Skoda
Noen er kjempefornøyde – andre har opplevd mange problemer
Jevnt over virker Skoda Octavia-eierne godt fornøyde med sine biler, men noen unntak finnes. Det viser et dypdykk i Brooms Eierne mener hvor de som har og bruker en slik bil legger inn anmeldelser om sine brukererfaringer.
15:00 TV 2
Her er bilisten 0,02 sekunder unna å miste lappen
Utrykningspolitiet sier at det ikke er alle som vet at det Skoda-sjåføren i bildet gjør er ulovlig.
onsdag 6. oktober TV 2
Så fin bil kan du få til 50.000 kroner
Det er ikke noe problem å finne en billig bruktbil til 50.000 kroner som har både automatgir og firehjulsdrift. Problemet er at de ofte blir gamle og har gått langt, sier Broom-Benny. Men det går definitivt an å gjøre gode kjøp.
tirsdag 21. september TV 2
Opplever du dette ofte – da har du et problem
Om kjølevannet på bilmotoren stadig er under minimums-nivået er det en lekkasje. Det kan være en bagatell, men det kan også bli skikkelig dyrt om det for eksempel er en defekt topp-pakning eller liknende.
tirsdag 14. september TV 2
Denne bilen venter veldig mange nordmenn på
Skoda har hatt suksess med sin Enyaq SUV. Nå er en coupe-versjon av folke-ebilen snart på plass. Den kommer tidlig i 2022 og byr på enda lengre rekkevidde.
mandag 6. september TV 2
Synes du det er mange av disse på veiene? Det er ikke tilfeldig
Råsterkt nybil salg - og elbilandelen bare øker. I følge de siste tallene fra Opplysningsrådet for veitrafikk (OFV) var elbilandelen på hele 64 prosent i juli. Ford Mustang Mach-e topper listen av mest registrerte bil forrige måned.
mandag 2. august TV 2
Her er de mest populære dieselbilene i Norge – ett merke skiller seg ut
Skoda øverst på merkelista over de som selger mest dieselbiler i Norge - men det er Peugeot som øker klart mest. Deres SUV 5008, har nemlig mer enn doblet salget fra i fjor. Skoda Kodiaq er likevel den mest solgte dieselbilen i Norge så langt i år.
mandag 31. mai TV 2
Kundene står i kø – men her kan du få bil på dagen
Slik blir du en av de første som får storselgeren.
fredag 21. mai ABC Nyheter
MOTOR

Skoda Enyqa uten leveringstid? Nå er det mulig
Slik kan du ble en av de første som får Skodas nye bestselger: El-SUVen Enyaq. Den har nemlig begynt å dukke opp på bruktmarkedet. Her kan du få bil på dagen. iV80 har rekkevidde på opptil 528 kilometer..
torsdag 20. mai TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL