Salangen
– Det var en fin dag!
TRONDENES: Torsdag fikk æreskorporal i Hæren, Sindre B. Pedersen besøke kystjegerkommandoen. Her fikk han være med KJK soldatene på øvelser og en omvisning av hele avdelingen.
07:30 Salangen-Nyheter
Vg2 elever besøkte SABE
SJØVEGAN: Torsdag var elevene ved Vg2 Helsefagarbeider ved Sjøvegan videregående skole på besøk på Salangen bo- og eldresenter hvor de spilte spill, lakket negler og bakte kaker sammen med beboerne.
07:15 Salangen-Nyheter
Onsdag var det 0°c grader
SJØVEGAN: Det er ikke sommer helt enda her i Salangen. Selv om det flere ganger har vært temperaturer langt over 20°c grader. Onsdag denne uken var temperaturen helt nede i 0°c grader ved 22:30 tiden.
07:00 Salangen-Nyheter
Røykutvikling i bolig
ROGNSÅMYRA: En enebolig på Rognsåmyra i Salangen var torsdag ettermiddag fylt med røyk. Meldingen kom inn klokken 17.00 fra naboer til boligen som varslet ambulanse, politi og brannvesen.
torsdag 17:46 Salangen-Nyheter
Alt klart for Lavangsvekka
TENNEVOLL: Nå er det en knapp måned igjen til en ny uke med aktiviteter og festligheter i Lavangen når det mandag 18. juni braker løs med Lavangsvekka 2018. Nytt av året er mer tilbud for barn og unge.
torsdag 13:57 Salangen-Nyheter
– Dette lover jo bra!
MÅLSELVFOSSEN: Det begynner å fylles opp med vogner og bobiler ved Målselvfossen nå. De første kom allerede på mandag, og i kveld torsdag braker det løs med en ny runde Nord-Norsk Countryfestival.
torsdag 07:30 Salangen-Nyheter
Snart starter salget!
SJØVEGAN: Lørdag 2. juni starter andesalget for Salangen Musikkforening, i år som i fjor er prisen 100 kroner pr. and, og det er totalt 1600 ender som skal selges.
torsdag 07:15 Salangen-Nyheter
4. år med årshjul
SJØVEGAN: Arena Elvenes har for fjerde året på rad laget årshjul for årets aktivteter. – Slik får vi organisert bedre, og naboer får bedre kontroll på hvilke helger det skjer noe her og når det er aktivitetsfri, forteller Bjørn Nordmo.
torsdag 07:00 Salangen-Nyheter
TROMS

Hvem vant på bingoen?
SJØVEGAN: Onsdag kveld kjørte Radio Fønix og Salangen-Nyheter ukens RadioTV-Bingo. Hvem vant penger og glede i sendingen, kan du se i vårt opptak av direktesendingen her. Bingoverter er Sissel Mathisen og Are Apeland.
onsdag 23:19 Salangen-Nyheter
Stor hai dukket opp i fjæra
LIA: I fjæra nedenfor Lia i Lavangen dukket det for et par dager siden opp en stor håkjerring. Haien skal i følge vitner være taksert til å være nærmere tre meter lang.
onsdag 16:38 Salangen-Nyheter
Nå skal gravlunden rakes
SOLØY: Tirsdag 29. mai er det igjen klart for den årlige vår-dugnaden på Lavangen kirkegård. Her skal det gjøres fint før konfirmasjon og den kommende sommersesongen.
onsdag 13:00 Salangen-Nyheter
Ny rådgiver i MIKI
SJØVEGAN: Møt MIKI-senterets ferskeste fjes; rådgiver Viggo Fossum. Det er nok ikke et ukjent navn for mange, med bakgrunn fra skoleverket, både som rektor og lærer, i tillegg til å ha vært ordfører i Målselv.
onsdag 07:30 Salangen-Nyheter
Ha full kontroll på huset
SJØVEGAN: Trollfjord Bredbånd tilbyr nå smarthusløsninger som gjør at du kan fra hvor som helst i verden styre både hus og hytte via en app på telefonen.
onsdag 07:15 Salangen-Nyheter
Fantastisk og rørende
SJØVEGAN: Innspillingen av Gyngestolen går sin gang, og tirsdag var det SABE som fungerte som TV studio. Primus motor May Eriksen forteller at det ikke står på trivsel når det lages nye episoder av Gyngestolen.
onsdag 07:00 Salangen-Nyheter
Møte i Fellesnemnda
FINNSNES:  Følg møte i Fellesnemda for nye Senja kommune direkte her på web-tv fra kl. 09.00 onsdag morgen. Møtet finner sted i kommunestyresalen på rådhuset på Finnsnes.
onsdag 06:26 Salangen-Nyheter
Fått inn bud på moloen
SJØVEGAN: Moloen på Sjøvegan er til salgs, og bobestyrer for Molkom AS (tidligerer Millionfisken Eiendom AS), Kjartan Wiik forteller at det er kommet inn bud, og flere interessenter.
tirsdag 15:51 Salangen-Nyheter
Nå er Linas i gang
SJØVEGAN/OKSFJORD: Det er ikke noen hvilken som helst spasertur Linas Hauge fra Salangen nå har lagt ut på. For lørdag startet han på en fottur som skal ta han gjennom samtlige kommuner i Troms, og det til et godt formål.
tirsdag 13:22 Salangen-Nyheter
Hanne på russisk tv
ARKHANGELSK/SJØVEGAN: Salangsværingen og artisten Hanne Dahlberg var nylig i Arkhangelsk ilag med en delegasjon fra UKM Arctic – Troms. Det resulterte i opptreden på russisk fjernsyn.
tirsdag 07:53 Salangen-Nyheter
Med mange aktiviteter
SALANGSDALEN: Polar Park tyvstarter sesongen i år med en aktivitetsdag i parken lørdag 9. juni. Her blir det god mat og aktiviteter hele dagen for både store og små.
tirsdag 07:30 Salangen-Nyheter
– Vask sykelen først
SJØVEGAN: Også i år blir Sport 1 Sjøvegan å dedikere en hel dag til å gjøre service på sine kunders sykler. Torsdag 24. mai blir det sykkelhospital på Sjøvegan.
tirsdag 07:00 Salangen-Nyheter
Bli med på kjøretur!
SJØVEGAN: Etter flere henvendelser fra utflyttede salangsværinger som leser våre sider, så har vi laget en video med en kjøretur fra Sjøvegan til Løksebotn i Salangen. Bli med på vår kjøretur i dag, meter for meter..
søndag 11:22 Salangen-Nyheter
- Må heve frisørstolen litt
SETERMOEN: Fra en stor by i Nederland, til ei lita bygd i Midt-Troms. For 17 år siden flyttet Ronald Kristofell Saleming (bildet) for å etablere frisørsalongen, Ron's Salong på Setermoen. - Interessen for hårklipp har alltid vært der, sier han.
lørdag 09:00 Salangen-Nyheter
Skal lage 40 illustrasjoner
GRATANGSBOTN: Illustratør Alvin Jensvold er nå over halvferdig med bildene til sagnboken han og forfatter Sonja Westrheim jobber med. Boken "Den Sorte Hunden" er oppfølgeren til Hanegal fra 2006.
lørdag 08:00 Salangen-Nyheter
9 av disse til Sjøvegan vgs
SJØVEGAN: Tidligere denne uken ble det gjort kjent at Troms har i år rekord i antall gjestesøkere til høstes opptak til videregående utdanning. Det er hele 450 søkere til Troms fra andre fylker, hvorav 9 har søkt seg til Sjøvegan.
fredag 17:12 Salangen-Nyheter
Traktorglede for de store
SJØVEGAN/OTTERÅ: Jan Vimme, Cato Vimme og Kai Håvard Sjøseth brukte 17.mai til å vise frem gamle stoltheter på fire hjul fra sørsia. Det ble satt pris på av folket!.
fredag 12:45 Salangen-Nyheter
En nasjonaldag i stolthet!
SJØVEGAN: Den storslåtte feiringen i Salangen av nasjonaldagen vår var full av glede, godteri, is og sang. Salangsværingene trakk ut for å ta en del av folkefesten i går.
fredag 18. mai Salangen-Nyheter
Ekstra trygghet til Ibestad
ÅNSTAD: Onsdag var det markering på Herredshuset på Ibestad at det nå er kommet to nye hjertestartere til kommunen; en på Herredshuset og en i brannbilen stasjonert på Engenes.
fredag 18. mai Salangen-Nyheter
Mistet actionkamera
SJØVEGAN: Arctic Freedom mistet tidligere denne uken et actionkamera i Sagfjorden. – Kameraet er ikke verd så mye, men bildene skulle vi gjerne hatt forteller Barbro Jøtulhaug til nettavisen.
fredag 18. mai Salangen-Nyheter
8. juni åpner han dørene
ELVELUND: Tor Arne Chruickshank ved Elvelund Camping har nå satt datoen for når den populære campingplassen åpner får årets sesong.
fredag 18. mai Salangen-Nyheter
Folketog i solskinn
SJØVEGAN: Det var et folketog badet i solskinn på 17.mai i Salangen i dag. Klokken 11.00 var det togavgang fra området nedenfor Salangen kulturhus.
torsdag 17. mai Salangen-Nyheter
Sang, dans, drill og taler
SJØVEGAN: Klokken 11:00 i dag åpner Salangen idrettsforenings Skigruppe dørene til Salangshallen hvor nasjonaldagen skal markeres med både kaker, sang og taler.
torsdag 17. mai Salangen-Nyheter
Gratulerer med dagen!
SJØVEGAN: Så er dagen kommet for både små og store borgere. 17.mai er en festdag, også i Salangen!
torsdag 17. mai Salangen-Nyheter
Se RadioTV-bingo!
SJØVEGAN:  Følg Salangen-Nyheter og Radio Fønix sin RadioTV-Bingo DIREKTE nå fra kl. 20:00!
onsdag 16. mai Salangen-Nyheter
TROMS

Driftet over Sjøvegan
SJØVEGAN: Onsdag formiddag driftet det en ukjent gjenstand over Sjøvegan. Folk klødde seg kollektivt i hodet og lurte på hva i all verden det var som svevde i grensen av stratosfæren...
onsdag 16. mai Salangen-Nyheter
Lavangens fineste vinduer
TENNEVOLL: Takket være elevene på barnetrinnet ved Lavangen skole har nå biblioteket fått opp masse flott og fargerik dekorasjon på vinduene som kan nytes bra begge sidene.
onsdag 16. mai Salangen-Nyheter
Vi er veldig fornøyde!
HAMNVIK: Ordfører i Ibestad, Dag Sigurd Brustind er svært fornøyd med vegarbedet som gjøres på strekningen Forså - Sørrollnes ved Fv. 848 på Ibestad.
onsdag 16. mai Salangen-Nyheter
– Gått veldig bra så langt
ØVRE SALANGEN: I de fleste norske fjøs i det norske land har lammingen nå begynt. Det har også skjedd hos sauebøndene i Øvre Salangen. – Til nå har det bare gått strålende, sier sauebonden Pål Paulsen fornøyd til nettavisen.
onsdag 16. mai Salangen-Nyheter
Arrangeres for 15. gang
SJØVEGAN: Nå er planleggingen i gang for Tines fotballskole. I år er det femtende gangen det arrangeres i Salangen. I de siste årene har det vært med mellom 130 og 150 unge fotballentusiaster.
onsdag 16. mai Salangen-Nyheter
Produksjonen i gang
HAMNVIK/SJØVEGAN: Mandag ettermiddag startet innspillingen av materiale til SN-Produksjon folkekjære program Gyngestolen. Programledere er Johanne Driveklepp og Tor Meyer som er ny for programmet.
tirsdag 15. mai Salangen-Nyheter
Det blomstrer i sentrum
SJØVEGAN: Vårforberedelser skjer i Sjøvegan. Folk gjør seg klar for den kommende sommeren, og vil pynte opp i sentrum etter en hard og tung vintersesong.
tirsdag 15. mai Salangen-Nyheter
Cecilie og Joakim
SETERMOEN: Mandag kom pressemeldingen om at ungdommens motivasjonspris i Bardu skal tildeles Cecilie Eileen Simonsen (17) og Joakim Jamal Anderssen (15).
tirsdag 15. mai Salangen-Nyheter
Noe for alle på Laberg
LABERG: Som vanlig holder grendehuset på Laberg åpent på 17. mai. Styremedlem i Sørsia grendelag, Hermod Dørum forteller at de pleier å ha godt oppmøte, og ønsker både store og små hjertelig velkommen.
tirsdag 15. mai Salangen-Nyheter
Dype spor av vår
ØVRE-SALANGEN: Flågveien i Øvre Salangen bærer enda sine preg etter vinteren og snøsmeltingen. Vannmengdene har vasket ut en større grøft i veien og kan by på utfordringer for mindre biler.
mandag 14. mai Salangen-Nyheter
Fint vær i pinsehelga
SJØVEGAN: I følge meteorologisk institutt vil det bli varierende vær i løpet av denne uka, men både 17. mai og pinsehelga viser prognosen at det vil bli oppholdsvær.
mandag 14. mai Salangen-Nyheter
Båtbesøk i kveldssola
SJØVEGAN: Seint fredag kveld kom det båtbesøk til Sjøvegan. Inn igjennom tåkedisen kom M/s Kristian With med varer til Felleskjøpet.
mandag 14. mai Salangen-Nyheter
Se så mange bobiler!
SJØVEGAN: Det har vært en litt hektisk langhelg for Tor-Arne Chruickshank på Sjøvegan Bobilcamping nede på Strandparken. Det var nemlig over 57 bobil- besøkende på samme tid i helga.
mandag 14. mai Salangen-Nyheter
– Veldig bra initiativ
SJØVEGAN: I dag var omlag femten stykker fra mottaket ute og plukket søppel rundt omkring på Sjøvegan til inntekt for Røde Kors. Salangen kommune støtter arbeidet deres med 5 000 kroner. – Veldig bra initiativ, sier ordføreren.
mandag 14. mai Salangen-Nyheter
Flaskepant = ny gapahuk
SJØVEGAN: Lavangen Fjellvandrerlag har nå satt opp en kasse ved flaskeautomaten på Coop Prix Tennevoll. Leder for Fjellvandrerlaget, Per Thrane forteller at midlene blant annet blir å gå til en ny gapahuk ved Røkenes.
mandag 14. mai Salangen-Nyheter
Nå kan du sette poteter!
SJØVEGAN: Det går i mot sommer for hver dag som går. I det siste døgnet har det gått flere snøras i Lifjellet.
søndag 13. mai Salangen-Nyheter
Farten må reduseres
SJØVEGAN: Fylkesvei 152 mellom Laberg og Rotvika har lenge vært et hett tema hos mange instanser, særlig hos kommunen og vegvesnet. Monica Solhaug som bor i Dalen mener at det er bare spørsmål om tid før liv går tapt.
lørdag 12. mai Salangen-Nyheter
Tirsdag blir det dugnad
SJØVEGAN: Førstkommende tirsdag inviteres det til dugnad ved gravlunden på Sjøvegan. – Folk har vært veldig velvillige og flinke å stille opp, men vi ønsker gjerne flere velkommen, forteller kirkeverge Tonje Østvik.
lørdag 12. mai Salangen-Nyheter
- Det er "in" for tiden
SJØVEGAN: I morgen er det duket av for loppemarked på sørsiden av Strandsenteret i Sjøvegan. Har man noe fint å selge videre, eller er på utsikt etter noe unikt, er det bare å møte opp.
fredag 11. mai Salangen-Nyheter
- Rart med mye fritid
SJØVEGAN: I Sjøvegan videregående skole kommer det elever fra hele verden for å studere. Sora Arai kommer fra Japan, og er storfornøyd med valget sitt om å komme til Norge for å studere. - Nordmenn er så vanvittig snille, sier forteller hun.
fredag 11. mai Salangen-Nyheter
Gjester skuffet over havna
SJØVEGAN: Da Liv og Lars Harby kom sjøveien for å besøke Sjøvegan tidligere denne uken ble de ikke helt positivt overrasket. Ved båthavna fant de hverken strøm, vann eller diesel.
fredag 11. mai Salangen-Nyheter
Thea valgt til fylkesstyret
TROMSØ/SJØVEGAN: Salangsværingen Thea Rørstrand (14) skal tale elevenes sak i ett år til i fylkesstyret i Elevorganisasjonen i Troms!.
fredag 11. mai Salangen-Nyheter
Jordras i Spansdalen
SENNEMYRAN: Tidlig på ettermiddagen gikk det et jordras i Spansdalen like ved fylkesvei 84. Raset blokkerer ikke veien, men den er nå stengt på grunn av ytterligere rasfare.
torsdag 10. mai Salangen-Nyheter
Fin start for RadioBingo-TV
SJØVEGAN: Mange nye og gamle seere på Salangen-Nyheters WebTV satt klare med bingoblokkene når Radio Fønix og Salangen-Nyheter kjørte radiotv-bingo for første gang.
torsdag 10. mai Salangen-Nyheter
Diskusjon om lokalbruer
MOEN: Kommunestyremedlemmene i Målselv var onsdag samlet til møte. På møtet ble det blant annet diskutert opprustning av bruer i Målselv kommune.
torsdag 10. mai Salangen-Nyheter
TROMS

Velfortjent selvskryt
SJØVEGAN: Salangen Brann og Redning har gått ut på sosiale medier med litt velfortjent selvskryt. Salangens brannkonstabler er raske på foten når hvert minutt teller.
torsdag 10. mai Salangen-Nyheter
Alt i rute for Isogaisa
SOLØY: Nå er billettsalget i gang for årets Isogaisa. Festivalen har fått nye hjemmesider, noe sjaman Ronald Kvernmo er svært fornøyd med. I tillegg kommer det flere spennende nyheter fremover.
torsdag 10. mai Salangen-Nyheter
Programmet er klart
SJØVEGAN: Endelig er programmet for 17. mai klart. I år blir det aktiviteter fra klokken 08:00 på morgenen. I Salangshallen er det Salangen IF Ski som har regi.
torsdag 10. mai Salangen-Nyheter
Se RadioTV-bingoen!
SJØVEGAN:  Følg PREMIEREN på Salangen-Nyheter og Radio Fønix sin RadioTV-Bingo DIREKTE nå !
onsdag 9. mai Salangen-Nyheter
Kalvene er friske!
BONES: Ved Polar Park i Bardu ble det fredag født to elgkalver. Kalvene var på beina bare minutter etter de var født, og siden har det gått bra. Med det nyfødte innskuddet har parken nå doblet elgbestanden sin.
onsdag 9. mai Salangen-Nyheter
Følg møtet direkte !
MOEN: Følg kommunestyremøtet i Målselv direkte her fra kl. 09:00 onsdag. Møtet finner sted i kommunestyresalen på rådhuset.
onsdag 9. mai Salangen-Nyheter
Premiere på radiobingo-tv!
SJØVEGAN/EVENSKJÆR: Radio Fønix og Salangen-Nyheter har i kveld klokken 20.00 premiere på RadioBingo-TV på Salangen-Nyheters nettsider.
onsdag 9. mai Salangen-Nyheter
Handelssparken påkjørt
SJØVEGAN: En av Sjøvegans kjære næringssparker har blitt påkjørt og knust. Den røde og blå sparken som har stått utenfor Rema1000 ved Strandsenteret ble oppdaget knust ved 17 tiden i går, tirsdag.
onsdag 9. mai Salangen-Nyheter
Elevene plukket søppel
TENNEVOLL: Mandag var samtlige elever ved Lavangen skole ute å plukket søppel. Her var totalt 150 elever ute og samlet skrot og rask som har havnet i strandsonen og naturen rundt Tennevoll og på Nesset.
onsdag 9. mai Salangen-Nyheter
For fred, frihet og Norge
SJØVEGAN: I dag var det 8. mai markering nede ved Lundbrygga på Sjøvegan. Markeringen er resultatet av et samarbeid mellom Salangen, Lavangen og Gratangen.
tirsdag 8. mai Salangen-Nyheter
Søker kantor 80% stilling
SJØVEGAN/TENNEVOLL: De kirkelige fellesrådene i Salangen og Lavangen har nå gått sammen i en annonse om kantor. Siden januar 2017 har 50% stillingen i Salangen vært lyst ut men uten hell i å finne ny medarbeidere.
tirsdag 8. mai Salangen-Nyheter
Gjødslet er kommet
SJØVEGAN: Nå har vårbestillingen på kunstgjødsel ankommet Felleskjøpet på Sjøvegan. I alt 400 tonn med gjødsel kom tirsdag morgen til Lundbrygga med cargofartøyet Feed Balsfjord.
tirsdag 8. mai Salangen-Nyheter
Vil bedre russens rykte
SJØVEGAN: I går var det en uke siden russetiden startet. Sjøveganrussen har i år ett hundre russeknuter, og det er enda mange som står ugjort.
tirsdag 8. mai Salangen-Nyheter
Hvem får kulturprisene?
TENNEVOLL: Lavangen kommune søker nå etter forslag til hvem som skal få årets kulturpris og ungdomspris. Fristen er satt til 18. mai og forslag til begge prisene kan sendes skriftlig som brev på e-post til kommunen.
tirsdag 8. mai Salangen-Nyheter
En strategisk investering
SJØVEGAN: På Sjøvegan kan YX nå skryte av en nyinvestert ismaskin, knapt 2 uker gammel. Allerede nå har den høstet stor popularitet hos publikum, og regner med at den også blir populær hos sommergjestene på campingplassen og båthavna like ved.
tirsdag 8. mai Salangen-Nyheter
Familien i fokus
SJØVEGAN: Mandag hadde Mental Helse Salangen besøk av Ann-Kirsti Brustad fra Bikuben hvor hun var invitert for å holde et dagsseminar som omhandler det å være pårørende og det å se familien som en helhet.
mandag 7. mai Salangen-Nyheter
Nordnorsk mat og viser
SJØVEGAN: Fjellkysten Gjestehus igjennopptar tradisjonen med Boknafiskfestival. Denne gangen akkompagnert med kjente og kjære viser, blant annet sanger av Boknakaran, fremført av visegruppa Baluba fra Salangen.
mandag 7. mai Salangen-Nyheter
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

SALANGEN

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
TROMS

FAVORITTER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark IT Utenriks Innenriks Hedmark Oppland Bergen Næringsliv Nordland Kjendis Fotboll Østfold Akershus Vestfold Aust Agder Kultur Rogaland Båt
flere?
Vest Agder Mat Troms Mobil Skåne Oslo Sport Hässleholm Buskerud Møre og Romsdal Trøndelag Sogn og Fjordane Forsvar Odda Kalmar Fiske Finnmark Kristianstad Svedala Fotball Oskarshamn Kvinnherad Molde FK Skien Molde Kongelig Fredrikstad Get-ligaen Inrikes Tinn Sandnes USA Karlskrona Kultur Malmö Stabæk Karmøy Rendalen Sport Sunndal Stavanger Kragerø Eslöv Bolig Blekinge Musikk Barn Poker Lyngdal Steigen Ringsaker Tesla Sørreisa Kongsvinger Fauske Porsgrunn Bodø Stord Näringsliv Askøy Lillesand Vestby Motor Tvedestrand Åstorp Aurskog-Høland Hyllestad Sverige Bil Meløy Risør Politikk Grane Hvaler Tomelilla Landskrona Drangedal Nittedal Elverum Håndball Dyr 17. mai Haugesund Tynset Android Svelvik Bamble Økonomi Kunst Trening Vestvågøy Mote Åsnes IK Start Stockholm Osterøy Trav Drammen Mörbylånga Nesodden Lund Mandal Eliteserien Helsingborg Sjakk Kryptovaluta Øksnes Russland Vefsn Vietnam Salangen Fedje Narvik Kristiansand Eidskog Lier Universet Sund Ballangen Lindås Bil Båt Reise Nordkapp Turn Berlevåg Vågan Gloppen Trysil Klippan Notodden Nord-Korea Vinje Hälsa Utsira Moss Filippinene Austrheim Grue Friluftsliv OBOS-ligaen Nedre Eiker Førde Utrikes Staffanstorp Tolga X-games Tranøy Kvænangen Sarpsborg Forskning Sigdal Langrenn Åmot Sande Jakt Radøy Tingvoll Svalbard Menn Larvik Sölvesborg Kävlinge Spill World Series of Poker Vadsø Frogn VM Farsund Russ Ålesund Film Modum Vitenskap Ronneby Gausdal Sogndal Ski Hörby Tønsberg Skurup Jevnaker Lyngen Tana Horten Askim Karasjok Aurdal OL Gjøvik Vær Målselv Forskning Øygarden Odds BK Kongsberg Sykkel Åmli FK Haugesund Jølster Meland Hemnes Skiskyting Porsanger Mat Fitjar Bromölla Båstad Eurovision Suldal Hammerfest Sandøy Svømming Andøy Eidfjord Alstahaug Bodø/Glimt Hamar Skiptvet Skøyter Kommunesammenslåing Jönköping Sauherad Nord-Odal Rana Våler Tromsø IL Brønnøy Norway Cup Rauma Time Evenes Halden Skedsmo Stranda Selje Stavanger Oilers Ekonomi Re Eiker Teknik Naustdal Moskenes Øvre Eiker Høyanger Spania Olofström Vålerenga Valle Kviteseid SK Brann Friidrett Kvinesdal Lesja Løten Klatring Hadsel Halsa Helse Øyer Landbruk Masfjorden Herøy Emmaboda Fræna Rælingen Arvika Flora Karlshamn Skjervøy Sola Årdal Torsken Skodje Tysvær Hole Dovre Birkenes Volvo Trollhättan Rygge Nybro Bundesliga Roing Mjøndalen IF Skånland La liga Borgholm Østre Toten Askvoll Östergötland NHL Åseral Påske Hattfjelldal Giske Odal Forsand Surnadal Kvæfjord Interiør Eid Viking FK Foto Vennesla Alpint Google Klima Trøgstad Modalen Hamarøy Os Sandefjord Ishockey Værøy Tromsø Litteratur Nes Sørfold Boksing Asker Arendal Voss Kristiansund Stryn Eidsberg FA-cupen Råde Skisport E-sport Fjaler Liverpool Kvinner Hockey Rømskog Ås Røyken Enebakk Aure Flekkefjord Syria Flakstad Gran Motorsport Leirfjord Tour of Norway Tjeldsund Nesna Søgne Nissedal Polen Froland Bærum Jobb Svalöv Lenvik
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL