 1-0 og tre poeng til Sociedad. Det skjedde til tross for at baskene spilte hele andre omgang med...
lørdag 22:56 NRK
Milan snudde til seier i Zlatan-comebacket – dro fra Inter på tabellen
Olivier Giroud startet opphentingen som endte med 3-2-seier for Milan over Hellas Verona lørdag kveld. Storklubben overnatter på tabelltoppen i Serie A.
lørdag 22:46 ABC Nyheter
Warholm kåret til beste utøver: - Mer motivert enn noen gang
Han tok tittelen i fjor, han tok den i år igjen. Karsten Warholm (25) er kåret til årets mannlige utøver av Det europeiske friidrettsforbundet (EA).
lørdag 22:23 VG
Warholm årets friidrettsutøver i Europa
Hekkeløper Karsten Warholm ble lørdag kveld kåret til årets mannlige utøver av Det europeiske friidrettsforbundet (EA).
lørdag 22:21 ABC Nyheter
Warholm kåret til årets utøver
Det europeiske friidrettsforbundet kåret lørdag kveld Karsten Warholm til årets mannlige friidrettsutøver i Europa i 2021. Warholm vant også kåringen i 2020. Warholm var stor favoritt etter å ha tatt OL-gull på 400 meter hekk med en eventyrlig verdensrekord på...
lørdag 21:24 NRK
Vipers-spelaren etter «rar» veke: – No er det rett på sofaen
Vilde Jonassen (29) har hatt ei spesiell veke på handballbana. Laurdag krona ho det heile med målkalas i meisterligaen.
lørdag 20:37 NRK
Chelsea på topp
Chelsea slo Brentford 1-0 lørdag kveld etter en fin volley fra Ben Chilwell. Chelsea-keeper Edouard Mendy skal imidlertid ha en vesentlig del av æren for at det ble tre poeng for de blå. Seieren gjør at Chelsea topper Premier League-tabellen med 19 poeng, ett poeng foran Liverpool og to...
lørdag 20:29 NRK
Uovervinnelig Mendy
En nydelig volleyscoring fra Ben Chilwell var alt Chelsea trengte for å slå Brentford i Premier League lørdag. Chelsea-keeper Edouard Mendy ordnet resten.
lørdag 20:26 TV 2
Rødt kort i målløs kamp
Både Lillestrøm og Kristiansund tapte poeng i kampen om medaljene i Eliteserien i en fartsfylt, men målløs kamp på Åråsen lørdag kveld. Like før slutt fikk Lillestrøms Igoh Ogbu rødt kort for å ha slått til en motstander inne i...
lørdag 20:07 NRK
Krangel etter dramatisk kamp: – Jeg synes det er pinlig
ÅRÅSEN (Lillestrøm-Kristiansund 0–0) Pål André Helland (31) freste mot Dan Peter Ulvestad (32) etter en dramatisk kamp på Åråsen.
lørdag 19:58 VG
Molde på topp
Molde måtte slite mer enn de hadde ventet mot Tromsø, men vant til slutt 3-0 i Eliteserien lørdag. Det gjør at Erling Moes menn inntar tabelltoppen.
lørdag 19:55 TV 2
Sterk Molde-seier
Molde overtok ledelsen i eliteserien i fotball etter å ha slått Tromsø 3-0 på hjemmebane lørdag kveld. Kristoffer Haugen (bildet) sørget for 1-0 i første omgang. Ola Brynhildsen la på til 2-0 etter 79 minutter, før Martin Bjørnbak punkterte kampen...
lørdag 19:54 NRK
21-åring glitret i Eikrem-fravær: – Litt unorsk
MOLDE (Molde-Tromsø 3–0) Bortelaget muret igjen bakover og skapte hodebry for gulljagende Molde. Men like før slutt løsnet det fremfor mål da Emil Breivik (21) plukket opp hansken i kapteinens sykdomsfravær.
lørdag 19:53 VG
Lundby trekker seg
Nylig fortalte Maren Lundby at hun ikke stiller opp for å forsvare sitt OL-gull i hopp under vinterens OL i Beijing, på grunn av vektrelaterte utfordringer. Nå har hun også trukket seg fra underholdningsprogrammet «Skal vi danse» på TV2, der hun skulle ha deltatt fredag...
lørdag 19:51 NRK
Lundby trekker seg fra «Skal vi danse»: – Noe var galt
Skihopper Maren Lundby trekker seg fra TV 2-konkurransen «Skal vi danse» på grunn av overbelastning, opplyser kanalen.
lørdag 19:41 ABC Nyheter
Vipers med storseier
Vipers tok føringen tidlig og hadde full kontroll mot Kastamonu Belediyesi i mesterligaen i håndball lørdag, melder NTB. De ga seg ikke før det sto 39-25 på måltavla. Seieren var viktig for Kristiansand-laget som før kampen sto med én seier og to tap i...
lørdag 19:34 NRK
- Ingenting fungerer
Manchester United har tapt fire av de siste sju kampene. Da sitter kritikken løst.
lørdag 19:30 Dagbladet
– Fortsetter det sånn her, vet vi hvordan mekanismene er
Presset på Ole Gunnar Solskjær tiltar i styrke etter bortetapet mot Leicester.
lørdag 19:07 TV 2
Trettebergstuen med klare løfter: – Musikk i ørene våre
GARDERMOEN Anette Trettebergstuen (40) tok idretten med storm lørdag. Og kom med oppsiktsvekkende klare løfter.
lørdag 19:03 VG
Kløtsj-problemer for Solberg
Oliver Solberg fikk problemer med kløtsjen på den siste prøven av Rally Catalonia, melder NTB. Han tapte 30 sekunder og falt fra sjette til sjuendeplassen i sammendraget. Han lå an til å overnatte på sjetteplassen, men briten Gus Greensmith tok seg forbi. Det skiller fattige 0,3...
lørdag 19:03 NRK
Solskjær slaktes: – Ser ikke hva han vil med dette laget
(Leicester City – Manchester United 4–2) Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United overøses med kritikk etter nok en gedigen nedtur.
lørdag 18:46 VG
Normann med ny skade
Midtbanespilleren Mathias Normann hinket av banen med snaut ti minutter igjen med det som så ut til å være store smerter, melder NTB. Norwich spilte 0-0 mot Brighton. 25-åringen startet sin fjerde Premier League-kamp for de gulkledde og gjorde en ny god forestilling. Med ni minutter igjen...
lørdag 18:24 NRK
HamKam herjer, mens Start sliter: – Det er som forventet og fortjent
HamKam og Kjetil Rekdal tok et langt steg mot opprykk til Eliteserien. Samtidig slet Start seg til uavgjort mot Stjørdals/Blink.
lørdag 18:12 TV 2
Manchester United tapte kaoskamp – rekordrekke brutt
(Leicester City – Manchester United 4–2) Marcus Rashford så ut til å redde ett poeng for Manchester United, men Jamie Vardy svarte umiddelbart og sørget for at presset øker på Ole Gunnar Solskjær.
lørdag 17:56 VG
Solskjær tar selvkritikk: – Jeg skal ikke finne unnskyldninger
Manchester United gikk utrolige 28 kamper uten bortetap i Premier League, men lørdag sa det bråstopp.
lørdag 17:55 NRK
Smell for Solskjær
Marcus Rashford var tilbake med scoring, men den fantastiske borterekken til Manchester United ble brutt mot Leicester.
lørdag 17:55 TV 2
Krisa fortsetter
United tapte igjen etter i en ellevill affære mot Leicester lørdag. Nå er United virkelig i fritt fall.
lørdag 17:55 Dagbladet
Haaland tilbake med dobbel: – Hinsides enhver fornuft
Selvsagt kom Erling Braut Haaland (21) på scoringslista i sin første kamp etter lårskaden. To ganger. Nå er han alene på toppen av toppscorerlista og Dortmund alene på tabelltoppen.
lørdag 17:28 NRK
Haaland scoret to
Etter å ha mistet landskampene med skade, var Erling Braut Haaland tilbake for Dortmund. Og selvfølgelig scoret jærbuen.
lørdag 17:27 TV 2
Haalands comeback-dobbel sendte Dortmund til topps
(Dortmund – Mainz 3–1) Etter et fem kamper langt skadeavbrekk var Erling Braut Haaland (21) tilbake der han trives best: i målprotokollen.
lørdag 17:27 VG
- Vil gjøre alt for å beholde ham
Før dagens dyst hadde Erling Braut Haaland gått tre kamper uten nettkjenning mot Mainz. På forsøk nummer fire kunne endelig «Jærbuen» smile.
lørdag 17:27 Dagbladet
Team Ingebrigtsen: – Har ikke lyst til å miste noen jeg er glad i
OSLO S Du kan utgjøre forskjellen på liv og død, sier Team Ingebrigtsen. Løpefamilien har selv opplevd ubehagelige situasjoner .
lørdag 17:08 VG
Gjert om Filip: – Noen dager er helt forferdelige og grusomme
Gjert Ingebrigtsen innrømmer at de ikke vet hvordan eller når Filip Ingebrigtsen kommer tilbake til normalen.
lørdag 16:10 NRK
Bjørgens advarsel: - Mange føler presset
I et intervju på «Skavlan» åpner Marit Bjørgen (41) opp om ungdomstida, som handlet om mer enn å bare stå på ski.
lørdag 16:00 Dagbladet
Salah med kunstmål i storseier
Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5-0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4-0.
lørdag 15:25 NRK
Salah-magi og Firmino-hat trick i mareritt-debut for Ranieri
(Watford - Liverpool 0–5) De røde fra Liverpool viste frem fotball i høyeste klasse, da Sadio Mané scoret sitt 100. Premier League-mål, Mohamed Salah tok over ledelsen i toppscorerkampen og Roberto Firmino scoret hat trick.
lørdag 15:18 VG
- Han har aldri vært bedre
Liverpool feide Watford av banen da Mohamed Salah nok en gang leverte en ellevill kamp.
lørdag 15:18 Dagbladet
Liverpool herjet med Watford
Mohamed Salah og Liverpool holdt lekestue med Watford.
lørdag 15:18 TV 2
Sterk tid av Grøvdal
Ingen kunne stoppe Karoline Bjerkeli Grøvdal i det tradisjonelle gateløpet Hytteplanmila lørdag. Hun løp inn til tiden 31.23 på 10-kilometeren. Bare Eilish McColgan fra Storbritannia har løpt fortere i Europa i 2021, med tiden 30.52. Grøvdal er likevel noen sekunder...
lørdag 14:37 NRK
Haaland-comeback etter skadepause
Erling Braut Haaland er tilbake i spill mot Mainz lørdag, og spissen kan skyte Dortmund til tabelltoppen. Haaland pådro seg en skade i en lårmuskel etter et sammenstøt med Mats Hummels på trening. Dette satte ham utenfor i noen uker, og Haaland sto over både klubb- og...
lørdag 14:33 NRK
King ikke med i Watford-troppen
Joshua King er ikke klar etter kneskade og må stå over for Watford mot Liverpool lørdag, skriver NTB. Han meldte også forfall til landskampene mot Tyrkia og Montenegro. Oppgjøret mot Liverpool er manager Claudio Ranieris første kamp som Watford-sjef.
lørdag 12:49 NRK
Solskjær innrømmer: Jo mer Ronaldo, jo bedre
Ole Gunnar Solskjær mener at Manchester United er bedre med Cristiano Ronaldo på banen - men at han umulig kan spille med portugiseren i hver eneste kamp.
lørdag 12:21 VG
Avslører hemmelig kanal: – På bakrommet har det vært full åpenhet
GARDERMOEN Avgåtte kulturminister Abid Raja avslører at det har vært et slags hemmelig diplomati mellom han og idrettspresident Berit Kjøll gjennom pandemien.
lørdag 12:21 VG
Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg: Slik møttes de
I den nye boken om Marit Bjørgen (41) kommer det frem hvordan den tidligere langrennsdronningen og samboeren Fred Børre Lundberg (51) ble kjærester. 
lørdag 12:11 ABC Nyheter
Lokalavis tror på Haaland-comeback
Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland kan være tilbake i spill mot Mainz lørdag og skyte klubben til tabelltoppen. Den vanligvis velinformerte lokalavisen Ruhr Nachrichten har Haaland inne i sin sannsynlige lagoppstilling. Haaland pådro seg en skade i en lårmuskel etter et...
lørdag 11:46 NRK
Karamarinov valgt igjen
Bulgareren Dobromir Karamarinov er valgt til president i Det europeiske friidrettsforbundet (EA). Han har fungert i rollen etter at nordmannen Svein Arne Hansen ble syk og senere døde i 2020. Hansen var president i perioden 2015-20. 61-årige Karamarinov ble valgt uten motkandidat. Han er forbundets...
lørdag 11:30 NRK
Bråthen-saken: Etterlyser mer fokus på stridens kjerne
Clas Brede Bråthen (52) opplever voldsom støtte fra fra utøvere, trenere, hoppmiljøet, sponsorer og folk flest. Arbeidsrettsadvokat Per Ragnar Bronken mener det har fint lite å gjøre med stridens kjerne.
lørdag 11:26 VG
Knalltøft kampprogram venter: – Kan bli en velsignelse for Solskjær
Ti voldsomme kamper står for tur for Ole Gunnar Solskjær, men tidligere Manchester United-spiller Ronny Johnsen tror det kan passe gamleklubben bra.
lørdag 11:15 TV 2
Marit Bjørgen hadde hjemmebrent under senga: – Min ungdomstid gjorde at jeg kunne bli verdens beste
SKAVLAN : Norges skidronning mener det er fullt mulig for unge talenter å kombinere høye idrettsambisjoner med en normal ungdomstid - det er hun selv et eksempel på.
lørdag 10:29 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL