Salangen
Lavangens beste matrett?
TENNEVOLL: Sist lørdag hadde revylaget UL Rett Leid sin ålige revyforestilling på ungdomshuset på Tennevoll. På revyen ble alt fra kåring av Lavangens beste matrett til kommunale reklame fremhevet på scenekanten.
20:16 Salangen-Nyheter
Rask forsendelse fra 1907
SJØVEGAN: For omlag to uker siden fikk Sør-Troms Museum tilsendt noen gamle følgebrev, blant annet et som var 111 år gammelt og adressert til Salangen Bergverk fra Oslo. Forsendelsen tok bare 4 dager!
12:35 Salangen-Nyheter
– Konserten er avlyst
SJØVEGAN: Den 2. desember skulle Kvæfjord mannskor til Sjøvegan og Salangen kirke for å holde sin stemningsfulle julekonsert.Koret gledet seg til å komme, men på grunn av omstendigheter har de blitt nødt til å avlyse konserten
12:25 Salangen-Nyheter
Ny arbeidsbil hos Løkse
SALANGSVERKET: For noen uker siden bestilte Løkse Maskin AS en ny arbeidsbil fra Innlandet Auto ved Salangsverket, mandag denne uken var de å hentet bilen. – Jeg regner med sjåføren er fornøyd, sier Bjørn Løkse til nettavisen.
07:15 Salangen-Nyheter
– Har blitt en tradisjon
SJØVEGAN: Den 2. desember kommer i tradisjon tro Kvæfjord mannskor til Sjøvegan og Salangen kirke for å holde sin stemningsfulle julekonsert. – Vi gleder oss veldig til å komme til Salangen, for det er en veldig flott kirke å synge i, sier Trond Pettersen.
07:00 Salangen-Nyheter
Overraskende bra oppmøte
HAMNVIK: Mandag arrangerte Ibestad frivilligsentral tur til Storhundevad i Ånstadbotn. Leder, Geir Arne Ekman hadde forventet et oppmøte på 10-15 personer, men han ble meget positivt overrasket.
tirsdag 17:20 Salangen-Nyheter
Inviterer til julemesse
SJØVEGAN: Mental Helse Salangen arrangerer førstkommende lørdag til julemesse. Her vil det bli salg av mye flott håndarbeid, kaffe og kaker, og ikke minst en god julemiddag.
tirsdag 16:44 Salangen-Nyheter
Onsdag blir det støyping
SELJESKOGEN: Broprosjektet i Seljeskogen går sin gang, og førstkommende onsdag skal begge brovangene støypes, så byggeleder for Statens Vegvesen Hugo Spansvoll oppfordrer alle til å være obs på litt ekstra trafikk den dagen.
tirsdag 07:30 Salangen-Nyheter
TROMS

Super SUPERNOVA!
HAMNVIK: Flere hundre barn og unge var i helga og konkurrerte i verdens største kunnskaps- og teknologiturnering FIRST LEGO League. Her kjempet lagene om en rekke utmerkelser..
tirsdag 07:15 Salangen-Nyheter
Jul i dal og fjord
SETERMOEN: Helga 23. til 25. november skal korene Ustemte Fruer og Kjølenkoret ut å holde tre konserter i Bardu, Lavangen og Gratangen. I alt er det 57 korister med i dette samarbeidet i tillegg til musikere og dirigenter.
tirsdag 07:00 Salangen-Nyheter
Ny årbok er ute
SJØVEGAN: Den 34. utgaven av Salangens historiebok er nå klar. Både redaktør Jostein Sagerup og Eliseus Rønhaug fra Salangen Historielag er fornøyd med boka.
mandag 17:39 Salangen-Nyheter
Toth & Larsen til Sjøvegan
SJØVEGAN: På tirsdag kommer Rune Larsen og Erika Toth til Sjøvegan for å holde konsert inne på Kåre på Kaia. Denne duoen som består av fiolin og akkordeon er denne gangen ute med en konsert de har kalt for For Fulle Seil. Dørene åpner klokken 19:00.
mandag 13:16 Salangen-Nyheter
Reddet elgkalv - en stund
SJØVEGAN: Mannskapene i Salangen Brann og Redning rykket søndag ettermiddag ut til en melding om en elgkalv som var i fare for å drukne i Skårvika.
søndag 19:01 Salangen-Nyheter
Gikk igjennom budsjett
HAMNVIK: Ibestad kommunestyre var samlet til kommunestyremøte torsdag 8.november. Ulike politiske saker ble diskutert, blant annet ble budsjettet lagt frem av rådmannen. SN Produksjon var tilstede og overførte kommunestyremøtet direkte.
søndag 18:16 Salangen-Nyheter
Hilsninger fra hele landet
SJØVEGAN: Are Apeland og Harald Hellum hadde sending sist fredag på "Helgestart" på SN Radio. Hilsninger og plateønsker samt konkurranser var hovedstikkordet.
søndag 18:07 Salangen-Nyheter
Døde piker på Aspmyra
KVÆNANGEN/SJØVEGAN: Forfatter Roald Larsen har nå kommet ut med sin niende bok i serien "Levende sagntradisjon fra Nord-Norge." Boka har fått den fengende tittelen Døde piker, Vin og Sagn. Boken inneholder sekstito fortellinger og en av de er fra Lavangen.
lørdag 10:15 Salangen-Nyheter
-Viktig tilrettelegging
SJØVEGAN/HAMNVIK: Fiberutbyggingen er i full gang på Ibestad, og kommunen som utbygger skal i løpet av høsten ferdigstille fase 2 av de totalt 4 fasene av utbyggingsprosjektet.
fredag 18:15 Salangen-Nyheter
Viktig brosjyre i posten
SJØVEGAN: I perioden rundt 5. desember kommer det en brosjyre i postkassen til alle landets husstander om egenberedskap fra DSB. Dette er en del av kampanjen "Du er en del av Norges beredskap".
fredag 13:07 Salangen-Nyheter
Med i nytt fylkesråd
SJØVEGAN/TROMSØ: Salangen-jenta Martine Seipäjärvi Daleng (15) er med i det nye ungdommens fylkesråd.
fredag 10:04 Salangen-Nyheter
Christine på topp!
SJØVEGAN/EVENSKJER: Christine Bertheussen Killie (bildet) fra Skånland topper listen for Troms og Finnmark Høyre.
fredag 09:23 Salangen-Nyheter
Holder åpen scene
SJØVEGAN: Fredag 16. november, holder viseklubben Baluba åpen scene i øvingslokalet Panorama på Sjøvegan. Et helt nytt konsept hvor dem ikke vet repertoaret på forhånd, heller ikke hvilke artister som skal spille.
fredag 09:06 Salangen-Nyheter
Følg møtet direkte !
HAMNVIK: Følg kommunestyremøtet i Ibestad direkte her fra kl. 10:00 torsdag. Møtet finner sted i kommunestyresalen på rådhuset.
torsdag 8. november Salangen-Nyheter
30 år med LHL Salangen
GARSNES: Onsdag kveld markerte Salangen LHL at det nå er tretti år siden lokalforeningen ble grunnlagt. Foreningen har vært svært aktiv å har sitt eget rom på LHL sykehuset ved Gardermoen og har til sammen solgt 60 000 lodd gjennom årene.
torsdag 8. november Salangen-Nyheter
Pyroshowet flyttes
SJØVEGAN: Nå er det bare en liten god stund igjen til nyttårsaften, og i tradisjon tro er det Tone "Svovel-Petra" Steinsund og resten av Maxi Pyroteam som skal stå for selve høydepunktet av feiringen med det spektakulære fyrverkerishowet. Nytt av året er at det...
torsdag 8. november Salangen-Nyheter
Lørdag er det basar
RØRBAKKEN: Førstkommende lørdag inviterer UL Fremad sin årlige julebasar på Rørbakken Grendehus. Her blir det blant annet trekking av det store julelotteriet, tombola og en rekke fine gevinster.
torsdag 8. november Salangen-Nyheter
Se RadioTV-bingo!
SJØVEGAN: Følg SN Radios sin RadioTV-Bingo DIREKTE fra kl. 20:00! Du ringer inn bingo på telefon 47 51 25 65
onsdag 7. november Salangen-Nyheter
Truet folk i sentrum
SJØVEGAN: En mann i 60-årene truet folk som befant seg i Sjøvegan- sentrum onsdag ettermiddag. Politiet måtte gripe inn.
onsdag 7. november Salangen-Nyheter
En historisk begivenhet
BRØSTADBOTN: Tirsdag ble det skrevet politisk historie i Dyrøy kommune da nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik var på besøk i Nordavindshagen, hit kom det en rekke engasjerte fra hele distriktet, blant andre ordførerne i Sørreisa, Målselv og Gratangen.
onsdag 7. november Salangen-Nyheter
Ja, det blir NNM i olabil
TENNEVOLL: Lavangen Liv og Røre bekreftet for en uke siden på sosiale medier at det blir Nord-Norsk mesterskap i olabil under Lavangsvekka 2019. – Vi håper på rekord ved startstreken, sier arrangementskomiteen.
onsdag 7. november Salangen-Nyheter
Vil ha ditt navneforslag
TENNEVOLL: Lavangen kommune la tirsdag ut på sine nettsider at de nå ønsker innbyggernes forslag til samiske navn for fire kommunale bygg; Lauvhallen, Lauvmakken barnehage, Lavangsheimen og Ornessenteret.
onsdag 7. november Salangen-Nyheter
Nå blir det aktivitetspark
STRANDPARKEN: Nå er arbeidet påbegynt med å sette opp aktivitetsutstyr nede i Strandparken, tidligere U4-området. Hit kommer det mange spennende apparater fremover.
onsdag 7. november Salangen-Nyheter
Cargo under nytt navn
SJØVEGAN: I vår skrev nettavisen om cargofartøyet M/s "Feed Balsfjord" som kom med gjødsel til Felleskjøpet på Sjøvegan. I dag, tirsdag var skipet tilbake på Sjøvegan, men denne gangen under nytt navn; M/s "Mar Sol".
tirsdag 6. november Salangen-Nyheter
Leter enda etter kilde
SALANGSVERKET: Oljelekkasjen som ble oppdaget på Salangsverket mandag ettermiddag er enda ikke stoppet. - Vi leter enda etter kilden til den. Vi gjør så godt vi kan, sier teknisk sjef Reidar Berg i Salangen kommune.
tirsdag 6. november Salangen-Nyheter
TROMS

Første gang på besøk
SJØVEGAN: Mandag og tirsdag denne uka har elever fra 10. trinn ved Ibestad skole vært på besøk på Sjøvegan videregående skole. Dette er første gang Ibestad har vært på et slik besøk ved denne videregående skolen, og både elever og...
tirsdag 6. november Salangen-Nyheter
9. klassen som skal selge
SJØVEGAN: Nå er Salangen fotoklubb ute med sin årlige kalender for neste år. Den er som vanlig bilder fotoklubben har tatt gjennom året og representerer hver av de tolv månedene.
tirsdag 6. november Salangen-Nyheter
Oljelekkasje i havet
SJØVEGAN: Mannskaper fra Salangen Brannvesen og mannskaper fra teknisk etat i Salangen kommune har mandag ettermiddag oppdaget en oljelekkasje i Sagfjorden, like ved land ved Salangsverket.
mandag 5. november Salangen-Nyheter
Gratulerer med 25 år³!
TENNEVOLL: Forrige uke fikk tre ansatte i Lavangen kommune en liten heder for å ha jobbet for Lavangen kommune i 25 år hver. Ordfører Bernhardt Halvorsen delte ut blomster, plakett og gavekort.
mandag 5. november Salangen-Nyheter
Satser på fult hus
TENNEVOLL: Revylaget UL Rett Leid har denne høsten øvd jevnt og trutt. Gjengen har møttes 2-3 ganger i uka for å sy sammen en knakende god revy med omlag 20 innslag som de skal fremføre førstkommende lørdag.
mandag 5. november Salangen-Nyheter
En kveld - bare!
ÅSHEIM: Lørdag hadde Øvre Salangen revylag sin årlige humoristiske presentasjon på scenen i Øvre Salangen. Revyen i år hadde fått navnet "One night only".
mandag 5. november Salangen-Nyheter
– Vi gleder oss veldig
SJØVEGAN: Fredag 14. desember kommer Sørreisa Mannskor til Salangen kirke for å holde konsert. Med seg har de både orkester og solist, og et flott repertoar med både norske og svenske sanger.
mandag 5. november Salangen-Nyheter
Nærmer seg julemesse
SJØVEGAN: 8. desember arrangerer Salangen Husflidslag sin årlige julemesse inne på Salangen kulturhus. Her blir det som vanlig mulighet for alle som har noe å selge å kunne kjøpe seg bord å være med å delta på messa.
mandag 5. november Salangen-Nyheter
Korkonsert og fotball
SJØVEGAN: Sissel Mathisen og Herleif Kristoffersen hadde sending sist fredag på "Helgestart" på SN Radio. Hilsninger og plateønsker samt konkurranser var hovedstikkordet. Men det var også innslag om korkonsert og fotballspill.
søndag 4. november Salangen-Nyheter
Fantastisk syn på fjorden
SAGFJORDEN: Johan Walør Sagerup og farfar var ute på Sagfjorden lørdag da de fikk oppleve et natur- øyeblikk av de sjeldne.
søndag 4. november Salangen-Nyheter
Sendt til UNN i helikopter
SJØVEGAN: Ved 21.40- tiden lørdag kveld fikk politiet melding fra publikum om en mann som var blodig i ansiktet og beveget seg i sentrum av Sjøvegan. Politiet rykket ut til mannen.
søndag 4. november Salangen-Nyheter
Vi gleder oss veldig
SJØVEGAN: Fredag den 14. desember kommer Sørreisa Mannskor til Salangen kirke for å holde konsert. Med seg har de både orkester og solist, og et flott repertoar med både norske og svenske sanger.
lørdag 3. november Salangen-Nyheter
- Er i mot medlemsskap
SJØVEGAN: Under kommunestyremøte i Salangen mandagen ble det vedtatt å søke om medlemskap hos Midt-Troms Regionråd, mot en stemme. Det var Eliseus Rønhaug (Ap) som gikk i mot forslaget.
lørdag 3. november Salangen-Nyheter
Inviterer til idémyldring
SJØVEGAN: Førstkommende tirsdag klokken 18:00 inviteres det til idemyldringsmøte inne på Lysthuset hvor formålet er å få skolemusikken opp å gå igjen. – Ta med gode ideer å kom, både store og små, oppfordrer kulturskolerektor, Bjarne...
lørdag 3. november Salangen-Nyheter
Se "Helgestart" nå!
SJØVEGAN: Følg Salangen-Nyheter og Radio Fønix sin direktesending fra kl. 22.00. Klikk deg inn og delta i konkurranser, sende hilsninger og hør god musikk før helga!.
fredag 2. november Salangen-Nyheter
– Bassenget blir mye brukt
SJØVEGAN: Mens isen blir tykkere utendørs klargjøres svømmehallen i Salangen for årets sesong. På onsdag åpnes Salangen svømmehall for offentlig bading. – Husk badehette og forehåndsvasken før du hopper uti, sier kultursjefen.
fredag 2. november Salangen-Nyheter
– En positiv investering
HAMNVIK: Under budsjettmøte i Ibestad kommune som finner sted i neste måned skal det legges frem et forslag som innebærer fri leie av kulturhuset for arrangementer og bruk for lag og foreninger i kommunen.
fredag 2. november Salangen-Nyheter
Politiske diskusjoner
MOEN: Målselv kommunestyre var samlet til kommunestyremøte onsdag 31.oktober. Ulike politiske saker ble diskutert. SN Produksjon var tilstede og overføre kommunestyremøtet direkte.
fredag 2. november Salangen-Nyheter
Forsøplet friluftsområde
ELVENES: Det er ikke første gangen det skjer, og garantert ikke den siste heller. Men forsøpling i friluftsområder i Salangen er ikke et ukjent fenomen. Nå har miljøbevisste salangsværinger tatt ansvar - og ryddet opp.
fredag 2. november Salangen-Nyheter
Steinras gikk i dalen
SPANSDALEN: Det gikk torsdag kveld et steinras like ved siden av fylkesvei 84 igjennom Spansdalen. Raset skal ikke ha gjort noe skade på verken vei eller kjøretøy.
fredag 2. november Salangen-Nyheter
Vil du bli 10% kirketjener?
SJØVEGAN: Salangen menighet har utlyst stilling om kirketjener. Stillingen er på 10 prosent og starter 1. desember i år, og arbeidsoppgavene er tjeneste ved gudstjenester på søndager og andre helligdager.
fredag 2. november Salangen-Nyheter
Følg møtet direkte!
ÅRSTEIN: De folkevalgte og administrasjonen i Gratangen kommune er nå samlet til møte. SN Produksjon er tilstede og overfører møtet som pågår i kommunestyresalen på rådhuset.
torsdag 1. november Salangen-Nyheter
Møteoverføring forsinket
ÅRSTEIN: Salangen-Nyheter skulle i dag fra kl. 09.00 overføre kommunestyremøtet i Gratangen. Vi er forsinket med sendingen. Vi satser på å være på luften rundt klokken 11.30.
torsdag 1. november Salangen-Nyheter
Holder stasjonen stengt
SJØVEGAN: Den lokale YX- stasjonen på Sjøvegan holder stengt torsdag. Dette grunnet at hele kassasystemet ved stasjonen skiftes ut, og det vil ikke være mulig og gjøre opp for eventuelle kunder.
torsdag 1. november Salangen-Nyheter
Vanskelige kjøreforhold
SJØVEGAN: Mange billister har sikkert lagt merke til det i Salangen, men det er vanskelig kjøreforhold på veiene i ettermiddag og kveld.
onsdag 31. oktober Salangen-Nyheter
TROMS

Planleggingsmøte i kveld
TENNEVOLL: I kveld onsdag den 31. oktober inviteres det til idémyldringsmøte inne på Lavangen bibliotek om neste års runde med Lavangsvekka. Det blir også 30. året dette arrangementet blir avholdt.
onsdag 31. oktober Salangen-Nyheter
På 2. plass i yrkes-NM
ÅRSTEIN: I yrkes-NM 2018 som fant sted i Oslo forrige uke kom barn- og ungdomsarbeider Anette Kristine Andreassen (t.h) fra Gratangen på 2. plass.
onsdag 31. oktober Salangen-Nyheter
Følg møtet direkte !
MOEN: Følg kommunestyremøtet i Målselv direkte her fra kl. 09:00 onsdag. Møtet finner sted i kommunestyresalen på rådhuset.
onsdag 31. oktober Salangen-Nyheter
Inviterer til salmekveld
SJØVEGAN: Førstkommende torsdag inviteres det til salmekveld inne i Salangen kirke. Hit kommer blant andre Inger Strand som har med seg noen av hennes favorittsalmer, i tillegg kan folk også komme med sine sangønsker.
onsdag 31. oktober Salangen-Nyheter
Selger årlig julelotteri
SJØVEGAN: Nå er SIF Turn i gang med salget av det populære desemberlotteriet, som vanlig med mange flotte, spennende premier fra det lokale næringslivet.
tirsdag 30. oktober Salangen-Nyheter
Markerer minnedag
BARDUFOSS: I 2007 ble Forsvarets minnedag innført og siden da har Forsvaret hedret de som har ofret liv og helse i tjeneste i eller utenfor landets grenser. Den 2. november blir det markering på Bardufoss ved veteranmonumentet Touchpoint.
tirsdag 30. oktober Salangen-Nyheter
Koselig før- premiere
SJØVEGAN/SABE: I går kveld var det før- premiere inne på Salangen bo- og eldresenter av Salangen-Nyheters nye sesong av det populære programmet Gyngestolen. Hele 40 personer var møtt opp for denne visningen.
tirsdag 30. oktober Salangen-Nyheter
Vil ha polarreven tilbake
SALANGSDALEN: Etter en noe laber sommersesong hos Polar Park går de vinteren i møte med friskt mot. De har fått omtale i store internasjonale tidsskrifter og i tillegg jobber de nå med å få tilbake polarrev til parken.
tirsdag 30. oktober Salangen-Nyheter
Krf foreslår arbeidsgruppe
SJØVEGAN: Under kommunestyremøte i Salangen på mandag var det interpellasjon fra Salangen Kristelig folkeparti vedrørende det omdebatterte påskespillet som skapte mye blest i media i mars i år.
tirsdag 30. oktober Salangen-Nyheter
Fikk sjøuhyre på torskelina
LØKSEFJORDEN: Da Per Olsen og nabo Øystein Hamnli var ute å trakk torskeline i helga fikk de en noe underlig fangst. Beskrevet til å være på lengde med en tollekniv og full av tentakellignende armer.
mandag 29. oktober Salangen-Nyheter
Det er 24 timers jobb
SJØVEGAN: Under kommunestyremøte i Salangen, i dag mandag var brannkonstabel Christer Møller invitert til talerstolen for å fortelle litt om det å være brannmann i Salangen, deres arbeidsoppgaver og hvilket ansvar det innebærer.
mandag 29. oktober Salangen-Nyheter
Kutter ned postdager
SJØVEGAN: Norske postkasser er i snitt tomme for brev to dager i uken, og nå vil Posten kutte leveringen til annenhver dag.
mandag 29. oktober Salangen-Nyheter
Driver nettbutikk i Grønlia
GRØNLIA: Jarle Lehne og Aina Klingenberg flyttet tidligere i år til Salangen, nærmere bestemt til Grønlia. Herfra driver Jarle nettbutikken Trolltåke som lager utstyr til trekkhunder, i tillegg til å selge utstyr til både hunder og andre kjæledyr.
mandag 29. oktober Salangen-Nyheter
En bedre skole
SJØVEGAN: Den årlige elevundersøkelsen er nå i full gang, og ventes avsluttet innen første halvdel av november. Disse svarene skal brukes av skole, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.
mandag 29. oktober Salangen-Nyheter
Auksjonarius Nilsen
SJØVEGAN/SETERMOEN: Regionlensmann Andreas Nilsen (bildet) hadde lørdag formiddag rolle som "auksjonarius" i noen timer da politiet arrangerte hittegodsauksjon.
søndag 28. oktober Salangen-Nyheter
Stilte du klokka i natt?
SJØVEGAN: Klokka 03.00 natt til i dag søndag gikk vi over til vintertid, en hel time tilbake i tid.
søndag 28. oktober Salangen-Nyheter
– Viktig med tilgjengelighet
SJØVEGAN: Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo har forståelse for Ibestad ordførerens forslag til flytting av hovedkontoret for interkommunal legevakt til Sjøvegan, men legger til at dette ikke har vært drøftet i eller med Salangen kommune.
lørdag 27. oktober Salangen-Nyheter
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

SALANGEN

TROMS

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL