Sarpsborg
Stor økonomisk usikkerhet
Koronapandemien fører til stor usikkerhet rundt økonomien for Sarpsborg kommune. Når kommunedirektøren nå gjør opp status, tør hun ikke anslå hvordan resultatet blir ved årets slutt.
12:40 Sarpsborg kommune
Familiehjelpen - trenger frivillige
Familiehjelpen er et nytt tilbud fra Kirkens Bymisjon og Sarpsborg kommune.
tirsdag 11:36 Sarpsborg kommune
To menn på hyttetur kom ikke tilbake fra vannscootertur
To menn i 30-årene omkom i en vannscooterulykke i Hvaler. De ble meldt savnet fredag kveld og ble funnet omkommet i sjøen lørdag morgen etter en stor leteaksjon.
lørdag 18:35 TV 2
Mandag oppheves besøksforbudet
Fra og med mandag blir det igjen muligheter for å besøke sine kjære på kommunens sykehjem. -Vi er glade for at vi endelig kan oppheve besøksforbudet, sier helsesjef Øivind Werner Johansen, -men det vil fortsatt være nødvendig å ta spesielle smittevernhensyn.
onsdag 20. mai Sarpsborg kommune
Vedtak fra bystyret
Lekeplass på torget, gang- og sykkelvei fra Hafslundsøy til Varteig og salg av Vestvold. Dette var blant sakene som bystyret behandlet på sitt møte torsdag.
onsdag 20. mai Sarpsborg kommune
Populær turkampanje
Mange sarpinger oppsøkte marka i forbindelse med gratis-kampanjen «Ti på topp Sarpsborg».
tirsdag 19. mai Sarpsborg kommune
Åpner igjen for noe utleie
Da koronapandemien slo til for fullt, ble alle kommunens bygg stengt for utleie. Også kommunens publikumsmottak ble stengt. Nå blir det en gradvis gjenåpning.
tirsdag 19. mai Sarpsborg kommune
Politimann i Sarpsborg påkjørt, bilfører siktet
En politimann ble mandag påkjørt mens han dirigerte trafikken etter en bilbrann i Sarpsborg. Føreren av en varebil er pågrepet.
mandag 18. mai ABC Nyheter
VIKEN

Kommuneoverlegen om isolasjon, karantene og nærkontakter
Får du påvist korona skal du i isolasjon, mens alle som har vært i nærkontakt med deg skal i karantene. Men hva er egentlig isolasjon og karantene, og når er man i nærkontakt med noen?
mandag 18. mai Sarpsborg kommune
Redusert åpningstid i barnehagene gjennom sommeren
For å kunne følge myndighetenes smitteverntiltak, og samtidig sørge for stabilitet blant ansatte og barnehagebarnas beste, vil åpningstidene i de kommunale barnehagene fortsatt være redusert gjennom sommeren.
mandag 18. mai Sarpsborg kommune
Se 17. mai-gudstjenesten fra Sarpsborg kirke her
lørdag 16. mai Sarpsborg kommune
Se 17. mai-sending fra Sarpsborg her
17. mai-komiteen har i samarbeid med SA hatt en direktesendt og lokal 17. mai-sending fra kl. 10.00 på nasjonaldagen. Du kan også se den i opptak.
fredag 15. mai Sarpsborg kommune
250 barn med en hyllest til Ulrikke Brandstorp
Barna fra Villekulla barneteater i Sarpsborg har vært i et musikkvideo og spilt inn «Attention» på deres helt egne måte. Den noe mer barnvennlige utgaven av låten har en medfølgende musikkvideo, som er spilt inn på forskjellige steder i Sarpsborg.
fredag 15. mai TV 2
-Vi er der for ungdommen
Kommunens ungdomskontakter er tilbake for fullt. Etter lang tid med stengte skoler og ungdomsklubber, er det mange ungdommer som trenger noen å snakke med.
torsdag 14. mai Sarpsborg kommune
Slik kan du feire 17. mai
På grunn av smittefaren for koronavirus, blir som kjent årets 17. mai-feiring annerledes enn vanlig. Nå må du holde en meter avstand fra andre enn dine hustandsmedlemmer, være færre samlet og se gjerne 17. mai-sending fra Sarpsborg på sa.no eller sarpsborg.com.
onsdag 13. mai Sarpsborg kommune
Gikk du glipp av Oppvekstkonferansen? Se den her
Over 7.000 seere var innom da Oppvekstkonferansen ble sendt direkte fra Glenghuset 13. mai. Det store trekkplasteret var psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery.
mandag 11. mai Sarpsborg kommune
Planlegger for gjenåpning
Grunnskolene åpner for fullt på onsdag til uka. Men det planlegges for flere gjenåpninger i Sarpsborg.
fredag 8. mai Sarpsborg kommune
Markerte frigjørings- og veterandagen
På grunn av smittefaren og koronaviruset, måtte årets 8. mai-markering foregå uten publikum. På selve dagen var det kransnedleggelse ved monumentet for De falne. Musikkinnslag ble filmet i forkant. Se filmen her.
fredag 8. mai Sarpsborg kommune
Skolene åpner for alle onsdag 13. mai
Mandag 11. og tirsdag 12. mai blir det ingen undervisning for elever i kommunale grunnskoler i Sarpsborg. SFO vil også være stengt. Onsdag 13. mai åpner skolene for alle elever.
fredag 8. mai Sarpsborg kommune
Ønsker ny lekeplass
Formannskapet ønsker at det skal komme en ny lekeplass på torget. Nå sendes saken til rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne før den skal videre til bystyret 19. mai.
fredag 8. mai Sarpsborg kommune
Glad for gjenåpning
Ordfører Sindre Martinsen-Evje er glad for at regjeringen nå har lagt planer for en gjenåpning av samfunnet, som blant annet innebærer at alle skal tilbake på skolen. Mer informasjon om hvordan gjenåpningen vil skje i Sarpsborg kommer fredag ettermiddag.
torsdag 7. mai Sarpsborg kommune
Nei til ny runde med jernbane
Bane NOR har bedt Sarpsborg kommune om å ta en ny vurdering av om jernbanestrekningen mellom Rolvsøy og Borg bryggerier skal legges ut på høring. Det blir imidlertid ingen ny politisk behandling.
torsdag 7. mai Sarpsborg kommune
Sarpsborg scene får 1 million kroner og skaper opplæringsarena for unge
Sarpsborg scene er stolte og glade mottagere av en sum på hele 1 million kroner til et prosjekt som skal gjøre det nyrestaurerte kulturhuset til en opplæringsarena for elever i videregående skole. Dette er den største tildelingen til bedrifter i Sarpsborg noensinne fra...
torsdag 7. mai Sarpsborg kommune
Avventer nye regler
Det blir foreløpig ingen endringer på arrangementer og utleie i regi av Sarpsborg kommune. -Vi avventer de nye reglene som sentrale myndigheter har bebudet til torsdag denne uka, sier helsesjef Øivind Werner Johansen.
tirsdag 5. mai Sarpsborg kommune
Vi søker ledere til Flyt-programmet
Kronprinsparets Fond og Sarpsborg kommune starter opp Flyt-programmet igjen høsten 2020. Nå søker vi gode ledere til dette programmet.
tirsdag 5. mai Sarpsborg kommune
Har du barn? Få med deg gratis konferanse med Hedvig Montgomery
Oppvekstkonferansen 2020 i Sarpsborg sendes direkte på nett. Alle interesserte kan følge konferansen gratis fra sofakroken.
mandag 4. mai Sarpsborg kommune
Kommunen får hjelp av permitterte Ulrik – kan du også hjelpe?
- I min ordinære jobb mistet vi hele livsgrunnlaget over natten grunnet korona. Derfor var det en flott mulighet å få komme til kommunen da jeg ble permittert, sier Ulrik Bråthen. Han er en av mange som bidrar i Sarpsborg under korona-krisen.
fredag 1. mai Sarpsborg kommune
Olavsdagene avlyst
-Hverken «Olav Den Heldige» eller vikingmarkedet i Landeparken gjennomføres i år. Det sier ordfører og leder for styringsgruppa for Olavsdagene, Sindre Martinsen-Evje.
torsdag 30. april Sarpsborg kommune
Kommunale avgifter for 2. kvartal er sendt ut
Kommunale avgifter for 2. kvartal 2020 er nå sendt ut. Avgiftene er høyere enn de du fikk i 2019. Her får du se forskjellene, og vite hvorfor.
torsdag 30. april Sarpsborg kommune
Enda flere kan testes
Sarpsborg kommune vil tilby flere sarpinger å bli testet for koronavirus. Så lenge det er god nok kapasitet, vil vi kunne teste alle med mistanke om koronasmitte.
torsdag 30. april Sarpsborg kommune
De aller fleste barna er tilbake i barnehage og på småskoletrinnet
Etter å ha vært stengt gjennom flere uker, begynner nå hverdagen så smått å komme tilbake for de fleste barnehagebarn og elever på 1. til 4. trinn i Sarpsborg.
onsdag 29. april Sarpsborg kommune
Fortsatt ledige barnehageplasser
Etter at hovedopptaket til barnehager i Sarpsborg nå er gjennomført, er det fortsatt en del ledige barnehageplasser igjen.
mandag 27. april Sarpsborg kommune
Russen tar ansvar
-Russefeiringen i år blir annerledes, men vi skal klare å ha det moro selv om vi ikke møtes, sier russepresident på St. Olav, Fredrik Lillestrand. Kontaktperson i kommunen, Tone Faale, er stolt av at ansvaret russen tar.
fredag 24. april Sarpsborg kommune
VIKEN

Skolene åpner 27. april for 1.–4. trinn
Mandag 27. april åpner skolene i Sarpsborg for elevene på 1. – 4. trinn. Velkommen tilbake!
torsdag 23. april Sarpsborg kommune
Barneskolene har plandag fredag
Fredag 24. april er det plandag for de kommunale barneskolene i Sarpsborg. Det blir derfor ingen hjemmeundervisning for elevene på 1. - 7. trinn denne dagen.
torsdag 23. april Sarpsborg kommune
Mulig med besøk på bofellesskap
Det vil nå være mulig å besøke beboere i bofellesskap. På grunn av smittefare vil det imidlertid fortsatt være sterke restriksjoner på besøk.
torsdag 23. april Sarpsborg kommune
Nå kommer de kommunale avgiftene
Kommunale avgifter for 1. kvartal 2020 sendes nå ut. Avgiftene er høyere enn de du fikk i 2019. Her får du se forskjellene, og vite hvorfor.
onsdag 22. april Sarpsborg kommune
8. mai-markering uten publikum
Markeringen av frigjørings- og veterandagen 8. mai vil i år skje uten publikum, men alt filmes slik at alle kan se det samme dag.
tirsdag 21. april Sarpsborg kommune
Flere skal testes
Det er nå anbefalt at flere grupper med symptomer bør testes for mulig koronasmitte. Det gjelder blant andre voksne med alvorlig, underliggende sykdom og også barn, elever og ansatte i barnehager og skoler.
mandag 20. april Sarpsborg kommune
Barnehagene åpner mandag 20. april
Alle de kommunale barnehagene i Sarpsborg åpner mandag 20. april. Denne dagen åpner også de aller fleste private barnehagene i Sarpsborg.
fredag 17. april Sarpsborg kommune
Fordeling av treningstid i kommunale anlegg
Her kan du se resultatet etter første tildeling av treningstid i kommunale idrettsanlegg for sesongen 2020/2021.
torsdag 16. april Sarpsborg kommune
Rettssaken gikk ikke etter planen – nesten alle ble syke
Sarpsborg tingretts største sal og strenge smittevernregler var ikke nok til å hindre at aktor, tiltalte, forsvarer, meddommere og en observatør pådro seg koronavirus.
onsdag 15. april TV 2
Slik blir den digitale markeringen av 17. mai
onsdag 15. april Sarpsborg kommune
Båtliv og camping med måte
Det vil være mulig med camping og båtliv i Sarpsborg så lenge smittevernreglene overholdes. Og rådet er fortsatt at unødige fritidsreiser skal unngås.
onsdag 15. april Sarpsborg kommune
Bålbrenning, griller og telting i Sarpsborg
onsdag 15. april Sarpsborg kommune
Unni Skaar går av som kommunedirektør
Unni Skaar har i dag gitt beskjed om at hun går av som kommunedirektør i Sarpsborg kommune når hun fyller 62 år til høsten.
onsdag 15. april Sarpsborg kommune
Påskehilsen fra oppvekstdirektøren
Direktør oppvekst, Erik Bråthen, kommer med sin påskehilsen til alle foreldre, foresatte og ansatte i skoler og barnehager.
onsdag 8. april Sarpsborg kommune
To dømt for voldtekt av ung gutt
En kvinne er dømt til fengsel, mens en jente er dømt til ungdomsstraff etter seksuell omgang med en tolv år gammel gutt i Sarpsborg.
onsdag 8. april ABC Nyheter
Gradvis åpning i april
Sarpsborg kommune legger opp til en gradvis åpning av skoler og barnehager fra 20. april. Det blir også oppmykninger på noen andre områder, mens arrangementer fortsatt vil være forbudt.
tirsdag 7. april Sarpsborg kommune
Ny kommunedirektør ansatt
- Jeg er glad og ydmyk for at jeg har fått tillit til en så viktig og sentral jobb. Dette sier Turid Stubø Johnsen som blir ny kommunedirektør i Sarpsborg kommune.
tirsdag 7. april Sarpsborg kommune
Tips til hjemmetrening for eldre
Det er viktig for eldre å holde seg i aktivitet for å opprettholde den fysiske funksjonen sin. Her er tips til hjemmetrening.
mandag 6. april Sarpsborg kommune
Informasjon om skattemeldingen
mandag 6. april Sarpsborg kommune
Tilbud til unge i Sarpsborg i påskeferien
Trenger dere tips til noe å finne på? Her er det samlet noen aktiviteter og tilbud som passer for de litt større barna/ungdommene i Sarpsborg:
fredag 3. april Sarpsborg kommune
Første korona-dødsfall
Sarpsborg fikk i går sitt første dødsfall på grunn av korona-virus.
fredag 3. april Sarpsborg kommune
Skoler og barnehager i og etter påske
Sarpsborg kommune vil tilby tilsyn av barn i barnehage og SFO også gjennom hele påskeuken. Men det er fortsatt ikke avklart om det blir normal oppstart etter påske.
fredag 3. april Sarpsborg kommune
Gjennomførte formannskapsmøtet digitalt for første gang
Selv om ikke politikerne kunne møtes, gjennomførte de i dag et formannskapsmøte via nettet.
torsdag 2. april Sarpsborg kommune
Bystyremøte utsettes
Bystyrets ansettelse av ny kommunedirektør er utsatt til tirsdag 7. april.
torsdag 2. april Sarpsborg kommune
Endringer i sykehjemmene
Sarpsborg kommune gjør endringer på sine sykehjem for å skille mellom de korona-smittede og de øvrige beboerne. Helsehuset og Kurland sykehjem er først ut.
tirsdag 31. mars Sarpsborg kommune
VIKEN

Gatedalen åpner for privatkunder
Torsdag 2. april åpnet Gatedalen miljøanlegg også for privatkunder. Du må regne med at det kan bli kø ettersom vi vil ha maksimalt 8-10 biler inne i anlegget samtidig.
tirsdag 31. mars Sarpsborg kommune
Bedre for pasienter og pårørende
Beboere på sykehjemmene i Sarpsborg får nå sitt eget, lokale underholdningstilbud på TV-ene sine. Nettbrett til alle sykehjem og bofellesskap vil også gjøre livet lettere for beboere og pårørende.
tirsdag 31. mars Sarpsborg kommune
Nasjonale og lokale tiltak for å styrke kulturfeltet
Her finner du informasjon om lokale og nasjonale tilskudd og tiltak rettet mot kultur- og idrettslivet.
tirsdag 31. mars Sarpsborg kommune
Norske toppklubber får starte opp igjen med treninger
Klubbene har blitt hørt.
tirsdag 31. mars TV 2
Sarpsborg åpner "takeaway-bibliotek"
- Vi vet at det er mange som savner biblioteket og at det er mange som trenger noe å underholde seg med i disse hjemmetider. Den gode nyheten er at Sarpsborg bibliotek nå åpner for takeaway, sier en glad bibliotekssjef Anette Kure.
mandag 30. mars Sarpsborg kommune
Kommunen hjelper næringslivet
Sarpsborg kommune foreslår å yte ekstra hjelp til det lokale næringslivet for å bøte på noen av skadene som korona-pandemien forårsaker.
mandag 30. mars Sarpsborg kommune
Innstilt som ny kommunedirektør
Turid Stubø Johnsen er innstilt som ny kommunedirektør i Sarpsborg kommune etter Unni Skaar. Bystyret tar den endelige avgjørelsen fredag.
mandag 30. mars Sarpsborg kommune
Disse veiene får ny asfalt i 2020
10 millioner kroner skal brukes til ny asfalt på totalt 7 prosjekter over 3,9 kilometer. I tillegg kommer veiprosjekter hvor vi legger nye vann- og avløpsrør.
mandag 30. mars Sarpsborg kommune
Informasjon om tilskudd til lag og foreninger
Vedrørende Sarpsborg kommunes ordning for drifts- og aktivitetstilskudd rettet mot lag og foreninger:
fredag 27. mars Sarpsborg kommune
God tur, men følg skiltene
En ny helg står for døra, og mulighetene er mange for å få frisk luft. Men husk rådene om god håndhygiene, hold avstand til andre og unngå grupper på flere enn fem personer. Nå har kommunen satt opp skilt på de mest besøkte plassene og kommer med...
fredag 27. mars Sarpsborg kommune
Pasient smittet
En pasient på Helsehuset har i dag fått påvist smitte av koronaviruset. Det er liten fare for at smitten har blitt overført til andre.
torsdag 26. mars Sarpsborg kommune
Tiltakene fortsetter
Tiltakene for å redusere spredningen av korona-smitte fortsetter fram til etter påske. -Vi må bare være tålmodige og fortsette dugnaden, sier ordfører Sindre Martinsen-Evje.
tirsdag 24. mars Sarpsborg kommune
Hjemmetjenesten ønsker økt samarbeid med pårørende
Hjemmetjenesten forbereder seg på å kunne hjelpe mange koronasmittede hjemme. Nå ber de pårørende om hjelp.
tirsdag 24. mars Sarpsborg kommune
Mer penger til vedlikehold
Kommunen vil bevilge fem millioner kroner ekstra til vedlikehold av kommunens bygg. Arbeidet fremskyndes slik at det kan utføres mens byggene er stengt.
tirsdag 24. mars Sarpsborg kommune
Foreldretelefonen er åpen alle hverdager mellom 09 og 14
Begynner det å tære på med hjemmeskole og hjemmebarnehage? Trenger dere tips, råd eller hjelp til å få litt bedre dager? Ring Sarpsborg kommunes foreldretelefon på 482 41 091.
mandag 23. mars Sarpsborg kommune
Gode råd for helgen
- Husk god hånd- og hostehygiene og hold god avstand til andre! Det er det klare rådet til helsesjefen når vi nå går inn i helgen.
fredag 20. mars Sarpsborg kommune
Åpner digitalt kulturhus for ungdom
I dag åpner det digitale ungdomshuset Ungdommens Kulturhus Online.  - Behovet for fritidsklubber og ungdomshus har kanskje aldri vært større enn nå, men vi er nødt til å holde stengt. Nå skaper vi et digitalt aktivitetstilbud, sier Ole Martin Gjestad og Camilla Tangen...
fredag 20. mars Sarpsborg kommune
Avisa Nordland Sarpsborg Fredriksstad Blad Sarpsborg Sarpsborg Arbeiderblad Sarpsborg Tidens Krav Sarpsborg Akershus Amtstidende Sarpsborg Halden Arbeiderblad Sarpsborg Porsgrunns Dagblad Sarpsborg Moss Avis Sarpsborg Sarpsborg kommune Smaalenenes Avis Sarpsborg Rakkestad Avis Sarpsborg Avisa Nordland Sarpsborg Fredriksstad Blad Sarpsborg Sarpsborg Arbeiderblad Sarpsborg Tidens Krav Sarpsborg Akershus Amtstidende Sarpsborg Halden Arbeiderblad Sarpsborg Porsgrunns Dagblad Sarpsborg Moss Avis Sarpsborg Sarpsborg kommune Smaalenenes Avis Sarpsborg Rakkestad Avis Sarpsborg Avisa Nordland Sarpsborg Fredriksstad Blad Sarpsborg Sarpsborg Arbeiderblad Sarpsborg Tidens Krav Sarpsborg Akershus Amtstidende Sarpsborg Halden Arbeiderblad Sarpsborg Porsgrunns Dagblad Sarpsborg Moss Avis Sarpsborg Sarpsborg kommune Smaalenenes Avis Sarpsborg Rakkestad Avis Sarpsborg Avisa Nordland Sarpsborg Fredriksstad Blad Sarpsborg Sarpsborg Arbeiderblad Sarpsborg Tidens Krav Sarpsborg Akershus Amtstidende Sarpsborg Halden Arbeiderblad Sarpsborg Porsgrunns Dagblad Sarpsborg Moss Avis Sarpsborg Sarpsborg kommune Smaalenenes Avis Sarpsborg Rakkestad Avis Sarpsborg Avisa Nordland Sarpsborg Fredriksstad Blad Sarpsborg Sarpsborg Arbeiderblad Sarpsborg Tidens Krav Sarpsborg Akershus Amtstidende Sarpsborg Halden Arbeiderblad Sarpsborg Porsgrunns Dagblad Sarpsborg Moss Avis Sarpsborg Sarpsborg kommune Smaalenenes Avis Sarpsborg Rakkestad Avis Sarpsborg Avisa Nordland Sarpsborg Fredriksstad Blad Sarpsborg Sarpsborg Arbeiderblad Sarpsborg
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

SARPSBORG

VIKEN

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL