Salangen
Fikk forenklet forelegg for fart i Salangen - endte opp med å miste lappen
Troms politidistrikt melder i sin logg tidlig lørdag kveld at politiet stanset en bilfører på grunn av hastighet.Sjåføren fikk et forenklet forelegg.- Vedkommende hadde fire…
19:19 Fremover
En sjåfør hadde det litt for travelt i Salangen
I Salangen er en bilfører blitt stanset og ilagt forenklet forelegg for hastighet. Vedkommende hadde fire prikker på førerkortet sitt fra før av, og fikk…
18:52 $ Nordlys
Melkebil havnet i grøfta
TENNEVOLL: Sjåføren av en melkebil på oppdrag for Tine Meierier kjørte av veien på Fylkesvei 141 fredag ettermiddag.
lørdag 10:46 Salangen-Nyheter
- Det var som i en drøm
TENNEVOLL/OSLO: Thea Christine Bakkeid (13) fikk sitt livs store opplevelse i Oslo Spektrum i går kveld da hun var på "Marcus og Martinus"- konsert. Ungjenta ble nemlig invitert opp på scenen til guttene fra Trofors.
lørdag 10:36 Salangen-Nyheter
Penger til seniortiltak
SJØVEGAN/TENNEVOLL: Salangen og Lavangen kommuner har fått totalt 41.000 kroner til trivselstiltak for eldre. Pengene går blant annet til seniorkino og seniorjulebord.
lørdag 08:15 Salangen-Nyheter
Sender 5.200 grønne menn på veiene neste uke
Forsvaret lader opp til storøvelse
fredag 19:10 Fremover
- Er i hjertet til bygda
ÅSHEIM: Åsheim grendehus har ligget ved randen av å gå "konkurs". Derfor ble det i går gjort et grep der styret og andelseierne slo hodene sine sammen for å redde grendehuset i Øvre Salangen.
fredag 17:42 Salangen-Nyheter
Slik gikk det med Eline og de andre i Hovedlandsrennet på ski fredag
Les hvordan det gikk med Eline Hansen fra Ballangen og andre lokale gutter og jenter i Hovedlandsrennet på ski fredag.
fredag 17:13 Fremover
TROMS

Hvor er kloa blitt av?
SJØVEGAN/BRØSTADBOTN: I forbindelse med diverse oppdrag for kunder i Dyrøy og Salangen skogene, etterlyser Salangsved en gjenglemt tømmerklo til traktor. Leteaksjonen har vart siden 2012.
fredag 12:36 Salangen-Nyheter
Brannstasjon- orientering
ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre fikk torsdag orientering om lokalisering av ny brannstasjon i kommunen. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
fredag 09:07 Salangen-Nyheter
- Dette gir meg frihet
SJØVEGAN: I hele 20 år har Bjørn-Håkon Liland kunne holdt tittelen som Norges første og eneste "kjørende feskkakselger" gjennom Lofotprodukt AS. I går ankom han Salangen kommune for å dele ferske smaksopplevelser fra Lofoten.
fredag 07:30 Salangen-Nyheter
- Alle er berørt
TENNEVOLL: Tredje uka i mars dukker det opp 10 bøssebærere i Lavangen kommune. De kommer fra Lavangen frivilligsentral og representerer kreftforeningen når de lokalt arrangerer tiltaket "Krafttak mot kreft".
fredag 07:15 Salangen-Nyheter
- Må ha noe å gjøre
RØKENES: For tiden har snøfallet holdt seg langt unna Troms for å gi plass til solfylte dager. Dette gjør hverdagen for maskinfirmaer som brøyter snø litt kjedelig, men ikke for Røkeneshamn Maskin AS i Lavangen.
fredag 07:00 Salangen-Nyheter
– Ingen som melder fra
SJØVEGAN: Fra krysset til Smedalsveien og østover langs fylkesveien gjennom Sjøvegan sentrum er det nå mørkt i gatelysene. Dette kunne vært rettet tidligere om noen hadde varslet Statens Vegvesnet om det.
torsdag 17:15 Salangen-Nyheter
Måtte stenge i en time
SJØVEGAN: Onsdag måtte Extra på Sjøvegan holde stengt i omkring en time på grunn av en teknisk feil i sikringsskapet som satte alle kassaapparat ut av drift.
torsdag 12:45 Salangen-Nyheter
Følg møtet direkte !
ÅRSTEIN: Følg kommunestyremøtet i Gratangen direkte her fra kl. 09:00 torsdag. Møtet finner sted i kommunestyresalen på rådhuset.
torsdag 09:16 Salangen-Nyheter
LHL inviterer til årsmøte
SJØVEGAN: 28. februar inviterer LHL Salangen til årsmøte på SAFA. Leder i LHL Salangen, Nikolay Nordmo forteller at de har det siste året hatt en økning av medlemmer, og spesielt flere yngre medlemmer.
torsdag 07:30 Salangen-Nyheter
Nissen koser seg i sola
SJØVEGAN: At sola skinner på julepynt er noe som slett ikke er et vanlig syn her i Nord-Norge, men salangsværinger er som kjent litt ekstra glad i jula, og det nærmer seg stadig påske.
torsdag 07:15 Salangen-Nyheter
Skal på hovedlandsrennet
SJØVEGAN: Henning Berg Frantzen, Ivar Fredheim og Ariane Daleng fra SIF Ski reiser torsdag ned til Lygna i Oppland for å være med å delta på hovedlandsrennet.
torsdag 07:00 Salangen-Nyheter
Jaktprat med kongen
SJØVEGAN: I dag fyller H.M. Kong Harald V 81 år. Pensjonert bussjåfør Bård Nyland forteller om da han ble invitert ned til slottet å slo av litt jaktprat med Kongen.
onsdag 17:11 Salangen-Nyheter
Hakket is på kveldstid
SJØVEGAN: Etter at en bekymret salangsværing gikk ut på sosiale medier om den meget skumle tilstanden til trappen ved Ryet som er så iset at trinnene nesten var borte tok ildsjel Stian Aglen Løkse spettet fatt.
onsdag 12:48 Salangen-Nyheter
Aleksanders Radioshow!
SJØVEGAN: Se reprisen av fjerde utgave av Aleksanders Radioshow! I denne runden tittet vi over mot Salangen-Nyheters redaktør, Knut-Arild Johansen, og gjorde oss mer kjent med mannen! Vi snakket også om innholdet av 4. episode av "Salangen-Nyheter". Blant annet Millionfisken, og...
onsdag 11:18 Salangen-Nyheter
– Dette er et vinnerlag
SJØVEGAN: I går var det kick-off møte for de ansatte i Extra Sjøvegan. Her var assisterende kjedesjef i Extra, Andreas Ruud og foredragsholder Morten Brandt for å gi ytterligere motivasjon til butikkmedarbeiderne.
onsdag 07:30 Salangen-Nyheter
Gubberenn i Bjørkebakken
BJØRKEBAKKEN: Skjærtorsdag inviterer Bjørkebakken og Omegn Grendelag til en ny runde med det tradisjonsrike Gubberennet. Her blir det mye moro i løypa, med premieutdeling og dans på kvelden.
onsdag 07:15 Salangen-Nyheter
Sporty og inkluderende
SJØVEGAN: Tirsdag arrangerte Salangen skole sitt eget OL. De omlag hundre elevene på småtrinnet var med å deltok i en rekke spennende grener og koste seg ute med pølser og kakao.
onsdag 07:00 Salangen-Nyheter
Et lite tussefelt
SJØVEGAN: I historiens lange løp har menneskeheten jobbet hardt med å gjøre hverdagen både enklere og hyggeligere. I Salangen kommune vises det slik hensyn til overnaturlige vesen som skal krysse veiene.
tirsdag 17:48 Salangen-Nyheter
- Ikke ny dør på Kåre...
SJØVEGAN: Den lokale kafeen på Sjøvegan "Kåre på Kaia" har nå gjort moderate endringer i sitt eksteriør, medeier av kafeen, Dina Bay har nå demontert sprossene rundt vinduene på inngangsdørene til retro-kafeen.
tirsdag 15:41 Salangen-Nyheter
Bra oppmøte på åpningen
ALTEVATN: Torsdag åpnet scooterløypene ved Altevatn i Bardu. To mil med rekreasjons-løypenett er nytt av året. I overkant av seksti skutere og langt flere folk hadde møtt opp til åpningen.
tirsdag 12:59 Salangen-Nyheter
Sandra Lyng kommer til Millionfisken
Fra før er det kjent at Millionfisken har booket CC Cowboys og Silya.
tirsdag 12:42 Fremover
Prøver lykken igjen
SJØVEGAN: I fjor høst skrev vi om SIF Turn som søkte etter trenere. Dette resulterte i at de fikk en ny trener. Nå trenger de flere trenere og prøver lykken igjen.
tirsdag 07:30 Salangen-Nyheter
Akrobatisk karneval
SJØVEGAN: I går kveld var omlag femti turnere samlet inne i Salangshallen for en helt spesiell turnøkt. Da var det duket for karnevalsturn hvor turnerne fikk utøve sine kunster mens de var kledd som sine helter.
tirsdag 07:15 Salangen-Nyheter
– Klubben er i vekst
SJØVEGAN: Den 22. mars er det endelig klart for årsmøte i SIF Friidrett. Etter at laget sto i fare for å bli lagt ned ser det nå ut til at de går en lysere fremtid i møte.
tirsdag 07:00 Salangen-Nyheter
Fjellkysten er fullbooket
SOLØY: Første helga i juni arrangerer Fjellkysten også i år Trekkspillfestival. – Enda før programmet er lagt ut er turisthotellet allerede fullbooket, forteller daglig leder, Tor Lyngmo.
mandag 17:15 Salangen-Nyheter
TROMS

– Jeg fikk en ny glød
SJØVEGAN: Tordag kveld var det idémyldringsmøte inne på Frivilligsentralen på Tennevoll i forbindelse med Lavangsvekka 2018. Her kom det gode forslag som styret nå skal jobbe videre med.
mandag 12:45 Salangen-Nyheter
Memoose på Soløy
SOLØY: Lørdag kveld var den legendariske revyen på Soløy i Lavangen på plass igjen. I år var reker byttet ut til fordel for hamburgere og pølser. Men revyen som ungdomslaget hadde laget bar ikke preg av å ha tapt seg - tvert i mot.
mandag 09:10 Salangen-Nyheter
Blir økt trafikk langs veien
SJØVEGAN: Det pågår nå arbeid med å settes opp gatelys langs St.hansveien på Sjøvegan. Dette er et trafikksikkerhetstiltak som underligger prosjektet Karavika Boligfelt.
mandag 07:15 Salangen-Nyheter
Usikkert når tomta frigis
SJØVEGAN: Etter brannen på Øvre Sjøvegan i slutten av januar har politiet nå utført åstedsbefaring, men de har enda ikke kommet frem til noen konkret brannårsak. Det er usikkert når etterforskningen vil være ferdig.
mandag 07:00 Salangen-Nyheter
Elg på "bytur" avlivet
SJØVEGAN: Ettersøksringen ble lørdag morgen tilkalt til Sjøvegan-sentrum, der en elgku som var syk ble avlivet.
lørdag 17. februar Salangen-Nyheter
Buska opp av pipa
SJØVEGAN: Det er ikke bare hestehov som kommer opp på rare steder. Det gjør andre vekster også og på mange forskjellige steder. Det er tydelig at planter vokser hvor folk er.
lørdag 17. februar Salangen-Nyheter
God stemning i salen
SJØVEGAN: I går kveld var komiker Pål Riise på besøk i Salangen kulturhus hvor han holdt show til inntekt for nakkeskadde Benedicte Iselin Johansen. Knappe femti personer hadde tatt turen for å se den morsomme finnmarkingen.
lørdag 17. februar Salangen-Nyheter
Sentrum på 1950-tallet
SJØVEGAN: Salangen-Nyheter fikk for omlag 2 uker siden et filmklipp fra 1950-tallet som omhandlet oppbyggingen av helsehuset i Smedalen i Sjøvegan. På dette klippet får vi også et nærmere innblikk på hvordan gamle Sjøvegan- sentrum så ut for 60 år siden.
lørdag 17. februar Salangen-Nyheter
Kolliderte front mot front
SJØVEGAN: Ved 15:50 tiden i dag ble det meldt fra om bilulykke på Sjøvegan. To personbiler var involvert i front mot front kollisjonen. Ingen personer kom til skade under ulykken.
fredag 16. februar Salangen-Nyheter
Trafikkulykke i Salangen: Store materielle skader
Nødetatene har rykket ut på melding om en trafikkulykke i Salangen.Det melder Troms politidistrikt rundt 15.45 fredag ettermiddag.– To involverte kjøretøy. Det er ikke meldt…
fredag 16. februar Fremover
Graver ny drenering
LØKSEBOTN: Svendsen Maskin AS driver for tiden arbeid ved Fylkesvei 84 i Løksebotn. Her skal det graves ut og legges i duk og nye masser for å få bedre drenering fra veien.
fredag 16. februar Salangen-Nyheter
På tide å melde seg på!
SJØVEGAN: Erfaringen tilsier at den største bølgen med påmeldinger til UKM i Salangen skjer like før fristen, men denne gangen oppfordrer kulturskolerektor, Bjarne Dahlberg ungdommen om å være kjappere på avtrekkeren.
fredag 16. februar Salangen-Nyheter
Ungdomsbasen er åpen
TENNEVOLL: Ungdomsbasen i Lavangen har nå startet opp igjen etter en pause på over to år. De har hatt åpent de siste tre tirsdagene, og besøkstallene ser lovende ut.
fredag 16. februar Salangen-Nyheter
Forfatterbesøk på skolen
SJØVEGAN: I dag var forfatter Monica Steinholm på Salangen skole hvor hun holdt foredrag om skrive fortellinger, og hvordan konflikter kan være nøkkelen til en god historie.
fredag 16. februar Salangen-Nyheter
Kommer til Millionfisken
SJØVEGAN: Det er nå offentliggjort at Norwegian Creedence og Sandra Lyng Haugen kommer til Sjøvegan i sommer under Salangens store folkefest. Silya og CC Cowboys skal også opptre under Millionfisken 2018.
torsdag 15. februar Salangen-Nyheter
– Et veldig bra kurs
SJØVEGAN: I dag var første informasjonsmøte i Salangen kommune i forbindelse med Demensvennlig Samfunn. En av de som var med å deltok var personalkonsulent ved Salangen kommune, Åshild Utmo som syntes kurset var veldig informativt.
torsdag 15. februar Salangen-Nyheter
Ny lokaldesignet logo
SJØVEGAN: For litt siden kom det en gladnyhet fra gjenget som tilhører Salangen Brann og Redning, for de kunne nemlig avsløre til befolknigen at de nå kommer med en aldri så liten endring som kan observeres i framtiden.
torsdag 15. februar Salangen-Nyheter
For første gang i Dyrøy
BRØSTADBOTN: I vinterferien inviteres det til spennende vinteraktiviteter i Dyrøy kommune. Hundesledekjøring, overlevelseskurs og vintercamp er noen av aktivitetene på lista.
torsdag 15. februar Salangen-Nyheter
Full sal for Leo Ajkic
SJØVEGAN: I går formiddag besøkte det kjente TV-ansiktet, Leo Ajkic Sjøvegan videregående skole for å holde et veldig personlig foredrag om hans opplevelser som flyktning fra eget hjemland.
torsdag 15. februar Salangen-Nyheter
Øvelse i panserbataljon
SETERMOEN: Det pågår nå en militærøvelse langs E6 på strekningen mellom Gratangen og Målselv. Det er for tiden stor militær trafikk langs veiene.
onsdag 14. februar Salangen-Nyheter
Operasjonen var vellykket
SJØVEGAN: Nå er nakkeskadde Benedicte Iselin Johansen fra Salangen i Barcelona for å få den nødvendige operasjonen hun selv må betale. Fredag kommer stand-up komiker Pål Riise til Salangen for å gjøre et show til inntekt for Benedicte.
onsdag 14. februar Salangen-Nyheter
Se Aleksanders Radioshow!
SJØVEGAN: Se tredje utgave av Aleksanders Radioshow! I denne omgangen fokuserte vi på sjefen over alle sjefer, nemlig Jon Henrik! Vi bet også tak i ting som skjedde i 3. episode av "Salangen-Nyheter". Blant annet Nord-Norsk Villmarksmesse i Bardu, og den nye sognepresten i Lavangen, Stig...
onsdag 14. februar Salangen-Nyheter
Følg møtet direkte !
MOEN: Følg kommunestyremøtet i Målselv direkte her fra kl. 09:00 onsdag. Møtet finner sted i kommunestyresalen på rådhuset.
onsdag 14. februar Salangen-Nyheter
Produksjonen går sin gang
SALANGSVERKET: Nå begynner ting virkelig å ta form inne på det nye smoltanlegget til Salangfisk AS ved Salangsverket. Produksjonen er kommet godt i gang selv om det enda pågår bygningsarbeid der.
onsdag 14. februar Salangen-Nyheter
Se opp for Amor-piler!
SJØVEGAN: Dagen for kjærlighet, nærhet og oversvømmelse av illustrerte hjerter står for dør. Valentinsdagen, også kalt Alle hjerters dag er omsider kommet. Har du en kjære å dele dagen med?
onsdag 14. februar Salangen-Nyheter
TROMS

Ansatt som ny kontorleder
SALANGSDALEN: Morten Fredriksen (41) som tidligere har jobbet som butikksjef ved COOP Nord på Setermoen har blitt ansatt i Polar Park som ny kontorleder.
onsdag 14. februar Salangen-Nyheter
Onsdag får 17.500 husstander en gigantavis i postkassen
Onsdag 14.02.2018 får 17.500 innbyggere i Narvik-regionen avisen i postkassen sin – helt gratis.Der finner du 80 sider med lesestoff fordelt på avisa Fremover og…
tirsdag 13. februar Fremover
På TV i kveld: Da Jon Henrik (9) skulle feire bursdag, dukket ingen fra klassen opp
- Jeg tenkte ikke over det så mye der og da, men moren min tok det ganske tungt.
tirsdag 13. februar $ Avisa Nordland
- Håper på nye ideer
TENNEVOLL: Den 28. omgangen med Lavangsvekka står for dør, og på torsdag begynner planleggingen av årets innhold. Kolbjørn Sjøseth ved Lavangen Frivilligsentral håper det kommer mange nye ideer fra nye hoder i år.
tirsdag 13. februar Salangen-Nyheter
Vil gi bort overskuddet
SJØVEGAN: Dansegruppa "Sælongan" har i ti år vært et populært fritidstilbud for barn og unge, men det er nå bestemt å legge ned dansegruppa. De stter nå igjen med 25 000 kroner de ønsker å gi til et annet bra kulturtilbud for unge.
tirsdag 13. februar Salangen-Nyheter
Skal gå 100 mil mot kreft
SJØVEGAN: Linas Hauge har aldri vært redd for å utfordre seg selv eller å hjelpe andre. Til sommeren skal han gå nærmere hundre mil til fots. Dette i forbindelse med en pengeinnsamling til kreftforeningen.
tirsdag 13. februar Salangen-Nyheter
5 lørdager, 5 dartklubber
SALANGSVERKET: For første gang slår dartklubbene i Sjøvegan, Narvik, Bardufoss, Malangseidet og Tromsø seg sammen for å arrangere en "Lørdagsserie" på 5 helger. - Alle kan være med, også de utenom en klubb, sier Pål Samueljord.
tirsdag 13. februar Salangen-Nyheter
Opplever en stadig økning
SALANGSDALEN: Turistnæringen i Troms blir stadig mer attraktiv i det internasjonale markedet, og besøkstallene fortsetter å stige. En av de som har opplevd en økning er Polar Park.
tirsdag 13. februar Salangen-Nyheter
Vedtok samisk skilting
SJØVEGAN: Under kommunestyremøte i Salangen i dag mandag ble det lagt frem interpellasjon vedrørende samisk skilting i Salangen kommune. Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo var positiv til forespørselen.
mandag 12. februar Salangen-Nyheter
I dag er det blåmandag
SJØVEGAN: Det er nok mange mandager i løpet av et år man kan kalle en blåmandag, men i dag er det faktisk blåmandag i følge almanakken; dagen etter fastelavnssøndag.
mandag 12. februar Salangen-Nyheter
Syv deltok på dansekurs
SJØVEGAN: Syv ungdommer deltok lørdag formiddag på en hip-hop workshop i Salangen kulturhus. - Det har gått veldig bra!. Det er kjempeartig og få møte de danseglade ungdommene i Salangen, sier instruktør Benedicte Bjørnås (bildet).
mandag 12. februar Salangen-Nyheter
150 deltakere fra regionen
SJØVEGAN: Inne i Salangshallen var det mange som hadde møtt opp i går, søndag da SIF Turn arrangerte kretsmesterskap i turn. Omlag 150 deltakere fra området var med å deltok.
mandag 12. februar Salangen-Nyheter
Aktivitet i vinterferien
SJØVEGAN: Til uka arrangerer SAFA i samarbeid med Astafjord Barnevernstjeneste vinterferieaktiviteter for store og små. Her blir det tilbud om både bading og alpinkjøring.
mandag 12. februar Salangen-Nyheter
Politiet måtte rykke ut til ungdomssenter
Politiet i Salangen måtte rykke ut til et ungdomssenter søndag. De fikk melding om at det var utført skadeverk, utagerende atferd og legemsfornærmelse mot en…
søndag 11. februar Fremover
Situasjon raskt håndtert
LABERG: Politi og ambulanse måtte ved 16:40 tiden på søndag rykke ut til Lamo ungdomssenter på Laberg. Årsaken var utagerende adferd og skadeverk, melder politiet.
søndag 11. februar Salangen-Nyheter
Politiet måtte rykke etter bråk på ungdomssenter
Politiet måtte søndag ettermiddag rykke ut til Lamo ungdomssenter i Salangen etter melding om bråk.Ifølge operasjonsleder Kåre Munkvold gjorde to personer med tilhold på ungdomssenteret…
søndag 11. februar Nordlys
– Det har gått så fort!
SJØVEGAN/SIGDAL: Gjenbrukskunstneren Anita Brenne skal i dag, lørdag ha sin første bok-lansering og offisielle kunstutstilling. Det er NaKuHel senteret i Asker som skal huse begivenheten.
lørdag 10. februar Salangen-Nyheter
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

SALANGEN

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
TROMS

FAVORITTER

Hordaland Utenriks Bergen Telemark IT Innenriks Hedmark Troms Odda Akershus Kjendis Vestfold Sarpsborg 08 Næringsliv Oppland Sport Båt Buskerud Kultur Trøndelag
flere?
Østfold Aust Agder Fotboll Nordland Rogaland Mat Vest Agder Møre og Romsdal Finnmark Kvinnherad Jul Sogn og Fjordane Oslo Mobil Forsvar Get-ligaen Fiske Skåne Bolig Blekinge Kalmar Økonomi Ringsaker Inrikes Landbruk Russland Fotball Sport Osterøy Haugesund Hammerfest Elverum Øvre Eiker Bodø Motor Bærum Oskarshamn Bamble Politikk Helsingborg Trav Kryptovaluta Kristiansand Forskning Tromsø Reise Radøy Drammen Vestby Östra Göinge Näringsliv Kultur Kragerø Sigdal Vær OL Odds BK Tinn Kongsvinger Lindås Indonesia Karmøy Sykkel Kristianstad Porsgrunn Risør Narvik Suldal Musikk Førde Stockholm Sandnes Kristiansund Trysil Landskrona Tingvoll Helse Fauske Lesja Salangen Kunst Nord-Korea Svelvik Horten Film Meland Nedre Eiker Hadsel Sørfold Klippan Eliteserien Gjøvik Trondheim Tolga Løten Hamar Rosenborg BK Barn Evje og Hornnes Forskning Malmö Stavanger Svalbard Moss Kongelig Askøy Sarpsborg Game of Thrones Kommunesammenslåing FK Haugesund Tesla Sandefjord Hemne Vaksdal Tvedestrand Askim Vestre Slidre Tour de Ski Råde Masfjorden Vestvågøy Sortland Skien Jakt Nannestad Asker Hockey Fjell Jobb Eidsberg Håndball Ås Mote Orkdal Vefsn Spill Universet Harstad Stryn NHL Re Bil Mörbylånga Aurdal Litteratur Karlskrona Foto Våler Drangedal Langrenn Stavanger Oilers Snowboard Dyr Ørsta Friidrett Kongsberg Nybro Lenvik Hvaler Gjerstad Jølster Tønsberg Larvik Øygarden Lødingen Klima Nore og Uvdal Målselv Bil Halloween Finnøy Eiker Brexit Steigen Tomelilla Nesseby Sund Utsira Hälsa Alta Google Rana Norway Cup E-sport Klepp Fet Vitenskap Frogn Tour of Norway Frankrike Meløy Skisport Vålerenga Strand Brønnøy Romfart Hurum Selbu Eid Hörby Notodden Åmot Andøy Dovre Modum Vinje Hässleholm Nissedal Kvænangen World Series of Poker Fredrikstad Farsund Røros Voss Tromsø IL Tynset Ski Aurskog-Høland Volda Porsanger Ullensvang Teknik Lillesand Skjervøy Skøyter Seljord Sande Mandal Kina Mat Åsnes SK Brann Grue Stord Bremanger Lomma Båstad Enebakk Motorsport Fedje Halsa Alstahaug Tour de France Ishockey Træna Nesodden Vietnam Mönsterås Nes Rendalen Lindesnes Sande Frosta Bjørnefjorden Tydal Os Resor Bromölla Emmaboda Nesset Flora La liga Herøy Film Telenorligaen Svalöv Eidfjord Båt Klatring Ålesund Lyngdal Røyken Skedsmo Eurovision Filippinene Poker Øksnes Modalen Menn Arendal Alpint Ulstein Måsøy Viking FK Skurup Sverige Eslöv Lund Jevnaker Sjakk Åmli Musik Leirfjord Årdal Fitjar Lier Syria VM Svømming Kvinner Sør-Varanger Evenes Tana Austrheim Skiskyting Rauma
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL