Skoda
Første smakebit: Dette kan bli en storselger
Skoda viser fram ny elektrisk stasjonsvogn. Mye tyder på at dette blir en elektrisk utgave av en bil som har solgt godt i Norge i mange år - nemlig Octavia.
onsdag 26. april TV 2
Se hva som er i Norge: – Dette er helt unikt
Skoda viser fram elektrisk SUV-konsept.
tirsdag 28. mars ABC Nyheter
Du kan spare mye penger – hvis verkstedet sier ja
Vi snakker fort om mange tusen kroner.
mandag 6. mars TV 2
Solgte bra i Norge – så startet en lang nedtur
Men Skoda sparte ikke på selvskrytet.
fredag 17. februar TV 2
Dette var tydeligvis ikke bra nok – designeren fikk sparken
Ikke fornøyd med hvordan bilene ser ut - ny mann kommer fra Bentley.
tirsdag 31. januar TV 2
Disse bruktbilene får du billig nå
Men på én har prisene økt mye de siste årene.
lørdag 7. januar TV 2
Dette har blitt den virkelige storselgeren deres
Nye Enyaq banker gamle rekorder - selv om ikke alle er utlevert.
31. desember 2022 TV 2
Måtte stoppe salget: Nå kan du ikke bestille denne lenger
Dette problemet har mange bilprodusenter.
19. desember 2022 TV 2
MOTOR

Stortest: Er det verdt å bytte rekkevidde mot effekt?
Skoda Enyaq Coupé iV RS, Tesla Model Y Performance og Ford Mustang Mach-E GT ofrer rekkevidde for ytelse, men er du glad i å kjøre bil kan det være verdt det.
3. desember 2022 ABC Nyheter
Storselger for få år siden – sjekk hva den koster nå
Har én detalj den kun deler med Rolls-Royce.
6. november 2022 TV 2
Test brukt Skoda Superb: En ting deler den med Rolls-Royce
Se Brooms bruktbil-test av Skoda Superb.
4. november 2022 TV 2
Slik skal de følge opp en norsk storselger
Skoda har akkurat annonsert at de skal lansere tre nye ebiler. Først ut av disse er en bil som kommer til å bli svært interessant for Norge: Nemlig sjuseteren VISION 7S. Skoda forteller nå at denne bil ha WLTP-rekkevidde på 600 kilometer og en ladehastighet på 200 kW.
31. august 2022 TV 2
Slik skal de følge opp en norsk storselger
Her snakker vi stor og praktisk el-SUV.
31. august 2022 TV 2
Endelig på plass: Disse venter flere tusen kunder på
Men de som bestiller nå, får en utfordring. Skoda Enyaq RS iV har nemlig leveringstid på fem-ti måneder - og Nissan Ariya leveres en gang rundt første kvartal neste år.
31. august 2022 TV 2
Dette vil bli en svært interessant bil i Norge
Nå nærmer det seg også en enda større elbil fra merket. Tidligere i sommer viste de frem de første interiørskissene av konseptbilen kalt VISION 7S. Dette er en stor og rommelig sjuseter, der vi forventer store batteripakker og dermed lang rekkevide. Nå letter Skoda litt...
23. august 2022 TV 2
Bilklassen er nesten borte – men én modell gir seg ikke så lett
Nå er dieselandelen av nybilsalget under fem prosent. Og SUV-er med dieselmotor er det nesten ingen som kjøper. Her har elbilene tatt fullstendig over, med ett unntak. Én bil holder nemlig fortsatt ganske brukbart stand: Nemlig Skoda Kodiaq.
10. august 2022 TV 2
Nå er dette Norges mest solgte bil
Det er ikke så veldig mange år siden Skoda var et bilmerke mange bare lo av. Så startet de på en skikkelig snuoperasjon. Nå er de et av Europas mest suksessrike bilmerker. Og her hjemme har Skoda gradvis bygget seg opp en sterk posisjon. I juli hadde de også Norges mest solgte og...
1. august 2022 TV 2
Slik tenker de nytt om familiebilen
Skoda viser for første gang interiørbilder av deres nye konseptbil Vision 7S. Den elektriske bilen har plass til opptil syv personer.
25. juli 2022 TV 2
Nå starter de opp igjen i Ukraina
Bransje-nettstedet opplyser nemlig at Skoda har bestemt seg for å gjenoppta produksjonen. I første omgang er det snakk om 80 biler, som skal ferdigstilles ved fabrikken i Solomonovo. Hva som skjer etter dette, kommer ifølge Skoda an på hvordan krigen utvikler seg videre. Skoda har for...
8. juni 2022 TV 2
Abonnere på bil? Forbrukerrådet fant store forskjeller
Nå er abonnement av bil et nytt alternativ til eie og leasing. Fordelene er mange - men det er også mange forskjeller. Og noen fallgruber...
3. juni 2022 TV 2
Denne har vi ventet lenge på – nå er prisen klar
I dag åpnet importøren salget av Skoda Enyaq Coupe. Og bare for å ta det med én gang: Prisen starter på 579.000 kroner, i starten er det bare snakk om en utgave, nemlig Enyaq Coupe RS iV med 4X4. Denne toppmodellen har 299 hestekrefter og maksimalt dreiemoment på 469 Nm.
1. juni 2022 TV 2
Test av Skoda Enyaq Coupé:  – Verdt å vente på
Skoda Enyaq Coupé leverer på de fleste områder, men med ukjent pris og leveringstid blir det mange ventepoeng.
10. mai 2022 ABC Nyheter
Topp 10: Her er dieselbilene vi fortsatt kjøper
Én bilmodell er klar bestselger her: Det er Skoda Kodiaq. En rommelig og ganske tøff SUV i familiebilklassen, med 4x4. Vi skal ikke så mange år tilbake i tid før dette nærmest var definisjonen på en norsk folkebil. Nå velger de aller fleste i stedet en elektrisk...
9. mai 2022 TV 2
Litt kortere rekkevidde – men det kan det være verdt
Vi har testet populære Skoda Enyaq med firehjulsdrift.
9. april 2022 TV 2
Dette er Norges topp 10 bilmerker 2022
Ved hjelp av 6 forskjellige imageparametere utarbeider YouGov en norsk og en global rangering av bilmerker som presterer spesielt bra.
6. april 2022 ABC Nyheter
60 prosent av bensin- og dieselbilene skal bort
Hos Volkswagen ligger det nå an til store kutt i modellutvalget. Finansdirektør Arno Antlitz bekrefter nå at konsernet skal kutte ut 60 prosent av alle fossile modeller, innen 2030. Det blir anslått at de til sammen har over 100 slike modeller i dag. Det betyr at en rekke velkjente biler...
6. april 2022 TV 2
Tilbakekaller biler i Norge – kan begynne å brenne
Mer enn 100.000 biler er berørt når Volkswagen-konsernet nå er i gang med å tilbakekaller biler på grunn av fare for brann. Bilene det gjelder er av en type som har vært svært populær i Norge i mange år, nemlig ladbare hybrider. - Dette dreier seg om et...
1. april 2022 TV 2
Kanskje årets beste SUV-kjøp – det er bare ett stort problem
Skoda Enyaq Coupe RS iV imponerer. Den elektriske SUVen har opptil 299 hestekrefter - og kan leveres med firehjulsdrift. Det er planlagt å åpne for bestillinger til påske. Se video:
14. mars 2022 TV 2
– Valget er enkelt: Det er denne du skal ha
Den er akkurat like lekker som konseptbilen. Det synes jeg virkelig Skoda fortjener ros for. I sum er Enyaq Coupe en bil jeg synes går utenpå de andre søsknene fra konsernet: VW ID.4 og ID.5 og «vanlig» Enyaq. Etter å ha fått oppleve Enyaq Coupe på nært hold er...
11. mars 2022 TV 2
Skuffende elbil rekkevidde
TV 2 HJELPER DEG: Skoda Enyaq har en offisiell rekkevidde på 507 km, men programleder Solveig Barstad klarte bare å kjøre 347 km før den var fullstendig tom for batteri på vinterføre.
3. mars 2022 TV 2
Menn i Skoda og kvinner i Tesla bryter fartsgrensen oftest
Kjøredata fra nær 80 millioner kjørte kilometer viser hvem som bryter fartsgrensene mest. Menn kjører fortsatt fortere enn kvinner, og vi kjørte penere i 2021 enn i 2020.
21. februar 2022 ABC Nyheter
Kvinner i Tesla og menn i Skoda er verstingene i trafikken
Skoda har klatret opp på verstinglisten over bilmerkene med flest fartsovertredelse Tesla og Audi deler andreplassen, og BMW er på tredjeplass over merkene som bryter fartsgrensen oftest. - Sorterer vi på kjønn, ser vi at kvinner i Tesla bryter fartsgrensen oftest, mens kvinner med Suzuki...
18. februar 2022 TV 2
Norgesbesøk: Enyaq Coupé iV ny elbil fra Skoda
Skoda Enyaq Coupé iV er på norgesbesøk. Den nye elbilen byr på solid rekkevidde og firehjulsdrift, men kanskje enda viktigere: Det håpes på fornuftig leveringstid.
8. februar 2022 ABC Nyheter
MOTOR

Voldsom interesse – dette sier Skoda om prisene
Dette vet vi om prisene på Skodas nye elektriske SUV.
5. februar 2022 TV 2
Snart premiere: Her får vi siste smakebit
Her forventes det stor interesse. Skoda skal nemlig vise fram sin nye elbil - nemlig coupe-utgaven av el-SUVen Enyaq. Følgelig får den det selvforklarende navnet Enyaq Coupe.
17. januar 2022 TV 2
Avgiftene økte – men noen biler slipper unna
Selv om avgiftsendringer fra nyttår ga til dels store prisøkninger for mange ladbare hybrider, er det ennå flere modeller som har uendret pris.
16. januar 2022 TV 2
Egentlig en perfekt bil for vinter-Norge
Skoda Kodiaq leverer litt av en totalpakke. Nå har vi testet den nye facelift-versjonen med dieselmotor.
13. januar 2022 TV 2
Vi har ventet lenge – men snart smeller det
Vision E-konseptet har etter hvert blitt til Enyaq Coupe iV.. Korona-pandemi og mangel på halvledere har helt sikkert vært med å påvirke at den bilen har latt vente på seg. Men nå er det strakts klart for verdenspremiere. Den er lagt til selveste nyttårsaften, 31. januar.
15. desember 2021 TV 2
Skoda Enyaq Coupe: Her er aller første smakebit
Skoda teaser sin sporty el-SUV.
15. desember 2021 TV 2
Noen er kjempefornøyde – andre har opplevd mange problemer
Jevnt over virker Skoda Octavia-eierne godt fornøyde med sine biler, men noen unntak finnes. Det viser et dypdykk i Brooms Eierne mener hvor de som har og bruker en slik bil legger inn anmeldelser om sine brukererfaringer.
24. oktober 2021 TV 2
Så fin bil kan du få til 50.000 kroner
Det er ikke noe problem å finne en billig bruktbil til 50.000 kroner som har både automatgir og firehjulsdrift. Problemet er at de ofte blir gamle og har gått langt, sier Broom-Benny. Men det går definitivt an å gjøre gode kjøp.
21. september 2021 TV 2
Opplever du dette ofte – da har du et problem
Om kjølevannet på bilmotoren stadig er under minimums-nivået er det en lekkasje. Det kan være en bagatell, men det kan også bli skikkelig dyrt om det for eksempel er en defekt topp-pakning eller liknende.
14. september 2021 TV 2
Synes du det er mange av disse på veiene? Det er ikke tilfeldig
Råsterkt nybil salg - og elbilandelen bare øker. I følge de siste tallene fra Opplysningsrådet for veitrafikk (OFV) var elbilandelen på hele 64 prosent i juli. Ford Mustang Mach-e topper listen av mest registrerte bil forrige måned.
2. august 2021 TV 2
Her er de mest populære dieselbilene i Norge – ett merke skiller seg ut
Skoda øverst på merkelista over de som selger mest dieselbiler i Norge - men det er Peugeot som øker klart mest. Deres SUV 5008, har nemlig mer enn doblet salget fra i fjor. Skoda Kodiaq er likevel den mest solgte dieselbilen i Norge så langt i år.
31. mai 2021 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL