Saab
Her snakker vi super-sjelden bruktbil
Nå begynner enkelte Saab-modeller å bli sjeldne i bruktmarkedet. Og innimellom dukker det opp virkelige sjeldenheter, som bilen Toni fra Måndalen i Romsdal nå selger. Han har nemlig en Saab 9-2X. Ikke hørt om den? Det er i så fall ikke så merkelig. Kort fortalt er dette...
onsdag 13. februar TV 2
Her kan du kjøpe splitter ny bil – 8 år etter konkursen
Forleden dukket det opp en ekse-ny Saab 9-3 i Italia. Angivelig på grunn av at den tidligere Saab-forhandleren hadde glemt den. Eller gjemt den - eller begge deler. Su kan nå få kjøpe den unike bilen som ikke har gått mer enn 90 kilometer.
søndag 6. januar TV 2
Super-sjelden bil – nå kan du få den billig
Den siste Saab 9-5 fikk et kort liv. Det er nå syv år siden konkursen og skal du ha så er det bruktbil som gjelder. Det er nok i dag for de som er litt spesielt interesserte, mener Broom-Benny.
10. november 2018 TV 2
Denne bilen har mange nordmenn et nært forhold til
Saab gikk konkurs i 2011, men dette er fortsatt en bil som mange nordmenn både liker og eier. Dette mener de som eier en Saab om bilene sine.
12. juli 2018 TV 2
Miljøbilene floppet – men du kan trygt kjøpe dem
Flexifuel-bilene ble spådd en lys fremtid, men så stoppet alt plutselig opp.
8. juli 2018 TV 2
Grombil til 17. mai?Dra på harrytur, da vel!
Svenskene har mange gromme veteranbiler til fin pris for den som vil dra på harry-handel.
15. mai 2018 TV 2
Her kan du få virkelig mye bil for pengene
Saab gikk konkurs i 2012, men det finnes fortsatt godt med biler på bruktbilmarkedet. Byggekvaliteten varierte noe , så en grundig sjekk før kjøp er obligatorisk. Dette mener Broom-Benny at man bør sjekke litt nøye før kjøp.
7. mai 2018 TV 2
Elbilen skal lages i Sverige – men i Norge får vi ikke kjøpe den
NEVS er restene etter det som en gang var Saab. Nå lager de elbiler for det kinesiske markedet på fabrikken i Sverige. Til elbil-landet Norge kom den foreløpig ikke.
16. desember 2017 TV 2
MOTOR

Martin falt pladask – kjøpte bil uten å sjekke med kona
”Det er jo bare en gammel 99 med 900 sedan-hekk”, var omkvedet da Saab 90 ble lansert som merkets nye økonomiutgave i 1984. Jaså, ”bare”? Saab hadde til da, med få unntak, i over 30 år lansert nye modeller ved å bytte ut fremre eller bakre halvpart av en...
15. desember 2017 TV 2
Tre bilmerker du kan gjøre kupp på
Skal du gjøre et skikkelig kupp på bil, da skal du velge noe annet enn det alle andre vil ha. Du skal gå for merker som ikke topper ønskelista hos så veldig mange, og modeller som de aller fleste har glemt. De behøver slett ikke være ukurante av den grunn. Men det er...
24. november 2017 TV 2
Alexander har sikret seg en fremtidig klassiker
Var bare 18 år da merket gikk konkurs.
23. september 2017 TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL