Sport
Boasson-Hagen vraket til Tour de France
Edvald Boasson-Hagen sykler ikke Tour de France i sommer. – Jeg er for øyeblikket første reserve, sier han til TV 2 mandag.
23min NRK
Superstjerner vraket
Årets Tour de France blir uten Mark Cavendish og Julian Alaphilippe.
24min TV 2
Boasson-Hagen ikke til Tour de France
Edvald Boasson-Hagen hadde mulighet til å skrive norsk sykkelhistorie denne sommeren. Men det er det bare å glemme etter at TotalEnergies vraket ham til Tour de France.
27min TV 2
Mot ny publikumsrekord i svensk kvinnefotball: – En unik følelse
Det er solgt over 34.000 billetter til Sveriges oppkjøringskamp til fotball-EM for kvinner mot Brasil. Publikumsrekorden i svensk kvinnefotball står for fall. Rekorden lyder på 25.882 tilskuere og ble satt i april 2019 da Sverige tok imot Tyskland på Friends Arena nord for Stockholm....
57min NRK
Ny keeper til Arsenal
Arsenal har signert den amerikanske keeperen Matt Turner fra MLS-klubben New England Revolution. Det bekrefter London-klubben på sitt nettsted mandag. Den 28 år gamle amerikanske landslagskeeperen skal spille med nummer 30 for Arsenal og får mest sannsynlig en rolle som reservekeeper bak Aaron...
13:21 NRK
Daley freser mot Fina: – Gi transpersoner sjansen
Det internasjonale svømmeforbundet (Fina) forbyr transpersoner å delta i elitestevner som kvinner. Det gjør den britiske stuperen Tom Daley rasende. Fina bestemte for en uke siden at de ikke tillater transkvinner å delta i kvinneklassen dersom de var over tolv år gamle da de...
13:19 NRK
Fekk Champions League-plass: – Ein draum
Måndag fekk både Storhamar og Elverum gladbeskjeden om at dei får ein plass i den komande Champions League-sesongen.
13:11 TV 2
Slutter
Klubblegenden Petr Cech (40) forlater Chelsea FC 30. juni.
12:41 Dagbladet
Klaveness om fly-nekten: – Kan ikke skylde på andre enn oss selv
DOHA: Både det danske og nederlandske fotballforbundet avviser at Lise Klaveness' kontroversielle tale er årsaken til at hun ble nektet å gå om bord flyet til Qatar søndag.
11:40 TV 2
Kjempehopp på rankingen for «norsk» golffenomen
Viktor Hovland beholder 8.-plassen på verdensrankingen i golf. Amerikaneren Michael Thorbjornsen, som har norsk far, avanserer over 1000 plasser på rankingen. Hovland var ikke med på helgens PGA-turnering i Connecticut, men der viste Thorbjornsen seg for alvor fram. Den 20 år gamle...
11:19 NRK
Derfor sliter Ruud på gresset
Casper Ruud (23) har levert fantastiske prestasjoner på grusen, men på gresset har han ikke lykkes. Hva er grunnen til at underlaget spiller en så stor rolle i tennis?
11:13 VG
Laengen klar for Tour de France
Vegard Stake Laengen er tatt ut i troppen til UAE Team Emirates som skal delta i årets Tour de France. Det opplyser laget på sin Twitter-konto mandag formiddag. Laengen deltar dermed i det prestisjetunge sykkelrittet for femte gang i karrieren. Slovenske Tadej Pogacar har vunnet Tour De France de to...
11:06 NRK
Opplysninger til VG: Harald Frey kontaktet av NBA-lag – valgte landslaget
Den norske landslagsspilleren Harald Eika Frey (25) kan være et steg nærmere NBA. Nordmannen har blitt kontaktet av et av ligaens største lag.
11:04 VG
Cech gir seg i Chelsea
Petr Cech slutter i rollen som utvikler og teknisk rådgiver i Chelsea. Det opplyser Chelsea på egen nettside mandag. Chelsea-legenden slutter i rollen 30. juni etter tre år i jobben. Cech har blant annet hatt som oppgave å sørge for at fotballavdelingene i klubben arbeider effektivt...
11:04 NRK
Hevdar hekkeløpar blei slått ned under oppvarming – så tok han VM-kravet
Søndag måtte franske Wilfried Happio (23) springe med lapp for auget etter ei urovekkjande hending. Det enda i siger, personleg rekord og kvalifisering til årets happening.
10:59 NRK
Petr Cech (40) ferdig i Chelsea
Det bekrefter klubben i en pressemelding.
10:26 TV 2
Så mye punget Maguire ut med for bryllupet med barndomskjæresten
Manchester Uniteds kaptein Harry Maguire (29) giftet seg med sin utkårede Fern Hawkins (27) på luksuriøse Chateau de Varennes i Frankrike.
10:22 TV 2
Ruud falt på verdensrankingen
Stefanos Tsitsipas henviser Casper Ruud til 6.-plass på ATP-rankingen. Neste gang rankingen oppdateres vil begge ta igjen tidligere verdensener Novak Djokovic. Tsitsipas' seier i ATP 250-turneringen i Mallorca i helgen sikret grekeren de nødvendige poengene til å ta igjen Ruud etter at nordmannen...
08:16 NRK
Fotballryktene: – Så mye får United-manageren å rutte med
Erik ten Hags nye spillerkjøp som Manchester United-manager kan bli færre en først tenkt, mens Cristiano Ronaldo har takket nei til et lukrativt tilbud. Les mandagens fotballrykter her!
07:36 TV 2
Slokvik jubler for formsterke VM-håp: – Helt i verdensklasse
Sportssjefen i friidrettsforbundet, Erlend Slokvik, er fornøyd med det han så under friidretts-NM i Stjørdal. Han peker spesielt på to medaljekandidater i VM.
07:23 ABC Nyheter
Overlykkelig Chun vant 13,3 millioner kroner
Koreanske Gee Chun hanket inn 13,3 millioner kroner da hun vant PGA-turneringen på Congressional Country Club. Det er dobbelt så mye som fjorårets vinner, Nelly Korda, fikk. Det var hennes første tittel på tre og et halvt år. – Jeg vil takke alle som fortsatt tror på...
07:17 NRK
Avalanche vant Stanley cup
I den sjette av sju mulige finalekamper mot Tampa Bay Lightning, sikret Colorado Avalanche sin fjerde seier. De kan dermed ta med seg Stanley Cup-trofeet hjem.
07:07 TV 2
«Norsk» 20-åring med enorm prestasjon i PGA: – Surrealistisk
Michael Thorbjornsen endte på en sterk fjerdeplass på helgens PGA-turnering i Connecticut. Den 20 år gamle amerikaneren har norsk far fra Elverum. Han klarte cuten greit, men i siste runde tok han sin fjerde birdie for dagen, samt en eagle, og endte til slutt fire slag bak vinneren Xander...
07:05 NRK
Avalanche sikret seg årets Stanley Cup
I den sjette av sju mulige finalekamper mot Tampa Bay Lightning, sikret Colorado Avalanche sin fjerde seier. De kan dermed ta med seg Stanley Cup-trofeet hjem, som beviser at Avalanche er årets vinner av den nordamerikanske ishockeyligaen NHL. Før det siste møtet hadde Avalanche tre seirer under...
06:48 NRK
Klaveness går glipp av fysisk møte med migrantarbeidere
Søndagens flytrøbbel gjør at Lise Klaveness ikke får med seg et planlagt møte med migrantarbeidere i Qatar. Hun skal følge mandagens sesjoner digitalt.
06:30 ABC Nyheter
- Det går jo ikke bra
Johan Kaggestad er ærlig på at livet ikke er en dans på roser lenger, som da han reiste land og strand for å kommentere sykkel.
06:10 Dagbladet
Eliteseriejuvel: – Kanskje jeg spiller i gult en dag
Aalesund-spiller Isak Dybvik Määttä jaktes av flere toppklubber i Norge. 20-åringen er henrykt over interessen, spesielt fra Bodø.
06:00 TV 2
Avslappet Ruud før Wimbledon: – Ikke ekstremt høye forventninger til meg selv
Bare gigantene Novak Djokovic (35) og Rafael Nadal (36) er høyere seedet enn Casper Ruud (23) før ærverdige Wimbledon, uten at nordmannen lar seg stresse av det.
05:30 VG
Avalanche vant årets Stanley Cup – slo tittelforsvarerne i finalen
I den sjette av sju mulige finalekamper mot Tampa Bay Lightning, sikret Colorado Avalanche sin fjerde seier. De kan dermed ta med seg Stanley Cup-trofeet hjem.
04:54 ABC Nyheter
Vil gjøre MMA lovlig på proffnivå
Flere partier tar til orde for å gjøre MMA på proffnivå lovlig i Norge.
01:17 TV 2
Norskættet 20-åring på fjerdeplass i PGA-turnering
Michael Thorbjornsen endte på en sterk fjerdeplass på helgens PGA-turnering i Connecticut. Den 20 år gamle amerikaneren har norsk far.
01:06 ABC Nyheter
Dønnum plantet kneet i hodet på Wahlstedt: – Unødvendig
INTILITY ARENA (Vålerenga - Odd 0–1) Det ble hett mellom Vålerengas Aron Dønnum og Odd-keeper Leopold Wahlstedt da førstnevnte satte kneet i hodet på kveldens matchvinner. – Om man ikke kan tåle såpass, så vet ikke jeg, mener Dønnum.
søndag 23:16 VG
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
Vålerenga-keeper Kjetil Haug forteller til TV 2 at han har spilt sin siste kamp for Oslo-klubben etter 0-1-tapet hjemme mot Odd søndag kveld.
søndag 22:56 ABC Nyheter
Sammendrag: Vålerenga - Odd 0-1
Se gratis klipp og serier
søndag 22:30 TV 2
Mål: Lauritsen 0-1 (60)
Se gratis klipp og serier
søndag 22:15 TV 2
Marerittet fortsetter for Vålerenga – sju strake seriekamper uten seier
Tobias Lauritsen og Leopold Wahlstedt sørget for at Vålerenga-krisen fortsatte da Odd vant 1-0 søndag kveld.
søndag 22:08 ABC Nyheter
Dønnum fnyser av NRK-ekspertens kritikk: – Helt uenig
Krisen fortsetter for Vålerenga og Aron Dønnum. Søndag havnet 24-åringen nok en gang i sentrum da han tilsynelatende satte kneet i ansiktet på Odd-keeperen.
søndag 21:58 NRK
Ny nedtur for Vålerenga: - Krise
Etter null seire på sine siste sju kamper i Eliteserien befinner Vålerenga seg på kvalikplass. Søndag ble det nok en nedtur takket være en svenske i det umulige hjørnet.
søndag 21:54 TV 2
Vålerenga i nedrykksstriden etter nytt tap: – Dette er krise for en klubb som Vålerenga
INTILITY ARENA (Vålerenga – Odd 0–1) Det er trøbbel i Vålerenga, som nå ligger på kvalikplass til nedrykk i Eliteserien.
søndag 21:54 VG
Ruud vil snakke ut med Rune
Munnhoggeriet mellom Holger Rune og Casper Ruud blei igjen tema på pressemøtet framfor Wimbledon. Dansken raste mot Ruud etter å ha tapt mot nordmannen i kvartfinalen i Roland-Garros i mai. Rune uttalte då at Ruud hadde ropt «JAAA» opp i ansiktet på han då dei to var...
søndag 21:28 NRK
Ruud vil snakke ut med Rune
Munnhoggeriet mellom Holger Rune og Casper Ruud ble igjen et tema på søndagens pressemøte foran Wimbledon.
søndag 21:21 ABC Nyheter
Kaptein Åsen så rødt da LSK tapte 0-3 på «marerittbanen» Marienlyst: – Jeg legger meg flat
Strømsgodset påførte serieleder Lillestrøm lagets første tap i Eliteserien i fotball med 3-0-seier hjemme på Marienlyst stadion.
søndag 20:57 ABC Nyheter
Glimt tar seieren i slitekamp
Bodø/Glimt måtte jobbe for poengene hjemme mot Aalesund og ble reddet av to fantastiske mål av Amahl Pellegrino og Brice Wembangomo.Etter første omgangen hadde kampen gått i sjansesløseri og stillingen var 0-0. I andre omgang løsnet det for Glimt. Brice Wembangomo setter...
søndag 20:41 NRK
Sandefjord med etterlengtet hjemmepoeng – seieren glapp på tampen
Tromsø slo tilbake etter å ha kommet under to ganger og berget 2-2 borte mot Sandefjord i Eliteserien. Det var Sandefjords første poeng på hjemmebane i år. 2-2-resultatet kom i en kamp som var svært sjansefattig før pause, men som åpnet seg fullstendig opp etter...
søndag 20:30 NRK
HamKam kjempet seg tilbake to ganger – vant hjemme mot Sarpsborg
HamKam kom under to ganger hjemme mot Sarpsborg, men klarte til slutt å sikre seg seieren med 3-2 på Briskeby. – Når du møter et så bra lag i Sarpsborg, så må du vise litt karakter og holdning. Det gjorde vi i dag. Vi møter et Sarpsborg-lag som er fantastiske...
søndag 20:29 NRK
Mål: Pellegrino 1-0 (76)
Se gratis klipp og serier
søndag 20:27 TV 2
Mål: Tokstad 2-0 (76)
Se gratis klipp og serier
søndag 20:26 TV 2
Klinker ballen i lagkameratens ansikt
Fred Friday bommet fullstendig på en pasning i søndagens kamp mot Lillestrøm. Likevel viste den seg å være av det geniale slaget.
søndag 20:26 TV 2
Mål: Kurtovic 1-0 (41)
Se gratis klipp og serier
søndag 20:25 TV 2
Mål: Eriksen 2-2 (44)
Se gratis klipp og serier
søndag 20:25 TV 2
Mål: Lindseth 2-1 (40)
Se gratis klipp og serier
søndag 20:25 TV 2
Selvmål: Kurucay 0-1 (14)
Se gratis klipp og serier
søndag 20:24 TV 2
Elleville jubelscener – så oppdager de at målscoreren er skadet
Kristoffer Tokstad ble liggende med krampe etter å ha hamret inn 2-0-målet mot Lillestrøm.
søndag 20:23 TV 2
Keeper med utrolig brasse fem minutter på overtid
Sotra-keeper Morten Grasmo reddet ett poeng borte mot UIlern med et kunstmål av de sjeldne søndag. Da stadionklokken viste 95 minutter, tok keeperen turen opp til motstanderens 16 meter i et siste desperat forsøk på å redde poengdeling. Der lot keeperen ballen sprette en gang i bakken...
søndag 20:22 NRK
Treneren ler seg i hjel av spillerens ballesmell
HamKam-trener Jakob Michelsen fikk seg en god latter da Hasan Kurucay ble skutt i sine edle juveler
søndag 20:19 TV 2
Klaveness angrip tausheita til VM-komiteen etter NRK-avsløring
VM-komiteen sa først at dei tok hotellavsløringa til NRK, SVT og DR på alvor. Sidan då har dei ikkje vilja svare på eit einaste spørsmål.
søndag 20:16 NRK
Forsvarer dommeren – så blir han straffet
Vetle Dragsnes gjorde sitt ytterste for å roe ned temperaturen i søndagens kamp mot Strømsgodset. Likevel gikk han ikke ustraffet hen.
søndag 20:11 TV 2
Godset grusa serieleiaren: – Dette var ein kamp for mannfolk
For åtte dagar sidan blei Strømsgodset avkledd med 1–5 mot Sarpsborg, og etterpå tapte dei mot eit tredjedivisjonslag i cupen. Men søndag blei dei første laget som slo Lillestrøm i år.
søndag 20:01 NRK
Lillestrøm gikk på årets første smell: – Den dårligste prestasjonen vi har hatt i år
DRAMMEN (Strømsgodset-Lillestrøm 3–0) Strømsgodsets Ipalibo Jack (24) gjorde det på Lillestrøm-måten da han steg til værs og headet inn 1–0 på Marienlyst. Det skulle bli verre for LSK – og aller verst for Gjermund Åsen.
søndag 20:00 VG
Dobbel nedtur for LSK
Trener Geir Bakke mente LSK var grusomt upresise før hvilen. Etter pause ble det tre baklengsmål og rødt kort mot Godset.
søndag 19:58 Dagbladet
Helsvart LSK-dag - ydmyket av Godset
Strømsgodset frustrerte Lillestrøms og gikk seirende ut av duellen på eget gress.
søndag 19:58 TV 2
Glimt fikk hull på byllen: Vant hjemme for første gang på to måneder
(Bodø/Glimt – Aalesund 2–0) Bodø/Glimt har ikke tapt på Aspmyra i år, men har samtidig slitt med å vinne. Søndag tok de sin første hjemmeseier på over to måneder i Eliteserien.
søndag 19:53 VG
Pellegrino med praktscoring
Sten Grytebust er i storform for tangotrøyene fra Aalesund, og gjorde livet surt for Glimt, men to praktangrep fra bodøværingene betyr tre viktige poeng for å henge med teten.
søndag 19:53 TV 2
Gikk viralt på grunn av «vanskelig kone» – svarte med to mål
Frøya-spiller Simen Næss havnet i hardt vær etter sydenferie på ubeleilig tidspunkt. I helgens kamp mot Grei svarte han på tiltale. Bilder med tillatelse fra Direktesport.
søndag 19:32 TV 2
Kristoff spurtslått av Tiller på fellesstarten i sykkel-NM
Uno-X-rytteren Rasmus Fossum Tiller var sterkest på oppløpet og ble norsk mester i landeveisrittet i Skogn søndag. Tiller vant på tiden 4.23.15. Tour de France-klare Alexander Kristoff tok andreplassen, mens Edvald Boasson Hagen ble nummer tre. – Det var mann mot mann på...
søndag 19:25 NRK
Norge med bronse til tross for kjempetabbe
Andrine Benjaminsen (26) sikret bronse til Norge under dagens sprintstafett i Orienterings-VM i Danske Kolding. Med en dramatisk tabbe på andre etappe gikk Norge og Lukas Liland (22) fra en 2. plass 14 sekunder bak Sverige, til en 8. plass over ett minutt bak ledelsen. På tredje etappe leverte Kasper...
søndag 18:33 NRK
Se keeperens elleville overtidsscoring!
Sotra-keeper Morten Grasmo tok alt i egne hender fem minutter på overtid da Ullern var på vei mot seier.
søndag 17:56 TV 2
Knuste Kristoff i kampen om NM-gullet
Rasmus Fossum Tiller overrasket og vant NM-fellesstarten i Trøndelag.
søndag 17:41 TV 2
Sammendrag: Stabæk - Fredrikstad 0-0
Se gratis klipp og serier
søndag 17:31 TV 2
Meir trøbbel for Skeid
Verken Stabæk eller Fredrikstad klarte å sette ballen i mål og måtte sjå seg fornøgd med eitt poeng kvar. Skeid gjekk på sitt fjerde strake tap i 1. divisjon. Toppkampen mellom Stabæk og Fredrikstad blei eit sjansesløseri utan like og enda 0–0 på...
søndag 17:26 NRK
Andreas (30) fikk Haaland-respons
I 2017 la Andreas Bryhn ut en tweet om at Erling Braut Haaland ville ende opp i OBOS-ligaen. Twitter-meldinga gikk hele veien til hovedpersonen selv.
søndag 17:26 Dagbladet
Sammendrag: Raufoss - Skeid 1-0
Se gratis klipp og serier
søndag 17:18 TV 2
Sammendrag: Start - Kongsvinger 0-1
Se gratis klipp og serier
søndag 17:17 TV 2
Mål: Güven 0-1 (76)
Se gratis klipp og serier
søndag 17:17 TV 2
Klaveness nektet flyreise til Qatar
Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar.
søndag 17:01 NRK
Klæbo vant massespurten på Kanalrennet
Johannes Høsflot Klæbo sikret seieren i massespurten på Kanalrennet i Telemarksveka. Martin Løwstrøm Nyenget og Mikael Gunnulfsen ble nummer to og tre. – Det er alltid godt å vinne skirenn. Jeg går rolig i store deler av løpet, sier Klæbo til TV 2....
søndag 16:33 NRK
Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar etter dokumentasjonstrøbbel
En manglende teknisk løsning gjorde at Lise Klaveness ble igjen på Gardermoen. Nå må hun delta digitalt på mandagens møter, før hun drar mot Qatar senere på dagen.
søndag 16:31 VG
Nektet ombordstigning
Fotballpresidenten fikk ikke komme om bord flyet til Qatar.
søndag 16:26 Dagbladet
Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar
Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende coronatest-dokumentasjon.
søndag 16:19 ABC Nyheter
Nektet ombordstigning på fly til Qatar
NFF-president Lise Klaveness skulle søndag sette seg på et fly til Qatar, men ble nektet å gå om bord.
søndag 16:17 TV 2
Gjelstens største triumf: – En fantastisk opplevelse
Bjørn Rune Gjelsten (65) kan smile stolt etter at hesten hans «Like a Diamond van het Schaeck» vant en av de mest prestisjefylte sprangridningsstevner i verden.
søndag 16:11 VG
Nedslående svar: - Tror det ordner seg
Norges idrettsforbunds søknad om nytt toppidrettssenter risikerer å bli avslått. Toppidrettssjef Tore Øvrebø er ikke bekymret.
søndag 16:05 Dagbladet
Klæbo seiret etter dramatisk avslutning
Johannes Høsflot Klæbo sikret seieren i massespurten på Kanalrennet i Telemarksveka. Martin Løwstrøm Nyenget og Mikael Gunnulfsen ble nummer to og tre.
søndag 15:51 ABC Nyheter
Disse er klare for VM i friidrett
Toppidrettssjefen Erlend Slokvik kunne etter helgens NM i Størdal bekrefte utøverne som skal til VM i Eugene i midten av juli. De som har tatt kravet og er VM-klare er: Karsten Warholm, Amalie Iuel, Line Kloster, Jakob og Filip Ingebrigtsen, Jacob Boutera, Eivind Henriksen, Pål Haugen Lillefosse,...
søndag 15:41 NRK
Solberg fall fire plassar siste dagen
Oliver Solberg fekk det tøft på siste dag av Safari Rally Kenya i Nairobi søndag og enda til slutt på 10.-plass, fire plassar ned frå dagen før. Solberg klatra opp til 6.-plass etter gårsdagens fartsprøver, og låg 12.19 minutt bak leiaren, finske Kalle...
søndag 15:37 NRK
Djokovic nektar framleis å vaksinere seg
USA krev vaksinepass for å kome inn i landet. Novak Djokovic vil framleis ikkje ta vaksine og er villig til å ofre US Open om ikkje kravet blir fjerna. Serbaren har vunne 20 Grand Slam-titlar og startar jakta på Rafael Nadals rekord på 22, når Wimbledon startar måndag. Djokovic...
søndag 15:28 NRK
Dette sier Iversen etter å ha blitt slått av Northug
Emil Iversen ble nummer 15 i Kanalrennet. Den pensjonerte langrennsstjernen Petter Northug imponerte og havnet to plasser foran Iversen. Det mener Northug lover godt for landslagsløperen.
søndag 15:18 TV 2
Iuel og Lillefosse fikk kongepokalen
Amalie Iuels mesterskapsrekord på 400 meter hekk sørget for at Tjalve-løperen kan ta med seg kongepokalen hjem fra Stjørdal. Hun vant på tiden 55,03. Hun senket dermed rekorden sin fra 2019 (56,08) med over ett sekund. Pål Haugen Lillefosse fikk herrenes kongepokal. Han vant...
søndag 15:15 NRK
Klæbo vant Kanalrennet
Johannes Høsflot Klæbo vant igjen.
søndag 14:49 TV 2
Stupte over målstreken til NM-gull: – Verdt noen sår
Herrenes 200 meter i NM i friidrett ble av det dramatiske slaget. Etter at løperne hadde stått og ventet lenge i regnet, ble det en intens duell mellom favoritt Mathias Hove Johansen og Kenny Emi Tijani-Ajayi. Johansen ledet nesten hele veien, men Tijani-Ajayi kom seg forbi på de siste meterne og...
søndag 14:46 NRK
Strekkskadet Lisa Naalsund mister EM:– Veldig skuffet
MR-undersøkelsen av skaden Lisa Naalsund pådro seg i lørdagens kamp mot New Zealand, viser en strekkskade i leggen. Hun vil være ute i 6–8 uker, sier landslagslege Said Tutunchian på Fotballforbundets nettsider. Dermed mister Brann-spilleren EM i England i sommer....
søndag 14:18 NRK
Naalsund mister EM: – Selvfølgelig veldig skuffet
Sommerens fotball-EM går uten Lisa Naalsund etter at hun pådro seg en strekkskade i lørdagens kamp mot New Zealand.
søndag 14:13 VG
Northug: – Jeg kommer sikkert til å gå på en smell
Petter Northug stiller til start i Kanalrennet i Telemarksveka. Trønderen tror det kan bli hardt.
søndag 13:06 TV 2
Ingrid (27) «unner ingen» hva hun gikk gjennom – redningen kom da hun la fra seg fordommene
Hun var ansett som et lovende håndballtalent, men en dag sa det bråstopp for Ingrid Hodnemyr (27). På sidelinjen kom problemene som perler på en snor. Redningen ble en helt annen idrett.
søndag 12:51 NRK
Slo proffene og tok NM-gull
Malin Eriksen tok NM-gull på kvinnenes landeveisritt.
søndag 12:07 TV 2
Åpnet døren for Warholm til Müller-Wohlfart: – Jeg tror Karsten vinner VM
Karsten Warholms (26) kamp mot klokken før VM har ført ham til en tysk stjernelege – som har vekket oppsikt med sine metoder. Sponsoren fløy Warholm i privatfly hjem etter lårskaden i Marokko og tilbød kontakt med Hans-Wilhelm Müller-Wohlfart (79) i München.
søndag 11:56 VG
Malin Eriksen norsk mester i sykling – klubbduo utklasset proffene
Malin Eriksen (CK Victoria) ble norsk mester i landeveisritt i Skogn søndag. Hun var fullstendig overlegen i spurten mot Vibeke Lystad (Ringerike), som tok sølvmedaljen. Ingen av de to sykler til vanlig for profflag. Beste proffrytter ble Coops Mari Hole Mohr som vant spurten i hovedfeltet. De krysset...
søndag 11:47 NRK
Hekkefantomet forbedret egen verdensrekord på 400 meter
Sydney McLaughlin senket sin egen verdensrekord med fem hundredeler på 400 meter hekk under finalen i Det amerikanske mesterskapet i Eugene natt til søndag.
søndag 11:32 ABC Nyheter
I sjokk etter Pride-skyting: - Skremmende
- Det er skremmende at det lever noen sånne mennesker som vil andre vondt, sier Eliteserie-profilen Frederik Holst (27) om masseskytingen i Oslo.
søndag 11:27 Dagbladet
Dansk tennissensasjon åpner opp om drapstrusler og hatmeldinger
Danske Holger Rune sier han mottar drøssevis av drapstrusler og hatmeldinger i sosiale medier når han spiller. Tennisstjernen sier han ikke blir påvirket. Stortalentet på 19 år har blitt et kjent navn i tennisverdenen den siste tiden, men det har også sin bakside. – Det er...
søndag 11:19 NRK
Sagosen og Oftedal giftet seg
Håndballstjernen Sander Sagosen og Hanna Bredal Oftedal giftet seg lørdag. Sagosen pådro seg nylig ankelbrudd og kjemper en kamp mot klokka inn mot VM.
søndag 10:48 TV 2
Northug om landslagets nye trener: − Brutal på sitt verste
Kvinnelandslagets nye trener, Stig Rune Kveen, er kjent for sitt temperament og engasjement. Det har jentene alt fått merke.
søndag 10:24 TV 2
Bale blir lagkamerat med Chiellini i USA
Gareth Bale forlater Real Madrid etter nesten ti år og er klar for MLS-klubben Los Angeles FC i USA. Det har lenge vært ryktet at waliseren er på vei til klubben. Natt til søndag bekrefter 32-åringen at Los Angeles blir hans neste stoppested. Ifølge ESPN er han på plass...
søndag 10:04 NRK
Bryllupslykke for Sagosen
Håndballstjernen Sander Sagosen og Hanna Bredal Oftedal giftet seg lørdag. Sagosen pådro seg nylig ankelbrudd og kjemper en kamp mot klokka inn mot VM. – Just married my queen, skriver Sagosen i et Instagram -innlegg, der både han og Oftedal viser fram ringene. Bryllupet foregikk med...
søndag 10:01 NRK
Fotballryktene: – Rykteflom rundt Ronaldo
Chelsea er stadig på jakt etter forsterkninger. Les søndagens fotballrykter her!
søndag 09:52 TV 2
McLaughlin forbedret egen verdensrekord
Sydney McLaughlin forbedret sin egen verdensrekord på 400 meter hekk da hun vant det amerikanske mesterskapet natt til søndag norsk tid. Den nye rekordtiden, 51,41 sekunder, er fem hundredeler bedre enn tiden hun vant OL-gull med i Tokyo sist sommer. Den nye rekorden ble satt på Hayward Field i...
søndag 09:40 NRK
Sander Sagosen giftet seg
Lørdag fikk håndballstjernen Sander Sagosen (26) sin «dronning» i Hanna Bredal Oftedal (27).
søndag 09:23 VG
Hyller strupetak: – Herlig
RBK-yndlingen Ole Sæter grep fast i strupen til 18 år gamle Max Williamsen under lørdagens oppgjør mellom Rosenborg og Kristiansund. Trenerne mener slike ting må tolereres på fotballbanen.
søndag 09:00 TV 2
Den nye Rosenborg-helten mister aldri troen på seg selv: – Han har en utrolig arrogant selvtillit
TRONDHEIM På 250 eliteserieminutter har Rosenborg-fansens nye helt Ole Sæter (26) scoret fem mål. For seks år siden var det ikke mange som trodde at Sæter skulle bli løsninga på Rosenborgs spissproblem. Kanskje bare ham selv.
søndag 08:06 VG
Brutalt oppgjør
Det norske distanselaget er kritiske til måten de taklet eget treningsopplegg i fjor. Under evalueringer ble det klart: Noe måtte skje.
søndag 08:00 Dagbladet
Fleire vil ha presidentvalet i FIS kjent ugyldig: – Ein farse
Fire land meiner valet av president i Det internasjonale skiforbundet (FIS), ikkje var gjennomført på ein lovleg måte, og har anka det inn for den internasjonale idrettsdomstolen CAS.
søndag 07:51 NRK
Jakten på Slovenias hemmelighet
LJUBLJANA (TV2): Tre av de seks beste syklistene i verden er fra en nasjon med drøye to millioner innbyggere. Det er ventet at Tour de France igjen blir en slovensk duell. Hva skjedde?
søndag 06:06 TV 2
Her kan EM-drømmen ryke for Naalsund
ULLEVAAL STADION EM kan i verste fall være over før det er i gang for Lisa Naalsund (27).
lørdag 22:42 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL