Salangen
Mindre markering
SJØVEGAN: 22. juli har 7-års jubileum i år, og markeringen består av blomsternedleggelse på minnebauta av ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo. Dette blir gjort i forkant av gudstjenesten som blir å finne sted rett etter den mindre markeringen.
fredag 10:34 Salangen-Nyheter
Problemer med strøm
SJØVEGAN: Det er problemer med strømnettet i Salangen ved Grønlielva og mot Sørreisa. Kraftforsyningen melder om at de jobber med situasjonen. Det er lyn og torden som har skapt strømproblemene.
torsdag 16:24 Salangen-Nyheter
Lei å rydde etter andre
STORØYA: Det er nok en gang funnet søppel etter andre på Storøya i Sagfjorden. Randi Danielsen spør på Facebook om det er vanskelig å få med seg søppelet sitt hjem?
torsdag 08:32 Salangen-Nyheter
Se RadioTV-bingo!
SJØVEGAN: Følg Salangen-Nyheter og Radio Fønix sin RadioTV-Bingo DIREKTE nå fra kl. 20:00!
onsdag 20:06 Salangen-Nyheter
Sagfjorden Lufthavn?
SAFJORDEN: Om man ikke så flyet først, så hørte man det hvertfall. Onsdags formiddag landet et sjøfly i fjorden, og piloten forteller at han bare kom innom for en softis.
onsdag 13:01 Salangen-Nyheter
Nå er det soft-is tid!
SJØVEGAN: Solen er kommet og det er varmt i været. Er det kanskje på tide med en softis?.
onsdag 09:41 Salangen-Nyheter
Leilighetsjakt er i gang
SJØVEGAN: Det er ikke ukjent at det er stor mangel på hybler og leiligheter i Salangen. Spesielt ikke når det nærmer seg starten av august- måned, og skolestart for elever ved videregående skole.
onsdag 09:28 Salangen-Nyheter
Gründer forklarer tallene
SJØVEGAN: Regnskapstallene for selskapene til Salangen Nyheter viser at bedriftene i fjor gikk med 1,278 millioner kroner i samlet underskudd. Jon Henrik Larsen, gründer og eier av bedriftene forklarer at det har blitt gjort store investeringer og dette har gjort at tallene ser slikt ut som de gjør.
tirsdag 17:43 Salangen-Nyheter
TROMS

Melder over 30!
SJØVEGAN/TENNEVOLL: Det er ikke tvil om at været har vært ustabilt så langt i sommer. Nå snur varselet igjen, og det er meldt oppimot 32 varmegrader på onsdag!
tirsdag 10:42 Salangen-Nyheter
Cha-La-Boyz til Garsnes!
GARSNES: Fredag 27. juli får Garsnes brygge besøk av Cha-La-Boyz som skal levere god stemning og godt humør. Andreas Utstøl, daglig leder hos Garsnes Brygge spår god stemning, godt humør og fulle lokaler.
tirsdag 08:48 Salangen-Nyheter
Sprengt sykkeldekk
SJØVEGAN: På gangveien like ovenfor Salangen kulturhus har det nå i noen dager ligget en felg til et sykkeldekk. Hvor hører felgen til, hvem har lagt den der og hva skal den brukes til vet ingen.
mandag 10:40 Salangen-Nyheter
"DølaOrd" lansert
SETERMOEN: Den lille og kreative butikken "Lille Patina" lanserte denne uken sitt nye produkt. "DølaOrd" heter det og består av ord og uttrykk som kommer fra bardudølene selv.
lørdag 11:40 Salangen-Nyheter
Tips mot måsen
SJØVEGAN: Måseredselen finnes hos nesten alle, men det er ingenting å være redd for. Her er tipsene du trenger for å leve med måsen.
fredag 13. juli Salangen-Nyheter
Klar for å hoppe
ELVENES: På 14.000 fot ser du nord-Atlanteren i vest og Sverige i øst. Midnight Sun Boogie sies å ha verdens fineste hopp-omgivelser, og nå er hoppmiljøet klare for å samles i to uker på Elvenes.
fredag 13. juli Salangen-Nyheter
Firebeinte sambygninger
KRÅKERØHAMN: Knut Horne har fått en ny leietaker i gangen sin på Andørja. To rever har nemlig flyttet til øya, og er blitt tatt godt imot av innbyggerne.
torsdag 12. juli Salangen-Nyheter
Spilte i Bergens gater
BERGEN: Sammen med 260 andre musikkrops deltok Lavangen Skolemusikk på markeringen av 100-årsjubileumet til Norges Musikkorpsforbund. Med spilling i sentrum av Bergen og på Fløyen er korpset fornøyd med utflukten.
onsdag 11. juli Salangen-Nyheter
Fanget blekksprut
LAVANGSFJORDEN: Søndag ble denne fisket opp, en Akkar i Lavangen. Ole-Kristian sier det var veldig spesielt, og at han ble sjokkert når han så hva som faktisk kom opp mot båten deres.
tirsdag 10. juli Salangen-Nyheter
52 dager til fots
TROMS: Med en ide om å vandre innom alle kommunene i Troms til fots i januar, til å nå stå på Hansnes, og faktisk ha gjort det. Linas Hauge er nå ferdig med sin nesten 100 mil lange tur, som tok 52 dager å gjennomføre.
mandag 9. juli Salangen-Nyheter
Nå blir det mer av dette!
SJØVEGAN: For "soltørste" salangsværinger er solgleden nærmere enn man tror. I kommende uke og neste uke er det ikke meldt om regn.
mandag 9. juli Salangen-Nyheter
Tomme banklokaler
SJØVEGAN: Det er enda en del tomme lokaler i det gamle bankbygget på Sjøvegan. Egil Lynum som eier bygget forteller at banken har kontrakt frem til høsten i år, men om interesserte melder seg, kan banken løses ut før tiden.
mandag 9. juli Salangen-Nyheter
Lærerikt seminar
SPANSDALEN: Lørdags formiddag 7. juni hadde Spansdalen Historielag samisk stedsnavnseminar i Spansdalen grendehus. Et lærerikt seminar syns deltakerne.
lørdag 7. juli Salangen-Nyheter
Folkefest på øya
ENGENES: Salangen-Nyheter sendte direkte fra folkefesten på Tour De Andørja lørdag. Vi har tatt pulsen på folkelivet under løps- og sykkelfesten. I tillegg fikk vi hyggelige gjester i studio på vår sending.
lørdag 7. juli Salangen-Nyheter
Se stedsnavnseminaret !
SPANSDALEN:  Følg stedsnavnseminaret som pågår på Spansdalen grendehus i dette øyeblikk direkte på våre nettsider! Seminaret startet klokken 12.00.
lørdag 7. juli Salangen-Nyheter
Mistenker promillekjøring
SJØVEGAN: Politiet fikk tidlig lørdag morgen tips fra personer som hadde vært passasjerer i en personbil om at de mistenkte at bilføreren var påvirket av alkohol. Det skulle vise seg å være rett.
lørdag 7. juli Salangen-Nyheter
Salangsværing vant!
ENGENES: Erik Lomås (25) knuste de andre løperne i dag Fredag. Han var derimot ikke like rask som i fjor.
fredag 6. juli Salangen-Nyheter
Sykkelrittet LIVE
ENGENES: Fra klokken 18:00 sender Salangen-Nyheter DIREKTE fra Tour De Andørja og årets folkefest i Ibestad. Vi har innslag, intervjuer og god stemning i vår sending. Jon Henrik Larsen er programleder ilag med reporter Sander Johannes Karlsen.
fredag 6. juli Salangen-Nyheter
Maleri - og vevutstilling
LAVANGSNES: Ekteparet Inger og Per Bekkelien har pusset opp og gitt det gamle og ærværdige ungdomshuset på Lavangsnes et nytt liv. I sommer åpner de dørene for å vise publikum sine malerier og håndverkskunst fra 20. til 29. juli, og ønsker alle velkommen til å...
fredag 6. juli Salangen-Nyheter
Ute med program
BRØSTADBOTN: Nordavind Utvikling publiserte mandag 2. juli programmet for Dyrøyseminaret 2018. Årets tema er "Ung Drivkraft" og programmet baserer seg rundt det.
torsdag 5. juli Salangen-Nyheter
Idyllisk åpning i elva
SAlANGSELVA: Natt til søndag i forrige uke var dagen som mange har gått en hel vinter å gledet seg til; fiskestart i Salangselva. Vær og forhold var optimale, og fisken var i farta.
onsdag 4. juli Salangen-Nyheter
Stedsnavn i fokus
SPANSDALEN: Lørdag 7. juli avholder Spansdalen Historielag stedsnavnseminar i forbindelse med lanseringen av den nye utgivelsen fra Jonny Nutti og Ard-Eirik Hemansen. "Samiske stedsnavn i Spansdalen" er en bok med nesten 500 samiske stedsnavn.
tirsdag 3. juli Salangen-Nyheter
Takker for prisen
LUNDKAIA: Kulturprisen gikk i år til Rolf Fossbakk og Jarle Adolfsen for sitt arbeid med trimløypene i kommunen. Selvom de har tenkt på å la noen andre ta over, sier de at de kanskje må vurdere å fortsette enda litt til.
søndag 1. juli Salangen-Nyheter
– Helt "shaky" i beina
SJØVEGAN: Halv-millionenen gikk ikke i år heller på slutten av Millionfisken, men de som lå nærmest idealvekta på ørreten sto med brede smil for det om. Ronny Dørum var nærmest idealvekta som i år var 1160 gram.
søndag 1. juli Salangen-Nyheter
– Godt folkeliv!
LUNDKAIA: Selvom været ikke var med oss i år, og fiskeforholdene har vært litt dårlig. Så har deltakerne blitt strålende fornøyd, på lik linje med arrangørene.
søndag 1. juli Salangen-Nyheter
TROMS

100.000 kroner rikere
LUNDKAIA: Et høyt jubel etterfulgt av en småløpende gange opp på scenen. Med 100.000 kroner skrevet ned på sjekken, kan Trond-Arild Sørensen ta sommerferie.
søndag 1. juli Salangen-Nyheter
Kristi Børve (15) hedres!
LUNDKAIA: Turn, friidrett, synging, piano, ski, fotball, barnekor og UKM er bare noen av grunnene til Kristi Børve (15) vant. Ungdommens Kulturpris ble tildelt en verdig vinner.
søndag 1. juli Salangen-Nyheter
ENDELIG en soldag!
SJØVEGAN: Endelig er det kommet en skikkelig soldag!. Og den har vært lengtet etter lenge. Det er vi alle enige om.
søndag 1. juli Salangen-Nyheter
Rolig natt for politiet
SJØVEGAN: Det har vært en rolig natt for lovens lange arm i forbindelse med Millionfisken.
søndag 1. juli Salangen-Nyheter
Høyt på favorittlisten
SJØVEGAN: Lørdagens Millionfisk-konsert er over for denne gangen, men den musikalske gleden ble igjen helt fram til soloppgangen. Med de erfarne "The Norwegian Creedence" som siste nummer var humøret på topp.
lørdag 30. juni Salangen-Nyheter
Sylia leverte trøkk!
LUNDKAIA: Sylia som er den første lørdags-artisten leverte trøkk fra hovedscenen nede på festivalområdet lørdagskveld. Hun så ut som om hun storkoste seg på scenen her i Sjøvegan og Millionfisken.
lørdag 30. juni Salangen-Nyheter
Gateløp og andeløp
SJØVEGAN: Vi har vært ute i Sjøvegan i hele dag for å få med oss alle aktivitetene som har foregått både i og utenom sentrum. Sissel Mathisen er også i dag programleder for "I kveld fra Millionfisken". Følg med!
lørdag 30. juni Salangen-Nyheter
Rapporterer om lite fisk
SJØVEGAN: Jan-Frode Janson (bildet) møtte i dag opp på Sjøvegan for å delta på Millionfisken ilag med sin familie. Han forteller at han er fornøyd med arrangementet, men ikke med fiskeforholdene.
lørdag 30. juni Salangen-Nyheter
Toline Sørensen (2) vant!
ANDELUND: Andeløpet som årlig arrangeres av Salangen Musikkforening gikk i år med et hav av både publikum og ender. Sola tittet til og med fram under hele løpet.
lørdag 30. juni Salangen-Nyheter
Mekanikk sviktet på tivoli
SJØVEGAN: Besøkende på Hugos Tivoli ble sittende fast på en av karusellen. Mekanikken som åpnet og lukket dørene fungerte ikke.
lørdag 30. juni Salangen-Nyheter
Boder, folk og fest!
SJØVEGAN: Vi tar pulsen på Millionfisken- arrangementet i Salangen, med interessante personer og gjester med Sissel Mathisen som programleder. Følg med!
lørdag 30. juni Salangen-Nyheter
Det ble fullt festivaltelt
LUNDKAIA: Etter at CC Cowboys byttet fra hovedscenen og til festivalteltet på grunn av vind, så kan det rapporteres om et fullt telt, og brede smil fra publikummet.
fredag 29. juni Salangen-Nyheter
– Er en hobby
SJØVEGAN: Vi tar pulsen på Millionfisken i Salangen, med interessante personer og gjester med Sissel Mathisen som programleder. Følg med!
fredag 29. juni Salangen-Nyheter
Gullkonfirmasjon
ELVELUND: I dag samlet 25 deltakere seg på Elvelund i anledning gullkonfirmasjon. Dette er bare det første ut av tre aktiviteter de skal igjennom denne helgen.
fredag 29. juni Salangen-Nyheter
Hovedkonserten flyttet
LUNDKAIA: CC Cowboys-konserten som etter planen skulle være på hovedscenen i kveld klokken 22.00 flyttes nå inn i festivalteltet like ved til samme tidspunkt. Dette deler Millionfisken på sin Facebook-side.
fredag 29. juni Salangen-Nyheter
Kystvakta er ankommet
Karavika: KV Heimdal ankom Salangen i halv seks tiden fredags ettermiddag. Med seg er en besetningen på tolv mann, hvor flere aldri har vært i området før.
fredag 29. juni Salangen-Nyheter
– Det er blitt så koselig
SJØVEGAN: Mazhar har nå dekorert gatekjøkkenet sitt om, og syns det er blitt mye koseligere. Han forteller at i sommerferien skjer det enda større forandringer.
fredag 29. juni Salangen-Nyheter
Leverte en fotballkamp i verdensklasse
IDRETTSHEIA: All stars-laget hadde allerede etter ti minutt gjort fem bytter. Publikumet jublet og heiet hele veien.
fredag 29. juni Salangen-Nyheter
Sikker på DNA-profil
TROMSØ: Fredag formiddag holdt politiet en ny pressekonferanse i forbindelse med arbeidet etter pågripelsen av den siktede i drapssaken på Marie-Louise Bendiktsen.
fredag 29. juni Salangen-Nyheter
Politiet er sikker
.TROMSØ: Salangen- Nyheter følger pressekonferansen med politiet og lensmann Andreas Nilsen. Politiet sier de er sikre på denen arrestasjonen.
fredag 29. juni Salangen-Nyheter
– Det var så artig !
LUNDKAIA: Uten noe tvil i tankene kan en hver som var på konserten torsdag kveld si at Sandra Lyng Haugen storkoste seg i Salangen. Hun skal nå videre til Trondheim, men både hun og lokale Smoothie Crew tok seg et lite minutt til å snakke med vår reporter Aleksander Walør.
fredag 29. juni Salangen-Nyheter
– Æ e kald!
LUNDKAIA: Premieutdelingen torsdag er nå vell gjennomført, etter en 20-minutters forsinkelse. Hovedkomiteen beklager at de oppmøtte måtte vente.
torsdag 28. juni Salangen-Nyheter
- Husk flytevesten!
SJØVEGAN: Under Millionfisken er det klart at båter skal taes i bruk. Og der det er ekstreme mengder med sjøfart, er redningsskøyta klar til dyst. Skipper Raymond Klæboe minner alle på å ta med flytevesten og sjekke formen.
torsdag 28. juni Salangen-Nyheter
AKKURAT Funn av død person
SPANSDALEN: Politiet, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder, Forsvaret og Røde Kors har søkt etter en savnet person i området Spansdalen. Politiet bekrefter funn av en død person i søksområdet..
torsdag 28. juni Salangen-Nyheter
Bare "oppvarming"
SJØVEGAN: Millionfiskens sekretariat oppdaterte Salangen_Nyheter onsdag kveld med ferske tall. De oppsummerte timene de holdt åpent i går som oppvarming før det store innrykket i dag.
torsdag 28. juni Salangen-Nyheter
TROMS

Extra mye sjokolade
SJØVEGAN: Onsdag formiddag annonserte Coop Extra Sjøvegan en extra stor sjokolade-konkurranse. Du kan vinne 2 kg sjokolade, til hele familien din.
torsdag 28. juni Salangen-Nyheter
Kafé Oasen i kirka
SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag holdes det åpen kafé i Salangen kirke ved Salangen menighetsråd.
torsdag 28. juni Salangen-Nyheter
Ungdomsrådet bekrefter
SJØVEGAN: "Ta Sjansen!" som årlig har blitt arrangert av Salangen Ungdomsråd under Millionfisken blir i år ikke arrangert. Dette bekrefter rådet ovenfor Salangen-Nyheter onsdags ettermiddag.
onsdag 27. juni Salangen-Nyheter
Ulykke i Spansdalen
SPANSDALEN: Politiet fikk melding 09:26 om en utforkjøring i Spansdalen. Utforkjøringen skjedde retningen Tennevoll i 60-sonen.
onsdag 27. juni Salangen-Nyheter
Kunstutstilling på kaia
LUNDBRYGGA: Torsdag åpner dørene for en ny kunstutstilling på Lundbrygga. Det er Tusenkunstnerne og Salangen fotoklubb som stiller ut sine spektakulære fotografier og kunstverker i lokalene til Sør-Troms Museum.
onsdag 27. juni Salangen-Nyheter
Utvider bilparken
VASSHAUG: Sjøvegan Maskin og Transport AS har nå utvidet firmabilparken med tre biler; to pickuper og en liten varebil. – Vi er mange ansatte som er mange plasser, så dette kommer godt med, forteller daglig leder, Cato Sørensen.
onsdag 27. juni Salangen-Nyheter
Kafé Oasen i kirka
SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag holdes det åpen kafé i Salangen kirke ved Salangen menighetsråd.
onsdag 27. juni Salangen-Nyheter
Skal lage løpefest
IDRETTSHEIA: Salangen IF Friidrett arrangerer Idrettsheialøpet 27. juni, og satser på over 100 deltakere. Løpet er et stort løp i samlingen: Salangskarusellen.
tirsdag 26. juni Salangen-Nyheter
Tivoliet er ankommet
SJØVEGAN: Mandag ettermiddag ankom Hugos Tivoli Sjøvegan-sentrum hvor de skal ha tivoli under hele Millionfisken-arrangementet. Med seg har de en rekke spennende karuseller og anlegg som byr på mange luftige opplevelser.
tirsdag 26. juni Salangen-Nyheter
– Noe til all fiske
SJØVEGAN: Gründeren Hermod Ludvigsen og butikken Foxtail er godt forberedt til Millionfisken. Han sier det bare er å sette fram de nye produktene.
tirsdag 26. juni Salangen-Nyheter
Gamle kjente møtes igjen!
IDRETTSHEIA: Fredag 29. juni inviterer Salangen IF Fotball til oppvisningskamp mellom vinnerne av Norway Cup 2007 og Umeå Fotbollfestival 2008 mot Salangen All Stars. Det loves underholdning i verdensklasse.
tirsdag 26. juni Salangen-Nyheter
Smakfull á la carte meny
SJØVEGAN: Resturantdriften kommer til å gå som normalt i år også for Millionfisken Restauranten i Huset mot Havet, det blir en smakfull og variert á la carte meny med både bacalao, laks, biffgryte og fiskesuppe.
tirsdag 26. juni Salangen-Nyheter
Gakk-gakk selgere klare!
SJØVEGAN: Mandag var den umiskjennelige vogna tilbake i sentrum - igjen. Her sto Tonje Utmo og Per Olsen å solgte ender i forbindelse med SjøvegAND River Race som avholdes førstkommende lørdag klokken 15:00 på ANDelund Camping.
mandag 25. juni Salangen-Nyheter
I vinden på Sjøvegan...
SJØVEGAN: Nye flagg er blitt satt opp i sentrum for å erstatte de gamle som er utslitt etter årelang slitasje.
mandag 25. juni Salangen-Nyheter
Ingen sirkus til Sjøvegan
SJØVEGAN: For tiden befinner Cirkus Agora seg på Finnsnes, men tar senere i sommer turen til Setermoen. Jan Ketil Smørdal ønsker at folk fra Salangen tar seg turen dit.
mandag 25. juni Salangen-Nyheter
Meldt en regntung start
SJØVEGAN: Nå er vi inne i Millionfisken-uka, og været er noe alle bryr seg om. Slik ser nemlig værvarslet ut for helgen i Salangen.
mandag 25. juni Salangen-Nyheter
– Blitt en kjempesuksess
IDRETTSHEIA: Lørdag, 1. september er det duket for den syvende Idrettsheia Cup på rad. Denne dags turneringen har fått bra omdømme og har de siste årene hatt en deltakelse på over 90 lag.
mandag 25. juni Salangen-Nyheter
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

SALANGEN

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
TROMS

FAVORITTER

Hordaland IT Utenriks Innenriks Sarpsborg 08 Telemark Kjendis Nordland Båt Karlskrona Svedala Næringsliv Oppland Bergen Hedmark Vestfold Aust Agder Mobil Sport Møre og Romsdal
flere?
Hässleholm Oslo Østfold Kalmar Fotboll Rogaland Kultur Vest Agder Akershus Kvinnherad Odda Sogn og Fjordane Skåne Buskerud Trøndelag Troms Mat Forsvar Kristianstad Menn Oskarshamn Inrikes Thailand Fiske Rendalen Eslöv Kongelig Vellinge Tynset Finnmark Molde FK Sandnes Karmøy Fotball Skien Vær Kultur Mandal Kragerø Åstorp Sport Politikk Musikk Bolig Blekinge Tinn Norway Cup Fredrikstad Sverige Stavanger VM Trening Malmö Mote Russland Spill Grue Barn IK Start Trav Reise Fauske Stockholm Lesja Nittedal Tesla USA Tvedestrand Helse Kristiansand Grane Vestby Sigdal Risør Lyngdal Kunst Osterøy Motor Stord Håndball Aurskog-Høland Lund Økonomi 17. mai Askvoll Turn Lindås Sjakk Røros Sortland Boksing Jølster Vågan Kampsport X-games Hvaler Bamble Android Sund Salangen Film Steigen Båstad Nore og Uvdal Horten Näringsliv Tranøy Lillesand Øksnes Landbruk Hälsa Vadsø Seljord Nesodden Moss Ringsaker Askøy Kongsvinger Fedje Gjøvik Lund Gausdal Sogndal Friidrett Staffanstorp Landskrona Andøy Helsingborg Høyanger Eurovision Aurdal Karasjok Bremanger Leirfjord Solund Vefsn Bil Åmot Alstahaug Nybro Suldal Alpint Kommunesammenslåing Ronneby Enebakk Stor-Elvdal Porsgrunn Hemnes Meløy Kvinesdal Drangedal Narvik Hyllestad Gjerstad SK Brann Strängnäs Bodø/Glimt Eidskog Trøgstad Tønsberg Stryn Tomelilla Dyr Spania Klima Lødingen Mat Liverpool Bromölla Eidfjord Russ Austrheim Meland Stranda Moskenes Voss FK Haugesund World Series of Poker Sandefjord Fotball Tyrkia E-sport Time Molde Nes Østre Toten Rælingen Karlshamn Øyer Nord-Korea Bundesliga Ballangen Nordre Land Skedsmo Rygge Kvinner Arctic Race Polen Interiør Friluftsliv Gloppen Engerdal Hörby Saltdal Ski Jönköping Musik Rauma Svelvik Vitenskap Jakt Masfjorden Hobøl Frankrike Radøy Flekkefjord Øygarden Motorsport Tysvær Dovre Kviteseid Nissedal Bærum Porsanger Kryptovaluta Utrikes Ulstein Bil Olofström Israel Tromsø IL Halden Asker Sola Rakkestad Flora Skodje Norway Chess Lillehammer Valle Mörbylånga Lier Audnedal Tour of Norway Fjaler Larvik Mjölby Motorsport Grimstad Vindafjord Eliteserien Torsken Ukraina Forskning Målselv Jevnaker Mjøndalen IF Politik La liga Skånland Eid Toyota Skisport Mönsterås NM FA-cupen Giske Holtålen Volvo Kvalsund Champions League Øystre Slidre Sjöbo Flakstad Sölvesborg Hamar Evenes Re Fildeling Lillestrøm SK Danmark Stabæk Råde Modum Rana Tingvoll Bodø Sørfold Båt Nordkapp Australia Berlevåg Film Askim Vinje Aure Farsund Poker Frogn Östra Göinge Sandøy Eidsberg Værøy Svalöv Svalbard Nord-Odal Syria Hammerfest Birkenes Åsnes Sykkel Foto Utsira Arendal Skiskyting Teknik Klatring Emmaboda Bømlo Nannestad Sykkylven Løten Hamarøy Kina Jobb Skiptvet Odds BK Roing Vestre Slidre Ulvik Hockey Litteratur Søgne Hole Rennesøy Hadsel Skurup Brønnøy Tysfjord
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL