Sørfold
Årbok for Sørfold i salg
Årbok for Sørfold 2017 er den 39. i rekken siden 1978, og er innholdsrik og interessant. Tirsdag 28. november kl.11.30 på Bakeriet vil Havlvdan Haug og Ole Henrik Fagerbakk fortelle om boka.
12:35 Sørfold kommune
Viktigheten av idrettsfag
I forhold til foreslått vedtak om permanent nedleggelse av idrettsfag på Fauske VGS, så ønsker vi som jobber med dette til daglig, å komme med…
mandag 11:25 Avisa Nordland
En lege føler seg jaget fra kommunen. Nå truer Hedda og en tredje lege å slutte: - Forholdet til ledelsen er dårlig
Lege Jarand Gjestland føler seg jaget fra Sørfold. Fungerende rådmann Lisbeth Bernhardsen vil gjerne beholde han.– Vi har ingen intensjon om å bli kvitt Gjestland.…
søndag 21:17 $ Avisa Nordland
Ansatte «snoket». Nå har kommunen fått svar
Etter et oppslag i Avisa Nordland 30. august, ba Sørfold kommune Fylkesmannen om hjelp. Saken gjaldt påstander om at ansatte i helseetaten i Sørfold hadde…
fredag 18:59 Avisa Nordland
Vellykket ungdomssamling
Filmkvelder, volleyballturnering, baking og tegnekurs. Dette er noen av idéene og ønskene fra 40 ungdommer fra hele kommunen som var samlet til workshop på Bakeriet 15. november.
fredag 13:28 Sørfold kommune
Har påvist alvorlig sykdom - nå vil de ta grep
Det er påvist infeksiøs lakseanemi (ILA) på Marine Harvests anlegg i Matvika i Sørfold kommune. – Mattilsynet vurderer det som hensiktsmessig for å hindre smittespredning…
fredag 06:05 $ Avisa Nordland
Det er absolutt mest for tilhengerne av folkeavstemninger å hente i ny rapport
Vårens og kanskje heteste, politiske debatt handlet om kommunesammenslåinger.Også i Salten gjennomførte en rekke kommuner folkavstemninger om saken, og de flest steder sa et klart…
torsdag 21:28 Avisa Nordland
Eiendomsskatt på verk og bruk – et ran av kommuner eller bedrifter?
Konsekvensen av regjeringens forslag til endring av eiendomsskatten er at millioner sendes til Kina, Sverige og USA mens kommuner står igjen med mindre penger til…
torsdag 14:13 Avisa Nordland
NORDLAND

Tilskudd mot barnefattigdom
Barne-, ungdoms – og familiedirektoratet lyser ut nasjonale tilskuddsmidler mot barnefattigdom, med frist 8. desember. Lag/foreninger i Sørfold som ønsker å søke, bes kontakte kommunen senest 1. desember.
torsdag 11:14 Sørfold kommune
Årboka og kalenderen klar
Nå er Årbok for Sørfold, samt Sørfoldkalenderen 2018, klar.
torsdag 07:24 Avisa Nordland
Julekonsert med Sangria
Velkommen til konsert i Røsvik kirke lørdag 2. desember kl. 18.00, der Sangria med solister og musikere synger julen inn. Billett til voksne kan kjøpes her, for barn under 15 år er det gratis.
onsdag 15:06 Sørfold kommune
Den lille prinsen
Fredag 8. desember kl. 18.00 kommer Nordland Teater til Rådhussalen med familieforestillingen Den lille prinsen, basert på en av verdens mest leste bøker. Billett kan kjøpes her.
onsdag 13:47 Sørfold kommune
Operapub på nordnorsk
Når Ramsalt opera kommer til Kobbelv vertshus kan alt skje! Velkommen til operapub lørdag 25. november kl. 20.00, der Rossinis barberer heter Jan Hugo og Mozarts fuglefanger er lofotfisker.
onsdag 13:27 Sørfold kommune
Pusser opp til bryllup
Fra 1. januar 2018 overtar kommunene for tingretten når det kommer til borgerlige vielser. Før den tid ønsker Sørfold kommune å «shine opp» seremonirommet. …
mandag 13. november $ Avisa Nordland
Pasientene fikk brev om at fastlegen hadde sluttet. Det stemte ikke helt ...
fredag 10. november Avisa Nordland
Månedens bilde
–Bildet viser at også fjell inneholder linjer. Dette sier juryen som har kåret Roald Engans bilde fra innsiden av ei grotte til månedens bilde i Sørfold fotoklubb, der tema var Linjer.
fredag 10. november Sørfold kommune
Et skammens eventyr
Fra Mo til Tysfjord var over 30.000 krigsfanger i slavearbeid på tyskernes jernbaneanlegg 1942-45. Mange døde. Lørdag 25.11 kl. 13.00 på biblioteket lanserer Finn Rønnebu sin bok.
fredag 10. november Sørfold kommune
Hedda Mørch er fortsatt fastlege
Pasienter som har Hedda Mørch som fastlege har fått brev fra Helfo der det står at hun har sluttet. Dette stemmer ikke, hun er ansatt ut juni 2018 og vil fortsatt betjene alle pasienter på listen.
fredag 10. november Sørfold kommune
Innbyggerne i kommunen vil merke sparekniven
torsdag 9. november $ Avisa Nordland
Hans gikk fra gründer til toppleder - nå skal han lede saltenbedrift
tirsdag 7. november Avisa Nordland
Snart skal de konkurrere mot resten av Salten: – Vi har gleda oss til dette lenge
tirsdag 7. november Avisa Nordland
Det er ikke grunnlag for å hevde at Finnmark har tapt kampen om vegmilliardene til fordel for Nordland
Redaktør Arne Reginiussen i Finnmark Dagblad og iFinnmark tar til orde for å flytte ledelsen av Statens vegvesen Region nord fra Bodø. Det må han…
mandag 6. november Avisa Nordland
Diktprogram med Nordland Teater
Salten kultursamarbeid og kulturkontoret ønsker velkommen til Nordland Teaters forestilling med Wergeland, Wildenvey og Vold. Dette skjer i Rådussalen tirsdag 14. november kl. 11.30.
mandag 6. november Sørfold kommune
Ungdomsrådet vil samle ungdommen
Sørfold ungdomsråd for 2017/2018 har hatt sitt første møte, og Tormod Mørsvik er ny leder. 15. november kl. 19.00 på Bakeriet inviterer de til workshop: Ung i Sørfold, hva ønsker DU?
torsdag 2. november Sørfold kommune
Full fart i realfagskommunen Sørfold
Prosjekt realfagskommune er godt i gang, og denne satsingen skal komme barnehagebarn og skoleelever til gode. Forhåpentlig vil den også rekruttere til næringslivet i kommunen.
torsdag 2. november Sørfold kommune
Velkommen til First Lego League
Lørdag 11. november fra kl.10.00 møtes 28 lag i Sørfoldhallen til Salten-finale i First Lego League. 3 lag er fra Sørfold, et av dem er Straumkraft, som har laget promofilm som du kan se her.
onsdag 1. november Sørfold kommune
Arbeid med veiadressering forsinket
Arbeidet med veiadressering i Sørfold er dessverre sterkt forsinket. Grunnen til dette er mangel på ressurser hos Stedsnavntjenesten, som må godkjenne forslagene.
mandag 30. oktober Sørfold kommune
Har klopplagt sti til Rago
Fjelltjenesten i Statskog har lagt ut 300 meter med klopper på 11 plasser langs stien fra Nordfjorden til Litlverivatnet. Til dette har de fått 50.000 kroner fra Kobbelv og Faulvatn fiskefond.
torsdag 26. oktober Sørfold kommune
Samarbeider om byttedag
IL Siso, Fauske IL og Valnesfjord IL ønsker velkommen til byttedag for skiutstyr lørdag 11. november kl. 11.00-14.00 i Sparebankens lokaler på Fauske.
onsdag 25. oktober Sørfold kommune
Ny rekord igjen!
Kommunekomitéen for TV-aksjonen retter en varm takk til alle som har bidratt til tidenes beste innsamlingsresultat i Sørfold: 227.907 kroner, som er 116,40 pr. innbygger og 12. plass i hele landet.
mandag 23. oktober Sørfold kommune
Åpent møte om Aktivitetsvenn
Å være aktivitetsvenn er enkelt. Sammen kan dere gå tur, fiske eller bare møtes til en kopp kaffe. Torsdag 9. november kl. 18.30 på Bakeriet vil demensforeningen i Sørfold fortelle mer om dette.
fredag 20. oktober Sørfold kommune
Månedens bilde
Tåka lå lavt over Valvatnet da Ann-Mari Næss var ute med sitt kamera. Dette ble vinnerbilde for oktober i Sørfold Fotoklubb, der tema var stillhet.
onsdag 18. oktober Sørfold kommune
Aktiv grendeforening
Djupvik grendeforening har ansvaret for tre trimkasser, og byr på organiserte turer til Kvanngrøva og til Seljeåsen hvert år. Onsdag 25. oktober kl. 15.00-18.00 har de møsbrømlefsekafé på grendehuset.
mandag 16. oktober Sørfold kommune
NORDLAND

Baker til TV-aksjonen
Mellomtrinnet ved Nordsia oppvekstsenter baker og lager bilderammer til kafé og tombola 19. oktober. Også de andre skolene og barnehagene gjør en flott innsats for UNICEF og TV-aksjonen.
onsdag 11. oktober Sørfold kommune
Markerer reformasjonsjubileet
Søndag 15. oktober kl. 11.00 er alle velkommen til en festpreget gudstjeneste i Røsvik kirke. Biskop Ann-Helen Fjeldstad Jusnes deltar, det gjør også alle prestene i Salten, kor og musikere.
onsdag 11. oktober Sørfold kommune
Folkebad hver torsdag
Hver torsdag kan kulturkontoret ønske velkommen til follkebad i Sørfoldhallen. Fra kl. 17.00 til 18.30 er det familiebad, og deretter for ungdom og voksne kl. 18.30-20.00.
tirsdag 10. oktober Sørfold kommune
56 år med spillemidler
De første var Hestvikstranda IL, som fikk 5.000 kroner til sin gressbane i 1961, da het det STUI-midler. Til sammen har Sørfold fått 28 millioner kroner i spillemidler fra 1961 til 2017.
tirsdag 10. oktober Sørfold kommune
Gründerfond
Er du i alderen 18 til 35 år og har en forretningsidé? Da er du velkommen til å søke Sørfold kommunes gründerfond, og det er ingen søknadsfrist. Retningslinjer finner du her.
mandag 9. oktober Sørfold kommune
Har bosatt 21 flyktninger på et år
Sørfold kommune har kun én ansatt ved flyktningekontoret, men har likevel bosatt 21 flyktninger i løpet av et år. –Veldig godt jobbet, dette fortjener Ermin Krehic ros for, sier ordfører Lars Evjenth.
fredag 6. oktober Sørfold kommune
Fjelltur i strålende sol
–Vi skal lære ungene å bli glad i naturen, skriver rektor Arne-Harry Nilsen i presentasjonen av Nordsia oppvekstsenters mål for skoleåret. Og det gjør de.
torsdag 5. oktober Sørfold kommune
I praksis for å lære norsk
Alle som deltar i introduksjonsprogrammet skal ut i språkpraksis. –Målet er å bedre nivået i muntlig norsk, og dette er også et viktig integreringstiltak, sier flyktningekoordinator Ermin Krehic.
onsdag 4. oktober Sørfold kommune
Snakkistime med kveldsmat
Onsdag 4. oktober er det snakkistime i ungdomsklubben på Straumen. Da slår de av musikken og samler seg rundt langbordet kl. 20.30. Dette vil fortsette en gang i måneden fram til jul
tirsdag 3. oktober Sørfold kommune
Vellykket seniorfest
–Vi har fått mange positive tilbakemeldinger etter årets seniorfest, som samlet hele 120 personer når vi regner med de som medvirket fra lag og foreninger, sier Jan Arne Johansen.
mandag 2. oktober Sørfold kommune
Klare til aksjon
I år går pengene fra TV-aksjonen til UNICEF. Vi ber alle ta godt imot bøssebærerne når de kommer innom mellom kl. 12.00 og 15.00 i dag.
fredag 29. september Sørfold kommune
Takker for støtte til demensaksjonen
Sørfold Demensforening fikk inn 27.789 kroner i bøssene til demensaksjonen, og markerte Alzheimerdagen med god oppslutning. Nå takker de for all støtte.
torsdag 28. september Sørfold kommune
Temaplan for idrett og friluftsliv
Det skal lages en anleggsplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv 2018-2021. Kulturkontoret ber om forslag til denne innen 9. november.
tirsdag 26. september Sørfold kommune
Kurs for badevakter
Mandag 2. oktober kl. 18.00 er det kurs for årlig godkjenning av badevakter i Sørfoldhallen. Kurset er åpent for alle: Lag/foreninger, privatpersoner og lærere.
mandag 25. september Sørfold kommune
Håper på flere søknader fra Sørfold
Det handler om å redusere tapet av kulturminner. Kulturminnefondet har søknadsfrist 1. november, og kan støtte både bygningsvern og spor i landskapet.
fredag 22. september Sørfold kommune
Vaksine mot influensa
Høsten er tiden for å beskytte seg mot vinterens influensavirus, og en del mennesker anbefales å vaksinere seg. Her finner du informasjon om hvem dette gjelder.
fredag 22. september Sørfold kommune
Ambulerende datakurs
Kan du ingenting om data men vil gjerne lære? Nå kan du få gratis opplæring der du bor, du betaler kun for kjøring til og fra.
onsdag 20. september Sørfold kommune
Tok utfordringen på strak arm
Lars Evjenth utfordret Jan Arne Johansen til å lage bålkaffetur for seniorer på Straumen. Johansen fikk med seg Lions, som sørget for transport og et trivelig arrangement på Helland.
onsdag 20. september Sørfold kommune
Start Opp Salten
Delta på Start Opp Salten og realiser gründerdrømmen! Nytt etablererkurs starter i høst, og søknadsfrist er 15. oktober. Her kan du lese mer om opplegget
tirsdag 19. september Sørfold kommune
Varsel om oppstart planarbeid
Det skal bygges 10 nye omsorgsboliger på Straumen, med parkering og rekreasjonsområder. Arbeidet med reguleringsplan for prosjektet er i gang, og frist for innspill til dette er 17. oktober.
tirsdag 19. september Sørfold kommune
Fotball og laks på Lakselva
Sørfold Fotballklubb inviterer til kampdag onsdag 20. september. De har flere lokale lakseoppdrettere som sponsorer, og markerer dette med gratis laksemåltid til støtteapparatet fra kl.17.00.
mandag 18. september Sørfold kommune
Seniorfest på Rådhuset
Velkommen til seniorfest i Rådhussalen torsdag 28. september kl. 17.00. En rekke foreninger og gode hjelpere samarbeider om arrangementet, og de er behjelpelig med skyss.
fredag 15. september Sørfold kommune
Kokevarsel Øvre Kvarv opphevet
Det foreligger nå to rene vannprøver, og kokevarsel for øvre Kvarv vannverk er opphevet.
fredag 15. september Sørfold kommune
Markerer Alzheimerdagen
Lege Hilde Risvoll holder foredrag om demenssykdom, pårørende og likeperson deler sine erfaringer. Velkommen til markering av Alzheimerdagen torsdag 21. september kl.18.30 på Rådhuset.
fredag 15. september Sørfold kommune
Varsel om oppstart reguleringsplan
Elkem AS Salten Verk og Sørfold kommune har satt i gang arbeid med detaljreguleringsplan for ny hovedvannledning fra Straumvatnet til Elkem Salten Verk. Frist for merknader er 16. oktober.
torsdag 14. september Sørfold kommune
NORDLAND

Månedens bilde
Sørfold Fotoklubb er i gang igjen etter ferien og har kåret månedens bilde for september. Tema var lek, og Anne Grethe Mørkhagen vant med sitt blinkskudd av et barns glede i leken.
onsdag 13. september Sørfold kommune
3 millioner til Sørfold
Som en av fire kommuner i Nordland har Sørfold fått støtte fra Nkom til bredbåndsutbygging. Dette betyr at de prioriterte områdene kan få bredbånd i løpet av 2018.
tirsdag 12. september Sørfold kommune
Ny forestilling med Lakafant
Det blir revy, film og musikk: Velkommen til GATA MI med Lakafant, 27. og 28. oktober i Rådhussalen. Det er fortsatt mange ledige billetter til premieren og familieforestillingen.
tirsdag 12. september Sørfold kommune
Velkommen til Barnas Naturklubb
En lørdag i måneden samles barn i alderen 4 til 12 år til aktivitet i friluft. Påmeldingsfrist til Barnas Naturklubb er 16. september.
mandag 11. september Sørfold kommune
Tilskudd til miljøtiltak i jordbruket
Søknadsfrist for spesielle miljøtiltak i jordbruket (SMIL) er 15. september. Her finner du reviderte strategier for ordningen, samt link til søknadsskjema, regelverk og nærmere informasjon.
mandag 11. september Sørfold kommune
Musikalsk fortelleraften i Kjelvika
Nordlandsmuseet ønsker velkommen til musikalsk fortelleraften i låven på husmannsplassen Kjelvik, fredag 22. september kl. 19.30. Billett kan du kjøpe her.
mandag 11. september Sørfold kommune
Oppstart folkebad 5. oktober
Folkebadet i Sørfoldhallen ønsker alle velkommen til ny sesong fra torsdag 5. oktober. Dette er senere oppstart enn vanlig, og kulturkontoret beklager dette.
mandag 11. september Sørfold kommune
Ledige plasser på svømmekurs
Svømmeskolen på Straumen starter opp mandag 11. september og har ledige plasser, både for barn som vil gå på kurs og voksne som vil hjelpe til i vannet.
mandag 11. september Sørfold kommune
En flott gjeng på tur
Røsvik skole har som mål at elevene på ungdomstrinnet skal på tur i både Rago og Sjunkhatten, og årets tur gikk til Rago. –Godt humør og ingen klager, sier lærerne som var med.
fredag 1. september Sørfold kommune
Sørfold i fortid og framtid
Sørfold lokalhistorielag ønsker velkommen til seminar om Sørfolds historie, lørdag 16. september kl. 10.00-15.00 på Kobbelv vertshus. Det blir også paneldebatt om framtidas Sørfold. NB! Påmelding,
fredag 1. september Sørfold kommune
Kurs for pårørende
Har du et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom? Pårørendeskolen starter nye kurs 20. september, og dette er et samarbeid mellom kommunene Saltdal, Fauske og Sørfold.
torsdag 31. august Sørfold kommune
Oppstart i ungdomsklubbene
Straumen ungdomsklubb har første klubbkveld etter ferien 6. september. Her er datoer for samtlige tre ungdomsklubber i september og oktober, samt aktivitetskveld på biblioteket.
onsdag 30. august Sørfold kommune
På turné i egen kommune
Med et variert program fra opera til country inviterer Sørfolds tre distriktsmusikere til konsert i Mørsvikbotn, Røsvik og Straumen 13.- 19. september. Tittel er Der storbåra bryt, her er oversikt over tid og sted.
onsdag 30. august Sørfold kommune
Støtte til forskerutstyr for de yngste
Sørfold kommune har fått 170.000 kroner fra Utdanningsdirektoratet. Pengene skal brukes til utstyr i barnehagene i forbindelse med kommunens realfagssatsing, blant annet forskerpakker.
onsdag 30. august Sørfold kommune
Stemme hjemme?
Hvis du på grunn av sykdom eller uførhet er forhindret fra å møte i valglokalet for stortingsvalget 11. september eller på forhåndsstemming på Rådhuset, kan du søke innen 6. september om å få stemme hjemme.
tirsdag 29. august Sørfold kommune
Forfatterbesøk på biblioteket
I fjor ga han ut romanen Mine brødre, om 17 år gamle Messi som får livet sitt endret etter terrorangrep i Paris. Møt Adel Khan Farooq på biblioteket 5. september kl. 17.30.
mandag 28. august Sørfold kommune
Farlig avfall må nå leveres IRIS
Farlig avfall som oljer, maling, batteri osv. må nå leveres på IRIS`miljøtorg og ikke ved kommuneverkstedet i Trollbukta. Årsaken er forskrifter om sortering og merking.
mandag 28. august Sørfold kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

SØRFOLD

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
NORDLAND

FAVORITTER

Hordaland IT Telemark Innenriks Utenriks Bergen Næringsliv Akershus Aust Agder Kjendis Get-ligaen Fotboll Rogaland Vestfold Båt Sport Nordland Hedmark Oppland Buskerud
flere?
Trøndelag Møre og Romsdal Sogn og Fjordane Kultur Troms Vest Agder Skåne Oslo Østfold Økonomi Mobil Fiske Halloween Kvinnherad Reise Mat Helse Game of Thrones Oskarshamn Kalmar Finnmark Grue Bolig Svalbard Tesla Kultur Landbruk Sport Fotball Jul Vær Håndball Östra Göinge Inrikes Litteratur Film Helsingborg Sverige Suldal Musikk Kunst Motor Spill Vestby Forskning Båt Malmö Odda Forsvar Boksing Ishockey Kongsvinger Trav Hockey Landskrona Hässleholm Masfjorden Bil Odds BK Russland Holmestrand Trening Arendal Svelvik Mote Brexit Fedje Bærum Polen Osterøy Sjakk Tour of Norway Valg Stavanger Nord-Korea NM Risør Askøy Lillesand Trondheim Lund Barn Musik Svømming Karmøy Tjøme Sykkel Os Kristianstad Langrenn Jobb VM Eidfjord Seljord Stockholm Fjell Molde Astronomi Tinn Øvre Eiker OL Sørreisa Agdenes Vestre Slidre Verdal Skiskyting Fredrikstad Kommunesammenslåing Alta Tour de France Kävlinge Kongelig Selje Premier League Politikk Harry Potter Israel Tønsberg OBOS-ligaen Gloppen Menn Skøyter Tyskland NHL Ledare Norway Cup Mandal Evenes Jakt Moss Nedre Eiker Tvedestrand Vellinge Emmaboda Stord Vinje Sandnes Skellefteå Poker Kampsport Tromsø IL Streik Porsgrunn Holtålen Hopp Kina Russ Mercedes-Benz Ringsaker Tomelilla Europa League Fitjar Meland Eidsberg Steinkjer Hadsel Aurdal Universet Porsanger Lenvik Jevnaker Midsund Halden Klima Nannestad Ås Klatring Åstorp Rosenborg BK Haugesund Rauma Eslöv Volda Alpint Voss Näringsliv Røros Ullensvang Snowboard Sund Nybro Frankrike Nes Tana Radøy Drammen Andøy Narvik Vevelstad Kristiansand Trysil Nissedal Lyngdal Notodden Austrheim SK Brann Gjøvik Bremanger Android Dovre Viking FK Svedala Motorsport Kvænangen Måsøy Lier USA
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL