Sørfold
Håper på flere søknader fra Sørfold
Det handler om å redusere tapet av kulturminner. Kulturminnefondet har søknadsfrist 1. november, og kan støtte både bygningsvern og spor i landskapet.
fredag 12:30 Sørfold kommune
Vaksine mot influensa
Høsten er tiden for å beskytte seg mot vinterens influensavirus, og en del mennesker anbefales å vaksinere seg. Her finner du informasjon om hvem dette gjelder.
fredag 09:07 Sørfold kommune
Ambulerende datakurs
Kan du ingenting om data men vil gjerne lære? Nå kan du få gratis opplæring der du bor, du betaler kun for kjøring til og fra.
onsdag 16:00 Sørfold kommune
Tok utfordringen på strak arm
Lars Evjenth utfordret Jan Arne Johansen til å lage bålkaffetur for seniorer på Straumen. Johansen fikk med seg Lions, som sørget for transport og et trivelig arrangement på Helland.
onsdag 12:37 Sørfold kommune
Start Opp Salten
Delta på Start Opp Salten og realiser gründerdrømmen! Nytt etablererkurs starter i høst, og søknadsfrist er 15. oktober. Her kan du lese mer om opplegget
tirsdag 14:49 Sørfold kommune
Varsel om oppstart planarbeid
Det skal bygges 10 nye omsorgsboliger på Straumen, med parkering og rekreasjonsområder. Arbeidet med reguleringsplan for prosjektet er i gang, og frist for innspill til dette er 17. oktober.
tirsdag 10:53 Sørfold kommune
Fotball og laks på Lakselva
Sørfold Fotballklubb inviterer til kampdag onsdag 20. september. De har flere lokale lakseoppdrettere som sponsorer, og markerer dette med gratis laksemåltid til støtteapparatet fra kl.17.00.
mandag 09:35 Sørfold kommune
Seniorfest på Rådhuset
Velkommen til seniorfest i Rådhussalen torsdag 28. september kl. 17.00. En rekke foreninger og gode hjelpere samarbeider om arrangementet, og de er behjelpelig med skyss.
fredag 15. september Sørfold kommune
NORDLAND

Kokevarsel Øvre Kvarv opphevet
Det foreligger nå to rene vannprøver, og kokevarsel for øvre Kvarv vannverk er opphevet.
fredag 15. september Sørfold kommune
Markerer Alzheimerdagen
Lege Hilde Risvoll holder foredrag om demenssykdom, pårørende og likeperson deler sine erfaringer. Velkommen til markering av Alzheimerdagen torsdag 21. september kl.18.30 på Rådhuset.
fredag 15. september Sørfold kommune
Varsel om oppstart reguleringsplan
Elkem AS Salten Verk og Sørfold kommune har satt i gang arbeid med detaljreguleringsplan for ny hovedvannledning fra Straumvatnet til Elkem Salten Verk. Frist for merknader er 16. oktober.
torsdag 14. september Sørfold kommune
Månedens bilde
Sørfold Fotoklubb er i gang igjen etter ferien og har kåret månedens bilde for september. Tema var lek, og Anne Grethe Mørkhagen vant med sitt blinkskudd av et barns glede i leken.
onsdag 13. september Sørfold kommune
3 millioner til Sørfold
Som en av fire kommuner i Nordland har Sørfold fått støtte fra Nkom til bredbåndsutbygging. Dette betyr at de prioriterte områdene kan få bredbånd i løpet av 2018.
tirsdag 12. september Sørfold kommune
Ny forestilling med Lakafant
Det blir revy, film og musikk: Velkommen til GATA MI med Lakafant, 27. og 28. oktober i Rådhussalen. Billett kan kjøpes her.
tirsdag 12. september Sørfold kommune
Velkommen til Barnas Naturklubb
En lørdag i måneden samles barn i alderen 4 til 12 år til aktivitet i friluft. Påmeldingsfrist til Barnas Naturklubb er 16. september.
mandag 11. september Sørfold kommune
Tilskudd til miljøtiltak i jordbruket
Søknadsfrist for spesielle miljøtiltak i jordbruket (SMIL) er 15. september. Her finner du reviderte strategier for ordningen, samt link til søknadsskjema, regelverk og nærmere informasjon.
mandag 11. september Sørfold kommune
Musikalsk fortelleraften i Kjelvika
Nordlandsmuseet ønsker velkommen til musikalsk fortelleraften i låven på husmannsplassen Kjelvik, fredag 22. september kl. 19.30. Billett kan du kjøpe her.
mandag 11. september Sørfold kommune
Oppstart folkebad 5. oktober
Folkebadet i Sørfoldhallen ønsker alle velkommen til ny sesong fra torsdag 5. oktober. Dette er senere oppstart enn vanlig, og kulturkontoret beklager dette.
mandag 11. september Sørfold kommune
Ledige plasser på svømmekurs
Svømmeskolen på Straumen starter opp mandag 11. september og har ledige plasser, både for barn som vil gå på kurs og voksne som vil hjelpe til i vannet.
mandag 11. september Sørfold kommune
En flott gjeng på tur
Røsvik skole har som mål at elevene på ungdomstrinnet skal på tur i både Rago og Sjunkhatten, og årets tur gikk til Rago. –Godt humør og ingen klager, sier lærerne som var med.
fredag 1. september Sørfold kommune
Sørfold i fortid og framtid
Sørfold lokalhistorielag ønsker velkommen til seminar om Sørfolds historie, lørdag 16. september kl. 10.00-15.00 på Kobbelv vertshus. Det blir også paneldebatt om framtidas Sørfold. NB! Påmelding,
fredag 1. september Sørfold kommune
Kurs for pårørende
Har du et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom? Pårørendeskolen starter nye kurs 20. september, og dette er et samarbeid mellom kommunene Saltdal, Fauske og Sørfold.
torsdag 31. august Sørfold kommune
Oppstart i ungdomsklubbene
Straumen ungdomsklubb har første klubbkveld etter ferien 6. september. Her er datoer for samtlige tre ungdomsklubber i september og oktober, samt aktivitetskveld på biblioteket.
onsdag 30. august Sørfold kommune
På turné i egen kommune
Med et variert program fra opera til country inviterer Sørfolds tre distriktsmusikere til konsert i Mørsvikbotn, Røsvik og Straumen 13.- 19. september. Tittel er Der storbåra bryt, her er oversikt over tid og sted.
onsdag 30. august Sørfold kommune
Støtte til forskerutstyr for de yngste
Sørfold kommune har fått 170.000 kroner fra Utdanningsdirektoratet. Pengene skal brukes til utstyr i barnehagene i forbindelse med kommunens realfagssatsing, blant annet forskerpakker.
onsdag 30. august Sørfold kommune
Stemme hjemme?
Hvis du på grunn av sykdom eller uførhet er forhindret fra å møte i valglokalet for stortingsvalget 11. september eller på forhåndsstemming på Rådhuset, kan du søke innen 6. september om å få stemme hjemme.
tirsdag 29. august Sørfold kommune
Forfatterbesøk på biblioteket
I fjor ga han ut romanen Mine brødre, om 17 år gamle Messi som får livet sitt endret etter terrorangrep i Paris. Møt Adel Khan Farooq på biblioteket 5. september kl. 17.30.
mandag 28. august Sørfold kommune
NORDLAND

Farlig avfall må nå leveres IRIS
Farlig avfall som oljer, maling, batteri osv. må nå leveres på IRIS`miljøtorg og ikke ved kommuneverkstedet i Trollbukta. Årsaken er forskrifter om sortering og merking.
mandag 28. august Sørfold kommune
Støtte til bygdeutvikling
Strøksnes grendelag i samarbeid med grendelagene i Leirfjorden og Mørsvik har fått 30.000 kroner fra næringsfondet til forprosjektet Det gode liv på bygda.
torsdag 24. august Sørfold kommune
Sørfold i Næring i nord
Forsiden og fire sider om damene på Strøksnes og annonse som profilerer Sørfold. Dette finner du i augustnummeret av Næring i nord, som har fokus på næringslivet i Salten
torsdag 24. august Sørfold kommune
Maskinførerlærling fikk fagbrev
Alexander Olsen har nylig bestått fagprøve som maskinfører, og har hatt sin siste arbeidsdag som lærling ved driftsavdelingen i Sørfold kommune. Dette ble markert med bløtkake.
mandag 21. august Sørfold kommune
Begrenset saksbehandlingskapasitet
På grunn av vakanse og nyansettelser er det redusert saksbehandlingskapasitet ved teknisk/næring. –Men vi regner med å være fullt bemannet fra 1. november, sier kommunalsjef Kurt Hjelvik.
fredag 28. juli Sørfold kommune
Nytt turkart for Sørfold
Det nye turkartet for Sørfold med Rago nasjonalpark har en naturlig plass i sekken og i planlegging av sommerens og høstens turer. Kartet koster 125 kroner og selges en rekke steder.
fredag 28. juli Sørfold kommune
Fjelltrim med IL Leirgutten
Åtte flotte toppturer, gode opplevelser for kropp og sjel og garantert premie med 6 poster. Vi oppfordrer folk i hele kommunen til å slutte opp om IL Leirguttens fjelltrim.
fredag 28. juli Sørfold kommune
En voksen og to barn fast i fjellet
Klokken 16:56 fikk Hovedredningssentralen Nord-Norge melding om at en voksen og to barn sto fast i fjellet i Sørfold.De ble hentet ved Nedre Veikvatn klokken…
mandag 24. juli Avisa Nordland
Stor undring over at E6 flyttes: - Kommunestyret har sagt nei til arbeidsplasser
Åpent brev til ordføreren i Sørfold: Når jeg skriver dette, er det med stor undring over at E6 skal flyttes for å gå gjennom Bonådalen,…
torsdag 20. juli Avisa Nordland
Snart kan du gifte deg på Sørfold Rådhus
Stortinget har nylig overført vigselsmyndighet fra notarius publicus til ordførere og varaordførere. Dermed må kommunene være klar til å ta i mot brudepar som ønsker å gifte seg borgerlig.
torsdag 20. juli Sørfold kommune
Knubbentrimmen 2017
For 41. gang kan idrettslaget Knubben i Røsvik ønske velkommen til fjelløpet Knubbentrimmen. Dette skjer søndag 3. september, med påmelding på Røsvik samfunnshus kl. 10.00-11.00.
onsdag 19. juli Sørfold kommune
Busstur og familiedag
Seniorrådet arrangerer busstur for pensjonister 30. august, turen går da til Strøksnes og Bjørklund gård. 26. august er det klart for familiedag i Gjerdalen.
tirsdag 18. juli Sørfold kommune
Vi er bekymret for sykkelturismen!
Årets sykkeltur er gjennomført. Denne gangen ble det 8 døgn med ca 105 mil fra Kirkenes til Skutvik, via store finske innsjøer, Finnmarksvidda, endeløse svenske…
tirsdag 18. juli Avisa Nordland
Nå kan du stemme
Du kan nå avgi stemme til høstens stortingsvalg og sametingsvalg, uansett om du er hjemmehørende i Sørfold eller en annen kommune. Dette skjer på servicekontoret mandag til fredag kl. 0900 - 15.00.
mandag 17. juli Sørfold kommune
Takelementer løsnet i tunnel - måtte stenges i begge retninger
Ifølge en trafikkmelding på Statens Vegvsens nettside, henger det gjenstander ned fra taket i Megårdtunnelen langs E6 i Sørfold i Nordland. Tennflogtunnelen er derfor stengt…
fredag 14. juli Avisa Nordland
Salten-finale i FLL i Sørfold
Årets tema er vann, og til nå er 6 lag påmeldt til First Lego League i Salten 2017, som går av stabelen i Sørfoldhallen lørdag 11. november. Målet er 30 påmeldte lag innen 1. september.
fredag 14. juli Sørfold kommune
Ryddet fram kulturminne
I Gjerdalen finnes et fint murt brukar og en jernbanefylling som er rester etter den planlagte krigsjernbanen. Nå har en dyktig dugnadsgjeng i Kobvatn ryddet skog og kratt, slik at kulturminnet vises.
onsdag 12. juli Sørfold kommune
Turtips på Coopen
Som en del av prosjektet På tur i Hamsuns Rike og med støtte fra Salten Friluftsråd er det laget mange turkort. Nå står et stativ med turkort og brosjyrer på Coop Prix Straumen.
onsdag 12. juli Sørfold kommune
Står du i manntallet?
For å kunne stemme ved høstens valg til Stortinget, må du stå i manntallet. Manntall for Sørfold ligger nå til ettersyn på servicekontoret, i butikker og institusjoner.
onsdag 12. juli Sørfold kommune
NORDLAND

Bobil kolliderte med campingvogn på E6
Politiet i Nordland melder om en kollisjon mellom en bobil og ei campingvogn på E6.Ulykken skal skjedd i Gyltvik i Sørfold. Politi og ambulanse er…
mandag 10. juli Avisa Nordland
Innvier gapahuk
Sørfold: Helga 27. til 30 juli inviterer UL Heim til årets Engandagan i Sørfold. Det blir aktiviteter for både store og små, og torsdag blir…
søndag 9. juli Avisa Nordland
Nå kan du søke om tilskudd
Nå kan private vannverk søke om støtte til utbedring eller utbygging.
søndag 9. juli $ Avisa Nordland
Kjelvikspillet 2017 - historien om Robin Hood
I helgen startet årets utgave av Kjelvikspillet, The epic tale of Robin Hood. Dette er en nyskreven familieforestilling om Robin Hood og hans muntre…
lørdag 8. juli $ Avisa Nordland
Inviterer til grillfest lørdag
Grunneierlaget gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til grillfest i Sørfold.Lørdag 8. juni arrangerer og inviterer Kobvatn grunneierlag til grillfest nedenfor Alfheim i Sørfold.…
lørdag 8. juli $ Avisa Nordland
Med kjærlighet for hjembygda
LørdagspratenNavn: Rebekka NystabakkAlder: 32Aktuell: Kjelvikspillet 2017 Rebekka Nystabakk (32) elsker møsbrømlefse og lar seg inspirere av Pippi Langstrømpe. I dag er hun klar for Kjelvikspillet for…
lørdag 8. juli $ Avisa Nordland
Bli med på Sommerles
Biblioteket er sommerstengt fra 10. juli til 14. august, men vi oppfordrer barn fra 1. til 7. klasse til å bli med på årets Sommerles, som er Norges største lesekampanje.
fredag 7. juli Sørfold kommune
Tilskudd til private vannverk
Private vannverk kan søke om støtte til utbedring eller utbygging. Søknadsfrist er 30. august, og retningslinjer finner du her.
torsdag 6. juli Sørfold kommune
Grillfest ved Kobvatn
Kobvatn grunneierlag inviterer til grillfest ved gapahuken nedenfor Alfheim, lørdag 8. juli kl. 17.00. Der blir det gratis servering av mat, blant annet laks sponset av Smolten AS.
torsdag 6. juli Sørfold kommune
Engandagan 2017
Slåttedag, lørdagskafé og guidet tur med innvielse av ny gapahuk i Lappdalen. UL Heim ønsker velkommen til Engandagan 27.- 30. juli, her er programmet.
onsdag 5. juli Sørfold kommune
Mange trimkasser i Røsvikområdet
Trimkasser er et ypperlig tiltak for å få flere til å bruke de fine turmulighetene og stiene i kommunen. Her er oversikt over trimkasser i Røsvikområdet som IL Knubben har ansvaret for.
onsdag 5. juli Sørfold kommune
Ny ansatt i barnevernet - se hvem som søkte
Steigen har fått ny barnevernskonsulent.Rose-Mari Moen fra Steigen er ansatt i 100 prosent fast stilling som barnevernskonsulent i Steigen kommune fra 1. august. Dersom hun…
onsdag 5. juli Avisa Nordland
Bodøfirma vant storkontrakt i Sørfold
Nordkontakt AS har vunnet automasjonskontrakten til det nye stamfiskanlegget i Kobbelv i Sørfold. - Vi skal levere automasjonssystemet som styrer de ulike prosessene i fabrikken.…
tirsdag 4. juli $ Avisa Nordland
Fikk 20.0000 kroner i tilskudd
Kjelvikspillet har fått tilskudd fra Fylkesmannen i Nordland.– Kjelvikspillet formidler kulturmiljøet i Kjelvika på en god måte og gir barn og unge et forhold til…
tirsdag 4. juli $ Avisa Nordland
Mandag begynner de i sine nye stillinger
Mandag 3. juli har Stian Jonassen (40) og Tor Harald Arntzen (48) sin første arbeidsdag hos SalmoBreed.Jonassen er ansatt som produksjonsleder og Arntzen som teknisk…
mandag 3. juli $ Avisa Nordland
Trafikkulykke på E6
Politiet i Nordland melder på twitter om en ulykke på E6 like ved Sommerset i Sørfold.- Det er snakk om ett kjøretøy, men vi vet…
fredag 30. juni Avisa Nordland
En vakker ferd i fjordområdene
Kystbok for Sørfold av Per Reffhaug er fortsatt i salg, på Rådhuset, Kobbelv vertshus og på bestilling. Den er rikt illustrert og forteller om havner, fiskeplasser og mye mer.
fredag 30. juni Sørfold kommune
Stor økning på blåsersiden
Nær fordobling av deltakere på lyd-og sceneproduksjon og mange nye elever på blåseinstrumenter. Dette er status for kulturskolen foran neste skoleår, der 105 elever har fått plass.
fredag 30. juni Sørfold kommune
Mange ledige stillinger
–Vi kan trygt anbefale andre å søke jobb i Sørfold kommune, sier fire unge kvinner som er ansatt i kommunen. Det søkes nå etter helsefagarbeidere, sykepleiere, ingeniør og badebetjenter.
fredag 30. juni Sørfold kommune
NORDLAND

Fylkesmannen støtter Kjelvikspillet
–Kjelvikspillet formidler kulturmiljøet i Kjelvika på en god måte og gir barn og unge et forhold til plassen, skriver Fylkesmannen i Nordland, som bevilger 20.000 kroner til årets spill.
torsdag 29. juni Sørfold kommune
Jernkampanje i juli
Mellom 7. og 17. juli kan du bli kvitt jern- og metallskrap gratis. Da kommer Østbøs kampanje til Sørfold, og containere settes ut i Røsvik, Elvkroken og Trollbukta ved Straumen.
onsdag 28. juni Sørfold kommune
Fisketid
Sommer er fisketid, og det er mange vassdrag og vatn i Sørfold med godt fiske. For enkelte vassdrag gjelder noen restriksjoner, her finner du både disse og info om hvor du kjøper fiskekort.
tirsdag 27. juni Sørfold kommune
Støtte til forebyggende hjemmebesøk
Sørfold kommune har fått 100.000 kroner fra Fylkesmannen i Nordland og 150.000 kroner fra Gjensidigestiftelsen til prosjektet Forebyggende hjemmebesøk.
mandag 26. juni Sørfold kommune
Ledige plasser i Løkta barnehage
Grønnsakene dyrkes i eget drivhus, og sunn mat lages på nytt kjøkken. Helsefremmende Løkta barnehage i Røsvik har nå ledige plasser og ønsker nye søkere velkommen.
mandag 26. juni Sørfold kommune
Velkommen til Blåloftet
I 2. etasje på Kobbelv Vertshus finner du Blåloftet. Dette er Nordre Sørfold Husflidslags utsalg av lokalprodusert husflid og brukskunst, som har åpent alle dager kl. 11.00-19.00 til og med 20. august.
mandag 26. juni Sørfold kommune
Husmannsplassen Kjelvik
Husmannsplassen Kjelvik har åpent tirsdag til søndag kl. 11.00-17.00, stengt mandag. Sommersesongen avrundes med Kjelvikdag førstkommende søndag kl. 12.00-16.00.
mandag 26. juni Sørfold kommune
Utkast planstrategi på høring
Kommunestyret har behandlet utkast til planstrategi for 2017-2020. Utkastet ligger på høring og offentlig ettersyn til 1. august, og kan lastes ned herfra.
fredag 23. juni Sørfold kommune
Utlån av kanoer og båter
I sommer kan du låne 2 kanoer i Røyrvatnet, og 2 kanoer og 2 båter i Valvatnet – helt gratis. Ordningen er et samarbeid mellom Fauske og Sørfold kommuner.
fredag 23. juni Sørfold kommune
Havnedag i Megården
Små og store ønskes velkommen til havnedag i Meågården lørdag 1. juli kl. 11.00-17.00. Elias kommer, og det blir fiskekonkurranse, salgsboder, møsbrømlefse og underholdning.
torsdag 22. juni Sørfold kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

SØRFOLD

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
FAVORITTER

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL