La liga
Spansk storavis sår tvil om Ødegaards Real Madrid-fremtid
Martin Ødegaard hadde håpet på en ny sjanse i Real Madrid under treneren som ga ham førstelagsdebuten for seks år siden. Men ifølge den spanske avisen MARCA kan 22-åringen nå være ferdig i storklubben.
torsdag 06:34 VG
Medier: Messi godtar lønnskutt og skriver ny Barcelona-kontrakt
Superstjernen Lionel Messi (34) godtar et lønnskutt på hele 50 prosent og skriver ny femårskontrakt med Barcelona, skriver flere spanske medier.
onsdag 14. juli ABC Nyheter
Spanske medier: Messi blir i Barcelona – tar kraftig lønnskutt
Ifølge flere spanske medier skal Lionel Messi (34) være enig med Barcelona om en ny kontrakt. De hevder at den argentinske superstjernen tar et kraftig lønnskutt for å bli i klubben.
onsdag 14. juli VG
Ødegaard imponerte og scoret i Ancelottis første kamp
Real Madrid vant 3-1 i årets første treningskamp.
mandag 12. juli TV 2
Forventer Ødegaard-spill i Real Madrid: – Jeg har en god følelse
Mandag var Martin Ødegaard (22) tilbake i Real Madrid-tøy. Det tror et par av de som følger klubben tettest i Norge at han også er ikledd når den kommende sesongen starter.
tirsdag 6. juli VG
Ingrid Syrstad Engen klar for Barcelona: – Veldig stort for meg
Ingrid Syrstad Engen følger Caroline Graham Hansens vei fra Tyskland til Spania. Nå har 23-åringen signert en toårskontrakt med regjerende trippelmester Barcelona.
tirsdag 6. juli VG
Belgias trener om Eden Hazard: - Jeg var bekymret
Belgia-kaptein Eden Hazard (30) spilte 90 minutter mot Finland sist. Men starter han åttendedelsfinalen i kveld? Det er ikke sikkert.
søndag 27. juni VG
Sergio Ramos tok til tårene – sier han ville fortsette i klubben
En meget følelsesladet Sergio Ramos (35) tok torsdag farvel med Real Madrid etter 16 år og 22 trofeer. Etter seansen åpnet han opp om forhandlingene med Real Madrid hvor han hevder klubben trakk tilbake et kontraktstilbud.
torsdag 17. juni VG
FOTBALL

Sergio Ramos ferdig i Real Madrid
Etter en fantastisk karriere i Real Madrid får ikke Sergio Ramos (35) ny kontrakt.
onsdag 16. juni VG
Carlo Ancelotti returnerer til Real Madrid: – Litt overraskende
Den italienske manageren er klar for et nytt opphold i Real Madrid. Han har signert en kontrakt som strekker seg over de tre kommende sesongene.
tirsdag 1. juni VG
Derfor valgte Zidane å gi seg
I et åpent brev forteller Zinedine Zidane (48) hvorfor han brått ga seg som manager i Real Madrid.
mandag 31. mai VG
Suárez i tårer etter triumfen: – Messi er glad på mine vegne
Luis Suárez var svært emosjonell etter å skutt Atlético Madrid til La Liga-tittelen.
lørdag 22. mai TV 2
Suárez fikset Atlético Madrid-gull – Reals snuoperasjon var til ingen nytte
Luis Suárez ble matchvinner da Atlético Madrid sikret seg seriemesterskapet i spansk fotball lørdag. Real Madrid ble henvist til sølvplass.
lørdag 22. mai ABC Nyheter
Sammendrag: Celta - Real Betis 2-3
lørdag 22. mai TV 2
Sammendrag: Elche - Athletic 2-0
lørdag 22. mai TV 2
Mål: Griezmann 0-1 (81)
lørdag 22. mai TV 2
Mål: Guti 2-0 (73)
lørdag 22. mai TV 2
Mål: Fekir 2-2 (69)
lørdag 22. mai TV 2
Straffe: Iglesias 2-1 (53)
lørdag 22. mai TV 2
Mål: Méndez 2-1 (49)
lørdag 22. mai TV 2
Straffe: Iago Aspas 1-0 (32)
lørdag 22. mai TV 2
Mål: Boyé 1-0 (28)
lørdag 22. mai TV 2
Ekspert om Ramos: – Må føye seg eller gå
Skadeplagede Sergio Ramos (35) er tilbake i Real Madrid-troppen før lørdagens thrilleravslutning i La Liga.
lørdag 22. mai VG
Spanske medier: Zidane ferdig i Real Madrid etter sesongen
Ifølge spanske medier har Zinédine Zidane (48) allerede informert Real Madrid-spillerne om at han forlater klubben når denne sesongen er over.
søndag 16. mai VG
Veland om Solskjærs motstander: – Han har gjort Europa League til sin egen
Viaplay-ekspert Petter Veland advarer Ole Gunnar Solskjær mot at Manchester United møter et lag som spiller historiens største kamp i finalen den 26. mai. Og at de har selve «Europa League-kongen» som trener.
fredag 7. mai VG
Emery straffet gamleklubben – Pepé ga Ødegaard og Arsenal håp
(Villarreal – Arsenal 2–1) Mikel Arteta var lettet over at resultatet ikke endte i styggere sifré. En sen straffescoring gir Arsenal håp før returoppgjøret, men London-klubben fikk det tøft mot sin gamle manager, Unai Emery.
torsdag 29. april VG
Koeman utvist da Barcelona snublet i gullkampen
(Barcelona – Granada 1–2) Barcelona hadde muligheten til å innta tabelltoppen for første gang denne sesongen, men i den andre omgangen raknet det for storlaget.
torsdag 29. april VG
Drømmehelg for Barcelona i spansk thriller
(Athletic – Atlético Madrid 2–1) Atlético Madrid gjorde som byrival Real Madrid og gikk glipp av viktige poeng i tittelkampen. Barcelona og Lionel Messi har nå alt i egne hender.
søndag 25. april VG
Rødt kort etter grisetakling på Messi – Barcelona presser Atletico
(Villarreal – Barcelona 1–2 og Athletic - Atlético Madrid 1–2) Lionel Messi mottok røff behandling, men kan trøste seg med at Barcelona har overtatt styringen i den spanske gullkampen.
søndag 25. april VG
Real Madrid rotet bort to poeng i gullkampen
(Real Madrid-Real Betis 0–0) Atlético Madrid og Barcelona har god grunn til å juble etter at Real Madrid ga bort to poeng da det ble 0–0 mot Real Betis lørdag kveld.
lørdag 24. april VG
Benzema herjet i storseier for Real Madrid
(Cádiz – Real Madrid 0–3) Det har stormet rundt Super League-grunnlegger Real Madrid og klubbpresident Florentino Pérez de siste dagene, men spillerne svarte med en overbevisende spill mot Cádiz.
onsdag 21. april VG
Real Madrid-sjefen bekrefter besøk av Haaland-pappa
For første gang snakker Real Madrid-presidenten åpent om at de har hatt besøk av Erling Braut Haalands far Alfie.
tirsdag 20. april VG
Gull, nedrykk og Champions League – her er vårens fotballguide
Manchester City har festet grepet i England. Klarer Atlético Madrid å holde unna for Barcelona og Real Madrid? Paris Saint-Germain er hardt presset i Frankrike, mens Bayern München og Inter er i førersetet i sine ligaer.
lørdag 3. april VG
FOTBALL

Zidane åpner for Ronaldo-retur: – Det er mulig
Zinédine Zidane (48) og Cristiano Ronaldo (36) oppnådde store ting sammen som manager og spiller i Real Madrid. Nå åpner franskmannen for en mulig gjenforening.
mandag 15. mars VG
Rakitic senket gamleklubben og Messi
(Sevilla-Barcelona 2–0) I sommer forlot Ivan Rakitic Barcelona til fordel for Sevilla. Onsdag kveld viste han ingen nåde mot gamle lagkamerater i semifinalen i Copa del Rey.
onsdag 10. februar VG
Cup-mareritt: Real Madrid utslått av nivå tre-lag med ti mann
(Alcoyano-Real Madrid 2–1) Zinedine Zidanes Copa del Rey-mareritt fortsetter. Onsdag kveld ble det tap for nivå tre-laget Alcoyano, som spilte med ti mann i drøyt ti minutter.
onsdag 20. januar VG
Zidanes hodepine: Cupen
Zinedine Zidane (48) har vunnet alt som er mulig å vinne med Real Madrid, som både spiller og trener. Med ett viktig unntak: Copa del Rey.
onsdag 20. januar VG
Opptakt: El Clasico – Se kampen kostnadsfritt
Da var det endelig dags for sesongens første El Clasico! Los Cules mot Los Galacticos. Barcelona mot Real Madrid. En av de helt store klassikerne i fotball Europa. En spesiell opptakt til oppgjøret ble det i helgen, der de to gigantene begge tapte i samme runde for første gang på 20...
21. oktober 2020
LaLiga runde 27!
Barcelona – Real Sociedad. Lørdag kl 18:30. Det er duket for en svært spennende oppgjør lørdag kveld når Barcelona tar imot Real Sociedad til kamp. Barcelona spilte en god førsteomgang, men ble et par numre for små i andreomgangen mot Real Madrid i helgen og...
7. mars 2020
Barcelona – Real Sociedad. Slik kan du se kampen kostnadsfritt!
Barcelona – Real Sociedad. Lørdag kl 18:30. Se kampen helt kostnadsfritt her!  Det er duket for en svært spennende oppgjør lørdag kveld når Barcelona tar imot Real Sociedad til kamp. Barcelona spilte en god førsteomgang, men ble et par numre for små i...
6. mars 2020
LaLiga runde 26!
Espanyol – Atlético Madrid. Lørdag kl 16:00. Espanyol viser glimtvis nivået de kan ha inne på en god dag, og slo i midtuken Wolverhampton 3-2 i Europa League, men sammenlagt holdt det ikke til avansement til åttendelsfinalen. Det gjør at fokuset nå må rettes...
1. mars 2020
Real Madrid – Barcelona! Slik kan du se kampen.
Real Madrid – Barcelona. Søndag kl 21:00. Se kampen helt kostnadsfritt her! Det er duket for klubbfotballens største oppgjør når Real Madrid tar imot Barcelona til dyst på Santiago Bernabéu. Real Madrid er inne i en dårlig periode. I midtuken ble det tap 1-2...
28. februar 2020
Atlético Madrid – Villarreal. Slik kan du se kampen kostnadsfritt!
Atlético Madrid – Villarreal. Søndag kl 21:00.   Se kampen helt kostnadsfritt her! Atlético Madrid imponerte stort i midtuken på Wanda Metropolitano, der de beseiret det som av mange blir omtalt som verdens beste lag, Liverpool 1-0. Nå må fokuset rettes på...
21. februar 2020
LaLiga runde 24!
Valencia – Atlético Madrid. Fredag kl 20:00. Storkamp allerede fredag kveld, der Valencia tar imot Atlético Madrid. Valencia fikk en leksjon i hvordan man spiller fotball forrige helg, når et Getafe-lag i storform sendte de hvitkledde hjem med 3-0-tap og null poeng i bagasjen. Det...
14. februar 2020
LaLiga runde 23!
Real Sociedad – Athletic Club. Søndag kl 14:00. Det er duket for baskerderby når Real Sociedad tar imot Athletic Club til kamp. La Real ligger på 8.plass med 34 poeng i forkant av denne kampen. De har variert en del i prestasjonene i det siste, og står med 2-0-3 på de fem siste...
9. februar 2020
LaLiga runde 22!
Real Madrid – Atlético Madrid. Lørdag kl 16:00 Denne lørdagen er det duket for et av de største oppgjørene i europeisk fotball når Real Madrid og Atlético Madrid barker sammen på Estadio Santiago Bernabéu. Los Blancos er virkelig i form for tiden...
31. januar 2020
El Derbi Madrileño! Slik kan du se kampen!
Real Madrid – Atlético Madrid. Lørdag kl 16:00 Se kampen helt kostnadsfritt her! Denne lørdagen er det duket for et av de største oppgjørene i europeisk fotball når Real Madrid og Atlético Madrid barker sammen på Estadio Santiago Bernabéu. Los...
30. januar 2020
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

FOTBALL

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL